#igmashup

26226 posts

TOP POSTS

๐Ÿ’—JUBAH ARYANI๐Ÿ’— ARYANI SYARI
.
REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE
.
Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA JELITA WARDROBE yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie. Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Siyesly, boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni. .

FREE SHAWL LABUH BERNILAI RM 69
.
Iye.. Tak percaya? SHAWL LABUH yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit. .
CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI
.
Jubah aryani ada 3 lapisan tau. 2 lapisan luar tu menggunakan material daripada crystal chiffon dan inner dalam menggunakan โ€œ ice coolโ€ lining. Siap ada taburan BARU SWAROSKI lagi utk bg effect โ€œGLAMOURโ€
.

7 PILIHAN WARNA YANG MERUNTUN JIWA
.
Ini paling best! Ada 7 pilihan warna daripada tona pastel sehingga la ke tona gelap.7 pilihan warna ini semuanya adalah pilihan warna TERBAIK TAHUN 2017 tau! โ€œ Haisss.. Tak lena tido malam sebab tak tau nak pilih warna yg mana satu. Semuanya canteks2 gilaโ€ .
BF N WUDHU FRIENDLY
.
ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon tak ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani.
.
Teruja nak order? Mesti nak tahu harga dulu kan?
.
Sekarang ada PROMOSI PENGENALAN hanya
RM 179 free postage seluruh msia.
Percuma shawl lagi!
.
Harga promo sah sehingga 31hb sahaja ea.
.
Jom lekaih whatsapp sis...
.
To order whatsapp
.
๐Ÿ“ฒ+60134257425
.
๏ธklik link pon boleh
โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ
www.wasap.my/60134257425
.
#jubahsyarie
#aryanisyari
#jubaharyani
#klfw2017
#klfashionweek
#jubahmuslimah
#khimarsyarie
#khimarsyari
#jubaharyanimurah
#muslimahwear
#muslimahfashionmalaysia
#jelitawardarobe
#jwagent
#jwlover
#eksklusifkanauratmu
#officewearmalaysia
#suit2017
#igmashup
#aurainsta
#terapiinstagram
#ajimaura

SUPER HOT ๐Ÿ˜

Item : Sofia Slingbag
Price : RM 38 ONLY !
Special : Highquality pvc ! Besar ! Muat macamยฒ girls ๐Ÿ˜
.

Jom purchase this hot and spicy sofia bag ๐Ÿ˜˜ Kindly whatsapp +60108938972 for something special ๐ŸŒธ

#handbag #handbagmurah #handbags #handbagmalaysia #handbagshop #handbagcantik #handbaglawa #handbagsale #handbaglover #handbagonline #handbagjenama #handbagmurahmalaysia #handbagberkualiti #handbagcantikmurah #handbagmurahmurah #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #ootd #onlineshopping #handbagonline #handbagborong #terapiinstagram #aurainsta #igmashup #kedaibag #kedaibegonline #safon92 #ajimaura

Stok dah makin susut, ada yang belum dptkan buku ni?
.
Whatsapp 018-264 3646 atau klik link di bio ya.
.
#igmashup
#igmashup3
#aurainsta
#aurainstabatch10
#UsrahTCBS

Jom shoping baju raya anak2๐Ÿ˜„
.
Siapa nak ikut angkat tanga๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป
.
#aurainsta #aurainstabatch6 #igmashup #bajuraya

#Repost from @afirdaus.rayyan with @regram.app ... Tersebutlah kisah,
Seorang budak lelaki,
Berumur 10 tahun,
Dalam perjalanan balik dari sekolah,
Naik basikal buruk berkarat uzur dan nazak,
Destinasinya adalah rumahnya,
Dalam perjalanan,
Tiba-tiba rantai basikalnya tercabut,
Pedal basikalnya tersekat,
Dan waktu tu sedap turun dari jalan berbukit,
Brek rosak dan tersekat,
Jadi apa dia buat?
Dia lompat dari basikal dan terjun ke dalam semak,
Habis luka kat tangan dan muka,
Basikal jatuh dan bertambah rosak,
Namun akhirnya dia sampai ke rumah juga walaupun terpaksa berjalan kaki.

Moral : Perjalanan kita menuju destinasi, bukanlah selamanya mudah, dan bukanlah jalan yang diambil itu selamanya betul. Mungkin jalan yang diambil itu hanya tepat buat sementara, sementara menghampiri jalan yang lebih tepat.
.
.
#AuraInsta #AuraInstaBatch9 #IGMashUp #IGMashUp3

#jubahnsstorage SYU nak bagitau Qaysara Syari'e Eksklusif ne dh Restock dgn Harga #MAMPUMILIK ๐Ÿ˜ stock sangat LIMITED
.
.
N/P RM199โœ–๏ธ Exc postage
PROMO #RM170 + FREE DELIVERY
COMBO 2SET #RM160 + FREE DELIVERY
COMBO 3SET #RM155 + FREE DELIVERY .
.
"Nak ORDER! Nak ORDER! Takut terlepas harga PROMO tu plishhhhh.... .
.
Betul2 Xnak Terlepas PROMO ne? WHATSAPP SYU NOWWWWW 0136181026
.
.
Sape SERIUS nak harga Promo cuba komen skit nak tengok "NAK PROMO"
.
.
JOMMM tag bff & family Uolss cari criminal partner Uolss untuk best price!
.
#ajimaura #aurainsta #terapiinstagram #jubah #dress #igmashup #like4like #followforfollow #muslimah #ootd #bazarpaknil #sekolah #cikgucikgi #ustazah #kurungmurah #dressmurah #malaysia #merdeka #sukansea

๐ŸŒธ #RuffleBasic ๐ŸŒธ

#tutorialbyTR
Rm19 Exclude Postage.

Whatsapp 013.6344.208

Or
Click our Website ๐Ÿ˜„

Love, ๐Ÿ’‹
@hijab.ruffle_by.jannah

#TudungRuffle #bawal #bawalsquare #bawaleyelashbytr #bawaleyeleshswavroski #chicnones #aurainsta #igmashup #rufflejewel #rufflecrochet

MOST RECENT

RAHSIA WANITA AWET MUDA DAN KEKAL CERGAS BERTENAGA
.
๐Ÿ”ฅ Hanya 2 Biji Sehari ๐Ÿ”ฅ Insert 1 Biji Seminggu
.
BONUS yang membuat hakak2๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
โœ… #keputihan hilang serta merta
โœ… Segarkan tubuh badan
โœ… Memantapkan payudara
โœ… Mengembalikan ke bentuk badan ideal โœ… Mengetatkan pangkat rahim
โœ… Membantu wanita memiliki keupayaan seks yang kuat
โœ… Merawat wanita lepas pantang & datang bulan
โœ… Melancarkan peredaran haid
โœ… Menambahkan susu ibu yang #menyusu
โœ… Mengatasi masalah #sembelit dan #buasir
โœ… Mengatasi masalah yg berkaitan urat saraf
โœ… Merawat masalah #cyst #fabriod #endo #kentutrahim
โœ… Meningkatkan peluang #hamil
.
.
Nak cuba?
Klik link ๐Ÿ”— di bio profile ye ๐Ÿ˜‰
.
.
#suami #jatuhcinta #original #meletop #bazar #bazarpaknil #kedaionline #igshopmalaysia #onlineshopping #aura #hospital #bersalin #berpantang #aurainsta #aurainstabatch11 #like #follow #igmashup

[DEXANDRA BODY EDP BY BURBERRY]

DeXandra Burberry Body EDP mencerminkan pemakainya seorang wanita yg berperwatakan ayu lemah lembut. Ditambah pula baunya yang lembut dgn aroma bunga ros. ๐ŸŒธ Inspired BODY EDP BY BURBERRY & Is The Most Exciting Launch That Have Ever Created And Captures The Iconic Spirit Of The Brand Today In A Striking And Sensual Way.
.
๐ŸŒธ Body Burberry Is Luxury Chype-Fruity Composition That Begins With Notes Of Fresh Green Absinthe, Peach ๐ŸŒธ Roses And Iris Are In The Heart, Leaning On The Base Of Sandalwood, Cashmerean, Musk, Amber And Vanila. ๐ŸŒธFragrance That Soothes The Soul.
Sesiapa yang tak pernah bau perfume ni harus tau keindahan perfume Body EDP Burberry. ๐Ÿ˜ค..Try satu dulu, baru tau..๐Ÿ˜ค 1 Botol RM65
2 Botol RM120
Free tester

Semua ready stock
Whatsapp.my/60193787527

#aurainstabatch10
#perfume
#dexandraperfume
#dexandra
#igmashup
#igshops
#iger
#coddexandraperfume
#sayajualperfume
#girls
#doorgift
#dropshipdiperlukan
#agendiperlukan
#dexandraborong
#duitpoket
#wangiankehidupan
#perfumecollection
#internationalperfume
#inspiredperfume
#perfumelelaki
#perfumewanita
#trending
#perfumeviral
#perfumemurah
#coddexandrasungaibuloh
#coddexandrakualalumpur
#coddexandraselangor
#dexandrasingapore
#dexandrabrunei

Busy update emas je,
lupa pasal budak #MMG ni.hihi

Rugi kalau tak cuba,asbab guna #MMG ni ramai yang dah dibantu.Kat kak siti yang belum dirisik bersisa 3 je yang dak Irsyad buat main ni.

Sangat melegakan bila sapu #MMG sebab baunya cukup menenangkan,wangi dan yang penting boleh digunakan seisi keluarga.

Taknak banyak cerita cuba sendiri baru tau.

pm/whatsapp
0194949583

rm39 je satu exc pos

#Mmgminyakurutmoden
#melegakan
#wangilavender
#aloevera
#minyakkkayuputih
#ukhwati
#ukhwahti
#ucanduit
#ucandoit
#regrann
#terapiinstagram
#bazarpaknil
#bazarmurahpaknil
#igmashup
#igshop
#igshopmalaysia

#kalamnsstorage ALLAH always maafkan hambanya. Jom lah kita mohon ampun pada Allah
.
#terapiinstagram #aurainsta #ajimaura #igmashup #likeforlike #like4like #followforfollow #follow4follow

READY STOCK
.
.
COMBO SET RM58 (HITAM + KUNING) .
.

harga tak masuk pos

Jom dptkan di #yuslianaboutique @yusliana di bandar puteri klang (3 min dr GM)
.

Online order?

Wassap 0129304189 ( BOOKING & PAYMENT WITHIN 24HRS )

DELIVERY BY RUNNER (min RM10)
Ikut kawasan : htr ke opiz / rumah sekitar KL & SELANGOR
.
SERIOUS BUYER SHJ !
.
#sayajual #bazarpaknil #sayajualnaelofarhijab #sayajualshawl #squareprinted #bawalprinted #nhauthorizedstockist #yuslianaboutique #naelofarhijaboriginal #surihatimrpilot #loffattah #isterituanihsan #gegarvaganza #meletop #naelofarhijabshahalam #naelofarhijabklang #gmklangwholesalecity #aurainsta #igmashup #gemagegarvaganza #patahsebelahsayap

KIDS SANDAL STYLO (CREAM || BLACK || PINK)
.
Rm50 sm || Rm 54ss
.
Include postage
.
Size : .ukuran dalam kasut .
.
21-13.5CM .
22-14CM .
23-14.5CM .
24-15CM .
25-15.5CM .
.
โœ”โœ”โœ”Ada Lampu .
.
Cara ukur kaki :
โžกukur dr ibu jari ke tumit dan lebihkan 1 cm
.
Cara oder .
โžกscreen shoot dan whatsapp 0189506278
.
#aurainsta #igmashup #kasutbudak #prewalker #kasutbabycomel #kasutrayaanak #sandalbudak #sandal #sandalkids #kasutbabycomel #prewalkerbaby #kidsshoes #kasutperempuan #shoppingonlinemalaysia #kasutbaby #barangbudak #prewalkercomel #kasutmurah #kasutbabymurah #shoesbaby

KIDS SANDAL CREAM STYLO .
.
Rm50 sm || Rm 54ss
.
Include postage
.
Size : .ukuran dalam kasut .
.
21-13.5CM .
22-14CM .
23-14.5CM .
24-15CM .
25-15.5CM .
.
โœ”โœ”โœ”Ada Lampu .
.
Cara ukur kaki :
โžกukur dr ibu jari ke tumit dan lebihkan 1 cm
.
Cara oder .
โžกscreen shoot dan whatsapp 0189506278
.
#aurainsta #igmashup #kasutbudak #prewalker #kasutbabycomel #kasutrayaanak #sandalbudak #sandal #sandalkids #kasutbabycomel #prewalkerbaby #kidsshoes #kasutperempuan #shoppingonlinemalaysia #kasutbaby #barangbudak #prewalkercomel #kasutmurah #kasutbabymurah #shoesbaby

KIDS SANDAL PINK STYLO .
.
Rm50 sm || Rm 54ss
.
Include postage
.
Size : .ukuran dalam kasut .
.
21-13.5CM .
22-14CM .
23-14.5CM .
24-15CM .
25-15.5CM .
.
โœ”โœ”โœ”Ada Lampu .
.
Cara ukur kaki :
โžกukur dr ibu jari ke tumit dan lebihkan 1 cm
.
Cara oder .
โžกscreen shoot dan whatsapp 0189506278
.
#aurainsta #igmashup #kasutbudak #prewalker #kasutbabycomel #kasutrayaanak #sandalbudak #sandal #sandalkids #kasutbabycomel #prewalkerbaby #kidsshoes #kasutperempuan #shoppingonlinemalaysia #kasutbaby #barangbudak #prewalkercomel #kasutmurah #kasutbabymurah #shoesbaby

GIANT PLAYHOUSE
.
โ†ช Termasuk pos ke seluruh Semenanjung
โ†ช TIADA cash on delivery (COD)
โ†ช TIADA pengeposan ke Sabah & Sarawak
โ†ช Penghantaran menggunakan syarikat kurier Airpak Express
.
๐Ÿ’Œ Untuk order, whatsapp/sms:
๐Ÿ‘‰+6013-405 4055
๐Ÿ‘‰+6013-405 4055
๐Ÿ‘‰+6013-405 4055
.
#playhousemurah #playhousemalaysia #rumahbudakmurah #rumahmainan #playgroundkutu #playgroundcolourful #playgroundbirumerah #playgroundmurah #playground3in1 #playground3in1murah #playground3in1murah2 #barangantaska #barangantaskamurah #barangantadika #barangantadikamurah #mainantaska #mainantaskamurah #mainantadika #mainantadikamurah #kutulittleazzalea #AuraInsta #IGMashUp

KIDS SANDAL BLACK STYLO .
.
Rm50 sm || Rm 54ss
.
Include postage
.
Size : .ukuran dalam kasut .
.
21-13.5CM .
22-14CM .
23-14.5CM .
24-15CM .
25-15.5CM .
.
โœ”โœ”โœ”Ada Lampu .
.
Cara ukur kaki :
โžกukur dr ibu jari ke tumit dan lebihkan 1 cm
.
Cara oder .
โžกscreen shoot dan whatsapp 0189506278
.
#aurainsta #igmashup #kasutbudak #prewalker #kasutbabycomel #kasutrayaanak #sandalbudak #sandal #sandalkids #kasutbabycomel #prewalkerbaby #kidsshoes #kasutperempuan #shoppingonlinemalaysia #kasutbaby #barangbudak #prewalkercomel #kasutmurah #kasutbabymurah #shoesbaby

#ArRayyanTestimoni
#ApaKataSahabatKami
.
.
"buku dah sampai ๐Ÿ˜ .nanti ada rezeki, order yang lain puLa. .Terima kasih banyak untuk freegift. .ALhamduLLiLah. .sanag puas hati ๐Ÿ‘"
.
.
Alhamdulillah, feedback positif drpd sahabat yang beli #SemusimDiMahsyar #SuamikuDajjal #AkuMahuHidayah

Siap dapat FREE GIFTS lagi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
#arrayyanbooks
#AuraInsta
#AuraInstaBatch9
#IGMashUp
#IgMashUp3

