[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#indahpercintaan

8 posts

TOP POSTS

Ramai org confuse saye dgn @ctdk sana sini i pergi semua org pikir i Dato CTπŸ˜‚πŸ˜‚ setelah d cantum2 gmbr i dgn tok ti ternyata betol apa org ckp SAMAAA mcm TWINS lah kata orgπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #myidol #mohonmohonCTDKjemputberayadirumahbeliau #angananganitufree #instafamous #publicfigure #artist #singer #hatergonnahates #sitizoners #indahpercintaan #ctdk #diarydzuflee #brunei #malaysia #indonesia #singapore #followme #likers

Indah Percintaan oleh @ctdk
Merupakan single kelima dari album Siti Nurhaliza, Safa.
P/S: to be honest...ni adalah lagu berentak pop yg sy mula2 dgr kt dlm kompilasi album karaoke yg dibeli oleh abah pada ketika itu....dlm album tu ada byk artis ln..sbb tu lgu ni terkesan smp skrg....sbb zaman tu kita dgr je apa yg org beli..hehehehe... n lgu ni sgt2 cute..part low note tu rasa mcm penat sgt nk nyanyi hehehe..sumpah lau nyanyi karok..part low note tu agak struggle gak...sbb lau nyanyi setakat low note tnpa pitching yg btl..semua org boleh...tp bila kak iti nyanyi jd perfect....😍❀😍❀😍❀😍
#throwback
#indahpercintaan
#safa
#sitinurhaliza
#sitizoner
#dafbama2017_sitinurhaliza

MOST RECENT

Indah Percintaan oleh @ctdk
Merupakan single kelima dari album Siti Nurhaliza, Safa.
P/S: to be honest...ni adalah lagu berentak pop yg sy mula2 dgr kt dlm kompilasi album karaoke yg dibeli oleh abah pada ketika itu....dlm album tu ada byk artis ln..sbb tu lgu ni terkesan smp skrg....sbb zaman tu kita dgr je apa yg org beli..hehehehe... n lgu ni sgt2 cute..part low note tu rasa mcm penat sgt nk nyanyi hehehe..sumpah lau nyanyi karok..part low note tu agak struggle gak...sbb lau nyanyi setakat low note tnpa pitching yg btl..semua org boleh...tp bila kak iti nyanyi jd perfect....😍❀😍❀😍❀😍
#throwback
#indahpercintaan
#safa
#sitinurhaliza
#sitizoner

Indah Percintaan oleh @ctdk
Merupakan single kelima dari album Siti Nurhaliza, Safa.
P/S: to be honest...ni adalah lagu berentak pop yg sy mula2 dgr kt dlm kompilasi album karaoke yg dibeli oleh abah pada ketika itu....dlm album tu ada byk artis ln..sbb tu lgu ni terkesan smp skrg....sbb zaman tu kita dgr je apa yg org beli..hehehehe... n lgu ni sgt2 cute..part low note tu rasa mcm penat sgt nk nyanyi hehehe..sumpah lau nyanyi karok..part low note tu agak struggle gak...sbb lau nyanyi setakat low note tnpa pitching yg btl..semua org boleh...tp bila kak iti nyanyi jd perfect....😍❀😍❀😍❀😍
#throwback
#indahpercintaan
#safa
#sitinurhaliza
#sitizoner

Indah Percintaan oleh @ctdk
Merupakan single kelima dari album Siti Nurhaliza, Safa.
P/S: to be honest...ni adalah lagu berentak pop yg sy mula2 dgr kt dlm kompilasi album karaoke yg dibeli oleh abah pada ketika itu....dlm album tu ada byk artis ln..sbb tu lgu ni terkesan smp skrg....sbb zaman tu kita dgr je apa yg org beli..hehehehe... n lgu ni sgt2 cute..part low note tu rasa mcm penat sgt nk nyanyi hehehe..sumpah lau nyanyi karok..part low note tu agak struggle gak...sbb lau nyanyi setakat low note tnpa pitching yg btl..semua org boleh...tp bila kak iti nyanyi jd perfect....😍❀😍❀😍❀😍
#throwback
#indahpercintaan
#safa
#sitinurhaliza
#sitizoner
#dafbama2017_sitinurhaliza

Ramai org confuse saye dgn @ctdk sana sini i pergi semua org pikir i Dato CTπŸ˜‚πŸ˜‚ setelah d cantum2 gmbr i dgn tok ti ternyata betol apa org ckp SAMAAA mcm TWINS lah kata orgπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #myidol #mohonmohonCTDKjemputberayadirumahbeliau #angananganitufree #instafamous #publicfigure #artist #singer #hatergonnahates #sitizoners #indahpercintaan #ctdk #diarydzuflee #brunei #malaysia #indonesia #singapore #followme #likers

N O M O R E A N G R Y .
.
Hahaha ... Be happy and everything gonna be alright. :-) better listening #sitinurhaliza song #indahpercintaan . Hahaha pls ignore negative things in our life. .
.
Let's jump into the water :-), get wet together and happy. .
.
#happy #asian #malay #malaysia #penang #pulaupinang #kualalumpur #sea #jump #angry #positive #negative #feeling #reality #batuferinggi

Most Popular Instagram Hashtags