#igmashup

10742 posts

TOP POSTS

Selamat pagi semua sahabat tidak kira anda berada dimana😊
.
Semoga sihat dan ceria selalu.
.
Selamat menyambut ramadhan al mubarak,malam ni jangan lupa terawih ye😍😍😍
.
#aurainsta #aurainstabatch8 #igmashup #selamatpagi #jumaat #friday #ootd #kurus #sabun #doorgift #organik

Assalamualaikum.. Selamat pagi..🌻🌻 Salam jumaat terakhir di bulan sya'ban 1438..
.
Dah lama tak tepek gambar sendiri. Alhamdulillah, hakak diberikan peluang membesarkan sendiri anak2 di depan mata 24jam.
.
Dugaan dan ragam anak2 dibulan puasa ni, macamane la agaknya tahun ni kan. Masing2 dah besar. Lagi baaaaaaanyaaaakkkk akalnya. Semoga ibu mereka (hakak la 🙆) diberikan kekuatan dan kesabaran.. Hihihi..
.
SELAMAT BERPUASA SEMUA..1 RAMADHAN 1438..semoga ibadah puasa kita diterima disisi Allah.. Aamiinn..
.
.
.
#terapiinstagram
#ajimaura
#ukhwahti
#aurainsta
#aurainstabatch8
#igmashup
#syukuralhamdulillah #sugarbellecosmetic
#trustedseller
#eusahawan
#youcanduit
#usahawanonline
#igshop
#instashop
#belajarinstagram
#wanitamalaysia
#surirumahbergaji
#usahawan
#uitm
#student
#like4like
#l4l
#erezeki
#sayajual
#sayajualbarangmakeup

[ 1 RAMADHAN TARIKH BERMULA PRE ORDER SEMUSIM DI MAHSYAR ] .
.
Kisah seorang anak gadis yang pernah di matikan Allah seketika, "Mati Suri". Dia dikebumikan selama 5 hari berturut-turut dengan satu jasad misteri.
Kematiannya berpunca dari kegagalan proses pembedahan jantung berlubang yang dihidapinya. Doktor mengesahkan kematiannya, lalu jenazahnya melalui dikebumikan seperti biasa.

Naluri kuat hati seorang ayah, dititipkan Allah melalui mimpi aneh. Anak gadisnya dilihat berjalan pulang kerumah dengan balutan kain kapan yang dipenuhi darah, nanah dan tanah.

Hanya satu perkataan yang disebutnya' " Ayah, iqlima tak mati lagi... selamatkan saya ayah". Dengan raut wajah yang sangat mengerikan dia mengulang ayat yang sama sehingga Ayahnya mulai gusar tentang mimpinya.

Dengan kudrat sebagai lelaki yang lumpuh seluruh badan, dia mengesot berjalan beberapa kilometer namun, apa yang terjadi kepada Ayahnya ?
Mampukah mesej anaknya disampaikan? Benarkah anaknya masih hidup? Bagaimana anak gadis iqlima ini diselamatkan?
Apa pula pengalaman yang dilaluinya selama 5 hari ditanam di dalam Kubur? Siapa pula mayat yang ditanam bersama-sama dengannya?
Apa latarbelakang peribadi gadis misteri Iqlima ini sehingga dia digelar "anak haram" oleh masyarakat sekelilingnya?
Setiap pembelian anda, anda akan memperoleh e book percuma, WARKAH BUAT BIDADARI. Sementara STOK MASIH ADA.

Harga menarik RM 29.90 sahaja.
BELI SATU PERCUMA SATU.
.
.
.
.
Cara Tempahan :

1. Whatsapp +60145247180

Atau

2. Comment "SAYA NAK (tajuk buku)" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
.
.
#arrayyanbooks
#SahabateNuur
#LegacyOfKnowledge
#TEAMSahabateNuur
#HadiFayyadh
#SemusimDiMahsyar
#KetikaAzazilBerputusAsa
#SemusimDiBarzakh
#EbookWarkahBuatBidadari
#WarkahBuatBidadari
#TuhanSentuhlahHatiKu
#EbookTuhanSentuhlahHatiku
#Ramadhan
#AuraInsta
#AuraInstaBatch9
#IGMashUp
#IgMashUp3

NAELOFAR SAJADA

Sajada Khadija
.

