[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#igmashup

16988 posts

TOP POSTS

#LDmyPromote
@maktabat_arrayyan
~ ɴᴏᴠᴇʟ sᴜᴀᴍɪᴋᴜ ᴅᴀᴊᴊᴀʟ, ᴋᴇᴛɪᴋᴀ ᴄɪɴᴛᴀ ᴍᴇɴʏᴇɴᴛᴀᴘ & ᴍᴜsʟɪᴍᴀʜ ᴀᴄᴀʜ ~

TERBARU & TERHANGAT
@maktabat_arrayyan
@maktabat_arrayyan
@maktabat_arrayyan
.
.
#SuamikuDajjal novel terhangat terbitan AQADA,
Novel laku keras di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2017, Alhamdulillah kami baru RESTOCK untuk anda!

#MuslimahAcah buku terbaru keluaran INSPIRASEE,
Daripada penulis Diari Akhirat.

#KetikaCintaMenyentap novel terbaru daripada TARBIAH SENTAP,
Gabungan dua penulis,
Ustaz Adnin penulis buku Tarbiah Sentap 1-3,
Dan Siddiq Amin,
Novel yang memang ditunggu-tunggu.
.
.
Semuanya READY STOCK
😍😍😍🎊🎊🎊
.
.
Tawaran untuk sahabat,
Setiap pembelian,
Sahabat akan dapat FREE BOOKMARK,
Makin banyak buku makin banyak gift,
Tawaran terhad selagi gift ada
.
.
Pengeposan akan bermula selepas cuti raya insya Allah, Sekitar 2 Julai 2017,
Jom order segera sebelum melepas 😏😏
.
.
KOD BUKU

1. Suamiku Dajjal - SD
2. Ketika Cinta Menyentap - KCM
3. Muslimah Acah - MA
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60145247180

Atau

2. Comment "SAYA NAK (kod buku)"
di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
Jemput follow instagram

@maktabat_arrayyan
@maktabat_arrayyan

Dan katalog online

@buku.maktabat_arrayyan
@buku.maktabat_arrayyan
.
.
.
#arrayyanbooks
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#Ramadhan
#SalamRaya
#AuraInsta
#AuraInstaBatch9
#IGMashUp
#IgMashUp3
-
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
@Lukisan_Dakwah.my
╚════ೋღღღೋ═══╝
👉DIPERSILAKAN 👈
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣

NAELOFAR SAJADA

Sajada Khadija
.

price : RM 63 each (Semenanjung Malaysia)
RM 65 each (Sabah/Sarawak)
SGD / BND 31 each
HARGA TAK MASUK POS
Material : Polyster (Soft Velvet Effect)
.
wassap 0129304189
.
www.wasap.my/0129304189
.
#nhauthorizedstockist #nhsajada #aurainsta #igmashup

Stok dah makin susut, ada yang belum dptkan buku ni?
.
Whatsapp 018-264 3646 atau klik link di bio ya.
.
#igmashup
#igmashup3
#aurainsta
#aurainstabatch10
#UsrahTCBS

Hidup ini simple sahaja.
.
Jika x dapat membantu,jangan menyusahkan😊
.
Selamat tenghari sahabat semua❤️
.
🌸
#aurainsta #aurainstabatch6 #igmashup #sabunhomemade

SUAMIKU DAJJAL TERBARU AQADA
.
.
Kisah ini tentang Safia, seorang muslimah yang terlalu inginkan suaminya seorang ustaz. Hal ini kerana dia terlalu banyak tengok drama dan baca lambakan novel jiwang yang mengisahkan tentang cinta lalu dia pun keawang-awangan untuk ada jalan cerita yang sama.
.
Tetapi, takdir tetap takdir dan ianya tetap akan hadir. Ditakdirkan dia bernikah dengan seorang lelaki yang berkopiah & tidak pernah lepas kopiah selama dia kenal dengan lelaki itu 2 bulan lepas. Dia expect perfection daripada lelaki itu.
.
Rupa-rupanya; si kopiah itu ada masa silam yang sangat teruk sehinggakan bila Safia tahu tentangnya, dia kata; "KAU DAJJAL! KAU JANGAN HADIR DALAM HIDUP AKU LAGI!"
.
Adam; dia tahu dia Adam yang ada banyak jahiliah. Kerana apa yang Safia baru terima daripada whatsapp yang entah daripada siapa itu hanyalah 1 per 100000 dosa & jahiliah yang dia pernah buat. Isterinya terus marah dan mahu lari dari rumah.
.
Adam tenang, tidak mahu emosi. Adam teruskan bacaan Quran. Dia sedang membaca surah Furqan dengan tartil. Kebetulan, Adam singgah bacaan di muka surat terakhir surah itu. Dalam surah Furqan, ada 3 dosa yang ditekankan pada muka surat terakhir; dosa syirik, membunuh & berzina.
.
Beberapa air matanya jatuh setitis demi setitis atas lembaran Quran yang mulia itu. Berdegup kencang jantungnya seiring dengan denyutan penyesalan & taubatnya.
.
Bila dia tengah lihat isteri yang baru dinikahinya itu sungguh-sungguh mahu tinggalkannya, packing barang mahu keluar rumah, makin dia teresak-esak menangis kerana isterinya tidak tahu lagi 3 serangkai dosa yang telah dia lakukan dahulu. Kalau baru tahu dosa yang bagi dia kecik dan simple itu pun respond sebegini, kalau tahu yang lain entah macam mana.
.
Tetapi dia tahu, dia sudah cuba berhijrah tinggal jahiliah tetapi tidak boleh dengan sekali taubat terus jadi malaikat. Dan lagi sakit bila orang masih judge dirinya yang dulu. Apatah lagi yang judge & tak percaya dia itu isterinya yang dia cinta.
.
.
.
#ArRayyanBooks
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#SuamikuDajjal
#AimanBanna
#AuraInsta
#AuraInstaBatch9
#IGMashUp

Stay Tuned produk Limited Edition terbaru & panas dari @thesuriaroses yg comfirm2 akan buat korng duduk bilik air tu lame2 haha .
.

Tak sabarnya 😍 sbb HQ nk create body wash nie tuhan jer yg tahu berapa banyak kali repeat sbb nk dpt hasil yg memuaskan.. Hampir setahun jugak la x silap nk create body wash nie.. Alhamdulillah berjaya jugak akhirnya , mesti korng semua akan puas hati sngt lagi2 bila combine kan dgn #thesuriaroseswhiteningcollagen result akan debooommm uols.. Sabar ye Insyaallah lepas nie Hq akan release .
.

#thesuriaroseswhiteningbodywash
#aurainsta #igmashup

READY STOCK
.

Sajada Khadija
.

price : RM 63 each (Semenanjung Malaysia)
RM 65 each (Sabah/Sarawak)
SGD / BND 31 each
HARGA TAK MASUK POS
Material : Polyster (Soft Velvet Effect)
.
wassap 0129304189
.
www.wasap.my/0129304189

Pic credit : @noorkartini
.
#nhauthorizedstockist #nhsajada #aurainsta #igmashup

🌸 Syukur pada Allah rezeki berbuka petang ni🌸
.
Dapat ketam fresh baru naik dari laut😄
.
3 ekor sekilo cuma Rm25
.
Masak apa ye sedap?😍😍
.
Share sikit idea hebat sahabat disini😁😁
.
#aurainsta #aurainstabatch6 #aurainstabatch8 #igmashup

MOST RECENT

We would like to take this opportunity to wish everyone a HAPPY EID MUBARAK and may you have a blissful celebration with your loves one! 😍
.
On the side note, we will be taking a break until 2nd of July (2/7/2017).
.
We will still replying all the whatsapp, but please expect a delay since we want to spent the quality time with the loves one. (#teamjarangcuti)
.
Taqabballahuminna waminkum.
.
From the founders (Safwanah and Hafizullah) and all #UsrahTCBS agents.
.
P/s : raya, raya juga. Adab pergaulan sesama manusia jangan lupa jaga! :)
#eidmubarak
#igmashup
#igmashup3
#aurainsta

[ KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA : KEMBARA KE TIMUR ]
.
.
Dari Penulis Best Seller #semusimdibarzakh
@hadi_fayyadh
.
.
Kembara seorang Saintis Astronomi yang Atheis, tidak percaya kewujudan Tuhan, akhirnya mengalami kebuntuan selepas peristiwa kegagalan 11 bintang sejajar lalu membuat kajian demi kajian sehingga mengubah paradigma pegangan. .
.
Prof. Dr. Fayyadh akhirnya menemui sesuatu yang sangat luar biasa, apakah rahsia yang ditemukannya? .
.
DIA hidup dizaman kebangkitan Dajjal, kembaranya bermula setelah dia melihat bagaimana dunia meniti usia kehancuran dengan peperangan, virus ZK ciptaan, kebuluran dan kematian sehingga membawa dirinya kembara ke ufuk Timur.
.
.
Saat kapal terbang yang dinaikinya terhempas akibat ledakkan meteor yang berlaku pada malam itu,melemparkan dia ke sebuah lembah tandus yang sangat pelik. .
.
Dia dikejar makhluk pembaham manusia, bertemu dengan Binatang Pengintip berbulu yang pandai berbicara, lelaki yang hampir membunuh diri, wanita penjaga bayi misteri, dan wasiat dari penunggu gua.
.
.
Dia akhirnya bertemu dengan Dajjal, apakah Dajjal berjaya mempengaruhinya? Apa plot seterusnya?
.
Dapatkan novel KETIKA AZAZIL BERPUTUS ASA.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60145247180

Atau

2. Comment "SAYA NAK KABA" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
.
#arrayyanbooks
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#KetikaAzazilBerputusAsa
#SemusimDiBarzakh
#UstazHadiFayyadh
#AuraInsta
#AuraInstaBatch9
#IGMashUp
#IgMashUp3

Alhamdullilah. Ramai customer Jannab dah dapat percel diorang sebelum raya.
Hehe 😄😄
Korang happy Jannah pon tumpang happy sekaki dua kaki tiga kaki 😛

Love,
@tudung.ruffle_by.jannah

#TudungRuffle #rufflefeather #chicnones #bawaleyeleshswavroski #BawalEyeleash #bawal #bawalsquare #tudungbawal #bawalshawl #aurainsta #igmashup #tudunglabuh #labuhanbatu

Alhamdullilah. Customer Jannah semua dah dapat percel diorang sebelum raya.
Hehe 😄😄
Korang happy Jannah pon tumpang sekaki dua kaki tiga kaki 😛

Love,
@tudung.ruffle_by.jannah

#TudungRuffle #rufflefeather #chicnones #bawaleyeleshswavroski #BawalEyeleash #bawal #bawalsquare #tudungbawal #bawalshawl #aurainsta #igmashup #tudunglabuh #labuhanbatu

🌸 Assalamualaikum Kenapa Lecithin?
.
Selain Omega Guard untuk membakar lemak, LECITHIN merupakan antara hot stuff products Shaklee. Ramai yg mengambil Lecithin untuk Mengawal berat badan. Lecithin Shaklee adalah berasaskan soya. Lecithin adalah satu-satunya supplement soya yang boleh mengurangkan kolestrol .
.
.
Dalam sistem badan kita tidak bole menghasilkan Lecithin dengan sendiri. oleh itu asmah sarankan untuk mengambil Lecithin berasaskan soya ini untuk melancarkan penurunan berat badan. .
.
Kelebihan LECITHIN shaklee
.
🌸Memecah kan lemak dan kolestrol .
🌸Melangsingkan dan Menghalang obesiti .
🌸Mencantikkan otot dan kulit .
🌸 Memperbaiki alergi .
🌸 Menghalang Kejadian batu karang .
🌸 Mempertingkatkan daya ingatan dan meringankan stress .
🌸 Menghalang tekanan darah tinggi .
🌸 Meringankan sembelit .
🌸 Mengurangkan sakit ketika haid .
🌸Mengurangkan dan Melegakan bengkak susu ibu baru bersalin .
.
.
Hubungi asmah untuk dapatkan BEST PRICE
Wassap 010-8959206 .
.
#shakleelover
#shakleemalaysia
#shakleebest
#shakleebonus
#shakleemelaka
#shakleeeffect
#shakleeonline
#terapiinstagram
#shakleejimat
#shakleepromosi
#shakleekl
#shakleeperlis
#shakleepalingmurah
#syukurselalu
#best
#aurainsta
#lecithin
#shakleepalingbestkesannya
#kulitcantik
#bakarlemak
#igmashup
#likeforlike
#likeforfollow
#syukuralhamdulillah
#alhamdulillah
#pakar
#jomkurus
#flawless
#cantik
#takgamakdah

MUSLIMAH ACAH.

Golongan Hawa yang keperibadiannya dianggap suci tapi aib sebenar hanya diketahui Ilahi. Sering kali kita terlepas pandang akan khilaf kita, merasakan diri kita tak perlu dibetulkan atas asbab kita sudah menutup aurat mengikut citarasa Tuhan, tak putus menyampaikan kata kebaikan sedangkan niat tersasar dari jalan Tuhan.
.
.
Tidak gentar dengan dosa yang dibuat, menganggap diri sentiasa benar dan lebih mulia daripada orang lain. Ada pula yang mempertikaikan kehendak Tuhan, cukup suka bersangka bukan-bukan malah sungguh pedas bicara hingga mengguriskan hati dan perasaan orang. Kerna itu... "Jangan kau megah kata kau muslimah, kalau kau masih jauh daripada Allah."
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60145247180

Atau

2. Comment "SAYA NAK MUSLIMAH ACAH" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
.
#ArRayyanBooks
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#MuslimahAcah
#AzuraZamri
#DiariAkhirat
#Inspirasee
#Ramadhan
#AuraInsta
#AuraInstaBatch9
#IGMashUp
#IgMashUp3

SUAMIKU DAJJAL TERBARU AQADA
.
.
Kisah ini tentang Safia, seorang muslimah yang terlalu inginkan suaminya seorang ustaz. Hal ini kerana dia terlalu banyak tengok drama dan baca lambakan novel jiwang yang mengisahkan tentang cinta lalu dia pun keawang-awangan untuk ada jalan cerita yang sama.
.
Tetapi, takdir tetap takdir dan ianya tetap akan hadir. Ditakdirkan dia bernikah dengan seorang lelaki yang berkopiah & tidak pernah lepas kopiah selama dia kenal dengan lelaki itu 2 bulan lepas. Dia expect perfection daripada lelaki itu.
.
Rupa-rupanya; si kopiah itu ada masa silam yang sangat teruk sehinggakan bila Safia tahu tentangnya, dia kata; "KAU DAJJAL! KAU JANGAN HADIR DALAM HIDUP AKU LAGI!"
.
Adam; dia tahu dia Adam yang ada banyak jahiliah. Kerana apa yang Safia baru terima daripada whatsapp yang entah daripada siapa itu hanyalah 1 per 100000 dosa & jahiliah yang dia pernah buat. Isterinya terus marah dan mahu lari dari rumah.
.
Adam tenang, tidak mahu emosi. Adam teruskan bacaan Quran. Dia sedang membaca surah Furqan dengan tartil. Kebetulan, Adam singgah bacaan di muka surat terakhir surah itu. Dalam surah Furqan, ada 3 dosa yang ditekankan pada muka surat terakhir; dosa syirik, membunuh & berzina.
.
Beberapa air matanya jatuh setitis demi setitis atas lembaran Quran yang mulia itu. Berdegup kencang jantungnya seiring dengan denyutan penyesalan & taubatnya.
.
Bila dia tengah lihat isteri yang baru dinikahinya itu sungguh-sungguh mahu tinggalkannya, packing barang mahu keluar rumah, makin dia teresak-esak menangis kerana isterinya tidak tahu lagi 3 serangkai dosa yang telah dia lakukan dahulu. Kalau baru tahu dosa yang bagi dia kecik dan simple itu pun respond sebegini, kalau tahu yang lain entah macam mana.
.
Tetapi dia tahu, dia sudah cuba berhijrah tinggal jahiliah tetapi tidak boleh dengan sekali taubat terus jadi malaikat. Dan lagi sakit bila orang masih judge dirinya yang dulu. Apatah lagi yang judge & tak percaya dia itu isterinya yang dia cinta.
.
.
.
#ArRayyanBooks
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#SuamikuDajjal
#AimanBanna
#AuraInsta
#AuraInstaBatch9
#IGMashUp

🌸 Assalamualaikum Kenapa Lecithin?
.
Selain Omega Guard untuk membakar lemak, LECITHIN merupakan antara hot stuff products Shaklee. Ramai yg mengambil Lecithin untuk Mengawal berat badan. Lecithin Shaklee adalah berasaskan soya. Lecithin adalah satu-satunya supplement soya yang boleh mengurangkan kolestrol .
.
.
Dalam sistem badan kita tidak bole menghasilkan Lecithin dengan sendiri. oleh itu asmah sarankan untuk mengambil Lecithin berasaskan soya ini untuk melancarkan penurunan berat badan. .
.
Kelebihan LECITHIN shaklee
.
🌸Memecah kan lemak dan kolestrol .
🌸Melangsingkan dan Menghalang obesiti .
🌸Mencantikkan otot dan kulit .
🌸 Memperbaiki alergi .
🌸 Menghalang Kejadian batu karang .
🌸 Mempertingkatkan daya ingatan dan meringankan stress .
🌸 Menghalang tekanan darah tinggi .
🌸 Meringankan sembelit .
🌸 Mengurangkan sakit ketika haid .
🌸Mengurangkan dan Melegakan bengkak susu ibu baru bersalin .
.
.
Hubungi asmah untuk dapatkan BEST PRICE
Wassap 010-8959206 .
.
#shakleelover
#shakleemalaysia
#shakleebest
#shakleebonus
#shakleemelaka
#shakleeeffect
#shakleeonline
#terapiinstagram
#shakleejimat
#shakleepromosi
#shakleekl
#shakleeperlis
#shakleepalingmurah
#syukurselalu
#best
#aurainsta
#lecithin
#shakleepalingbestkesannya
#kulitcantik
#bakarlemak
#igmashup
#likeforlike
#likeforfollow
#syukuralhamdulillah
#alhamdulillah
#pakar
#jomkurus
#flawless
#cantik
#takgamakdah

.
💋TESTIMONI LIPSTIK COLLAGEN NURRAYSA :
.
✔️Mengandungi vitamin E serta bahan treatment yg berkualiti
✔️ Tidak menghitamkan bibir.
✔️ Tanpa plumbum .
✔️ Mesra solat
✔️ Melembabkan bibir terutamanya utk bibir kering dan mengelupas
✔️Sesuai digunakan oleh semua golongan masyarakat
.
Bahan-bahan yang terkandung :
1. Collagen
2. Vitamin E
3. Pearls
4. Olive fruit oil
5. Sunflower seed oil
6. Virgin coconut oil
.
INFO TAMBAHAN :
❗Plumbum ialah bahan yg boleh menyebabkan bibir kita menjadi hitam apabila dipakai lama kerana ia terdiri drpd toksik logam yang boleh menyebabkan penyakit kronik seperti kanser
.
❗Lipstik ini tidak kalis air, kerana ia mesra solat. Sekiranya "waterproof", maka ia tidak boleh dibawa solat kerana air wuduk tidak meresap pada kulit
.
Harga Jualan - RM30
.
💸 Promosi 20% - RM24 (Exclude postage)

#igmashup
#igmashup4
#instagood
#instadaily
#nurraysabeauty
#aurainstabatch7
#ddglowingmoistcakenurraysa
#jerawat
#jeragat
#kusam
#parut
#foundation
#concelear
#powder
#mesrawudhuk
#mesrasolat
#bazarpaknil
#putih
#cantik
#awetmuda
#ampang
#tescoampang
#lipstik
#lipstic
#collagen

.
💋LIPSTIK COLLAGEN NURRAYSA :
.
✔️Mengandungi vitamin E serta bahan treatment yg berkualiti
✔️ Tidak menghitamkan bibir.
✔️ Tanpa plumbum .
✔️ Mesra solat
✔️ Melembabkan bibir terutamanya utk bibir kering dan mengelupas
✔️Sesuai digunakan oleh semua golongan masyarakat
.
Bahan-bahan yang terkandung :
1. Collagen
2. Vitamin E
3. Pearls
4. Olive fruit oil
5. Sunflower seed oil
6. Virgin coconut oil
.
INFO TAMBAHAN :
❗Plumbum ialah bahan yg boleh menyebabkan bibir kita menjadi hitam apabila dipakai lama kerana ia terdiri drpd toksik logam yang boleh menyebabkan penyakit kronik seperti kanser
.
❗Lipstik ini tidak kalis air, kerana ia mesra solat. Sekiranya "waterproof", maka ia tidak boleh dibawa solat kerana air wuduk tidak meresap pada kulit
.
Harga Jualan - RM30
.
💸 Promosi 20% - RM24 (Exclude postage)

#igmashup
#igmashup4
#instagood
#instadaily
#nurraysabeauty
#aurainstabatch7
#ddglowingmoistcakenurraysa
#jerawat
#jeragat
#kusam
#parut
#foundation
#concelear
#powder
#mesrawudhuk
#mesrasolat
#bazarpaknil
#putih
#cantik
#awetmuda
#ampang
#tescoampang
#lipstik
#lipstic
#collagen

Alhamdulillah, done cod barang dekat customer.
.
Nak raya ni kita pasti akan makan macam-macam kan.
.
Jangan nanti raya naik berat 2 kali ganda dari berpuasa ye.
.
Jom eija suggest ambil HERBLAX dengan LECITHIN. Dalam nak menjaga berat badan boleh tingkatkan kesihatan.
.
Jangan nanti lepas raya mengadu berat naik banyak tau. Hihihihihi.
.
LIFE WELL
BE WELL
.
@eryeija_shaklee
012-6448551
.
.
#eijajualshaklee
#vitaminkesihatan
#setkurusdetoks
#rembaumostwanted
#shakleerembau
#topleaderksm
#igmashup
#aurainsta

[ SEMUSIM DI MAHSYAR : HIDUP SELEPAS LIMA HARI DIKEBUMIKAN ]
.
.
BAKAL PECAH KEDAI JULAI 2017

@maktabat_arrayyan
@maktabat_arrayyan
@maktabat_arrayyan
.
.
Suatu Fenomena luarbiasa yang bakal merubah paradigma anda tentang kehidupan selepas kematian.

Iqlima Salsabilla, merasai bagaimana sempitnya liang lahad setelah dikebumikan LIMA hari kemudian dihidupkan semula oleh Allah SWT atas kehendakNYA.

Perjalanannya untuk kembali ke dunia sehingga dia masuk dalam mimpi ayahnya untuk meminta pertolongan atas izin Allah hendaknya jua.

Bagaimana kematian yang dia rasakan? Mayat siapakah yang dikebumikan bersamanya? Benarkah orang yang mati boleh hidup kembali? Bagaimana rasanya?

Dari penulis Best Seller Semusim Di Barzakh dan Ketika Azazil Berputus Asa, @hadi_fayyadh kami bawakan Novel Triller Kisah Benar SEMUSIM DI MAHSYAR.

JOM PRE ORDER SEKARANG
.
.
BERMINAT?

1. Comment "SAYA NAK SDM" di ruangan comment

Atau

2. DM @maktabat_arrayyan

Atau

3. WhatsApp +60145247180
.
.
#ArRayyanBooks
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#HadiFayyadh
#SemusimDiMahsyar
#KetikaAzazilBerputusAsa
#SemusimDiBarzakh
#EbookWarkahBuatBidadari
#WarkahBuatBidadari
#TuhanSentuhlahHatiKu
#EbookTuhanSentuhlahHatiku
#Ramadhan
#AuraInsta
#AuraInstaBatch9
#IGMashUp
#IgMashUp3

Fungsi sabun kulit kayu + kunyit
=============================
.
💕Mengatasi jerawat hingga ke akar
.
💕Mengawal kulit muka berminyak
.
💕Menutup atau mengecil kan pori-pori yang terbuka
.
💕Anti kedutan dan penuaan..
.
💕Sesuai untuk kulit sensitif seperti alahan gatal2 dan ruam
.
💕Mengatasi masalah sunburn
.
💕Menghilang kan parut jerawat .
💕Anti bakteria
.
💕Menghalus kan kulit
.
💕Merawat tekstur kulit yang rosak
.
💕Meratakan tona kulit

Apa la sangat dengan 80sen kan?😏😏
.
Modal 80sen ni lah yg menentu kan masa depan awak.
.
Permulaan awak jual sample saiz dlu,bila org nak reapet oder baru awk jual saiz besar😉😉
.
Saiz kiut ni smua mampu milik,target budak skolah sebagai cust pun laku sbb remaja ni ramai yg masalah jerawat dan kulit berminyak😉😉😉

🌷Khasiat sabun habbatussauda🌷
=======================
.
📍Melembutkan kulit
.
📍mencerah dan meratakan tona kulit
.
📍menegangkan kulit muka
.
📍merawat masalah jerawat dan jeragat .
📍membunuh kuman dan kulat pada kulit(antibakteria)
.
📍merawat kulit uang kusam .
📍menghilang kan flek2 hitam .
📍mengandungi kandungan vitamin yg tinggi untuk merawat kulit kering,garis2 halus kedutan...

Al Latif adalah salah satu sifat ALLAH SWT dan juga salah satu Nama-Nya. Di Dalam Al-Quran dinyatakan "Al-Latiful Khabir" bahawa ALLAH SWT Maha Halus dan juga Maha Mengetahui, juga "Innallaaha Latiifun Bi'ibaadih", Maha Halus terhadap para hamba-Nya .
.
Para ulama menyatakan bahawa ALLAH SWT akan cepat menjawab permintaan para hamba-Nya yang menyebut-Nya dengan Nama ini. Kemudian ALLAH SWT juga melapangkan segala kesempitannya dan memudahkan segala urusannya. Sesiapa yang sentiasa berzikir dengan Nama ini, maka ALLAH SWT akan meluaskannya dan bersikap lemah-lembut kepadanya

Most Popular Instagram Hashtags