#igshopmurah

274281 posts

TOP POSTS

.
Nak nmpak stylo? Tapi nk yg murah dan selesa 👍🏻
.
Short Sleeve RM30
Long Sleeve RM35
.
All sizes available ✔️
.
Jika berminat, sila WhatsApp
.
Fattah
012-2480959
012-2480959
012-2480959
.
#followme #like4like #instashopmalaysia #igersmalaysia #malaysian #igmalaysia #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #tshirtmurah #bajumurah #igshopmurah #tshirtprintingmurah #jualmurah #igshopmalaysia #vscocam #bisnesanakmelayu

🔥🔥 FLASH SALE 🔥🔥
》》》SAH untuk T-SHIRT yang ada🔖TAG FLASH SALE🔖sahaja 《《《
📣 POS PERCUMA UTK SEMENANJUNG (SM)
100% Cotton
Unisex
Saiz XS, S, M, L, XL, XXL
T- shirt Hitam, Putih, Maroon, Kelabu
.
----L.PENDEK---
Beli 1 = RM30
----L.PANJANG---
Beli 1 = RM35
.
T-shirt boleh MIX(CAMPUR) yea...
Stock adalah TERHAD...laju-laju order yea...😘😘😘
⤵⤵⤵⤵
FAST ORDER KLIK LINK di BIO↖
FAST ORDER KLIK LINK di BIO↖
FAST ORDER KLIK LINK di BIO↖
@ Whatsapp 💓 013 939 7217 💓
.
🔥AWAS🔥
But..but..but..
Sabah/Sarawak add RM5😙😚
.
#sayajual #sayajualmurah #bajumurah #tshirtprinting #bazarpaknil #bazaarpaknil #visitmyig #kedaionline #sayajualonline #sayajualmurah2 #igshopreviewmalaysia #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopreview #igreviewmurah #uitm #uitmshahalam #hipstermalaysia #sadness #sadidas #adidasmurah #sadidasmalaysia #supremeskate #suprememalaysia #bajusupreme #idotshirt #stickermurah #lawo

Assalamualaikum dearies 😍😍
.
Cantik sangat sis ni pakai faraalipbutter , nampak natural red gituu 💋. (sampai sis ulang byk kali tgk video ni 🙈)
.
Sekali lagi sis nak bagitau yg lip butter ni ikut warna darah kita tau 😉
.
Sebagai pengguna, sis bagi rating 11/10 👏👏🙈 #overrated
.
P/s: kalau berkenan, terus wasap 0136670980 😘
.
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad #lipstickmurahmalaysia #lipstickmurah #wudhukfriendly #natural #bibirkering #bibirgelap #bibirpinkish #bazaarpaknil #bazaaronline #bts #sayajual #sayajualmurah #igshop #makeupartist #instafamous #igshopmurah

#reviewbysuffiaputri
Ingat lagi tak , dah berapa kali pasang niat nak bagi something special kat dia🤔.. tapi still x sempat .. bz sangat dengan keje.. keje.. keje..😥 . Akhirnya lupakan niat mcm tu je..☹️
.
Adoyai dek non.. Susah sgt ke nak bagi sedikit perhatian! Sedey la korang nih weh.... 👎🏻👎🏻👎🏻
.
Nahhh❗❗❗
.
Try bagi dia Bouquet besar gedabak mcm ni🌹👆. Mahal ke? Jgn risau la ada je pakej murah .😉
.
Akak bagi GERENTI dek non bertahun senyum kambing sampai ke telinga 😬🐐.
.
Ko rilek je dek. Akk tolong..
.
@flower.boutique.kl
@flower.boutique.kl
@flower.boutique.kl
.
.
.#paidreviewmalaysia #paidreviewig #paidreviewrm10 #paidreviewrm3 #paidreviewrm5 #igshop #hkigshop #igshopmalaysia #igshopping #852igshop #igshopmurah #bigshopping #853igshop #igshopkorea #hkonlineigshop #thebigshop #kapcaidola #reviewbyroseana #reviewbysuffiaputri #reviewbysyafasha #paid #like4like #rfr #l4l ##likeforlike PAIDREVIEW 1/7

KARPET TOTO PATCHWORK HIGH QUALITY 🌸READY STOK
🌸SAIZ M

HARGA RM160

TERMASUK POSTAGE

TOTO PATCHWORK

Order Cepat Ramai Berpuas Hati
⏩WS sblom stok habis 0176300094

Saiz M (150cm x 205cm) 🌷sesuai untuk letak di ruang tv @ ruang santai keluarga
🌷ketebalan : 4.0 - 4.5 cm 🌷100 % cotton
🌷ade anti slip
🌷cantik, kemas, sejuk, nyaman dan selesa
Berminat 📲whatsapp 0176300094
.
..
.
.
.
.
.
.#paidreview #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreviewig #paidreviewrm10 #paidreviewrm3 #paidreviewrm5 #igshop #hkigshop #igshopmalaysia #igshopping #852igshop #igshopmurah #bigshopping #igshopkorea #hkonlineigshop #igshoppe #reviewigshopmalaysia #igshopp #newigshop #iklanigshop #tilam #tilamtoto #karpet

🔥🔥 FLASH SALE 🔥🔥
》》》SAH untuk T-SHIRT yang ada🔖TAG FLASH SALE🔖sahaja 《《《
📣 POS PERCUMA UTK SEMENANJUNG (SM)
100% Cotton
Unisex
Saiz XS, S, M, L, XL, XXL
T- shirt Hitam, Putih, Maroon, Kelabu
.
----L.PENDEK---
Beli 1 = RM30
----L.PANJANG---
Beli 1 = RM35
.
T-shirt boleh MIX(CAMPUR) yea...
Stock adalah TERHAD...laju-laju order yea...😘😘😘
⤵⤵⤵⤵
FAST ORDER KLIK LINK di BIO↖
FAST ORDER KLIK LINK di BIO↖
FAST ORDER KLIK LINK di BIO↖
@ Whatsapp 💓 013 939 7217 💓
.
🔥AWAS🔥
But..but..but..
Sabah/Sarawak add RM5😙😚
.
#sayajual #sayajualmurah #bajumurah #tshirtprinting #bazarpaknil #bazaarpaknil #visitmyig #kedaionline #sayajualonline #sayajualmurah2 #igshopreviewmalaysia #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopreview #igreviewmurah #uitm #uitmshahalam #hipstermalaysia #sadness #sadidas #adidasmurah #sadidasmalaysia #supremeskate #suprememalaysia #bajusupreme #idotshirt #stickermurah #lawo

MOST RECENT

PAYUDARA MAKIN BESAR BOOLAAT!! PUNGGUNG MAKIN MANTAP!! 😍😍
.
.
Perghhhh...bestt giler minum Coffee Cup D ni!! Dah la SEDAPP!! Ramai betui yg puji kesedapan Coffee Cup D ni! 😍😍
.
Tapiii bukan sedapp je tauu, MONTOK MANTAP minum kopi ni..pergghh terbaikk uollss...
.
KESAN SEAWAL SEMINGGU SHJ!
.

Ramai yg dah cuba. Uollss?? Nk tgok aje ke testimoni kami? 😂😂
.
Murah je, promosi RM60 je sbotol. Jom dapatkan sekarang!! 😉😉
.
.
WHATSAPP : 018-4058818
WHATSAPP : 018-4058818
WHATSAPP : 018-4058818
.
.
#coffeecupd #coffecupdwhiteningbooster #sweetcandcup #bustupexpress #coffeemalaysia #coffeecupdmurah #fullplus #bconfident #aurawhite #symawhitecoffee #quputeh #perlaking #zofeabeautysecret #jamuyounggold #jamukencurgold #secrethormonpil #secretplus #coffeemontok #babiesblinkcoffee #coffeecupdhq #igshopmalaysia #bazaarpaknil #sayajualmurah #onlineshopmalaysia #onlineshopmalaysiamurah #igshopmurah #igshopmurahmalaysia #igshopmurahonline #kosmetikmurahmalaysia #produkkecantikanmurah

HUBBY SURUH ORDER LAGI KOPI CUP D!! SBB PAYUDARA ISTERI MAKIN MONTOK!! 😍😍
.
.
Woowww!! Tgokkk....sampai hubby yg remind suruh restok Coffee Cup D! Penangan isterinya yg makin MONTOK BOOLAAT!! 😍😍
.
Hahahah..dasyattt!! Haritu akk ni dah order 2 botol, ni order 2 botol lg. Sbb BERKESANN lalingg!! 😍😍
.
.
PROMO RM60 SHJ!
.
.
WHATSAPP : 018-4058818
WHATSAPP : 018-4058818
WHATSAPP : 018-4058818
.
.
#coffeecupd #coffecupdwhiteningbooster #sweetcandcup #bustupexpress #coffeemalaysia #coffeecupdmurah #fullplus #bconfident #aurawhite #symawhitecoffee #quputeh #perlaking #zofeabeautysecret #jamuyounggold #jamukencurgold #secrethormonpil #secretplus #coffeemontok #babiesblinkcoffee #coffeecupdhq #igshopmalaysia #bazaarpaknil #sayajualmurah #onlineshopmalaysia #onlineshopmalaysiamurah #igshopmurah #igshopmurahmalaysia #terapiinstagram #kosmetikmurahmalaysia #produkkecantikanmurah

Kurung lace
::::::::::::::::::::::::: rm55
Postage 1set rm10sm/rm16ss 👉ukuran Baju
Bahu 14-15.5"
Dada 38-40"
Labuh 34" 👉ukuran Skirt Cutting A

Pinggal full getah
Punggung 40-42"
Labuh 38" 👉MATERIAL Kain lycra tebal & berat
-Tak melekit

Whatsapp: 0183767551

#jubah #dress #jubahmurah #dressmurah
#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungprinted #bajukurungprintedmurah #bajukurungmoden #bajukurungmampumilik #bajumampumilik #bajukurungkedah #bajukebarung #bajukurunglace #bajukurunglacemurah #bajuraya2017 #palazo #palazomurah #jumpsuit #jumpsuitmurah #igshopmurah #sayajual

Kurung lace
::::::::::::::::::::::::: rm55
Postage 1set rm10sm/rm16ss 👉ukuran Baju
Bahu 14-15.5"
Dada 38-40"
Labuh 34" 👉ukuran Skirt Cutting A

Pinggal full getah
Punggung 40-42"
Labuh 38" 👉MATERIAL Kain lycra tebal & berat
-Tak melekit

Whatsapp: 0183767551

#jubah #dress #jubahmurah #dressmurah
#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungprinted #bajukurungprintedmurah #bajukurungmoden #bajukurungmampumilik #bajumampumilik #bajukurungkedah #bajukebarung #bajukurunglace #bajukurunglacemurah #bajuraya2017 #palazo #palazomurah #jumpsuit #jumpsuitmurah #igshopmurah #sayajual

Kurung lace
::::::::::::::::::::::::: rm55
Postage 1set rm10sm/rm16ss 👉ukuran Baju
Bahu 14-15.5"
Dada 38-40"
Labuh 34" 👉ukuran Skirt Cutting A

Pinggal full getah
Punggung 40-42"
Labuh 38" 👉MATERIAL Kain lycra tebal & berat
-Tak melekit

Whatsapp: 0183767551

#jubah #dress #jubahmurah #dressmurah
#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungprinted #bajukurungprintedmurah #bajukurungmoden #bajukurungmampumilik #bajumampumilik #bajukurungkedah #bajukebarung #bajukurunglace #bajukurunglacemurah #bajuraya2017 #palazo #palazomurah #jumpsuit #jumpsuitmurah #igshopmurah #sayajual

Justin Bieber Purpose tour Tee
RM50
Colour:Black,White,Apricot
Size Available:S,M,L,XL
Dm for measurement
Price are not including postage
Postage:WM-Rm8
EM(sabah,sarawak)-Rm10
Whatsapp-01114643054 OR
Wechat-shuhaili1708 OR
DM us💖 to place your order
#all of the items are preorder unless stated.
Happy shopping!

#bajumurah #blousecantik #instashop #igshopmurah #igshop #igshopmy #supportlocal #supportlocal #localbrand #blousecantik #hijabmurah #shawlmurah #kasutmurah #kasutmalaysia #bajumalaysia #murahmalaysia #shawlmurah #tudungmurah #blousemalaysia #jubahmalaysia #hoodiemurah #hoodiemalaysia #sweatshirtmurah #sweatshirtmurahmy #sweatshirtmalaysia #hoodiemurahmy

🔥🔥 FLASH SALE 🔥🔥
》》》SAH untuk T-SHIRT yang ada🔖TAG FLASH SALE🔖sahaja 《《《
📣 POS PERCUMA UTK SEMENANJUNG (SM)
100% Cotton
Unisex
Saiz XS, S, M, L, XL, XXL
T- shirt Hitam, Putih, Maroon, Kelabu
.
----L.PENDEK---
Beli 1 = RM30
----L.PANJANG---
Beli 1 = RM35
.
T-shirt boleh MIX(CAMPUR) yea...
Stock adalah TERHAD...laju-laju order yea...😘😘😘
⤵⤵⤵⤵
FAST ORDER KLIK LINK di BIO↖
FAST ORDER KLIK LINK di BIO↖
FAST ORDER KLIK LINK di BIO↖
@ Whatsapp 💓 013 939 7217 💓
.
🔥AWAS🔥
But..but..but..
Sabah/Sarawak add RM5😙😚
.
#sayajual #sayajualmurah #bajumurah #tshirtprinting #bazarpaknil #bazaarpaknil #visitmyig #kedaionline #sayajualonline #sayajualmurah2 #igshopreviewmalaysia #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopreview #igreviewmurah #uitm #uitmshahalam #hipstermalaysia #sadness #sadidas #adidasmurah #sadidasmalaysia #supremeskate #suprememalaysia #bajusupreme #idotshirt #stickermurah #lawo

Bulu mata pendek? Tak panjang? Tak lebat macam kawan2 yang lain? Gunalah serum bulu mata arafa yang terlajak laris ni 😍💕 .
.
Kening botak? Apa nak buat niii 😭 Come on lah ARAFA BEAUTY GOLD HAIR SERUM KAN ADA 😻💯
.
.
Boleh menyelesaikan masalah awak semua dalam 7 hari dengan pemakaian berterusan !! Dijamin halal dan berkualiti tinggi !! Beribu2 feedback yg kami terima dari customer!!
.
.
Jom dapatkan sekarang dengan ariz !! Harga RM60 SM / RM65 SS

#serumbulumata #arafabeauty #sayajualmurah #igshopmurah #trustedsellermalaysia #mirafilzah #beautygirl #cutegirl #serumajaib #serummurah #serumterbaik #goldhairserum #produkterlaris #eyelasheserum #serumbulumatabyarizshoppe

Stress dengan masalah bulu mata pendek? Nak cantikkan bulu mata? Lebatkan bulu mata? Gunalah serum bulu mata arafa beauty gold hair serum ! .
.
Kesan pemakaian seawal 7 hari sahaja dengan secara konsisten 😍💕💯 .
.
Siapa beli serum ini akan dapat freegift 🎁👻 siapa yang tak nak kan? Kalau berminat, terus DM ariz ataupun boleh WS ya. Paling reply cepat, dekat DM lah kalau dekat WS slow sikit 😭
.
.
Harga? RM60 to SM / RM65 to sm. Harga dia memang superb! Tak rugi! Boleh tahan sehingga 3 bulan tauu 💯💯 #serumbulumata #arafabeauty #sayajualmurah #igshopmurah #trustedsellermalaysia #mirafilzah #beautygirl #cutegirl #serumajaib #serummurah #serumterbaik #goldhairserum #produkterlaris #eyelasheserum #serumbulumatabyarizshoppe

👉Cara Penggunaan GOLD Hair Serum :
.
.
(Untuk Bulu Mata)
.
.
💗Gunakan pada bulu mata bawah dan atas semasa bulu mata dalam keadaan bersih dan kering
.
.
💗Titiskan serum diatas brush atau boleh juga menggunakan jari; sapukan serum dibulu mata dari akar mengarah ke hujung bulu mata
.
.
💗Gunakan 1 - 2 kali sehari (siang/malam)
.
.
💗Hadkan penggunaan maskara selama penggunaan serum untuk membantu pertumbuhan bulu baru
.
.
💗Oleskan serum terlebih dahulu dan tunggu sehingga kering jika ingin menggunakan maskara
.
.
(Kegunaan Lain)
.
💗Rambut : Sapukan serum pada kulit kepala dan seluruh rambut sebelum tidur untuk 3 kali seminggu
.
.
💗Kening : 1 – 2 kali sehari
.
.
Nak dm atau ws pun boleh tiada masalah. I will reply within 48hrs. Im still student 😊 harap bersabar ya semua 💯
.
.
👉Harga RM60 SM / RM65 SS
.
#serumbulumata #arafabeauty #sayajualmurah #igshopmurah #trustedsellermalaysia #mirafilzah #beautygirl #cutegirl #serumajaib #serummurah #serumterbaik #goldhairserum #produkterlaris #eyelasheserum #serumbulumatabyarizshoppe

👉Cara Penggunaan GOLD Hair Serum :
.
.
(Untuk Bulu Mata)
.
.
💗Gunakan pada bulu mata bawah dan atas semasa bulu mata dalam keadaan bersih dan kering
.
.
💗Titiskan serum diatas brush atau boleh juga menggunakan jari; sapukan serum dibulu mata dari akar mengarah ke hujung bulu mata
.
.
💗Gunakan 1 - 2 kali sehari (siang/malam)
.
.
💗Hadkan penggunaan maskara selama penggunaan serum untuk membantu pertumbuhan bulu baru
.
.
💗Oleskan serum terlebih dahulu dan tunggu sehingga kering jika ingin menggunakan maskara
.
.
(Kegunaan Lain)
.
💗Rambut : Sapukan serum pada kulit kepala dan seluruh rambut sebelum tidur untuk 3 kali seminggu
.
.
💗Kening : 1 – 2 kali sehari
.
.
Nak dm atau ws pun boleh tiada masalah. I will reply within 48hrs. Im still student 😊 harap bersabar ya semua 💯
.
.
👉Harga RM60 SM / RM65 SS
.
#serumbulumata #arafabeauty #sayajualmurah #igshopmurah #trustedsellermalaysia #mirafilzah #beautygirl #cutegirl #serumajaib #serummurah #serumterbaik #goldhairserum #produkterlaris #eyelasheserum #serumbulumatabyarizshoppe

👉Cara Penggunaan GOLD Hair Serum :
.
.
(Untuk Bulu Mata)
.
.
💗Gunakan pada bulu mata bawah dan atas semasa bulu mata dalam keadaan bersih dan kering
.
.
💗Titiskan serum diatas brush atau boleh juga menggunakan jari; sapukan serum dibulu mata dari akar mengarah ke hujung bulu mata
.
.
💗Gunakan 1 - 2 kali sehari (siang/malam)
.
.
💗Hadkan penggunaan maskara selama penggunaan serum untuk membantu pertumbuhan bulu baru
.
.
💗Oleskan serum terlebih dahulu dan tunggu sehingga kering jika ingin menggunakan maskara
.
.
(Kegunaan Lain)
.
💗Rambut : Sapukan serum pada kulit kepala dan seluruh rambut sebelum tidur untuk 3 kali seminggu
.
.
💗Kening : 1 – 2 kali sehari
.
.
Nak dm atau ws pun boleh tiada masalah. I will reply within 48hrs. Im still student 😊 harap bersabar ya semua 💯
.
.
👉Harga RM60 SM / RM65 SS
.
#serumbulumata #arafabeauty #sayajualmurah #igshopmurah #trustedsellermalaysia #mirafilzah #beautygirl #cutegirl #serumajaib #serummurah #serumterbaik #goldhairserum #produkterlaris #eyelasheserum #serumbulumatabyarizshoppe

Siapa order #serumbulumatabyarizshoppe akan dapat 4 freegift iaitu mascara brush, aloevera lipstick , naked eyeliner & baby lips lipbalm . Nak ke tak nak? Kalau nak boleh DM ya 😊 i will reply within 48 hrs!!
.
.
Fungsi serum bulu mata arafa beauty 💗Memanjangkan bulu mata
💗Melebatkan kening
.
.
👍Kesan seawal 7 hari dengan pemakaian berterusan .
.
👍Dijamin halal, berkualiti .
.
👍Lebih 1000+ feedback from customer !! Memang laku keras 😘
.
.
Harga RM60 SM / RM65 SM

#serumbulumata #arafabeauty #sayajualmurah #igshopmurah #trustedsellermalaysia #mirafilzah #beautygirl #cutegirl #serumajaib #serummurah #serumterbaik #goldhairserum #produkterlaris #eyelasheserum #serumbulumatabyarizshoppe

