#iloverjs

MOST RECENT

Tahun ke 4 di BAZAR SEK 4 KOTA DAMANSARA di petak no 13.
Alhamdulillah masih menjadi pilihan pertama warga KD. Setiap tahun pasti regular customer RJS akan cari w/pon tapak berubah2.terima kasih 😊.
Selain di bazar RJS juga berada @ ROMAH MAKAN TERLAJAK LARIS Kota Damansara ( berdekatan Giant KD) setiap hari setiap masa.
.
Menu paling laris RJS MozZA special CHEESE .yg gila CHEESE bole cuba. Pasti puas hati πŸ‘.
.
#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawak
#thaifood
#thaistreetfood
#cendol
#kerabumaggi
#pulutmangga
#pulutdurian
#somtam
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#kotadamansara
#damansara
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik
#foodreview
#laparpo
#jjcmalaysia

Jimat singgit..!! Berita baik di tapak 13 BAZAR SEK 4 KOTA DAMANSARA.
Jimat singgit..!! Berita baik di tapak 13 BAZAR SEK 4 KOTA DAMANSARA.
Jimat singgit..!! Berita baik di tapak 13 BAZAR SEK 4 KOTA DAMANSARA. .
Start esok setiap JUMAAT di bulan puasa ada diskaun rm1 untuk rt john original dengan harga rm6 sahaja (harga asal rm7).
.
HANYA HARI JUMAAT SAHAJA 😊.
.
#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawak
#thaifood
#thaistreetfood
#cendol
#kerabumaggi
#pulutmangga
#pulutdurian
#somtam
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#kotadamansara
#damansara
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik
#foodreview
#laparpo
#jjcmalaysia

Hr ni kita sempat curi2 amek video kastemer... Ni tk panjang dah beratur nya. Klo tak lagi panjang.maaf yee... RJS cuba bagi yg terbaik insyAllah. .
*Bazar Ramadhan Sek 4 Kota Damansara
*Romah Makan Terlajak Laris Kota Damansara.
.
#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawak
#thaifood
#thaistreetfood
#cendol
#kerabumaggi
#pulutmangga
#pulutdurian
#somtam
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#kotadamansara
#damansara
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik
#foodreview
#laparpo
#jjcmalaysia

Datang bazar jam 2 petang.. Stanby roti awal pon masih tak ckup2.ada yg bungkus MOZZA CHEESE 5..ada yg bgkus 4..kastemer masih lg sggup beratur panjang demi ROTI JOHN SARAWAK RJS. Betul tak sy cakap,, rt john sarawak ni lain dr yg lain. Lagi2 bab cheese tu mmg xboleh nak cakap leleh nya. Hahahaa... Terima kasih pd mereka2 yg sanggup tunggu la dan beratur panjang. InsyaAllah next time kita cuba buat yg lebih baik supaya kastemer kita xperlu tggu lama πŸ™πŸ™πŸ™.
.
#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawak
#thaifood
#thaistreetfood
#cendol
#kerabumaggi
#pulutmangga
#pulutdurian
#somtam
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#kotadamansara
#damansara
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik
#foodreview
#laparpo
#jjcmalaysia

*Romah Makan Terlajak Laris Kota Damansara. *Bazar Ramadhan sek 4 Kota Damansara.
.
ROTI JOHN SARAWAK paling awesome. Rasa yg memikat hati.. Sekali makan buat termimpi2.smpai xnak dah rt john lain. .
#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawak
#thaifood
#thaistreetfood
#cendol
#kerabumaggi
#pulutmangga
#pulutdurian
#somtam
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#kotadamansara
#damansara
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik
#foodreview
#laparpo
#jjcmalaysia

#Repost (@get_repost)
・・・
Roti John Sarawak di ROMAH MAKAN TERLAJAK LARIS cawangan KOTA DAMANSARA. nak tau sedap ke tak tanya isteri dan anak saya hehehe.
.
Antara peminat roti john sarawak. * Bazar Ramadhan sek 4 Kota Damansara * romah Makan Terlajak Laris Kota Damansara.
.
#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawak
#thaifood
#thaistreetfood
#cendol
#kerabumaggi
#pulutmangga
#pulutdurian
#somtam
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#kotadamansara
#damansara
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik
#foodreview
#laparpo
#jjcmalaysia

Dalam kawah Ni bukan bubur lambuk tau tapi inti roti john. Kenapa nama ROTI JOHN SARAWAK?? HAAA... ni lah dia rahsia nya. Original Rempah ratus dari sarawak..rahsia dia pada inti nya yg lain dari roti john biasa. Bulan puasa ni kita masak inti berkawah2 jadi nya.. Dah masak inti berjam2 lama nya baru lah di jadikan roti john. Sebab tu roti john sarawak bole simpan sampai ke berbuka esok tapi dgn syarat sayur asing πŸ˜‚.
Jangan lupa wasap untuk order awal kalau xnak tunggu lama 011-28870621
.
#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawak
#thaifood
#thaistreetfood
#cendol
#kerabumaggi
#pulutmangga
#pulutdurian
#somtam
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#kotadamansara
#damansara
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik
#foodreview
#laparpo
#jjcmalaysia

Ni gmbr tahun lepas di BAZAR RAMADHAN SEK 4 KOTA DAMANSARA. tahun ni kite tak dan nak amek gambar.. Tak menyempat lgsg. Tahun lps kastemer macam ni ramai.. Tahun ni lagi kebaboom πŸ’₯πŸ”₯πŸ’₯. Sooooo sapa yang xnak beratur lama+ tunggu lama bole wasap order dulu. Nah no 011-28870621 wasap sahaja πŸ‘πŸ‘πŸ‘. Yang regular kastemer tiap2 tahun tu memang dah tau πŸ˜„.
.
#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawak
#thaifood
#thaistreetfood
#cendol
#kerabumaggi
#pulutmangga
#pulutdurian
#somtam
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#kotadamansara
#damansara
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik
#foodreview
#laparpo
#jjcmalaysia

Rasa2 nya projek cendol pulut durian ni nak on raya ke berapa?? Seminggu slps raya ok tak? Nanti lambat2 bising taukeh durian nanti hahahaha... 3 bulan die tunggu 😝.
*gambar dr google
.
#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawak
#thaifood
#thaistreetfood
#cendol
#kerabumaggi
#pulutmangga
#pulutdurian
#somtam
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#kotadamansara
#damansara
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik
#foodreview
#laparpo
#jjcmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags