#ingatrezekiadadimanamana

321 posts

TOP POSTS

MOST RECENT

❤PERBEZAAN 3 SABUN JSD❤ 💘Seri cahaya soap
💘clear sinus soap
💘Anggun pesona soap 👉3 jenis tekstur sabun yang berbeza

1.Sabun Seri Cahaya
🌟masalah kulit berminyak 🌟jerawat,Whitehead,blackhed 🌟Kulit lebih cerah berseri
🌟mengatasi kulit sensitif
🌟menganjalkan kulit
🌟Membantu kulit bebas kimia akibat produk lain.. 2.Sabun Sinus
🌟resdung hama 🌟hidung tersumbat
🌟mengurangkan parut hitam dan perut kecil dimuka 🌟melembutkan dan mencerahkan kulit
🌟tegang dan berkilat
🌟segarkan muka
3. Sabun Anggun pesona
🌟menghilangkan kesan parut
🌟rekahan daki kulit mati 🌟gatal2 badan 🌟pengelupasan perlahan dan menggantikan kulit semulajadi 🌟menghasilkan kulit tubuh yang cantik tegang licin lembap
🌟Selulit
🌟kurap,panau,kayap dan jerawat dibadan.
🌟menyegarkan badan
READY STOK. .
Pm@whtssap. 0179428927
#jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitsensitif #liangporibesar #kulitcantik #whitehead #blackhead #kulitkering #parut #kulitberminyak #luluskkm #coklatlovehabibi #heatlotion #berrynavitaminc #kopianggunpesona #bazarpaknil #igshopmalaysia #goshop #cjwowshop #meletop #naelofarhijab #shawlborong #bawalborongmurah
#sabarituindah #ingatrezekiadadimanamana #selamatmalam #kawan #senyumselalu #assalamualaikum

💋CINTA HATI MATTE LIPCREAM JSD 💋

Keistimewaannya : 💄Warna Tahan Lama & Selesa
💄Tak Berlaku Warna Lipstik Mencair & Mengalir Celah Garisan Bibir
💄Bibir Tidak Menggelupas & Kekal Munggil
💄Warna Mewah & Menaikkan Seri Wajah
💄Tidak Melekat Terlalu Banyak di Cawan Ketika Minum
💄Bibir Tidak Melekit

Dapatkan segera sementara stock masih ada !! Harga : RM 59
RM 8 (Semenanjung) / RM 12 (SS)
📲Whatsapp_0179428927
#jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitsensitif #liangporibesar #kulitcantik #whitehead #blackhead #kulitkering #parut #kulitberminyak #coklatlovehabibi #heatlotion #berrynavitaminc #kopianggunpesona #bazarpaknil #igshopmalaysia #goshop #cjwowshop #meletop #naelofarhijab #ame2017 #shawlborong #bawalborongmurah
#sabarituindah #ingatrezekiadadimanamana #selamatpagi #kawan #senyumselalu #assalamualaikum

🍃MAGIC PRETTY DARA EYELINER🍃

Keistimewaan Eyeliner JSD 👇🏻👇🏻👇🏻
.
💐 Kalis air
💐 Mudah dicuci dan dibersihkan.
💐 tidak comotkan mata.
💐 Mudah kering 💐 mudah diukir
.
Bagi wanita yang tidak pandai pakai Eyeliner boleh dapatkan Eyeliner JSD.. .
Kerana senang diukir dan cepat kering..
Berus ukiran tidak terlalu lembut dan terlalu keras.. Serlahkan mata anda yg memukau dgn MPD Eyeliner JSD 😀

Mmg senang giler pakai ni. ;)
📲Whatsapp_0179428927
#jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitsensitif #liangporibesar #kulitcantik #whitehead #blackhead #kulitkering #parut #kulitberminyak #coklatlovehabibi #heatlotion #berrynavitaminc #kopianggunpesona #bazarpaknil #igshopmalaysia #goshop #cjwowshop #meletop #naelofarhijab #ame2017 #shawlborong #bawalborongmurah
#sabarituindah #ingatrezekiadadimanamana #selamatpagi #kawan #senyumselalu #assalamualaikum

MAGIC COLLAGEN KISS BY JSD (LIPSTICK COLLAGEN)
KHASIAT:
.
1. Sebagai penyeri warna bibir semulajadi mengikut suhu badan, mood dan darah.
2. Melembapkan bibir yang kering dan merekah
3. Sesuai utk bibir yg gelap, kusam disebabkan merokok atau faktor keturunan
4. Sesuai juga digunakan sebagai blusher.
5. Penggunaan yang berterusan akan mengembalikan keremajaan dan effect pinkish semulajadi pada bahagian yg bermasalah.
.
Boleh whatsapp
0179428927
#jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitsensitif #liangporibesar #kulitcantik #whitehead #blackhead #kulitkering #parut #kulitberminyak #luluskkm #coklatlovehabibi #heatlotion #berrynavitaminc #kopianggunpesona #bazarpaknil #igshopmalaysia #goshop #cjwowshop #meletop #naelofarhijab #shawlborong #bawalborongmurah
#sabarituindah #ingatrezekiadadimanamana #selamatpagi #kawan #senyumselalu #assalamualaikum

💋MAGIC PRETTY DARA (JSD LONG LASTING FOUNDATION... )💋 Complete Dalam 1 sapuan
✔Tahan sehingga 16jam tanpa touch up ✔Kalis air ✔Kalis peluh ✔Uv Protection ✔Mengawal minyak dimuka (oil control )
✔Menutup bekas jerawat dan parut jeragat ✔Menutup benjolan jerawat dgn kemas sambil merawat jerawat cepat kecut. ✔Hanya sapu cream foundation jsd TANPA PERLU BEDAK compact atau bedak debu ✔Sapuan yg nipis dan ringan serta sangat ringkas ✔Tidak melekit
Anda belum cuba... cepat2 grap set promo cantik berseri dari kami,.. 📱Berminat whatsapp terus 0179428927
#jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitsensitif #liangporibesar #kulitcantik #whitehead #blackhead #kulitkering #parut #kulitberminyak #luluskkm #coklatlovehabibi #heatlotion #berrynavitaminc #kopianggunpesona #bazarpaknil #igshopmalaysia #goshop #cjwowshop #meletop #naelofarhijab #shawlborong #bawalborongmurah
#sabarituindah #ingatrezekiadadimanamana #selamatmalam #kawan #senyumselalu #assalamualaikum

Magic Pretty Dara
Maskara JSD

Apa yang best tentang maskara ni, meh akak kongsikan.. 💋 Ringan dimata
💋👁Senang dicuci
💋 Tak Comot
💋 Cepat kering
💋 packing yang exclusive
💋 Waterproof, kalau menangis @ kena hujan tak risau jadi mata panda. Hahahaha

Ada 2 warna Black & Brown.. Memang tak menyesal la beli.. Harga setanding Kualiti gitu.. 📲Whatsapp_0179428927
#jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitsensitif #liangporibesar #kulitcantik #whitehead #blackhead #kulitkering #parut #kulitberminyak #luluskkm #coklatlovehabibi #heatlotion #berrynavitaminc #kopianggunpesona #bazarpaknil #igshopmalaysia #goshop #cjwowshop #meletop #naelofarhijab #shawlborong #bawalborongmurah
#sabarituindah #ingatrezekiadadimanamana #selamatmalam #kawan #senyumselalu #assalamualaikum

❤PERBEZAAN 3 SABUN JSD❤ 💘Seri cahaya soap
💘clear sinus soap
💘Anggun pesona soap 👉3 jenis tekstur sabun yang berbeza

1.Sabun Seri Cahaya
🌟masalah kulit berminyak 🌟jerawat,Whitehead,blackhed 🌟Kulit lebih cerah berseri
🌟mengatasi kulit sensitif
🌟menganjalkan kulit
🌟Membantu kulit bebas kimia akibat produk lain.. 2. Sabun Sinus
🌟resdung hama 🌟hidung tersumbat
🌟mengurangkan parut hitam dan perut kecil dimuka 🌟melembutkan dan mencerahkan kulit
🌟tegang dan berkilat
🌟segarkan muka

3. Sabun Anggun pesona
🌟menghilangkan kesan parut
🌟rekahan daki kulit mati 🌟gatal2 badan 🌟pengelupasan perlahan dan menggantikan kulit semulajadi 🌟menghasilkan kulit tubuh yang cantik tegang licin lembap
🌟Selulit
🌟kurap,panau,kayap dan jerawat dibadan.
🌟menyegarkan badan
READY STOK. .
Pm@whtssap. 0179428927
#jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitsensitif #liangporibesar #kulitcantik #whitehead #blackhead #kulitkering #parut #kulitberminyak #luluskkm #coklatlovehabibi #heatlotion #berrynavitaminc #kopianggunpesona #bazarpaknil #igshopmalaysia #goshop #cjwowshop #meletop #naelofarhijab #shawlborong #bawalborongmurah
#sabarituindah #ingatrezekiadadimanamana #selamatpagi #kawan #senyumselalu #assalamualaikum

Kelebihan Sabun Seri Cahaya - JSD ❤ Anti penuaan
❤ Mampu merawat wajah yang berjerawat menggerutu
❤ Menghilangkan jerawat dan jeragat
❤ Mengatasi masalah kulit berminyak dan bintik-bintik hitam pada wajah
❤ Merawat kulit sensitif
❤ Menegang, menganjal dan menghaluskan kulit wajah.
❤ Mengecilkan liang pori kulit muka
❤menghilangkan biji kolestrol
❤ merawat kulit kering, kusam & tona tak sekata
❤menghilangkan whitehead & blackhead
❤menghapuskan parut2 dimuka
.
💥yg penting uolss kena KONSISTEN!! 😘
.
Isi Kandungan Sabun Seri Cahaya - JSD
Air, Glycerine, Pure Grade Coco Oil, Vitamin A, Virgin Palm Kernel Oil, Pewangi
.
Ingin hilangkan segala masalah di atas..
.
📲Whatsapp_0179428927
.
#jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitsensitif #liangporibesar #kulitcantik #whitehead #blackhead #kulitkering #parut #kulitberminyak #luluskkm #coklatlovehabibi #heatlotion #berrynavitaminc #kopianggunpesona #bazarpaknil #igshopmalaysia #goshop #cjwowshop #meletop #naelofarhijab #shawlborong #bawalborongmurah
#sabarituindah #ingatrezekiadadimanamana #selamatpetang #kawan #senyumselalu #assalamualaikum

INTIM GEL JSD boleh selesaikan masalah anda sekali gus seperti :- ❌ tiada mood untuk beraksi ❌ keputihan yang teruk ❌ miss v semakin longgar ❌ tidak ketat selepas bersalin ❌ faraj kering ❌ monopous dan kurang bernafsu ❌ rasa kasar dan mahukan pelincir
Selepas menggunakan INTIM GEL JSD, anda akan merasa khasiatnya seperti :- ✔ ransangan bertambah ✔ tiada lagi keputihan ✔ tiada lagi kedutan dan penuaan intim ✔ meningkatkan lagi pinky intim ✔ rutin seks tidak terganggu ✔ tidak lagi diperli suami kerana suram dan hambar ✔ Suami sentiasa tersenyum seperti anak kecil
INTIM GEL For Women 👍 100 peratus berasaskan herba tulen 👍 dijamin halal
👍 jauhi dari kanak-kanak 👍 merawat vagina dan selamat 🍃🌹 JSD🌹🍃 Manis. Mantap. Penuh Rahsia
📲Whatsapp_0179428927
#jamususukdara
#manismantappenuhrahsia #luluskkm
#medicatedfemininewash
#manismantappenuhrahsia #jamususukdara #agensahjsd #setkurusjsd #coklatlovehabibi #sabunanggunpesona #heatlotion #berrynavitaminc #kopianggunpesona
#posseluruhmalaysia #tipskecantikkan #wanitacantik #skincaremurah #produkkecantikkan #bazarpaknil #igshopmalaysia #goshop #cjwowshop #meletop #naelofarhijab #shawlborong #bawalborongmurah
#sabarituindah #ingatrezekiadadimanamana #selamatpagi #kawan #senyumselalu #assalamualaikum

SABUN CLEAR SKIN JSD @ dikenali sebagai sabun resdung ni sesuai untuk lelaki dan perempuan tau.

Apa yg best tentang sabun ni ya sampaikan ada customer repeat order lagi..lagi dan lagi.
Ok jom baca apa yg nak bagitau sebab apa sabun ni best.. 👉Tiada lagi hidung tersumbat.
👉Tiada lagi rasa gatal2 dimata,hidung,telinga dan tekak.
👉Keluarkan lendir2.
👉Mengecutkan dan mengeringkan jerawat.
👉Mencerah dan melembutkan wajah.
👉Tiada lagi masalah mulut berbau.
👉Tiada lagi bersin2 setiap pagi

Siapa2 yg ada simptom resdung tu boleh la cuba guna Sabun Clear Skin. In shaa Allah penggunaan yg konsisten dpt merawat masalah resdung awak.

Jom dapatkan sabun clear skin hari ini😊😘 📲Whatsapp_0179428927
#jamususukdara
#manismantappenuhrahsia #luluskkm
#medicatedfemininewash
#manismantappenuhrahsia #jamususukdara #agensahjsd #setkurusjsd #coklatlovehabibi #sabunanggunpesona #heatlotion #berrynavitaminc #kopianggunpesona
#posseluruhmalaysia #tipskecantikkan #wanitacantik #skincaremurah #produkkecantikkan #bazarpaknil #igshopmalaysia #goshop #cjwowshop #meletop #naelofarhijab #shawlborong #bawalborongmurah
#sabarituindah #ingatrezekiadadimanamana #selamatmalam #kawan #senyumselalu #assalamualaikum

Calon-calon yang boleh mengamalkan Collagen Delimalicious white:
🍠wanita yang sibuk bekerja tapi ingin menjaga kesihatan dalaman dan luaran
🍠Wanita yang mengalami obesiti dan ingin kurus
🍠Wanita yang inginkan kulit cantik tapi tak mampu untuk tanggungan kos yang mahal
🍠Wanita yang selalu mengalami masalah keguguran rambut
🍠Wanita yang mengalami masalah kesuburan sukar hamil
🍠Wanita yang sering berasa sakit badan dan berasa letih serta lesu
🍠Wanita yang kelihatan lebih tua daripada umur sebenar
🍠Wanita yang ingin kelihatan 🍠Wanita yang mempunyai masalah sistem imunisasi yang lemah
Anda termasuk di dalam senarai di atas??Jadikan Collagen Delimalicious White sebagai penyelesaiannya!!
📲Whatsapp_0179428927
#jamususukdara
#manismantappenuhrahsia #luluskkm
#medicatedfemininewash
#manismantappenuhrahsia #jamususukdara #agensahjsd #setkurusjsd #coklatlovehabibi #sabunanggunpesona #heatlotion #berrynavitaminc #kopianggunpesona
#posseluruhmalaysia #tipskecantikkan #wanitacantik #skincaremurah #produkkecantikkan #bazarpaknil #igshopmalaysia #goshop #cjwowshop #meletop #naelofarhijab #shawlborong #bawalborongmurah
#sabarituindah #ingatrezekiadadimanamana #selamatmalam #kawan #senyumselalu #assalamualaikum

KELEBIHAN COLLAGEN BLUEBERRY HERBARIUM U-WHITE
.
✔Memudarkan parut jerawat dalam masa
14hari.
✔Mencerahkan bibir
✔Mencerahkan wajah tanpa mekap
✔Mengurangkanrambut gugur
✔Menguatkan kuku
✔Mempercepatkan jerawat kecut
✔Mempercepatkan menutup pori - pori terbuka
✔Mengurangkangaris kedutan ditepi mata dan tepi bibir
✔Menjadikan kulit lebihanjal, gebu dan berseri - seri. 📲Whatsapp_0179428927
#jamususukdara
#manismantappenuhrahsia #luluskkm
#medicatedfemininewash
#manismantappenuhrahsia #jamususukdara #agensahjsd #setkurusjsd #coklatlovehabibi #sabunanggunpesona #heatlotion #berrynavitaminc #kopianggunpesona
#posseluruhmalaysia #tipskecantikkan #wanitacantik #skincaremurah #produkkecantikkan #bazarpaknil #igshopmalaysia #goshop #cjwowshop #meletop #naelofarhijab #shawlborong #bawalborongmurah
#sabarituindah #ingatrezekiadadimanamana #selamatmalam #kawan #senyumselalu #assalamualaikum

💋Masker Vagina jsd membantu merapatkan miss v seawal 2minit..semudah sapu & calit sahaja 💋Masker Vagina jsd dapat mengatasi masalah longgar,menyembuhkan luka agar miss v kembali sihat dan ketat sentiasa 💋Masker vaginajsd menyerap kekotoran darah haid dan keputihan yg terperangkap dlm miss v 💋Masker Vaginajsd dapat mengembalikan keremajaan miss v tegang dan pinkish 💋Masker Vaginajsd menghilangkan masalah kentut vagina

Jom guna Masker Vagina.
Hanya dengan secalit sapuan masker mampu menjadikan awak dara kembali. 📲Whatsapp_0179428927
#jamususukdara
#manismantappenuhrahsia #luluskkm
#medicatedfemininewash
#manismantappenuhrahsia #jamususukdara #agensahjsd #setkurusjsd #coklatlovehabibi #sabunanggunpesona #heatlotion #berrynavitaminc #kopianggunpesona
#posseluruhmalaysia #tipskecantikkan #wanitacantik #skincaremurah #produkkecantikkan #bazarpaknil #igshopmalaysia #goshop #cjwowshop #meletop #naelofarhijab #shawlborong #bawalborongmurah
#sabarituindah #ingatrezekiadadimanamana #selamatpetang #kawan #senyumselalu #assalamualaikum

👩SET KHAS ANAK DARA👩

Sapa kata anak dara tak perlu jaga Miss V & badan?? Ni item khas utk anak dara:
💜Feminine Wash - sebagai pencuci harian, sejuk,wangi dan menyegarkan terutamanya ketika datang bulan.
💜Masker V - Hilangkan gatal, rawat keputihan
💜Sabun Anggun - buang daki, hilangkan bau badan,hilangkan tumit merekah, buang lemak
💜Coklat Love Habibi- hilangkan senggugut,lancarkan haid,kempiskan perut
Anak2 dara takmo cuba?? Ramai Anak dara yg dah jatuh cinta dengan jsd
pm/whatsapp
0179428927
#jamususukdara
#manismantappenuhrahsia #luluskkm
#medicatedfemininewash
#manismantappenuhrahsia #jamususukdara #agensahjsd #setkurusjsd #coklatlovehabibi #sabunanggunpesona #heatlotion #berrynavitaminc #kopianggunpesona
#posseluruhmalaysia #tipskecantikkan #wanitacantik #skincaremurah #produkkecantikkan #bazarpaknil #igshopmalaysia #goshop #cjwowshop #meletop #naelofarhijab #shawlborong #bawalborongmurah
#sabarituindah #ingatrezekiadadimanamana #selamatpagi #kawan #senyumselalu #assalamualaikum

Kopi Anggun Pesona ( KAP ) - mencantikkan kulit dengan pengambilan berterusan - menganjalkan payudara dan punggung - menghilangkan masalah keputihan - membantu memanaskan badan dan melancarkan perjalanan darah
- kekal bertenaga , cergas walau seharian bekerja

Bahan - bahan : - kopi , krimer , gula perang , skim milk , kacip fatimah , manjakani , akar serapat , bidara , pegaga.

Cara penggunaan : - koyakkan 1 sachet ke dlm secawan air panas ( 100 - 150 ml ) . Kacau hingga larut dan sedia untuk di minum ♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧ Rm 57.90 / kotak
1 kotak = 10 sachet x 25 ml
Kndgn2 = herba .

Pantang larang sama seperti ambil jamu2 lain
Blh di minum ketika dlm pantang .
Dilarang keras utk IBU HAMIL .
Sesuai utk yg belum atau dah berkahwin .
Kencing manis blh minum
Monopos blh
Sakit buah pinggang boleh

NOTA UTK COFEE
# Coffee xboleh dgn kolagen
# Cafein + collagen = khasiat collagen mati
# Collagen + seafood =
asid / pendarahan dalaman
# Utk sakit jantung dan darah tinggi boleh mnum kopi ni 📲Whatsapp_0179428927
#luluskkm
#medicatedfemininewash
#jamususukdara
#manismantappenuhrahsia #jamususukdara #agensahjsd #setkurusjsd #jamususukdara #coklatlovehabibi #sabunanggunpesona #heatlotion #berrynavitaminc #kopianggunpesona
#posseluruhmalaysia #tipskecantikkan #wanitacantik #skincaremurah #produkkecantikkan #bazarpaknil #igshopmalaysia #goshop #cjwowshop #meletop #naelofarhijab #shawlborong #bawalborongmurah
#sabarituindah #ingatrezekiadadimanamana #selamatmalam #kawan #senyumselalu #assalamualaikum

Most Popular Instagram Hashtags