Berapa kos untuk dapatkannya ??? Gold serum ini adalah ramuan herba asli dari Arab dan tidak terdapat di Malaysia. Jika uolls beli secara runcit terus dari Arab, pastilah MAHAL bukan..? Harga boleh mencecah ratusan ringgit !! 😱
.
.
Tapi.. harga yang ariz jual RM60 to SM / RM65 to SS 😍💕 Penggunaan tahan sehingga 3 bulan!! Kesan akan dirasai seawal 7-14 hariii. Serum ini untuk orang yang nak lebatkan bulu mata,tebalkan kening dan merawat rambut gugur !! Jom DM ariz sekarang !!
.
.
Dapat 🎁🎁🎁🎁 tau 😍 rugi tak grab! FREEGIFT BERBALOI TAU HA..
.
.
#serumbulumata #arafabeauty #sayajualmurah #igshopmurah #trustedsellermalaysia #mirafilzah #beautygirl #cutegirl #serumajaib #serummurah #serumterbaik #goldhairserum #produkterlaris #eyelasheserum #serumbulumatabyarizshoppe #serumpelebatbulumata #serumpelebatkening #serumkening

👉Cara Penggunaan GOLD Hair Serum :
.
.
(Untuk Bulu Mata)
.
.
💗Gunakan pada bulu mata bawah dan atas semasa bulu mata dalam keadaan bersih dan kering
.
.
💗Titiskan serum diatas brush atau boleh juga menggunakan jari; sapukan serum dibulu mata dari akar mengarah ke hujung bulu mata
.
.
💗Gunakan 1 - 2 kali sehari (siang/malam)
.
.
💗Hadkan penggunaan maskara selama penggunaan serum untuk membantu pertumbuhan bulu baru
.
.
💗Oleskan serum terlebih dahulu dan tunggu sehingga kering jika ingin menggunakan maskara
.
.
(Kegunaan Lain)
.
💗Rambut : Sapukan serum pada kulit kepala dan seluruh rambut sebelum tidur untuk 3 kali seminggu
.
.
💗Kening : 1 – 2 kali sehari
.
.
Nak dm atau ws pun boleh tiada masalah. I will reply within 48hrs. Im still student 😊 harap bersabar ya semua 💯
.
.
👉Harga RM60 SM / RM65 SS
.
#serumbulumata #arafabeauty #sayajualmurah #igshopmurah #trustedsellermalaysia #mirafilzah #beautygirl #cutegirl #serumajaib #serummurah #serumterbaik #goldhairserum #produkterlaris #eyelasheserum #serumbulumatabyarizshoppe

Siapa order #serumbulumatabyarizshoppe akan dapat 4 freegift iaitu mascara brush, aloevera lipstick , naked eyeliner & baby lips lipbalm . Nak ke tak nak? Kalau nak boleh DM ya 😊 i will reply within 48 hrs!!
.
.
Fungsi serum bulu mata arafa beauty 💗Memanjangkan bulu mata
💗Melebatkan kening
.
.
👍Kesan seawal 7 hari dengan pemakaian berterusan .
.
👍Dijamin halal, berkualiti .
.
👍Lebih 1000+ feedback from customer !! Memang laku keras 😘
.
.
Harga RM60 SM / RM65 SM

#serumbulumata #arafabeauty #sayajualmurah #igshopmurah #trustedsellermalaysia #mirafilzah #beautygirl #cutegirl #serumajaib #serummurah #serumterbaik #goldhairserum #produkterlaris #eyelasheserum #serumbulumatabyarizshoppe

Siapa order #serumbulumatabyarizshoppe akan dapat 4 freegift iaitu mascara brush, aloevera lipstick , naked eyeliner & baby lips lipbalm . Nak ke tak nak? Kalau nak boleh DM ya 😊 i will reply within 48 hrs!!
.
.
Fungsi serum bulu mata arafa beauty 💗Memanjangkan bulu mata
💗Melebatkan kening
.
.
👍Kesan seawal 7 hari dengan pemakaian berterusan .
.
👍Dijamin halal, berkualiti .
.
👍Lebih 1000+ feedback from customer !! Memang laku keras 😘
.
.
Harga RM60 SM / RM65 SM

#serumbulumata #arafabeauty #sayajualmurah #igshopmurah #trustedsellermalaysia #mirafilzah #beautygirl #cutegirl #serumajaib #serummurah #serumterbaik #goldhairserum #produkterlaris #eyelasheserum #serumbulumatabyarizshoppe

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags