[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#imizuchia

372 posts

TOP POSTS

Sporting habiss!!... "Segala Perasaan" by Siti Zoners khas untuk kesayangan @ctdk.. Di Majlis Pelancaran Album terbaru Dato Siti Nurhaliza #imizu #imizuchia #simetrisiti

Dua hari lepas akak ada tertengok iklan jus #imizu kat fb so akak pun pegi lah beli... Beli dua2 nak try... Kalau ok kita boleh beli lagi... Iya tak... #imizuchia

#Repost @imizu_official (@get_repost)
・・・
Tq @usopofficial sudi cuba IMIZUCHIA... 100% PURE JUICE ASLI dengan Chia Seeds... Memang SEDAP tanpa ada gula tambahan dan pengawet.. Baguih untuk tahan lapaq sesuai untuk sahur.... Apa lg pi la try tgk sebotoi IMIZUCHIA... SUPERFOOD IMIZUCHIA SUPER SEDAP!!! #imizu #imizuchia #ingtbesabesa #usopmentor #usopbaqhg #kekalbertenagasepanjanghari #bukapuasa #bananachiaseed #soursopchiaseed

@imizu_official utk maklumat lanjut berkenaan i-mizu Chia juga boleh hubungi Amran Tahir #chiachia#omega3 #pisang#imizuchia#

Jom kita IMIZU Chia untuk kekal sihat cantik inside out!
Super food super sedap! Get it now! 😋😋😋 enquiries/ purchase whats app +601128840802

#asimareen #imizu #imizuchia #healthydrink

Nasi lemak and with this perfect drink.. nyum nyum 😋 😋
Banana chia seed..
7 eleven byk uols..
@imizu_official
@imizu_official
@imizu_official
#breakfast
#botanicaldrinks
#imizuchia

#Repost @imizu_official
・・・
Salam Ramadhan semua...Harini dah masuk Ramadhan yg ke-3, klu ada anak2 yg tak tahan puasa bleh lah cuba IMIZUCHIA... Bukan anak2 saja, bapak2 juga bisa.. Tahan lapar dan kekal bertenaga sepanjang hari menjalani ibadah puasa. Ada jus Pisang dan Jus Durian Belanda, diperkaya dgn khasiat bijirin Chia memberi nutrien yg diperlukan ketika berpuasa. BERSAHURLAH dengan IMIZUCHIA, KEKAL BERTENAGA SEPANJANG HARI... IMIZUCHIA SUPER SEDAP!!!... @ctdk @rozisangdewi 😘 😍 😎 👍 #imizu #imizuchia #iluvimizu #purejuice #chiaseeds #chiachiachia #bananachiaseed #soursopchiaseed #Sitizone #sitizoners #sahur #healthylifestyle #luxuryhealthylifestyle #healthydrink

#throwback
COD last night.
Terima kasih Quntum Haleea memilih imizu chia seed soursup berulang kali repeat orde sebagai minuman kesihatan anda serta keluarga. #imizu #iluvimizu #imizuchia@imizu_official @quntumhaleea

Mulakan pagi minggu anda dgn SUPERFOOD IMIZUCHIA SOURSOP SUPER SEDAP!!... #imizu #imizuchia #healthyjuice

MOST RECENT

#imizuchia super food super sedap!

Jgn lupa tengok final piala malaysia sabtu ni... #imizu jugak sebahagian drp penaja utama final piala malaysia sabtu ni... #pialamalaysia #pulunkedahpulun #luaskankuasamu

Produk kembar saya... www.i-mizu.com

Melawat gudang imizu sebelah utara...hihi..brg baru masuk 1st trip...kira penuh separuh dah.
#imizu
#imizuchia
#imizuplus
#imizuoriginal
#imizumountfujihydrogenwaterplatinum

Rasa mcm nk mkn jus asli durian belanda je arini..so beli kt 7e je.
#imizuchia
#imizu

www.i-mizu.com
@imizu_official

besaq tapak tangan jaaa..tapi besaq khasiat dia... #imizu #imizuchia @imizu_official

.
.
SHOP NOW :
http://bitly.com/GoHalal-ImizuchiaBanana
http://bitly.com/GoHalal-ImizuchiaSoursop
.
Mana satu pilihan anda? i-Mizuchia Pisang atau i-Mizuchia Durian Belanda?
.
i-Mizuchia Pisang ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
💛Meningkatkan Daya Ingatan & Menceriakan Emosi 💛Meningkatkan Kesihatan Sistem Penghadaman 💛Kesan Anti-oksida yang hebat
.
i-Mizuchia Durian Belanda ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
💚Tingkatkan Tenaga & Daya Ketahanan
💚Menghalang Osteoporosis 💚Anti-Penuaan 💚Kaya dengan Anti-Oksida .
Jom pilih di www.gohalal.com.my sekarang!
.
.
#imizu #imizuchia #imizuchiaseed #superfoodsupersedap #botanicaldrinks #bananachiaseed #soursopchiaseed #chiachiachia #healthydrink #luxuryhealthylifestyle #healthylifestyle #healthywater #airkesihatan #airviral #sedap #minuman #minumanviral #barangviral #buahasli #barangmurah #barangmurahmalaysia

Mana satu pilihan anda? i-Mizuchia Pisang 🍌 atau i-Mizuchia Durian Belanda?
.
i-Mizuchia Pisang 🍌~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
💛Meningkatkan Daya Ingatan & Menceriakan Emosi 💛Meningkatkan Kesihatan Sistem Penghadaman 💛Kesan Anti-oksida yang hebat
.
i-Mizuchia Durian Belanda ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
💚Tingkatkan Tenaga & Daya Ketahanan 💚Menghalang Osteoporosis 💚Anti-Penuaan 💚Kaya dengan Anti-Oksida .
Jom pilih di www.gohalal.com.my sekarang! .
.
.
#gohalal #halalforall #imizu #banana #soursop #durianbelanda #pisang #imizuchia #imizuchiaseed #superfoodsupersedap #health #healthydrink #flatlay #malaysia #malaysiaonlineshop #onlineshopmy #fruit #fruits #healthylifestyle #lifestyle

menteri wilayah persekutuan...event skate board harini di floria putrajaya.. kredit pix : @imizuhq

#imizu
#imizuchia #7e #aeon

#imizu #imizuchia kredit pix: @imizuhq

.
.
Selamat Malam dari iMizuChia
.
Tenagakan hari anda dengan SUPERFOOD IMIZUCHIA! 🍷
.
😊 JOM KEKAL BERTENAGA SEPANJANG HARI DENGAN SUPERFOOD IMIZUCHIA, SUPER SEDAP!! .
.
#imizu #imizuchia #imizuchiaseed #superfoodsupersedap #botanicaldrinks #bananachiaseed #soursopchiaseed #chiachiachia #healthydrink #luxuryhealthylifestyle #healthylifestyle #healthywater #airkesihatan #airviral #sedap #minuman #minumanviral #barangviral #buahasli #barangmurah #barangmurahmalaysia

.
.
Tenagakan hari khamis anda dengan SUPERFOOD IMIZUCHIA! 🍷🍹
.
.
Terdapat banyak kebaikan yang boleh anda dapat jika anda mengamalkan minuman SUPERFOOD IMIZUCHIA. Antaranya adalah ia mengandungi:
.
🔸5x ganda kalsium berbanding susu.
🔸2x ganda antioksida berbanding beri biru
🔸2x ganda kalium berbanding pisang
🔸8x ganda Omega-3 berbanding ikan salmon
🔸3x ganda zat besi berbanding bayam
🔸7x ganda vitamin C berbanding buah oren
🔸15x ganda magnesium berbanding brokoli
.
Jadi anda tidak perlu risau jika kurang zat didalam pemakan seharian anda! 😊 JOM KEKAL BERTENAGA SEPANJANG HARI DENGAN SUPERFOOD IMIZUCHIA, SUPER SEDAP!! .
.
Dapatkan segera di portal kami www.gohalal.com.my atau boleh terus call di talian hotline 03 27300300.
.
#imizu #imizuchia #imizuchiaseed #superfoodsupersedap #botanicaldrinks #bananachiaseed #soursopchiaseed #chiachiachia #healthydrink #luxuryhealthylifestyle #healthylifestyle #healthywater #airkesihatan #airviral #sedap #minuman #minumanviral #barangviral #buahasli #barangmurah #barangmurahmalaysia

.
.
Mengantuk drive dalam jem ???
jangan risau admin ada penyelesaiannya,
.
SUPERFOOD IMIZUCHIA menghilangkan rasa mengantuk anda😱😱
.
.
Jangan lupa untuk bawa IMIZUCHIA ke setiap perjalanan anda,
KEKAL BERTENAGA SEPANJANG HARI DENGAN IMIZUCHIA
Dengan mengambil minuman SUPERFOOD IMIZUCHIA, .
.
.
Dapatkan segera di portal kami www.gohalal.com.my atau boleh terus call kami di talian hotline 03 27300300
SUPERFOOD IMIZUCHIA, SUPER SEDAP!! 🍹🍷 .
.
#imizu #imizuchia #imizuchiaseed #superfoodsupersedap #botanicaldrinks #bananachiaseed #soursopchiaseed #chiachiachia #healthydrink #luxuryhealthylifestyle #healthylifestyle #healthywater #airkesihatan #airviral #sedap #minuman #minumanviral #barangviral #buahasli #barangmurah #barangmurahmalaysia

.
Salam ImizuChia 💢
Semoga Allah Permudahkan segala pekerjaan kita pada hari ini, berusaha agar pekerjaan pada hari ini mendatangkan hasil pada masa akan datang
.
.
KEKAL BERTENAGA SEPANJANG HARI DENGAN IMIZUCHIA
Dengan mengambil minuman SUPERFOOD IMIZUCHIA, ia dapat membantu anda untuk Berasa kenyang sepanjang hari ! .
.
.
Dapatkan segera di portal kami www.gohalal.com.my atau boleh terus call kami di talian hotline 03 27300300
SUPERFOOD IMIZUCHIA, SUPER SEDAP!! 🍹🍷 .
.
#imizu #imizuchia #imizuchiaseed #superfoodsupersedap #botanicaldrinks #bananachiaseed #soursopchiaseed #chiachiachia #healthydrink #luxuryhealthylifestyle #healthylifestyle #healthywater #airkesihatan #airviral #sedap #minuman #minumanviral #barangviral #buahasli #barangmurah #barangmurahmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags