#ikanmasintalang

MOST RECENT

Sambal Gamik ‘ikan masin talang’ terhangat di pasaran. Buka, Hidang dan Makan. Siap untuk di makan. Nasi panas dan”sambal gamik” dah cukup melengkapi hidangan anda. HOMEMADE by @widyainsta cuba sekali pasti nak lagi.
Harga-
RM10.00 per packet 110gm
RM18.00 per bottle +- 475gm
Jadi apa lagi whataps or Call terus Hjh Widya @widyainsta di ☎️012-9699 675 or whataps untuk pesanan.
Atau boleh layari FB https://www.facebook.com/gamikempire/
#ikanmasin
#ikanmasintalang
#sambalgamik
#makan
#jalanjalancarimakan
#sambala
#makananmalaysia
#selamatmencuba
#berbukapuasa
https://www.facebook.com/gamikempire/

TAK SABO TEMAN ... JEMPUT MAKAN KOME KOME SEMUA! #ikanmasintalang #ikantalang #ikantalangmasin #pantairemis #perak #reviewtest

Gigih memasak harini. My first born balik dr camping. Nmpak sgt mak ko jarang masak dah. Selera dia mkn. Alhamdulillah #masaklemakciliapidaging #ayamberlada #ikanmasintalang #ulampetai

MASAK LEMAK TALANG NENAS
(2 PHOTOS)

1. Masukkan cili api & kunyit hidup yg dah diblend dgn sikit air.
2. Masukkan ikan masin talang, serai & daun kunyit.
3. Masukkan santan, asam keping, nenas & gula.

Sonang yo.

Uols masak apo arini?

#ikanmasintalang
#lemakikanmasin
#nanacook
#alhamdulillah

This is my health food today.
#frymoringga
#ikanmasintalang
#sambalgesek
#wawantuah
Tq nanaTuah for the moringga
Tq ahmad hj md nor for ikan masin
Tq hj alias bin kecek for misai kucing for the drinks
And sambal gesek I do by my self...

Dengan bismillah melangkah ke pasar
Jalan seiringan anakanda yang tampan
Kelihatan cantik, bersih dan segar
Inilah rupanya si bilis tamban

Pada yang ingin cuba, contact kak yong.. 0132334924/0164212711/0132242584

#ikanbiliskopek #ikanbilismatabiru #ikanbilismatabiru #ikanbilistamban #ikanmasingelama #ikanmasintalang #udangkering #sotongkering

Lepas2 hujan ni uols masak apa... Iols masak lauk ikan masin je uols... #mommycook
#ikanmasintalang
#dinner
#myloves❤️

Sambal berapi ikan talang... Tajuk macam promosi produk jer. .

Kat belakang tu bekalan simpanan. Time2 malas nak masak, time2 tekak pahit, time mata terkebil2 tak leh tido, tu yang jadi peneman setia 😅 .

#sambalikanmasin #ikanmasintalang #homecooking #asianstylecooking #spicyfood #sambal #food #igcook #igfood #food #foodtography #foodpics

Selesai urusan keje pgi ni, baru hakak masuk dapur sambung ngan tugasan keluarga lak...
Dalam kelam kabut, ni lah menu yang sempat hakak fikirkn utk harini... #jgnkecamhakakhokay😉
#tumisairkentangsoohoonpecahtelur #sotonggorengkunyitberladahitam #sambalbelacan #ikanmasintalang
#fromkalzkitchen #airtangankalz #masakcarakalz #cookwithlove #cookwithpassion
#rezekiharini #syukurselalu #alhamdulillah

#Repost @official_ikan_bilis_samudera (@get_repost)
・・・
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Ada sesiapa nak PRE-ORDER barangan kering dari sabah seperti: ✅ikan bilis mata biru gred 1
✅ikan bilis kopek gred 1
✅udang kering ✅ikan masin talang
✅ikan masin ketambak
✅sotong bulat kecil masin
✅belacan segiempat
✅belacan stick 🔰Stock akan datang pada 3/1/2017 di kargo airport..
🔰jika ada sesiapa berminat untuk PRE-ORDER boleh whatsapp saya

Ikan bilis samudera

#jomorder #ikanbilismatabirusamudera #ikanbiliskopek #udangkering #sotongbulatkecilmasin #ikanmasinketambak #ikanmasintalang #belacansabah #produksendiri #produkbumiputera #preorder #ikanbilissamudera #niezamonavie

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Ada sesiapa nak PRE-ORDER barangan kering dari sabah seperti: ✅ikan bilis mata biru gred 1
✅ikan bilis kopek gred 1
✅udang kering ✅ikan masin talang
✅ikan masin ketambak
✅sotong bulat kecil masin
✅belacan segiempat
✅belacan stick 🔰Stock akan datang pada 3/1/2017 di kargo airport..
🔰jika ada sesiapa berminat untuk PRE-ORDER boleh whatsapp saya

Ikan bilis samudera

#jomorder #ikanbilismatabirusamudera #ikanbiliskopek #udangkering #sotongbulatkecilmasin #ikanmasinketambak #ikanmasintalang #belacansabah #produksendiri #produkbumiputera #preorder #ikanbilissamudera #niezamonavie

My owh my, was craving for this... siapa suka masak lemak ikan talang! the level of 🌶 always gives u the kick! Woots! #russkitchen #masakanmelayu #masaklemakciliapi #ikanmasintalang #masakmasak #masakannogori

Hii peeps !we have restoked #sambalikanmasincikmidah at #kafekunyeit #cyberjaya ! Cepat berminat bole dapatkan di kafe kunyeit di #shaftburysquarecyberjaya #shaftburysquare !the best kafe in cyberjaya !👍 #readytoeat
#sayajual
#sambal
#mymomsecretrecipe
#nomsgfood
#ikanmasintalang

It good to heard that they enjoy our #sambalikanmasincikmidah Alhamdulillah feedback dari positive customer. Ready to eat with anything up to you!
Terima kasih yea @thekitchenmanager semoga mendapat umrah yang mabrur &dipermudahkan segala urusan amin yra
#sambal #sayajual #homemade #mymomsecretrecipe #nomsgfood #ikanmasintalang #saltedfish #kualalumpur #malaysia

Most Popular Instagram Hashtags