price : RM 63 each (Semenanjung Malaysia)
RM 65 each (Sabah/Sarawak)
SGD / BND 31 each
HARGA TAK MASUK POS
Material : Polyster (Soft Velvet Effect)
.
wassap 0129304189
.
www.wasap.my/0129304189
.
#nhauthorizedstockist #nhsajada #aurainsta #igmashup

Hai semua #twclovers sebabkan kak nor sayang ketat2 dgn korng nie.. Semalam masa jalan2 kak nor pikir nk bagi lagi kt korng gift yg best2 tau 💕 .. puas pikir kepala nie ape yg best nk kasi korng ye
.
.
Jadi tadaaaa haha ..kak nor seronok sngt nk bagi korng lagi free gift mask muka dgn lip balm nie .. Jangan risau botol air travel exclusive twc pun korng tetap akan dpt tau💕 cuma mask dgn lip balm tu x bnyk yg ade terhad untuk yg first come first serve je 💕 kak nor minta maaf ye kalau sebelum2 nie ade yg tak dpt
.
.
Jangan risau lepas nie ade rezeki lagi berurusan dgn korng kak nor akan bagi lebih lagi ye insyaallah .. Yang lain tu nie la masa korng untuk grab .. Dpt consume sebelum puasa nie lagi bagus.. nnti sebelum raya insyaallah kulit muka dgn badan tu akan beransur pulih 💕 dapatlah melaram masa raya nnti jumpa sedara mara kan
.
.
#twcputihdalammasa48jam #igmashup #aurainsta

Dalila belanja sikit new collection dari @annurhijrati
.
Baru satu keping y berjaya di edit..😅
Ok kita rest kejap.
Dalila nk p makan.. Lapor 😭
Dalila nk masak Nasi Goreng Tangkap Leleh,
Ada yang nk tumpang sekaki?

#annurhijrati
#aurainsta #igmashup
#newcollection

❤Kek Batik❤
.
Jom try kek batik PMJ.. sesuai utk minum ptg uols😁
HARGA: RM5 only
.
🏩Lokasi butik: 2 lot dr oldtown cheng yg blkang tesco cheng tu.. Nmpak pintu pink naek terus(atas kedai music🎼) or
WAZE: BUTIK PONDOK MERAHJAMBU
.
#AuraInsta#IgMashUp
#kekbatik#kekbatikmelaka

Uolls kaki perfume ? Tapi nak jimat poket ?
Jom try DeXandra pulak. 😉

Inspired Perfume
35ml / Sah dibawa solat / EDP
Bau & Kualiti Setanding Original
Sebotol Rm65 / Dua botol ada diskaun
Whatsapp ciksu di 014-5112664
#ciksuperfume

MOST RECENT

Salam,
Mulai esok, kita ada promo utk hanani dress n keisha dress sepanjang bulan ramadhan n sehingga stok habis.
Harga promo utk dress ni sepasang rm 30, 2 psg rm 50 ( tidak termasuk kos postage ye!!)
Insya allah ada stok 6m to 6y

#dressbudak #raya2017 #aafk_dress #yusufiskandar #igmashup #aurainsta #dressraya #kidsdress # kidsdressmalaysia #singapore #brunei #dressmurah #dresscantik

#lfsmokeybrown
.
( 0 - 8.00 ) exclude 0.50
.
.
RM 60 .
.

Jom Dptkan di #yuslianaboutique @yusliana
Bandar puteri klang(3 min dr blkg GM)

Online order?
Wassap 0129304189
.
Berminat nak jd agent? Wassap juga ye

#sayajual #bazarpaknil #sayajuallofalens #sayajualcontactlens #contactlens #lofalens #lflens #lfauthorizedstockist #lfmilkybeige #yuslianaboutique #surihatimrpilot #loffattah #isterituanihsan #gegarvaganza #meletop #aurainsta #igmashup

🌸DELIVERED🌸. .
Tq customer beli Krim dari kami.. 😊. .
Pesanan pantas: 📲whastap ke 019.818.8385 .
.
.
.
.
#payudara #missv #missvlonggar #montok #punggung #payudarabesar #anjal #sayajual #keputihan #igshop #shopping #autainstabatch8 #kakfazbeautyofficial #aurainsta #igmashup

..
TESTIMONI TREATMENT LIP CREAM
Emperor Erin kita pakai code color butterscotch. Okay ke lawa ke naik seri ke?

Raya nanti kalau pakai ni mesti berseri ! Saya la rasa mcm tu, sbb saya suka warna mcm ni.
Sekarang #TLCfuraiha ni tengah promo tau. Boleh tengok insta stories saya. Ataupun teruskan membaca.

BUY 1 LESS RM3
BUY 3 LESS RM21
BUY 6 LESS RM72
Mana paling best antara 3 ni ??! Jangan lepaskan peluang ni tau. Bukan selalu datang.
Jap lagi kita post poster pasal promo ni pulak ye. ..
#FURAIHApromo
#FURAIHAlebaran
#FURAIHA2017
#FuraihaOrganicSkincare
#OrganicSkincareMalaysia
#KempenCantikAidilfitri .
#AuraInsta
#IgMashUp
#IgMashUp3.0
#UkhwahTI
#TerapiInstagram

PROMOSI TEMPOH TERHAD! LIMITED STOCK!
.
↪ Termasuk pos ke seluruh Semenanjung KECUALI Langkawi
↪ TIADA cash on delivery (COD)
↪ TIADA pengeposan ke Sabah & Sarawak
.
💌 Untuk order, whatsapp/sms:
👉+6011-5289 4859
👉+6011-5289 4859
👉+6011-5289 4859
.
#sayajualbarangbaby #sayajualbarangbudak #sayajualmainan #sayajualmainanbudak #animalrocker #babyrocker #animalrockermurah #babyrockermurah #rockerbaby #rockerbabymurah #barangantaska #barangantaskamurah #barangantadika #barangantadikamurah #mainantaska #mainantaskamurah #mainantadika #mainantadikamurah #igmashup #aurainsta

Panas kan cuaca sekarang ni? 😅
Nasib baik sis pakai Bawal Printes dari AH.
Tak rasa panas oun.
Dengan material yang ringan dan tak jarang.
Ruginya korang tak cuba

Cepat whatsapp sis 0192535703
.

#annurhijrati
#aurainsta #igmashup
#bawalprintedgucci
#tudung #purdah #purdah2layer
#purdahrm10 #purdahchiffon
#purdahhitam #purdahtali #purdahwarna #tudunglabuh
#tudunglabuhonline
#tudungbidang60
#tudungreadystock
#bawalprinted
#bawalprintedlabuh
#bawalprintedonline
#bidang60

💞Hijauuu pucuk pisang Ae Ae
Hijau pucuk pisang Ae Ae 🎼🎹🎺 📣📣📣Fuhhhh , berpeluh lahh Mira tengok stok kurung Alies . Baru release dah hampir2 nk clear . Risau betul Mira kalau kesayangan Mira xdpt grab.
..
.
Boleh terus whatsapp 0132659505 ( Mira ) .
0132659505 ( Mira ) .
0132659505 ( Mira ) .
.
#terapiinstagram #igmashup #ukhwahti #teamapplescarf #jubah #jubahraya #thaisilk #bajuraya2017 #bajuraya #blouse #bawalprinted #bawalsafia #bajukurung #longtop #bajumuslimah #igsokongan #favbisnubis #bajukurung #kurungmoden
.

💞Hijauuu pucuk pisang Ae Ae
Hijau pucuk pisang Ae Ae 🎼🎹🎺 📣📣📣Fuhhhh , berpeluh lahh Mira tengok stok kurung Alies . Baru release dah hampir2 nk clear . Risau betul Mira kalau kesayangan Mira xdpt grab.
..
.
Boleh terus whatsapp 0132659505 ( Mira ) .
0132659505 ( Mira ) .
0132659505 ( Mira ) .
.
#terapiinstagram #igmashup #ukhwahti #teamapplescarf #jubah #jubahraya #thaisilk #bajuraya2017 #bajuraya #blouse #bawalprinted #bawalsafia #bajukurung #longtop #bajumuslimah #igsokongan #favbisnubis #bajukurung #kurungmoden
.

💞Hijauuu pucuk pisang Ae Ae
Hijau pucuk pisang Ae Ae 🎼🎹🎺 📣📣📣Fuhhhh , berpeluh lahh Mira tengok stok kurung Alies . Baru release dah hampir2 nk clear . Risau betul Mira kalau kesayangan Mira xdpt grab.
..
.
Boleh terus whatsapp 0132659505 ( Mira ) .
0132659505 ( Mira ) .
0132659505 ( Mira ) .
.
#terapiinstagram #igmashup #ukhwahti #teamapplescarf #jubah #jubahraya #thaisilk #bajuraya2017 #bajuraya #blouse #bawalprinted #bawalsafia #bajukurung #longtop #bajumuslimah #igsokongan #favbisnubis #bajukurung #kurungmoden
.

🎉 KURUNG ALIES 🎉
.
Limited Edition! Kurung simple tapi tampil MANIS memikat hati ❤
.
💟 Keistimewaan Kurung Alies 💟
.
🔲 Material Sejuk Dan Selesa.
Menggunakan Heavy Peach Koshibo Sama Seperti Noah, Afiee, Thiraa.
🔲 Cutting Yg Longgar Dan Patuh Syariah. Jangan Risau, InshaaAllah Tak Ketat Tau.
🔲 Design Yg Simple Dan Menarik. Less Is More 💖.
🔲 Ada Zip Sorok DiBahagian Dada. BF / NURSING Friendly.
🔲 Wuduk Friendly. Ada Zip Pada Bahagian Tangan.
🔲 Tidak Jarang.
.
💥 TERHAD! KUOTA HANYA 400 HELAI.
.
Kalau chuolls nak jadi yg bertuah grab ALIES, order sekarang taw 😊
.
💥 HARGA PROMO FREE POSTAGE 1 🇲🇾 .
4 Hari Shj Bermula Dari 25hb - 28hb, Lmbt Tggl 😁
.
➡ 1 HELAI : Rm109 FREE postage
.
➡ BELI LEBIH 1 HELAI : Rm100 / HELAI
.
Jimat banyak kan?? 😍.
.
.
💋 Order @ Pertanyaan❓:
.
WhatsApp 📲 +60132712769 (Admin Elly)
WhatsApp 📲 +60132712769 (Admin Elly)
WhatsApp 📲 +60132712769 (Admin Elly)
.
🔳 Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings
.
.

#FERNFEATHERKURUNG
.
FERN FEATHER KURUNG
.
HIDDEN ZIP AT SLEEVES
HIDDEN ZIP AT THE BACK
.
🌸FREE SIZE😘
MEASUREMENT
SHOULDER 15"
BUST 34-38"
SLEEVE 23"
TOP LENGTH :30"
SKIRT LENGTH 40"
.
COLOR
Emerald green
DARK BLUE
PEACH
YELLOW
BROWN
BABY BLUE
LILAC
GREY
.
HARGA RM 130
SEM FREE POST
SS ADD RM 8
.
😍😘😍😘😍🙃😍🙃
.
To order whatsapp
.
📲+60134257425
.
️klik link pon boleh
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60134257425
.
#irashop
#IRAAGENT
#IRAAGENTSHOP
#IRAAGENTOFFICIAL
#bajurayamurah
#raya2017
#bajuraya2017
#bajukurungmurah
#bajukurungmoden
#bazaarpaknil
#igmashup
#igmashup3
#aurainsta
#fernfeatherkurungmurah

#FERNFEATHERKURUNG
.
FERN FEATHER KURUNG
.
HIDDEN ZIP AT SLEEVES
HIDDEN ZIP AT THE BACK
.
🌸FREE SIZE😘
MEASUREMENT
SHOULDER 15"
BUST 34-38"
SLEEVE 23"
TOP LENGTH :30"
SKIRT LENGTH 40"
.
COLOR
Emerald green
DARK BLUE
PEACH
YELLOW
BROWN
BABY BLUE
LILAC
GREY
.
HARGA RM 130
SEM FREE POST
SS ADD RM 8
.
😍😘😍😘😍🙃😍🙃
.
To order whatsapp
.
📲+60134257425
.
️klik link pon boleh
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60134257425
.
#irashop
#IRAAGENT
#IRAAGENTSHOP
#IRAAGENTOFFICIAL
#bajurayamurah
#raya2017
#bajuraya2017
#bajukurungmurah
#bajukurungmoden
#bazaarpaknil
#igmashup
#igmashup3
#aurainsta
#fernfeatherkurungmurah

Most Popular Instagram Hashtags