[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#inaicelupjb

MOST RECENT

KENAPA ANDA WAJIB DAPATKAN INAI DAMIA? πŸ‘‡
.
πŸƒ 100% dari daun inai asli
πŸƒ Tanpa pewarna tiruan dan bahan kimia
πŸƒ Halal dan mesra wuduk
πŸƒ Merah seawal sejam dan tahan lama !
πŸƒ Mudah dan cepat
πŸƒ Bau wangi inai daun asli
πŸƒ Terdapat 2 jenis - Inai Celup & Inai Serbuk
.
Berminat dengan Inai Damia?
πŸ“² Whatsapp : 0177654550 - Nana
Cod : Area JB, Ulu Tiram, Kota Tinggi

#inaidamia #agentinaidamia #merahsuciasli #inaidamiajb #inaidamiajohor #inaidamiakotatinggi #inaidaunasli #inaidauncelup #inaicelupasli #inaiserbukasli #inaiaslijb #inaiaslikotatinggi #inaicelupjb #inaicelupkotatinggi #hennajb #hennakotatinggi #inaikotatinggi #inaiulutiram #inailover #inaijb #inaijohor #inaipengantinjb #inairambut #pewarnarambut #inaicelup #inaicelupmurah #sayajualinaicelup #inaiserbuk #inaimerah

Si Hitam Manis Inai Damia dah restock ! 😍
.
Promosi Combo masih berlangsung tau sampai 28/2 ni. Sementara stock masih ada ni baik cepat2 grab. Nak pakai bulan depan pun dah boleh beli sekarang sebab taktau bila lagi boleh dapat harga Promosi Combo ni. Siapa lambat tak dapat ! πŸ˜‰
.
Cod : Area JB, Ulu Tiram, Kota Tinggi
πŸ“² Whatsapp : 0177654550 - Nana

#inaidamia #merahsuciasli #agentinaidamia #inaidamiajb #inaidamiajohor #inaidamiakotatinggi #inaidaunasli #inaidauncelup #inaicelupasli #inaiserbukasli #inaiaslijb #inaiaslikotatinggi #inaicelupjb #inaicelupkotatinggi #hennajb #hennakotatinggi #inaikotatinggi #inailover #inaijb #inaijohor #inaipengantinjb #inairambut #pewarnarambut #inaicelup #inaicelupmurah #sayajualinaicelup #inaiserbuk #inaimerah

INAI CELUP 😍😍😍 ✿ Warna merah menyala
✿ Tiada pewarna tiruan
✿ Tiada campuran bahan kimia
✿ Pakai 5 minit dah merah menyala
✿ Boleh dibawa solat
.
CELUP SEKALI, MERAH BERHARI-HARI !
.
βœ… Majlis lagi sebulan dah boleh beli siap2 βœ… Inai tahan simpanan lebih 6 bulan ke atas
βœ… Inai tahan pada kulit dan di kuku lebih lama
.
INAI CELUP : RM4

PROMOSI BELI 3PCS = RM10!!!!!
.

#inaicelup #inaicelupmurah #inaicelupmerah #inaimerah #inaimurah #inaicelupskudai #inaicelupjb

Testimoni Original Inai Damia 😍
.
Ada lagi ke yang masih ragu2 dengan Inai Damia? Inai Damia ni bukan inai instant yg celup 5minit terus merah tau. Tapi Inai Damia ni inai dari daun asli yg mana korang perlu pakai atleast 1jam untuk inai merah dan cantik. Tapi lagi lama korang pakai lagi merah n tahan lama warnanya tau. korang taknak ke? πŸ˜‰
.
#testimoniinaidamia #inaidamia #inaidamiajb #inaidamiajohor #inaidamiakotatinggi #inaidaunasli #inaidauncelup #inaicelupasli #inaiserbukasli #inaiaslijb #inaiaslikotatinggi #inaicelupjb #inaicelupkotatinggi #hennajb #hennakotatinggi #inaikotatinggi #inailover #inaijb #inaijohor #inaipengantinjb #inairambut #pewarnarambut #inaicelup #inaicelupmurah #sayajualinaicelup #inaiserbuk #inaimerah

