[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ikanmasintalang

169 posts

TOP POSTS

Ikan masin talang masak lemak cili api dgn nenas ๐Ÿ๐ŸŒถ Lauk ni kalau tak tmbh nasik, mmg tak sah. Tu yg malas masak lauk ni ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜๐Ÿ˜…
#ikanmasintalang #ikanmasintalangmasaklemakciliapi

Selamat pagi๐Ÿ™‹

Apa menu tghhari ibu- ibu hari ni?

Che miah ingat nak goreng ikan masin makan dengan nasi panas-panas.

Kalau yang duduk area ampang tetiba teringin nk makan ikan masin..whatsapp che miah..cikit pon che miah hantarkan..๐Ÿ˜€ Whatsapp๐Ÿ‘‡

0182760042
0162749279
#ikanmasin #ikanmasintalang
#ikanbilis#ikanbilistawausiapkopekviral

Dinner b4 seven..lets eaatttt!
#ayammasaklemakciliapi
#ikanmasintalang
#sayoqcampoq

Ikan masin talang2
Cuti ni layan ikan masin saja la.hee

#ikanmasintalang #ikanmasin #ikanmasinmurah

ACAR IKAN MASIN
#acarikanmasin #sahur #iftar #ikanmasintalang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Yeayyyy dah siap...mlm ni kita mula edarkan hokeyyy...1st order 1st serve... Nxt batch slps 6 June...

Balik hspital lapaq..en farhan nk p keje xsmpt, hri ni akk cntik masak..Tq akk ku Syg @fiezas_zaki #dagingbakar #ikanselarbakar #supsawilobak #bawanggoreng #ikanmasintalang

MOST RECENT

Teragak nak makan
#buburkacanghijau cicah roti
jadi kita punggah bahan2 nasib baik ada apa lagi cepat jela masuk dapur buat sambil masak lauk tengahhari

#masaklemakpucukpaku
#ayamgoreng
#ikanmasintalang

Siap semua tunggu anak & suami balik makan... @mr_areng

Mak selalu ckp Nak makan apa-apa masak je bukan susah...semudah123 je

Hr ni msk ikan sabah bah.. tak bestlah kan klau kita ni ank sabah tp tak support ikan sabah... ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š ni bli ngan office mate sanggup tggu ikan ni smpai dr sabah ๐Ÿ˜‹
#ikankeropok #ikanmasintalang

Selamat pagi๐Ÿ™‹

Apa menu tghhari ibu- ibu hari ni?

Che miah ingat nak goreng ikan masin makan dengan nasi panas-panas.

Kalau yang duduk area ampang tetiba teringin nk makan ikan masin..whatsapp che miah..cikit pon che miah hantarkan..๐Ÿ˜€ Whatsapp๐Ÿ‘‡

0182760042
0162749279
#ikanmasin #ikanmasintalang
#ikanbilis#ikanbilistawausiapkopekviral

Assalamualaikum dan hai๐Ÿ™‹

Musim hujan dah tiba..sedia maklum kan, harga ikan- ikan basah semua akan naik.. Usah khuatir akak-akak..
Ikan kering pon sedap jugak ba๐Ÿ˜€

Jom lah order๐Ÿ™Œ

Nak order?

Mudah saja.DM atau whatsapp kami๐Ÿ‘‡
018 2760042
0162749279

#ikanmasin#ikanmasintalang#ikanbilis
#sayajualonline#baazarpaknil
#ikanbiliskopek#Ikanbilismatabiru

Baru nk masak lunch hehe punya sibuk kt luar ni baru nk masak... Alhamdulillah, Murah rezeki #nangka uncle sebelah beri since pokok nya lebat berbuah si rezeki dikongsi jiran2 yg terdekat.. So just beli #ikanmasin & #kelapaparut sbb akk prefer #santan sendiri lg pekat hehe... Mcm #kunyit #daunkunyit #cilipadi #serai dari tanaman #minikebun akk.. Dh boleh merasa hasil tanam an sendiri.. Idok beli dh.. Ni akk nk masak #masaklemaknangka dgn #ikanmasintalang .. #masaklemakciliapi akk style #N9 takde #bawangmerah #bawangputih.. Org #NegeriSembilan #masaklemak mrk ringkas and asli.. #makmertuoden ajar hehe.. So Inilah bahan2 #masaklemaknangkamuda cara sy..
.
Cara masak Nanti boleh tgk kt my blog yea

Baru nk masak lunch hehe punya sibuk kt luar ni baru nk masak... Alhamdulillah, Murah rezeki #nangka uncle sebelah beri since pokok nya lebat berbuah si rezeki dikongsi jiran2 yg terdekat.. So just beli #ikanmasin & #kelapaparut sbb akk prefer #santan sendiri lg pekat hehe... Mcm #kunyit #daunkunyit #cilipadi #serai dari tanaman #minikebun akk.. Dh boleh merasa hasil tanam an sendiri.. Idok beli dh.. Ni akk nk masak #masaklemaknangka dgn #ikanmasintalang .. #masaklemakciliapi akk style #N9 takde #bawangmerah #bawangputih.. Org #NegeriSembilan #masaklemak mrk ringkas and asli.. #makmertuoden ajar hehe.. So Inilah bahan2 #masaklemaknangkamuda cara sy..
.
Cara masak Nanti boleh tgk kt my blog yea

Most Popular Instagram Hashtags