#igmashup

20387 posts

TOP POSTS

PERHATIAN KEPADA PENDUDUK MELAKA!
.
Nak Produk SHAKLEE, dengan cepat harga berpatutan?
.
Ya, KAMI boleh tolong ANDA, COD berdekatan dengan area rumah anda
.
SERVICE KAMI
-Penghantaran Cepat
-COD setiap hari
-Harga Berpatutan
-Percuma Gift
-Percuma Konsultasi
-Percuma Follow Up Berterusan
.
AIDA vitamin shop mengalu-alukan Anda untuk menjadi WAKIL PENGEDAR SHAKLEE ditempat Anda.
Tekan link 👇👇👇👇
http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1178892
.
Ada 2 cara untuk joint ahli :
1.Daftar ahli rm 80 seumur hidup
2.Dengan pembelian vitamin 200UV
.
Antara Set-set vitamin yang percuma keahlian:
*Set kecantikan kulit
-ESP (soy protein ssolate powder 850g) 1
-Vitamin E 1
-Vitamin C 1
-Vivix 1
.
*Set kurus -Omega 1
-Alfalfa L 1
-Herb-lax 2 -Vivix 1
.
*Set mengandung/menyusu/berpantang
-Vit lea 2
-B-complex 2
-Vitamin c 2
-Alfalfa L 1
-Ostematrix 2
-Esp 1
.
*Set Awet muda(cover 1 badan)
-Vivix 2
.
=====
PROMOSI UNTUK KORANG
=====
Haa siapa yang LIKE dan SHARE post ni, dan tunjukkan bukti KAMI bagi diskaun Baikkk punya!😉
.
Untuk Pertanyaan, Sila Hubungi Aida
www.wasap.my/60105414102
www.wasap.my/60105414102
www.wasap.my/60105414102
.
#aidavitaminshop
#pengedarshakleemelaka #shakleemelaka #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeonline #telokmas #alai #bukitkatil #bukitbaru #bukitberuang #cod #vivixmurah #freepos #aurainsta #igmashup #hospitalmelaka #codmelaka #sayajualonline #sayajualmurah #bazaarpaknil #igshopmalaysia #instashopmalaysia #sayajual #shaklee #testimoni #melaka #produkkecantikan #produkkesihatan #terlajaklarisss

#LDmyPromote
@maktabat_arrayyan ~ Novel Semusim Di Mahsyar ~

SEMUSIM DI MAHSYAR IN THE HOUSE 😍😍😍
.
.
Alhamdulillah, SEMUSIM DI MAHSYAR ready stock 1000 unit di HQ kami sejak Ahad yang lepas.

Sekarang stok tinggal sekitar 400-500 sahaja lagi.

Ahad lepas lebih 300 tempahan kami sudah proceed, alhamdulillah 😊😊😊
.
.
Bagi yang belum tahu, dengan pembelian SEMUSIM DI MAHSYAR, anda layak terima eBook WARKAH BUAT BIDADARI secara PERCUMA 😱😱😱
.
.
eBook percuma valid untuk pembelian online sahaja. Di kedai tak dapat eBook ni 😌😌😌
.
.
Nak lagi tawaran hebat❓❓❓
.
.
Untuk pembelian MEGA KOMBO SDB + KABA + SDM, kami berikan FREE POSTAGE seluruh semenanjung sehingga 30 Julai ni sahaja. Dan dapat 4 BUKU PERCUMA bernilai rm98. Untung tu MEGA KOMBO 🤗🤗🤗
.
.
Swipe gambar ke kiri untuk tengok beberapa feedback customer.

Untuk pembelian SEMUSIM DI MAHSYAR, boleh ikut langkah mudah di bawah 😎😎😎
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60145247180

Atau

2. Comment "SAYA NAK SDM"
di ruangan comment nanti saya DM

Atau

3. Terus DM ke
@maktabat_arrayyan
@maktabat_arrayyan
@maktabat_arrayyan
.
.
.
#arrayyanbooks
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#SemusimDiMahsyar
#SemusimDiBarzakh
#KetikaAzazilBerputusAsa
#AuraInsta
#AuraInstaBatch9
#IGMashUp
#IgMashUp3
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
@Lukisan_Dakwah.my
╚════ೋღღღೋ═══╝
👉DIPERSILAKAN 👈
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
#LukisanDakwah #LukisanDakwahMy #لوكيسن_دعوه_اسلام #LukisanDakwahIslam #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat

READY STOCK
.

