[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#iluvmymarykay

658 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah rezeki akhir bulan Mac... Done COD 😊Skinvigorate brush
🙆Eye color palette
😻Lotus and bamboo deo body spritzer
💅BE mask f1(kulit kering)
Semakin ramai yg mahu mncuba skincare yg selamat😊

Jom rehatkn bdn.... 😍😘 Arini nak pkai mask BE F3 la.... Smbil2 buai baby smbil2 kite cntikkan muka kita.. 💅

Ibu terekan.... 😅

#iluvmymarykay
#marykay
#marykaymalaysia
#makeup
#brgmakeup

Lipstickss from mary kay
Whatsapp 0132589856 for fast reply #iluvmymarykay #kajang #bangi #putrajaya

Done ordering batch ke5 utk bulan ni...alhmdulillah...:) mai risik2 brg mary kay j0m...seronoknya bila dpt sharing2 ke best san menggunakan mk dgn org lain..:-D
oh ya jgn lupa promo mary kay bulan ni tau..tinggl beberapa hari shje lagi kan...yg msih xtau lagi promo mk, meh kita sharing2...post shje di bhgian komen, 'sharing'...nnt kita akan share :) #dowhatulove
#iluvmymarykay

Bila sampai je kt opis...terus try... Bestnya...bau fresh giler... Bau macam kt hotel org kaya2... Tangan jadi lembut bak sutera... Sape nak try??? #handscrub
#whitetea&;citrus
#iluvmymarykay
#beautyconsultant
#foodtechnologist

Hehehe...7 years ago saya pengguna skincare tersohor Jepun... tak percaya ke ? betul .. itu pada tahun 2010 lah .
.
Tapi tahun 2012 saya kenal dengan #MaryKay .. smpai sekarang masih bercinta dengan #MK .
.
Apa yg best dgn #MK? Hehehe... org ingat umur saya 27tahun .. hmmm ..boleh ke mcm tu ? Ish .. ish .. ish... tapi saya suka .. hahaha .
.
Thank you #MaryKay #iluvmymarykay ❤️

When you are SOOOO AMAZING that people photo bomb to get a pic with you. #GoGloriaWOW #GloriaMayfieldBanks #ILuvMyMaryKay #MaryKayCosmetics

Weeeeee 😉 sape punye la ni ye.. da on the way da 😙😙😙 Extra glowing la di pagi raya gune Skinvi ni ye.. Application skincare and makeup pun cantik je 😍
P/S: Yg dkt2 ni, I hanta tangan je la ye.. adalah tidak masuk akal nk hanta gune pos jugak 😂
#iluvmymarykay #beautyconsultant #journeytobeauty #jomcantikramai2

MelaCEP Plus+ Luminous System
Set penjagaan kulit wajah utk sejernih berlian.

Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah , sekata dan crystal clear sangat sesuai buat sesiapa yang nak cerah kulit wajah secara selamat

Seperti kebanyakan produk pemutih menjadikan kulit wajah kekeringan. Oleh itu MelaCEP Plus+ Luminous System telah dikhusus dgn penambahan Ultimate Cream bagi membantu melembab kulit di sepanjang hari diguna pada siang dan malam juga penggunaan Ultimate Serum jadikan keadaan kulit tidak kering.

Berminat hilangkan pigmentasi tebal ?

#iluvmymarykay
#sayagunasayajual
#😍😍😍😍😍

Seusia 40 tahun dan ke atas, semestinya kulit mengalami kedutan secara berterusan dan semakin jelas kelihatan. Tetapi dengan Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare, kedutan akan dapat dikurangkan dengan berkesan sekali. Fungsi² setiap regimen dalam set Timewise Repair ini sangat mengagumkan 😍

Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare mempunyai 7 product dalam set skincare ini iaitu: 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Foaming Cleanser
° Mengekalkan keseimbangan kelembapan • Memperbaharui seri kulit dan kulit berasa lebih lembut...
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Day Cream with Spf 30
° mengembalikan keanjalan kulit kulit agar keremajaannya sentiasa terpelihara dan melindungi kulit dr sinaran UVA / UVB.
.
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Night Treatment
° mempercepatkan transformasi kulit dengan memulihkan keanjalan dan kepadatan kulit
.
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Lifting Serum
° kontur wajah kembali sempurna tanpa geleber. Kulit berasa segar dan mulus sepanjang hari. Malah ia tampak bertahun lebih muda, lebih tegang dan lebih sekata
.
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Eye Renewal Cream
° menegang dan menghilangkan geleber di sekeliling mata. Rahsia wajah muda berseri..
.
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Deep Wrinkle Filler
° mengurangkan kepanjangan, kelebaran dan kedalaman kedutan..
.
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Facial Peel
° Dirumuskan dengan campuran eksklusif ekstrak botani + dan asid Glycolic. • untuk membuang sel2 kulit mati • proses pembaharuan semula jadi untuk kulit muka yang lebih sihat dan awet muda.... Ingin merasai kehebatan produk awet muda nih..😎😎😎
❤❤❤❤
.
Hawa
016-7842682
#beautyconsultantmarykay
#iluvmymarykay

