[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#iloverjs

472 posts

TOP POSTS

I'm loving him more than I should 😵❤️🌸
@jacobsartorius #jacobsartorius #iloveRJS

Ai sim buuuurguer de verdade!!!
Coisas de gordinho
#mandalafoodtruckrj
#ilovehamburg
#ilovefoodtruck
#love
#iloverjs

Cheese kebaboom... Yang ni RJS Mozza Cheese. Jangan tersilap beli yee. Kita ade guna 3 jenis cheese. .
ROTI JOHN SARAWAK yang rasa lain dari roti john biasa, KEBAB yang memukau dan MEATBALL melantun2 rasa sedap nya 😝.
.
💥Berita baik buat Penduduk:
✔Shah Alam ✔Petaling Jaya
✔Subang Jaya
✔Puchong
✔Putrajaya ▔▔▔
🏃Anda malas nak keluar?
🏃Letih balik kerja?
🏃Lokasi kedai terlalu jauh?
🏃Malas nak hadap jem? ---------------------
Roti John Sarawak RJS telah menyediakan perkhidmatan delivery sampai ke depan pintu rumah.

Waktu penghantaran
06:00pm - 11:00pm
.
Caranya mudah sahaja hanya klik link di sini.
.
📱http://Www.wasap.my/601128870621/rjs
.
💥 Roti John Sarawak RJS @My Tomyam SS13 Subang Jaya .
.
⏰ Buka dari jam 6ptg hingga 12.30malam.
.
📍Google maps : Roti john sarawak Subang Jaya. .
FB : Roti John Saraw'ak RJS
IG : roti_john sarawak

#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik
#foodreview
#laparpo

Meatball RJS in da house 🏡 .
.
ROTI JOHN SARAWAK yang rasa lain dari roti john biasa, KEBAB yang memukau dan MEATBALL melantun2 rasa sedap nya 😝.
.
💥Berita baik buat Penduduk:
✔Shah Alam ✔Petaling Jaya
✔Subang Jaya
✔Puchong
✔Putrajaya ▔▔▔
🏃Anda malas nak keluar?
🏃Letih balik kerja?
🏃Lokasi kedai terlalu jauh?
🏃Malas nak hadap jem? ---------------------
Roti John Sarawak RJS telah menyediakan perkhidmatan delivery sampai ke depan pintu rumah.

Waktu penghantaran
06:00pm - 11:00pm
.
Caranya mudah sahaja hanya klik link di sini.
.
📱http://Www.wasap.my/601128870621/rjs
.
💥 Roti John Sarawak RJS @My Tomyam SS13 Subang Jaya .
.
⏰ Buka dari jam 6ptg hingga 12.30malam.
.
📍Google maps : Roti john sarawak Subang Jaya. .
FB : Roti John Saraw'ak RJS
IG : roti_john sarawak

#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik
#foodreview
#laparpo

TFC (Tepeng Food Center) Restoran Kota Damansara.sebelah kedai Ustaz accessories HP uptown Kota Dame.
.
Like FB : Roti John Sarawak RJS
Follow insta : RotiJohn_Sarawak RJS
.
Sila like dan follow kami untuk terus mendapat kan info2 terkini.
#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#cheeselaloq
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#damansara
#usj
#kotadamansara
#uptown
#foodhunters
#viral
#blogger
#blogerfood

@Regrann from @chiprutz - Jatuh cinta pada pandangan pertama,
mungkin itu kata yg pas ketika pertama kali ktemu dan dirias sama bunda @riasjilbab
saya yg notabene nggak bisa make up dan nggak terlalu suka untuk dipermak (hihihi) wajahnya,mendadak seperti ketagihan. sekali nyoba pas lamaran,eh lgsg booking buat nikahan,dan tiba2 hamil ngidamnya minta dirias pulak. ini sudah ancang2 mau booking untuk session berikutnya (halah)
yeessss,aku padamu bun,terimakasih sudah mau menjadi bagian didalam setiap langkah kebahagiaanku,dirimu pelengkap,tanpa (make up) bunda aku bagaikan butiran debu (heakkk).. see you next time bunda @riasjilbab 😘😘 #iloveRJS #IamRJSlovers #giveawayRJSlovers #RiasJilbabSuroboyo #giveaway

