#imaanwettissue

MOST RECENT

Salam.. 😉
Siapa yang nak beli boleh whatsapp sis macam biasa.
Mana yang area Batu Pahat, Parit Raja, Air Hitam sis boleh COD je..
Sis boleh pos satu Malaysia juga.

3 #familywipesimaan ni harganya cuma RM10.

#imaanwettissue #imaanfamilywipes #imaanangels #imaanlovers

Patutla artis/celebriti malaysia ni segar2 je nampak..rupanya ni rahsianya😍😍😍 Kepada korang2 nak segar macam korang jom pm CP..kita borak2 pasal wet tissue viral ni...buka je menjaga tp juga merawat

#imaanwettissue #imaansuciworld #trustedseller #imaanangels #kelantan #dramamelayu #isteriuntukdiiktiraf #localproduct

Imaan wet tissue

1) facial wipes (biru)
-can use for makeup remover
-aloevera
-vitamin e

2)facial wipes premium(makeup remover)-pink
-deep cleanse
-for sensitive skin
+argan oil
+aloevera
+vitamin e

3)family wipes (kuning)
-suitable for sensitive skin /baby
+madu
+aloevera
+vitamin e

4)feminine wipes (purple)
-miss v
+sireh +mawar

#imaansuciworld #imaanwettissue #trustedseller #registeredangel #daipendakwahnusantara #isteriuntukdiiktiraf

Hidup kau x selalunya indah tp indah selalu hidup dlam setiap kenangan aku...kau Ada??? Abg Rizal on drama rahsia hati...walsu pon di perkotak katik kan...yg penting muke abg sentiase ada something untuk abg tonyoh....dan abg x katik....
#qadrynuur
#lockframe
#rtm
#dramarahsiahati
#imaanwettissue
#imaanwipes

The best and fast selling HALAL facial wipes! .
Thousands have been sold through out the year.
.
Remove makeup in a jiffy, easy and convenient as well!
All our wipes comes in a travel pack size.
.
Suitable for all skin types including sensitive skin.
.
Instocks.
To order kindly PM or Whatsapp 85956101.♥️

Time travel dah tak perlu bawak make up remover! Just letak dalam beg #imaanwettissue sahaja 😊

Sangat sesuai untuk kulit sensitif sebab ada vitamin E dan argan oil. Argan oil sangat lah bagus untuk muka tau! 😚

Andddd jimat ruang beg dan masa anda ✨

#imaanwettissue #imaanangels #kluang #makeup #foundation #detoxwater

NEW ITEM ✨

The Best Foundation for Selfies 📸 (+) Argan Oil
(+) Vitamin E
(+) SPF 50++
(+) 8 hours long lasting

Harga:

Semenanjung
RM58 / unit

Sabah & Sarawak
RM68 / unit

Exc postage
#foundation #arganoil #imaanwettissue #imaanangels #selfie #cushion #makeup #makeuptutorial

Salam & hi!

Happy tuesday 😊

Sebelum ke kerja make sure dalam beg dah ada #imaanwettissue 😎

#Repost @ig_zaarra
• • •
.
Dapatkan Wipes ni kat @xaara_bffs
Booth.. Stock dari Vendor @my.beauty.parcel
.
IMAAN SUCI WIPES... 😇😇😇
.
Kini xperlu lg bwk pencuci muka apabila berada di luar... Leceh la kan... 😥😥😥
.
Skrg Lap ja dgn wet tissue IMAAN😍😍😍... hanya sehelai mampu menghilangkn segala kesan solekan... .
⛔Alkohol... yg pastinya HALAL...
Kaya dgn khasiat aloevera n Vit E... Mampu membersih & Menyegarkan kulit wajah kita dlm masa yg sama... .
Barang wajib utk setiap wanita hebat di luar sana... 💁💁💁💁
Mampu milik... Muqah ja...💸💸💸💸
😎1 pek RM6
😉3 pek RM15
.
#imaan #wipes #makeupremover #wettissue #imaanwettissue #imaanwipes #sayajual #xaarabffs #terimakasih #sayafollow #followsaya #mekapviral #mekaplovers #sukashopping #ramadhansale

.
Semoga dimurahkan rezeki hari ini dan seterusnya serta sentiasa dalam lindungannya, ameen☺️.
.
.
#muahciked #imaanwipes #imaanangels #imaanwettissue #imaansuciwipes #imaansuciworld #imaaninspiringbeauty #imaanfamilywipes #imaan #keepstrong #nevergiveup

Best!!...
Highly recommended..
.
Tgk tisu je..muka pucat iolss jgn tgk..hhhaaa.
.
#wettissueiman#wettissue#imaanwettissue

Da nak masok ramadhan ni. Comfirm perlukan wipes untuk lap tangan dan mulut selepas makan ataupun tak sempat nk cuci makeup da azan nak buka.
Ape lagi, imaan wet wipes la bole selesai kan masalah semua itu.
Yok order YOK!
Retail Price:
1 packet - $5
1 set (3 packets) - $10
1 box (18 packets) - $60 w home delivery.
#imaansuciwipes #inspiringbeauty #imaanwetwipes #imaanwettissue #makeupremover #teambonschz

PROMO TRIAL SET IMAAN WET TISSUE💋

Rm23.00
np Rm29.00

pm / wasap

www.wasap.my/60145075765/nakpromo *promo special dari saya utk 10 org terawal!
#imaanproducts #angel #theangel #zerobelly #jardin #brokoliterbaik #brokoli #imaan #imaanwettissue ##crispychipcheese #freegift #tissuefamily #facialtissue #arganoil #vite #madu #halalproduct #kualaterengganu #terengganu #ganumolekdoh #comelpipimerahpink #haha

PROMO MEI‼

TRIAL SET IMAAN WET TISSUE
💋free zero belly bottle yg cute + 2uncang detox zb *limited stock only!

Rm23.00
np Rm29.00 &

beli 1box JARDIN, dapat 1 LOOSE POWDER💃🏻 rm79.90 sm
rm89.90 ss

klik link di bio atau wasap
www.wasap.my/60145075765/nakpromo

#imaan #jardin #wettissue #imaanwettissue #imaanproducts #theangel #angel #kualaterengganu #terengganu #crispychipscheese #bangkitcheese

PROMO MEI‼

TRIAL SET IMAAN WET TISSUE
💋free zero belly bottle yg cute + 2uncang detox zb *limited stock only!

Rm23.00
np Rm29.00 &

beli 1box JARDIN, dapat 1 LOOSE POWDER💃🏻 rm79.90 sm
rm89.90 ss

link di bio atau wasap

www.wasap.my/60145075765/nakpromo

#promomei #jardin #imaanwettissue #trialpack #cushionfoundation #freegift

.
Alhamdulillah , settle submit order 10/04 esok ☺️.
.
Jom usya ig @imaanbyhanna . InshaAllah mana tahu ada yg berkenan 🙈.
.
Nak lebih lanjut boleh Whatsapp 0182047113.
InshaAllah Hanna reply laju2🤪.
.
#imaansuciworld #imaanwettissue #imaanwipes #imaantissuewipe #imaaninspiringbeauty

All the way from Madrid😍😍😍😍😍..
Thanks laling😘😘😘
**Nanti jgn lupa babe, up pic where ever you go😀
#imaansuciwipes #imaanlovers #imaanwettissue #

Most Popular Instagram Hashtags