Sajada Khadija
.

price : RM 63 each (Semenanjung Malaysia)
RM 65 each (Sabah/Sarawak)
SGD / BND 31 each
HARGA TAK MASUK POS
Material : Polyster (Soft Velvet Effect)
.
wassap 0129304189
.
www.wasap.my/0129304189

Pic credit : @noorkartini
.
#nhauthorizedstockist #nhsajada #aurainsta #igmashup

Hargai anugerah yg allah beri.
.
Serik dah dengan produk Kosmetik Kt luarsana tu,byk sngt kimia yg berbahaya
.
Sekarang hanya guna produk Organik je by @sabun_store.homemade .
Cuci muka dengan soap bar❤️
.
Siang pkai moisterizer krim❤️
.
Malm sapu serum❤️
.
Yg penting semua organik bahan semulajadi😍😍
.
Jemput ke page @sabun_store.homemade .
Harga mampu milik😍😍
.
#aurainsta .
#aurainstabatch6 .
#igmashup .
#sabunhomemade .
#rebranding

Stok dah makin susut, ada yang belum dptkan buku ni?
.
Whatsapp 018-264 3646 atau klik link di bio ya.
.
#igmashup
#igmashup3
#aurainsta
#aurainstabatch10
#UsrahTCBS

Menjadi Wanita Itu Kehendak Allah,
Menjadi Cantik Itu Relatif,
Menjadi Muslimah Itu Anugerah,
Tetapi Menjadi Muslimah Yang Solehah Itu PILIHAN.
.
Assalamualaikum kesayangan Sis semua...😘
.
Sis nk bgtau nie ada special promo taw utk Seroja Long Top nie chuolls...😍
.
📌 Beli 1 helai = Rm68sm / Rm72ss
📌 Promo Beli 2 helai = Rm115 free postage 😱
.
Berbaloi2, harga pon jimat...mai lekaih WhatsApp Sis, stok limited naaa...lmbt xmo nanges tepi bucu katil taw 🤗
.
.

EH SALE LA AWAK 💙
.
Apa kelebihan Dress Adelia ni awak?
.
Okeh meh kita nak royak dress ni ↘️
.
🌷TAK JARANG, Full Lining atas bawah lengan semualah.
.
🌷PRINCESS LIKE (cutting princess buat dress jatuh kembang kebawah plus high quality heavy chiffon buat dress jatuh elok saja)
.
🌷WUDHUK FRIENDLY
Yes hidden zip untuk nak senteng lengan.
.
🌷 BF FRIENDLY, ehem senang kan nak menyusu? Tarik je hidden zip, terus boleh breast feeding baby comel kita.
.
🌷SHAWL! Shawl ni wideshawl 2m x 0.75m tau!!! Tak payah susah2 dah nak keliling kedai, cari tudung yg sesuai 😘
.
Best kan? Haa nak order tak? Whatsapp cepat-cepat tau 011 3788 0610 😘😘😘
.
NP: RM150 (dress sahaja)
SALE: RM139 exclude postage (dress sahaja)
.
NP: RM180 (dress + shawl)
SALE: RM169 + Free Postage
.
.
.
.
.
#sale #readystock #muslimahfashion #muslimahexclusive #jubahpengantin #jubahpengantinmuslimah #dresssyarie #bridalwear #dresstunangmalaysia #dresstunangmurah #igmashup #aurainsta #aurainstabatch9 #terapiinstagram #like4like #likeforlike #hotselling #ootdmuslimah #ootdstyle #ladieswear #uia #ajimaura #dressbridalmurah #bridalmuslimah #jubahexclusive #dressmuslimah #jubahplain #usim #kuis #unisza

[ SEMUSIM DI MAHSYAR : RENTETAN KISAH BENAR YANG MERUNTUN JIWA ]
.
.
Apalah makna kehidupan ini jika kamu masih ragu-ragu dengan arah tuju kehidupan selepas kematian. Apakah kamu pernah diberi bayangan Allah SWT sehingga kamu merasa benar-benar ingin kembali kepadaNYA?
.
Ketahuilah, hanya mereka yang terpilih mampu merasai semua itu sesuai dengan kehendakNYA jua. Iqlima Salsabilla, merasakan pengalaman bagaimana saat dia dikebumikan sepanjang tempoh lima hari di dalam liang lahad.
.
Wanita yang menunggang binatang indah bersayap, Fatamorgana yang menjadikan dia berhubung dengan ayahnya di alam mimpi, Iblis berkhutbah dengan penyesalan yang dahsyat. Apa kata Iblis dalam Khutbahnya? Perjalanan bertemu dengan para Nabi, apakah semua itu benar-benar dilaluinya? Apakah kisah sebenar yang terjadi?
.
Bagaimana dia diselamatkan daripada kematian? Apakah dia masih hidup dengan tempoh yang lama? Semua itu akan terjawab di dalam Semusim Di Mahsyar, ratap di pembaringan lahad.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60145247180

Atau

2. Comment "SAYA NAK SDM" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
.
#arrayyanbooks
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#SemusimDiBarzakh
#KetikaAzazilBerputusAsa
#SemusimDiMahsyar
#TuhanSentuhlahHatiku
#SimbiosisCinta
#WarkahBuatBidadari
#AuraInsta
#AuraInstaBatch9
#IGMashUp
#IgMashUp3

MOST RECENT

Badan anda berkerak? Nak menangis bila tengok badan sendiri? Jangan risau body milk yang bau macam susu ni boleh bantu korang!
___
Sebelum mandi, sapu dulu body milk ni tunggu dalam 15min lepastu dah boleh bilas. Senang bukan?
___
Fungsi utama :
✔Mencerahkan kulit Badan
✔Menanggalkan daki
✔Melembutkan kulit badan
✔ Memudarkan parut
✔Membaiki stuktur kulit

___
BAHAN UTAMA:
Avocado
Extrak Minyak sawit
Collagen

___
#babyskinfacewashbooster
#missbabyrepublic #missbabyqueen #geltanggalwhithead #facemasktanggalparut #facemaskputihgebu #facemasktanggaljeragat #missbabyrepublicagent #missbabyrepublicteam #leyapakai #leyajual #bazarpaknil #moodrepublic #missbabyrepublickuantan #cantikputihgebu #aurainstabatch9 #igmashup #teamtasha

#LDmyPromote
@maktabat_arrayyan ~ Novel Semusim Di Mahsyar ~

SEMUSIM DI MAHSYAR IN THE HOUSE 😍😍😍
.
.
Alhamdulillah, SEMUSIM DI MAHSYAR ready stock 1000 unit di HQ kami sejak Ahad yang lepas.

Sekarang stok tinggal sekitar 400-500 sahaja lagi.

Ahad lepas lebih 300 tempahan kami sudah proceed, alhamdulillah 😊😊😊
.
.
Bagi yang belum tahu, dengan pembelian SEMUSIM DI MAHSYAR, anda layak terima eBook WARKAH BUAT BIDADARI secara PERCUMA 😱😱😱
.
.
eBook percuma valid untuk pembelian online sahaja. Di kedai tak dapat eBook ni 😌😌😌
.
.
Nak lagi tawaran hebat❓❓❓
.
.
Untuk pembelian MEGA KOMBO SDB + KABA + SDM, kami berikan FREE POSTAGE seluruh semenanjung sehingga 30 Julai ni sahaja. Dan dapat 4 BUKU PERCUMA bernilai rm98. Untung tu MEGA KOMBO 🤗🤗🤗
.
.
Swipe gambar ke kiri untuk tengok beberapa feedback customer.

Untuk pembelian SEMUSIM DI MAHSYAR, boleh ikut langkah mudah di bawah 😎😎😎
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60145247180

Atau

2. Comment "SAYA NAK SDM"
di ruangan comment nanti saya DM

Atau

3. Terus DM ke
@maktabat_arrayyan
@maktabat_arrayyan
@maktabat_arrayyan
.
.
.
#arrayyanbooks
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#SemusimDiMahsyar
#SemusimDiBarzakh
#KetikaAzazilBerputusAsa
#AuraInsta
#AuraInstaBatch9
#IGMashUp
#IgMashUp3
-
╔════ೋღღღೋ═══╗
@Lukisan_Dakwah.my
╚════ೋღღღೋ═══╝
👉DIPERSILAKAN 👈
❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣
#LukisanDakwah #LukisanDakwahMy #لوكيسن_دعوه_اسلام #LukisanDakwahIslam #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat

Sekarang ni dah tak perlu risau kalau orang mengata bibir hitam, bibir kurang air lah. Sebab apa?
___
Sebab missbaby lipserum ni dah boleh tolong korang. Restock je licin. Restock je licin. Nampak tak bertapa hebatnya kesan lipserum ni sampai orang boleh jadi gila tau bila takda dia ni😍

___
Jadi tunggu apa lagi? Cepat whatsapp kakleya, malas save number? Klik je link bio kat atas tu nah😍

___
#babyskinfacewashbooster
#missbabyrepublic #missbabyqueen #geltanggalwhithead #facemasktanggalparut #facemaskputihgebu #facemasktanggaljeragat #missbabyrepublicagent #missbabyrepublicteam #leyapakai #leyajual #bazarpaknil #moodrepublic #missbabyrepublickuantan #cantikputihgebu #aurainstabatch9 #igmashup #teamtasha

Bismillah. Alhamdulillah admin dah upload catalogue di @shcatalogue. So, dah boleh order di whatsapp. Yeay!!😄😄
-
Sis dah tengok semua warna available? Kalau belum jemput tengok di 👉🏻@shcatalogue 💗
.
Utk order pantas boleh terus klik link whatsapp di bio ye 😊
.
.
#dsph10 #bazaronline #aurainsta #bawallabuh#khimarmalaysia #igmashup#tudunglabuh#tudungraya#bawalinstant#bawalruffle#ootdraya#instantlabuh#instantshawllabuh#tudungsarung#tudungsarunglabuh#bawalbidang55 #bawalchiffon#khimarmalaysia #instantduamuka #tutorialshawl #tutorialmakeup#mencintaimumrphotographer

SET WARDA PLEATED😍
.
Hi pmj lovers..lets grab set warda pleated..lebih simple n ssuai utk any event or ke office
.
Size | Freesize fit to L
Material | crepe
Harga Asal | RM 79/set
Harga Sale🎉 | RM70
.
👗Blouse
Bahu-15.5
Lengan-22.7(panjang),13(lebar)
Dada-40
Labuh-32.5
.
👖Palazzo
Pinggang-39
Pinggul-43
Panjang-40
.
👇Klik hashtag di bwh utk view collection set warda pmj
#setwardapmj
#setwardapmj
#setwardapmj
.
🏩Lokasi butik: 2 lot dr oldtown cheng yg blkang tesco cheng tu.. Nmpak pintu pink naek terus(atas kedai music🎼) or
WAZE: BUTIK PONDOK MERAHJAMBU
.
#setwardapmj
#AuraInsta
#IgMashUp
#pondokmerahjambu
#pmjlovers
#vendorboutique
#vendorbutikmelaka
#blouse#blousecotton#longblouse#setwarda#dresswarda#dresswardamelaka#uitmbandaraya#uitmlendu#utem#kolejkomunitibukitberuang#adtecmelaka#mmumelaka#kuim#gegaumelakagegau

SET WARDA PLEATED😍
.
Hi pmj lovers..lets grab set warda pleated..lebih simple n ssuai utk any event or ke office
.
Size | Freesize fit to L
Material | crepe
Harga Asal | RM 79/set
Harga Sale🎉 | RM70
.
👗Blouse
Bahu-15.5
Lengan-22.7(panjang),13(lebar)
Dada-40
Labuh-32.5
.
👖Palazzo
Pinggang-39
Pinggul-43
Panjang-40
.
👇Klik hashtag di bwh utk view collection set warda pmj
#setwardapmj
#setwardapmj
#setwardapmj
.
🏩Lokasi butik: 2 lot dr oldtown cheng yg blkang tesco cheng tu.. Nmpak pintu pink naek terus(atas kedai music🎼) or
WAZE: BUTIK PONDOK MERAHJAMBU
.
#setwardapmj
#AuraInsta
#IgMashUp
#pondokmerahjambu
#pmjlovers
#vendorboutique
#vendorbutikmelaka
#blouse#blousecotton#longblouse#setwarda#dresswarda#dresswardamelaka#uitmbandaraya#uitmlendu#utem#kolejkomunitibukitberuang#adtecmelaka#mmumelaka#kuim#gegaumelakagegau

KURUNG MODEN PEARL😍
.
Hi pmj lovers..lets grab PMJ kurung mermaid..material yg flowy😊..loose blouse n mermaid skirt❤
.
Freesize fit to L
Material bubble crepe
🎉Harga ASAL: RM 99/set
🎉Harga SALE: RM70 😱
.
👚Blouse
Bahu-15.5
Lengan-21(panjang),12(lebar)
Dada-40
Labuh-25
.
👗Skirt
Pinggang-47
Pinggul-41
Panjang-38
.
🏩Lokasi butik: 2 lot dr oldtown cheng yg blkang tesco cheng tu.. Nmpak pintu pink naek terus(atas kedai music🎼) or
WAZE: BUTIK PONDOK MERAHJAMBU
.
#kurungmodenpmj
#AuraInsta
#IgMashUp
#pondokmerahjambu
#pmjlovers
#vendorboutique
#vendorbutikmelaka
#kurungmoden#raya2017#uitmbandaraya#uitmlendu#utem#kolejkomunitibukitberuang#adtecmelaka#mmumelaka#kuim#gegaumelakagegau#pmjraya2017

KURUNG MODEN PEARL😍
.
Hi pmj lovers..lets grab PMJ kurung mermaid..material yg flowy😊..loose blouse n mermaid skirt❤
.
Freesize fit to L
Material bubble crepe
🎉Harga ASAL: RM 99/set
🎉Harga SALE: RM70 😱
.
👚Blouse
Bahu-15.5
Lengan-21(panjang),12(lebar)
Dada-40
Labuh-25
.
👗Skirt
Pinggang-47
Pinggul-41
Panjang-38
.
🏩Lokasi butik: 2 lot dr oldtown cheng yg blkang tesco cheng tu.. Nmpak pintu pink naek terus(atas kedai music🎼) or
WAZE: BUTIK PONDOK MERAHJAMBU
.
#kurungmodenpmj
#AuraInsta
#IgMashUp
#pondokmerahjambu
#pmjlovers
#vendorboutique
#vendorbutikmelaka
#kurungmoden#raya2017#uitmbandaraya#uitmlendu#utem#kolejkomunitibukitberuang#adtecmelaka#mmumelaka#kuim#gegaumelakagegau#pmjraya2017


🍇 SET KURUNG MODEN PLEATED
-
🍇 Colour : 10 warna menarik!
🍄 Harga ASAL: RM85
🎉 Harga SALE 🎉: RM70
🍄 Size : Free size fit to L

Measurement 📏
Bahu : 40cm
Dada : 38cm
Labuh : 65cm
Panjang lengan : 56cm
Lebar lengan : 23cm
Pinggang : 35cm
(getah stretchable)
Pinggul : 48cm
Labuh kain : 94cm
#pmjraya2017 #gegaumelakagegau #IgMashUp #vendorbutikmelaka #butikmelaka #vendorboutique #sayajual #sayajualbajuraya #sayajualmurah #uitmlendu #utem #uniklmelaka #uitmbandaraya #mmumelaka #moodrepublic


🍇 SET KURUNG MODEN PLEATED
-
🍇 Colour : 10 warna menarik!
🍄 Harga ASAL: RM85
🎉 Harga SALE 🎉: RM70
🍄 Size : Free size fit to L

Measurement 📏
Bahu : 40cm
Dada : 38cm
Labuh : 65cm
Panjang lengan : 56cm
Lebar lengan : 23cm
Pinggang : 35cm
(getah stretchable)
Pinggul : 48cm
Labuh kain : 94cm
#pmjraya2017 #gegaumelakagegau #IgMashUp #vendorbutikmelaka #butikmelaka #vendorboutique #sayajual #sayajualbajuraya #sayajualmurah #uitmlendu #utem #uniklmelaka #uitmbandaraya #mmumelaka #moodrepublic

KURUNG MODEN MERMAID😍
.
Hi pmj lovers..lets grab PMJ kurung mermaid..material yg flowy😊..loose blouse n mermaid skirt❤
.
Freesize fit to L
Material bubble crepe
RM 99/set
HARGA PROMO🎉🎉 RM70/SET
*POSTAGE RM7SM RM10SS
.
👚Blouse
Bahu-15.5
Lengan-23.2(panjang),13(lebar)
Dada-44
Labuh-29
.
👗Skirt
Pinggang-44
Pinggul-38
Panjang-38.5
.
🏩Lokasi butik: 2 lot dr oldtown cheng yg blkang tesco cheng tu.. Nmpak pintu pink naek terus(atas kedai music🎼) or
WAZE: BUTIK PONDOK MERAHJAMBU
.
#kurungmodenpmj
#AuraInsta
#IgMashUp
#pondokmerahjambu
#pmjlovers
#vendorboutique
#vendorbutikmelaka
#kurungmoden#raya2017#uitmbandaraya#uitmlendu#utem#kolejkomunitibukitberuang#adtecmelaka#mmumelaka#kuim#gegaumelakagegau

KURUNG MODEN MERMAID😍
.
Hi pmj lovers..lets grab PMJ kurung mermaid..material yg flowy😊..loose blouse n mermaid skirt❤
.
Freesize fit to L
Material bubble crepe
RM 99/set
HARGA PROMO🎉🎉 RM70/SET
*POSTAGE RM7SM RM10SS
.
👚Blouse
Bahu-15.5
Lengan-23.2(panjang),13(lebar)
Dada-44
Labuh-29
.
👗Skirt
Pinggang-44
Pinggul-38
Panjang-38.5
.
🏩Lokasi butik: 2 lot dr oldtown cheng yg blkang tesco cheng tu.. Nmpak pintu pink naek terus(atas kedai music🎼) or
WAZE: BUTIK PONDOK MERAHJAMBU
.
#kurungmodenpmj
#AuraInsta
#IgMashUp
#pondokmerahjambu
#pmjlovers
#vendorboutique
#vendorbutikmelaka
#kurungmoden#raya2017#uitmbandaraya#uitmlendu#utem#kolejkomunitibukitberuang#adtecmelaka#mmumelaka#kuim#gegaumelakagegau

Rantai tangan pasir dewasa 💰RM194/G
⛔TANPA UPAH
⛔TANPA GST 📲014.3500487
📲014.3500487
📲014.3500487

Joint channel kami untuk update terkini t.me/kedaishujewel

#shujewel #emas #gold #kedaiemas #sayajualemasmurah #emasmurah #kedaiemas #cincintunang #rantaiemas #gelangemas #rantaitanganemas #rantaikaki #anklet #bangle #kutuemas #accesories #goldbar
#AuraInsta #IGmashUp #igmashup3 #ukhwahti #terapiinstagram #rantailipan

FOUNDATION, BB CREAM & SUNBLOCK DLM 1 CREAM.BESTKAN!😘
.
.
ESKINOL LITTLE LUXURY(ELL) Face Balm Cream bertindak sbg skincare+make up. Utk hasil yg lbih ketara elok digunakan selepas Snow White Face Cream terutama bg yg mmpunyai mslh kulit kering.
.
.
1set are include:-
❤Ell bright soap 35g
❤Ell face balm 10g
❤Ell face booster 10g
.
Sesuai utk kulit normal,berminyak,kering,sensitif,kusam,parut,dan jerawat.menjadikan kulit kelihatan halus & bebas cela...!! .
.
💋menghilangkan jerawat
💋memudarkan parut jerawat
💋mengatasi kulit kusam
💋mengecilkan pori-pori besar
💋anti aging
💋kulit makin lembab dan lembut
💋wudhuk friendly
💋kulit cerah berseri
.
For order wassap sis ye📲 013-3201292
.
#vivilinlondonmalaysia#vivilinlondon
#pelembab #jerawat

🌸Assalamualaikum, HERB LAX
.
.
Herb Lax Shaklee ni memang satu supplement yang tugasnya adalah men-detox. Apa itu detox?
.
.
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. .
.

Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. .
.
Kerana itulah detox sangat penting sebeum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum.
.
.
KEBAIKAN HERB LAX
.
. .
🔸Pembersihan najis yang tersekat. .
🔸Meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
.
🔸Membantu masalah sembelit.
.
🔸 Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi.
.
🔸Mengempiskan perut.
.
🔸 Membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut.
.
🔸 Memudahkan fungsi usus.
.
🔸Menghilangkan jeragat.
.
🔸Mengurangkan bau badan
.
.
Hubungi asmah dapat best price !!
.
.
0108959206
0108959206
0108959206
.
.
#shakleelover
#shakleemalaysia
#shakleemelaka
#alhamdulillah
#shakleeeffect
#shakleebest
#shakleejimat
#bestsangat
#syukurselalu
#shakleeonline
#jomshoppingonline
#Omega
#shakleebonus
#shakleepromo
#syukuralhamdulillah
#shakleepalingbestkesannya
#kulitcantik
#flawles
#terapiinstagram
#Alhamdulillah
#likeforlike
#viral
#vitamin
#vivix
#jombelidengansaya
#kurus
#jutawanshaklee
#aurainsta
#igmashup
#wehavehaveyo

Most Popular Instagram Hashtags