[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#inezshahalam

19 posts

TOP POSTS

🗣 Hi semua! Order for raya dibuka skrg. ☝🏻Kenapa bedak inez ni sangat disukai ramai??

📌Inez compact powder boleh buat korg smua flawless tanpa mekap tebal tebal •
📌Boleh menghilangkam parut parut dengan satu sapuan

📌Sapuan sekata dan tidak berkepuk

📌Sesuai utk kulit bermintak dan jugak combination skin dan juga dry skin

📌Senang dibawa dan dipakai di mana mana sahaja

📌Paling penting kualiti sangat bagus dgn harga yg sangat murah •
📲DM/ whatsapp utk dpt kan harga promo sebelum 31 May! •
🚗COD SUBANG & SHAH ALAM

🚗POSTAGE ADD RM7


#inezpowder #inez #powder #compactpowder #inezmalaysia #inezshahalam



🗣 Hi semua! Order for raya dibuka skrg

Kenapa bedak inez ni sangat disukai ramai??

📌Inez compact powder boleh buat korg smua flawless tanpa mekap tebal tebal •
📌Boleh menghilangkam parut parut dengan satu sapuan

📌Diekstrak dr mulberry

📌Mengandungi Vitamin A&E untuk penjagaan kulit

📌Dilengkapi SPF 15+ utk perlindungan dari cahaya matahari

📌Sapuan sekata dan tidak berkepuk

📌Sesuai utk kulit bermintak dan jugak combination skin dan juga dry skin tanpa merosakkan kulit muka

📌Senang dibawa dan dipakai di mana mana sahaja

📌Untuk muslimah, ianya juga dijamin HALAL dan senang dicuci dengan wet tissue. Sangat muslimah friendly •
📌Paling penting kualiti sangat bagus dan dikatakan setaraf dengan brand MAC tetapi dgn harga yg sangat murah

📲DM/ whatsapp 017-4177190

🚗COD SUBANG & SHAH ALAM

🚗POSTAGE ADD RM7


#inezpowder #inez #powder #compactpowder #inezmalaysia #inezshahalam #macpowder #sephora #makeupt #finishingpowder #compactpowder #nyx #urbandecay #morphe #hudabeauty #bedakinez #bedakinezonline #bedakinezmalaysia #bedakinezmurah #bedakinezkl #bedakinezshahalam # #bedakinezmurahmalaysia #bedakinez #beige #ivory #mac #faceshop #benefit #natural #mistyroseinez #inezmistyrose #mistyrose



🗣 Hi semua! Order for raya dibuka skrg

Kenapa bedak inez ni sangat disukai ramai??

📌Inez compact powder boleh buat korg smua flawless tanpa mekap tebal tebal •
📌Boleh menghilangkam parut parut dengan satu sapuan

📌Diekstrak dr mulberry

📌Mengandungi Vitamin A&E untuk penjagaan kulit

📌Dilengkapi SPF 15+ utk perlindungan dari cahaya matahari

📌Sapuan sekata dan tidak berkepuk

📌Sesuai utk kulit bermintak dan jugak combination skin dan juga dry skin tanpa merosakkan kulit muka

📌Senang dibawa dan dipakai di mana mana sahaja

📌Untuk muslimah, ianya juga dijamin HALAL dan senang dicuci dengan wet tissue. Sangat muslimah friendly •
📌Paling penting kualiti sangat bagus dan dikatakan setaraf dengan brand MAC tetapi dgn harga yg sangat murah •
📲DM/ whatsapp 017-4177190 utk dpt kan harga promo sebelum 31 May! •
🚗COD SUBANG & SHAH ALAM

🚗POSTAGE ADD RM7


#inezpowder #inez #powder #compactpowder #inezmalaysia #inezshahalam #macpowder #sephora #makeupt #finishingpowder #compactpowder #nyx #urbandecay #morphe #hudabeauty #bedakinez #bedakinezonline #bedakinezmalaysia #bedakinezmurah #bedakinezkl #bedakinezshahalam # #bedakinezmurahmalaysia #bedakinez #beige #ivory #mac #faceshop #benefit #natural #mistyroseinez #inezmistyrose #mistyrose

Sebelum ni banyak code cerah cerah je, kali ni sape yg kulit sedikit gelap pun boleh pakai inez ni

Boleh la guna code 04, sangat sesuai utk yg kulit sawo matang mcm Nabila Huda

Dah ramai yg repeat order 04 ni sbb sesuai sangat dgn color n kualiti bgus sangat

📲DM/ whatsapp 017-4177190 utk dpt kan harga promo sebelum 31 May! •
🚗COD SUBANG & SHAH ALAM

🚗POSTAGE ADD RM7


#inezpowder #inez #powder #compactpowder #inezmalaysia #inezshahalam #macpowder #sephora #makeupt #finishingpowder #compactpowder #nyx #urbandecay #morphe #hudabeauty #bedakinez #bedakinezonline #bedakinezmalaysia #bedakinezmurah #bedakinezkl #bedakinezshahalam #bedakinezmurahmalaysia #bedakinez #mistyroseinez #inezmistyrose #mistyrose #raya2017

🗣 Hi semua! Order for raya dibuka skrg. ☝🏻Kenapa bedak inez ni sangat disukai ramai??

📌Inez compact powder boleh buat korg smua flawless tanpa mekap tebal tebal •
📌Boleh menghilangkam parut parut dengan satu sapuan

📌Diekstrak dr mulberry

📌Mengandungi Vitamin A&E untuk penjagaan kulit

📌Dilengkapi SPF 15+ utk perlindungan dari cahaya matahari

📌Sapuan sekata dan tidak berkepuk

📌Sesuai utk kulit bermintak dan jugak combination skin dan juga dry skin tanpa merosakkan kulit muka

📌Senang dibawa dan dipakai di mana mana sahaja

📌Untuk muslimah, ianya juga dijamin HALAL dan senang dicuci dengan wet tissue. Sangat muslimah friendly •
📌Paling penting kualiti sangat bagus dan dikatakan setaraf dengan brand MAC tetapi dgn harga yg sangat murah •
📲DM/ whatsapp 017-4177190 utk dpt kan harga promo sebelum 31 May! •
🚗COD SUBANG & SHAH ALAM

🚗POSTAGE ADD RM7


#inezpowder #inez #powder #compactpowder #inezmalaysia #inezshahalam #macpowder #sephora #makeupt #finishingpowder #compactpowder #nyx #urbandecay #morphe #hudabeauty #bedakinez #bedakinezonline #bedakinezmalaysia #bedakinezmurah #bedakinezkl #bedakinezshahalam #bedakinezmurahmalaysia #bedakinez #mistyroseinez #inezmistyrose #mistyrose



🗣 Hi semua! Order for raya dibuka skrg. ☝🏻Kenapa bedak inez ni sangat disukai ramai??

📌Inez compact powder boleh buat korg smua flawless tanpa mekap tebal tebal •
📌Boleh menghilangkam parut parut dengan satu sapuan

📌Diekstrak dr mulberry utk memutihkan & meyihatkam kulit

📌Mengandungi Vitamin A&E untuk penjagaan kulit

📌Dilengkapi SPF 15+ utk perlindungan dari cahaya matahari

📌 Tahan lama (lebih 8 jam)

📌Sapuan sekata dan tidak berkepuk

📌Sesuai utk kulit bermintak dan jugak combination skin dan juga dry skin tanpa merosakkan kulit muka

📌Senang dibawa dan dipakai di mana mana sahaja

📌Untuk muslimah, ianya juga dijamin HALAL dan senang dicuci dengan wet tissue. Sangat muslimah friendly

📌Paling penting kualiti sangat bagus dan dikatakan setaraf dengan brand MAC tetapi dgn harga yg sangat murah

📲DM/ whatsapp 017-4177190 utk dpt kan harga promo sebelum 31 May!

🚗COD SUBANG & SHAH ALAM

🚗POSTAGE ADD RM7


#inezpowder #inez #powder #compactpowder #inezmalaysia #inezshahalam #macpowder #sephora #makeupt #finishingpowder #compactpowder #nyx #urbandecay #morphe #hudabeauty #bedakinez #bedakinezonline #bedakinezmalaysia #bedakinezmurah #bedakinezkl #bedakinezshahalam #bedakinezmurahmalaysia #bedakinez #mua #hudabeauty #naked #urbandecay #nyx #toofaced #makeup #sephora

🗣 Hi semua! Order for raya dibuka skrg. ☝🏻Kenapa bedak inez ni sangat disukai ramai??

📌Inez compact powder boleh buat korg smua flawless tanpa mekap tebal tebal

📌Boleh menghilangkam parut parut dengan satu sapuan

📌Sapuan sekata dan tidak berkepuk

📌Sesuai utk kulit bermintak dan jugak combination skin dan juga dry skin

📌Senang dibawa dan dipakai di mana mana sahaja

📌Paling penting kualiti sangat bagus dgn harga yg sangat murah •📲DM/ whatsapp utk dpt kan harga promo sebelum 31 May!

