#imanniskinzsg

332 posts

TOP POSTS

✔ Black Blossom Cushion Foundation (Medium)
✔ Cattleya Eyeliner
✔ Alora Blusher (Apricot)
✔ Cattleya Lip Matte (Desire)

#wudhufriendly #halalcosmetic
#imanniskinzsg #iuseisell

Nite2 Beauteous

Have a good nite sleep and sweet dream!😍

#ZulDewiBeauteous
#ImanniSkinzZulDewi.SG
#ImanniSkinzSG
#ZulDewi

EH.. EH..EH... SEMUA SKINCARE BY IMANNI SKINZ TUMPAH??? 😨😨
.
.
Antara produk imanni skinz yang sudah pastinya menarik, exclusive dan berkesan.
.
.
Produk imanni skinz adalah produk yang terbaik dan selamat. .
.
❤ BERSUMBERKAN ORGANIK HABBATUS SAUDA
❤ LULUS KKM
❤ EKSTRAK BAHAN-BAHAN NATURAL
❤ HARGA MAMPU MILIK
❤ PRODUK KELUARAN MUSLIM BUMIPUTERA
❤ TIADA BAHAN KIMIA TERLARANG
.
.
WhatsApp +65- 8146 8225
WhatsApp +65- 8146 8225
WhatsApp +65- 8146 8225
.
.
#ImanniSkinzSg

💖 Cattleya Eyeliner 💖
.
.
- Mengandungi Organik Habbatussauda
- Mudah di cuci
- Jenis liquid berwarna hitam
- Tahan lama
- Tanpa silikon
- Smudgeproof
- Mudah dilukis/dibentuk
- Hujung eyeliner tajam

#ImanniSkinzSg #CattleyaEyeliner

CERAH BERSERI DENGAN SEKADAR SAPUAN

Ramai orang impikan kulit cerah berseri dan tona kulit yang sekata. Masalah kulit yang selalu menghantui untuk mencari produk yang sesuai dan merawat masalah kulit. .
.
ADAKAH ANDA MENGALAMI SIMPTOM BERIKUT: .
.
'kurang keyakinan untuk tampil di hadapan orang ramai?'
'kulit terlampau kering?'
'ruam-ruam pada kulit?'
'gatal-gatal dan merah?'
'mudah sunburn?' .
.
JANGAN RISAU !

IMANNISKINZ KOSMETIK ORGANIK HABBATUS SAUDA ADA JALAN PENYELESAIAN UNTUK PERMASALAHAN ANDA!

CAMELLIA BODY LOTION MERAWAT DENGAN HANYA SAPUAN.

KELEBIHAN YANG ADA PADA CAMELLIA: .
.
💋 SPF 20
💋 MELEMBUTKAN KULIT DAN WANGI
💋 MERAWAT MASALAH KULIT RUAM, ECZEME, GATAL- GATAL DAN BINTIK HITAM.
💋 MENGANDUNGI VITAMIN E, A DAN F
💋 MENYEMBUHKAN KULIT LUKA
💋 SUNBLOK

JIKA ANDA INGIN DAPATKAN DENGAN SEGERA, .
.
WA +65 8146 8225
WA +65 8146 8225
WA +65 8146 8225

#ImanniSkinzSg #CamelliaBodyLotion #SheaButter

Mmg tak kasi chance langsung! Kiri ada, kanan pun ada.
#imanniskinzsg #makeup
#furaihalipcreaminbutterscotch
#lightnogoodsoadafiltersikit

Nak sharing sikit tak salah kan.. 😘😘
.
.
.
💝 Pernah dengar tak Cushion Foundation..? 💝
.
.
.
.
.
Kalau tak pernah, hari ni #KakVogue nak sharing dengan uolls tentang Cushion Foundation.

Cushion Foundation merupakan alas bedak yang memiliki tekstur liquid. Berbeza dengan jenis alas bedak yang telah awak-awak kenal sebelumnya. Produk ini hadir dalam bentuk compact — seperti bedak padat.

Yang membuat Cushion Foundation terlihat unik dan berbeza adalah bahagian cushion (bantalan) dibuat dari sponge yang mengeluarkan cairan alas bedak tersebut ketika ditekan.
Produk ini juga dilengkapi dengan sponge padat yang berfungsi untuk mengaplikasikan cairan bedak pada kulit wajah.

