#iluvmymarykay

682 posts

TOP POSTS

Seusia 40 tahun dan ke atas, semestinya kulit mengalami kedutan secara berterusan dan semakin jelas kelihatan. Tetapi dengan Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare, kedutan akan dapat dikurangkan dengan berkesan sekali. Fungsi² setiap regimen dalam set Timewise Repair ini sangat mengagumkan 😍

Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare mempunyai 7 product dalam set skincare ini iaitu: 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Foaming Cleanser
° Mengekalkan keseimbangan kelembapan • Memperbaharui seri kulit dan kulit berasa lebih lembut...
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Day Cream with Spf 30
° mengembalikan keanjalan kulit kulit agar keremajaannya sentiasa terpelihara dan melindungi kulit dr sinaran UVA / UVB.
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Night Treatment
° mempercepatkan transformasi kulit dengan memulihkan keanjalan dan kepadatan kulit
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Lifting Serum
° kontur wajah kembali sempurna tanpa geleber. Kulit berasa segar dan mulus sepanjang hari. Malah ia tampak bertahun lebih muda, lebih tegang dan lebih sekata
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Eye Renewal Cream
° menegang dan menghilangkan geleber di sekeliling mata. Rahsia wajah muda berseri..
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Deep Wrinkle Filler
° mengurangkan kepanjangan, kelebaran dan kedalaman kedutan..
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Facial Peel
° Dirumuskan dengan campuran eksklusif ekstrak botani + dan asid Glycolic. • untuk membuang sel2 kulit mati • proses pembaharuan semula jadi untuk kulit muka yang lebih sihat dan awet muda.... Ingin merasai kehebatan produk awet muda nih
...hubungi perunding kecantikan anda atau saya jika anda belum mempunyai perunding kecantikan sendiri...😎😎😎
❤❤❤❤ #beautyconsultantmarykay_NurulNaimah
#iluvmymarykay
#fastrespon_wassup 01112407096

Lipstickss from mary kay
Whatsapp 0132589856 for fast reply #iluvmymarykay #kajang #bangi #putrajaya

Alhamdulillah rezeki akhir bulan Mac... Done COD 😊Skinvigorate brush
🙆Eye color palette
😻Lotus and bamboo deo body spritzer
💅BE mask f1(kulit kering)
Semakin ramai yg mahu mncuba skincare yg selamat😊

Jom rehatkn bdn.... 😍😘 Arini nak pkai mask BE F3 la.... Smbil2 buai baby smbil2 kite cntikkan muka kita.. 💅

Ibu terekan.... 😅

#iluvmymarykay
#marykay
#marykaymalaysia
#makeup
#brgmakeup

Done ordering batch ke5 utk bulan ni...alhmdulillah...:) mai risik2 brg mary kay j0m...seronoknya bila dpt sharing2 ke best san menggunakan mk dgn org lain..:-D
oh ya jgn lupa promo mary kay bulan ni tau..tinggl beberapa hari shje lagi kan...yg msih xtau lagi promo mk, meh kita sharing2...post shje di bhgian komen, 'sharing'...nnt kita akan share :) #dowhatulove
#iluvmymarykay

Hehehe...7 years ago saya pengguna skincare tersohor Jepun... tak percaya ke ? betul .. itu pada tahun 2010 lah .
.
Tapi tahun 2012 saya kenal dengan #MaryKay .. smpai sekarang masih bercinta dengan #MK .
.
Apa yg best dgn #MK? Hehehe... org ingat umur saya 27tahun .. hmmm ..boleh ke mcm tu ? Ish .. ish .. ish... tapi saya suka .. hahaha .
.
Thank you #MaryKay #iluvmymarykay ❤️

Bila sampai je kt opis...terus try... Bestnya...bau fresh giler... Bau macam kt hotel org kaya2... Tangan jadi lembut bak sutera... Sape nak try??? #handscrub
#whitetea&;citrus
#iluvmymarykay
#beautyconsultant
#foodtechnologist

Apa tgk²

Suka saya ka👉👈 Hihihi... Suka saya PM ayah saya👅

Ok jgn kecam sis👃

Sis cuma nak awak semua ceria ptg² nih... #iluvmymarykay

Seusia 40 tahun dan ke atas, semestinya kulit mengalami kedutan secara berterusan dan semakin jelas kelihatan. Tetapi dengan Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare, kedutan akan dapat dikurangkan dengan berkesan sekali. Fungsi² setiap regimen dalam set Timewise Repair ini sangat mengagumkan 😍

Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare mempunyai 7 product dalam set skincare ini iaitu: 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Foaming Cleanser
° Mengekalkan keseimbangan kelembapan • Memperbaharui seri kulit dan kulit berasa lebih lembut...
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Day Cream with Spf 30
° mengembalikan keanjalan kulit kulit agar keremajaannya sentiasa terpelihara dan melindungi kulit dr sinaran UVA / UVB.
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Night Treatment
° mempercepatkan transformasi kulit dengan memulihkan keanjalan dan kepadatan kulit
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Lifting Serum
° kontur wajah kembali sempurna tanpa geleber. Kulit berasa segar dan mulus sepanjang hari. Malah ia tampak bertahun lebih muda, lebih tegang dan lebih sekata
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Eye Renewal Cream
° menegang dan menghilangkan geleber di sekeliling mata. Rahsia wajah muda berseri..
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Deep Wrinkle Filler
° mengurangkan kepanjangan, kelebaran dan kedalaman kedutan..
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Facial Peel
° Dirumuskan dengan campuran eksklusif ekstrak botani + dan asid Glycolic. • untuk membuang sel2 kulit mati • proses pembaharuan semula jadi untuk kulit muka yang lebih sihat dan awet muda.... Ingin merasai kehebatan produk awet muda nih
...hubungi perunding kecantikan anda atau saya jika anda belum mempunyai perunding kecantikan sendiri...😎😎😎
❤❤❤❤ #beautyconsultantmarykay
#iluvmymarykay

MOST RECENT

Seusia 40 tahun dan ke atas, semestinya kulit mengalami kedutan secara berterusan dan semakin jelas kelihatan. Tetapi dengan Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare, kedutan akan dapat dikurangkan dengan berkesan sekali. Fungsi² setiap regimen dalam set Timewise Repair ini sangat mengagumkan 😍

Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare mempunyai 7 product dalam set skincare ini iaitu: 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Foaming Cleanser
° Mengekalkan keseimbangan kelembapan • Memperbaharui seri kulit dan kulit berasa lebih lembut...
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Day Cream with Spf 30
° mengembalikan keanjalan kulit kulit agar keremajaannya sentiasa terpelihara dan melindungi kulit dr sinaran UVA / UVB.
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Night Treatment
° mempercepatkan transformasi kulit dengan memulihkan keanjalan dan kepadatan kulit
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Lifting Serum
° kontur wajah kembali sempurna tanpa geleber. Kulit berasa segar dan mulus sepanjang hari. Malah ia tampak bertahun lebih muda, lebih tegang dan lebih sekata
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Eye Renewal Cream
° menegang dan menghilangkan geleber di sekeliling mata. Rahsia wajah muda berseri..
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Deep Wrinkle Filler
° mengurangkan kepanjangan, kelebaran dan kedalaman kedutan..
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Facial Peel
° Dirumuskan dengan campuran eksklusif ekstrak botani + dan asid Glycolic. • untuk membuang sel2 kulit mati • proses pembaharuan semula jadi untuk kulit muka yang lebih sihat dan awet muda.... Ingin merasai kehebatan produk awet muda nih
...hubungi perunding kecantikan anda atau saya jika anda belum mempunyai perunding kecantikan sendiri...😎😎😎
❤❤❤❤ aishah 0125585396
#beautyconsultantmarykay
#iluvmymarykay

Tinggi² bangun ini
Tinggi lagi cinta ku pada-Mu

#iluvmymarykay

Apa tgk²

Suka saya ka👉👈 Hihihi... Suka saya PM ayah saya👅

Ok jgn kecam sis👃

Sis cuma nak awak semua ceria ptg² nih... #iluvmymarykay

Stok kelmarin baru sampai

Meh kita open order utk

1. Liptips
2. Set pencuci muka
3. Brush muka

Nak tahu lebih lanjut
Meh PM sis
0134406134
Habibah
#iluvmymarykay

Wehuuuu 💃💃 lipstick berhantu GEL SEMI-MATTE POPPY PLEASE dah restock.. before this dah keluar tapi dalam masa 1 bulan ja SOLD OUT 1 DUNIA.. sangat berhantu kan.. Buat peminat merah boleh jadikan 1 koleksi peribadi.. yang x berapa suka merah pun boleh juga pelbagaikan warna lipstick yang sedia ada.. sms/wa 019-4586247 untuk more info.. 1 untuk anda sebelum kehabisan

#iluvmymarykay
#gelsemimatte
#poppyplease
#cantik
#lipstick
#freemerkuri
#freeplumbum
#moist
#marykaybeautyconsultant

Most Popular Instagram Hashtags