[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#indonesiasone

792 posts

TOP POSTS

Happy 7th Seo nyuh shi dae.

#indonesiasone #happy7th #seonyuhshidae

28 Juni 2016.....Selamat ulang tahun seohyun unnie,selamat ulang tahun cabiii,selamat ulang tahun buat idol yang jauh dari image sexy πŸ˜‚,selamat ulang tahun the best maknae,selamat ulang tahun smart girl,happy for you girl πŸ’‹I hope you always healty,success,and keep become cute girl πŸ‘Ά I always wait for your creation πŸ‘ I hope we can meet again,love yaa seo β€πŸΈπŸŽŠπŸŽ‚πŸ’‹ #utterlyamazingseohyun #happyseohyunday #GG #S❀NE #IndonesiaSone @seojuhyun_s @seojuhyun_diary @seohyun_forever0628 @girls9sone

QUEENS ARE BACKKK 😍πŸ”₯ 😍πŸ”₯ πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜πŸ˜πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜ƒπŸ˜†πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜πŸ˜πŸ”₯ πŸ”₯ πŸ˜†πŸ˜πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­ My unnie rasa maknae Maknae rasa unnie

LETS REACH 10M VIEWS IN 24 HOURS FOR HOLIDAY AND ALL NIGHT MV πŸ”₯ πŸ”₯ πŸ”₯ πŸ”₯ πŸ”₯ πŸ”₯
#INDONESIASONE #SONE #SNSD #girlsgeneration10thanniversary #taeyeon #jessica #tiffany #sunny #hyoyeon #yuri #sooyoung #yoona #seohyun

Pict 1: about posting on your IG
Pict 2: when you're tag from your friend😁😁
#snsdmemes#memes#snsdmeme#meme#girlsgeneration#indonesiasone#soneid#sone

Bhaaks :v isi semvak vroh :3
#snsd #gg #snsdmeme #indonesiasone

[Unggah Foto Bersama Hyoyeon, Triawan Munaf Sukses Bikin Fans Iri]
.
.
--------
SwipeπŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰
--------
.
.
Esok hari (18 Agustus), Taeyeon dan Hyoyeon akan tampil sebagai bintang tamu di acara 'Countdown Asian Games 2018'. Mereka berdua pun telah tiba di bandara Soekarno-Hatta pada dua hari terakhir. .
.
Hari ini (17 Agustus), Triawan Munaf selalu Badan Ekonomi Kreatif yang turut mengundang Girls' Generation memposting foto dirinya bersama Hyoyeon dengan tulisan "Terima kasih Hyoyeon" ditambah dengan emoji bendera Indonesia dan mawar merah.
.
.
Bukan hanya itu, Hyoyeon terlihat memberikan album 'Holiday' kepada Triawan. Album tersebut pun telah ditandatangani oleh-nya.
.
.
Di foto lain, Triawan terlihat merangkul Hyoyeon dengan gentle. Namun tidak diketahui pasti kapan foto tersebut diambil karena warna rambut Hyoyeon di foto tersebut bukan warna rambut Hyoyeon sekarang.
.
.
Bagaimana menurut kalian?
----------
.
.
.
#Ky_SNSD #HYOYEON #SNSD #taeyeon #sone #indonesiasone
----------
.
.
.
-MinJπŸ’«-

MOST RECENT

My girls❀❀❀ #indonesiasone#snsd#gg#mrmr

You know.. I miss you so much.
Miss your smile, your long hair, everything about you. I hope we can meet againπŸ™‡

#Yoona #limyoona #imyoona #likeforlike #drama #beautiful #girl #bias #love #indonesiasone #snsd

Kesedihanku disaat 3member Girls Generation tidak memperpanjang kontrak mereka,,seohyun,sooyoung n tiffany keluar dr GG,,,sbg fans berat GG ini sangat mengejutkan n sedih rasanya,,,ini masih seperti mimpi n sulit dipercaya,,,bagaimana tidak,udah terbiasa dg 9member n 8member sekarang cuma tersisa 5member...entah bagaimanapun sekarang GG aku tetap n masih menjadi SONE,,,tetep support GG,,,,ini bukan alay ya friends tapi karna aku sangat ngfans ma GG......dari jaman masih abg sampe sekarang udah dewasa......
.
.
.
.#girlsgeneration#snsd#foreversone#kpoplovers#indonesiasone#supportgirlsgeneration#dontgoseohyunsooyongtiffany#staywithgg

Happy Birthday my dancing machine, hopefull eonni long life, keep your health wherever and whenever :), Indonesia SONE love you #happyhyonicornday #happybirthdayhyoyeon #happyhyoyeonday #indonesiasone #hyoyeon #hyoyeonkim #gg #snsd #girlsgeneration

