#ikhtiar

MOST RECENT

Jangan khawatir, tulang rusuk tak akan tertukar 😉#sabar#ikhlas#ikhtiar#

#demam
#copas
#BIOMINI WITH THE BABY ❤️ Masya Allah..
Gemeess banget sama kan ya sama dedek bayinya.. Alhamdulillah BIOMINI bermanfaat untuk meredakan demam pada bayi pasca Imunisasi.

Sayang anak?

Sedia Bioglass atau Biomini dong yaa dirumahmu sebagai alat kesehatan mutakhir jaman NOW.. Minimalisir penggunaan obat2an kimia akan jauh lebih bijak serta baik untuk perkembangan buah hati anda.

Share is care ❤️ Salam sehat,
Budi Hartono
081931922999

#semuapenyakit
#semuaumur
#semuamakhluk
#mci
#ikhtiar
#terapi
#sehatmudahmurah

@tausiyahcinta_ “Jangan pernah memaksakan sesuatu untuk kamu miliki, Allah mempunyai skenario yang jauh lebih baik untuk kamu nikmati. Jangan sekali-kali menyesali apa yang telah terjadi, sesuatu tidak hilang kecuali akan tergantikan” . .
.
#tawakal #ikhtiar #tausiyahcinta_
#cintadalamdoa

Repost
BIOGLASS UNTUK BAYI PREMATUR

Bioglass di masukkan ke dalam incubator supaya energinya terserap , Alhamdulillah atas izin Allah 3 jam kemudian ajaibnya ini mah saya lihat sendiri :
* Yang tadinya gelisah jadi tenang * Yang tadinya nangis terus jadi tenang * Tidurnyapun jadi nyenyak * Nafasnyapun jadi teratur
Pas besoknya di periksa Alhamdulillah banget * Detak jantung normal
* Denyut nadi normal * Suhu tubuh normal * Berat Badan naik
Alhamdulillah wasyukurillah 3 hari kemudian sudah boleh pulang sama dokter

Info/Order tentang Bioglass silakan chat :
Wa 083815043032

#ikhtiar
#bioglassmci
#terapibioglass
#betterlifewithmci
#BayiPrematur
#Repost

Walaupun Bluefin Tuna Cream ni merawat masalah kulit wajah dengan efficient tapi dia tak membuatkan kulit kering tau.
Dia bertindak sebagai moisturizer sekali untuk kulit. So in time dia merawat, boleh rasa kulit slowly heals daripada masalah kulit. Paling best, dalam masa yang sama rasa moist. Anjal gitewww!
Nak tengok feedback live? Klik on IGTV @nufa.aziera 😉

#insyaALLAH
#nufa
#beauty
#purefacepowerupserum
#purefacemaskpowersoap
#purefacebluefintunacream
#originaljuicytint
#liptint
#ikhtiar
#forperinses
#sunblock
#magiccream
#purefacepowerupserum
#jellys

Maa Syaa Allah, sudah 5 tahun menanti, di waktu terbaik Allah berikan amanah buat beliau.
Maksimalkan ikhtiar dan berdo'a, In Syaa Allah akan diberikan di waktu yang terbaik menurut Nya.. #promilmanjakani #sr12herbal #ikhtiar

Kami sebut dia seorang chef di greendiamond team .
Latihan untuk mengeluarkan keterampilan hobinya mb Laily Safrita Sofian tak lupa beliau bawa air minum biomini + pakai kalung pendant MCI untuk tetap menjaga staminanya dalam memasak selama 3jam tanpa jeda. Kereennn yaaa. 😎
.
Teman2 yang memiliki hobi yang sama dengan mb laily patut dicoba untuk selalu konsumsi air biomini dan pakai kalung pendant untuk menjaga stamina. .More info and order
Nursyolihati Nie
081394217041
.
#reshare #repost #realtestimoni #testimonimci #produkmci #produkkesehatanmci #alkesmci #alatterapimci #satualatberjutamanfaat #pengobatanalami #ikhtiar #Bioglass #Biomini #kalungPendant #jagaStamina #shareiscaring #healthywithmci #betterlifewithmci
.

PURE FACE BLUEFIN TUNA CREAM ‼️ Inovasi baru dari ekstrak Tuna Biru. Patent dari Korea Selatan dengan krim pekat yang membolehkan kulit seperti remaja dan melembutkan kulit.

Pure Face Bluefin Tuna cream mengandungi kolagen dan membantu untuk, 🌸Menganjalkan kulit untuk kelihatan lebih muda.
🌸Melicinkan kulit. 🌸Mengurangkan jerawat, bintik hitam, bintik gelap dan pelembap dalam satu.
🌸Sesuai untuk semua jenis kulit. ✅ Link ws di bio!
#insyaALLAH
#nufa
#beauty
#purefacepowerupserum
#purefacemaskpowersoap
#purefacebluefintunacream
#originaljuicytint
#liptint
#ikhtiar
#forperinses
#sunblock
#magiccream
#purefacepowerupserum
#jellys

.
Bahagia itu hadir dalam banyak keadaan ... Kita bahagia apabila mendapat nikmat dan kemudian bersyukur.. .

Kita bahagia apabila berada dalam kesusahan dan kemudian bersabar.. .

Kita bahagia apabila beristighfar setelah tersadar daripada dosa-dosa yang dilakukan. .

Inilah rasa bahagia yang paling agung yang tidak mampu digambarkan dengan kata-kata. 😇🌼
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#AlQuran#hijrah#untiljannah#wanitasholeha#tetapistiqomah#dijalanNya#beraniberhijrah#kataperempuan#ikhtiar#ikhlas#sabar#Alhamdulillah.

Uols! @ainantasneem92 & husband pon dah cuba #NaturalDeodorant #MagiBlue tau!
.
Apa kelebihan Natural Deodorant #MagicBlue?
.
1. 100% daripada bahan-bahan semulajadi (Tawas, Air Mawar & Herba2 terpilih
2. Tak melekit
3. Tak meninggalkan kesan kuning pada baju
4. Membunuh kuman punca bau badan
5. Membantu menghilangkan bau ketiak, kaki & badan
6. Mengatasi masalah peluh berlebihan
7. Sesuai untuk lelaki & perempuan
8. Sesuai untuk kanak-kanak seawal umur 7tahun
.
Semua masalah bau yang kurang enak dapat diatasi dengan sebotol Magic Blue. Magic Blue takde bau tapi HILANGKAN BAU!
.
Sebotol 20ml boleh tahan 1-2bulan (bergantung penggunaan)
.
Harga Rm29 je.
FREE POSTAGE
FREE GIFT
Belian 2 botol kebatas ada DISKAUN
.
Nak tahu lebih details boleh wasap sy 😊
.
www.wasap.my/601117626787/MagicBlue
.

#MakNanaShop #MagicBlueCyberjaya
#MagicBluePutrajaya #MagicBlue #NaturalDeodorant #BebasBau #UbatKetiak #Natural #BahanSemulaJadi #Ikhtiar #HilangBauBadan #Murah #BazarPakNil #SayaGunaSayaJual #MakNanaShop #Deodorant #ProdukMalaysia #MadeInMalaysia #TrustedSeller #freepostage

Ada Bran..kengkawan..?
Air Rebusan untuk kesihatan dalaman wanita...3btg serai, 3biji Manjakani dan 1/2inci Halia..
Walahweiii Hari ni dh masuk hari yg ke 6 dah hakak minum..esok last day seksanya nak minum...pahit yg hamat2...!!
#kesihatandalaman #kesihatanwanita #usaha #ikhtiar #rawatancarakampung#doa #semangat #doakanhakak #janganmudahputusasa #motivate #chaiyok2 #usahaselagimampu #yakin #caratradisional
#tawakal #justforsharing
Ku Mai @cikgumai007 thank u yer bg manjakani tu habis dh x cukup 4 bji la smpi hari ke 7..hihi

Apa yang Anda lakukan kalau vertigo melanda?? Kalau aku dulu minum obat vertigo tapi harus bedrest total 2 hari.. Kalau sekarang sih cuma pakai Pendant MCI untuk pencegahan dan kalau sudah kumat, tiduran 2jam saja pakai Bioglass langsung sembuh dan bisa aktifitas normal lagi..
.
#reshare #repost #realtestimoni #testimonimci #produkmci #produkkesehatanmci #alkesmci #alatterapimci #satualatberjutamanfaat #pengobatanalami #ikhtiar #Bioglass #KalungPendant #Vertigo #shareiscaring #healthywithmci #betterlifewithmci
.

Most Popular Instagram Hashtags