#indonesiaopenssp2017

MOST RECENT

Emoji player played by Carsten Mogensen at the Indonesia open 2017.

Vid credit: DjarumBadminton YouTube channel.
.
.
#danishdynamite #Denmark #sport #athlete #badminton #IndonesiaOpenSSP #IndonesiaOpenSSP2017 #BIOSSP2017 #INAOPEN #Indonesia #danmark #baddk #sports #shuttlecock #like4like #potd #like #asia #Europe

proudπŸ‘†x ❀❀
#tb #indonesiaopenssp2017 #eeaforindonesia

Let's scream #EaaForIndonesia! #indonesiaopenssp2017 last week were great, catch the story at my #blog #subtersidera - http://subtersidera.blogspot.com

Still can't move on from BIOSSP 2017 😒 it's my fourth time to "nge-live" in this event (third if i didn't count wbc 2015). This year, i got so much happiness memory from here. Yeah, a photo with some badminton athlete and yeah, so much things on this picture πŸ˜‚. I hope, next year on Indonesia Open or Asian Games, i can be a part from this event, can be a committee from this event, or being a player (?) Hahahahaha.
So, next year will be my fifth time "nge-live", i hope i can get more photo and more things from this event, hahahahahaha πŸ˜‚. See you next year πŸ‘‹ (P.s: foto gua yg gravitasi jelek 😒 semoga taun depan masih ada)
(P.s.s: ada kemungkinan buat ngepost ttg BIO kalo masih gagal move on πŸ˜‚)
(P.s.s.s: maafkan kalo inggrisnya berantakan, maklum lagi belajar 😒) #eaaforindonesia #djarumfoundation #djarumbadminton #badminton #bulutangkis #player #oleholeh #bca #bcaindonesiaopen2017 #bcaindonediaopenssp2017 #indonesiaopen2017 #indonesiaopenssp2017 #indonesiaopen #jcc #jccsenayan #badmintonlove #badmintonlovers #beel #bl

[16 Juni 2017] BCA Indonesia Open Super Series Premiere 2017. #eaaforindonesia #badminton #bcaindonesiaopenssp2017 #indonesiaopenssp2017 #indonesiaopen

Udah 2 hari pasca Indonesia Open, tapi kok belum move on yah dari keseruan dan kegilaannya? Wuaahhhhh Great to be here. Indonesian Badminton Fans are very great! Daaaaan Owi Butet akhirnya bisa juara juga setelah 3 kali ke final dari 2011. Mudah mudahan taun depan dengan naiknya kelas Indonesia open jadi Premiere of Premiere sama China dan All England, pemain2 Indonesia bisa terpacu yah buat ambil gelar! #EaaForIndonesia #verylatepost #BWF #IndonesiaOpenSSP2017

Inilah para juara #indonesiaopenssp2017 -Srikanth Kidambi (IDN) -Sayaka Sato (JPN)
-Junhui/Yuchen(CHN)
-Qingchen /Yifan(CHN)
-Tontowi Ahmad/ Liliyana Natsir (INA)

Walaupun Butet cidera tapi mereka mampu menjadi juara, semangat yang mereka kobarkan menghasilkan buah manis yang kita semua rasakan #indonesiaopenssp2017 #OwiButetJuara @natsirliliyana @tontowiahmad

When your father shared his happiness with you... 😊😊😊
.
.
Gak tau kenapa suka banget sama dua foto ini.
Lovable dan meaningfull banget.
Momen yg gak bisa diulang dan pasti bakal diinget seumur hidup sama Bang Owi sama Dek Danish.

Semoga Bang Owi dan Dek Danish tetep sehat dan bahagia.
Bang Owi tetep berprestasi... Dek Danish pun semoga di masa depan juga bisa turut berprestasi membanggakan kedua orang tua dan negara.

Aamiinn..... .
.
Regram from @tontowiahmad dan @michelleahmad93

#badminton #badmintonplayer #Indonesia #MixedDouble #GandaCampuran #TontowiAhmad
#champion #IndonesiaOpenSSP #IndonesiaOpenSSP2017
#fatheranddaughter #lovable

πŸ† Tontowi Ahmad/Liliyana Natsir πŸ† congrats!!
#IndonesiaOpenSSP2017 #EaaForIndonesia #OwiButet

I'm so happy this week because i can participate on BCA Indonesia Open SSP 2017 and got a photo with some badminton athletes. I hope, i can meet them again next year in Indonesia Open (or Asian Games). See you again πŸ˜†πŸ˜†#bcaindonesiaopen2017 #bcaindonediaopenssp2017 #indonesiaopen2017 #indonesiaopenssp2017 #bca #indonesiaopen #badminton #athlete #badmintonathlete #jcc #jccsenayan #liuyuchen #chenqingchen #dora #ayakatakahashi #leesohee #kirstygilmour #busananongbumrungpan #eaa #eaaforindonesia

All my idols are champions!πŸ‘πŸ‘ You all are greatπŸ‘πŸ‘Congratulations & thank you for your time. Good luck on your next tournament😊😊 δ½ δ»¬ιƒ½εΎˆζ£’οΌθ°’θ°’δ½ δ»¬ηš„ζ—Άι—΄οΌŒθΏ˜ζœ‰ζ„Ώζ„ε’Œζˆ‘ζ‹η…§γ€‚ζˆ‘δΌšζƒ³δ½ δ»¬ε•¦οΌŒζ‹œζ‹œπŸ™†πŸ™† #bcaindonesiaopen2017 #biossp2017 #indonesiaopenssp2017 #Indonesia #china #badminton 🏸🏸

Congrats mas @tontowiahmad dan ci butet @natsirliliyana untuk gelar perdananya di tahun ini, di tanah air pula πŸ‘πŸ‘πŸ†πŸ† respect bnget dengan perjuangan kalian berdua, terutama ci butet yang lagi cedera πŸ˜ŠπŸ‘ seluruh isi JCC pecah dan riuh. Makasih atas perjuangan dan gelarnya untuk indonesia πŸ™ŒπŸ™πŸ‘
#IndonesiaOpenSSP2017 #eaaforindonesia #juara #BIOSSP2017 #BADMINTON #IndonesiaBangga #proudofyou #owibutet #TontowiAhmad #LiliyanaNatsir #terbaik

My most favourite scene of Vita-Lily at final match yesterday.
They show us that friendship never cares who's older than other or who has a higher position, as long as your friend needs you, you will knell down in case to help your friend. What a touched moment, right? Really love it 😍😍😍
And that warm hug, is undescribable 😊
#VitaMarissa #LiliyanaNatsir #Friendship #EverlastingFriends #FriendshipGoals #BadmintonPlayer #And #Coach #IndonesiaOpenSSP2017 #JCC #Jakarta #MixedDoubles #FinalMatch
Source: Badmintonworldtv

Yeah, BCA Indonesia Open SSP 2017 have been finished. I'm so happy this week. Thank you BCA, thank you JCC, and thank you for all who participate in this tournament. See you next year! I'm ready for new era Indonesia Open! #bca #bcaindonesiaopen2017 #bcaindonediaopenssp2017 #indonesiaopen2017 #indonesiaopenssp2017 #indonesiaopen #jcc #jccsenayan

The winner XD BCA Indonesia Open Superseries Premier 2017
.
.
.
.
.
#indonesiaopen2017 #owibutetjuara #indonesiaopenssp2017 #jccplenaryhall #indonesiajuara

Most Popular Instagram Hashtags