In silent hoping for something...
#ILoveRjs

ROTI JOHN SARAWAK yang rasa lain dari roti john biasa, KEBAB yang memukau dan MEATBALL melantun2 rasa sedap nya 😝.
.
💥Berita baik buat Penduduk:
✔Shah Alam ✔Petaling Jaya
✔Subang Jaya
✔Puchong
✔Putrajaya ▔▔▔
🏃Anda malas nak keluar?
🏃Letih balik kerja?
🏃Lokasi kedai terlalu jauh?
🏃Malas nak hadap jem? ---------------------
Roti John Sarawak RJS telah menyediakan perkhidmatan delivery sampai ke depan pintu rumah.

Waktu penghantaran
06:00pm - 11:00pm
.
Caranya mudah sahaja hanya klik link di sini.
.
📱http://Www.wasap.my/601128870621/rjs
.
💥 Roti John Sarawak RJS @My Tomyam SS13 Subang Jaya .
.
⏰ Buka dari jam 6ptg hingga 12.30malam.
.
📍Google maps : Roti john sarawak Subang Jaya. .
FB : Roti John Saraw'ak RJS
IG : roti_john sarawak

#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik
#foodreview
#laparpo

Wooooo.... MOZZA CHEESE roti John Sarawak RJS. Jangan meleleh air liur tu..! Hahaha... Sekali dah rasa RJS.. Pasti melekat di hati 😍.
#kakilima #kaki5 💥ROTI JOHN SARAWAK RJS
*Original *Mozza cheese *sambal nasi lemak *meatball 💥KEBAB
*special homemade marinate 💥MEATBALL
*100% meat & juicy 🌎 Roti John Sarawak RJS @t My Tomyam SS13 Subang Jaya . ⏰ Buka dari jam 6ptg hingga 12.30malam. 📍Google maps : Roti john sarawak Subang Jaya. 📱 http://Www.wasap.my/601128870621/rjs

FB : Roti John Saraw'ak RJS (kaki.lima.cheese)
IG : roti_john sarawak (kaki_lima_cheese)

#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik

MOST RECENT

Meatball RJS in da house 🏡 .
.
ROTI JOHN SARAWAK yang rasa lain dari roti john biasa, KEBAB yang memukau dan MEATBALL melantun2 rasa sedap nya 😝.
.
💥Berita baik buat Penduduk:
✔Shah Alam ✔Petaling Jaya
✔Subang Jaya
✔Puchong
✔Putrajaya ▔▔▔
🏃Anda malas nak keluar?
🏃Letih balik kerja?
🏃Lokasi kedai terlalu jauh?
🏃Malas nak hadap jem? ---------------------
Roti John Sarawak RJS telah menyediakan perkhidmatan delivery sampai ke depan pintu rumah.

Waktu penghantaran
06:00pm - 11:00pm
.
Caranya mudah sahaja hanya klik link di sini.
.
📱http://Www.wasap.my/601128870621/rjs
.
💥 Roti John Sarawak RJS @My Tomyam SS13 Subang Jaya .
.
⏰ Buka dari jam 6ptg hingga 12.30malam.
.
📍Google maps : Roti john sarawak Subang Jaya. .
FB : Roti John Saraw'ak RJS
IG : roti_john sarawak

#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik
#foodreview
#laparpo

Cheese kebaboom... Yang ni RJS Mozza Cheese. Jangan tersilap beli yee. Kita ade guna 3 jenis cheese. .
ROTI JOHN SARAWAK yang rasa lain dari roti john biasa, KEBAB yang memukau dan MEATBALL melantun2 rasa sedap nya 😝.
.
💥Berita baik buat Penduduk:
✔Shah Alam ✔Petaling Jaya
✔Subang Jaya
✔Puchong
✔Putrajaya ▔▔▔
🏃Anda malas nak keluar?
🏃Letih balik kerja?
🏃Lokasi kedai terlalu jauh?
🏃Malas nak hadap jem? ---------------------
Roti John Sarawak RJS telah menyediakan perkhidmatan delivery sampai ke depan pintu rumah.

Waktu penghantaran
06:00pm - 11:00pm
.
Caranya mudah sahaja hanya klik link di sini.
.
📱http://Www.wasap.my/601128870621/rjs
.
💥 Roti John Sarawak RJS @My Tomyam SS13 Subang Jaya .
.
⏰ Buka dari jam 6ptg hingga 12.30malam.
.
📍Google maps : Roti john sarawak Subang Jaya. .
FB : Roti John Saraw'ak RJS
IG : roti_john sarawak

#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik
#foodreview
#laparpo

ROTI JOHN SARAWAK yang rasa lain dari roti john biasa, KEBAB yang memukau dan MEATBALL melantun2 rasa sedap nya 😝.
.
💥Berita baik buat Penduduk:
✔Shah Alam ✔Petaling Jaya
✔Subang Jaya
✔Puchong
✔Putrajaya ▔▔▔
🏃Anda malas nak keluar?
🏃Letih balik kerja?
🏃Lokasi kedai terlalu jauh?
🏃Malas nak hadap jem? ---------------------
Roti John Sarawak RJS telah menyediakan perkhidmatan delivery sampai ke depan pintu rumah.

Waktu penghantaran
06:00pm - 11:00pm
.
Caranya mudah sahaja hanya klik link di sini.
.
📱http://Www.wasap.my/601128870621/rjs
.
💥 Roti John Sarawak RJS @My Tomyam SS13 Subang Jaya .
.
⏰ Buka dari jam 6ptg hingga 12.30malam.
.
📍Google maps : Roti john sarawak Subang Jaya. .
FB : Roti John Saraw'ak RJS
IG : roti_john sarawak

#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik
#foodreview
#laparpo

ROTI JOHN SARAWAK yang rasa lain dari roti john biasa, KEBAB yang memukau dan MEATBALL melantun2 rasa sedap nya 😝.
.
💥Berita baik buat Penduduk:
✔Shah Alam ✔Petaling Jaya
✔Subang Jaya
✔Puchong
✔Putrajaya ▔▔▔
🏃Anda malas nak keluar?
🏃Letih balik kerja?
🏃Lokasi kedai terlalu jauh?
🏃Malas nak hadap jem? ---------------------
Roti John Sarawak RJS telah menyediakan perkhidmatan delivery sampai ke depan pintu rumah.

Waktu penghantaran
06:00pm - 11:00pm
.
Caranya mudah sahaja hanya klik link di sini.
.
📱http://Www.wasap.my/601128870621/rjs
.
💥 Roti John Sarawak RJS @My Tomyam SS13 Subang Jaya .
.
⏰ Buka dari jam 6ptg hingga 12.30malam.
.
📍Google maps : Roti john sarawak Subang Jaya. .
FB : Roti John Saraw'ak RJS
IG : roti_john sarawak

#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik
#foodreview
#laparpo

Stall Kaki Lima sudah buka dari pukul 6 petang tadi. Malam ni boleh datang lepak makan ROTI JOHN SARAWAK yang rasa lain dari roti john biasa, KEBAB yang memukau dan MEATBALL melantun2 rasa sedap nya. 😝.
Tempat makan open ala2 berada di tepi laut... Dengan angin sepoi2.yang penting ada big screen. .
💥Berita baik buat Penduduk:
✔Shah Alam ✔Petaling Jaya
✔Subang Jaya
✔Puchong
✔Putrajaya ▔▔▔
🏃Anda malas nak keluar?
🏃Letih balik kerja?
🏃Lokasi kedai terlalu jauh?
🏃Malas nak hadap jem? ---------------------
Roti John Sarawak RJS telah menyediakan perkhidmatan delivery sampai ke depan pintu rumah.

