#ikutcarakita

1365989 posts

TOP POSTS

(sila slide)
lain jantina, tapi sama situasi. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ kredit :
1st pic : @hazurami
2nd pic : @osiasu .
.
.
πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£πŸ˜‚πŸ€£
#lawakfans Post ini disponsor oleh @teamimportchina - RAHSIA MEMBELI BARANG TANPA PERLU KE CHINA πŸ‡¨πŸ‡³, PILIHAN IGSHOP MENCARI LUBOK BARANG MURAH , SESUAI BAGI YANG NAK BUAT BISNES 😊)
. .
.
#dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #malaysiaviners #vinemalaysia #malayvines #mudahterhibur #igersmalaya #ikutcarakita #atukpesan #lawakan #smulemalaysian #lippmalaysia #dubsmashmalaysiaterbaik #lawakkampus #igreviewmalaysia #lawakgram #lawak #lawakfans #lawakhambar #lawakkerder #lawakke #instavines #funnyvideo #funnymeme #viralogymedia #motifviral #siakapkeli #malayvine #lawakterkini

09:46PM

GXXD XNXRGY
Positive energy from nature 😘

#vsco #vscocam #ig #igers #ikutcarakita #instagram #kotatinggiwaterfall #onlylovenohate #shahevanddy

budak wechat "pinjam escelator"..hadoii
.
credit @m_paya_nizam izz76 @mirulhfiz09
.
.
#newtalent#budakwechat#videosukasuka#malaysiavideo#malaysia #budakbarunakup#lawakterkini
.
βœ” TAG Ε”Δ‚ΔΆΓ…Ε‡Β² ANDA.
πŸ”₯ FOLLOW PAGE GROUP KAMI ~

VIRAL PAGE πŸ“‘ β–Άβ–Ά@MALAYSIAIGERS
BAKAT TEMPATAN πŸŽ₯ β–Ά@MALAYSIAVINERS
VIDEO INSTAGRAM 🎬 β–Άβ–Ά@MALAYAVIDGRAM
KATA-KATA ORANG KITA βœβ–Άβ–Ά@MALAYKATA

TERIMA KASIH KERANA SOKONGAN ANDA! ✌
BERSANTAI SAMBIL BERHIBUR.
.
● SELAGI TAK FOLLOW HIDUP TAK TENANG ●
#MALAYSIAIGERS #MALAYSIAVINERS #MALAYAVIDGRAM #MALAYKATA #HAMBAR #MUDAHTERHIBUR #IKUTCARAKITA #VIDEOPENDEK #MALAYVINES #PAIDREVIEW #PAIDREVIEWMALAYSIA #PAIDREVIEWMURAH #LUCU #SKETSA #15SAAT #ISUSEMASA #FAKTAHEBAT #MAKANANGIN #AKTIVITISOSIAL #HUMOR

Video paling viral hari ini di #malaysia
.
βœ” TAG Ε”Δ‚ΔΆΓ…Ε‡Β² ANDA.
πŸ”₯ FOLLOW PAGE GROUP KAMI ~

VIRAL PAGE πŸ“‘ β–Άβ–Ά@MALAYSIAIGERS
BAKAT TEMPATAN πŸŽ₯ β–Ά@MALAYSIAVINERS
VIDEO INSTAGRAM 🎬 β–Άβ–Ά@MALAYAVIDGRAM
KATA-KATA ORANG KITA βœβ–Άβ–Ά@MALAYKATA

TERIMA KASIH KERANA SOKONGAN ANDA! ✌
BERSANTAI SAMBIL BERHIBUR.
.
● SELAGI TAK FOLLOW HIDUP TAK TENANG ●
#MALAYSIAIGERS #MALAYSIAVINERS #MALAYAVIDGRAM #MALAYKATA #HAMBAR #MUDAHTERHIBUR #IKUTCARAKITA #VIDEOPENDEK #MALAYVINES #PAIDREVIEW #PAIDREVIEWMALAYSIA #PAIDREVIEWMURAH #LUCU #SKETSA #15SAAT #ISUSEMASA #FAKTAHEBAT #MAKANANGIN #AKTIVITISOSIAL #HUMOR

Dibikin asik aja yeehh..
.
.
.
.
.
Mau foto kamu di Repost di sini?? Ikutin aja Rulesnya, mudah kok.. .
.
.
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Ayo follow dan keep hastag :
πŸ’₯ follow πŸ‘‰@ayofokus
.
πŸ’₯ Hastag πŸ‘‰ #anakhitsgram
.
πŸ’₯ follow πŸ‘‰@anakhitsgram
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
.
Mohon bersabar dan berpikir positif!
.
.
.
#cantik2 #cantikalami #cantiksehat #beauty #cantikcantik #cewe #cewekseksi #sexy #cewekhot #imut #wanitahebat #wanita #janganlupabahagia #clubbing #fff #l4l #anakikutikutan #f4f #gadis #bff #lfl #lff #jalan2 #baper #jalan2man #wow #jalanjalan #selebgram #ikutcarakita

Thank you all who joined my workshop last Sunday πŸ™πŸ» Even though it was quite short notice, many of you still managed to join ☺️
I'm trying to find a new place to do my next one, so I can confirm the date earlier. If anyone has any suggestions of a nice place, let me know 😁
Special thanks to @elisengx_ for being our awesome model that day ❀️
Also, let me know if you guys actually prefer weekdays or weekends πŸ˜„

MOST RECENT

.
Suka kasut yang Original sahaja? Haaa sini tengok, mmg semua kasut sy jual original punya πŸ˜ŠπŸ‘
β€’Converse Wedges Plain: 4 Colours.
β€’Saiz Uk 3-7.
β€’Kasut Original sama macam di Butik πŸ’―
β€’Harga Promosi: RM130 SM/ RM125 SS.
β€’Harga termasuk postage πŸš›
β€’Beli dua pasang dapat discount dari saya.
β€’Harga Butik: RM189.90
β€’Semua kasut READY STOCK πŸ“¦
β€’Order boleh DM/Whatsapp 013-7391096 πŸ“±
.
Mengapa perlu bayar lebih di butik sedangkan kualiti sama? #conversemalaysia #converseoriginalmalaysia #sneakersmalaysia #kasutmurahmalaysia #kasutbundle #bundlemalaysia #baazarpaknil #sayajualonline #sayajual #igersmalaya #ikutcarakita #igersmy #jdt #jdtfamily #boysofstraits #kualalumpur #malaysia #56sneakersfeedback

__
#superbrickbundle
βœ…AVAILABLEβœ…
Item : Duper plain jersey
Size : M fit S 17x27
Condition : 9/10
Price : 25+free sticker
Post : free sm / 10 ss
100% original bundle
Berminat boleh add wechat.
______________________
☎️ achikakashah59
____
#ikutcarakita #sayajual #kasutbundle #sneakerslover #rareitem #sematnatang #bundleoutlet #igersmalaysia #lokalbiz #bundlekasut #bundlemalaysia #sapotlokal #klkix #klsole #vscoxhypebeast #cunbruh #lokalah #kakibundle #tempatanfest #vansbundle #conversebundle #nikebundle #adidasbundle #pumabundle #reebokbundle #uniqloshirt #uniqlobundle #uniqlo #uniqlomalaysia

Indonesia ini memang negeri yang unik, penuh dengan hal-hal yang seram serius, tetapi penuh dagelan dan badutan juga. Mengerikan tapi lucu, dilarang justru dicari dan amat laku, dianjurkan, disuruh tetapi malah diboikot, kalah tetapi justru menjadi amat populer dan menjadi pahlawan khalayak ramai, berjaya tetapi keok celaka, fanatik anti PKI tetapi berbuat persis PKI, terpeleset tetapi dicemburui, aman tertib tetapi kacau balau, ngawur tetapi justru disenangi, sungguh misterius tetapi gamblang bagi semua orang. Membuat orang yang sudah banyak makan garam seperti saya ini geleng-geleng kepala tetapi sekaligus kalbu hati cekikikan. Entahlah, saya tidak tahu. Gelap memprihatinkan tetapi mengandung harapan fajar menyingsing. Itulah Indonesia. (Y.B. Mangunwijaya, Politik Hati Nurani)

Dirgahayu Indonesia.

#Repost @boom_followers_malaysia (@get_repost)
・・・
RAMAI DM TANYE, TEKNIK "ARTIS TU MACAM MANE?"😁
.
Admin rase dah banyak kali admin ajar dan siap buat video lagi(link video ade pada bio profile @boom_followers_malaysia).
.
Tapi takpe lah, disebabkan Admin sayang korang, admin buat satu lagi post khas untuk teknik ni. Tak susah pon. .
.
.
Tengok video tu pastu try, tak rugi pon mencuba. FREE KAN? Dah cuba, komen "BOOM" kat bawa tu OK?πŸ˜€
.
.

Lagi satu, ramai tanye "Eh kenape buat teknik ni kadang-kadang dapat sikit je followers masuk?". Jawapan dia, kene buat selalu.
.
APE LAGI! SHARE LA KAT KAWAN2 KORANG!!😍😘
.
*Ps:Nanti admin nak buat gambar post pasal teknik paling POWER, iaitu "TEKNIK REPOST".
.
#Igersmalaya #vscomalaysia #uitm #uum #universitimalaya #malaysia #ikutcarakita #my_genggua #igersmy #prismamalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #pokemongo #sayajual #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #malaysia #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas

**
**
**
*** SPECIAL FEATURE***
**
**
**
** @eevakaun **
Feature selected by @ivo.simon
**
**
Logo by @takashiym
**
@hubdirectory Member
**
**
**
**
**
August 16, 2017
**
**

**
**
**
*** SPECIAL FEATURE***
**
**
**
** @s.a.b.i.n.e_c **
Feature selected by @ivo.simon
**
**
Logo by @takashiym
**
@hubdirectory Member
**
**
**
**
**
August 16, 2017
**
**

**
**
**
*** SPECIAL FEATURE***
**
**
**
** @n09977 **
Feature selected by @ivo.simon
**
**
Logo by @takashiym
**
@hubdirectory Member
**
**
**
**
**
August 16, 2017
**
**

Hrini kite review pasal kueh keria antarabangsa..hjh ramlah...di limbongan melaka...die punye kueh keria terbaek...keledek die ampang maen banyak lgi...sedap..... lepas nie tggu masih banyak lagi restoran2 yg #5ruzitsfm akan kunjungi..hehe. #melakaboy #ztf #fadiltakbersalah #alf2 #abanglongfadil2 #5ruzmohamad
#ikutcarakita #kolaenbangkorare #anakmelaka #anakseni #migtalent #reviewig

Buat baik pon lama lama org amik kesempatan.buat jahat org tak suka. Dunia takkan perdulikan kita. Dunia takkan tunggu kita. Soo bila kau ada dua pilihan untuk pilih kiri atau kanan.kau pilih untuk terus. Itu lebih baik.
____________________________________________________
#cunbruh_ffa #way2ill #igersklang #likeitup #likeforlikes #follow #followme #mobilegraphy #photographer #myphoto #randompost #iphone5s #vscogallery #vscogoodshot #igersmalaya #istgoodshot #ikutcarakita #projek_tempatan #teamIgers #mobilevsco #vscoreal #igersfreedomshoot #illgrammers #createcommune #createexploretakeover #quotestagram #igersfreedomshoot #picsart #mountains

.
Me: Why birds 🐦 live at the same place even they can fly. .
.
Bird : Please ask the question to your "bird".
.
.
#conversation #bird #me #myself #artwork #minimalist #instagood #instadaily #bysahrulazhar #adventure #latergram #instamood #goodfolk #goodvibes #folk #sonya6000 #sonycamera #featureshot

Put some color

Most Popular Instagram Hashtags