#inam

MOST RECENT

💖EY NUR ÜZLÜM BİR CÜMƏ MÜTLƏQ GƏL💖GƏL Kİ DÜNYADA ƏDALƏTİ BƏRQƏRAR EDƏSƏN💖 #imam #inam #sevgi #ədalət

Youtube kanalının adı Tofiq Mirzreyev.
#amil #inam #amilinam #unut #instagram #insta #aztagram

. ................................................
#sevgi #vefasız #xeyanet #xeyallar #inam #admins #dost #darixdim #unudulmusxatireler #aile #keçmiş #söz #and #admin #adminka #klip #mena ...................................................

READY STOCK dengan Cik SA. Kalau ada sape-sape nak selit order, jangan segan-segan DM atau whatsapp: 019-4653581
.
Yang atas semua novel action thriller. Yang bawah campur-campur.
.
JIMK: kekeluargaan + romantik (dah diadaptasi ke drama Astro)
.
ESMS: rom-com (my one and only!)
.
PH: kekeluargaan + melodrama (you're sooo gonna love the new version of Syafiq) .
STS: kekeluargaan + dendam (novel dari drama STS)
.
Order utk 7 buku ni akan dipos bermula AHAD ni. Dan seperti diberitahu sebelum ni, CRT belum ada stok sebab masih dalam queue untuk reprint. I'm sorry, Cik SA ingat CRT akan reprint sekali dgn SK. Rupanya, giliran SK dulu, dan CRT kemudian. Harap-harap tak lama lagi sampai giliran. Bila dah ada stok nanti, berdesup Cik SA akan pos pada yang dah order. Maaf sekali lagi. 🙏🏻
.
Thanks for your endless support! 😘
.
#SaraAisha #writer #novelbestseller #JodohituMilikKita #ChanRakTer #EncikSayangdanMissSweetheart #PembukaHati #SaljuKyoto #CerekaCinta #SyurgakuTakSempurna #AkuLelakimu #IAmNotAMonster #INAM #actionromance #actionthriller #psikothriller

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 # Bəzən gedən birinin ardınca elə biri gələr ki, sən özündən utanarsan.. Gedənin iblisliyini gələn mələy sənə başa salır.. Sən keçmişdə o iblisə görə çəkdiyin əzyətlərdən utanırsan.. Və sən anlıyırsan ki, xoşbəxtliyi tapmaq üçün çox sınağlardan keçməy lazımdı..💕



#sevgi #ayrılıq #qəm #kədər #dər #sənsizlik #musiqi #xəyslar #💔 #xoşbəxtlik #❤ #güvən #inam #instagram #follow #follows #coment #coments #like #likes #ağılsız #ağılsızlar

Zaman qum kimi barmaqlarımızın arasından süzülüb keçir və heç vaxt geri qayıtmır.Zamanı ağılla istifadə edənlər zənginlik,məhsuldarlıq və tam təmin olunmuş həyatla mükafatlandırılırlar.Hər anın qiymətini bilin.
#networkmarketing #baku #azerbaijan #inam #özgüvən #bizness #teleqüllə #jeunesseglobal #jeunesse #zaman

Olmuyor....... olmuyor...... olmuyor....... Xəyanətin düz 1ili...... . ................................................
#sevgi #vefasız #xeyanet #xeyallar #inam #admins #dost #darixdim #unudulmusxatireler #aile #keçmiş #söz #and #admin #adminka #klip #mena ...................................................

Good luck, lady boss! 💪🏻💪🏻😂😂
.
Repost from @ciksara_aisha
.
This is not even half of orders. Maka akan sadolah jari-jemari seorang Sara Aisha. ✍🏻😝😝
.
#SaraAisha #writer #novelbestseller #JodohituMilikKita #ChanRakTer #EncikSayangdanMissSweetheart #PembukaHati #SaljuKyoto #CerekaCinta #SyurgakuTakSempurna #AkuLelakimu #IAmNotAMonster #INAM #actionromance #actionthriller #psikothriller

Repost from @ciksara_aisha
.
Alhamdulillah. Stok #SaljuKyoto, #AkuLelakimu, #IAmNotAMonster dan #PembukaHati dah sampai ke tangan Cik SA. Seperti yang dimaklumkan sebelum ni, #ChanRakTer masih belum ada. Kali terakhir Cik SA check dengan @karyaseni, CRT kena masuk queue dulu. Banyak novel yang kena print, so kena tunggu giliran. Bila siap, Cik SA tak boleh bagi exact date. I'm sorry. 😔
.
Jadi buat masa sekarang, Cik SA akan pos order yang tak ada kaitan dengan CRT. Contohnya SK sahaja, atau kombo-kombo lain (tak masuk CRT).
.
Untuk mereka yang order CRT, kalau tak nak tunggu lama, boleh minta refund. Yang order kombo melibatkan CRT dan nak minta pos novel lain dulu, boleh juga buat macam tu. Tapi, itu kira bukan kombo dengan CRT dah. So kena bayar lain utk postage cost. I'm sorry for that, Cik SA tak mampu nak cover postage cost kalau pos asing-asing. So terpaksa jadikan itu sebagai dua kali delivery. Hoping for your understanding, and sorry again for inconvenience. 🙏🏻🙏🏻😭😭
.
Anyway, untuk order yang tak libatkan CRT ni, Cik SA akan mula pos hari Ahad. Hari ni akan mula sort and sign, Jumaat dan Sabtu post office Kelantan tak bukak. So insyaAllah, Ahad pos.
.
Terima kasih korang semua yang masih mencari novel lama Cik SA. Thank you!! Sambil-sambil tu, jangan lupa dapatkan novel terbaru Cik SA, I'M NOT A MONSTER. 😘😘
.
#SaraAisha #writer #novelbestseller #JodohituMilikKita #ChanRakTer #EncikSayangdanMissSweetheart #PembukaHati #SaljuKyoto #CerekaCinta #SyurgakuTakSempurna #AkuLelakimu #IAmNotAMonster #INAM #actionromance #actionthriller #psikothriller

¡Gana un pase doble para Adexe & Nau en #Hermosillo!

Amalia Elizalde tiene pases dobles para que asistas este 2 de septiembre al concierto de Adexe & Nau en el Auditorio del Inam en Hermosillo.😀 La dinámica es muy sencilla:
1-Sigue esta cuenta de Instagram @amalia.elizalde
2-Etiqueta a un amigo.
*Entre más amigos etiquetes más oportunidades tienes de ganar*

Y listo así de sencillo estarás participando por ellos, los ganadores se darán a conocer el próximo jueves 30 de agosto.¡Mucha suerte a todos!

#hermosillo #concierto #giveaway #adexeynau #adexe #nau #adexeoficial #nauoficial #adexeynauspanishtour #boletos #boletosgratis #comparte #gana #dinamica #tour #inam #sonora

So today makes a year I been home from prison , and I must say u don’t grind 👷🏾‍♂️⚒u don’t shine 💰💸💎 #swipe⬅️ ⬅️left #jusliving #wentfromnothintosomething #ificandoitsocanu #itsenoughforeverybody

Alhamdulillah. Stok #SaljuKyoto, #AkuLelakimu, #IAmNotAMonster dan #PembukaHati dah sampai ke tangan Cik SA. Seperti yang dimaklumkan sebelum ni, #ChanRakTer masih belum ada. Kali terakhir Cik SA check dengan @karyaseni, CRT kena masuk queue dulu. Banyak novel yang kena print, so kena tunggu giliran. Bila siap, Cik SA tak boleh bagi exact date. I'm sorry. 😔
.
Jadi buat masa sekarang, Cik SA akan pos order yang tak ada kaitan dengan CRT. Contohnya SK sahaja, atau kombo-kombo lain (tak masuk CRT).
.
Untuk mereka yang order CRT, kalau tak nak tunggu lama, boleh minta refund. Yang order kombo melibatkan CRT dan nak minta pos novel lain dulu, boleh juga buat macam tu. Tapi, itu kira bukan kombo dengan CRT dah. So kena bayar lain utk postage cost. I'm sorry for that, Cik SA tak mampu nak cover postage cost kalau pos asing-asing. So terpaksa jadikan itu sebagai dua kali delivery. Hoping for your understanding, and sorry again for inconvenience. 🙏🏻🙏🏻😭😭
.
Anyway, untuk order yang tak libatkan CRT ni, Cik SA akan mula pos hari Ahad. Hari ni akan mula sort and sign, Jumaat dan Sabtu post office Kelantan tak bukak. So insyaAllah, Ahad pos.
.
Terima kasih korang semua yang masih mencari novel lama Cik SA. Thank you!! Sambil-sambil tu, jangan lupa dapatkan novel terbaru Cik SA, I'M NOT A MONSTER. 😘😘
.
#SaraAisha #writer #novelbestseller #JodohituMilikKita #ChanRakTer #EncikSayangdanMissSweetheart #PembukaHati #SaljuKyoto #CerekaCinta #SyurgakuTakSempurna #AkuLelakimu #IAmNotAMonster #INAM #actionromance #actionthriller #psikothriller

Great start to the season! #kingsofthehill #inam #bomberpride

Most Popular Instagram Hashtags