#inaimekah

MOST RECENT

Inai celup instant pengantin
.
.
🌻Cepat merah (pakai dalam 10 ke 20 min) 🌻Halal dibawa solat
🌻Tiada bahan kimia lain
🌻Tahan seminggu di kulit, warna kat kuku sampai kuku habis
🌻ada dalam size 25g dan 100g
🌻Rm4 utk 25g
🌻Rm12 utk 100g

Harga borong 10 pcs rm25

Boleh whatsapp sy terus tauu 0197415505
.
.
#inaicone #inaiinstant #inaimurah #inaicalit #inailukis #inailukismurah #sayajualinai #sayajualinaimurah #hennaarts #inairambut #sayajualhenna #inaimagic #inaimekah #inaipengantin #inaipakistan #inaimerah #inainatural #inaidaun #inaimerahasli #inaiserbuk #inainaturalmurah #inaidaunmurah #inaiserbukmurah #sayajualinidaun #sayajualinaiserbuk #inaimekah #inaicelup #inaicelupmurah #sayajualinaicelup #inairambut

Inai celup instant pengantin
.
.
🌻Cepat merah (pakai dalam 10 ke 20 min) 🌻Halal dibawa solat
🌻Tiada bahan kimia lain
🌻Tahan seminggu di kulit, warna kat kuku sampai kuku habis
🌻ada dalam size 25g
🌻Rm4 utk 25g

Harga borong 10 pcs rm25

Boleh whatsapp sy terus tauu 0197415505
.
.
#inaicone #inaiinstant #inaimurah #inaicalit #inailukis #inailukismurah #sayajualinai #sayajualinaimurah #hennaarts #inairambut #sayajualhenna #inaimagic #inaimekah #inaipengantin #inaipakistan #inaimerah #inainatural #inaidaun #inaimerahasli #inaiserbuk #inainaturalmurah #inaidaunmurah #inaiserbukmurah #sayajualinidaun #sayajualinaiserbuk #inaimekah #inaicelup #inaicelupmurah #sayajualinaicelup #inairambut

ENAI RED CHILLIE : INAI HOMEMADE HALAL

Inai Red Chillie ???
✔ Diperbuat dari extract daun inai sebenar dan bahan bahan semulajadi yg lain
✔ Produk keluaran muslim dan bumiputera
✔ Sapu sikit sahaja sudah merah
✔ warna yg tahan lama
✔ Boleh di bawa sembahyang
✔ Tiada kesan sampingan

KELEBIHAN ENAI RED CHILLI : ✔ Warna merah yang terang
✔ Mudah digunakan
✔ Halal & boleh dibawa solat
✔ Kecil dan mudah dibawa travel
✔ Tiada bahan kimia terlarang
✔ Selamat digunakan

PRODUK KAMI 100% ORIGINAL
RM10 sahaja 🌷Pm di Whatsapp 📥
www.wasap.my/+60148004196

#inairedchilli #inaihalal #inaimerah #inaipengantin #inaimekah #sayajualinai #hairhenna #hennahair #inairambutsemulajadi #inaiserbuk #serbukinai #inaimalaysia #inaimekahasli #sayajualonline #instashopmalaysia #terlajaklaris #igersmalaysia #vscocamalaysia #bazaarpaknil #instagood #likeforlike #likeforfollow #inaicelupmurah #inaicelup #inairambut #inaimekahmurah #inairedchillie #inaijohor #inairedchili #inaired

Jikalau korang sejenis penjimat namatey

Yang jenis suka dua-dua inai iaitu kuku dan celup, haa korang boleh pilih yang inai celup tau

Nak pkai kat kuku, just korang boleh beli brush yang korang conceal kening tu ka atau mewarna, then dap-dap kat kuku korang tu macam dalam video, tunggu kering dah siap, tapi ai rasa semua orang tau kan😄

Nak inai celup, haa celup je dalam bekas tu jari-jari korang tu, satu-satu la, nak masuk sekali gus tak muat😅, hehe, yang penting pastikan jari korang tu bersih dulu
Yang trial celup tu 25ml RM 10 je boleh pakai 1 atau 2 kali untuk 10 jari✌

#enaileaf #inaimerah #inaikukumerahmenyala #inaicelup #inailukis #inaikuku #inaikukuhipster #inaihomemade #inaimesrasolat #hennadesign #henna #pengantin #nikah #tunang #megasaleraya #koleksiraya #inaimurah #bajurayamurah #stickerinaimurah #inaidamia #rednail #redchillies #ukiraninai #codampang #codlangkawi #inaimekah #inaikedah #inaicilimaroon #inaijarimerah #hennaart

Jikalau korang sejenis penjimat namatey

Yang jenis suka dua-dua inai iaitu kuku dan celup, haa korang boleh pilih yang inai celup tau

Nak pkai kat kuku, just korang boleh beli brush yang korang conceal kening tu ka atau mewarna, then dap-dap kat kuku korang tu macam dalam video, tunggu kering dah siap, tapi ai rasa semua orang tau kan😄