KIDS BLING DIAMOND GIRL SHOES .
.
SIZE 21-30 .
.
Rm52sm || Rm56ss
.
Size : .ukuran dalam kasut .
.
21-13CM
22-13.5CM
23-14CM
24-14.5CM
25-15CM
26-16cm
27-16.5CM
28-17.3CM
29-17.8CM
30-18.3CM
.
Cara ukur kaki :
โžกukur dr ibu jari ke tumit dan lebihkan 0.5 @ 1 cm
.
Cara oder .
โžกscreen shoot dan whatsapp 0189506278
.
#aurainsta #igmashup #kasutbudak #prewalker #kasutbabycomel #kasutrayaanak #sandalbudak #sandal #sandalkids #kasutbabycomel #prewalkerbaby #kidsshoes #kasutperempuan #shoppingonlinemalaysia #kasutbaby #barangbudak #prewalkercomel #kasutmurah #kasutbabymurah #shoesbaby #loaferkids #loaferbudak #kasutloafer

MERDEKA RAYA SALES 2017 ๐Ÿ‘‘ Botanique Parfum ๐Ÿ‘‘

Peluang untuk awak miliki PERFUME yang harganya berpatutan tapi quality setaraf Antarabangsa

Promosi Merdeka Raya bermula sekarang. Jimat RM15.00 tau dari harga asal. Cepat grab sementara masih sales ni ๐Ÿ˜„

Bertuahnya #BotaniqueParfumLovers ๐Ÿ’œ

Keunikan Botanique Parfum yang wajib dimiliki
๐Ÿ‘‰bukan inspired (customize)
๐Ÿ‘‰ada special edition
๐Ÿ‘‰harga jauh lebih murah walaupun bukan inspired
๐Ÿ‘‰percentage pati lebih tinggi daripada kebanyakkan kategori Parfum
๐Ÿ‘‰mesra solat

Jimat berbaloi baloi shopping time promosi MerdekaRayaโ€‹ ni. Sales macam "goreng pisang panassss". #CikManeh
#MinyakWangi
#MinyakWangiBotaniqueParfum
#PerfumeMesraSolat
#BukanInspired
#PatiOriginal
#PerfumeMurah
#TeamSueNawawi
#TerapiInstagram
#AuraInstaBatch9
#AuraInsta
#IGMashUp
#IGMashUp3
#AkuSuka
#MisiDuitRaya
#TambahPendapatan
#ZeroModal
#LadyBoss
#GirlBoss
#Malaysia
#KL2017
#KauYangSatu

THANK YOU LOVE ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž
_

feedback long champ leather TAK PERNAH YANG TERUK TAU โ—โ—โ— SEMUA SUKA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ sampai nak repeat order ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
_

p/s : stok untuk long champ leather dah makin berkurang ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ nak order..? dm @ ws syma (0137980908) ๐ŸŒธ while stocks lasts ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
_

#handbag #handbags #handbagshop #sayajualhandbagmurah #handbagonline #handbagmalaysia #handbagmurah #handbagmurahmalaysia #handbagsale #handbagborong #handbagberkualiti #handbaglawa #handbagcantik #hangbagjenama #SAFON91 #handbagcantikmurah #handbagmurahmurah #handbaglover #bazarpaknil #bazaarpaknil #ootd #onlineshopping #trusted #trustedseller #terapiinstagram #aurainsta #ajimaura #igmashup #ig_sokongan #handbagvalet.co

KIDS BLING DIAMOND GIRL SHOES .
.
SIZE 21-30 .
.
Rm52sm || Rm56ss
.
Size : .ukuran dalam kasut .
.
21-13CM
22-13.5CM
23-14CM
24-14.5CM
25-15CM
26-16CM
27-16.5CM
28-17.3CM
29-17.8CM
30-18.3CM
.
Cara ukur kaki :
โžกukur dr ibu jari ke tumit dan lebihkan 0.5 @ 1 cm
.
Cara oder .
โžกscreen shoot dan whatsapp 0189506278
.
#aurainsta #igmashup #kasutbudak #prewalker #kasutbabycomel #kasutrayaanak #sandalbudak #sandal #sandalkids #kasutbabycomel #prewalkerbaby #kidsshoes #kasutperempuan #shoppingonlinemalaysia #kasutbaby #barangbudak #prewalkercomel #kasutmurah #kasutbabymurah #shoesbaby #loaferkids #loaferbudak #kasutloafer

Most Popular Instagram Hashtags