Harap manfaat. 👍😉
.
#FellySam
#IntricateByFS
#KakFellyVogue
#ImanniSkinzSg

We all LOVE our #blackblossomscushionfoundation from #imanniskinzsg
Swipe to see the rest for the beautiful ladies with their #bbcflook
We have a few re-orders since launch of this awesome foundation even those with pimples and sensitive skin.
Enjoy the healing coverage it provides.
http://www.aidasaini.com/index.php/store/#!/imanni-skinz-black-blossoms-cushion-foundation/p/79730884

💖 CANTIK LUAR, CANTIK DALAM 💖
.
.
WAHAI SI CANTIK, DENGAR SINI❗❗
.
.
PRODUK BARU ➡➡ DAISY FEMININE NAMA DIBERI 🌸🌸
.
.
✔ SERING MENGALAMI MASALAH KEPUTIHAN?
✔ SERING MENGALAMI MASALAH KEGATALAN?
✔ MISS V BERBAU? OPSS.. 😷😷😷
.
.
KINI ANDA SUDAH JUMPA JALAN PENYELESAIANNYA.. 🎉🎉
.
.
DAISY FEMININE WASH DARI IMANNI SKINZ .
.
MUNGKIN RAMAI TERTANYA - TANYA APAKAH KEBAIKKAN JIKA MENGGUNAKAN DAISY FEMININE WASH. .
.
HAAAA NI NA HABAQ MAI NI HAHA .
.
KEBAIKKANYA ADALAH: .
.
🍓 DAPAT MENGHILANGKAN BAU YANG TIDAK MENYENANGKAN 🍓 MENGANDUNGI MANJAKANI YANG DAPAT MEMBASMI KUMAN YANG MENYEBABKAN MISS V BERBAU 🍓 TERKANDUNG EKSTRAK DAUN SIRIH YANG DAPAT MENGHILANGKAN MASALAH KEGATALAN 🍓 DIRUMUS KHAS UNTUK MEMBERIKAN KESELESAAN KEPADA BAHAGIAN INTIM WANITA .
.
DEKAT MANA NAK DAPAT KAN DAISY FEMININE WASH NI?
.
.
👇👇👇👇👇👇👇
.
.
📩 PM / 📲 WA +65 8146 8225
📩 PM / 📲 WA +65 8146 8225
📩 PM / 📲 WA +65 8146 8225
.
.
#ImanniSkinzSg #DaisyFeminineWash #DaisyIntimateWash #Daisy

MOST RECENT

" ANDA MEMPUNYAI MASALAH PARUT JERAWAT? "
.
.

Zinnia Radiance Serum ada lah jawapan paling tepat sekali bagi mereka yang mempunyai masalah seperti , parut di wajah disebabkan jerawat , jeragat yang sangat teruk . Malu untuk berhadapan dengan orang ramai . Tidak yakin pada diri . Kami boleh bantu menyelesaikan maslaah anda 😀
.
.

INGIN TAHU LEBIH LANJUT?
JOM BORAK DI WHATSAPP
DM | WA kami ☎ +65-9185 2462
DM | WA kami ☎ +65-9185 2462
DM | WA kami ☎ +65-9185 2462
.
.
.
#ImanniSkinzZulDewi.SG
#ImanniSkinzSG.ZulDewi
#OrganikHabbatusSauda
#NaturalBased
#Halal
#MesraWudhu'
#MesraSolat
#KKMApproved
#BebasSilicone
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasALS
#BebasBahanKimiaTerlarang
#GaduhGaduhSayang
#PingganTakRetakNasiTakDingin
#SyukurSelalu
#terapiinstagram
#igsokongan
#Singapore

" WHITENING AND GLOWING "
.
.

Gorgeous serum ini juga berasaskan organik habatusaauda dan ia juga dapat merawat kulit wajah yang kusam dan tidak bertenaga . Ianya mudah sahaja hanya spray di muka dan biarkan ia kering . Kulit wajah akan nampak lebih glowing dengan penggunaan bersama Blossom cake foundation .
.
.

