[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#iloverjs

446 posts

TOP POSTS

missed the memo on the head pieces and wavy hair :/ #iloverjs

I'm loving him more than I should ๐Ÿ˜ตโค๏ธ๐ŸŒธ
@jacobsartorius #jacobsartorius #iloveRJS

Ai sim buuuurguer de verdade!!!
Coisas de gordinho
#mandalafoodtruckrj
#ilovehamburg
#ilovefoodtruck
#love
#iloverjs

Roti John Saraw'ak RJS di ๐Ÿ’ฅMy Rasa Tomyam SS13 Subang Jaya.
Menu paling larizzz RJS MOZZA CHEESE ditambah pula dengan rasa istimewa rempah2 yang terbaik dan ketulan isi2 yang memikat rasa. Ade 4 pilihan ๐Ÿ“ - ๐Ÿ„ - ๐ŸŸ - ๐Ÿ. Sedap atau tak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜??.Boleh datang dan rasa sendiri baru tau jawapan nya. Yang pasti ramai yang repeat order dan sekali makan RJS... Pangkah roti John lain dah.Bukan kami cakap tapi Kastemer yang cakap ๐Ÿ˜Š. .
Like page Fb : Roti John Saraw'ak RJS.
Follow IG : Roti_John Saraw'ak

#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#cheeselaloq
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#kapitan

@Regrann from @chiprutz - Jatuh cinta pada pandangan pertama,
mungkin itu kata yg pas ketika pertama kali ktemu dan dirias sama bunda @riasjilbab
saya yg notabene nggak bisa make up dan nggak terlalu suka untuk dipermak (hihihi) wajahnya,mendadak seperti ketagihan. sekali nyoba pas lamaran,eh lgsg booking buat nikahan,dan tiba2 hamil ngidamnya minta dirias pulak. ini sudah ancang2 mau booking untuk session berikutnya (halah)
yeessss,aku padamu bun,terimakasih sudah mau menjadi bagian didalam setiap langkah kebahagiaanku,dirimu pelengkap,tanpa (make up) bunda aku bagaikan butiran debu (heakkk).. see you next time bunda @riasjilbab ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #iloveRJS #IamRJSlovers #giveawayRJSlovers #RiasJilbabSuroboyo #giveaway

In silent hoping for something...
#ILoveRjs

Grey is the new....๐Ÿคท.(comment๐Ÿ˜‚) @jacobsartorius #jacobissweet #Iwishheweremine #heissocut #iloverjs #babyjacobโค

Roti John Saraw'ak RJS di๐Ÿ’ฅKedai My Rasa Tomyam SS13 Subang Jaya.
Menu paling larizzz RJS MOZZA CHEESE ditambah pula dengan rasa istimewa rempah2 yang terbaik dan ketulan isi2 yang memikat rasa. Ade 4 pilihan ๐Ÿ“ - ๐Ÿ„ - ๐ŸŸ - ๐Ÿ. Sedap atau tak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜??.Boleh datang dan rasa sendiri baru tau jawapan nya. Yang pasti ramai yang repeat order dan sekali makan RJS... Pangkah roti John lain dah.Bukan kami cakap tapi Kastemer yang cakap ๐Ÿ˜Š. Like page Fb : Roti John Saraw'ak RJS.
Follow IG : Roti_John Saraw'ak

#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#cheeselaloq
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#kapitan

Terobek... ๐Ÿ˜Ž.
. *Roti John Sarawak RJS di RB Bistro Alor Gajah Melaka.
4.30 hingga 12.30malam

Like FB : Roti John Sarawak RJS
Follow insta : RotiJohn_Sarawak RJS ..
Sila like dan follow kami untuk terus mendapat kan info2 terkini.
#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#cheeselaloq
#alorgajah
#melaka
#melakau
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknilofficial
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#uitmlendu
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway

MOST RECENT

Roti John Saraw'ak RJS di ๐Ÿ’ฅMy Rasa Tomyam SS13 Subang Jaya.
Menu paling larizzz RJS MOZZA CHEESE ditambah pula dengan rasa istimewa rempah2 yang terbaik dan ketulan isi2 yang memikat rasa. Ade 4 pilihan ๐Ÿ“ - ๐Ÿ„ - ๐ŸŸ - ๐Ÿ. Sedap atau tak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜??.Boleh datang dan rasa sendiri baru tau jawapan nya. Yang pasti ramai yang repeat order dan sekali makan RJS... Pangkah roti John lain dah.Bukan kami cakap tapi Kastemer yang cakap ๐Ÿ˜Š. .
Like page Fb : Roti John Saraw'ak RJS.
Follow IG : Roti_John Saraw'ak

#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#cheeselaloq
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#kapitan

Roti John Saraw'ak RJS di๐Ÿ’ฅKedai My Rasa Tomyam SS13 Subang Jaya.
Menu paling larizzz RJS MOZZA CHEESE ditambah pula dengan rasa istimewa rempah2 yang terbaik dan ketulan isi2 yang memikat rasa. Ade 4 pilihan ๐Ÿ“ - ๐Ÿ„ - ๐ŸŸ - ๐Ÿ. Sedap atau tak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜??.Boleh datang dan rasa sendiri baru tau jawapan nya. Yang pasti ramai yang repeat order dan sekali makan RJS... Pangkah roti John lain dah.Bukan kami cakap tapi Kastemer yang cakap ๐Ÿ˜Š. Like page Fb : Roti John Saraw'ak RJS.
Follow IG : Roti_John Saraw'ak

#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#cheeselaloq
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#kapitan

Rezeki tanpa henti. Alhamdulillah ๐Ÿ˜€. Projek rumah Anak2 yatim dan asnaf.
.
Like FB : Roti John Sarawak RJS
Follow insta : RotiJohn_Sarawak RJS
.
Sila like dan follow kami untuk terus mendapat kan info2 terkini.
#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#cheeselaloq
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#damansara
#usj
#kotadamansara
#uptown
#foodhunters
#sedapgiler
#viral
#bloggerfood

#Repost @rotijohn_sarawak with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Hasil dari gabungan 5 CHEESE... Tapi ni belum habis RnD lagi. Tinggu hasil CHEESE meletop..!! #cheese #wow #marvellous
#crazy #challenge .
Like FB : Roti John Sarawak RJS
Follow insta : RotiJohn_Sarawak RJS
.
Sila like dan follow kami untuk terus mendapat kan info2 terkini.
#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#cheeselaloq
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#damansara
#usj
#kotadamansara
#uptown
#foodhunters
#sedapgiler
#viral
#bloggerfood

Hasil dari gabungan 5 CHEESE... Tapi ni belum habis RnD lagi. Tinggu hasil CHEESE meletop..!! .
Hari ni LASTDAY di Big Food Festival Parking lot PKNS Bandar Baru Bangi, Malaysia.
Jomfest Jomfest Event Organizer

#cheese #wow #marvellous
#crazy #challenge .
Like FB : Roti John Sarawak RJS
Follow insta : RotiJohn_Sarawak RJS
.
Sila like dan follow kami untuk terus mendapat kan info2 terkini.
#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#cheeselaloq
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#damansara
#usj
#kotadamansara
#uptown
#foodhunters
#sedapgiler
#viral
#bloggerfood

25 - 27 August 2017 - Big Food Festival Bandar Baru Bangi, Malaysia.
Jomfest Jomfest Event Organizer

#cheese #wow #marvellous
#crazy #challenge .
Like FB : Roti John Sarawak RJS
Follow insta : RotiJohn_Sarawak RJS
.
Sila like dan follow kami untuk terus mendapat kan info2 terkini.
#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#cheeselaloq
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#damansara
#usj
#kotadamansara
#uptown
#foodhunters
#sedapgiler
#viral
#bloggerfood

RJS di TFC uptown Kota Dame akan TUTUP 3 hari mulai hari ini.maaf atas segala kesulitan.
.
25 - 27 August 2017 - Big Food Festival Bandar Baru Bangi, Malaysia.Lot parking PKNS.
.
#cheese #wow #marvellous
#crazy #challenge #jomfestbigfood.
.
Like FB : Roti John Sarawak RJS
Follow insta : RotiJohn_Sarawak RJS
.
Sila like dan follow kami untuk terus mendapat kan info2 terkini.
#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#cheeselaloq
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#damansara
#usj
#kotadamansara
#uptown
#foodhunters
#sedapgiler
#viral
#bloggerfood

Roti John Saraw'ak RJS @TFC (Tepeng Food Center) uptown Kota Damansara.
5pm - 12.30am ( weekday)
5pm - 01.30am ( weekend)

#cheese #wow #marvellous
#crazy #challenge .
Like FB : Roti John Sarawak RJS
Follow insta : RotiJohn_Sarawak RJS
.
Sila like dan follow kami untuk terus mendapat kan info2 terkini.
#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#cheeselaloq
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#damansara
#usj
#kotadamansara
#uptown
#foodhunters
#sedapgiler
#viral
#bloggerfood

Regular kastemer paling muda โคโคโค.
.
Masa bulan puasa boleh di katakan hari2 beli RJS di Bazar Ramadhan Sek 4 KD.Terima kasih adik yang comel ๐Ÿ˜.
.
Roti John Saraw'ak RJS @TFC (Tepeng Food Center) uptown Kota Damansara.
5pm - 12.30am ( weekday)
5pm - 01.30am ( weekend)

#cheese #wow #marvellous
#crazy #challenge .
Like FB : Roti John Sarawak RJS
Follow insta : RotiJohn_Sarawak RJS
.
Sila like dan follow kami untuk terus mendapat kan info2 terkini.
#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#cheeselaloq
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#damansara
#usj
#kotadamansara
#uptown
#foodhunters
#sedapgiler
#viral
#bloggerfood

Mantap... Roti gebu molek di curah kan sos CHEESE yang di reka khas untuk peminat Roti John SARAW'AK RJS (homemade).
.
TFC (Tepeng Food Center) Restoran Kota Damansara.sebelah kedai Ustaz accessories HP uptown Kota Dame.
.
Like FB : Roti John Sarawak RJS
Follow insta : RotiJohn_Sarawak RJS
.
Sila like dan follow kami untuk terus mendapat kan info2 terkini.
#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#cheeselaloq
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#damansara
#usj
#kotadamansara
#uptown
#foodhunters
#sedapgiler
#viral
#bloggerfood

#cheese #wow #marvellous
#crazy #challenge .
TFC (Tepeng Food Center) Restoran Kota Damansara.sebelah kedai Ustaz accessories HP uptown Kota Dame.
.
Like FB : Roti John Sarawak RJS
Follow insta : RotiJohn_Sarawak RJS
.
Sila like dan follow kami untuk terus mendapat kan info2 terkini.
#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#cheeselaloq
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#damansara
#usj
#kotadamansara
#uptown
#foodhunters
#sedapgiler
#viral
#bloggerfood

Gebu nya Roti.. nak gigit pon fikir 100 kali. Ramai regular kastemer 'TAK PUAS HATI' dengan RJS.
Kenapa RJS rasa lain dari rasa yang lama.kenapa sos2 HOMEMADE lagi sedap dari sos beli di kedai.kenapa rasa inti lebih sedap..!! โœ”โœ”โœ”๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
"RASA RJS SEKARANG LAGI SEDAP DAN EXCLUSIVE".
Wooooow... Macam tu sekali kastemer cakap. Rasa INTi & SOS2 homemade trademark Roti John SARAW'AK RJS.tak kan ada di Roti John lain.
.

TFC (Tepeng Food Center) Restoran.sebelah kedai Ustaz accessories HP uptown Kota Dame.
5 petang - 12.30 malm (weekday)
5 petang - 1.30 pagi (Weekend)
.
Like FB : Roti John Sarawak RJS
Follow insta : RotiJohn_Sarawak RJS
.
Sila like dan follow kami untuk terus mendapat kan info2 terkini.
#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#cheeselaloq
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#damansara
#usj
#kotadamansara
#uptown
#foodhunters
#sedapgiler
#viral
#bloggerfood

TFC (Tepeng Food Center) Restoran Kota Damansara.sebelah kedai Ustaz accessories HP uptown Kota Dame.
.
Like FB : Roti John Sarawak RJS
Follow insta : RotiJohn_Sarawak RJS
.
Sila like dan follow kami untuk terus mendapat kan info2 terkini.
#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#cheeselaloq
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#damansara
#usj
#kotadamansara
#uptown
#foodhunters
#viral
#blogger
#blogerfood

TFC (Tepeng Food Center) Restoran Kota Damansara.sebelah kedai Ustaz accessories HP uptown Kota Dame.
5pm - 12.30am
.
Like FB : Roti John Sarawak RJS
Follow insta : RotiJohn_Sarawak RJS
.
Sila like dan follow kami untuk terus mendapat kan info2 terkini.
#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#cheeselaloq
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#damansara
#usj
#kotadamansara
#uptown
#foodhunters
#viral
#blogger
#bloggerfood

Most Popular Instagram Hashtags