[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#iklankan

134 posts

TOP POSTS

PARTY SLANKERS PRIANGAN & CIMAHI (Bumper Lite)
#iklankan
#plur
#22januari2017

Spion retrack ori jazz sen
Price :1.200.000

#iklankan #spion #spionori #spionretract

.. ready especially for dayra..

- follow us on instagram @nee_sya.collection -
PELUANG MELUASKAN LAGI PERNIAGAAN BISKITA.
Kan sewa kedai.. budget terhad?? Kami mengalu2kan biskita utk menyewa railing dan cube dgn harga terendah.
SEWA CUBE & RAILINGS dgn kami.. Kami bantu..
#harga murah.
#iklankan secara meluas, onlinee &offline
#aktif dalam contest bagi mempromosikan produk biskita(KAMI SPONSOR)
#aktif dalam lucky draw bagi mengembirakan pelangan biskita(KAMI SPONSOR)
#kami support product biskita
#lucky draw untuk vendors setiap bulan untuk giliran mendapat free RENTAL.

Think positive :-) >>>> kenapa berniaga tanpa kedai atau menjadikan rumah sebagai kedai boleh berjaya?? Ianya adalah STRATEGI DLM USAHA MEMAJUKAN. Jgn takut dimana pun kita berada, percayalah rezeki melimpah sentiasa ada kpd mereka yang selau berusaha.

Whatsapp for booking +673 835 2137

Letops naw naw zaza cerdik dah di buka di Nilai 3 (berdekatan dgn Nilai Impian)...sesiapa nak hanta anak2 boleh daftar ke zaza cerdik naw naw...pasti anak2 cerdik macam iolsπŸ€—πŸ€—πŸ€— #zazacerdik#nilai3#iolssekadarberkongsi#viral#bijak#iklankan#klia# #taskamalaysia#taska#tadika#babycarrier #babystrollermurah #nilaiimpian

Altero dah masuk ruang niaga negara Indonesia uoollllsssπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Kami menganjurkan program keusahawanan yg dijamin berkesan dan terunggul di abad ini yg menyediakan;
#bimbingan
#iklankan biz anda
#upsale
#pasarkan biz anda secara global & local
#jaminan modal perniagaan anda dikembalikan dlm masa yg singkat
Sila pm @ fast respond 0195650258 (hayati)
Tempat adalah terhad 20 org terawal Sahaja!!!!!!

Assalamu'alaikum n very good morning ☺☺☺☺☺ Kami menganjurkan program keusahawanan yg dijamin berkesan dan terunggul di abad ini yg menyediakan;
#bimbingan
#iklankan biz anda
#upsale
#pasarkan biz anda secara global & local
#jaminan modal perniagaan anda dikembalikan dlm masa yg singkat
Sila pm @ fast respond 0193154261
Tempat adalah terhad 20 org terawal Sahaja!!!!!!

Semua dijemput untuk memeriahkan lagi #group baru kami di telegram.. Lebih mudah bagi team kami untuk update handbag2 terbaru..
====================================== #Murahnya bag
Telegram ini diuruskan dan dikawal selia oleh team murahnya bag untuk urusan jual beli handbag dan #pertanyaan.

#Team kami akan berusaha untuk memberikan harga yang paling murah dan mampu milik serta sesuai untuk handbag - handbag yang di #iklankan.. https://telegram.me/murahnyabag

#malaysia
#viral
#handbag
#telegram

MOST RECENT

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…
Sesi Betjanda ke-2
Gerak aja!
#goternak #investternak #pejuangiklan #iklankan #goonline #swasembadapangan #jaya #bekup2017 #BEKUPstart

Follow ig @strikebackstreetwear utk streetwear cantik-cantik.. #iklankan #jombliramairamai
#Repost @strikebackstreetwear (@get_repost)
・・・
The Black Khatam.

Highly recommended!
‼️HERSCHEL WALLET‼️
.
.
πŸ’’Ready Stock
πŸ’’πŸ’―Authentic
πŸ’’Finest Quality πŸ‘πŸ‘πŸ‘
πŸ’°RM90.00 including postage (EM)
πŸ“¦WM: RM10.00
🚚 COD: Equine Park / Putrajaya / Bangi
.
.
☎️012 2988721 / 012 799 9086
πŸ“ΈFB: strikeback_streetwear
πŸ’ΈCarousell: strikeback_streetwear
.
.
πŸŒ€Follow IG : @strikebackstreetwear
πŸŒ€Follow IG : @strikebackstreetwear
πŸŒ€Follow IG : @strikebackstreetwear
.
.
#herschelmurah #herschelmurahmalaysia #walletmurah #walletherschelmurah #sayajual #jualmurah #streetwear #streetwearmurah #StrikeBackStreetwear #FamilyOfColours #ukm #uitm #upm #uum #uum #uitm #ukm #unimap #usm #universitimalaya #uia #um #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #kolejkomuniti #malaysia #trendingmalaysia #hipstermalaysia #hipstermalaya

KASKUS bakal ngasih BONUS BERLIPAT buat Agan - Agan yang beriklan di #KASKUSAds. Dengan beriklan menggunakan tombol "IKLANKAN", Agan bakal mendapatkan bonus jumlah klik berlipat. Yuk, cobain ngiklan di KASKUS sekarang!

.. ready especially for dayra..

kita pagi pagi dah dapat feedback dari customer ! So kepada sesiapa nak putih before raya, sempat lagi ni. So let's putih sama sama ! Haha
.
.
🌸🌿Jom Cantik dengan Booster Whitening 🌿🌸
.
πŸ’‹ Memutihkan kulit 5Γ— ganda daripada kulit asal
πŸ’‹ Menghilangkan parut lama . .
πŸ’‹ Tidak ada kesan sampingan . .
πŸ’‹ Mengecutkan jerawat .
πŸ’‹ Menyingkirkan toksin dlm badan .
πŸ’‹ Lebih gebu,lembab & tegang
πŸ’‹ Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag .
πŸ’‹ Digalakkan untk ibu menyusu bayi .
.
.
πŸ€ Satu botol tahan satu bulan .
.
.
πŸŽ€ 1 biji untk 4 hari .
Whatsapp πŸ“² 016-951 4995
.
.
Rm60 add postage rm10sm rm11ss .
.
.
#boosterwhitening #putihgebu #kulitcantik #booster #mirafilzah #kulitputih #scrubcoffee #putih #feedbackbooster #nursajat #janganmengata #letscantik #khaibahar #kuantan #mua #codkuantan #kecantikan #memutihkan #perkahwinan #photoshoot #pahang #iklankan

Ehh, kita pagi pagi dah dapat feedback dari customer ! So kepada sesiapa nak putih before raya, sempat lagi ni. So let's putih sama sama ! Haha
.
.
🌸🌿Jom Cantik dengan Booster Whitening 🌿🌸
.
πŸ’‹ Memutihkan kulit 5Γ— ganda daripada kulit asal
πŸ’‹ Menghilangkan parut lama . .
πŸ’‹ Tidak ada kesan sampingan . .
πŸ’‹ Mengecutkan jerawat .
πŸ’‹ Menyingkirkan toksin dlm badan .
πŸ’‹ Lebih gebu,lembab & tegang
πŸ’‹ Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag .
πŸ’‹ Digalakkan untk ibu menyusu bayi .
.
.
πŸ€ Satu botol tahan satu bulan .
.
.
πŸŽ€ 1 biji untk 4 hari .
Whatsapp πŸ“² 016-951 4995
.
.
Rm60 add postage rm10sm rm11ss .
.
.
#boosterwhitening #putihgebu #kulitcantik #booster #mirafilzah #kulitputih #scrubcoffee #putih #feedbackbooster #nursajat #janganmengata #letscantik #khaibahar #kuantan #mua #codkuantan #kecantikan #memutihkan #perkahwinan #photoshoot #pahang #iklankan

Kalau Nak berhadapan dengan orang pasti akan lebih merasa berkeyakinan !
.
.
Takdelah korang jadi rasa rendah diri, malu nak bercakap dengan orang. Betul tak??
Siapa je taknak flawless dan putih melepak, semua mesti nak kan lah !
.
.
So tunggu apa lagi, cepat cepat oder dengan hakak ni !
.
.
🌸🌿Jom Cantik dengan Booster Whitening 🌿🌸
.
πŸ’‹ Memutihkan kulit 5Γ— ganda daripada kulit asal
πŸ’‹ Menghilangkan parut lama . .
πŸ’‹ Tidak ada kesan sampingan . .
πŸ’‹ Mengecutkan jerawat .
πŸ’‹ Menyingkirkan toksin dlm badan .
πŸ’‹ Lebih gebu,lembab & tegang
πŸ’‹ Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag .
πŸ’‹ Digalakkan untk ibu menyusu bayi .
.
.
πŸ€ Satu botol tahan satu bulan .
.
.
πŸŽ€ 1 biji untk 4 hari .
Whatsapp πŸ“² 016-951 4995
.
.
Rm60 add postage rm10sm rm11ss .
.
.
#boosterwhitening #putihgebu #kulitcantik #booster #mirafilzah #kulitputih #scrubcoffee #putih #feedbackbooster #nursajat #janganmengata #letscantik #khaibahar #kuantan #mua #codkuantan #kecantikan #memutihkan #perkahwinan #photoshoot #pahang #iklankan