KEBAIKKAN GORGEOUS SERUM :

Kaya dengan organik habatussauda sebagai sumber khasiat
untuk kulit tau
Ia dapat melembapkan kulit dan kulit juga tidak kelihatan
berminyak
Kulit akan nampak lebih glowing seawal 3 minit dengan penggunaan bersama blossom cake foundation je .
spray spray je dah nampak glowing 🎶
.
.

INGIN TAHU LEBIH LANJUT?
JOM BORAK DI WHATSAPP
DM | WA kami ☎ +65-9185 2462
DM | WA kami ☎ +65-9185 2462
DM | WA kami ☎ +65-9185 2462
.
.
.
#ImanniSkinzZulDewi.SG
#ImanniSkinzSG.ZulDewi
#OrganikHabbatusSauda
#NaturalBased
#Halal
#MesraWudhu'
#MesraSolat
#KKMApproved
#BebasSilicone
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasALS
#BebasBahanKimiaTerlarang
#GaduhGaduhSayang
#PingganTakRetakNasiTakDingin
#SyukurSelalu
#terapiinstagram
#igsokongan
#Singapore

" CLEANSER + ALOE VERA DAN BERASASKAN ORGANIK HABBATUS SAUDA!!!"
.

ZAHRA CLEANSER 🌹🌹 MEMPUNYAI 2 FUNGSI YANG DAPAT MEMBERI KESAN YANG SANGAT BAIK KEPADA KULIT IAITU ALOEVERA DAN HABATUSSAUDA .ALOE VERA BERFUNGSI BAGI MERAWAT KULIT WAJAH KITA SECARA SEMULA JADI . SELAIN ITU ZAHRA CLEANSER JUGA DI FORMULASI KAN SEBAGAI MAKEUP REMOVER YANG MEMUDAHKAN CARA PENGGUNAAN BAGI KAUM HAWA YANG GEMAR KAN MAKEUP SETIAP HARI 💄💄
.

KEPADA SESIAPA YANG MASIH LAGI MENCARI CLEANSER YANG SESUAI DENGAN KULIT MUKA DAN MEMUDAHKAN CARA PENGGUNAANYA . ZAHRA CLEANSER DARI IMANNI SKINZ LAH JAWAPAN UNTUK ANDA ✨✨
.

Kalau dah jumpa yang MUDAH , kenapa perlu cari yang susah lagi? Zahra cleanser merupakan cleanser yang mudah sahaja siap 2 in 1 lagi sangat berbaloi
Ingin tahu lebih lanjut tentang Zahra cleanser ?
.
.

DM | WA kami ☎ +65-9185 2462
DM | WA kami ☎ +65-9185 2462
DM | WA kami ☎ +65-9185 2462
.
.
.
#ImanniSkinzZulDewi.SG
#ImanniSkinzSG.ZulDewi
#OrganikHabbatusSauda
#NaturalBased
#Halal
#MesraWudhu'
#MesraSolat
#KKMApproved
#BebasSilicone
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasALS
#BebasBahanKimiaTerlarang
#GaduhGaduhSayang
#PingganTakRetakNasiTakDingin
#SyukurSelalu
#terapiinstagram
#igsokongan
#Singapore

SIHAT DALAMAN CANTIK LUARAN!!!
:
:

Ramai wanita abad ini hanya pentingkan kecantikkan luaran sahaja dan abaikan kesihatan dalaman. Zaman dahulu, nenek moyang kita pentingkan dalaman dahulu kerana mereka kata kalau apabila dalaman kita sihat dengan sendirinya luaran kita akan sihat dan cantik...
:
:

Tapi zaman dah modern sekarang dan kita pun dah nak masuk 21st century so Aida juga inginkan semua wanita sihat dalaman dan juga luaran...
:
:

Ni Aida ingin memperkenalkan
: 🌺SET COMBO SIHAT DALAMAN CANTIK LUARAN🌺
:
➡ Sebotol BEAUTY SPELL
➡ ZAHRA 2in1 Cleanser + MakeUp Remover
➡ GORGEOUS Serum
➡ ZINNIA Perfection Radiance Serum
:
Sama2 kita Sihat dan Cantik...Dalaman dan juga Luaran😉😍
:
:

Jom dapatkan satu set...
5 pembeli pertama, akan dapat FREE SAMPLE Rice Oat Mask+Scrub.
:
:

DM | WA ☎ +65-93668963
DM | WA ☎ +65-93668963
DM | WA ☎ +65-93668963
:
:
:

#aidasaini
#imanniskinzsg
#SumpahanKecantikkanSG
#OrganikHabbatusSauda
#NaturalBased
#SihatDalaman
#CantikLuaran
#Senggugut
#HaidTakLancar
#EnergyBooster
#MilkBooster
#TurunkanBeratBadan
#Jerawat
#Jeragat
#KulitKusam
#TonaTakSekata
#Flawless
#Glowing
#PingganTakRetakNasiTakDingin
#MissKaptenCikguUwais
#GaduhGaduhSayang
#TerapiInstagram
#IgSokongan
#Singapore
#ReadyStock

" AZALEA LOOSE POWDER YANG BERASASKAN ORGANIK HABATUSSAUDA "
.
.

Azalea loose powder ini diperkayakan dengan organik habatussauda yang mampu memberi khasiat kepada kulit wajah . Bukan itu sahaja , tekstur azalea loose powder ini juga sangat halus dan mudah untuk di apply pada wajah untuk tampak sempurna .
.
.

Azalea loose powder sesuai di apply selepas memakai foundation bagi menutup liang pori dan elakkann dari muka nampak berminyak . Ianya juga mengandungi ekstrak aloe vera dan vitamin E yang mampu merawat kulit wajah secara semulajadi . .
.

Bagi wanita di luar sana yang mempunyai tona kulit tidak sekata , azalea loose powder adalah pilihan yang paling tepat kerana dengan sekadar sapuan sahaja ianya mampu untuk membuat tona kulit anda kelihatan sekata .
.
.

Ingin tahu lebih lanjut tentang Azalea loose powder ?
DM | WA kami ☎ +65-9185 2462
DM | WA kami ☎ +65-9185 2462
DM | WA kami ☎ +65-9185 2462
.
.
.
#ImanniSkinzZulDewi.SG
#ImanniSkinzSG.ZulDewi
#OrganikHabbatusSauda
#NaturalBased
#Halal
#MesraWudhu'
#MesraSolat
#KKMApproved
#BebasSilicone
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasALS
#BebasBahanKimiaTerlarang
#GaduhGaduhSayang
#PingganTakRetakNasiTakDingin
#EncikSuamiMatSalihCelup
#SyukurSelalu
#terapiinstagram
#igsokongan
#Singapore

LIPMATTE ORGANIK HABBATUSSAUDA! MACAM BEST JE!!TENGOK TESTIMONI PON RAMAI CAKAP BERBALOI!!
.
Memang berbaloi tau kalau uolls beli cattleya lipmatte Imanni Skinz ni. Tak melekit,rasa ringan je bila pakai. Selalu kalau pakai jenis lipmatte ni rasa macam berat je kan bibir tu,sekarang uolls tak perlu risau lagi da 😘
.
Lipmatte ni kaya dengan organik habbatussauda, tak mengandungi plumbum & tak menghitamkan bibir uolls tau. Ada 5 pilihan warna yg akan buat uolls jatuh cinta terus 😘
.
💖Pilihan warna
-Bombastics
-Romance (Out Of Stock)
-Desire
-Sweet
-Charm
.
WA kami ☎ +65-9185 2462
WA kami ☎ +65-9185 2462
WA kami ☎ +65-9185 2462
.
.
.
#ImanniSkinzZulDewi.SG
#ImanniSkinzSG.ZulDewi
#OrganikHabbatusSauda
#NaturalBased
#Halal
#MesraWudhu'
#MesraSolat
#KKMApproved
#BebasSilicone
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasALS
#BebasBahanKimiaTerlarang
#GaduhGaduhSayang
#PingganTakRetakNasiTakDingin
#EncikSuamiMatSalihCelup
#SyukurSelalu
#terapiinstagram
#igsokongan
#Singapore