Nak inai celup, haa celup je dalam bekas tu jari-jari korang tu, satu-satu la, nak masuk sekali gus tak muat😅, hehe, yang penting pastikan jari korang tu bersih dulu
Yang trial celup tu 25ml RM 10 je boleh pakai 1 atau 2 kali untuk 10 jari✌

#enaileaf #inaimerah #inaikukumerahmenyala #inaicelup #inailukis #inaikuku #inaikukuhipster #inaihomemade #inaimesrasolat #hennadesign #henna #pengantin #nikah #tunang #megasaleraya #koleksiraya #inaimurah #bajurayamurah #stickerinaimurah #inaidamia #rednail #redchillies #ukiraninai #codampang #codlangkawi #inaimekah #inaikedah #inaicilimaroon #inaijarimerah #hennaart

Nak tahu merah dia camna,.u gais kena cubaa
.
.
Trial 5ml RM 10
Besar 15ml RM 22

Harga exclude postage

#enailef #inaikuku #inaimekah #inaimerah

G mana jer uolls hujung minggu niee, sis dok relax umah je😀
.
Edit mengedit testimoni enailef. dah sebulan puasa tak update langsung haa...
.
Kali ni nak bagi hampa terpukau dengan enaileaf ni. Alhamdulillah setakat ni all positive feedback dapat😘
.
Ada free gift lagi tauu..heee
Wasap 011- 254 81349

#enaileaf #inaimerah #inaikukumerahmenyala #inaicelup #inailukis #inaikuku #inaikukuhipster #inaihomemade #inaimesrasolat #hennadesign #henna #pengantin #nikah #tunang #pelaminpengantin #designbajukawen #inaimurah #pelaminmurah #stickerinaimurah #inaidamia #rednail #redchillies #ukiraninai #codampang #codlangkawi #inaimekah #inaikedah #inaicilimaroon #inaijarimerah #hennaart

G mana jer uolls hujung minggu niee, sis dok relax umah je😀
.
Edit mengedit testimoni enailef. dah sebulan puasa tak update langsung haa...
.
Kali ni nak bagi hampa terpukau dengan enaileaf ni. Alhamdulillah setakat ni all positive feedback dapat😘
.

Wasap 011-254 81349
.

#enaileaf #inaimerah #inaikukumerahmenyala #inaicelup #inailukis #inaikuku #inaikukuhipster #inaihomemade #inaimesrasolat #hennadesign #henna #pengantin #nikah #tunang #pelaminpengantin #designbajukawen #inaimurah #pelaminmurah #stickerinaimurah #inaidamia #rednail #redchillies #ukiraninai #codampang #codlangkawi #inaimekah #inaikedah #inaicilimaroon #inaijarimerah #hennaart

Raya ni mesti ramai yg berinai sakan..lps raya pulak majlis perkahwinan lagi ramai yg melaram ngan inai.. Apa apa cuba inai #Enaileaf Akak ni...InsyaAllah puas hati 😊😊 Whatsapp 0192109544

#enaileafstokis #enaileaf #inaimerahmenyala #inaimerah #inaimekah #inaitunang #inaiasli #inaikawin #hennamalaysia #henna #inaishahalam #codshahalam

Kalau yang tanya kita #enaileaf ni ada color apa? Red chilli, orange, black red ada ke,? Ekcely, enaileaf ni ada satu color jurr taw. Satu² nya warna merah pekat ikut inai asli. Tak nak hilang keaslian inai turun temurun so mak inai buat warna ni shj. Cantekk kan? Bukan kita yang cakap tapi customer ni yang bgitahu syantik gitew ! 💅
#enaileafstokis #Enaileaf #EnaileafShahAlam #inaimerahmenyala #inaimerah #inaimekah #inaiasli #inaikawin #hennamalaysia #henna #inaishahalam #kahwin #raya2018

Assalammualaikum inai lovers
Lama hakak cuti raya. Banyak tak dapat duit raya 😁
.
.
Musim raya ni banyak open house. Lepas tu kenduri kahwin pulak. Korang mesti nk letops kan.
.
.
Lai lai enai leaf ada. Lagi2 yg lukis punya. Tatau lukis. No problem design henna kan ada.
.
.
Whatsapp 010 221 8431
Boleh COD no problemo
.
.
#inai #inaikuku #inaimekah #inaijari #inaielup #inaihalal #inaimerahasli #inaidaun #inaiserbuk #inaikukumurah #inaicelupmurah #inainailpolish #inaibotol #ahadalegacy #elqueens #enaileafbymellohrdy

Berita baik untuk customer
SABAH & SARAWAK!

Kini Inai Rambut Mekah dari Morroco Herbs Trading boleh didapati di Kota Kinabalu & Kuching.

Pm kami utk keterangan lanjut.

Whatsapp:
014-2696997 (Company)
#sayajual #visitmyig #murah #borong #uban #grayhair #dyehair #organic #inaipokok #inaimekah #inaihitam #sabah #sarawak #borneo #kotakinabalu #kk #kuching #kch

Alhamdulillah lagi testimoni kebabom dari customer. TQ 😍😍😍 PM akak harga Promo Raya Rm15 untuk 2 paket inai

#inaimekah #inairambut #testimoniinai

Most Popular Instagram Hashtags