#indahpercintaan

MOST RECENT

Lirik Lagu Indah Percintaan – Siti Nurhaliza
Indahnya percintaan
Bersamamu

Terlena dibuai
Kasih sucimu

Rindu yang kualami
Dari hati tak ku sangsi
Luka yang semalaman
Ku noktahkan

Indahnya percintaan
Bersamamu

Bertemu dirimu
Tikaku perlu

Takku mimpikan begini
Dulu takku percayai
Oh kasih

Pertama kita bertemu
Sememangnya ku meragu
Oh salam perkenalan
Yang dirimu hulurkan

Tak pasti pula ku mengapa
Mungkin kerna ku terasa
Perlu mengenal dulu
Hati budi dirimu

Kesabaran ku menanti
Terbukalah pintu hati
Menyambut keikhlasan
Kasih seorang insan
Ku terima
Dirimu yang istimewa

Yang ku pinta yang kuharapkan
Oh bahagia terus berkekalan
Janji mu kan ku ingat ku pegang
Oh sayang @ctdk #spotify #indahpercintaan #ctdk #datositinurhaliza

Indah Percintaan - Siti Nurhaliza
@ctdk
#spotify #indahpercintaan #datositinurhaliza

Cik abg sebelah tgh pening ikut waze 🤣Tp wife dia leh wat perangai hehehe n tetap layankan je thanks syg🤣😘
#indahpercintaan
#CtLiza❤️
@ctdk

Indah Percintaan oleh @ctdk
Merupakan single kelima dari album Siti Nurhaliza, Safa.
P/S: to be honest...ni adalah lagu berentak pop yg sy mula2 dgr kt dlm kompilasi album karaoke yg dibeli oleh abah pada ketika itu....dlm album tu ada byk artis ln..sbb tu lgu ni terkesan smp skrg....sbb zaman tu kita dgr je apa yg org beli..hehehehe... n lgu ni sgt2 cute..part low note tu rasa mcm penat sgt nk nyanyi hehehe..sumpah lau nyanyi karok..part low note tu agak struggle gak...sbb lau nyanyi setakat low note tnpa pitching yg btl..semua org boleh...tp bila kak iti nyanyi jd perfect....😍❤😍❤😍❤😍
#throwback
#indahpercintaan
#safa
#sitinurhaliza
#sitizoner

Indah Percintaan oleh @ctdk
Merupakan single kelima dari album Siti Nurhaliza, Safa.
P/S: to be honest...ni adalah lagu berentak pop yg sy mula2 dgr kt dlm kompilasi album karaoke yg dibeli oleh abah pada ketika itu....dlm album tu ada byk artis ln..sbb tu lgu ni terkesan smp skrg....sbb zaman tu kita dgr je apa yg org beli..hehehehe... n lgu ni sgt2 cute..part low note tu rasa mcm penat sgt nk nyanyi hehehe..sumpah lau nyanyi karok..part low note tu agak struggle gak...sbb lau nyanyi setakat low note tnpa pitching yg btl..semua org boleh...tp bila kak iti nyanyi jd perfect....😍❤😍❤😍❤😍
#throwback
#indahpercintaan
#safa
#sitinurhaliza
#sitizoner

Indah Percintaan oleh @ctdk
Merupakan single kelima dari album Siti Nurhaliza, Safa.
P/S: to be honest...ni adalah lagu berentak pop yg sy mula2 dgr kt dlm kompilasi album karaoke yg dibeli oleh abah pada ketika itu....dlm album tu ada byk artis ln..sbb tu lgu ni terkesan smp skrg....sbb zaman tu kita dgr je apa yg org beli..hehehehe... n lgu ni sgt2 cute..part low note tu rasa mcm penat sgt nk nyanyi hehehe..sumpah lau nyanyi karok..part low note tu agak struggle gak...sbb lau nyanyi setakat low note tnpa pitching yg btl..semua org boleh...tp bila kak iti nyanyi jd perfect....😍❤😍❤😍❤😍
#throwback
#indahpercintaan
#safa
#sitinurhaliza
#sitizoner
#dafbama2017_sitinurhaliza

Ramai org confuse saye dgn @ctdk sana sini i pergi semua org pikir i Dato CT😂😂 setelah d cantum2 gmbr i dgn tok ti ternyata betol apa org ckp SAMAAA mcm TWINS lah kata org😂😂😂😂 #myidol #mohonmohonCTDKjemputberayadirumahbeliau #angananganitufree #instafamous #publicfigure #artist #singer #hatergonnahates #sitizoners #indahpercintaan #ctdk #diarydzuflee #brunei #malaysia #indonesia #singapore #followme #likers

Kategori "badak" ! Hahaha ... Inilah tjadinya apbl stlh bkahwin...isteri anda makan suku drp sepinggan...slbhnya anda kna makan tuk habiskan...:p #indahpercintaan #hiduppenuhkasihsayang 😜🍔🍨🍩🍭

Most Popular Instagram Hashtags