Inai Damia Memikat Hati 😍
.
Jom segarkan mata korang di waktu tengahari ni tengok Inai Damia di jari customer kita. Merah mengancam kan warnanya? Bukan Inai Segera tau. ni Inai Asli tanpa bahan pewarna. 😍
.
Jom pakai Inai Damia?
Merah.Suci.Asli.
.
Cod : Area JB, Ulu Tiram, Kota Tinggi
πŸ“² Whatsapp : 0177654550 - Nana

#inaidamia #merahsuciasli #agentinaidamia #inaidamiajb #inaidamiajohor #inaidamiakotatinggi #inaidaunasli #inaidauncelup #inaicelupasli #inaiserbukasli #inaiaslijb #inaiaslikotatinggi #inaicelupjb #inaicelupkotatinggi #hennajb #hennakotatinggi #inaikotatinggi #inailover #inaijb #inaijohor #inaipengantinjb #inairambut #pewarnarambut #inaicelup #inaicelupmurah #sayajualinaicelup #inaiserbuk #inaimerah

KENAPA PILIH INAI YANG BOLEH MEROSAKKAN KULIT & KUKU, KALAU ADA INAI DARI DAUN INAI ASLI??
.
Dapatkan produk Inai paling laris INAI DAMIA ini pada harga berpatutan. Dijamin puas hati. πŸ˜‰
.
πŸƒ 100% dari daun inai asli
πŸƒ Tanpa pewarna tiruan dan bahan kimia
πŸƒ Halal dan mesra wuduk
πŸƒ Merah seawal sejam dan tahan lama !
πŸƒ Mudah dan cepat
πŸƒ Bau wangi inai daun asli
πŸƒ Terdapat 2 jenis - Inai Celup & Inai Serbuk
.
Inai Serbuk Asli - RM 20
Inai Celup Daun - RM 15
Postage : RM8 (SM)/RM11 (SS)
Cod : Area JB, Ulu Tiram, Kota Tinggi
πŸ“² Whatsapp : 0177654550 - Nana

#inaidamia #agentinaidamia #merahsuciasli #inaidamiajb #inaidamiajohor #inaidamiakotatinggi #inaidaunasli #inaidauncelup #inaicelupasli #inaiserbukasli #inaiaslijb #inaiaslikotatinggi #inaicelupjb #inaicelupkotatinggi #hennajb #hennakotatinggi #inaikotatinggi #inailover #inaijb #inaijohor #inaipengantinjb #inairambut #pewarnarambut #inaicelup #inaicelupmurah #sayajualinaicelup #inaiserbuk #inaimerah

LIMITED TIME OFFER!! =====================
πŸ’˜ PROMOSI COMBO DATANG LAGI !
πŸ’˜ PROMOSI COMBO DATANG LAGI !
πŸ’˜ PROMOSI COMBO DATANG LAGI ! =====================
PROMOSI TAMAT 28/02/2018 .
.
πŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œ
.
LIMITED STOCK ! SIAPA CEPAT DIA DAPAT ! 😱
Jimat sehingga RM4.00

Postage : RM8 (SM)/ RM12 (SS)

Cod : Area JB, Ulu Tiram, Kota Tinggi
πŸ“² Whatsapp : 0177654550 - Nana

#inaidamia #agentinaidamia #merahsuciasli #inaidamiajb #inaidamiajohor #inaidamiakotatinggi #inaidaunasli #inaidauncelup #inaicelupasli #inaiserbukasli #inaiaslijb #inaiaslikotatinggi #inaicelupjb #inaicelupkotatinggi #hennajb #hennakotatinggi #inaikotatinggi #inailover #inaijb #inaijohor #inaipengantinjb #inairambut #pewarnarambut #inaicelup #inaicelupmurah #sayajualinaicelup #inaiserbuk #inaimerah

LIMITED TIME OFFER!! =====================
πŸ’˜ PROMOSI COMBO DATANG LAGI !
πŸ’˜ PROMOSI COMBO DATANG LAGI !
πŸ’˜ PROMOSI COMBO DATANG LAGI ! =====================
PROMOSI TAMAT 28/02/2018 .
.
πŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œ
.
LIMITED STOCK ! SIAPA CEPAT DIA DAPAT ! 😱
Jimat sehingga RM4.00

Postage : RM8 (SM)/ RM12 (SS)

Cod : Area JB, Ulu Tiram, Kota Tinggi
πŸ“² Whatsapp : 0177654550 - Nana

#inaidamia #agentinaidamia #merahsuciasli #inaidamiajb #inaidamiajohor #inaidamiakotatinggi #inaidaunasli #inaidauncelup #inaicelupasli #inaiserbukasli #inaiaslijb #inaiaslikotatinggi #inaicelupjb #inaicelupkotatinggi #hennajb #hennakotatinggi #inaikotatinggi #inailover #inaijb #inaijohor #inaipengantinjb #inairambut #pewarnarambut #inaicelup #inaicelupmurah #sayajualinaicelup #inaiserbuk #inaimerah

LIMITED TIME OFFER!! =====================
πŸ’˜ PROMOSI COMBO DATANG LAGI !
πŸ’˜ PROMOSI COMBO DATANG LAGI !
πŸ’˜ PROMOSI COMBO DATANG LAGI ! =====================
PROMOSI TAMAT 28/02/2018 .
.
πŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œπŸ‘œ
.
LIMITED STOCK ! SIAPA CEPAT DIA DAPAT ! 😱
Jimat sehingga RM4.00

Postage : RM8 (SM)/ RM12 (SS)

Cod : Area JB, Ulu Tiram, Kota Tinggi
πŸ“² Whatsapp : 0177654550 - Nana

#inaidamia #agentinaidamia #merahsuciasli #inaidamiajb #inaidamiajohor #inaidamiakotatinggi #inaidaunasli #inaidauncelup #inaicelupasli #inaiserbukasli #inaiaslijb #inaiaslikotatinggi #inaicelupjb #inaicelupkotatinggi #hennajb #hennakotatinggi #inaikotatinggi #inailover #inaijb #inaijohor #inaipengantinjb #inairambut #pewarnarambut #inaicelup #inaicelupmurah #sayajualinaicelup #inaiserbuk #inaimerah

Masih mencari2 inai yang asli dan selamat dari campuran bahan yang boleh merosakkan kuku anda?
.
Meh try Inai Damia ! Inai yang diperbuat dari daun inai asli, menggunakan bahan2 semulajadi yang pasti selamat. Warna inai yang merah pula pasti buat anda terpikat 😍
.
Inai Serbuk Asli - RM 20
Inai Celup Daun - RM 15
Postage : RM8 (SM)/RM12 (SS)
Cod : Area JB, Ulu Tiram, Kota Tinggi
πŸ“² Whatsapp : 0177654550 - Nana

#inaidamia #agentinaidamia #merahsuciasli #inaidamiajb #inaidamiajohor #inaidamiakotatinggi #inaidaunasli #inaidauncelup #inaicelupasli #inaiserbukasli #inaiaslijb #inaiaslikotatinggi #inaicelupjb #inaicelupkotatinggi #hennajb #hennakotatinggi #inaikotatinggi #inailover #inaijb #inaijohor #inaipengantinjb #inairambut #pewarnarambut #inaicelup #inaicelupmurah #sayajualinaicelup #inaiserbuk #inaimerah

Inai Celup CikBell kembali πŸ’žπŸ’ž Assalamualaikum .. kpd smua customer2 cikbell .. maaf lame cikbell menyepikan diri.. maaf sgt bulan lepas bulan paling busy cikbell (my wedding) .. so agak kalut dan busy sikit la.. so alhamdulillah skrg smua back to normal da.. inai celup JayBee kembali menyerikan jari jemariss anda smua .. tunggu cikbell updte semua stok2 dlm mggu ni ye.. stay tuned guys 😘😘😘😘
#InaiCelupJaybee #InaiCelupMurah #InaiCelupJB #InaiKuku #InaiCelupInstant #InaiLukis #Berinai #InaiCikBell