Waktu penghantaran
06:00pm - 11:00pm
.
Caranya mudah sahaja hanya klik link di sini.
.
📱http://Www.wasap.my/601128870621/rjs
.
💥 Roti John Sarawak RJS @My Tomyam SS13 Subang Jaya .
.
⏰ Buka dari jam 6ptg hingga 12.30malam.
.
📍Google maps : Roti john sarawak Subang Jaya. .
FB : Roti John Saraw'ak RJS
IG : roti_john sarawak

#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik
#foodreview
#laparpo

#feedback kastemer yang order delivery #alhamdulillah.
Kan dah menyesal order sikit 😂.
.
InsyaAllah kita akan maintain kan rasa dan servis yang baik. Yang kurang baik kita akan cuba perbaiki. .
💥Berita baik buat Penduduk:
✔Shah Alam ✔Petaling Jaya
✔Subang Jaya
✔Puchong
✔Putrajaya ▔▔▔
🏃Anda malas nak keluar?
🏃Letih balik kerja?
🏃Lokasi kedai terlalu jauh?
🏃Malas nak hadap jem? ---------------------
Roti John Sarawak RJS telah menyediakan perkhidmatan delivery sampai ke depan pintu rumah.

Waktu penghantaran
06:00pm - 11:00pm
.
Caranya mudah sahaja hanya klik link di sini.
.
📱http://Www.wasap.my/601128870621/rjs
.
💥 Roti John Sarawak RJS @My Tomyam SS13 Subang Jaya .
.
⏰ Buka dari jam 6ptg hingga 12.30malam.
.
📍Google maps : Roti john sarawak Subang Jaya. .
FB : Roti John Saraw'ak RJS
IG : roti_john sarawak

#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik

Feedback dari kastemer yang order delivery.. Tidak menghampakan. #alhamdulillah
Mana yang kurang kami cuba perbaiki untuk kepuasan kastemer2.
Yang penting perut kenyang hati ber lalalalala 😎. .
Nak rasa roti john yang sebenar... Boleh coba Roti John Sarawak RJS. Akan terus pangkah Roti John lain #insyaallah 😊.
.
💥Berita baik buat Penduduk:
✔Shah Alam ✔Petaling Jaya
✔Subang Jaya
✔Puchong
✔Putrajaya ▔▔▔
🏃Anda malas nak keluar?
🏃Letih balik kerja?
🏃Lokasi kedai terlalu jauh?
🏃Malas nak hadap jem? ---------------------
Roti John Sarawak RJS telah menyediakan perkhidmatan delivery sampai ke depan pintu rumah.

Waktu penghantaran
06:00pm - 11:00pm
.
Caranya mudah sahaja hanya klik link di sini.
.
📱http://Www.wasap.my/601128870621/rjs
.
💥 Roti John Sarawak RJS @My Tomyam SS13 Subang Jaya .
.
⏰ Buka dari jam 6ptg hingga 12.30malam.
.
📍Google maps : Roti john sarawak Subang Jaya. .
FB : Roti John Saraw'ak RJS
IG : roti_john sarawak

#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik

Kesian pada si SEDAP. Ade yang cakap sedap gila..sedap nak mati..sedap sangat.. Sedap nak mampos.. Sedap bak hang.. Sedap do' oh.macam2 sedap yang kena tak memasal. Ni semua kastemer2 yang cakap pasal ROTI JOHN SARAWAK RJS.
Bila cakap pasal roti john... Ada yang berfikiran alaaa.. Roti dengan telur. Kat pasar malam banyak dn murah.tapi bila terkena Roti john Sarawak terus berubah persepsi tentang roti john. Jangan main2 dan berani nak mencuba. AWAS..!! Bayangkan lah musim2 hujan yang sejuk ni dapat gigit ketulan isi ayam/daging/kambing/tuna diselang selikan dengan lelehan cheese memukau .fuhhhh mencabar keimanan sungguh 😘. Sangat bahaya pada mereka yang sedang DIET. Mengikut ahli nujum RJS.. Sape termakan RJS sekali,mereka seperti disantau dan nak makan berkali2. Habis musnah harapan untuk berdiet. PASTI.. bukan cerita bohong 😂

