#igshopmurah

266519 posts

TOP POSTS

🔥🔥PROMOSI🔥🔥
📣 FREE POSTAGE📦
[ INSPIRED TEE ]
100% Cotton
Unisex
Saiz XS, S, M, L, XL, XXL
.
----L.PENDEK---
Beli 1 = RM33
Beli 3 = RM94 jer
.
----L.PANJANG---
Beli 1 = RM38
Beli 3 = RM109 jer
.
🔥AWAS🔥
Sabah/Sarawak add RM5
.
Fast response & order WA 013-9397217
.
#sayajual #sayajualmurah #bajumurah #tshirtprinting #bazarpaknil #bazaarpaknil #visitmyig #kedaionline #sayajualonline #sayajualmurah2 #igshopreviewmalaysia #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopreview #igreviewmurah #uitm #uitmshahalam #hipstermalaysia #sadness #sadidas #adidasmurah #sadidasmalaysia #supremeskate #suprememalaysia #bajusupreme #idotshirt #stickermurah #lawo

Nak nmpak stylo? Tapi nk yg murah dan selesa 👍🏻
.
Couple tee .
Short Sleeve RM25
Long Sleeve RM35
.
All sizes available ✔️
.
Contact 017 948 3815 Akim
.
#tshirtmurah #bajumurah #igshopmurah #tshirtprintingmurah #jualmurah #igshopmalaysia #vscocam #bisnesanakmelayu

#farizapaidreview #paidreview
.
Anda Suri rumah ? Nak tambah pendapatan ? Pelajar kolej ? Pelajar sekolah ? Gaji sikit ?Kerja dirumah 2-3 jam sahaja tapi dapat hasil yang lumayan bolehlah untuk mengisi masa terluang dan duit pun masuk😱 . Kerja yang sangat senang . Lipat brosur yang telah kami bagi kepada anda dan masukkan ke dalam sampul surat yang tersedia kemudian poskan brosur di pejabat pos berdekatan dengan anda . Ok lah untuk tambah duit belanja kan , tak percaya ? Haa mari lah cuba dulu takkan nk lihat orang jer. Ada usaha ad kejayaan 👌🏻 . Untuk info yang lebih lanjut Whatsapp puan Nurin -01140380052
.
Follow @nurin_brienaa
Follow @nurin_brienaa
Follow @nurin_brienaa
.

#paidreviewrm5
#reviewigshop
#paidreviewmurah
#reviewmurah
#bazarpaknil
#sayajualonline
#sayajualmurah
#instashopmalaysia
#paidreviewmalaysia
#paidpromotemalaysia
#igreview
#igreviewmalaysia
#igreviewmurah
#igbizmalaysia
#igshopmalaysia
#igshopmurah
#viralmalaysia
#reviewigshopmalaysia
#neelofa #noradanish #ctdk
#bazarmalaysia #igersmalaysia
#ikutcarakita
#malaysiaonlineshopping
#kedaionline
#onlineshopmalaysia
#igshopmalaysia

Restok
slip on maroon
Saiz 37-40
Rm75 SAHAJA #igshopmurah #kasutmurah #kasutmalaysia #snickers #sayajual

🌸 JADI COUPLE PALING VOGUE RAYA 2017 🌸
.
Ok kita release pre order #raya2017 ni khas utk korang yang nak paling cun melecun pepagi raya :)
.
Kalau sebelum ni shopping sensorang je, nak dapatkan koleksi raya yang match pun susah. Paling sedih, dah dapat baju utk korang, nak cari kaler match utk hubby pusing 1 pekan pun tak jumpa2! So tahun ni, korang boleh la sedondon lengkap dengan cik hubby siap dapat free shawl lagi! So, dengan 1 harga, korang terus tak payah nak pening kepala. Setel masalah korang. Hiks!
.
TETAPI...
.
TERHAD HANYA 200 ORANG PERTAMA
.
Dapat FREE Shawl yang di design Khas untuk korang!
. ☑️ Rekaan terbaru yang fresh dgn Latest Design dari 3D Flower dan pastinya LIMITED ☑️ Didatangkan dengan kaler yang match dengan baju
.
Kenapa korang WAJIB dapatkan Set Baju Melayu Arjuna & Kurung Moden Eveline :
.
⚫️Kurung Moden Eveline :
. 👉 Kurung Moden Eveline menggunakan material High Quality Korean Crepe 👉 Breastfeeding utk ibu menyusu kiri kanan zip 12inch 👉 Bestnya MINIMAL Iron, selesa dipakai walau dalam keadaan cuaca panas 👉 LACE yang di custom khas takkan nampak kat mane2 utk pastikan corak yang rare.
.
⚫️Baju Melayu Arjuna :
. 👉 Baju Melayu Arjuna menggunakan material Italian Cotton (Import & tersangat kualiti) 👉 Kain confem bila pakai nmpk mahal dan tak berkedut dan sangat sejuk. (Pakai sampin pun selesa tau!)
.
Dengan pembelian combo, korang jimat sehingga RM30!
.
Harga akan dinaikkan SELEPAS PRE ORDER TAMAT.
. ⚠ PARCEL AKAN MULA DI POS BERMULA 01/05/2017 SECARA BERPERINGKAT.
.
Haa siapa taknak terlepas koleksi blouse, baju raya utk family, mommy & gugurl.. FOLLOW STEP DIBAWAH 👇👇
✅Pergi ke PAGE saya
✅Klik bahagian FOLLOW diatas
✅Klik SEE FIRST.. .
Lepas ni uolss takkan terlepas update baju yg cun melecun dari saya 😍😍
.
💖whatapps click link bwh 👇👇👇
www.wasap.my/60192603856
.
💖FB: http://m.me/MuslimahExclusive769
.
💖Instagram: @muslimah_exclusive769
🍂

ALL ITEMS RM 18 ONLY!! 💸 🚗 Postage ; RM 7 for each item
But if you buy 2 items, postage just RM 8 🙆🏻 Grab it now 🏃 💌 Ws / Telegram ; 01136729975 or dm admin at @jnnhlmi_ 💗 (jannah) #BajuMurahMalaysia #BegMurahMalaysia #SayaJualMurah #IgShopMurah #OnlineShopMurah

MOST RECENT

Haa! Ni haa skincare paling terbagus sekali untuk uols yang kulit menggerutu tu! Sampai bila dik non nak biarkan muka penuh dengan whitehead/blackhead tu? Ish malu la kan, bukan setakat malu tapi hilang keyakinan diri! 😭 -

Ramai pengguna The Junni dah berjaya atasi masalah kulit mereka! Uols bila lagi? Lambat lambat nanti menyesal hehehe 😝 -

SAYA KASI AMARAN KERAS NI‼️Jangan percaya selagi tak cuba, dah cuba baru tahu macam mana hebat nya TJ Skincare ni kan! Jadi apa tunggu lagi? Jom kasi cubaaaaa! - -
.
- 💖MAYLA SKINCARE RM70
Day cream 5g
Night cream 5g
Gel soap 30ml . -
.
- 💙MAYLA ADVANCE RM100
Day cream 10g
Night cream 10g
Gel soap 60ml -
.
To Order:-
📲 Whatsapp: +60138153216
📌 Website: www.thejunni.com

#thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunnilover #thejunnitestimoni #skincare #skincaremalaysia #sayajualmurah #sayajual #igshopmalaysia #igshopmurah #neelofa #lofattah #ilofayou #trustedseller #igshopmurahmalaysia #trusteddropship #thejunni_hq #thejunnipinkishwhite #MAGICSCRUBBNE #onlineshop

CARA MUDAH DAN SENANG MENGGUNAKAN #THEJUNNIPINKISHWHITE !

tak perlu leceh pakai toner, serum, moisturizer.

#thejunnipinkishwhite all in one. kulit berminyak/ jerawat saya sarankan pakai waktu malam sahaja. siang boleh guna DAY CREAM THE JUNNI untuk protect your skin dari sinaran UV.

untuk kulit kering / normal 
boleh guna cream pinkish siang dan malam. siang before pakai makeup atau powder .
malam macam biasa oles sikit pun sudah memadai. 
TIPS KULIT JERAWAT/JERAWAT PERIOD: 
letak lebih sikit cream pada jerawat tersebut pada waktu malam. insha'Allah pagi esok kecut 😋 Senang kan? Jom order sekarang! -

To Order:-
📲 Whatsapp: +60138153216
📌 Website: www.thejunni.com

#thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunnilover #thejunnitestimoni #skincare #skincaremalaysia #sayajualmurah #sayajual #igshopmalaysia #igshopmurah #neelofa #lofattah #ilofayou #trustedseller #igshopmurahmalaysia #trusteddropship #thejunni_hq #thejunnipinkishwhite #MAGICSCRUBBNE #onlineshop

Kalau buat untuk disewa ada orang nak tak 🙈. Boleh buat pre-wedding/ photoshoot/ bachelorette party/ bridal shower/ malam berinai. Kawasan sekitar batu kurau/kamunting/taiping.
#sewaprob #bridetobestory #bridetobe #bridesmaids #bridetobesash #bridesmaidsash #bridalshower #bacheloretteparty #malamberinai #prewedding #photoshoot #countingdays #tamatzamanbujang #havefun #igshopmurah #igshopmalaysia #trustsellermalaysia #untukdisewa

Whitening Cream ni untuk seluruh badan. Tapi! Haaaa ada tapinya 😅 Jangan letak kat muka ya sayangku sebab ianya Body & Hand Cream sahaja. Kalau untuk muka boleh apply Pinkish Cream, MAYLA Day/Night Cream 😊👌
.
To Order:-
📲 Whatsapp: +60138153216
📌 Website: www.thejunni.com

#thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunnilover #thejunnitestimoni #skincare #skincaremalaysia #sayajualmurah #sayajual #igshopmalaysia #igshopmurah #neelofa #lofattah #ilofayou #trustedseller #igshopmurahmalaysia #trusteddropship #thejunni_hq #thejunnipinkishwhite #MAGICSCRUBBNE #onlineshop

Hi uols! Hari ni ada pakai Whitening Cream The Junni ni tak? 😍 Ada? Mesti best kan? Dah tak perlu risau kulit teruk akibat sunburn, kulit jadi bertambah lembut, ton warna kulit berubah menjadi lebih cerah. Eeee bestnya bestnya! 🌹 Saya suka gila dengan Whitening Cream The Junni ni 😍

Haaa? Belum ada Whitening Cream The Junni lagi? Whatsapp beauty consultant kami untuk order ya 😘 Jooomm gebu gebas ❤ ️ .
.
To Order:-
📲 Whatsapp: +60138153216
📌 Website: www.thejunni.com

#thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunnilover #thejunnitestimoni #skincare #skincaremalaysia #sayajualmurah #sayajual #igshopmalaysia #igshopmurah #neelofa #lofattah #ilofayou #trustedseller #igshopmurahmalaysia #trusteddropship #thejunni_hq #thejunnipinkishwhite #MAGICSCRUBBNE #onlineshop

"Eehhhh murah nya produk The Junni ni.. Mesti tak bagus." Jangan cepat pandang serong naaa.. Yang mahal tak semestinya bagus, yang murah tak semestinya tak bagus. Lady boss kami baik hati nau nau tau nak kasi harga mampu milik dekat korang semua untuk sama sama jadi cantik. Moga moga boss dimurahkan rezeki. Yang dok kata murah tu, cuba dulu baru tahu. Cenggini 👌👍🏿 result The Junni. Sebab The Junni Skincare takda MERKURI okehhhh 🌸 Mari lah cantikkan kulit dengan cara yang betul 😙 -
-
-
To Order:-
📲 Whatsapp: +60138153216
📌 Website: www.thejunni.com

#thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunnilover #thejunnitestimoni #skincare #skincaremalaysia #sayajualmurah #sayajual #igshopmalaysia #igshopmurah #neelofa #lofattah #ilofayou #trustedseller #igshopmurahmalaysia #trusteddropship #thejunni_hq #thejunnipinkishwhite #MAGICSCRUBBNE #onlineshop

🌻 ARMANI DRESS 🌻

Price : RM30 exc pos
Post:( Add: RM7 SM/RM11 SS) .
.
📲 whatsapp : 011-29247622 .
.
📌Soft Cotton Crepe
📌Material sejuk & tak licin
📌Size: Free size S fit to L .
.
Ukuran dalam inci
📌Bust: 36' (MAX)
📌Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 164CM)
📌Punggung: 46' (MAX)
*Preggy Mommy boleh pakai*

#hotselling #fastselling #2016 #sayajual #bazaarpaknil #dressmurah #freeswapreview #freeswapreviewigshop #freereview #reviewigshop #igshopmurah #instafemes #promosimurah

