[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#infamoushiker

22 posts

TOP POSTS

Memang gigih😂🤣😅haha
.
Salah satu nikmat paling best bila dalam hutan dapat main air dan part wajib bila di air terjun adalah TIRUK😂
.
Kalau hampa yg stress tuh mai la ikut den poei masuk gunung😅.
.
Hutan dan gunung Is Tenang.Tenang is good🌈🏕
.
#CBL
#Infamoushiker
#AkmalOnEarth
#naturehunter

K2 Malaya
3 weekend direct haluankiri ke kenderung kerunai bawak kawan2. Kali ni geng infamous palamaw aummm
#outdoors #hiking #gopromalaysia #infamoushiker #haluankiriadv

Yehaaaaaaaaa PRE ORDER 👕 2nd Batch OFFICIALLY open!!
DM or pm or wasap rusy +6017-4751411 ❗Due date *10/2/2017*❗
*Harga : RM37 + postage rm7*
WARNA : SEA BLUE
Material : dryfit (oren sport)
Saiz : XS- XXXL
®yg berminat, update (NAMA + SAIZ + NO TEL)
#infamoushiker
#infamoushikergo
#infamoushikerleague

Training bagi kaki cukup tough utk CF minggu depan 😂💪 I dont wanna leave this place pls 😭😭😭

A picture of surrounding somewhere around the Mount Irau's track.Not yet from the peak😊 #infamoushiker #ihl #mountirau #mossyforest #cameronhighland #2110m

Naik Gunung Baling-GUNUNG YG PERTAMA...! Start kul 7.00pm, turun cium tanah semula adalah dlm 1130pm. Target nak tgk sunset tak jadi atas sebab² tertentu. Aku jd driver sedari Tapah. Atas izin pemunya kereta ⌛pertamakali hiking dlm keadaan gelap gulita ditemani lampu kepala. ⌛tak penat sgt, mgkin sbb x amik heavy sgt wlupun aku dlm keadaan minta mkn mlm. Teruk gak bunyi perut berkonsert. Mujur ada roti RM0.95.. ⌛aku org terakhir dlm trip sampai peak. Keciciran 3 trafik. Terimakasih kepada tukang sapu yg menemani. ⌛sampai peak yg dipenuhi batu kapur yg maha besar-boleh tahan. Menyumbang sakit buku lali yg sedia sakit semasa daki kat start point lampu trafik 1-2..so ms turun mmg da sakit gila turun gaya ketam pun xleh jadi kurangkan sakit. Rasa mcm nk melongsor je sampai bwh. 😂 rs mental ms nak turun. Mujur dipimpini turun dengan seorang yg sabar, aku tak nampak gadis itu.. Dan tak pasti namanya.. BTW, terimakasih. ⌛sampai peak dpt rewards buah tembikai dua potong. Peh rasa segar dan rasa mcm pemenang sekejap.. ⌛sampai homestay baru dpt mkn dlm pukul 12.00pagi..! Nk dkt kul dua baru tidur.. Uih.. Yut² kaki.. So aku x meneruskan trip naik Pulai dimana Hajar dan gang carpool aku yg lain gerak naik dlm pukul 4.00pg-masih sayang kaki yg nak pakai lama jadi aku tarik selimut tidurlah sambil pujuk kaki supya cepat sihat.. 😬

Terimakasih kepada penganjur #iHL #infamoushiker dan kepada owner kereta sbb kasi tumpang kak Risya. Thx.

MOST RECENT

Memang gigih😂🤣😅haha
.
Salah satu nikmat paling best bila dalam hutan dapat main air dan part wajib bila di air terjun adalah TIRUK😂
.
Kalau hampa yg stress tuh mai la ikut den poei masuk gunung😅.
.
Hutan dan gunung Is Tenang.Tenang is good🌈🏕
.
#CBL
#Infamoushiker
#AkmalOnEarth
#naturehunter

Miss all of u team
#kaizokusankei
#infamoushiker

K2 Malaya
3 weekend direct haluankiri ke kenderung kerunai bawak kawan2. Kali ni geng infamous palamaw aummm
#outdoors #hiking #gopromalaysia #infamoushiker #haluankiriadv

A picture of surrounding somewhere around the Mount Irau's track.Not yet from the peak😊 #infamoushiker #ihl #mountirau #mossyforest #cameronhighland #2110m

Letih,tapi itu harga yang perlu dibayar
#infamoushiker

Most Popular Instagram Hashtags