#ikhtiarhamil

MOST RECENT

"RINGAN AJE BESI BILA ANGKAT!"😂
.
.
Tak menahan Aizz gelak bila dengar punch line Encik Nafis ni! Tapii, logik jugak apa yang dia bagitahu okay u olls! Yang selalu lesu, yang perlukan extra energi untuk bersukan cubalah ambil madu cinta ni!
_
Tiada lagi masalah pancit! Bertenaga lain macam lepas ambil madu cinta!💪💪💪
.
.
Dapatkan segera sementara stok masih ada! Tiap kali restock, cepat aje licin! 😍
.
.
#jomdropnerrys
#aizzdenz
#maducinta
#madu
#ikhtiarhamil
#nakmaducinta
#staminapadu
#beritenaga
#ubatkuat
#hotitem
#lakukeras
#rawatsakitsendi
#postageseluruhnegeri
#postageseluruhmalaysia

7 bulan kaedah rawatan urutan Ikhtiar Hamil .. cstmer masih negatif prgnent test ... masih setia dan sabar dengan rawatan .. :
:
Tapiii ... hari ini cstmer send pic ... dia kata positif ....wahh ... gembira betul cstmer ... :
:
Alhamdulillah. Dengan kaedah rawatan urutan Ikhtiar Hamil , cstmer yang sudah 5 tahun kawin .. sudah MeNgandung 😘😘 :
:
Anda masih belum hamil ? Teringin nak Hamil ? Jom cuba kaedah rawatan Ikhtiar Hamil dengan Fatin .. hanya perlu wsp / call Fatin untuk temujanji 0197660602 .. #homespaateen #ikhtiarhamil #urutan #urutanikhtiarhamil

BAKAL BERSALIN TAK LAMA LAGI? MASIH MENCARI JAMU YG ALL IN 1 BENEFIT? .
.
Menjalani tempoh berpantang sememangnya perkara yang sangat mencabar buat ibu..Terutama sekali bagi yang pertama kali melahirkan anak.
.
Penjagaan selepas bersalin adalah sangat penting untuk mengembalikan kesihatan ibu setelah mengandung dan mengalami pelbagai perubahan fizikal dan juga naik turun tahap kesihatan
.
Alhamdulillah, rata2 bakal ibu yang consume JTT telah memberikan feedback yg positif 💜.. Antara kebaikkan JTT adalah:-
.
💋KULIT .
✔Bebas jerawat dan jeragat, memudarkan parut dan cela, mencantikkan dan mencerahkan kulit
.
💋TENAGA DAN BERAT BADAN .
✔Mempertingkatkan tenaga dalaman tubuh. Membakar lemak berlebihan dan mengempiskan perut.
.
💋KITARAN HAID & KESIHATAN FARAJ
✔Menstabilkan kitaran haid yang normal sebelum / selepas melahirkan / berkahwin. JTT mampu membantu menegangkan tisu faraj yang longgar, menyubur kan rahim dan merawat keputihan
.
💋KESIHATAN DALAMAN & HUBUNGAN INTIM .
✔Menganjalkan dan merawat aset wanita agar sentiasa kelihatan muda
.
.
Ready Stock
🔅1 Box - RM88
🔅2 Boxes - RM176
🔅3 Boxes - RM264
.
🍃Free Postage
🍃Free Gift
🍃Start booking your next Jamu Tun Teja from me now. .
.
WHATSAPP:
📲 www.wasap.my/60127966097/JTT
.
.
#energybooster #milkbooster #tambahsusu #sembelit #keputihan #keletihan #ikhtiarhamil #payudarakendur #kulitsihat #jamumoden #hormontakstabil #haidtidakteratur #periodpain #setbersalin #setberpantang #breastfeeding #jamuperapat #lifestylejamu #jamu4in1 #jerawat #bakarlemak #jamukurus #jamutunteja #ajimaura #jamuviral #anakdara #monopouse #jamuterbaik #aurainsta #aurainstabatch16

Kulit sihat tanpa cela, jerawat & jeragat menjadi dambaan setiap wanita..😍
. .
1st Lifestyle Jamu in Malaysia.. jom berjamu dengan Jamu Tun Teja.. Bukan sekadar jamu biasa..
.
Kandungan KULIT KAYU MANIS, MADU ASLI, COLLAGEN serta VITAMIN C di dalam setiap sachet JTT mampu:
.
❤️Merawat jerawat serta jeragat
❤️Mencantikkan kulit
❤️Menghilangkan parut
❤️Menganjalkan kulit agar lebih halus dan cerah
❤️Mengurangkan kedutan pada kulit
❤️Mengurangkan lebam bawah mata
❤️Rambut lebih sihat dan kuat
.
WHATSAPP:
📲 www.wasap.my/60127966097/JTT
.
.
#energybooster #milkbooster #tambahsusu #sembelit #keputihan #keletihan #ikhtiarhamil #payudarakendur #kulitsihat #jamumoden #hormontakstabil #haidtidakteratur #periodpain #setbersalin #setberpantang #breastfeeding #jamuperapat #lifestylejamu #jamu4in1 #jerawat #bakarlemak #jamukurus #jamutunteja #ajimaura #jamuviral #anakdara #monopouse #jamuterbaik #aurainsta #aurainstabatch16

NAK KURUS CARA SELAMAT & BERKESAN? JAMU TUN TEJA PRODUK YG DIIKTIRAF TAW.. 😍
.
Jamu Tun Teja juga turut membantu dalam..
✔ proses menurunkan berat badan, ✔ menyingkirkan lemak berlebihan
✔ meningkatkan metabolisme tubuh.

Antara Kandungan ramuan Jamu tun teja yg membantu uolss untuk kurus.
.
💚Lada Hitam – Black Pepper ==========================
Membakar lemak berlebihan, membantu sistem penghadaman, memanaskan badan, membuang angin berlebihan badan,
melegakan ketegangan otot dan stress.

💚Kulit Kayu Manis – Cinnamon
===========================
Merawat jerawat dan jeragat, membantu mengurangkan kolestrol, mengurangkan berat badan, meningkatkan kesuburan,
menghilangkan parut kulit.

💚Acai Berry ===========
Membakar lemak berlebihan, membuang toksin di dalam badan, mengurangkan iritasi kulit, melambatkan proses penuaan,
meningkatkan tenaga, meningkatkan fungsi seksual dan mental, sangat baik untuk kesihatan jantung.

.
Rasailah kehebatan jamu tun teja.. dijamin Berkesan.. produk selamat dan diiktiraf.. .
WHATSAPP:
📲 www.wasap.my/60127966097/JTT
.
.
#energybooster #milkbooster #tambahsusu #sembelit #keputihan #keletihan #ikhtiarhamil #payudarakendur #kulitsihat #jamumoden #hormontakstabil #haidtidakteratur #periodpain #setbersalin #setberpantang #breastfeeding #jamuperapat #lifestylejamu #jamu4in1 #jerawat #bakarlemak #jamukurus #jamutunteja #ajimaura #jamuviral #anakdara #monopouse #jamuterbaik #aurainsta #aurainstabatch16

"RINGAN AJE BESI BILA ANGKAT!"😂
.
.
Tak menahan Eyka gelak bila dengar punch line Encik Nafis ni! Tapii, logik jugak apa yang dia bagitahu okay u olls! Yang selalu lesu, yang perlukan extra energi untuk bersukan cubalah ambil madu cinta ni!
_
Tiada lagi masalah pancit! Bertenaga lain macam lepas ambil madu cinta!💪💪💪
.
.
Dapatkan segera sementara stok masih ada! Tiap kali restock, cepat aje licin! 😍
.
.
#jomdropnerrys
#maducinta
#madu
#ikhtiarhamil
#nakmaducinta
#staminapadu
#beritenaga
#ubatkuat
#hotitem

💗Bahan2 ni semua mmg khusus utk masalah BERAT BADAN mahupun kegemukan..ia berfungsi
✔memecahkan lemak
✔mengurangkan selera makan
✔melawaskan pembuangan
✔menyahkan toksid dlm badan
✔mengempiskan perut
.
HEBAT BUKAN!!!
.
Tunggu apa lg...mai pakat beli skrg..
.
📲whatsapps: 60125585396
📲whatsapps: 60125585396
📲whatsapps: 60125585396
.
#yengyengviral #yengyengpenang
#jamuchocoyeng2
#putehcandyyeng2
#delgadoyeng2
#jamumoden
#kurusslim#jagajantung
#ketatpadat #keputihanhilang #ikhtiarhamil
#ibubersalin#ibuberpantang #jagakesihatan#kulitflawless #kukurambutsihat
#kurangkansinus #pudarkanjeragat#bazaronline #kedaijamu #trustedseller
#anakdarabolehmakan
#dijaminselamat

💗Bahan2 ni semua mmg khusus utk masalah BERAT BADAN mahupun kegemukan..ia berfungsi
✔memecahkan lemak
✔mengurangkan selera makan
✔melawaskan pembuangan
✔menyahkan toksid dlm badan
✔mengempiskan perut
.
HEBAT BUKAN!!!
.
Tunggu apa lg...mai pakat beli skrg..
.
📲whatsapps: 60125585396
📲whatsapps: 60125585396
📲whatsapps: 60125585396
.
#yengyengviral #yengyengpenang
#jamuchocoyeng2
#putehcandyyeng2
#delgadoyeng2
#jamumoden
#kurusslim#jagajantung
#ketatpadat #keputihanhilang #ikhtiarhamil
#ibubersalin#ibuberpantang #jagakesihatan#kulitflawless #kukurambutsihat
#kurangkansinus #pudarkanjeragat#bazaronline #kedaijamu #trustedseller
#anakdarabolehmakan
#dijaminselamat

💗Bahan2 ni semua mmg khusus utk masalah BERAT BADAN mahupun kegemukan..ia berfungsi
✔memecahkan lemak
✔mengurangkan selera makan
✔melawaskan pembuangan
✔menyahkan toksid dlm badan
✔mengempiskan perut
.
HEBAT BUKAN!!!
.
Tunggu apa lg...mai pakat beli skrg..
.
📲whatsapps: 60125585396
📲whatsapps: 60125585396
📲whatsapps: 60125585396
.
#yengyengviral #yengyengpenang
#jamuchocoyeng2
#putehcandyyeng2
#delgadoyeng2
#jamumoden
#kurusslim#jagajantung
#ketatpadat #keputihanhilang #ikhtiarhamil
#ibubersalin#ibuberpantang #jagakesihatan#kulitflawless #kukurambutsihat
#kurangkansinus #pudarkanjeragat#bazaronline #kedaijamu #trustedseller
#anakdarabolehmakan
#dijaminselamat

T E S T I M O N I

Dari seorang yang tak boleh nak telan susu, sekarang dah boleh minum susu tiap-tiap hari kerana Khalish 😊

#susukhalish
#susukambing
#ikhtiarhamil
#ibuhamil
#ibumenyusu
#ibuberpantang
#sususunnah
#susuanak

IBU SELEPAS BERSALIN WAJIB DIJAGA RAPI!
.
.
Kenapa? Kerana dalaman ibu selepas melahirkan anak sangatlah lemah.. Selaku suami anda wajib ambil tahu hal penjagaan ibu yang melahirkan anak anda! Bukan sehari dua taw luka dalaman seorang ibu yang melahirkan anak boleh pulih. 😱
.
.
Susu kambing antara makanan yang digalakkan untuk para ibu amalkan. Susu kambing KHALISH kaya dengan pelbagai vitamin seperti A, B, C yang membantu menyembuhkan luka dalaman serta menambahkan tenaga.
.
.
Bila dah bertenaga automatik emosi ibu pun lebih gembira. Bila emosi dalam keadaan baik, pengeluaran susu pun lebih banyak secara tak langsung Si Manja pun kenyang dan tidak akan meragam. 😍
.
.
Susu kambing Khalish memang pilihan terbaik.

BERMINAT? WHATSAPP AISYAH SEKARANG!!! .
http://www.wasap.my/60102294278/khalish.
http://www.wasap.my/60102294278/khalish.
http://www.wasap.my/60102294278/khalish

#susukhalish
#susukambing
#ikhtiarhamil
#ibuhamil
#ibumenyusu
#ibuberpantang
#sunnah

"RINGAN AJE BESI BILA ANGKAT!"😂
.
.
Tak menahan bro gelak bila dengar punch line Encik Nafis ni! Tapii, logik jugak apa yang dia bagitahu okay u olls! Yang selalu lesu, yang perlukan extra energi untuk bersukan cubalah ambil madu cinta ni!
_
Tiada lagi masalah pancit! Bertenaga lain macam lepas ambil madu cinta!💪💪💪
.
.
Dapatkan segera sementara stok masih ada! Tiap kali restock, cepat aje licin! 😍
.
.
#jomdropnerrys
#maducinta
#madu
#ikhtiarhamil
#nakmaducinta
#staminapadu
#beritenaga
#ubatkuat
#hotitem #instaviral #instafemes #instafamous

.
1 DAY PROMO 21/8/2018, 3BOTOL ❤ MADU CINTA ❤ RM150
.
HARGA ASAL SEBOTOL RM60
JIMAT RM30
.
#Repost @seribeautyofficial
• • • • •
[NOW IN STOCK!]🔥🔥🔥
.
.
Halluuuu..suka untuk Sis Seri yang Madu Cinta kesayangan u olls kini "BACK IN STOCK!"😍
.
.
Yang dah lama menanti tu u olls dah boleh dapatkan segera! Siapa yang cepat dialah paling beruntung! Lambat2 gigit jari la u olls!🙊
.
#seribeautyofficial
#maducinta
#ikhtiarhamil
#ubattenaga
#stamina
#kongsirezekiseri

Say Bye Bye!! pada rambut gugur...😍😍
.
Ramai wanita skrg yg alami masalah rambut gugur...terutamanya selepas melahirkan anak...betul tak???😊😊
kadang2 sampai risau kan sbb terlalu byk rambut yg gugur...😰😰
Jadi apa kata anda semua cuba #putehcandyyeng2 ni utk kuatkan akar rambut..💖💖
.
Jom dapatkan #putehcandy skrg...
📲whatsapps: 60184675070
📲whatsapps: 60184675070
📲whatsapps: 60184675070
.
#yengyengviral
#yengyengpuchong
#yengyengpenang #jamuchocoyeng2 #putehcandyyeng2
#delgadoyeng2
#jamumoden#kukurambutsihat #jamusedap #kurangkansinus #kulitflawless#ikhtiarhamil
#ibubersalin#ibuberpantang #jagakesihatan
#bazaronline#kedaijamu #trustedseller #trustedonlineshop
#anakdarabolehmakan
#dijaminselamat

Say Bye Bye!! pada rambut gugur...😍😍
.
Ramai wanita skrg yg alami masalah rambut gugur...terutamanya selepas melahirkan anak...betul tak???😊😊
kadang2 sampai risau kan sbb terlalu byk rambut yg gugur...😰😰
Jadi apa kata anda semua cuba #putehcandyyeng2 ni utk kuatkan akar rambut..💖💖
.
Jom dapatkan #putehcandy skrg...
📲whatsapps: 60184675070
📲whatsapps: 60184675070
📲whatsapps: 60184675070
.
#yengyengviral
#yengyengpuchong
#yengyengpenang #jamuchocoyeng2 #putehcandyyeng2
#delgadoyeng2
#jamumoden#kukurambutsihat #jamusedap #kurangkansinus #kulitflawless#ikhtiarhamil
#ibubersalin#ibuberpantang #jagakesihatan
#bazaronline#kedaijamu #trustedseller #trustedonlineshop
#anakdarabolehmakan
#dijaminselamat

Most Popular Instagram Hashtags