[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#iluvmymarykay

735 posts

TOP POSTS

Done ordering batch ke5 utk bulan ni...alhmdulillah...:) mai risik2 brg mary kay j0m...seronoknya bila dpt sharing2 ke best san menggunakan mk dgn org lain..:-D
oh ya jgn lupa promo mary kay bulan ni tau..tinggl beberapa hari shje lagi kan...yg msih xtau lagi promo mk, meh kita sharing2...post shje di bhgian komen, 'sharing'...nnt kita akan share :) #dowhatulove
#iluvmymarykay

Alhamdulillah rezeki akhir bulan Mac... Done COD ๐Ÿ˜ŠSkinvigorate brush
๐Ÿ™†Eye color palette
๐Ÿ˜ปLotus and bamboo deo body spritzer
๐Ÿ’…BE mask f1(kulit kering)
Semakin ramai yg mahu mncuba skincare yg selamat๐Ÿ˜Š

Jom rehatkn bdn.... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ Arini nak pkai mask BE F3 la.... Smbil2 buai baby smbil2 kite cntikkan muka kita.. ๐Ÿ’…

Ibu terekan.... ๐Ÿ˜…

#iluvmymarykay
#marykay
#marykaymalaysia
#makeup
#brgmakeup

Untuk yang tak sempat berSCC dengan saya sebelum raya,kita date after raya ok.. FREE skincare session
Arifah
0142348256

#iluvmymarykay #freeskincaresession
#basicmekap

Seusia 40 tahun dan ke atas, semestinya kulit mengalami kedutan secara berterusan dan semakin jelas kelihatan. Tetapi dengan Timewise Repair Volu-Firmโ„ข Skincare, kedutan akan dapat dikurangkan dengan berkesan sekali. Fungsiยฒ setiap regimen dalam set Timewise Repair ini sangat mengagumkan ๐Ÿ˜

Timewise Repair Volu-Firmโ„ข Skincare mempunyai 7 product dalam set skincare ini iaitu: ๐ŸŒธ Timewise Repair Volu-Firmโ„ข Foaming Cleanser
ยฐ Mengekalkan keseimbangan kelembapan โ€ข Memperbaharui seri kulit dan kulit berasa lebih lembut...
๐ŸŒธ Timewise Repair Volu-Firmโ„ข Day Cream with Spf 30
ยฐ mengembalikan keanjalan kulit kulit agar keremajaannya sentiasa terpelihara dan melindungi kulit dr sinaran UVA / UVB.
๐ŸŒธ Timewise Repair Volu-Firmโ„ข Night Treatment
ยฐ mempercepatkan transformasi kulit dengan memulihkan keanjalan dan kepadatan kulit
๐ŸŒธ Timewise Repair Volu-Firmโ„ข Lifting Serum
ยฐ kontur wajah kembali sempurna tanpa geleber. Kulit berasa segar dan mulus sepanjang hari. Malah ia tampak bertahun lebih muda, lebih tegang dan lebih sekata
๐ŸŒธ Timewise Repair Volu-Firmโ„ข Eye Renewal Cream
ยฐ menegang dan menghilangkan geleber di sekeliling mata. Rahsia wajah muda berseri..
๐ŸŒธ Timewise Repair Volu-Firmโ„ข Deep Wrinkle Filler
ยฐ mengurangkan kepanjangan, kelebaran dan kedalaman kedutan..
๐ŸŒธ Timewise Repair Volu-Firmโ„ข Facial Peel
ยฐ Dirumuskan dengan campuran eksklusif ekstrak botani + dan asid Glycolic. โ€ข untuk membuang sel2 kulit mati โ€ข proses pembaharuan semula jadi untuk kulit muka yang lebih sihat dan awet muda.... Ingin merasai kehebatan produk awet muda nih
...hubungi perunding kecantikan anda atau saya jika anda belum mempunyai perunding kecantikan sendiri...๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
โคโคโคโค #beautyconsultantmarykay_NurulNaimah
#iluvmymarykay
#fastrespon_wassup 01112407096

Bila sampai je kt opis...terus try... Bestnya...bau fresh giler... Bau macam kt hotel org kaya2... Tangan jadi lembut bak sutera... Sape nak try??? #handscrub
#whitetea&;citrus
#iluvmymarykay
#beautyconsultant
#foodtechnologist

Cleansing gel & skrub from mary kay
#iluvmymarykay

Assalamualaikum semua...
Saje jek nk blnje pic mommy pakai lipstik Matte by Mary Kay...
Cun x mommy pakai kaler ๐Ÿ’„Poppy Please?
Merah la mak ngah.....๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Yg penting make up simple jek by Mary Kay

#jomronda2
#simplemakeup
#iluvmymarykay
#150917

Otw Ipoh.. org2 Ipoh ada ke nak facial dgn I??? Cer komen

#ipoh
#facial
#kulitsihat
#iluvmymarykay
#beautyconsultant

MOST RECENT

Assalamualaikum semua...
Saje jek nk blnje pic mommy pakai lipstik Matte by Mary Kay...
Cun x mommy pakai kaler ๐Ÿ’„Poppy Please?
Merah la mak ngah.....๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Yg penting make up simple jek by Mary Kay

#jomronda2
#simplemakeup
#iluvmymarykay
#150917

Happy 54th Anniversary, Mary Kay!!!!! Fakta mengenai Mary Kay:

1. Mary Kay memulakan perniagaannya dan membuka pintu pada 13sept 1963 bersama 9 Beauty Consultant sahaja dan sekarang Beauty Consultant Mary Kay melebihi 3.5 juta di seluruh dunia.

2. Products Mary Kay telah merentasi 35 buah negara di seluruh dunia.

3. Pada tahun 1976, nama Mary Kay Ash telah diletakkan di Direct Selling Hall of Fame.

4. Lebih 200 jenis product Mary Kay merangkumi skin care, cosmetics, body care, sun protection dan fragrances.

5. Global Annual sales Mary Kay adalah 4 billion. Ini menunjukkan Mary Kay adalah syarikat yang kukuh.

6. Lebih 500,000 ujian dan kajian yang dilakukan oleh Mary Kay untuk menguji setiap products dan melakukan penambahbaikan setiap tahun. Ujian dilakukan oleh mereka yang bertauliah.

7. Sehingga tahun ini, Mary Kay juga telah mem'patent'kan lebih 1,200 merangkumi product, teknologi dan packaging design. Sangat exclusive dan bukan mudah untuk diperolehi.

8. In term of CSR pula, Mary Kay telah membelanjakan jutaan dollar kepada organisasi untuk membantu wanita dan kanak-kanak menerusi program 'Beauty that Counts'. 9. Satu million pokok telah ditanam di seluruh dunia sebagai satu simbolik dan komitmen Mary Kay untuk mengekalkan keseimbangan dan kempen 'Pink Doing Green Initiatives'. 10. Lebih 150,000 Beauty Consultant Mary Kay seluruh dunia yang telah menerima Mary Kay Career Car.

#marykaybeautyconsultant
#54thanniversary
#iluvmymarykay
#trustedbrand
#highqualityproducts

Siapa kata lelaki xsuka kulit sihat... Thanks a lot kepada guest saya En. syam kerana sudi meluangkan masa lebih kurang 1 jam pada hari ini untuk mencantikkan wajah..siapa kata lelaki sekarang x nak wajah cantik.. Beliau menggunakan set penjagaan muka MK Men, Mask, Skinvigorate Cleansing Brush dan Spot Solution.. Alhamdulillah beliau sangat suka dengan perubahan pada kulit.. Buat anda di luar sana yang ingin menghadiahkan sesuatu buat suami atau ayah atau buah hati pengarang jantung, jangan segan silu sms/whstsap sy 019-458 6247 untuk maklumat lanjut

#iluvmymarykay #bizwomen #botani #lelaki #sukakulitcantik #maskulin #kulitsihat #marykay #beauty #beautytips #botanical #selamat #cantik #sihatcantik #sihat #sihatdancantik #kerjayamarykay #kerjaya #extraimcome #duitlebih #maccosmetics #mac #sephora #kosmetik #kosmetikselamat #bebasmerkuri #career #foundation #jeragat

Siapa kata lelaki xsuka kulit sihat... Thanks a lot kepada guest saya En. syam kerana sudi meluangkan masa lebih kurang 1 jam pada hari ini untuk mencantikkan wajah..siapa kata lelaki sekarang x nak wajah cantik.. Beliau menggunakan set penjagaan muka MK Men, Mask, Skinvigorate Cleansing Brush dan Spot Solution.. Alhamdulillah beliau sangat suka dengan perubahan pada kulit.. Buat anda di luar sana yang ingin menghadiahkan sesuatu buat suami atau ayah atau buah hati pengarang jantung, jangan segan silu sms/whstsap sy 019-458 6247 untuk maklumat lanjut

#iluvmymarykay #bizwomen #botani #lelaki #sukakulitcantik #maskulin #kulitsihat #marykay #beauty #beautytips #botanical #selamat #cantik #sihatcantik #sihat #sihatdancantik #kerjayamarykay #kerjaya #extraimcome #duitlebih #maccosmetics #mac #sephora #kosmetik #kosmetikselamat #bebasmerkuri #career #foundation #jeragat

Siapa kata lelaki xsuka kulit sihat... Thanks a lot kepada guest saya En. syam kerana sudi meluangkan masa lebih kurang 1 jam pada hari ini untuk mencantikkan wajah..siapa kata lelaki sekarang x nak wajah cantik.. Beliau menggunakan set penjagaan muka MK Men, Mask, Skinvigorate Cleansing Brush dan Spot Solution.. Alhamdulillah beliau sangat suka dengan perubahan pada kulit.. Buat anda di luar sana yang ingin menghadiahkan sesuatu buat suami atau ayah atau buah hati pengarang jantung, jangan segan silu sms/whstsap sy 019-458 6247 untuk maklumat lanjut

#iluvmymarykay #bizwomen #botani #lelaki #sukakulitcantik #maskulin #kulitsihat #marykay #beauty #beautytips #botanical #selamat #cantik #sihatcantik #sihat #sihatdancantik #kerjayamarykay #kerjaya #extraimcome #duitlebih #maccosmetics #mac #sephora #kosmetik #kosmetikselamat #bebasmerkuri #career #foundation #jeragat

๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
CLEARPROOF DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK .
.
๐Ÿ’– untuk pembersihan yang mendalam.
.
.๐Ÿ’–membersihkan pori2 yang tersumbat dan minyak yang berlebihan..pori2 dah clear,jadi jerawat pun malu nak naik..
.
.
๐Ÿ’–utk kulit kombinasi,u olls xperlu pakai keseluruhan muka pun..cukup sekadar T zone..
.
.
tak tahu kulit u olls jenis macamana?tak tahu sesuai ke x nak pakai mask ni??
.
.
boleh Contact sis untuk FREE consultation..jgn risau,sis xakan suggest klu xssuai..sis akan suggest mask yang bersesuaian..sis kan perunding kecantikan๐Ÿ˜‰..ape2 pun kita runding dulu.... .
.
psst..sis pernah lepaskan customer taw sbb mask ni. sebab apa??customer tu nak jugak pkai mask ni tapi kulit dia belum ready sebenarnya..sis redha je..sebabnya bukan DUIT ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธyang menjadi ukuran..sis cuma nak HAPPY CUSTOMER ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒje...
.
.
Arifah
0142348256
Independent Beauty Consultant

#marykay
#consultationbasedonneed
#beautyconsultant
#charcoalmask
#deepcleansing
#clearproof
#byebyepimples
#blackhead
#whitehead
#trustedbeautyconsultant
#iluvmymarykay

LIPSTICK BERHANTU RESTOCK
Wehuuuu ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ lipstick berhantu GEL SEMI-MATTE POPPY PLEASE dah restock.. before this dah keluar tapi dalam masa 1 bulan ja SOLD OUT 1 DUNIA.. sangat berhantu kan.. Berzaman tunggu baru restock semula.. alhamdulilah..Buat peminat merah boleh jadikan 1 koleksi peribadi.. yang x berapa suka merah pun boleh juga pelbagaikan warna lipstick yang sedia ada.. pm/wa 017-6300079 untuk more info.. 1 untuk anda sebelum kehabisan

#iluvmymarykay
#dazzlingarea
#gelsemimatte
#poppyplease
#cantik
#lipstick
#freemerkuri
#freeplumbum
#moist
#marykaybeautyconsultant

Most Popular Instagram Hashtags