LIPMATTE ORGANIK HABBATUSSAUDA! MACAM BEST JE!!TENGOK TESTIMONI PON RAMAI CAKAP BERBALOI!!
.
Memang berbaloi tau kalau uolls beli cattleya lipmatte Imanni Skinz ni. Tak melekit,rasa ringan je bila pakai. Selalu kalau pakai jenis lipmatte ni rasa macam berat je kan bibir tu,sekarang uolls tak perlu risau lagi da 😘
.
Lipmatte ni kaya dengan organik habbatussauda, tak mengandungi plumbum & tak menghitamkan bibir uolls tau. Ada 5 pilihan warna yg akan buat uolls jatuh cinta terus 😘
.
💖Pilihan warna
-Bombastics
-Romance (Out Of Stock)
-Desire
-Sweet
-Charm
.
WA kami ☎ +65-9185 2462
WA kami ☎ +65-9185 2462
WA kami ☎ +65-9185 2462
.
.
.
#ImanniSkinzZulDewi.SG
#ImanniSkinzSG.ZulDewi
#OrganikHabbatusSauda
#NaturalBased
#Halal
#MesraWudhu'
#MesraSolat
#KKMApproved
#BebasSilicone
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasALS
#BebasBahanKimiaTerlarang
#GaduhGaduhSayang
#PingganTakRetakNasiTakDingin
#EncikSuamiMatSalihCelup
#SyukurSelalu
#terapiinstagram
#igsokongan
#Singapore

" SAMBIL CANTIK SAMBIL MERAWAT 😍 "
.
Cattleya Lipmatte ini sangat kaya dengan organik habatussauda yang juga mampu untuk merawat bibir . Pernah dengar lipmatte berasaskan organik habatusauda ? Jadi Imanni skinz lah pilihan yang tepat untuk mereka di luar sana yang ingin mencari produk organik 💖
.
Cattleya Lipmatte ini didatangi dengan 5 jenis warna iaitu warna desire , charm , romance , bombastic dan sweet yang sangat cantik dan dapat menarik perhatian mereka di luar sana💖
.
Apa yang menarik tentang cattleya lipmatte ini ialah :
Ianya mudah dicuci dan tanpa plumbum yang dapat menghitamkan bibir kita . Malah ianya juga dapat merawat masalah kulit kering dan paling penting ia kaya dengan organik habatussauda yang mampu untuk merawat khasiat kulit wajah dan juga bibir kita 😊
.
Sekarang Imanniskinz ada buat harga promosi untuk Cattleya Lipmatte tau . So apa tunggu lagi jom whatsapp kami sedia membantu hihi 😀😀
.
WA kami ☎ +65-9185 2462
WA kami ☎ +65-9185 2462
WA kami ☎ +65-9185 2462
.
.
.
#ImanniSkinzZulDewi.SG
#ImanniSkinzSG.ZulDewi
#OrganikHabbatusSauda
#NaturalBased
#Halal
#MesraWudhu'
#MesraSolat
#KKMApproved
#BebasSilicone
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasALS
#BebasBahanKimiaTerlarang
#GaduhGaduhSayang
#PingganTakRetakNasiTakDingin
#EncikSuamiMatSalihCelup
#SyukurSelalu
#terapiinstagram
#igsokongan
#Singapore

COMBO GOODBYE SYAWAL BY IMANNI SKINZ

Masih ramai kan kat luar sana yang tercari2 Skin Care dan Kosmetik yang selamat tanpa bahan kimia berbahaya..... Felly nak kenalkan produk skin care dan kosmetik yang saya gunakan sendiri iaitu produk Imanni Skinz. Kesemua produk Imanni Skinz natural based, menggunakan ekstrak tumbuh tumbuhan, selamat, KKM approved dan berasaskan ORGANIK HABBATUS SAUDA... Set Skin Care kami dapat merawat kulit muka yang
➡ Berjerawat
➡ Berjeragat
➡ Kulit Kering
➡ Kulit Kusam
➡ Sunburn
➡ Tona Tak Sekata
➡ Kulit Mengelupas
➡ Ruam / Eczema
➡ Pori Terbuka
➡ Yang Inginkan Flawless & Glowing
➡ Make Up Base

Kosmetik Imanni Skinz pula Mesra Solat, Mesra Wudhu, ada perlindungan UV, harga yang berpatutan dan yang penting ia juga dapat merawat kulit muka you.... Tak cuba tak tahu kan😉😉
.
.
Jomlah dapatkan Combo2 Set Goodbye Syawal dari Imanni Skinz .
.
💝 Glam Me Always
💝 Glam Me Flawless
💝 Glam Me Pretty
💝 Glam Me Sweet
💝 Glam Me Sexy
.
.
DM | WA 81468225
DM | WA 81468225
DM | WA 81468225
.
.
#ImanniSkinzSg #ImanniSkinz #Habbatussauda #HalalMakeUp #HalalCosmetic #WudhuFriendly #SolatFriendly

Sembur-sembur je #GorgeousSerum dah dapat melembapkan kulit, kulit tidak berminyak, kulit muka makin cerah dan dapat menghilangkan parut jerawat secara effektif. Yang penting mesti konsisten ya...😉😉
.
.
Bukan tu saja tau #GorgeousSerum juga dapat merawat kulit muka dari
.
➡ Jerawat
➡ Jeragat
➡ Kulit Kering
➡ Kulit Kusam
➡ Sunburn
➡ Tona Tak Sekata
➡ Kulit Mengelupas
➡ Ruam / Eczema
➡ Pori Terbuka
➡ Flawless & Glowing
➡ Make Up Base
.
.
Yang inginkan wajah kelihatan 'Glowing-Glowing' gitu boleh aje sembur2 selepas make-up.
.
.
Tak perlu takut2 ya kerana #GorgeousSerum berasaskan ORGANIK Habbatus Sauda dan dijamin selamat
👍 KKM approved (NOT170102807K)
👍 dijamin HALAL & suci
👍 Tiada pengelupasan
👍 Tiada penipisan kulit
👍 Tidak mengandungi bahan bahaya dan terlarang
👍 Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki dan wanita
.
.
.
Ingin tahu lebih lanjut???
Jom borak dengan Kak Dewi ⤵⤵⤵
DM | WA ☎ +65-9185 2462
DM | WA ☎ +65-9185 2462
DM | WA ☎ +65-9185 2462
.
.
.

#ImanniSkinzZulDewiSG
#ImanniSkinzSG.ZulDewi
#OrganikHabbatusSauda
#NaturalBased
#Halal
#KosmetikMuslimah
#HalalSG
#MesraWudhu'
#MesraSolat
#KKMApproved
#BebasSilicone
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasALS
#BebasBahanKimiaTerlarang
#SemusimRindu
#EncikSuamiMatSalihCelup
#GaduhGaduhSayang
#MencintaimuMrPhotographer
#CintaDiLangitCardiff
#TeamImanniSue
#SyukurSelalu
#terapiinstagram
#igsokongan
#Singapore

"FOUNDATION TANPA SILICONE, MESRA WUDHU', MESRA SOLAT TAPI FULLY COVERAGE "
.
.

Adakah anda masih lagi mencari foundation yang sesuai dengan kulit muka anda ? Foundation yang mampu menutup cela cela seperti parut jerawat , jerawat dan juga dapat memberi khasiat kepada kulit wajah anda .
.
.

Blossom Cake Foundation dari Imanni Skinz adalah foundation yang dapat memenuhi kriteria jenis foundation yang mampu untuk menutup segala cela di wajah kita seperti bintik - bintik hitam dan lingkaran bawah mata . Jenis tekstur yang sangat sticky seperti day cream . Tak perlu pakai dua tiga lapis hanya dap sikit dengan foundation Imanni skinz terus nampak flawless . Dan teksturnya juga sangat ringan dan tidak berminyak .
.

Ianya juga bukan sahaja dapat memberi khasiat ke[ada kulit malah ia dapat mengecilkan pori - pori di wajah kita seperti di kawasan hidung atau pipi . Sapuan yang sedikit sudah memberi impak maksima seperti jurusolek professional .
.
.

Ingin tahu lebih lanjut tentang BCF?
.
.

Boleh klik link whatsapp di bawah :
https://www.wasap.my/+6591852462/BCF&BBCF

https://www.wasap.my/+6591852462/BCF&BBCF

https://www.wasap.my/+6591852462/BCF&BBCF
.
.

#ImanniSkinzZulDewiSG
#ImanniSkinzSG.ZulDewi
#OrganikHabbatusSauda
#NaturalBased
#Halal
#KosmetikMuslimah
#HalalSG
#MesraWudhu'
#MesraSolat
#KKMApproved
#BebasSilicone
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasALS
#BebasBahanKimiaTerlarang
#SemusimRindu
#MencintaimuMrPhotographer
#GaduhGaduhSayang
#CintaDiLangiyCardiff
#EncikSuamiMatSalihCelup
#SyukurSelalu
#terapiinstagram
#igsokongan
#Singapore

NEW- PERBEZAAN BLOSSOM CAKE FOUNDATION DAN BLACK BLOSSOM CUSHION FOUNDATION
. .

Ramai pengguna Imanni Skinz di luar sana yang ingin mengetahui perbezaan diantara Black blossom cushion foundation dan Blossom cake foundation . Di sini kami menerangkan tentang perbezaan diantar BCF dan BBCF dengan lebih terperinci . Komestik Imanni Skinz ini merawat secara semula jadi kerana ianya berasaskan organik habatussauda . .
.

Ingin tahu lebih lanjut tentang BCF dan BBCF ?
.
.

Boleh klik link whatsapp di bawah :
https://www.wasap.my/+6591852462/BCF&BBCF

https://www.wasap.my/+6591852462/BCF&BBCF

https://www.wasap.my/+6591852462/BCF&BBCF
.
.

#ImanniSkinzZulDewiSG
#ImanniSkinzSG.ZulDewi
#OrganikHabbatusSauda
#NaturalBased
#Halal
#KosmetikMuslimah
#HalalSG
#MesraWudhu'
#MesraSolat
#KKMApproved
#BebasSilicone
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasALS
#BebasBahanKimiaTerlarang
#SemusimRindu
#mysweetlavender
#SyukurSelalu
#terapiinstagram
#igsokongan
#Singapore

Daun sirih di ketahui secara umumnya memiliki kebaikan kpda manusia lebih2 lgi dlm bab2 kesihatan.. Dalam produk #imanniskinz gorgeous serum mangandungi daun sirih yg sangat membantu dlm perawatan kulit wajah utk kelihatan cantik semulajadi bukan cantik PLASTIK yaa...😉😁
.
. 🍃 Daun sirih mampu mengangkat sel2 kulit mati yg menyebabkan kulit menjadi kusam dan kasar
🌿 mencerah kulit yg kusam
🍀 mengubati masalah kulit bejerawat
🌱 dapat mengatasi kulit berminyak
🍂 mengandungi antioksidan dan flovanoid yg sgt bermanfaat pd kulit wajah
.
.

ATAU KLIK SAHAJA LINK WHATSAPP DI BAWAH :
https://www.wasap.my/+6591852462/GorgeousSerum

https://www.wasap.my/+6591852462/GorgeousSerum

https://www.wasap.my/+6591852462/GorgeousSerum
.
.

#ImanniSkinzZulDewiSG
#ImanniSkinzSG.ZulDewi
#OrganikHabbatusSauda
#NaturalBased
#Halal
#KosmetikMuslimah
#HalalSG
#MesraWudhu'
#MesraSolat
#KKMApproved
#BebasSilicone
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasALS
#BebasBahanKimiaTerlarang
#SemusimRindu
#mysweetlavender
#SyukurSelalu
#terapiinstagram
#igsokongan
#Singapore

" WHITENING AND GLOWING "
.
.

Gorgeous serum ini juga berasaskan organik habatusaauda dan ia juga dapat merawat kulit wajah yang kusam dan tidak bertenaga . Ianya mudah sahaja hanya spray di muka dan biarkan ia kering . Kulit wajah akan nampak lebih glowing dengan penggunaan bersama Blossom cake foundation .
.
.

KEBAIKKAN GORGEOUS SERUM :
Kaya dengan organik habatussauda sebagai sumber khasiat
untuk kulit tau
Ia dapat melembapkan kulit dan kulit juga tidak kelihatan
berminyak
Kulit akan nampak lebih glowing seawal 3 minit dengan penggunaan bersama blossom cake foundation je .
spray spray je dah nampak glowing 🎶
.
.

INGIN TAHU LEBIH LANJUT? JOM BORAK DI WHATSAPP .
.

ATAU KLIK SAHAJA LINK WHATSAPP DI BAWAH :
https://www.wasap.my/+6591852462/GorgeousSerum

https://www.wasap.my/+6591852462/GorgeousSerum

https://www.wasap.my/+6591852462/GorgeousSerum
.
.

#ImanniSkinzZulDewiSG
#ImanniSkinzSG.ZulDewi
#OrganikHabbatusSauda
#NaturalBased
#Halal
#KosmetikMuslimah
#HalalSG
#MesraWudhu'
#MesraSolat
#KKMApproved
#BebasSilicone
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasALS
#BebasBahanKimiaTerlarang
#SemusimRindu
#mysweetlavender
#SyukurSelalu
#terapiinstagram
#igsokongan
#Singapore

Tercari-cari Skin Care bebas bahan2 terlarang seperti mercury, hydroquinone, dan lain lain?

Jom bertukar kepada produk ImannI Skinz yabg berasaskan Organic Habbatus Sauda, Natural Based, bebas SLS/ALS dan bahan2 terlarang.

Jom chat dengan Kak Dewi untuk keterangan lanjut
DM | WA☎ +65-9185 2462
DM | WA☎ +65-9185 2462
DM | WA☎ +65-9185 2462

#ImanniSkinzZulDewiSG
#ImanniSkinzSG.ZulDewi
#OrganikHabbatusSauda
#NaturalBased
#Halal
#KosmetikMuslimah
#HalalSG
#MesraWudhu'
#MesraSolat
#KKMApproved
#BebasSilicone
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasALS
#BebasBahanKimiaTerlarang
#SemusimRindu
#mysweetlavender
#SyukurSelalu
#terapiinstagram
#igsokongan
#Singapore

Tak tahu nak nak cari kosmetik ape?
.
Cari la kosmetik Imanni Skinz, Kosmetik Organik Habbatus Sauda No. 1 Malaysia.
.
.
.
Ingin tahu lebih lanjut?
Boleh DM atau Whatsapp kami now!
☎ +65-9185 2462
☎ +65-9185 2462
☎ +65-9185 2462
.
.
.
#ImanniSkinzZulDewi.SG
#ImanniSkinzSG.ZulDewi
#OrganikHabbatusSauda
#NaturalBased
#Halal
#KosmetikMuslimah
#HalalSG
#MesraWudhu'
#MesraSolat
#KKMApproved
#BebasSilicone
#BebasParaben
#BebasSLS
#BebasALS
#BebasBahanKimiaTerlarang
#SemusimRindu
#mysweetlavender
#SyukurSelalu
#terapiinstagram
#igsokongan
#Singapore

Comelnyer yang satu ni!
Jangan putus asa di tengah jalan bila mencuba #imanniskinzsg natural product perlu bekerja lebih keras dari product chemicals biasa. Mana nk tolong detox kan chemicals yg lama2 tu... mana nk heal skin tu. Bertahun tepek chemical tu so dengan usaha yg consistent, awak pun boleh secomel si dia.
#ImanniSkinz #WudhuFriendly #SolatFriendly #NoParaben #NoSilicone #NoHydroquinone #NoSLS #NoALS #FreeFromHarshChemical #Singapore
#naturalbeauty #halalmakeup #halalfoundation #halalfoundationaida #halalbella #lesserchemical #betterskin #missionbarefaced

Comelnyer yang satu ni!
Jangan putus asa di tengah jalan bila mencuba #imanniskinzsg natural product perlu bekerja lebih keras dari product chemicals biasa. Mana nk tolong detox kan chemicals yg lama2 tu... mana nk heal skin tu. Bertahun tepek chemical tu so dengan usaha yg consistent, awak pun boleh secomel si dia.
#ImanniSkinz #WudhuFriendly #SolatFriendly #NoParaben #NoSilicone #NoHydroquinone #NoSLS #NoALS #FreeFromHarshChemical #Singapore
#naturalbeauty #halalmakeup #halalfoundation #halalfoundationaida #halalbella #lesserchemical #betterskin #missionbarefaced

Comelnyer yang satu ni!
Jangan putus asa di tengah jalan bila mencuba #imanniskinzsg natural product perlu bekerja lebih keras dari product chemicals biasa. Mana nk tolong detox kan chemicals yg lama2 tu... mana nk heal skin tu. Bertahun tepek chemical tu so dengan usaha yg consistent, awak pun boleh secomel si dia.
#ImanniSkinz #WudhuFriendly #SolatFriendly #NoParaben #NoSilicone #NoHydroquinone #NoSLS #NoALS #FreeFromHarshChemical #Singapore
#naturalbeauty #halalmakeup #halalfoundation #halalfoundationaida #halalbella #lesserchemical #betterskin #missionbarefaced

Most Popular Instagram Hashtags