[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ikhtiarhamil

MOST RECENT

Masih mencari-cari produk yang boleh bantu selesaikan masalah alahan dan hb low ibu?

Jom amalkan jus prenatal Lamamma. Mudah nak amalkan. Ambil satu sudu pagi dan satu sudu malam. Mudahkan?

Boleh whatsapp kaksu di 0177506997 atau direct link kat atas tu. 😉

Rm98 sahaja sekotak
Akak2 boleh reward utk diri sndiri.penjagaan dalaman mmg penting.nmpak mcm mahal tp mg berbaloi2 hasilnya.Rm98 sahaja sebulan..abang2 boleh hadiahkn utk isteri.confirm isteri sukaaa 😍😍😍
.
.
#maharani #maharanimalaysia #pilmaharani #herbamaharani #senggugut #ikhtiarhamil #keputihan #haidtakteratur #cyst #fibroid #maharanikl #freecod #setberpantang #setbersalin #amalandalampantang #kecantikan #kesuburan #hamil #herba #jamu #kesihatan

Masih tercari-cari produk yang boleh bantu selesaikan masalah alahan dan hb low?

Kami ada jus prenatal Lamamma. Mudah sangat nak ambil. Satu sudu pagi dan satu sudu malam.

Boleh whatsapp su di 0177506997 atau klik link direct kat atas tu. ;)

Sejenis perasaan bila dapat menggembirakan orang lain..yeay hari ni Cik Meera happy sangat!! Nak beli Jamu Tun Teja?? Ms Meera
whatsapp 0132666830
.
PRICE
RM88 per box (15 sachets)
.
COD
MRT Semantan & Keramat Mall .
POSTAGE
free with purchase of 2 boxes

#jamutunteja #jtt #jamutuntejasemantan #jamutuntejasetapak #jamutuntejakeramat #jttsemantan #jttsetapak #jttkeramat #agentjamukeramat #jamumoden #jamuberpantang #agenjamu #jamusemantan #jamuforfetility #ikhtiarhamil #energybooster #milkboster #jamuforconfinement #confinement #nanajttteam #keputihan #senggugut #nakkurus #fatburner #collagen #vitaminc #jamutunteja_hq

Boleh ker solat dengan khusyu' bila ada gangguan seperti:-
.
🍁 keputihan berbau hanyir
🍁 berair/becak
🍁 gatal/merenyam
.
.
🌸🌸Apa penyelesaian dia??? Buang lah air lebihan - lebihan tu.
kebersihan perlu dijaga.
Simpan lama - lama boleh jadi penyakit.

Bau pon busuk.

Allah xsuka.
Suami pon tak selesa.

Jom bersih.
Meruang guna masker vagina susuk dara tau.
Buang bersih - bersih lendir tu.

Lendir keputihan level 1 tahap tak kronik boleh guna masker vagina ni.

Kalau level lebih teruk kena tanya juru runding jsd.

Boleh guna jamu pengantin dara atau susuk kekal dara bagi yang kronik sangat dan dah ada jangkitan kuman.

Buang lah.
Buat apa simpan - simpan.
Benda kotor tu.

Jom kita solat dengan tenang dan aman.
Khusyuk tanpa gatal - gatal kat kat situ.
Khusyuk tanpa memikirkan benda air, cecair keluar dari situ.

Jom tamak pahala !!! Insyallah boleh membuang segala kotoran dalam rahim.
BONUS Sihat.

Itu yang kita nak kan?
Boleh jadikan korang ANAK DARA tau,
Nak ke Nak?😁
.
ORDER?
.
Whasap Iman k😘
📲011.1194.5595
💓Stokist Sah JSD Anda💓
.
My Verified IG:
@jsd_malaysia
@jamususukdara.my
.
.
#jsd
#kualalumpur
#shahalam
#sabah
#sarawak
#jerawat
#milkbooster
#setberpantang
#bengkung
#setbersalin
#jamuindahkeluarga
#wedding
#bedungbaby
#femininewashjsd
#anggunpesonasoap
#pengantin
#anakdara
#sethamil
#jamususukdara
#keputihan
#senggugut
#ikhtiarhamil
#jamu
#masker
#kentutvagina
#ketat
#farajberbau
#longgar
#susukkekaldara

Forever gin-chia mengandungi ginseng, emas chia dan asid askorbik

Ginseng adalah herba yang digunakan secara meluas untuk ● meningkatkan tenaga, ●meningkatkan tahap ketahanan tubuh ●memperbaiki peredaran darah. ●Benih Golden Chia telah digunakan secara meluas oleh orang india Amerika tengah sebagai tambahan untuk meningkatkan stamina

UNTUK ORDER WASSAP 0176612957

#ginchiamurah #ginchia #murah #foreverlivingmalaysia #foreverlivingborong #foreverroyaljelly #aloeveragelforever#arcticseaforever #malaysiaonlineshop #bazarpaknil #borong #trustedshop #trustedseller #aloeberrynectarmurah #aloeberrynectarmalaysia#bazarpaknilmurah #glowglowing #sihatforever #sihatkuruscantik #jelita#wanita #ikhtiarhamil #ibumengandung #ibuanak

Forever gin-chia mengandungi ginseng, emas chia dan asid askorbik

Ginseng adalah herba yang digunakan secara meluas untuk ● meningkatkan tenaga, ●meningkatkan tahap ketahanan tubuh ●memperbaiki peredaran darah. ●Benih Golden Chia telah digunakan secara meluas oleh orang india Amerika tengah sebagai tambahan untuk meningkatkan stamina

UNTUK ORDER WASSAP 0176612957

#ginchiamurah #ginchia #murah #foreverlivingmalaysia #foreverlivingborong #foreverroyaljelly #aloeveragelforever#arcticseaforever #malaysiaonlineshop #bazarpaknil #borong #trustedshop #trustedseller #aloeberrynectarmurah #aloeberrynectarmalaysia#bazarpaknilmurah #glowglowing #sihatforever #sihatkuruscantik #jelita#wanita #ikhtiarhamil #ibumengandung #ibuanak

Forever gin-chia mengandungi ginseng, emas chia dan asid askorbik

Ginseng adalah herba yang digunakan secara meluas untuk ● meningkatkan tenaga, ●meningkatkan tahap ketahanan tubuh ●memperbaiki peredaran darah. ●Benih Golden Chia telah digunakan secara meluas oleh orang india Amerika tengah sebagai tambahan untuk meningkatkan stamina

UNTUK ORDER WASSAP 0176612957

#ginchiamurah #ginchia #murah #foreverlivingmalaysia #foreverlivingborong #foreverroyaljelly #aloeveragelforever#arcticseaforever #malaysiaonlineshop #bazarpaknil #borong #trustedshop #trustedseller #aloeberrynectarmurah #aloeberrynectarmalaysia#bazarpaknilmurah #glowglowing #sihatforever #sihatkuruscantik #jelita#wanita #ikhtiarhamil #ibumengandung #ibuanak

KHASIAT PRENATAL
. 👸 Amalkan seawal kehamilan ya mommy.
.
👶 Terbaik untuk baby dalam kandungan.
.
Mommy jangan miss minum tau.

Amalkan 1 sudu pagi & 1 sudu malam. 😊
.
Konsisten ok untuk dapatkan kesan terbaik.

Amalkan 1 sudu pagi & 1 sudu malam. 😊
.
Konsisten ok untuk dapatkan kesan terbaik.

Amalkan 1 sudu pagi & 1 sudu malam. 😊
.
Konsisten ok untuk dapatkan kesan terbaik.

Amalkan 1 sudu pagi & 1 sudu malam. 😊
.
Konsisten ok untuk dapatkan kesan terbaik.

KHASIAT PRENATAL
. 👸 Amalkan seawal kehamilan ya mommy.
.
👶 Terbaik untuk baby dalam kandungan.
.

Mommy jangan miss minum tau.

KHASIAT PRENATAL
. 👸 Amalkan seawal kehamilan ya mommy.
.
👶 Terbaik untuk baby dalam kandungan.
.
Mommy jangan miss minum tau.

KHASIAT PRENATAL
. 👸 Amalkan seawal kehamilan ya mommy.
.
👶 Terbaik untuk baby dalam kandungan.
.
Mommy jangan miss minum tau.

KHASIAT PRENATAL
. 👸 Amalkan seawal kehamilan ya mommy.
.
👶 Terbaik untuk baby dalam kandungan.
.
Mommy jangan miss minum tau.

KHASIAT PRENATAL
. 👸 Amalkan seawal kehamilan ya mommy.
.
👶 Terbaik untuk baby dalam kandungan.
.

Mommy jangan miss minum tau.

Most Popular Instagram Hashtags