#iluvmymarykay

MOST RECENT

MINERAL EYE COLOUR MARY KAY
.
Hai siapa suka pakai eye shadow? Hee seriusss kena cuba eyeshadow Mary Kay ni. Ingatlah kulit sekitar mata tu sangat nipis, so patut tak apply eyeshadow yg mineral and berkualiti? Yes!!!
.
Sbb tu lily recommended item ni. Warna cantik cantik sangat. Boleh pilih samada nak jenis matte / glitter. Apply sekali jer dah nampak. Dan takdelah nampak terkumpul kat celah garis halus tu 😊
.
Paling seronok uols boleh pilih nak color apa then susun sendiri dekat compact. Customize your own pallete! 😍

Jom kulit sihat bebas merkuri
#sayagunasayaconsultsayajual
#iluvmyMARYKAY
BC Priscillia
016 884 2404

Combination paling superb!
.
Primer foundation dan timewise foundation untuk buat look tampil lebih flawlessss!
.
Primer foundation function as canvas atau alas untuk nampak sapuan foundation lebih smooth, kecilkan keketaraan pori sedia ada dan tersedia spf15.
.
Timewise Foundation sebagai alas seterusnya membuatkan kulit tampil lebih sempurna. Lebih lagi, semakin lama pakai, semakin blend well dengan kulit lagi lagi bawah panas. Shine bright like a diamond gittuh. Bukan sekadar foundation biasa, tapi makin lama pakai makin muda, timewise kan ☺️
.
Nak try dulu pun sangat dialukan..
Whatsapp je k 😉

Jom kulit sihat bebas merkuri
#sayagunasayaconsultsayajual
#iluvmyMARYKAY
BC Priscillia
016 884 2404

Petang ni nak share sikit dengan uolls. Ofhg ni memg sangat menarik minat ramai org sbb ape? Sbb dia best! Nak tahu best dia? 🌸Oil Free Hydrating Gel🌸

Minyak dan lembapan adalah 2 perkara berbeza. Kulit berminyak juga blh kehilangan lembapan dan menjadi kulit yg kering.
Kelebihan OFHG: .
.
➡Gel yg tidak berminyak
➡Menyerap ke dlm kulit wajah dgn cpt
➡Menyejukkan dan menyegarkan kulit wajah
➡Menghidrasi kulit sehingga 10jam
➡Melicin, melembut dan menghaluskan kulit wajah
➡Sesuai utk kulit sensitif/berminyak

Jom kulit sihat bebas merkuri
#sayagunasayaconsultsayajual
#iluvmyMARYKAY
BC Priscillia
016 884 2404

Ni yg TERBARU ni juga yg tgu nak LAKU KERAS last month!!!! Baru bln ni dah RESTOCK blk.. New SEMI Shine Lipstick Mary Kay mmg WOw!!😱😍 Ada beberapa jenis/warna yang dapat anda gayakan dengan lipstick mary kay👍
KENAPA anda WAJIB guna lipstick mary kay?????😘 SEBAB:
🌹Lipstick Mary Kay tidak menghitamkan bibir ( tanpa plumbum )
🌹Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba membantu melembabkan bibir
🌹Struktur yg sangat lembut 🌹Tidak menjadikan bibir anda kering
🌹Membantu anda senyum dengan lebih yakin
🌹Pilihan warna yang menarik👍😉 Ada tak warna favourite korang?❤️ Jom kulit bibir sihat bebas plumbum
#sayagunasayaconsultsayajual
#iluvmyMARYKAY
BC Priscillia
016 884 2404

Assalamualaikum and selamat tengah hari everyone! 😘 Seusia 40 tahun dan ke atas, semestinya kulit mengalami kedutan secara berterusan dan semakin jelas kelihatan. Tetapi dengan Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare, kedutan akan dapat dikurangkan dengan berkesan sekali. Fungsi² setiap regimen dalam set Timewise Repair ini sangat mengagumkan 😍
.
💜Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare mempunyai 7 product dalam set skincare ini iaitu:💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
.
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Foaming Cleanser
❗Mengekalkan keseimbangan kelembapan • Memperbaharui seri kulit dan kulit berasa lebih lembut...
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Day Cream with Spf 30
❗mengembalikan keanjalan kulit kulit agar keremajaannya sentiasa terpelihara dan melindungi kulit dr sinaran UVA / UVB.
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Night Treatment
❗mempercepatkan transformasi kulit dengan memulihkan keanjalan dan kepadatan kulit
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Lifting Serum
❗kontur wajah kembali sempurna tanpa geleber. Kulit berasa segar dan mulus sepanjang hari. Malah ia tampak bertahun lebih muda, lebih tegang dan lebih sekata
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Eye Renewal Cream
❗menegang dan menghilangkan geleber di sekeliling mata. Rahsia wajah muda berseri..
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Deep Wrinkle Filler
❗mengurangkan kepanjangan, kelebaran dan kedalaman kedutan..
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Facial Peel
❗Dirumuskan dengan campuran eksklusif ekstrak botani + dan asid Glycolic. • untuk membuang sel2 kulit mati • proses pembaharuan semula jadi untuk kulit muka yang lebih sihat dan awet muda....
.
Ingin merasai kehebatan produk awet muda nih
...hubungi perunding kecantikan anda atau saya jika anda belum mempunyai perunding kecantikan sendiri 😎😎😎
❤❤❤❤
.

#iluvmymarykay

Assalamualaikum and selamat tengah hari everyone! 😘 Seusia 40 tahun dan ke atas, semestinya kulit mengalami kedutan secara berterusan dan semakin jelas kelihatan. Tetapi dengan Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare, kedutan akan dapat dikurangkan dengan berkesan sekali. Fungsi² setiap regimen dalam set Timewise Repair ini sangat mengagumkan 😍
.
💜Timewise Repair Volu-Firm™ Skincare mempunyai 7 product dalam set skincare ini iaitu:💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
.
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Foaming Cleanser
❗Mengekalkan keseimbangan kelembapan • Memperbaharui seri kulit dan kulit berasa lebih lembut...
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Day Cream with Spf 30
❗mengembalikan keanjalan kulit kulit agar keremajaannya sentiasa terpelihara dan melindungi kulit dr sinaran UVA / UVB.
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Night Treatment
❗mempercepatkan transformasi kulit dengan memulihkan keanjalan dan kepadatan kulit
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Lifting Serum
❗kontur wajah kembali sempurna tanpa geleber. Kulit berasa segar dan mulus sepanjang hari. Malah ia tampak bertahun lebih muda, lebih tegang dan lebih sekata
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Eye Renewal Cream
❗menegang dan menghilangkan geleber di sekeliling mata. Rahsia wajah muda berseri..
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Deep Wrinkle Filler
❗mengurangkan kepanjangan, kelebaran dan kedalaman kedutan..
🌸 Timewise Repair Volu-Firm™ Facial Peel
❗Dirumuskan dengan campuran eksklusif ekstrak botani + dan asid Glycolic. • untuk membuang sel2 kulit mati • proses pembaharuan semula jadi untuk kulit muka yang lebih sihat dan awet muda....
.
Ingin merasai kehebatan produk awet muda nih
...hubungi perunding kecantikan anda atau saya jika anda belum mempunyai perunding kecantikan sendiri 😎😎😎
❤❤❤❤
.

#iluvmymarykay

.
MARYKAY CC CREAM
.
Apa yg best mengenai CC CREAM?
💋Melindungi kulit drpd kerosakan sinaran matahari.
💋Menyerikan kulit dan memberikan tona yg sekata pada kulit.
💋Membetulkan dengan litupan ringan, membuatkan makeup anda tampak natural.
💋Kekal hydrate kulit selama 10 jam !
💋Melindungi kulit drpd radikal bebas..
.
#marykay #iluvmymarykay #foundation #miracleset #cleansermarykay #cccream
.
Lots of loves💋
MaryKay Beauty Consultant
Ciksu 0182728892

TAHUKAH ANDA❓🤔🤔 Saiz sebenar liang roma (pori) kita tak berubah apabila kita makin tua. Sebenarnya pori yang jadi lebih ketara akibat dinding pori makin mengendur.

Bila makin kendur, makin jelaslah rongga-rongga kat muka tu. Terimalah hakikat yang memang mustahil untuk kecikkan saiz pori tu, tapi you definitely boleh kurangkan dia dari nampak.

Yes, ada caranya........🤗🤗 Dalam Mary Kay skin care regime, kita panggil Toner sebagai Softener. Di US, mana-mana produk yang tinggi kandungan alcohol akan dipanggil Toner. Tapi Mary Kay punya sangat rendah kandungan cosmetic alcoholnya, sebab tu kita panggil Softener.

APA KELEBIHAN SOFTENER NI❓

1⃣Bantu kurangkan keketaraan pori.
2⃣Kulit berasa lebih lembut, subur, halus and licin gila.
3⃣Bagi kelembapan cepat and tahan lama kat kulit. Bila kulit hidrat, dia tak kering. Bila tak kering, susah nak nampak kedut so nampak muda dari umur sebenar.
4⃣Pastikan kulit ready untuk apa-apa next skin item yang ada age-fighting function.
5⃣Percepatkan hasil yang you nak!

Jadi, uols boleh tengok dan compare skin tips yang menggunakan sponge kat bawah ni.

Jom kita bagi kulit muka kita kelembapan yang betul jadi tak de la kulit muka kita menjadi kering atau bminyak, just nice2 moisture gitteww 💁🏻‍♀. Jom kulit sihat bebas merkuri
#sayagunasayaconsultsayajual
#iluvmyMARYKAY
BC Priscillia
016 884 2404

.
😄Flawless face..
Byknya pilihan foundation Marykay..
.
#beautyadvicebysynergybeautytouch #marykay #iluvmymarykay #timewiseset #cccreammarykay #cleansermarykay #cccream #foundation #beautytouch
.
Lots of loves💋
MaryKay Beauty Consultant
Ciksu 0182728892

.
😄Flawless face..
CC CREAM
LIQUID FOUNDATION
.
.
#beautyadvicebysynergybeautytouch #marykay #iluvmymarykay #timewiseset #cccreammarykay #cleansermarykay #cccream #foundation #beautytouch
.
Lots of loves💋
MaryKay Beauty Consultant
Ciksu 0182728892

.
Mary Kay Timewise Liquid Foundation .
✅ Texture yang ringan
✅ Natural look & lembut
✅ Mudah untuk dicuci
✅ Tidak melekit
✅ Water based foundation

Ada 5 shade color yang boleh dipilih mengikut kesesuaian warna kulit.

Ivory 3 untuk yang putih cerah melepak.
Ivory 5 untuk yang cerah.
Beige 3 untuk berkulit sawo matang.
Beige 5 untuk berkulit hitam manis.
.
*pakai foundation ni slps pakai cc cream mmg kulit jd flawless😙😙😙..lg peluh lg flawless..wahhhhh.. .
#beautyadvicebysynergybeautytouch #marykay #iluvmymarykay #timewiseset #liquidfoundation #cccreammarykay #cleansermarykay #cccream #foundation #beautytouch
.
Lots of loves💋
MaryKay Beauty Consultant
Ciksu 0182728892

Beauty consultant???
Wahhh.. Mesti orang fikir Beauty consultant ni mestilah cantik, ramping, pandai, cantik macam model, petah bercakap?? .
Tapi dekat Mary Kay.. No no no.. Awak cantik ke tak cantik, kurus ke gemuk, pandai ke tak, kaya or susah, semua tu Mary Kay tak kisah.. Yang penting awak serius nak dengan impian hidup awak.. .
👉Awak rasa awak tak cantik?
Dengan Mary kay awak boleh cantik.
.
👉Awak rasa awak dah cukup cantik?
Dengan Mary kay awak boleh lebih cantik.
.
👉Awak rasa tak berkeyakinan?
Dengan Mary kay awak akan bertambah yakin.
.
👉Awak rasa awak tak ramai kawan?
Dekat Mary kay kita adalah kawan2 positif dan keluarga.
.
👉Awak rasa awak susah?
Dengan Mary kay kehidupan awak akan bertambah baik dari sebelumnya.
.
Awak rasa nak mencuba & mengubah diri anda sendiri,saya sedia membantu.

Jom sertai kami..dgn MARY KAY sangat mudah utk suri rumah, berkerjaya, dan belajar.. Jom kulit sihat bebas merkuri
#sayagunasayaconsultsayajual
#iluvmyMARYKAY
BC Priscillia
016 884 2404

💚4 JENIS MASK MARY KAY💚

Yang mana satu sesuai dengan kulit kita ya? Jom study kelebihan mask yang ada ni!! 🌸BOTANICAL EFFECTS MASK🌸
Mask yang berwarna putih ni sangat membantu untuk membuang sel kulit mati dan blackhead tau! Mask dapat menarik blackhead dan whitehead dari dalam kulit keluar. Jadi, akan timbul-timbul la mata-mata hitam terutama atas hidung 😊 🌸CLEARPROOF MASK🌸
Ni mask terbaru dari marykay tau! Khas untuk mereka yang ada masalah jerawat. Ia membantu untuk merawat lebihan minyak pada kulit, sebab wajah yang berjerawat ni biasanya kulit dia akan terlalu berminyak. Lebihan minyak tu menyebabkan menyebabkan pori tersumbat dan terjadilah jerawat. Juga dapat menanggalkan sel kulit mati dan membersihkan wajah dari blackhead dan whitehead. 🌸TIMEWISE MOISTURIZING GEL MASK🌸
Mask yang boleh di bawa tidur!!! Best gila mask ni sebab lepas pakai skin akan lembut dan licin bak sutera. Ia dapat membantu memberikan lembapan pada kulit apabila d pakai semalaman. 🌸MELACEP MASK🌸
Melacep mask dapat membuatkan kulit terasa lembut, licin. Membantu memulihkan parut jerawat, jerawat, dan menyekatakan tona kulit wajah.

Sapa nak try mask2 ni boleh pm sya..sya bg try PERCUMA sja.. Jom kulit sihat bebas merkuri
#sayagunasayaconsultsayajual
#iluvmyMARYKAY
BC Priscillia
016 884 2404

TimeWise Repair® Skin Care
ANDA BERUMUR 40 TAHUN dan keatas?? kedutan mula semakin ketara pada wajah?

Kedutan dan usia memang sinonim antara satu sama lain. Lebih lebih lagi apabila kita meningkat usia. Kulit yang tidak mendapat penjagaan rapi dari awal akan lebih mudah kendur, kering, berkedut dan ditumbuhi jeragat.

Kerana itu Mary Kay memformulasikan rangkaian khas produk penjagaan muka Timewise Plus Repair set buat mereka yang berumur 45 tahun keatas untuk menganjalkan semula dan mengurangkan kedutan. Menjadikan kulit kembali sihat, tegang dan anjal!

Berminat nak tahu lebih lanjut? Jom chat dgn sya.. Jom kulit sihat bebas merkuri
#sayagunasayaconsultsayajual
#iluvmyMARYKAY
BC Priscillia
016 884 2404

Wow banyaknya kereta percuma marykay dijalan raya seluruh Malaysia...
👍👍🚀🚀🚀💄💄💄💄💄💄 Sapa nak FREE tau

#empressbee
#mkbeautyconsultant
#Iluvmymarykay

TERBUKTI! SKINCARE PERTAMA 100% NO MERCURY DAPAT DIHASILKAN DENGAN RIBUAN TESTIMONI

Seminggu dah nampak kesan.... JERAWAT kecut....
Memang mcm excited😍 bila customer feedback mcm ni.. mcm happy sgt.... Baru guna seminggu.... dan dh ckup bg sy happy sgt... harap skin dia akan trus sihat dan lembut pasni.... thanks sbb mmpercayai saya....
Utk dptkan kulit yg sihat, cukupkan regimen skincare yg diperlukan iaitu:

#1 Pencuci muka Clear Proof Clarifying Cleanser Gel
#2 Penyegar Clear Proof Blemish Control Toner
#3 Pelembab Clear Proof Oil-Free Moisturizer
#4 Clear Proof Spot Solution (RM65)
#5 Clear Pore Purifying Serum
#6 Clear Pore Deep-Cleansing Charcoal Mask

Dan
SABAR............(paling susah dan bnyk org xboleh lepasi)
Ni regimen yg akan jaga skin kita utk lebih sihat dan berseri....
Bila wajah bebas jerawat, kulit lebih sihat dan make up pun jd lebih flawless!!😍😍😍 Jom kulit sihat bebas merkuri
#sayagunasayaconsultsayajual
#iluvmyMARYKAY
BC akmal
01119940213

BLUSHER Mary Kay .
Blusher, Mary Kay ada 3 jenis.
dan ada masanya MaryKay suka sangat keluarkan limited edition untuk peminat tegar makeup Mary Kay.
.
1. Mary Kay Mineral Cheek Duo Color
.
💞 Juicy Guava - warm coral with a soft, golden pearl highlighter.
.
💞 Ripe Watermelon - summery pink with a pale pearl highlighter.
.
2. Mary Kay Baked Cheek Powder Limited Edition
.
💞 Kind Heart
💞 Giving Heart
.
3. Mary Kay Mineral Cheek Color
.
💞 cherry blossom
💞 shy blush
💞 strawberry cream
.
Tahu tak kenapa org nampak kita lawa bila kita pakai Blusher? Sebab blusher ni boleh membuatkan:-
.
💛Pipi jatuh jadi naik.
💛Kulit kusam jadi berseri.
💛Kulit kering jadi glowing.
💛Dari wajah montel nampak runcing.
💛Dari wajah pucat nampak berseri.
.
Best kan sebab tu blusher ni pelengkap kita makeup nampak lebih berseri.
.
Mineral Cheek Color Duo ni menawarkan matte blush dan pearl highlighting shade. Ha, menarikkan? Dua dalam satu. .
Konsep base matte, dan kita boleh highlight dengan rona pearl shining-shining gitu. Boleh buat macam-macam gaya rona warna boleh dibuat dengan Mineral Cheek Color Duo ni.
.
Diperbuat dari bahan mineral dan semulajadi membuatkan ia sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Anda boleh pakai blusher ni untuk kelihatan natural atau pun tampak lebih glowing dan berani kerana warna yang ditawarkan Mary Kay sesuai untuk semua jenis kulit, dan semestinya warnanya tahan sepanjang hari.

Jom kulit sihat bebas merkuri
#sayagunasayaconsultsayajual
#iluvmyMARYKAY
BC Priscillia
016 884 2404

A snippet of powerhouse, Sr. National Sales Director (NSD), Dacia Weigandt, who holds the record of becoming the youngest NSD in MK history back in 2004!

Woop Woop!!! A joy and a pleasure to have experienced her! @nsddacia

#daciaweigandt #NSD #top #national #iluvmymarykay 🌸More highlights from #Friday. Gloria Mayfield Banks and Dacia Weigandt Event in Maryland!🌸@marykayus **I do not own the rights to this music** #sisterhood #mymklife #businesslife #MaryKay #allin #teammk #pinkbubble #DMV #mylife #mypinkworld #bosslife #boss #experience #onlinestore #womentofollow #checkitout #live

Most Popular Instagram Hashtags