MOST RECENT

Cerita siang tadi.. done ajar teman sepermainan di waktu kecil mekap raya.. walaupun jauh tetap ku redah demimu sahabat.. Ada lagi yang nak mekap raya.. meh sms/wa 019-458 6247

#iluvmymarykay
#imyourbeautyconsultant
#kulitsihat
#mekapraya
#naturalmekap
#ringan

Done delivery produk sekitar Ampang.. moh balik ambil anak pula.. I luv my job.. Serve people with heart.. customer happy.. insyaallah berkekalan selamanya 🌺 sms/wa 019-4586247
🌺 ISSD Mary Kay

#iluvmymarykay
#kulitsihat
#botanical
#mekapnatural
#seratusperatusprodukmarykay
#freefacial
#mekapraya

Me dulu n sekarang.. luv my skin now.. more healthy than before.. selain itu I also have more friend n best sisterhood.. Why I stay with Mary Kay since 2013???
🌺 Systematic Education 🌺 Best sisterhood
🌺 FREE Training
🌺 Have mentors
🌺 High Quality product
🌺 FREE holiday
🌺 Best Recognition

Nak tahu lagi???? 📱sms/wa me 019-4586247

#iluvmymarykay
#kulitsihat
#awetmuda
#naturalmekap
#ringan
#imyourbeautyconsultant
#kulithalus

Raya dah dekat tp kulit masih berbonggol2.. pakai foundation pun tak cantik.. nampak ketara berbonggol2.. Meh nak share sikit bagaimana nak dapatkan kulit yang halus.. Mary Kay ada penyesaiannya.. Selain mempunyai penjagaan yang wajib, Set Microdermabrasion sangat membantu dalam proses menghaluskan kulit muka.. saya sendiri telah menggunakan sejak tahun 2013.. hasilnya sangat menakjubkan.. kulit semakin sihat dan halus.. Sape2 nak dapatkan kulit yang halus meh 📱sms/wa 019-4586247 for more info

#iluvmymarykay
#kulithalus
#cantik
#mekapnatural
#sihat
#selamat
#imyourbeautyconsultant

Dah cuci muka? Oppps masih pakai jari utk mencuci muka? Dgn #MK Skinvigorate ni 4kali lebih bersih tau dik non... bagi skin lebih bersih dan mudah utk meresap supplements kulit kita tu ...
.
.
Ada 1 year warranty lagi plak tu 😍
.
.
Cuba lah 💃
.
.
For details, pm/whatsapp CikSue k 0134051407 .
.
#facialathome #skincare #itsmyturntoshine2017 #iluvmymarykay #MajesticBee #CikBunga #charitywithMK #cleanser #facialbrush #skinvigorate #mkjb #kukirimcinta #aydajebat #redza #menantubilal

Weeeeee 😉 sape punye la ni ye.. da on the way da 😙😙😙 Extra glowing la di pagi raya gune Skinvi ni ye.. Application skincare and makeup pun cantik je 😍
P/S: Yg dkt2 ni, I hanta tangan je la ye.. adalah tidak masuk akal nk hanta gune pos jugak 😂
#iluvmymarykay #beautyconsultant #journeytobeauty #jomcantikramai2

Hehehe...7 years ago saya pengguna skincare tersohor Jepun... tak percaya ke ? betul .. itu pada tahun 2010 lah .
.
Tapi tahun 2012 saya kenal dengan #MaryKay .. smpai sekarang masih bercinta dengan #MK .
.
Apa yg best dgn #MK? Hehehe... org ingat umur saya 27tahun .. hmmm ..boleh ke mcm tu ? Ish .. ish .. ish... tapi saya suka .. hahaha .
.
Thank you #MaryKay #iluvmymarykay ❤️

Morning dearest... raya dah hampir dekat.. ada yang nak try facial free menggunakan 100% produk Mary Kay.. Mary Kay antara 2% company yg ada lab test sendiri dan produk diformulasikan oleh pakar kuljuit.. Just sms/wa me 019-458 6247 untuk book slot

#iluvmymarykay
#kulitsihat
#mekapraya
#mekapnatural
#bangi
#kajang
#putrajaya
#selamat

TIMEWISE foundation terdapat 2 jenis liquid foundation iaitu :-
(1) Timewise Luminous-Wear sesuai untuk kulit kering
(2) Timewise Matter-Wear sesuai untuk kulit normal/berminyak/kombinasi

Jom baca fakta!! Kulit ialah satu struktur kompleks yang terdiri daripada pelbagai lapisan. Lapisan dermis yang terletak betul-betul di bawah permukaan kulit, mengandungi kolagen yang memainkan peranan kritikal dalam memperkuat sokongan kulit.

Mary Kay Liquid Foundation dirumus dengan sebatian peptida pembina kolagen berpaten untuk membantu. kulit mengekalkan penampilan muda& punyai vitamin e utk beri kelembapan pada kulit
Kebaikan :- · Kulit tampak cerah dengan serta-merta
· Kulit tampak berseri sepanjang hari
· Memberikan kilauan maksimum
· Kulit berasa dilembapkan sepanjang hari
· Kulit kelihatan lebih tegang, muda dan sihat
· Secara ketaranya mengurangkan garis halus dan kedutan
· Secara ketaranya mengurangkan penampilan pori
· Meningkat baik keadaan kulit secara keseluruhan
· Mengurangkan ketidaksempurnaan secara ketara
· Warna kekal seperti asal selepas berjam-jam
· Memberikan kemasan kilauan yang tahan lama kepada kulit
· Tidak melekat dalam garis halus
· Mengurangkan lingkaran hitam dan bebayang secara ketara
· Tahan pindahan dan tahan kelembapan
· Formula ringan yang dapat disapu rata dan licin

Haaaa...banyak kan kebaikan Timewise Foundation ni...rugi kalo anda tak beli tau...dah nak raya ni... #iluvmymarykay
#me&;marykay
#😘😘😘😘😘

Seusia 40 tahun dan ke atas, semestinya kulit mengalami kedutan secara berterusan dan semakin jelas kelihatan. Tetapi dengan Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare, kedutan akan dapat dikurangkan dengan berkesan sekali.
Fungsi² setiap regimen dalam set Timewise Repair ini sangat mengagumkan 😍

Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare mempunyai 7 product dalam set skincare ini iaitu: 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Foaming Cleanser
° Mengekalkan keseimbangan kelembapan • Memperbaharui seri kulit dan kulit berasa lebih lembut... 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Day Cream with Spf 30
° mengembalikan keanjalan kulit kulit agar keremajaannya sentiasa terpelihara dan melindungi kulit dr sinaran UVA / UVB. 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Night Treatment
° mempercepatkan transformasi kulit dengan memulihkan keanjalan dan kepadatan kulit 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Lifting Serum
° kontur wajah kembali sempurna tanpa geleber. Kulit berasa segar dan mulus sepanjang hari. Malah ia tampak bertahun lebih muda, lebih tegang dan lebih sekata 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Eye Renewal Cream
° menegang dan menghilangkan geleber di sekeliling mata. Rahsia wajah muda berseri.. 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Deep Wrinkle Filler
° mengurangkan kepanjangan, kelebaran dan kedalaman kedutan.. 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Facial Peel
° Dirumuskan dengan campuran eksklusif ekstrak botani + dan asid Glycolic. • untuk membuang sel2 kulit mati • proses pembaharuan semula jadi untuk kulit muka yang lebih sihat dan awet muda.... Ingin merasai kehebatan produk awet muda nih
...hubungi perunding kecantikan anda atau saya jika anda belum mempunyai perunding kecantikan sendiri...😎😎😎
❤❤❤❤ #beautyconsultantmarykay
#iluvmymarykay

Adik beradik xseiras...hihi...sorang along, sorang lagi angah...sorang 'chubby' sikit oopss...sorang kurus sikit :) tp kami share minat yg sama iaitu MARY KAY...asal balik kg jumpe je, chit chat psal MK...:p lari sikit drpd cite hal2 keje...chill.. #dowhatulove
#iluvmymarykay

MINERAL PRESSED POWDER MARY KAY :) Teksturnya yg sgt lembut dan ringan...sedap je rasa bila pakai di muka..Make up xnmpak heavy sgt tetapi ada glowing effect and smooth je, x bercapuk...AND yg pling penting sesuai utk semua jenis kulit...I really love it! Muahh sikit.. #dowhatulove
#iluvmymarykay

Ada peminat semi matte lipstick kt sini?? Nk usha sikit :) jika anda peminat semi matte lipstick mary kay, jom grab...sbb tgh promo bulan ni, tinggal beberapa jam je lagi sebelum msuk bulan jun...bulan jun dh xde promo dah...jgn nanges tepi bucu katil tau nnt hihi

Lipstick raya! :) mcm2 color ade..semua cntik2 bile letak kt bibir...jom2 dptkn 0122544579

#dowhatulove
#iluvmymarykay
#semimattelipstickmarykay

Mmg awesome la time wise moisture renewing gel mask ni :)...apa yg best nye ye?
1) bila pakai kulit akn berasa tegang, anjal, lebih lembut and mcm terisi drpd dalam
2) membantu mengecilkn pori, mengurangkan garis halus dan kedutan

Haa, menarik kan?? Uolls pkai gel mask sebelum tido, bgn tido lembut je rase kulit muka...jom dapatkan...kene alaminya sendiri baru tau ke best san gel mask ni :) meh sama2 cntik dgn mary kay
#dowhatulove
#iluvmymarykay

Done ordering batch ke5 utk bulan ni...alhmdulillah...:) mai risik2 brg mary kay j0m...seronoknya bila dpt sharing2 ke best san menggunakan mk dgn org lain..:-D
oh ya jgn lupa promo mary kay bulan ni tau..tinggl beberapa hari shje lagi kan...yg msih xtau lagi promo mk, meh kita sharing2...post shje di bhgian komen, 'sharing'...nnt kita akan share :) #dowhatulove
#iluvmymarykay

Most Popular Instagram Hashtags