Orang Kota Tinggi yang suka Inai dari daun inai asli boleh dapatkan Inai Damia yang best ni dekat @dnd_vendorboutique Kota Tinggi. Harga sama je takde perubahan tau. So boleh datang bila2 masa je yang korang free. πŸ˜‰
.
Ni Alamat @dnd_vendorboutique :
🏠 No 3A, Jalan Niaga 8, 81900 Kota Tinggi, Johor
Landmark : Atas Poliklinik Puteri & Surgeri (Qualitas), Berdekatan Ten Ten & Dyna Jaya
πŸ•› 10.30pagi - 8.00malam
.
.
.
Cod : Area JB, Ulu Tiram, Kota Tinggi
πŸ“² Whatsapp : 0177654550 - Nana
.
#inaidamia #inaidamiajb #inaidamiajohor #inaidamiakotatinggi #inaidaunasli #inaidauncelup #inaicelupasli #inaiserbukasli #inaiaslijb #inaiaslikotatinggi #inaicelupjb #inaicelupkotatinggi #hennajb #hennakotatinggi #inaikotatinggi #inailover #inaijb #inaijohor #inaipengantinjb #inairambut #pewarnarambut #inaicelup #inaicelupmurah #sayajualinaicelup #inaiserbuk #inaimerah #vendorkotatinggi #dnd_vendorboutique

TESTIMONI DARI NENEK !
.
Ya Allah, happy rasa bila customer mesej cakap nenek dia suka pakai Inai Damia ni.😍
.
Cuba tanya nenek korang, ada ke yang tak suka pakai Inai dari daun asli? Mostly, mesti suka tau! kalau yg betul2 suka berinai, kat belakang rumah kampung mesti ada tanam pokok inai.
.
Tapi kalau yg duduk bandar, mana nak cari pokok inai? Susah kot πŸ˜… Tapi, dengan Inai Damia ni korang takyah risau sebab Inai Damia dah tolong korang jadikan Inai Daun tu dalam bentuk serbuk. takyah susah2 nak menumbuk/giling. tinggal bancuh/celup je terus jari tu. 😍
.
πŸ‘‰πŸ‘‰Swipe ke kiri untuk tengok gambar Nenek yang suka Inai Damia tu 😍😍
.
Cod : Area JB, Ulu Tiram, Kota Tinggi
πŸ“² Whatsapp : 0177654550 - Nana
.
#inaidamia #agentinaidamia #merahsuciasli #inaidamiajb #inaidamiajohor #inaidamiakotatinggi #inaidaunasli #inaidauncelup #inaicelupasli #inaiserbukasli #inaiaslijb #inaiaslikotatinggi #inaicelupjb #inaicelupkotatinggi #hennajb #hennakotatinggi #inaikotatinggi #inaiulutiram #inailover #inaijb #inaijohor #inaipengantinjb #inairambut #pewarnarambut #inaicelup #inaicelupmurah #sayajualinaicelup #inaiserbuk #inaimerah

Assalamualaikum & Selamat Pagi Inai Lovers 😘
.
Jom mulakan hari kita dengan Bismillah & Selawat ke atas junjungan kita Nabi Muhammad S.A.W. Lepas tu cuci mata jap tengok gambar Inai Damia yang cantik berseri ni tau πŸ˜‰
.
Cod : Area JB, Ulu Tiram, Kota Tinggi
πŸ“² Whatsapp : 0177654550 - Nana
.
#inaidamia #agentinaidamia #merahsuciasli #inaidamiajb #inaidamiajohor #inaidamiakotatinggi #inaidaunasli #inaidauncelup #inaicelupasli #inaiserbukasli #inaiaslijb #inaiaslikotatinggi #inaicelupjb #inaicelupkotatinggi #hennajb #hennakotatinggi #inaikotatinggi #inaiulutiram #inailover #inaijb #inaijohor #inaipengantinjb #inairambut #pewarnarambut #inaicelup #inaicelupmurah #sayajualinaicelup #inaiserbuk #inaimerah

Assalamualaikum Bakal Pengantin 😍
.
Ada yang bakal jadi pengantin tak dalam masa terdekat ni? Dah ready tak segala persiapan? Inai dah ada ?? ni yang bakal pengantin selalu lupa tau. πŸ˜…
.
Kalau nak lebih berseri di hari bahagia anda, jangan lupa pakai INAI DAMIA tau ! sebab warna Inai Damia yang merah ni akan buat korang nampak lebih cantik tertarik macam pengantin dalam gambar ni. Korang taknak ke pakai Inai Merah dari daun asli ni ? πŸ˜‰
.
Berminat?
Cod : Area JB, Ulu Tiram, Kota Tinggi
πŸ“² Whatsapp : 0177654550 - Nana
.
#inaidamia #inaidamiajb #inaidamiajohor #inaidamiakotatinggi #inaidaunasli #inaidauncelup #inaicelupasli #inaiserbukasli #inaiaslijb #inaiaslikotatinggi #inaicelupjb #inaicelupkotatinggi #hennajb #hennakotatinggi #inaikotatinggi #inaiulutiram #inailover #inaijb #inaijohor #inaipengantinjb #inairambut #pewarnarambut #inaicelup #inaicelupmurah #sayajualinaicelup #inaiserbuk #inaimerah

Nak pakai inai yang selamat dari bahan kimia, tapi nak yang cepat merah dan tahan lama? Jom try Inai Damia yang diperbuat dari daun inai asli. 100% selamat ! πŸ˜‰

Inai Celup Daun Asli
πŸ‘‰Berat 50gram
πŸ‘‰ Khas pakai di jari
πŸ‘‰ 1 bekas boleh pakai utk 30 jari
πŸ‘‰ Asli dari daun inai
πŸ‘‰ Bebas bahan kimia
πŸ‘‰ Warna tahan lama
πŸ‘‰ Lepas pakai simpan peti sejuk n tahan 6 bulan. If nak letak luar suhu bilik tahan 2 bulan.

Harga : RM 15
Postage : RM8 (SM)/RM11 (SS)
Cod : Area JB, Ulu Tiram, Kota Tinggi
πŸ“² Whatsapp : 0177654550 - Nana

#inaidamia #merahsuciasli #agentinaidamia #inaidamiajb #inaidamiajohor #inaidamiakotatinggi #inaidaunasli #inaidauncelup #inaicelupasli #inaiserbukasli #inaiaslijb #inaiaslikotatinggi #inaicelupjb #inaicelupkotatinggi #hennajb #hennakotatinggi #inaikotatinggi #inailover #inaijb #inaijohor #inaipengantinjb #inairambut #pewarnarambut #inaicelup #inaicelupmurah #sayajualinaicelup #inaiserbuk #inaimerah

Finally, stock Inai Damia dah sampai ! 😍
.
Sesiapa yang bakal jadi pengantin, yang nak pakai inai untuk pergi kenduri kahwin, yang suka2 nak pakai inai, mehh cepat whatsapp saya untuk book Inai Damia yang meletop ni. Kalau habis stock nanti melepas laa korang nak pakai Inai Damia yang Merah, Suci & Asli ni ! πŸ˜‰
.
Harga :
Inai Celup - RM 15
Inai Serbuk - RM 20
.
Postage : RM8 (SM)/RM11 (SS)
Cod : Area JB, Ulu Tiram, Kota Tinggi
.
πŸ“² Whatsapp : 0177654550 - Nana

#inaidamia #merahsuciasli #agentinaidamia #inaidamiajb #inaidamiajohor #inaidamiakotatinggi #inaidaunasli #inaidauncelup #inaicelupasli #inaiserbukasli #inaiaslijb #inaiaslikotatinggi #inaicelupjb #inaicelupkotatinggi #hennajb #hennakotatinggi #inaikotatinggi #inailover #inaijb #inaijohor #inaipengantinjb #inairambut #pewarnarambut #inaicelup #inaicelupmurah #sayajualinaicelup #inaiserbuk #inaimerah

Apa yang best tentang Inai Damia?
.
πŸƒ 100% dari daun inai asli
πŸƒ Tanpa pewarna tiruan dan bahan kimia
πŸƒ Halal dan mesra wuduk
πŸƒ Merah seawal sejam dan tahan lama !
πŸƒ Mudah dan cepat
πŸƒ Bau wangi inai daun asli
πŸƒ Terdapat 2 jenis - Inai Celup & Inai Serbuk
.
Orang Kota Tinggi boleh dapatkan Inai Damia yang best ni dekat @dnd_vendorboutique Kota Tinggi. Harga sama je takde perubahan tau. So boleh datang bila2 masa je yang korang free. πŸ˜‰
.
Ni Alamat @dnd_vendorboutique :
🏠 No 3A, Jalan Niaga 8, 81900 Kota Tinggi, Johor
Landmark : Atas Poliklinik Puteri & Surgeri (Qualitas), Berdekatan Ten Ten & Dyna Jaya
πŸ•› 10.30pagi - 8.00malam
.
.
.
Cod : Area JB, Ulu Tiram, Kota Tinggi
πŸ“² Whatsapp : 0177654550 - Nana
.
#inaidamia #inaidamiajb #inaidamiajohor #inaidamiakotatinggi #inaidaunasli #inaidauncelup #inaicelupasli #inaiserbukasli #inaiaslijb #inaiaslikotatinggi #inaicelupjb #inaicelupkotatinggi #hennajb #hennakotatinggi #inaikotatinggi #inailover #inaijb #inaijohor #inaipengantinjb #inairambut #pewarnarambut #inaicelup #inaicelupmurah #sayajualinaicelup #inaiserbuk #inaimerah #vendorkotatinggi #dnd_vendorboutique

ENAI MERAH CY.

Hanya celup dah merah😍.
Tak perlu tunggu lama lama.

Teksturnya yang pekat dan tidak cair. Mudah digunakan untuk bakal pengantin yang nak jimatkan masa.

Hanya celup dan biar selama 15minit. Lap pakai tisu taraaaa dah merah uallsss.
Harga mampu milik hanya RM10 utk 50ml. Boleh digunakan untul 3 4 orang untuk 1 botol.

Nak cuba? Meh whatsap cyda atau tekan link whatsap di bio profile.
Open borong min 3 pcs taw!!!
.
.

#enaipengantin #enaimerahcy
#enaicelup #inaicelup #inaicelupjohor #inaimerah #inaimerahcy #inaimerah #inaicelupjb #sayajualinai #inaipengantin #inaimurah #boronginaicelup #enaimurah #enairm10 #enaicelupjohor

ENAI MERAH CY.

Hanya celup dah merah😍.
Tak perlu tunggu lama lama.

Teksturnya yang pekat dan tidak cair. Mudah digunakan untuk bakal pengantin yang nak jimatkan masa.

Hanya celup dan biar selama 15minit. Lap pakai tisu taraaaa dah merah uallsss.
Harga mampu milik hanya RM10 utk 50ml. Boleh digunakan untul 3 4 orang untuk 1 botol.

Nak cuba? Meh whatsap cyda atau tekan link whatsap di bio profile.
Open borong min 3 pcs taw!!!
.
.

#enaipengantin #enaimerahcy
#enaicelup #inaicelup #inaicelupjohor #inaimerah #inaimerahcy #inaimerah #inaicelupjb #sayajualinai #inaipengantin #inaimurah #boronginaicelup #enaimurah #enairm10 #enaicelupjohor

Most Popular Instagram Hashtags