#indobeauty

33477 posts

TOP POSTS

Half cut crease ๐Ÿ˜ฝ๐Ÿ’โค๏ธ
.
PRODUCTS :
.
๐Ÿ’• face :
- @catrice.cosmetics high glow mineral highlighting powder 010 light infusion
- @pixycosmetics blush on no.03
- giovi USA sun glow shimmer bronzer
- @makeoverid ultra cover liquid matt foundation shade no.02 pink shade
.
๐Ÿ’• brows
- @justmiss_id eyebrow pencil brow
- @etude_official drawing eyebrow 02 grey brown
- menow pro contour pallete
.
๐Ÿ’•eyes
- menow pro contour pallete
- @pixycosmetics highlight and shading
- @viva.cosmetics eyeshadow cream coklat
- @maybelline the blush nudes ( champagne )
- unbrand falsies
- @mizzucosmetics eyeliner pen
- @eminacosmetics pop rouge pressed eyeshadow posh
.
๐Ÿ’•lips
- @etude_official dear darling shade BK801
.
.
EARRINGS : @grabyourchoker .
.
#indobeautygram #tutorialmakeup #ivgbeauty #beautyvlogger #beautyenthusiast @indobeautygram #indobeautyblogger #indobeautyvlogger #indovidgram @indovidgram #ivgtips #makeuptutorial #tutorialmakeup #makeuplook #wakeupandmakeup #indobeauty #halfcutcrease

Don't let anyone with bad make up tell you anything about life.
.
.
Face
Cellumination aura essence @skii
Booster defatigant @sephoraidn
Drop eye concentrate @bodyshopid
Bb cream @wardahbeauty
Luminous face powder @wardahbeauty
Contour @lacolorscosmetics
Brow conditioning primer n ka brow @benefitindonesia
Eyeliner @silkygirl_id
Lashes @lavielash
Lips @mineralbotanica crimson heart.
@nyxcosmetics_indonesia jumbo eye pencil 604 .
.
#indobeautyย #indobeautygram #makeupenthusiast #makeupaddict ย #makeuplook #makeupfanatic1ย #makeupartistย #mua #motd #makegirlzย #asianmakeup
#wakeupandmakeupย #beautygramย #makeupart #anastasiabeverlyhillsย  #sephora ย #tarte #makegirlz ย #smokeyeye ย #thebalm #thebalmindonesia ย #benefitย  #benefitcosmetics #beautyhasnosize #bodypositive #fff #lfl #tooface #lashes #effyourbodystandards @effyourbeautystandards

Never regret something that once made you smile ๐Ÿ˜€
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#lp #potd #like4like #likeforlike #like4follow #likeforfollow #likesforlikes #instalikes #instagood #instagram #instame #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuplooks #instamakeup #indobeauty #indobeautystores

Congratulation to Gillar @giemakeup , Sephora cast from PVJ Bandung as the winner of 2017 Benefit Brow Master !!! You are going to San Fransisco !! Proudly support by @benefitindonesia , thank you @benefitindonesia @benefitcosmetics , and the judges @fabdai @3ngq17 Kiki from @ghdhairindonesia .
.
.
#makeup #makeupblog #makeupcommunity #makeupcompetition #browmaster #brow #makeupblog #makeupjunkie #makeupaddict #mua #indobeauty #indogram#sephoraidnbeautyinfluencer #makeupgram #makeupid #browchallenge #browexpert #browaddict

MOST RECENT

Next dr shade terbarunya @wardahbeauty Exclusive Matte Lip Cream adalah no.17 Rosy Cheek ๐Ÿ˜ Warna nya cantiiiiikkkkkk, tipe2 favorite seluruh wanita Indonesia dr Sabang sampe Merauke, iya gaksi?? Hahahaha
.
Warna nya warm tone brown yg ada hint pink nya, gimana yak jelasinnya wkwkwk. Kalo menurut mata hati dan mata di kepalaku, ini tuh coklat tp kalo diliat2 agak2 pink, gitu daahh! Karena ada pink nya dikit jd gak bikin muka kita mbladus a.k.a butek, pake/gak pake makeup sekalipun. Tapiiii kenapa yaakk ngeluarin tipe warna begini lg padahal 3 shade terbaru sebelum ini jg tipe2 warna begini, walau beda pastinya warnanya ๐Ÿค” Bikin perempuan2 macem kita bingung kan yak mau pilih yg mana ๐Ÿ˜…
.
Formula nya menurutku sangat amat membaik, bahkan ini lebih enak lg dibanding 3 shade baru nya kmrn (13-15). Enaknya mksdnya jd lebih tidak kering dibibir. Kalo ketahanannya masih sama sih menurutku, transferproof dan awet tp ya kalo makan yg minyak2 gitu bubar grak lgsg!
.
Buat swatch dan review wardah lainnya bisa klik ini yaa #WardahbyNDF
Dan wardah exclusive matte lip cream ini bs di beli di @makeoverid_shop yaa ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
Ps: maaf yaa swatch kali ini gaada full face swatch nya huhu mukaku masih gabisa di dandanin, harap maklum yaaa ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜ญ
.
.
.

#wardahbeauty#wardahexclusivemattelipcream#wardahlipstick#wardahrosycheek#rosycheek#wardah#wardahmakeup#exclusivemattelipcream#beautyblogger#beautybloggerindo#indonesianbeautyblogger#indobeautyblogger#lipstickswatcher#makeupaddict#lipstickaddict#lipstickjunkie#indobeauty#beautybloggerindonesia#indonesianswatcher#beautyjunkie#lipstickaddict#lipsticklokal#produklokal#indobeautygram#wardah17

well, yes.
only yourself knows how your skin is
so that you know what will be suitable for your skin ๐Ÿ˜Š
read more and learn more.
we will help to facilitate you ๐Ÿ˜‰
Don't hesitate to ask us about anything, babes ๐Ÿ˜˜

#skincare #beauty #makeup #beautyreview #skincarereview #makeupreview #koreanskincare #skincareregime #skincareroutine #skincareswatch #beautyswatch #makeupswatch #makeupreview #indobeautygram #skincarejunkie #skincareaddict #skincareblog #indobeauty #potd #skincarecommunity #kbeauty #koreanbeauty #Indobeautygram #skincarequotes #skincaretips #skintip #skintips #avtbrskincare #avtbrquotes

makeup budget 180ribu for daily makeup :

bb cream @maybelline price idr 43000
powder @marcks price idr 17000
eyeliner @mizzu price idr 25000
eye/lip liner @menow price idr 5000
eyebrow pencil viva price idr 12000
eyeshadow @noona price idr 36000
lipstick @Mirabella price idr 42000
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#makeupbudget
#makeupchallange #dailymakeup #indobeautyvlogger #indobeautygram #makeuptutorial #makeupartis #indobeauty

Most Popular Instagram Hashtags