🌻 ARMANI DRESS 🌻

Price : RM30 exc pos
Post:( Add: RM7 SM/RM11 SS) .
.
📲 whatsapp : 011-29247622 .
.
📌Soft Cotton Crepe
📌Material sejuk & tak licin
📌Size: Free size S fit to L .
.
.
Ukuran dalam inci
📌Bust: 36' (MAX)
📌Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 164CM)
📌Punggung: 46' (MAX)
*Preggy Mommy boleh pakai*

#hotselling #fastselling #2016 #sayajual #bazaarpaknil #dressmurah #freeswapreview #freeswapreviewigshop #freereview #reviewigshop #igshopmurah #instafemes #promosimurah

JANGAN PERCAYA KALAU BELUM CUBA! Saya bagi amaran keras ni. Hehehe nak tahu best atau tak kena lah beli dulu & cuba! 😋 bagi sesiapa yang dah purchase set The Junni Skincare ni, boleh whatsapp Beauty Consultant kami untuk guide okay? Cerita lah masalah kulit anda pada kami, supaya kami senang faham masalah kulit awak. InsyaAllah kami akan guide anda sampai anda kelihatan cantik seperti Face of The Junni 😍👆🏻
-
To Order:-
📲 Whatsapp: +60138153216
📌 Website: www.thejunni.com

#thejunni #thejunnipinkishwhite #thejunnilover #thejunnitestimoni #skincare #skincaremalaysia #sayajualmurah #sayajual #igshopmalaysia #igshopmurah #neelofa #lofattah #ilofayou #trustedseller #igshopmurahmalaysia #trusteddropship #thejunni_hq #thejunnipinkishwhite #MAGICSCRUBBNE #onlineshop

🌻 ARMANI DRESS 🌻

Price : RM30 exc pos
Post:( Add: RM7 SM/RM11 SS) .
.
📲 whatsapp : 011-29247622 .
.
📌Soft Cotton Crepe
📌Material sejuk & tak licin
📌Size: Free size S fit to L .
.
.
Ukuran dalam inci
📌Bust: 36' (MAX)
📌Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 164CM)
📌Punggung: 46' (MAX)
*Preggy Mommy boleh pakai*

#hotselling #fastselling #2016 #sayajual #bazaarpaknil #dressmurah #freeswapreview #freeswapreviewigshop #freereview #reviewigshop #igshopmurah #instafemes #promosimurah

🌻 ARMANI DRESS 🌻

Price : RM30 exc pos
Post:( Add: RM7 SM/RM11 SS) .
.
📲 whatsapp : 011-29247622 .
.
📌Soft Cotton Crepe
📌Material sejuk & tak licin
📌Size: Free size S fit to L .

Ukuran dalam inci
📌Bust: 36' (MAX)
📌Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 164CM)
📌Punggung: 46' (MAX)
*Preggy Mommy boleh pakai*

#hotselling #fastselling #2016 #sayajual #bazaarpaknil #dressmurah #freeswapreview #freeswapreviewigshop #freereview #reviewigshop #igshopmurah #instafemes #promosimurah

🌻 ARMANI DRESS 🌻

Price : RM30 exc pos
Post:( Add: RM7 SM/RM11 SS) .
.
📲 whatsapp : 011-29247622 .
.
📌Soft Cotton Crepe
📌Material sejuk & tak licin
📌Size: Free size S fit to L
Ukuran dalam inci
📌Bust: 36' (MAX)
📌Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 164CM)
📌Punggung: 46' (MAX)
*Preggy Mommy boleh pakai*

#hotselling #fastselling #2016 #sayajual #bazaarpaknil #dressmurah #freeswapreview #freeswapreviewigshop #freereview #reviewigshop #igshopmurah #instafemes #promosimurah

🌻 ARMANI DRESS 🌻

Price : RM30 exc pos
Post:( Add: RM7 SM/RM11 SS) .
.
📲 whatsapp : 011-29247622 .
.
📌Soft Cotton Crepe
📌Material sejuk & tak licin
📌Size: Free size S fit to L .

Ukuran dalam inci: 📌Bust: 36' (MAX)
📌Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 164CM)
📌Punggung: 46' (MAX)
*Preggy Mommy boleh pakai*

#hotselling #fastselling #2016 #sayajual #bazaarpaknil #dressmurah #freeswapreview #freeswapreviewigshop #freereview #reviewigshop #igshopmurah #instafemes #promosimurah

Most Popular Instagram Hashtags