Kalau Nak berhadapan dengan orang pasti akan lebih merasa berkeyakinan !
.
.
Takdelah korang jadi rasa rendah diri, malu nak bercakap dengan orang. Betul tak??
Siapa je taknak flawless dan putih melepak, semua mesti nak kan lah !
.
.
So tunggu apa lagi, cepat cepat oder dengan hakak ni !
.
.
🌸🌿Jom Cantik dengan Booster Whitening 🌿🌸
.
πŸ’‹ Memutihkan kulit 5Γ— ganda daripada kulit asal
πŸ’‹ Menghilangkan parut lama . .
πŸ’‹ Tidak ada kesan sampingan . .
πŸ’‹ Mengecutkan jerawat .
πŸ’‹ Menyingkirkan toksin dlm badan .
πŸ’‹ Lebih gebu,lembab & tegang
πŸ’‹ Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag .
πŸ’‹ Digalakkan untk ibu menyusu bayi .
.
.
πŸ€ Satu botol tahan satu bulan .
.
.
πŸŽ€ 1 biji untk 4 hari .
Whatsapp πŸ“² 016-951 4995
.
.
Rm60 add postage rm10sm rm11ss .
.
.
#boosterwhitening #putihgebu #kulitcantik #booster #mirafilzah #kulitputih #scrubcoffee #putih #feedbackbooster #nursajat #janganmengata #letscantik #khaibahar #kuantan #mua #codkuantan #kecantikan #memutihkan #perkahwinan #photoshoot #pahang #iklankan

Kalau Nak berhadapan dengan orang pasti akan lebih merasa berkeyakinan !
.
.
Takdelah korang jadi rasa rendah diri, malu nak bercakap dengan orang. Betul tak??
Siapa je taknak flawless dan putih melepak, semua mesti nak kan lah !
.
.
So tunggu apa lagi, cepat cepat oder dengan hakak ni !
.
.
🌸🌿Jom Cantik dengan Booster Whitening 🌿🌸
.
πŸ’‹ Memutihkan kulit 5Γ— ganda daripada kulit asal
πŸ’‹ Menghilangkan parut lama . .
πŸ’‹ Tidak ada kesan sampingan . .
πŸ’‹ Mengecutkan jerawat .
πŸ’‹ Menyingkirkan toksin dlm badan .
πŸ’‹ Lebih gebu,lembab & tegang
πŸ’‹ Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag .
πŸ’‹ Digalakkan untk ibu menyusu bayi .
.
.
πŸ€ Satu botol tahan satu bulan .
.
.
πŸŽ€ 1 biji untk 4 hari .
Whatsapp πŸ“² 016-951 4995
.
.
Rm60 add postage rm10sm rm11ss .
.
.
#boosterwhitening #putihgebu #kulitcantik #booster #mirafilzah #kulitputih #scrubcoffee #putih #feedbackbooster #nursajat #janganmengata #letscantik #khaibahar #kuantan #mua #codkuantan #kecantikan #memutihkan #perkahwinan #photoshoot #pahang #iklankan

Kalau Nak berhadapan dengan orang pasti akan lebih merasa berkeyakinan !
.
.
Takdelah korang jadi rasa rendah diri, malu nak bercakap dengan orang. Betul tak??
Siapa je taknak flawless dan putih melepak, semua mesti nak kan lah !
.
.
So tunggu apa lagi, cepat cepat oder dengan hakak ni !
.
.
🌸🌿Jom Cantik dengan Booster Whitening 🌿🌸
.
πŸ’‹ Memutihkan kulit 5Γ— ganda daripada kulit asal
πŸ’‹ Menghilangkan parut lama . .
πŸ’‹ Tidak ada kesan sampingan . .
πŸ’‹ Mengecutkan jerawat .
πŸ’‹ Menyingkirkan toksin dlm badan .
πŸ’‹ Lebih gebu,lembab & tegang
πŸ’‹ Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag .
πŸ’‹ Digalakkan untk ibu menyusu bayi .
.
.
πŸ€ Satu botol tahan satu bulan .
.
.
πŸŽ€ 1 biji untk 4 hari .
Whatsapp πŸ“² 016-951 4995
.
.
Rm60 add postage rm10sm rm11ss .
.
.
#boosterwhitening #putihgebu #kulitcantik #booster #mirafilzah #kulitputih #scrubcoffee #putih #feedbackbooster #nursajat #janganmengata #letscantik #khaibahar #kuantan #mua #codkuantan #kecantikan #memutihkan #perkahwinan #photoshoot #pahang #iklankan

Kalau Nak berhadapan dengan orang pasti akan lebih merasa berkeyakinan !
.
.
Takdelah korang jadi rasa rendah diri, malu nak bercakap dengan orang. Betul tak??
Siapa je taknak flawless dan putih melepak, semua mesti nak kan lah !
.
.
So tunggu apa lagi, cepat cepat oder dengan hakak ni !
.
.
🌸🌿Jom Cantik dengan Booster Whitening 🌿🌸
.
πŸ’‹ Memutihkan kulit 5Γ— ganda daripada kulit asal
πŸ’‹ Menghilangkan parut lama . .
πŸ’‹ Tidak ada kesan sampingan . .
πŸ’‹ Mengecutkan jerawat .
πŸ’‹ Menyingkirkan toksin dlm badan .
πŸ’‹ Lebih gebu,lembab & tegang
πŸ’‹ Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag .
πŸ’‹ Digalakkan untk ibu menyusu bayi .
.
.
πŸ€ Satu botol tahan satu bulan .
.
.
πŸŽ€ 1 biji untk 4 hari .
Whatsapp πŸ“² 016-951 4995
.
.
Rm60 add postage rm10sm rm11ss .
.
.
#boosterwhitening #putihgebu #kulitcantik #booster #mirafilzah #kulitputih #scrubcoffee #putih #feedbackbooster #nursajat #janganmengata #letscantik #khaibahar #kuantan #mua #codkuantan #kecantikan #memutihkan #perkahwinan #photoshoot #pahang #iklankan

Kalau Nak berhadapan dengan orang pasti akan lebih merasa berkeyakinan !
.
.
Takdelah korang jadi rasa rendah diri, malu nak bercakap dengan orang. Betul tak??
Siapa je taknak flawless dan putih melepak, semua mesti nak kan lah !
.
.
So tunggu apa lagi, cepat cepat oder dengan hakak ni !
.
.
🌸🌿Jom Cantik dengan Booster Whitening 🌿🌸
.
πŸ’‹ Memutihkan kulit 5Γ— ganda daripada kulit asal
πŸ’‹ Menghilangkan parut lama . .
πŸ’‹ Tidak ada kesan sampingan . .
πŸ’‹ Mengecutkan jerawat .
πŸ’‹ Menyingkirkan toksin dlm badan .
πŸ’‹ Lebih gebu,lembab & tegang
πŸ’‹ Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag .
πŸ’‹ Digalakkan untk ibu menyusu bayi .
.
.
πŸ€ Satu botol tahan satu bulan .
.
.
πŸŽ€ 1 biji untk 4 hari .
Whatsapp πŸ“² 016-951 4995
.
.
Rm60 add postage rm10sm rm11ss .
.
.
#boosterwhitening #putihgebu #kulitcantik #booster #mirafilzah #kulitputih #scrubcoffee #putih #feedbackbooster #nursajat #janganmengata #letscantik #khaibahar #kuantan #mua #codkuantan #kecantikan #memutihkan #perkahwinan #photoshoot #pahang #iklankan

