#iluvmymarykay

641 posts

TOP POSTS

Done ordering batch ke5 utk bulan ni...alhmdulillah...:) mai risik2 brg mary kay j0m...seronoknya bila dpt sharing2 ke best san menggunakan mk dgn org lain..:-D
oh ya jgn lupa promo mary kay bulan ni tau..tinggl beberapa hari shje lagi kan...yg msih xtau lagi promo mk, meh kita sharing2...post shje di bhgian komen, 'sharing'...nnt kita akan share :) #dowhatulove
#iluvmymarykay

Alhamdulillah rezeki akhir bulan Mac... Done COD 😊Skinvigorate brush
🙆Eye color palette
😻Lotus and bamboo deo body spritzer
💅BE mask f1(kulit kering)
Semakin ramai yg mahu mncuba skincare yg selamat😊

Jom rehatkn bdn.... 😍😘 Arini nak pkai mask BE F3 la.... Smbil2 buai baby smbil2 kite cntikkan muka kita.. 💅

Ibu terekan.... 😅

#iluvmymarykay
#marykay
#marykaymalaysia
#makeup
#brgmakeup

Bila sampai je kt opis...terus try... Bestnya...bau fresh giler... Bau macam kt hotel org kaya2... Tangan jadi lembut bak sutera... Sape nak try??? #handscrub
#whitetea&citrus
#iluvmymarykay
#beautyconsultant
#foodtechnologist

MARY KAY® Oil-Free MakeUp Remover Mary Kay
Selain membuang makeup di bahagian mata dan bibir , oil free makeup remover jugak dapat menanggani masalah lingkaran hitam sekitar mata,kedutan ,eyebay... #Kelebihan Oil-Free MakeUp Remover ⭐Tidak mengandungi minyak dan sesuai untuk semua jenis kulit
⭐Mengandungi silikon yang berfungsi untuk merawat dan menganjalkan kulit dalam satu sapuan
⭐Mampu menanggalkan kotoran makeup 'water proof dengan satu cucian shja..
⭐Dapat menghilangkan masalah OIL SEED .. Selain kulit muka, bahagian bibir & mata juga perlu dijaga dgn rapi .. #PENTING ❗ "Mencegah lebih baik drpd merawat tau "😉 #iluvmymarykay

Cleansing gel & skrub from mary kay
#iluvmymarykay

Eye makeup remover....menanggalkn makeup dgn lbih brkesan...
Nak try percuma...jom wasap ira 01116913715
#beautyconsultantmarykay
#iluvmymarykay

Otw Ipoh.. org2 Ipoh ada ke nak facial dgn I??? Cer komen

#ipoh
#facial
#kulitsihat
#iluvmymarykay
#beautyconsultant

Seusia 40 tahun dan ke atas, semestinya kulit mengalami kedutan secara berterusan dan semakin jelas kelihatan. Tetapi dengan Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare, kedutan akan dapat dikurangkan dengan berkesan sekali. Fungsi² setiap regimen dalam set Timewise Repair ini sangat mengagumkan 😍

Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare mempunyai 7 product dalam set skincare ini iaitu: 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Foaming Cleanser
° Mengekalkan keseimbangan kelembapan • Memperbaharui seri kulit dan kulit berasa lebih lembut...
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Day Cream with Spf 30
° mengembalikan keanjalan kulit kulit agar keremajaannya sentiasa terpelihara dan melindungi kulit dr sinaran UVA / UVB.
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Night Treatment
° mempercepatkan transformasi kulit dengan memulihkan keanjalan dan kepadatan kulit
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Lifting Serum
° kontur wajah kembali sempurna tanpa geleber. Kulit berasa segar dan mulus sepanjang hari. Malah ia tampak bertahun lebih muda, lebih tegang dan lebih sekata
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Eye Renewal Cream
° menegang dan menghilangkan geleber di sekeliling mata. Rahsia wajah muda berseri..
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Deep Wrinkle Filler
° mengurangkan kepanjangan, kelebaran dan kedalaman kedutan..
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Facial Peel
° Dirumuskan dengan campuran eksklusif ekstrak botani + dan asid Glycolic. • untuk membuang sel2 kulit mati • proses pembaharuan semula jadi untuk kulit muka yang lebih sihat dan awet muda.... Ingin merasai kehebatan produk awet muda nih, 😆hubungi perunding kecantikan anda atau saya jika anda belum mempunyai perunding kecantikan sendiri...😎😎😎 0163384518 Leeza

#beautyconsultantmarykay
#iluvmymarykay #bazaarpaknil
#timewiserepair #film

MOST RECENT

Done ordering batch ke5 utk bulan ni...alhmdulillah...:) mai risik2 brg mary kay j0m...seronoknya bila dpt sharing2 ke best san menggunakan mk dgn org lain..:-D
oh ya jgn lupa promo mary kay bulan ni tau..tinggl beberapa hari shje lagi kan...yg msih xtau lagi promo mk, meh kita sharing2...post shje di bhgian komen, 'sharing'...nnt kita akan share :) #dowhatulove
#iluvmymarykay

📣📣📣📣 📣📣📣📣📣📣📣 sembang TW repair volu firm 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 meh baca sikit APA fungsi keseluruhan set INI : 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Foaming Cleanser ° Mengekalkan keseimbangan kelembapan • Memperbaharui seri kulit dan kulit berasa lebih lembut.. 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Day Cream with Spf 30 ° mengembalikan keanjalan kulit kulit agar keremajaannya sentiasa terpelihara dan melindungi kulit dr sinaran UVA / UVB. 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Night Treatment ° mempercepatkan transformasi kulit dengan memulihkan keanjalan dan kepadatan kulit 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Lifting Serum ° kontur wajah kembali sempurna tanpa geleber. Kulit berasa segar dan mulus sepanjang hari. Malah ia tampak bertahun lebih muda, lebih tegang dan lebih sekata 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Eye Renewal Cream ° menegang dan menghilangkan geleber di sekeliling mata. Rahsia wajah muda berseri.. 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Deep Wrinkle Filler ° mengurangkan kepanjangan, kelebaran dan kedalaman kedutan.. 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Facial Peel ° Dirumuskan dengan campuran eksklusif ekstrak botani + dan asid Glycolic. • untuk membuang sel2 kulit mati • proses pembaharuan semula jadi untuk kulit muka yang lebih sihat dan awet muda.... Ingin merasai kehebatan produk awet muda nih
...hubungi perunding kecantikan anda atau saya jika anda belum mempunyai perunding kecantikan sendiri...😎😎😎
❤❤❤❤ #beautyconsultantmarykay
#iluvmymarykay

0.17.5.06.98.00

Salam MK utk semua :)
Smbil2 belek katalog mk tu, apa kata belek yg ni pula...'MK FOR MEN'...produk mk pun ada utk lelaki juga..nak bg hadiah utk hubby ke kann...wahhh! Meletops gituu.. Meh sembang2 mk for men dgn sy utk dptkn special combo mk for men ni...JOM2 MK FOR MEN...jgn x cuba uolls

#dowhatulove
#iluvmymarykay
#mkformen

New from Mary Kay, comes a duo beautiful heart-shaped blushes ; limited baked cheek powder :) Giving heart - pretty soft pink
Kind heart - baby peach
Sgt2 cute and comeii, look natural glow tu yg best :) jom try!
#dowhatulove
#iluvmymarykay

Seusia 40 tahun dan ke atas, semestinya kulit mengalami kedutan secara berterusan dan semakin jelas kelihatan. Tetapi dengan Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare, kedutan akan dapat dikurangkan dengan berkesan sekali. Fungsi² setiap regimen dalam set Timewise Repair ini sangat mengagumkan 😍

Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare mempunyai 7 product dalam set skincare ini iaitu: 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Foaming Cleanser
° Mengekalkan keseimbangan kelembapan • Memperbaharui seri kulit dan kulit berasa lebih lembut...
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Day Cream with Spf 30
° mengembalikan keanjalan kulit kulit agar keremajaannya sentiasa terpelihara dan melindungi kulit dr sinaran UVA / UVB.
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Night Treatment
° mempercepatkan transformasi kulit dengan memulihkan keanjalan dan kepadatan kulit
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Lifting Serum
° kontur wajah kembali sempurna tanpa geleber. Kulit berasa segar dan mulus sepanjang hari. Malah ia tampak bertahun lebih muda, lebih tegang dan lebih sekata
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Eye Renewal Cream
° menegang dan menghilangkan geleber di sekeliling mata. Rahsia wajah muda berseri..
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Deep Wrinkle Filler
° mengurangkan kepanjangan, kelebaran dan kedalaman kedutan..
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Facial Peel
° Dirumuskan dengan campuran eksklusif ekstrak botani + dan asid Glycolic. • untuk membuang sel2 kulit mati • proseso pembaharuan semula jadi untuk kulit muka yang lebih sihat dan awet muda.... Ingin merasai kehebatan produk awet muda nih
...hubungi perunding kecantikan anda atau saya jika anda belum mempunyai perunding kecantikan sendiri...😎😎😎
❤❤❤❤ #beautyconsultantmarykay
#iluvmymarykay
#0174124275 whasapp Anita Alias

Hai semua.. raya dah dekat.. of course kulit pun mesti nak cantik kan.. jom set Sesi Penjagaan kulit dan mekap PERCUMA bersama saya.. anda hanya perlu sms/wa 019-458 6247 untuk confirmation date

#iluvmymarykay
#kulitsihat
#selamat
#botanical
#bangi
#kajang
#cheras
#imyourbeautyconsultant
#raya
#cantik
#makeup via @RiplApp

Hai semua.. raya dah dekat.. of course kulit pun mesti cantik kan.. jom hadiri FRER Beauty Class di Bangi pada 21 Mei 2017 (Ahad).. anda hanya perlu sms/wa 019-458 6247 untuk confirmation seat

#iluvmymarykay
#kulitsihat
#selamat
#botanical
#bangi
#kajang
#cheras
#imyourbeautyconsultant
#raya
#cantik
via @RiplApp

Hepy friday everyone..ke friyay?! Sbb esok weekend kann hihi 'Yang mane satu idaman kalbu uolls??' Melting nye tgk kaler2 semi matte lipstick mary kay ni :) sume color cntik2 dan memikat...yg pling penting sedap pakai ya...jom buat koleksi kaler lipstick yg mne2 xde tu...especially dh nak raya ni kann :) hot lipstick...sy dh kumpul fav lipstick MK saya...anda bile pula?
Interested and nak sharing2 info, jom wassup sy 0122544579

#semimattelipstickmarykay
#dowhatulove
#iluvmymarykay

Hai semua.. raya dah dekat.. of course kulit pun mesti cantik kan.. jom hadiri FREE Beauty Class di Bangi pada 21 Mei 2017 (Ahad).. anda hanya perlu sms/wa 019-458 6247 untuk confirmation seat

#iluvmymarykay
#kulitsihat
#selamat
#botanical
#bangi
#kajang
#cheras
#imyourbeautyconsultant
#raya
#cantik
via @RiplApp

.
TIMEWISE MIRACLE SET
.
💦formula anti penuaan yg mampu buatkan kita 10 tahun muda dr usia sebenar
💦membersih secara mendalam serta membuang sel kulit mati yg buatkan muka jd kusam
💦membuat wajah kelihatan berseri-seri. Tiada lg masalah kulit kusam
💦pencucinya yg meninggalkn rasa segar, lembut dan lembap
💦melembapkan wajah selama 10 jam
💦melindungi wajah drpd sinaran cahaya matahari yg boleh mnyebabkan pigmentasi kpd kulit
💦serum malam mngndungi encapsulated vitamins dan antioxidants yang disatukan dengan kolagen untuk menghalang dan mengurangkan deep lines dan kedutan
💦memudarkan parut jerawat dan juga jeragat
.
#marykay #iluvmymarykay #timewiseset #miracleset #cleansermarykay #timewisecleanser
.
Lots of loves💋
MaryKay Beauty Consultant
Ciksu 0182728892

Seusia 40 tahun dan ke atas, semestinya kulit mengalami kedutan secara berterusan dan semakin jelas kelihatan. Tetapi dengan Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare, kedutan akan dapat dikurangkan dengan berkesan sekali. Fungsi² setiap regimen dalam set Timewise Repair ini sangat mengagumkan 😍

Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare mempunyai 7 product dalam set skincare ini iaitu: 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Foaming Cleanser
° Mengekalkan keseimbangan kelembapan • Memperbaharui seri kulit dan kulit berasa lebih lembut...
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Day Cream with Spf 30
° mengembalikan keanjalan kulit kulit agar keremajaannya sentiasa terpelihara dan melindungi kulit dr sinaran UVA / UVB.
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Night Treatment
° mempercepatkan transformasi kulit dengan memulihkan keanjalan dan kepadatan kulit
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Lifting Serum
° kontur wajah kembali sempurna tanpa geleber. Kulit berasa segar dan mulus sepanjang hari. Malah ia tampak bertahun lebih muda, lebih tegang dan lebih sekata
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Eye Renewal Cream
° menegang dan menghilangkan geleber di sekeliling mata. Rahsia wajah muda berseri..
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Deep Wrinkle Filler
° mengurangkan kepanjangan, kelebaran dan kedalaman kedutan..
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Facial Peel
° Dirumuskan dengan campuran eksklusif ekstrak botani + dan asid Glycolic. • untuk membuang sel2 kulit mati • proses pembaharuan semula jadi untuk kulit muka yang lebih sihat dan awet muda.... Ingin merasai kehebatan produk awet muda nih, 😆hubungi perunding kecantikan anda atau saya jika anda belum mempunyai perunding kecantikan sendiri...😎😎😎 0163384518 Leeza

#beautyconsultantmarykay
#iluvmymarykay #bazaarpaknil
#timewiserepair #film

Alhamdulillah untuk rezeki hari ini

Rezeki di mana2 asalkan kita berusaha.. done delivery produk Mary Kay di HSBC KL dan Sg. Buloh.

Ada yang nak saya jd personal beauty consultant??
sms/wa 019-458 6247

#iluvmymarykay
#kulitsihat
#selamat
#botanical
#bangi
#kajang
#cheras
#imyourbeautyconsultant via @RiplApp

Wow... Wow.. Wow...!!! Special May Promotion!!!! RUNAWAY BOLD COLLECTION EYE COLOUR PALATTE & GEL LINER DUO... Misi cantik & gorgeous di Aidilfitri... 😍😘💃💅 #gelliner
#makeupmurah
#makeup #bazarpaknilprodukkecantikkan #iluvmymarykay #lipstick #eyepalatte

Seusia 40 tahun dan ke atas, semestinya kulit mengalami kedutan secara berterusan dan semakin jelas kelihatan. Tetapi dengan Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare, kedutan akan dapat dikurangkan dengan berkesan sekali. Fungsi² setiap regimen dalam set Timewise Repair ini sangat mengagumkan 😍

Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare mempunyai 7 product dalam set skincare ini iaitu: 🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Foaming Cleanser
° Mengekalkan keseimbangan kelembapan • Memperbaharui seri kulit dan kulit berasa lebih lembut...
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Day Cream with Spf 30
° mengembalikan keanjalan kulit kulit agar keremajaannya sentiasa terpelihara dan melindungi kulit dr sinaran UVA / UVB.
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Night Treatment
° mempercepatkan transformasi kulit dengan memulihkan keanjalan dan kepadatan kulit
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Lifting Serum
° kontur wajah kembali sempurna tanpa geleber. Kulit berasa segar dan mulus sepanjang hari. Malah ia tampak bertahun lebih muda, lebih tegang dan lebih sekata
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Eye Renewal Cream
° menegang dan menghilangkan geleber di sekeliling mata. Rahsia wajah muda berseri..
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Deep Wrinkle Filler
° mengurangkan kepanjangan, kelebaran dan kedalaman kedutan..
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Facial Peel
° Dirumuskan dengan campuran eksklusif ekstrak botani + dan asid Glycolic. • untuk membuang sel2 kulit mati • proses pembaharuan semula jadi untuk kulit muka yang lebih sihat dan awet muda.... Ingin merasai kehebatan produk awet muda nih
...hubungi perunding kecantikan anda atau saya jika anda belum mempunyai perunding kecantikan sendiri...😎😎😎
❤❤❤❤ #beautyconsultantmarykay
#iluvmymarykay #marykayperak #marykayseriiskandar

Tips mengenai lipstik:

1. Elakkan lipstik 'ikut warna darah' kerana ia mengandungi bahan kimia yang boleh menyebabkan kulit bibir kering dan kehitaman. Bahan kimia ini bertindakbalas dengan suhu dan pH kulit untuk menghasilkan warna merah.

2. Elakkan lipstik yang mengandungi 'dye'. Dye akan menyebabkan kulit rosak dan sukar untuk mengembalikan warna asal bibir. Jika lipstik tahan terlalu lama (atau sukar untuk dicuci) ia mesti mengandungi dye.

3. Lipstik TERBAIK ialah YANG MUDAH DICUCI. Anda boleh perhatikan apakah lipstik anda masih melekat dibibir ketika dicuci. Jika ya, berhenti memakainya kerana sukar untuk mengambil wuduk.

3. Elakkan lipstik yang mengandungi paraben sebagai pengawet.
4. Elakkan memakai lipstik yang berharga terlalu murah kerana ia pasti menggunakan bahan-bahan murah dan akan merosakkan bibir dalam jangkamasa panjang.

5. Kenali pengeluar lipstik kerana kita perlu pastikan bahan-bahan yang digunakan bukan daripada sumber haiwan.

6. Lipstik tidak mungkin 100% natural atau tidak menggunakan bahan kimia. Jika ada jenama yang claim sebegitu, bermaksud ia sudah menipu pengguna.

7. Pilih lipstik yang boleh memelihara bibir dalam jangkamasa panjang.
8. Jaga bibir baik-baik kerana bibirlah tempatnya kita berkata-kata, senyum dan mencium orang tersayang.

Jom bertukar kpd lipstick marykay yg bebas bhn kimia...bibir lembap spnjg hri...
#beautyconsultantmarykay
#iluvmymarykay

Yay, second batch ordering dh smpai :) tq luvly customers...byk2 brg, lipstick yg pling win..hihi..waiting for 3rd batch pula..alhmdulillah

#dowhatulove
#iluvmymarykay

Ready for packaging tonite😉😉 #iluvmymarykay
#nakkulitsekata
#nakkulitflawless
#lofattah

Most Popular Instagram Hashtags