#infamoushiker

MOST RECENT

Alhamdulillah dengan izinNya maka tamat sudahlah ekspedisi Stong Baha Ayam anjuran @kakioutdoormy dengan pserta seramai 23 orang, crew 5 orang dan guider. Semua lineup sporting habis dan semua beri kerjasama yg baik. Tak lupa juga crew yang rajin dan bersusah payah tolong saya di dapur. Maka dengan ini secara rasminya saya menggantung kasut getah saya(buang) dan fokus pada perkara yang sepatutnya. Jumpa lagi kawan kawan. Chow

#Kakioutdoormy #thegreatoutdoors #PPALM #infamoushiker

Miss all of u team
#kaizokusankei
#infamoushiker

K2 Malaya
3 weekend direct haluankiri ke kenderung kerunai bawak kawan2. Kali ni geng infamous palamaw aummm
#outdoors #hiking #gopromalaysia #infamoushiker #haluankiriadv

Yehaaaaaaaaa PRE ORDER 👕 2nd Batch OFFICIALLY open!!
DM or pm or wasap rusy +6017-4751411 ❗Due date *10/2/2017*❗
*Harga : RM37 + postage rm7*
WARNA : SEA BLUE
Material : dryfit (oren sport)
Saiz : XS- XXXL
®yg berminat, update (NAMA + SAIZ + NO TEL)
#infamoushiker
#infamoushikergo
#infamoushikerleague

Naik Gunung Baling-GUNUNG YG PERTAMA...! Start kul 7.00pm, turun cium tanah semula adalah dlm 1130pm. Target nak tgk sunset tak jadi atas sebab² tertentu. Aku jd driver sedari Tapah. Atas izin pemunya kereta ⌛pertamakali hiking dlm keadaan gelap gulita ditemani lampu kepala. ⌛tak penat sgt, mgkin sbb x amik heavy sgt wlupun aku dlm keadaan minta mkn mlm. Teruk gak bunyi perut berkonsert. Mujur ada roti RM0.95.. ⌛aku org terakhir dlm trip sampai peak. Keciciran 3 trafik. Terimakasih kepada tukang sapu yg menemani. ⌛sampai peak yg dipenuhi batu kapur yg maha besar-boleh tahan. Menyumbang sakit buku lali yg sedia sakit semasa daki kat start point lampu trafik 1-2..so ms turun mmg da sakit gila turun gaya ketam pun xleh jadi kurangkan sakit. Rasa mcm nk melongsor je sampai bwh. 😂 rs mental ms nak turun. Mujur dipimpini turun dengan seorang yg sabar, aku tak nampak gadis itu.. Dan tak pasti namanya.. BTW, terimakasih. ⌛sampai peak dpt rewards buah tembikai dua potong. Peh rasa segar dan rasa mcm pemenang sekejap.. ⌛sampai homestay baru dpt mkn dlm pukul 12.00pagi..! Nk dkt kul dua baru tidur.. Uih.. Yut² kaki.. So aku x meneruskan trip naik Pulai dimana Hajar dan gang carpool aku yg lain gerak naik dlm pukul 4.00pg-masih sayang kaki yg nak pakai lama jadi aku tarik selimut tidurlah sambil pujuk kaki supya cepat sihat.. 😬

Terimakasih kepada penganjur #iHL #infamoushiker dan kepada owner kereta sbb kasi tumpang kak Risya. Thx.

Training bagi kaki cukup tough utk CF minggu depan 😂💪 I dont wanna leave this place pls 😭😭😭

Most Popular Instagram Hashtags