🚗COD SUBANG & SHAH ALAM

🚗POSTAGE ADD RM7


#inezpowder #inez #powder #compactpowder #inezmalaysia #inezshahalam

Customer getting her 07(burlywood) !
Order skrg sementara stock masih ada!

DM if interested.
COD SUBANG & SHAH ALAM

#inezpowder #inezcompactpowder #inezmalaysia
#compactpowder #inezbeauty #beautypowder #inezmalaysia #inezsubang #makeupartist
#inezshahalam #powdershahalam #shahalam

Customer happy dah dapat code 01! Order skrg sementara stock masih ada!

DM if interested.
COD SUBANG & SHAH ALAM

#inezpowder #inezcompactpowder #inezmalaysia
#compactpowder #inezbeauty #beautypowder #inezmalaysia #inezsubang #makeupartist
#inezshahalam #powdershahalam #shahalam

MOST RECENT



🗣 Hi semua! Order for raya dibuka skrg

Kenapa bedak inez ni sangat disukai ramai??

📌Inez compact powder boleh buat korg smua flawless tanpa mekap tebal tebal •
📌Boleh menghilangkam parut parut dengan satu sapuan

📌Diekstrak dr mulberry

📌Mengandungi Vitamin A&E untuk penjagaan kulit

📌Dilengkapi SPF 15+ utk perlindungan dari cahaya matahari

📌Sapuan sekata dan tidak berkepuk

📌Sesuai utk kulit bermintak dan jugak combination skin dan juga dry skin tanpa merosakkan kulit muka

📌Senang dibawa dan dipakai di mana mana sahaja

📌Untuk muslimah, ianya juga dijamin HALAL dan senang dicuci dengan wet tissue. Sangat muslimah friendly •
📌Paling penting kualiti sangat bagus dan dikatakan setaraf dengan brand MAC tetapi dgn harga yg sangat murah

📲DM/ whatsapp 017-4177190

🚗COD SUBANG & SHAH ALAM

🚗POSTAGE ADD RM7


#inezpowder #inez #powder #compactpowder #inezmalaysia #inezshahalam #macpowder #sephora #makeupt #finishingpowder #compactpowder #nyx #urbandecay #morphe #hudabeauty #bedakinez #bedakinezonline #bedakinezmalaysia #bedakinezmurah #bedakinezkl #bedakinezshahalam # #bedakinezmurahmalaysia #bedakinez #beige #ivory #mac #faceshop #benefit #natural #mistyroseinez #inezmistyrose #mistyrose



🗣 Hi semua! Order for raya dibuka skrg

Kenapa bedak inez ni sangat disukai ramai??

📌Inez compact powder boleh buat korg smua flawless tanpa mekap tebal tebal •
📌Boleh menghilangkam parut parut dengan satu sapuan

📌Diekstrak dr mulberry

📌Mengandungi Vitamin A&E untuk penjagaan kulit

📌Dilengkapi SPF 15+ utk perlindungan dari cahaya matahari

📌Sapuan sekata dan tidak berkepuk

📌Sesuai utk kulit bermintak dan jugak combination skin dan juga dry skin tanpa merosakkan kulit muka

📌Senang dibawa dan dipakai di mana mana sahaja

📌Untuk muslimah, ianya juga dijamin HALAL dan senang dicuci dengan wet tissue. Sangat muslimah friendly •
📌Paling penting kualiti sangat bagus dan dikatakan setaraf dengan brand MAC tetapi dgn harga yg sangat murah •
📲DM/ whatsapp 017-4177190 utk dpt kan harga promo sebelum 31 May! •
🚗COD SUBANG & SHAH ALAM

🚗POSTAGE ADD RM7


#inezpowder #inez #powder #compactpowder #inezmalaysia #inezshahalam #macpowder #sephora #makeupt #finishingpowder #compactpowder #nyx #urbandecay #morphe #hudabeauty #bedakinez #bedakinezonline #bedakinezmalaysia #bedakinezmurah #bedakinezkl #bedakinezshahalam # #bedakinezmurahmalaysia #bedakinez #beige #ivory #mac #faceshop #benefit #natural #mistyroseinez #inezmistyrose #mistyrose

Sebelum ni banyak code cerah cerah je, kali ni sape yg kulit sedikit gelap pun boleh pakai inez ni

Boleh la guna code 04, sangat sesuai utk yg kulit sawo matang mcm Nabila Huda

Dah ramai yg repeat order 04 ni sbb sesuai sangat dgn color n kualiti bgus sangat

📲DM/ whatsapp 017-4177190 utk dpt kan harga promo sebelum 31 May! •
🚗COD SUBANG & SHAH ALAM

🚗POSTAGE ADD RM7


#inezpowder #inez #powder #compactpowder #inezmalaysia #inezshahalam #macpowder #sephora #makeupt #finishingpowder #compactpowder #nyx #urbandecay #morphe #hudabeauty #bedakinez #bedakinezonline #bedakinezmalaysia #bedakinezmurah #bedakinezkl #bedakinezshahalam #bedakinezmurahmalaysia #bedakinez #mistyroseinez #inezmistyrose #mistyrose #raya2017



🗣 Hi semua! Order for raya dibuka skrg. ☝🏻Kenapa bedak inez ni sangat disukai ramai??

📌Inez compact powder boleh buat korg smua flawless tanpa mekap tebal tebal •
📌Boleh menghilangkam parut parut dengan satu sapuan

📌Diekstrak dr mulberry utk memutihkan & meyihatkam kulit

📌Mengandungi Vitamin A&E untuk penjagaan kulit

📌Dilengkapi SPF 15+ utk perlindungan dari cahaya matahari

📌 Tahan lama (lebih 8 jam)

📌Sapuan sekata dan tidak berkepuk

📌Sesuai utk kulit bermintak dan jugak combination skin dan juga dry skin tanpa merosakkan kulit muka

📌Senang dibawa dan dipakai di mana mana sahaja

📌Untuk muslimah, ianya juga dijamin HALAL dan senang dicuci dengan wet tissue. Sangat muslimah friendly

📌Paling penting kualiti sangat bagus dan dikatakan setaraf dengan brand MAC tetapi dgn harga yg sangat murah

📲DM/ whatsapp 017-4177190 utk dpt kan harga promo sebelum 31 May!

🚗COD SUBANG & SHAH ALAM

🚗POSTAGE ADD RM7


#inezpowder #inez #powder #compactpowder #inezmalaysia #inezshahalam #macpowder #sephora #makeupt #finishingpowder #compactpowder #nyx #urbandecay #morphe #hudabeauty #bedakinez #bedakinezonline #bedakinezmalaysia #bedakinezmurah #bedakinezkl #bedakinezshahalam #bedakinezmurahmalaysia #bedakinez #mua #hudabeauty #naked #urbandecay #nyx #toofaced #makeup #sephora



🗣 Hi semua! Order for raya dibuka skrg. ☝🏻Kenapa bedak inez ni sangat disukai ramai??

📌Inez compact powder boleh buat korg smua flawless tanpa mekap tebal tebal •
📌Boleh menghilangkam parut parut dengan satu sapuan

📌Diekstrak dr mulberry utk memutihkan & meyihatkam kulit

📌Mengandungi Vitamin A&E untuk penjagaan kulit

📌Dilengkapi SPF 15+ utk perlindungan dari cahaya matahari

📌 Tahan lama (lebih 8 jam)

📌Sapuan sekata dan tidak berkepuk

📌Sesuai utk kulit bermintak dan jugak combination skin dan juga dry skin tanpa merosakkan kulit muka

📌Senang dibawa dan dipakai di mana mana sahaja

📌Untuk muslimah, ianya juga dijamin HALAL dan senang dicuci dengan wet tissue. Sangat muslimah friendly

📌Paling penting kualiti sangat bagus dan dikatakan setaraf dengan brand MAC tetapi dgn harga yg sangat murah

📲DM/ whatsapp 017-4177190 utk dpt kan harga promo sebelum 31 May!

🚗COD SUBANG & SHAH ALAM

🚗POSTAGE ADD RM7


#inezpowder #inez #powder #compactpowder #inezmalaysia #inezshahalam #macpowder #sephora #makeupt #finishingpowder #compactpowder #nyx #urbandecay #morphe #hudabeauty #bedakinez #bedakinezonline #bedakinezmalaysia #bedakinezmurah #bedakinezkl #bedakinezshahalam #bedakinezmurahmalaysia #bedakinez

🗣 Hi semua! Order for raya dibuka skrg. ☝🏻Kenapa bedak inez ni sangat disukai ramai??

📌Inez compact powder boleh buat korg smua flawless tanpa mekap tebal tebal •
📌Boleh menghilangkam parut parut dengan satu sapuan

📌Sapuan sekata dan tidak berkepuk

📌Sesuai utk kulit bermintak dan jugak combination skin dan juga dry skin

📌Senang dibawa dan dipakai di mana mana sahaja

📌Paling penting kualiti sangat bagus dgn harga yg sangat murah •
📲DM/ whatsapp utk dpt kan harga promo sebelum 31 May! •
🚗COD SUBANG & SHAH ALAM

🚗POSTAGE ADD RM7


#inezpowder #inez #powder #compactpowder #inezmalaysia #inezshahalam

🗣 Hi semua! Order for raya dibuka skrg. ☝🏻Kenapa bedak inez ni sangat disukai ramai??

📌Inez compact powder boleh buat korg smua flawless tanpa mekap tebal tebal

📌Boleh menghilangkam parut parut dengan satu sapuan

📌Sapuan sekata dan tidak berkepuk

📌Sesuai utk kulit bermintak dan jugak combination skin dan juga dry skin

📌Senang dibawa dan dipakai di mana mana sahaja

📌Paling penting kualiti sangat bagus dgn harga yg sangat murah •📲DM/ whatsapp utk dpt kan harga promo sebelum 31 May!

🚗COD SUBANG & SHAH ALAM

🚗POSTAGE ADD RM7


#inezpowder #inez #powder #compactpowder #inezmalaysia #inezshahalam

🗣🗣🗣INEZ POWDER 3 FOR RM100 only!
🗣🗣New year sale!! Order skrg!!
💄Tak sempat nak make-up pagi pagi or nak dating?
💄Suka pakai makeup light light je or malas nak tepek foundation bagai?
💄Tapi nak nampak fresh and flawless without effort?
💄Inez compact powder boleh buat korg smua flawless tanpa mekap tebal tebal 💄DM sementara stok masih ada 💋💋
💌DM if interested.
🚗COD SUBANG & SHAH ALAM
🚗POSTAGE ADD RM6.

#inezpowder #inezcompactpowder #inezmalaysia
#compactpowder #inezbeauty #beautypowder #inezmalaysia #inezsubang #makeupartist
#inezshahalam #powdershahalam #shahalam

Customer getting her 07(burlywood) !
Order skrg sementara stock masih ada!

DM if interested.
COD SUBANG & SHAH ALAM

#inezpowder #inezcompactpowder #inezmalaysia
#compactpowder #inezbeauty #beautypowder #inezmalaysia #inezsubang #makeupartist
#inezshahalam #powdershahalam #shahalam

Customer happy dah dapat code 01! Order skrg sementara stock masih ada!

DM if interested.
COD SUBANG & SHAH ALAM

#inezpowder #inezcompactpowder #inezmalaysia
#compactpowder #inezbeauty #beautypowder #inezmalaysia #inezsubang #makeupartist
#inezshahalam #powdershahalam #shahalam

Live update!
Stock baru sampai.
💄 Tak sempat nak make-up pagi pagi or nak dating?
💄Suka pakai makeup light light je or malas nak tepek foundation bagai?
💄Tapi nak nampak fresh and flawless without effort?
💄Inez compact powder boleh buat korg smua flawless tanpa mekap tebal tebal 💄DM sementara stok masih ada 💋💋 #inezpowder #inezcompactpowder #inezmalaysia
#compactpowder #inezbeauty #beautypowder #inezmalaysia #inezsubang #makeupartist
#inezshahalam #powdershahalam #shahalam

Inez Compact Powder
Flawless look without foundation or concealer.
Even recommended by professional make-up artis.
Cover the scars and last long throughout the day.
Gives smooth and glowy complexion.
Better than powder that cost you rm100+ !

DM if interested.
COD SUBANG & SHAH ALAM

#inezpowder #inezcompactpowder #inezmalaysia
#compactpowder #inezbeauty #beautypowder #inezmalaysia #inezsubang #makeupartist
#inezshahalam #powdershahalam #shahalam

Inez Compact Powder
Flawless look without foundation or concealer.
Even recommended by professional make-up artis.
Cover the scars and last long throughout the day.
Gives smooth and glowy complexion.
Better than powder that cost you rm100+ !

DM if interested.
COD SHAH ALAM & SUBANG JAYA

#inezpowder #inezcompactpowder #inezmalaysia
#compactpowder #inezbeauty #beautypowder
#inezshahalam #powdershahalam #shahalam #inezsubang

Inez Compact Powder
Flawless look without foundation or concealer.
Even recommended by professional make-up artis.
Cover the scars and last long throughout the day.
Gives smooth and glowy complexion.
Better than powder that cost you rm100+ !

DM if interested.
COD SHAH ALAM & SUBANG JAYA

#inezpowder #inezcompactpowder #inezmalaysia
#compactpowder #inezbeauty #beautypowder
#inezshahalam #powdershahalam #shahalam inez subang

Most Popular Instagram Hashtags