#inaimerahmenyalabyql

3322 posts

TOP POSTS

Kak Lis terpaksa restock warna LUSTRE RED. Terlajak laris permintaannya. Maklum lah! Warnanya cantik merah terang.
.
Kalau untuk yang berkulit gelap dan taknak nampak merah tu terlampau gelap Kak Lis rekemen amik color ni.
.
Tapi kalau acik2 berkulit putih memang cantik terang benderang merahnya. Merah ang ang gitu!❤️❤️❤️
.
.
#InaiMerahMenyalabyQL #inaiLUSTREREDql #qamralyssa

Selamat Pagi Warga Ig dn follower kesygan kami 😍❤ ................................................. #inaimerahmenyalabyql
#inaimerahmenyala
#inaiputih
#wedding

Lace design by me using Henna by Inai merah menyala by Qamra Lyssa
#inaikuching
#hennaartistsarawak
#Inaimerahmenyalabyql
#freelancemua
#muasarawak

Magic ke apa ni? 5 minit je??? 5 minit pakai jer merah gilerr!! Camni sebelum nikah pun blh pakai..Tak yah susah malam2 tido dengan balut plastik lagi 😂
Senang..cepat..tak yah kelam kabut..
Pm 01125485044

#inaimerahmenyalabyql
#inaipengantin
#inaimerah

Day 1... Nak tgk berapa hari inai ni tahan... #sexyred #ilovehenna #inaimerahmenyalabyql

MAJLIS DAH NAK DEKAT,MANA NAK DAPATKAN INAI YANG MERAH??
.
Tarikh akad hampir tiba,dalam sibuk menguruskan hal pernikahan,inai tak beli lagi!Mana nak dapatkan inai yang merah ni.

Nampaknya tak berserilah sis di majlis akad nikah.
Mana tidaknya,inai yang dibeli tidak merah walaupun sudah pakai semalaman.
.
Haa meh sini Kak Moon bantu sis.Apa kata sis cuba dulu #inaimerahmenyalabyql ni.Inai yang merah dan cantik ini,hanya perlu memakai selama 5minit sahaja sudah nampak hasilnya!

Whatsapp sahaja Kak Moon!

Gud mownink acik2 #QLhennalovers sem0!!😘
.
Pepagi ni Kak Lis hanya nak pesan kalau nak join pengeposan esok boleh la buat payment sebelum pkl 3pm.
.
Hahaha.. Hari2 pun pesanan yg sama jekkk!
.
Harap korang tak menyampah sudeyyyy..😜
.
.
#inaimerahmenyalabyQL #inaicelupQL #inaikonQL #inaicelup #sayajualinai #hennamalaysia #qamralyssa

MOST RECENT

MAJLIS DAH NAK DEKAT,MANA NAK DAPATKAN INAI YANG MERAH??
.
Tarikh akad hampir tiba,dalam sibuk menguruskan hal pernikahan,inai tak beli lagi!Mana nak dapatkan inai yang merah ni.

Nampaknya tak berserilah sis di majlis akad nikah.
Mana tidaknya,inai yang dibeli tidak merah walaupun sudah pakai semalaman.
.
Haa meh sini Kak Moon bantu sis.Apa kata sis cuba dulu #inaimerahmenyalabyql ni.Inai yang merah dan cantik ini,hanya perlu memakai selama 5minit sahaja sudah nampak hasilnya!

Whatsapp sahaja Kak Moon!

Ni pulak hasil selepas 24 jam😍
.
Promo masih berlangsung sehingga 31 Ogos.
.
Harga asal: RM94
Harga promo: RM79
(Tak termasuk postage)
.
Untuk info/order, whatsapp 016-2327432
.
#inaimerahmenyala #inaimerahmenyalabyql
#inaiserbuksabrina
#inaiserbuksemujadi
#lavenderoilmalaysia
#lavenderoilmurah
#essentialoil
#pureessentialoil
#inaipengantin
#inaiviral
#inaimerahhalal
#hennapengantin
#hennapengantinmurah
#inaimurahmalaysia
#terapiinstagram
#ajimaura

Ni adalah hasil eksperimen Kak Elly guna resepi baru.
.
So far, Kak Elly suka kaler dia.
Ni adalah inai serbuk khas untuk ukiran. Jadi, hasil antara setiap individu akan berbeza kerana beberapa faktor seperti suhu badan, tempoh masa pemakaian dan sebagainya.
.
Ada yang nak cuba? Kalau Kak Elly buat contest, ada yang nak join tak?
.
#inaimerahmenyala #inaimerahmenyalabyql
#inaiserbuksabrina
#inaiserbuksemujadi
#lavenderoilmalaysia
#lavenderoilmurah
#essentialoil
#pureessentialoil
#inaipengantin
#inaiviral
#inaimerahhalal
#hennapengantin
#hennapengantinmurah
#inaimurahmalaysia
#terapiinstagram
#ajimaura

Pakai #inaiserbuksabrina yang dibancuh dari bulan lepas...dah sebulan..😁 Masih cantik kan warna inai ni?(fresh2 tak basuh lagi ni)😍 Yang penting simpan dalam bekas kedap udara simpan dalam peti ais elok2...boleh guna lama tau...berbaloi2...💅💃 Ara pakai 2 jam je...tak larat nak tunggu lama...hehe..kalau nak lagi merah boleh pakai lebih lama ye...😘😘😘 #whatsapp0175193625
#hennanazzarra
#inaiserbuksabrinabyql
#inaiserbuk
#pengantin
#inaipengantin
#jarimerah
#inaiasli
#naturalhenna
#inaiasli
#inairambut #inaimerah #inaimurahmalaysia #inaikon #inaicelup #inaikonmurah #inaicelupmurah #inaimerahmenyalabyql #inaimerahmenyala #inaimurah #setrajasehari #inaitunang #sayajualinai #inaiviral #inaicelupmerah #inaikuku #inaiukir #inaiherbaasli #inailavenderoil #inaimurah

Pakai #inaiserbuksabrina yang dibancuh dari bulan lepas...dah sebulan..😁 Masih cantik kan warna inai ni?(fresh2 tak basuh lagi ni)😍 Yang penting simpan dalam bekas kedap udara simpan dalam peti ais elok2...boleh guna lama tau...berbaloi2...💅💃 Ara pakai 2 jam je...tak larat nak tunggu lama...hehe..kalau nak lagi merah boleh pakai lebih lama ye...😘😘😘 #whatsapp0175193625
#hennanazzarra
#inaiserbuksabrinabyql
#inaiserbuk
#pengantin
#inaipengantin
#jarimerah
#inaiasli
#naturalhenna
#inaiasli
#inairambut #inaimerah #inaimurahmalaysia #inaikon #inaicelup #inaikonmurah #inaicelupmurah #inaimerahmenyalabyql #inaimerahmenyala #inaimurah #setrajasehari #inaitunang #sayajualinai #inaiviral #inaicelupmerah #inaikuku #inaiukir #inaiherbaasli #inailavenderoil #terapiinstagram

Hai korang! Cari jubah or dress muslimah yang flowy and cantik?? .
Meh la tengok insta @wardaexclusive.ds 😊😊
.
Nanti lia update stok² baru. Serious cantik sangat! 😍😍😍
.
Oh ya.. Inai pun still open order tau. Whatsapp je lia ok.. 😘
.
✅ Whatsapp +6013-4347866
.
#jubahcantik #dresscantik #sayajualjubah #pakaianmuslimah #bajumuslimah #jubahmuslimahmalaysia #bajubayibranded #pinggantakretaknasitakdingin #inaimerahmenyala #inaimerahmenyalabyql #inaimurahmalaysia #majlisnikah

Most Popular Instagram Hashtags