Kalau Nak berhadapan dengan orang pasti akan lebih merasa berkeyakinan !
.
.
Takdelah korang jadi rasa rendah diri, malu nak bercakap dengan orang. Betul tak??
Siapa je taknak flawless dan putih melepak, semua mesti nak kan lah !
.
.
So tunggu apa lagi, cepat cepat oder dengan hakak ni !
.
.
🌸🌿Jom Cantik dengan Booster Whitening 🌿🌸
.
πŸ’‹ Memutihkan kulit 5Γ— ganda daripada kulit asal
πŸ’‹ Menghilangkan parut lama . .
πŸ’‹ Tidak ada kesan sampingan . .
πŸ’‹ Mengecutkan jerawat .
πŸ’‹ Menyingkirkan toksin dlm badan .
πŸ’‹ Lebih gebu,lembab & tegang
πŸ’‹ Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag .
πŸ’‹ Digalakkan untk ibu menyusu bayi .
.
.
πŸ€ Satu botol tahan satu bulan .
.
.
πŸŽ€ 1 biji untk 4 hari .
Whatsapp πŸ“² 016-951 4995
.
.
Rm60 add postage rm10sm rm11ss .
.
.
#boosterwhitening #putihgebu #kulitcantik #booster #mirafilzah #kulitputih #scrubcoffee #putih #feedbackbooster #nursajat #janganmengata #letscantik #khaibahar #kuantan #mua #codkuantan #kecantikan #memutihkan #perkahwinan #photoshoot #pahang #iklankan

Kalau Nak berhadapan dengan orang pasti akan lebih merasa berkeyakinan !
.
.
Takdelah korang jadi rasa rendah diri, malu nak bercakap dengan orang. Betul tak??
Siapa je taknak flawless dan putih melepak, semua mesti nak kan lah !
.
.
So tunggu apa lagi, cepat cepat oder dengan hakak ni !
.
.
🌸🌿Jom Cantik dengan Booster Whitening 🌿🌸
.
πŸ’‹ Memutihkan kulit 5Γ— ganda daripada kulit asal
πŸ’‹ Menghilangkan parut lama . .
πŸ’‹ Tidak ada kesan sampingan . .
πŸ’‹ Mengecutkan jerawat .
πŸ’‹ Menyingkirkan toksin dlm badan .
πŸ’‹ Lebih gebu,lembab & tegang
πŸ’‹ Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag .
πŸ’‹ Digalakkan untk ibu menyusu bayi .
.
.
πŸ€ Satu botol tahan satu bulan .
.
.
πŸŽ€ 1 biji untk 4 hari .
Whatsapp πŸ“² 016-951 4995
.
.
Rm60 add postage rm10sm rm11ss .
.
.
#boosterwhitening #putihgebu #kulitcantik #booster #mirafilzah #kulitputih #scrubcoffee #putih #feedbackbooster #nursajat #janganmengata #letscantik #khaibahar #kuantan #mua #codkuantan #kecantikan #memutihkan #perkahwinan #photoshoot #pahang #iklankan

Kalau Nak berhadapan dengan orang pasti akan lebih merasa berkeyakinan !
.
.
Takdelah korang jadi rasa rendah diri, malu nak bercakap dengan orang. Betul tak??
Siapa je taknak flawless dan putih melepak, semua mesti nak kan lah !
.
.
So tunggu apa lagi, cepat cepat oder dengan hakak ni !
.
.
🌸🌿Jom Cantik dengan Booster Whitening 🌿🌸
.
πŸ’‹ Memutihkan kulit 5Γ— ganda daripada kulit asal
πŸ’‹ Menghilangkan parut lama . .
πŸ’‹ Tidak ada kesan sampingan . .
πŸ’‹ Mengecutkan jerawat .
πŸ’‹ Menyingkirkan toksin dlm badan .
πŸ’‹ Lebih gebu,lembab & tegang
πŸ’‹ Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag .
πŸ’‹ Digalakkan untk ibu menyusu bayi .
.
.
πŸ€ Satu botol tahan satu bulan .
.
.
πŸŽ€ 1 biji untk 4 hari .
Whatsapp πŸ“² 016-951 4995
.
.
Rm60 add postage rm10sm rm11ss .
.
.
#boosterwhitening #putihgebu #kulitcantik #booster #mirafilzah #kulitputih #scrubcoffee #putih #feedbackbooster #nursajat #janganmengata #letscantik #khaibahar #kuantan #mua #codkuantan #kecantikan #memutihkan #perkahwinan #photoshoot #pahang #iklankan

