[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#imusing

233 posts

TOP POSTS

.
Ketika seseorang sedang bersedih terkadang mulut kita suka susah untuk tidak lancang menasehati tanpa diminta. .

Ketika seseorang sedang sedih, terkadang kita tidak menyadari jika setiap tutur kita malah menambah sesak dada, menambah berat beban. .

Ketika seseorang sedang bersedih, terkadang kita tidak menyadari jika ia hanya ingin ditemani duduk di tepi danau, jika ia hanya ingin didengar keluh kesahnya meski sekonyol apapun itu tanpa perlu dihakimi. .

Karena dalam setiap keluh kesahnya, ia sedang berusaha mengurai setiap masalah dan menemukan jawabnya. .

Sebagai seorang teman, sahabat atau saudara aku hanya ingin bilang, aku menyayangimu dan akan selalu memelukmu. .

Till jannah. Insya Allah
_______________________________________
---Disalin dari tulisan cikgu @maya.agustiana 😍😘---
.
.
#noted #imusing #wirejewelry #brooch #madebyadis

I feel embarrassed..😐
Race for photos 😂😂 Sad moment ...😐😂
I aleso love that 👆❤
#czechcup#fall#defect#imusing#itwasanass😂😂....and that's the main thing 😏👆👌

IT'S 1 OF ME AND 2 OF DES.....I'M GETTING 3 HIGH!!!!
#IMUSING MATHEMATICS
#YABIH

Alhamdulillah...
Dah kenyangkan.. sambil2 relax sat tu sebelum ke terawih, ayu nak cakap something yg ayu suka sgtsgt n sentiasa ada dlm handbag ayu!
Tadaaa PINK POTION by LURVIELLA LOVE.. .
Ramai tny ayu pakai PINK POTION ni waktu bila..
.
.
👉🏼selepas cuci muka, ayu akan spray pink potion ni tak kira masa.. kalau sehari 4 kali ayu cuci muka, maka 4 kalilah ayu spray😝
👉🏼sebelum memakai any cream/bb cream, foundation di muka
👉🏼selepas selesai bersiap / makeup
👉🏼bila keluar cuaca terlalu panas or ayu nk freshkan muka ayu
Haaaa senang ja! Spray2 je! Sambil kita spray sambil tu kita tambah vitamin di wajah kita! Rugi kalau tak cuba!
.
.
Make up artist ayu, @cikbetty pn pakai pink potion ni kat smua customer dia tau!
.
Nak bole order kat @mischa_luvriella / @cikbetty / atau nak DM order kat ayu pn bole..💋
.
.
.
#pinkpotion #lurviellalove #sharingiscaring #shareyourbeauty #imusing #goodproduct #bestproduct #spraymuka #spraywajah #ayuneeazmee

This is the way to spend a Monday night #netflix #wine #heyRyan #Imusing #yourheadphones #thanks @trendyhomeless

Let's not count the time and take things slowly, cherish every moment as time seems to go by faster and faster.
...except when I have an exam I def want that to go by faster xD


Korea very famous BBIA lipstick!!!
Did u try before ? Is very good and long lasting ! The lipstick Colur also very sharp 😄 #imusing#02colour
Wechat:terry_onghuiping

MOST RECENT

Alone In The Car On Snapchat Be Like #Alone #killmenow #why #imusing hashtagstomuchagain

☀Morningsssss..... 😄😄😄
Start your day with a cup of coffee☕ n a piece of cake🍰 will make ur day up👆👆👆 #morningfromviaila #brightwhiteteeth #viaila #candoit #safe #effective #fast #imusing

Is your mans really your mans if he doesn’t hold your paleta for you while you drink your beer 🇲🇽 #priorities #Imusing”mans”ironicallyhere

🔸Viaila唯爱🔸

Morning⛅
「没有对比就没有伤害,
不来尝试,
你永远不知道你和大白牙有多搭😏😏😏」 #viailateethwhiteningkit #itsreallyworks #imusing

//repost// I didn't like the angle of the previous one 😅🙏

Most Popular Instagram Hashtags