Belum cerita rahsia memukau MEATBALL & KEBAB homemade lagi. Mau sampai banjir surut banjir surut cerita menu2 di #kakilimacheese #kakilima #kaki5 tak habis2 hahahaha. Ok bye. 💥Berita baik buat Penduduk:
✔Shah Alam ✔Petaling Jaya
✔Subang Jaya
✔Puchong
✔Putrajaya ▔▔▔
🏃Anda malas nak keluar?
🏃Letih balik kerja?
🏃Lokasi kedai terlalu jauh?
🏃Malas nak hadap jem? ---------------------
Roti John Sarawak RJS telah menyediakan perkhidmatan 📢DELIVERY 📢DELIVERY 📢DELIVERY📢 sampai ke depan pintu rumah.

Waktu penghantaran
06:00pm - 11:00pm
.
Caranya mudah sahaja hanya klik link di sini.
.
📱http://Www.wasap.my/601128870621/rjs
.
💥 Roti John Sarawak RJS @My Tomyam SS13 Subang Jaya .
.
⏰ Buka dari jam 6ptg hingga 12.30malam.
.
📍Google maps : Roti john sarawak Subang Jaya. .
FB : Roti John Saraw'ak RJS
IG : roti_john sarawak

#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik
#wargapuchong

Seperti yang dijanjikan...stall Kaki lima buka selepas maghrib sebelum isyak 😍.
Tapi kastemer2 lagi pantas dari kita. On je lampu OPEN... Terus masuk order tanpa henti. Alhamdulillah 😊. .
Esok ada delivery dari jam 6petang hingga 11malam. Walaupon harga minyak naik naik turun naik naik tapi caj penghantaran tetap rendah bermula dari rm5 bergantung pada jarak km. .
💥Berita baik buat Penduduk:
✔Shah Alam ✔Petaling Jaya
✔Subang Jaya
✔Puchong
✔Putrajaya ▔▔▔
🏃Anda malas nak keluar?
🏃Letih balik kerja?
🏃Lokasi kedai terlalu jauh?
🏃Malas nak hadap jem? ---------------------
Roti John Sarawak RJS telah menyediakan perkhidmatan delivery sampai ke depan pintu rumah.

Waktu penghantaran
06:00pm - 11:00pm
.
Caranya mudah sahaja hanya klik link di sini.
.
📱http://Www.wasap.my/601128870621/rjs
.
💥 Roti John Sarawak RJS @My Tomyam SS13 Subang Jaya .
.
⏰ Buka dari jam 6ptg hingga 12.30malam.
.
📍Google maps : Roti john sarawak Subang Jaya. .
FB : Roti John Saraw'ak RJS
IG : roti_john sarawak

#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik

Feedback dari kastemer yang order delivery malam tadi.
1st day delivery... Dapat pujian dari kastemer 😘 alhamdulillah. .
Segala pujian yang RJS dapat kita akan cuba maintain kan tapi kalau complain yang kita dapat, RJS akan terima dan akan improve lagi. InsyaAllah 🙏
.
💥Berita baik buat Penduduk:
✔Shah Alam ✔Petaling Jaya
✔Subang Jaya
✔Puchong
✔Putrajaya ▔▔▔
🏃Anda malas nak keluar?
🏃Letih balik kerja?
🏃Lokasi kedai terlalu jauh?
🏃Malas nak hadap jem? ---------------------
Roti John Sarawak RJS telah menyediakan perkhidmatan delivery sampai ke depan pintu rumah.

Waktu penghantaran
06:00pm - 11:00pm
.
Caranya mudah sahaja hanya klik link di sini.
.
📱http://Www.wasap.my/601128870621/rjs
.
💥 Roti John Sarawak RJS @My Tomyam SS13 Subang Jaya .
.
⏰ Buka dari jam 6ptg hingga 12.30malam.
.
📍Google maps : Roti john sarawak Subang Jaya. .
FB : Roti John Saraw'ak RJS
IG : roti_john sarawak

#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik

Bila hari ni start delivery.. Tak cukup tangan nak buat keje. Diharapkan permulaan yang baik. Amin 😊. #rezeki .
Bila ada penghantaran.. Memudahkan dan menyenangkan kastemer2.tak perlu nak kua hadap jem, lg2 pada mereka yang jenis malas nak kua.tak buang masa. Sambil nengok tv dah boleh tunggu makanan sampai. Perut pon kenyang berjoget2.
.
Bila ada penghantaran... Dah tentu lah kena ada bayaran tambahan. Rasa nya caj penghantaran lebih murah daripada dtg sendiri makan die kedai. Contoh : dari puchong kos penghantaran antara rm5@7.. Dah tentu ade tol + minyak pergi dan balik + masa + tenaga. .
< lu pikir la sendiri> 😂
.
💥Berita baik buat Penduduk:
✔Shah Alam ✔Petaling Jaya
✔Subang Jaya
✔Puchong
✔Putrajaya ▔▔▔
🏃Anda malas nak keluar?
🏃Letih balik kerja?
🏃Lokasi kedai terlalu jauh?
🏃Malas nak hadap jem? ---------------------
Roti John Sarawak RJS telah menyediakan perkhidmatan delivery sampai ke depan pintu rumah.

Waktu penghantaran
06:00pm - 11:00pm
.
Caranya mudah sahaja hanya klik link di sini.
.
📱http://Www.wasap.my/601128870621/rjs
.
💥 Roti John Sarawak RJS @My Tomyam SS13 Subang Jaya .
.
⏰ Buka dari jam 6ptg hingga 12.30malam.
.
📍Google maps : Roti john sarawak Subang Jaya. .
FB : Roti John Saraw'ak RJS
IG : roti_john sarawak

#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik

Penghantaran ke Maktab Operasi Malaysia Petaling Jaya .untuk pelajar di asrama.
Alhamdulillah feedback yang sangat baik dari mereka untuk Roti John Sarawak dan Meatball 😍.
Sapa yang teringin order delivery boleh beritahu awal supaya kami boleh susun jadual dan bedezup g hantar 🚴😘.
#bukankuantititapikualiti
.
💥Berita baik buat Penduduk:
✔Shah Alam ✔Petaling Jaya
✔Subang Jaya
✔Puchong
✔Putrajaya ▔▔▔
🏃Anda malas nak keluar?
🏃Letih balik kerja?
🏃Lokasi kedai terlalu jauh?
🏃Malas nak hadap jem? ---------------------
Roti John Sarawak RJS telah menyediakan perkhidmatan delivery sampai ke depan pintu rumah.

Waktu penghantaran
06:00pm - 11:00pm ( boleh dirunding) .
Caranya mudah sahaja hanya klik link di sini.
.
📱http://Www.wasap.my/601128870621/rjs
.
💥 Roti John Sarawak RJS @My Tomyam SS13 Subang Jaya .
.
⏰ Buka dari jam 6ptg hingga 12.30malam.
.
📍Google maps : Roti john sarawak Subang Jaya. .
FB : Roti John Saraw'ak RJS
IG : roti_john sarawak

#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik

Bila musim hujan agak bermasalah untuk kami. Stall kaki lima yang terletak di kwsn terbuka akan membantut kan operasi kami..
Minta pada sesiapa yang datang dari jauh wasap/text dulu sebelum datang yee. Takut keadaan cuaca tidak menginzinkan kita berniaga. Maaf kalau ada kekurangan dari pihak RJS. 😉
.
Whatsapp/sms : 011-28870621
.
💥Berita baik buat Penduduk:
✔Shah Alam ✔Petaling Jaya
✔Subang Jaya
✔Puchong
✔Putrajaya ▔▔▔
🏃Anda malas nak keluar?
🏃Letih balik kerja?
🏃Lokasi kedai terlalu jauh?
🏃Malas nak hadap jem? ---------------------
Roti John Sarawak RJS telah menyediakan perkhidmatan delivery sampai ke depan pintu rumah.

Waktu penghantaran
06:00pm - 11:00pm ( boleh dirunding) .
Caranya mudah sahaja hanya klik link di sini.
.
📱http://Www.wasap.my/601128870621/rjs
.
💥 Roti John Sarawak RJS @My Tomyam SS13 Subang Jaya .
.
⏰ Buka dari jam 6ptg hingga 12.30malam.
.
📍Google maps : Roti john sarawak Subang Jaya. .
FB : Roti John Saraw'ak RJS
IG : roti_john sarawak

#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik

Saje je nak bagi masing2 telan air liur layan gambar2 roti john Sarawak RJS yang panas2 sambil cheese menari2 kesejukan.bayang kan lah musim2 ujan yang sejuk ni dapat gigit ketulan isi ayam/daging/kambing/tuna diselang selikan dengan lelehan cheese memukau. Fuhhhhhh... Mencabar keimanan sungguh 😘.
.
Sangat bahaya lah pada mereka yang sedang DIET.mengikut ahli nujum RJS..sapa termakan sekali roti john sarawak ni mereka seperti di santau. Habis musnah harapan untuk berdiet.PASTI..bukan cerita bohong 😂.asyik teringat RJS je. .
Belum cerita rahsia memukau MEATBALL & KEBAB hommemade lagi. Mahu sampai banjir surut banjir surut cerita menu2 di #kakilimacheese #kakilima #kaki5 Tak habis2 hahahahaha. Ok bye 😁
.
💥Berita baik buat Penduduk:
✔Shah Alam ✔Petaling Jaya
✔Subang Jaya
✔Puchong
✔Putrajaya ▔▔▔
🏃Anda malas nak keluar?
🏃Letih balik kerja?
🏃Lokasi kedai terlalu jauh?
🏃Malas nak hadap jem? ---------------------
Roti John Sarawak RJS telah menyediakan perkhidmatan delivery sampai ke depan pintu rumah.

Waktu penghantaran
06:00pm - 11:00pm
.
Caranya mudah sahaja hanya klik link di sini.
.
📱http://Www.wasap.my/601128870621/rjs
.
💥 Roti John Sarawak RJS @My Tomyam SS13 Subang Jaya .
.
⏰ Buka dari jam 6ptg hingga 12.30malam.
.
📍Google maps : Roti john sarawak Subang Jaya. .
FB : Roti John Saraw'ak RJS
IG : roti_john sarawak

#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik

✔Ada yang order untuk meeting di ofis. ✔Ada yang order untuk event di Maeps Serdang. ✔Ada yang order untuk rumah anak2 yatim. ✔Ada yang order untuk majlis kenduri. ✔Ada yang order untuk majlis hari jadi. ✔Ada yang order untuk geng2 asrama. .
Tak kisah lah nak order untuk ape pon... Kita tetap akan tunaikan permintaan sebaik mungkin.
#kualititerbaik
#delivery
.
💥Berita baik buat Penduduk:
✔Shah Alam ✔Petaling Jaya
✔Subang Jaya
✔Puchong
✔Putrajaya ▔▔▔
🏃Anda malas nak keluar?
🏃Letih balik kerja?
🏃Lokasi kedai terlalu jauh?
🏃Malas nak hadap jem? ---------------------
Roti John Sarawak RJS telah menyediakan perkhidmatan delivery sampai ke depan pintu rumah.

Waktu penghantaran
06:00pm - 11:00pm ( boleh dirunding) .
Caranya mudah sahaja hanya klik link di sini.
.
📱http://Www.wasap.my/601128870621/rjs
.
💥 Roti John Sarawak RJS @My Tomyam SS13 Subang Jaya .
.
⏰ Buka dari jam 6ptg hingga 12.30malam.
.
📍Google maps : Roti john sarawak Subang Jaya. .
FB : Roti John Saraw'ak RJS
IG : roti_john sarawak

#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik

💥Berita baik buat Penduduk:
✔Shah Alam ✔Petaling Jaya
✔Subang Jaya
✔Puchong
✔Putrajaya ▔▔▔
🏃Anda malas nak keluar?
🏃Letih balik kerja?
🏃Lokasi kedai terlalu jauh?
🏃Malas nak hadap jem? ---------------------
Roti John Sarawak RJS telah menyediakan perkhidmatan delivery sampai ke depan pintu rumah.

Waktu penghantaran
06:00pm - 11:00pm
.
Caranya mudah sahaja hanya klik link di sini.
.
📱http://Www.wasap.my/601128870621/rjs
.
💥 Roti John Sarawak RJS @My Tomyam SS13 Subang Jaya .
.
⏰ Buka dari jam 6ptg hingga 12.30malam.
.
📍Google maps : Roti john sarawak Subang Jaya. .
FB : Roti John Saraw'ak RJS
IG : roti_john sarawak
.
#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik

Roti John Sarawak RJS DELIVERY 🚴🚴🚴. Shah Alam | Subang Jaya | Sunway | Petaling Jaya | Puchong | Bangi |Putrajaya | Cyberjaya

Open 05:00PM-11:00PM
http://Www.wasap.my/601128870621/rjs

ATAU boleh datang terus 💥 Roti John Sarawak RJS @ My Tomyam SS13 Subang Jaya . ⏰ Buka dari jam 06:00PM - 00:30AM 📍Google maps : Roti john sarawak Subang Jaya.
FB : Roti John Saraw'ak RJS
IG : roti_john sarawak

#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik
#wargasubang
#wargapuchong

Wooooo.... MOZZA CHEESE roti John Sarawak RJS. Jangan meleleh air liur tu..! Hahaha... Sekali dah rasa RJS.. Pasti melekat di hati 😍.
#kakilima #kaki5 💥ROTI JOHN SARAWAK RJS
*Original *Mozza cheese *sambal nasi lemak *meatball 💥KEBAB
*special homemade marinate 💥MEATBALL
*100% meat & juicy 🌎 Roti John Sarawak RJS @t My Tomyam SS13 Subang Jaya . ⏰ Buka dari jam 6ptg hingga 12.30malam. 📍Google maps : Roti john sarawak Subang Jaya. 📱 http://Www.wasap.my/601128870621/rjs

FB : Roti John Saraw'ak RJS (kaki.lima.cheese)
IG : roti_john sarawak (kaki_lima_cheese)

#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik

Wooooo.... MOZZA CHEESE roti John Sarawak RJS. Jangan meleleh air liur tu..! Hahaha... Sekali dah rasa RJS.. Pasti melekat di hati 😍.
#kakilima #kaki5 .
💥ROTI JOHN SARAWAK RJS
*Original *Mozza cheese *sambal nasi lemak *meatball 💥KEBAB
*special homemade marinate 💥MEATBALL
*100% meat & juicy .
🌎 Roti John Sarawak RJS @t My Tomyam SS13 Subang Jaya .
⏰ Buka dari jam 6ptg hingga 12.30malam. 📍Google maps : Roti john sarawak Subang Jaya. 📱 http://Www.wasap.my/601128870621/rjs

FB : Roti John Saraw'ak RJS (kaki.lima.cheese)
IG : roti_john sarawak (kaki_lima_cheese)

#iloverjs
#rjs
#rotijohn
#rotijohnsarawakcheese
#rotijohnsarawak
#jalanjalancarimakan
#jjcm
#bazarpaknil
#sedapgiler
#cheese
#foodporn
#vscofood
#usj
#subang
#subangjaya
#sunway
#viral
#viralsekarang
#tv3
#cheesetarik

Most Popular Instagram Hashtags