Kalau Nak berhadapan dengan orang pasti akan lebih merasa berkeyakinan !
.
.
Takdelah korang jadi rasa rendah diri, malu nak bercakap dengan orang. Betul tak??
Siapa je taknak flawless dan putih melepak, semua mesti nak kan lah !
.
.
So tunggu apa lagi, cepat cepat oder dengan hakak ni !
.
.
🌸🌿Jom Cantik dengan Booster Whitening 🌿🌸
.
πŸ’‹ Memutihkan kulit 5Γ— ganda daripada kulit asal
πŸ’‹ Menghilangkan parut lama . .
πŸ’‹ Tidak ada kesan sampingan . .
πŸ’‹ Mengecutkan jerawat .
πŸ’‹ Menyingkirkan toksin dlm badan .
πŸ’‹ Lebih gebu,lembab & tegang
πŸ’‹ Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag .
πŸ’‹ Digalakkan untk ibu menyusu bayi .
.
.
πŸ€ Satu botol tahan satu bulan .
.
.
πŸŽ€ 1 biji untk 4 hari .
Whatsapp πŸ“² 016-951 4995
.
.
Rm60 add postage rm10sm rm11ss .
.
.
#boosterwhitening #putihgebu #kulitcantik #booster #mirafilzah #kulitputih #scrubcoffee #putih #feedbackbooster #nursajat #janganmengata #letscantik #khaibahar #kuantan #mua #codkuantan #kecantikan #memutihkan #perkahwinan #photoshoot #pahang #iklankan

Kalau Nak berhadapan dengan orang pasti akan lebih merasa berkeyakinan !
.
.
Takdelah korang jadi rasa rendah diri, malu nak bercakap dengan orang. Betul tak??
Siapa je taknak flawless dan putih melepak, semua mesti nak kan lah !
.
.
So tunggu apa lagi, cepat cepat oder dengan hakak ni !
.
.
🌸🌿Jom Cantik dengan Booster Whitening 🌿🌸
.
πŸ’‹ Memutihkan kulit 5Γ— ganda daripada kulit asal
πŸ’‹ Menghilangkan parut lama . .
πŸ’‹ Tidak ada kesan sampingan . .
πŸ’‹ Mengecutkan jerawat .
πŸ’‹ Menyingkirkan toksin dlm badan .
πŸ’‹ Lebih gebu,lembab & tegang
πŸ’‹ Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag .
πŸ’‹ Digalakkan untk ibu menyusu bayi .
.
.
πŸ€ Satu botol tahan satu bulan .
.
.
πŸŽ€ 1 biji untk 4 hari .
Whatsapp πŸ“² 016-951 4995
.
.
Rm60 add postage rm10sm rm11ss .
.
.
#boosterwhitening #putihgebu #kulitcantik #booster #mirafilzah #kulitputih #scrubcoffee #putih #feedbackbooster #nursajat #janganmengata #letscantik #khaibahar #kuantan #mua #codkuantan #kecantikan #memutihkan #perkahwinan #photoshoot #pahang #iklankan

Kalau Nak berhadapan dengan orang pasti akan lebih merasa berkeyakinan !
.
.
Takdelah korang jadi rasa rendah diri, malu nak bercakap dengan orang. Betul tak??
Siapa je taknak flawless dan putih melepak, semua mesti nak kan lah !
.
.
So tunggu apa lagi, cepat cepat oder dengan hakak ni !
.
.
🌸🌿Jom Cantik dengan Booster Whitening 🌿🌸
.
πŸ’‹ Memutihkan kulit 5Γ— ganda daripada kulit asal
πŸ’‹ Menghilangkan parut lama . .
πŸ’‹ Tidak ada kesan sampingan . .
πŸ’‹ Mengecutkan jerawat .
πŸ’‹ Menyingkirkan toksin dlm badan .
πŸ’‹ Lebih gebu,lembab & tegang
πŸ’‹ Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag .
πŸ’‹ Digalakkan untk ibu menyusu bayi .
.
.
πŸ€ Satu botol tahan satu bulan .
.
.
πŸŽ€ 1 biji untk 4 hari .
Whatsapp πŸ“² 016-951 4995
.
.
Rm60 add postage rm10sm rm11ss .
.
.
#boosterwhitening #putihgebu #kulitcantik #booster #mirafilzah #kulitputih #scrubcoffee #putih #feedbackbooster #nursajat #janganmengata #letscantik #khaibahar #kuantan #mua #codkuantan #kecantikan #memutihkan #perkahwinan #photoshoot #pahang #iklankan

Most Popular Instagram Hashtags