#iklanvisitig

MOST RECENT

Assalamualaikum...selamat t.hari.sahabat alam maya semua...sekejap saja bakal berlalunya pula Ramdhan..
Jgn lupa rajin Bersihkan muka dipagi hari pasti...kulit akn dijaga dgn baik makeup mcm mana pun xde masalah tau syantikk smua..πŸ’‹ Whitening Cleanser + Remover Makeup by Secret Desire Skin Care .
.
Whatsapp ☎0176588587

#salegempaknakcantikraya #offerraya #ramadhan2018 #iklanvisitig #iklanvisitmyig #ramadhan2018 #bazaarmalaysia #klcc #Setiaalam #shahalam #onlinebusiness #singaporeskincare #bruneiskincare

#feedbackroselleskinspa lagii

Ni repeat kastemer yang punya prob jeragat.
Katanya jeragat dah pudar, kulit dah tak kusam dan yang paling syiokkk whitehead dah kurangπŸ‘ #iklanvisitig #bazarpaknilmurah #tehkurus #skincarekoreamalaysia #skincare #organicskincare

KEBAYA QAIRINA
RM125SM/ RM130SS

SIZE S
Measurements :
Top
Shoulder : 14"
Bust :34"
Sleeve length : 22"
Length :26.5"

Skirt :
Waist : 25-35" (fully getah)
Hips : 36"
Length : 40" ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ SIZE M
Measurements :
Top
Shoulder : 14.5"
Bust : 36"
Sleeve length : 22"
Length :26.5"

Skirt :
Waist : 27-37"" (fully getah)
Hips : 38"
Length : 40" ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ LABEL L
Measurements :
Top
Shoulder : 15"
Bust : 38"
Sleeve length : 23"
Length :27"

Skirt :
Waist : 29-39" (fully getah)
Hips : 40"
Length : 41" ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ LABEL XL
Measurements :
Top
Shoulder : 15.5"
Bust : 40"
Sleeve length : 23"
Length :27"

Skirt :
Waist : 31-41" (fully getah)
Hips : 42"
Length : 41" -material denim cotton stretchable dihiasi lace
- hidden zip di dada dan tangan
- skirt cutting mermaid
WhatsApp 0178815393
#sayajualmurah #iklanvisitig #johor #kualalumpur #perak #bazaarpaknil #bazaaronlineshop #bajukurung #fashionista #terangganu #melaka

Setiap tahun raya, mestilah nak sedondon dgn family kan? Barulah meriah rayaaa... Jadi tahun ni, colour apa yg jadi pilihan? 🀨
.
.
FAZURA KURUNG
RM135 FREE POSTAGE SELLING PRICE

Material: COMO CREPE

Colour : FOREST GREEN, DARK BLUE, DUSTY PINK, ORANGE, RED MAROON

Keistimewaan * bf friendly *zip dibhgian dada utk menyusu *direka khas cutting yang kelihatan kurus *Kain separuh getah *Dihiasi dengan EXCLUSIVE LACE untuk tampak lebih anggun dan bergaya

Berminat?
PM: www.facebook.com/messages/AdorableScarf
@
WhatsApp: http://www.wasap.my/+60123034185

#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkurung #kurung #shoppingmalaysia #shoppingonlinemalaysia #iklanvisitig #igbizmalaysia #instashopmalaysia #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #visitmyigmalaysiaonline #visitmyigmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags