#ikutcarakita

MOST RECENT

PEWIIT FOUNDATION MOIST CAKE
Ramai orang pakai Pewiit Foundation sekarang ni , kalau nak tahu ? baca sampai hbs ..
Apa kebaikan Pewiit Foundation moist cake ni ?
๐ŸŒท SPF 50 untuk melindungi kulit anda dari sinar UV
๐ŸŒท VITAMIN E ๐ŸŒท menutup cela & jeragat
๐ŸŒท kulit muka segar & glowing
๐ŸŒท struktur yang ringan , mudah rata
๐ŸŒท kelihatan simple & natural
๐ŸŒท menyegarkan kulit (Vit C ๏ผ‹ Hyluronic Asid)
๐ŸŒท kulit TAK berminyak
๐ŸŒท Testur Lembut
๐ŸŒท Tidak melekit
๐ŸŒท 2 kali lebih gebu tanpa bedak
๐ŸŒทTahan lama(7-12 jam)
๐ŸŒท Sangat wangi
๐ŸŒท sapu dgn span yang sngt lembut
๐ŸŒท Membantu menutup Cela dengan sapuan Nipis
๐ŸŒท sangat jimat
๐ŸŒท sesuai utk semua jenis kulit
๐ŸŒท TAK PERLU touch up banyak kali .
.
Nak HARGA PROMOSI?
โ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผ
Whatsapp ๐Ÿ“ฑ01116952941
Whatsapp ๐Ÿ“ฑ01116952941
Whatsapp ๐Ÿ“ฑ01116952941
.
#pewiitglutathione #pewiitfoundation #pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike
#tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

Menunggu datangnya senja atau menunggu datangnya pelangi, sama sama indah utk dinikmati.

#Repost @ftk.uniti
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
FTK DI RADIO PUTRA FM - MENGASAH KREATIVITI ANAK-ANAK MELALUI ARDUINO

Hi, Assalamualaikum.. selamat pagi gaiss...!!!
.
Pagi ni min nak share tentang Arduino..
Pernah dengar taakk Arduino..?? .
Arduino ialah satu peranti gabungan perkakasan dan perisian. .
Antara contoh-contoh aplikasi yang guna arduino ni ialah lampu isyarat, penggera banjir, dan yang terbaru Smart Home Application.
.

Mudahnya Arduino ni ia tidak memerlukan pematerian komponen elektronik.
Hanya 3 step je , anda dah boleh hasilkan projek elektronik sendiri..!!!
.
Ok jumpa next video..! Min tahu mesti ramai yang yang berminat tentang Arduino ni kan..!
.
#kolejunitiportdickson#spm2017 #igersmy #igersmalaysia #igersganu #vsco #vscomy #lokalah #instadaily #instagood #baazarpaknil #igreviewmalaysia #motifviral #siakapkeli #ikutcarakita #malaysia #selangor #johor #melaka #kolej6bintangMyQuest #20tahunUNITI #lepasanspm #lepasanstpm #resultspm #spm2018 #arduinoproject #putrafmsuarakampusterkini

Be steady โ—Ž
โ—Ž
โ—Ž
โ—Ž
โ—Ž model by @misguidedmannequin

๐Ÿ‘ฉ
โ—Ž
โ—Ž
โ—Ž โ—Ž model by @misguidedmannequin

Ya Allah, sesungguhnya engkaulah yang terhebat dalam dan luar alam ini, ampunilah dosaku ini. Aminn
.
โฌ‡TAG KAWAN KORANGโฌ‡

Ok admin bagi chance untuk tag cruch hampa. kalau berani lah ๐Ÿ˜‚
.
โฌ‡TAG KAWAN HAMPAโฌ‡

Waaaaghhhh...
#ikutcarakita

We are excited for our concert tomorrow! Donโ€™t miss it!! โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
#nso25th #istanabudaya #nationalsymphonyorchestra #orkestrasimfonikebangsaan #pentasbertarafdunia #nationaltheatre #mymotac #nov2018 #malaysia #kualalumpur #igersmalaysia #wow_malaysia #igmalaysia #symphony #ikutcarakita #overture1812 #tchaikovsky #rehearsal #lambangsari

|| ๐‚๐จ๐ง๐ฏ๐จ๐œ๐š๐ญ๐ข๐จ๐ง ๐”๐Š๐Œ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ– ||
โ€œแด…แด ษดแดแด› สŸแด‡แด› แดแด€แด‹ษชษดษข แด€ สŸษชแด ษชษดษข แด˜ส€แด‡แด แด‡ษดแด› สแดแดœ า“ส€แดแด แดแด€แด‹ษชษดษข แด€ สŸษชา“แด‡.โ€
๐’ž๐‘œ๐“ƒ๐‘”๐“‡๐’ถ๐“‰๐“Š๐“๐’ถ๐“‰๐’พ๐‘œ๐“ƒ ๐’ป๐‘œ๐“‡ ๐“Ž๐‘œ๐“Š๐“‡ ๐’ธ๐‘œ๐“ƒ๐“‹๐‘œ๐’ธ๐’ถ๐“‰๐’พ๐‘œ๐“ƒ
Shoot by @fadhli.othman
#canonphotography #melaka #dontmesswithmelaka #harbourcity #pulaumelaka #ikutcarakita #convo #convocation #konvokesyen #konvokuim #freelance #freelancephotographers #onjob #onduty #canon #5dmarkii #5dmarkiii #freelancephotographer #photoshoot #convophotoshoot

Most Popular Instagram Hashtags