Happy birthday cyiinnn πŸ˜‚πŸ˜
Teteh dancing queen ulang tahun..
The spirit for your career, keep your spirit, keep your health, keep on dancing until you can not afford to dance anymore 😘😘😘😘
Aku cinta kamu @watasiwahyo 😍😍😍😍
#IndonesiaSONE#dancingqueenday

Yoona will attending 'Wonderful Color Clay Mask Event by Innisfree in Jakarta, Indonesia. Their giving more ticket for innsifree event on Sep 29. Go check their account ig 😊 for detail @innisfreeindonesia @beautyplus_id
#innsifree #beautyplus #yoona #yoongi #limyoona #colorclaymask #indonesiasone #inasone

My idolπŸ˜™
μ†Œλ…€ μ‹œλŒ€β€
#Girlsgeneration #SNSD #SONE
#indonesiasone

My life is a beauty~ | @taeyeon_ss - " I " (2017.08.18) ❀❀ #asiangames2018 #countdownasiangames2018 #νƒœμ—° #μ†Œλ…€μ‹œλŒ€

Thanks onnie @watasiwahyo and @taeyeon_ss for coming in Indonesia jkt ,although onnie @taeyeon_ss had a little problem with some sones' indonesia but me and behalf of the #indonesiaSone would like to apologizes for @taeyeon_ss

Thank you for make my friday night so well :') sampai jumpa lagi :')
β€’
β€’
β€’
#taeyeon #hyoyeon #monas #jakarta #indonesia #asiangames2018 #girlsgeneration #snsd #indonesiasone #inasone

Love u taeβ™‘ rest well and take care.. i hope you will be fine soon
.
@taeyeon_ss
#kimtaeyeon #taeyeon #snsd #gg #girlsgeneration #sone #fine #I #indonesiasone #inasone #soshi_taengooo

Taeyeon instagram update 😭😭 swipe buat fans ina. Seharusnya yg minta maaf tuh sone ina tapi kenapa malah taeyeon yang minta maaf😭😭 yg buat taeyeon jatuh di bandara soetta juga fans ina tapi malah tae yg minta maaf sebelum kejadian ini di bandara korea taeyeon kepalanya juga kebentur sama kamera besar dah lagi ini taeyeon udah capek tapi fans ina gk ada yg mau nurut, padahal account2 some semua udah bilang "untuk indonesia sone tolong jaga keselamatan mereka (hyoyeon dan taeyeon) jika sudah sampai di bandara nanti, jangan buat mereka kesakitan lagi apalagi taeyeon terutama, karna sebelumnya dia sudah mengalamai tragedi di bandara korsel" tapi sone ina gk ada yg mau memperdulikannya😭😭😭😠😠 #sorrytaeyeonfromindonesia #indonesiasone #soneindonesia

Please forgive us. We love you very much, keep on working. The best prayer for you.
Healthy continues unnie😘😘😘
#snsd #sone #indonesiasone #girlsgeneration #seonyuhshidae #taeyeon #tiffany #sunny #hyoyeon #yuri #sooyoung #yoona #seohyun

It was from SMTown concert 2012..and still work!! Aakkk im so happy and i cant wait for tomorrow!! See you Hyoyeon and Taeyeon!! 😘😘😘 #hyoyeon #taeyeon #snsd #girlsgeneration #lightstick #sone #indonesiasone #monas #aseangames2018

I can't stand watching Taeyeon's Jakarta airport fancam. Yet i'm not needed.
.
As an Indonesian Sone I feel so sorry.
.
How dare you guys do that to our queen?? Do you call you are sone?? Really???
.
I'm not one of them (those who came to airport) because i don't need to. All i (or maybe we: sone) need it just she arrived at hotel safety.
.
And are you doing all that thing just for f*cking "Fancam" for your f*cking Instagram account to be get so much credits?? Come on!!! I don't need your f*cking "fancam"
.
If you just wanted to see her, all you have to do is just stay still and say hello. That's more than enough.
.
.
#taeyeon #taeyeonnie #taeyeon_ss #taeyeonindo #taeyeonindonesia #snsd #inasone #indonesiasone #internationalsone

[Unggah Foto Bersama Hyoyeon, Triawan Munaf Sukses Bikin Fans Iri]
.
.
--------
SwipeπŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰
--------
.
.
Esok hari (18 Agustus), Taeyeon dan Hyoyeon akan tampil sebagai bintang tamu di acara 'Countdown Asian Games 2018'. Mereka berdua pun telah tiba di bandara Soekarno-Hatta pada dua hari terakhir. .
.
Hari ini (17 Agustus), Triawan Munaf selalu Badan Ekonomi Kreatif yang turut mengundang Girls' Generation memposting foto dirinya bersama Hyoyeon dengan tulisan "Terima kasih Hyoyeon" ditambah dengan emoji bendera Indonesia dan mawar merah.
.
.
Bukan hanya itu, Hyoyeon terlihat memberikan album 'Holiday' kepada Triawan. Album tersebut pun telah ditandatangani oleh-nya.
.
.
Di foto lain, Triawan terlihat merangkul Hyoyeon dengan gentle. Namun tidak diketahui pasti kapan foto tersebut diambil karena warna rambut Hyoyeon di foto tersebut bukan warna rambut Hyoyeon sekarang.
.
.
Bagaimana menurut kalian?
----------
.
.
.
#Ky_SNSD #HYOYEON #SNSD #taeyeon #sone #indonesiasone
----------
.
.
.
-MinJπŸ’«-

This is how snsd interaction with their sunbaenim, and this is the boys era when snsd GO INTERNATIONAL. They've shared the cd album to sunbaenim.
.
.
.
Ya jadi jan salahin hyo yakk kalo hyo ngomongnya kek gituu. Karena didikan sm memang beda

#girlsgeneration#sunny#leesunkyu#snsd#soshi#sone#holidaynight#allnight#1decade#10anniversary#taeyeon#jessica#yuri#hyoyeon#tiffany#seohyun#sooyoung#yoona#ot9#indonesiasone

Girls Generation-HOLIDAYYY Comeback Stagee They Look Gorgeous
Dont Forget To Keep Streaminng Holiday And All Night Mv
.
#indonesia#indonesiasone#kpop#reveluv#army#sone#taeyeon#seulgi#jimin#tiffany#yoona#yuri#seohyun#jessica#hyoyeon#sooyoung#jin#suga#jhope#rapmon#jungkook#v#taehyung#irene#wendy#joy#

Jigeumeun So Nyu Shi Dae Apurodo So Nyu Shi Dae Yeongwonhi So Nyu Shi Dae.. So Nyu Shi Dae.. SARANGHAE!!! #0805 #gg10thanniversary #10yearswithgirlsgeneration #indonesiasone

Happy 10years aniversary πŸ’•
S
O
N
E
πŸ’•
Love you Girls Generation
#snsd #girlsgeneration #girlsgeneration10thaniversary #10yearswithsoshi #soshi #soneid #indonesiasone

Being part of the fandom of this group is one extraordinary thing I have ever chosen. They are really my inspiration for 8 years and I want to say thank you for them. I got experience and learned a lot. I've very proud to be a SONE. They got me into kpop world and if they disband, i'll leave this kpop world, no SNSD no kpop. They're my first fandom and got me into kpop. I don't want to give up because of you. Thankyou for still together until 10 years. I'm waiting for you to. have a concert in Jakarta.
#Happy10thanniversary #SONE #IndonesiaSone #SNSD #GirlsGeneration #Happy10thanniversary #Happy10thanniversary #10thwithSNSD

Good moorning πŸ³πŸ πŸŸπŸ‹
Lets be ready for today!! We must streaming hard πŸ’•πŸ’•
1. 10 gmail acc for streaming in yt βœ”
2. Melon account βœ”
3. Buying their album βœ”
4. and of course wifi for streaming πŸ˜‚πŸ˜™
lets try to reach at least 15M today! Remember if you sew SM TOWN comment in youtube, don't click the link that they give.. it will FREEZE THE VIEWS, just click πŸ‘Ž & report! And IF the views freeze just keep streaming! And ofc streaming priperly so it will be count πŸ’• #GIRLS6ENERAT10N
.
.
#taeyeon #tiffany #sunny #sooyoung #seohyun #hyoyeon #yoona #yuri #snsd #gg #girlsgeneration #sone #TYSONE #SONEINDONESIA #indonesiasone

QUEENS ARE BACKKK 😍πŸ”₯ 😍πŸ”₯ πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜πŸ˜πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜ƒπŸ˜†πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜πŸ˜πŸ”₯ πŸ”₯ πŸ˜†πŸ˜πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­ My unnie rasa maknae Maknae rasa unnie

LETS REACH 10M VIEWS IN 24 HOURS FOR HOLIDAY AND ALL NIGHT MV πŸ”₯ πŸ”₯ πŸ”₯ πŸ”₯ πŸ”₯ πŸ”₯
#INDONESIASONE #SONE #SNSD #girlsgeneration10thanniversary #taeyeon #jessica #tiffany #sunny #hyoyeon #yuri #sooyoung #yoona #seohyun

Girls' Generation 6th Album
β€’ MV will be out on August, 4 2017 at 6PM KST
β€’ Physical album will be out on August, 7 2017
β€’ The album will be contains a total of 10 tracks including the double title track 'All Night' and 'Holiday'
β€” Listen on MelOn, Gaon, iTunes, Spotify, and others.
COMING SOON!
.
.
.
.
.
#holidaynight #holidaytoremeber #taeyeon #jessica #sunny #tiffany #yoona #sooyoung #yuri #seohyun #hyoyeon #kpop #korea #lfl #fff #l4l #kpoplfl #exlikes #sfs #love #x #snsd #bts #tiffanyday #0801 #inasone #indonesiasone #sone #likeforlike

Most Popular Instagram Hashtags