#igersmy

MOST RECENT

😋
Just the right amount of sweetness! Watermelon cake from Naj and Belle in SS15.

1 BOTOL JERR JERAGAT DAH HILANG
.
.
Dulu sis ni ada masalah kulit berjeragat, kkdang jerawat2 halus pun suka muncul tiba2.
Tapi lepas jer consume dgn DV, kulit dh mkin clean.
Dah takde lagi jeragat, jerawat2 halus brani nk singgah.
Baru consume 1 botol DV je tau.
.
.
#dianzvitaminkedah
#dianzvitaminalorsetar
#dianzvitaminjitra
#malaysia #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igreview #igreviewmalaysia #igshopmalaysia #sayajual #nakfakta #asian #viralvideo #humour #malaysian #instagram
#asyalie
#muabellaz

La Rambla, the most famous place in Barcelona.
.
Shopping street yang macam-macam ada sepanjang lebih kurang 3km. Orang tak pernah surut terutamanya tengahari ke petang. Cuma kena carefull sikit sebab bila dah ramai-ramai ni pick pocket pon aktif carik rezeki 😂
.
#AddyaholixJalanEurope
#AddyaholixSyoqTravel

"RUGI BANG TAK TENGOK...BARANG BAIK PUAS HATI"
.
Mencari jam berkualiti ✔? TREND Terkini ✔?
.
[ G SHOCK DUAL TIME ]
.
Gred AA..Waranti 3 bulan enjin jam.. Waterpoof🏊..sesuai untuk lelaki macho😎
.
Harga seunit : Rm80 sahaja
Beli 2 unit Rm140
.
✔Free Pos Semenanjung📮
✔Add Rm5 pos ke Sabah/Sarawak
✔Free Gshock Box
✔Area Sri Gombak boleh COD
.
Sebarang pertanyaan stok,warna lain serta order, whatsapp ke;
011-28686784
011-28686784
011-28686784

"RUGI BANG TAK TENGOK...BARANG BAIK PUAS HATI"
.
Mencari jam berkualiti ✔? TREND Terkini ✔?
.
[ G SHOCK DUAL TIME ]
.
Gred AA..Waranti 3 bulan enjin jam.. Waterpoof🏊..sesuai untuk lelaki macho😎
.
Harga seunit : Rm80 sahaja
Beli 2 unit Rm140
.
✔Free Pos Semenanjung📮
✔Add Rm5 pos ke Sabah/Sarawak
✔Free Gshock Box
✔Area Sri Gombak boleh COD
.
Sebarang pertanyaan stok,warna lain serta order, whatsapp ke;
011-28686784
011-28686784
011-28686784

"RUGI BANG TAK TENGOK...BARANG BAIK PUAS HATI"
.
Mencari jam berkualiti ✔? TREND Terkini ✔?
.
[ G SHOCK DUAL TIME ]
.
Gred AA..Waranti 3 bulan enjin jam.. Waterpoof🏊..sesuai untuk lelaki macho😎
.
Harga seunit : Rm80 sahaja
Beli 2 unit Rm140
.
✔Free Pos Semenanjung📮
✔Add Rm5 pos ke Sabah/Sarawak
✔Free Gshock Box
✔Area Sri Gombak boleh COD
.
Sebarang pertanyaan stok,warna lain serta order, whatsapp ke;
011-28686784
011-28686784
011-28686784

Happy To Announce
.
PROMOTION 10% OFF to Celebrate Nafura True Island Honey Bee Venom Multisolution Cream selected as BEAUTY by STARS Women Weekly Magazine 10 April till 30th April 2018.
.
T&C
*Only limited to products on the photo.
*Applicable for single sku purchase.
.
#igersmalaya #vscomalaysia #uitm #uum #universitimalaya #malaysia #ikutcarakita #my_genggua #igersmy #prismamalaysia #uitmshahalam #uia #kolejkomuniti #pokemongo #sayajual #bazarpaknil #kosmetik #bajukurung #fitmalaysia #akuyangpakaikauyangpanas #nafura #mymanafura #nafurahbv #honeybeevenom #hopegirl #mua #skincare

Share your pictures and quotes !
.
Tag your buddies @sahajakata and use #sahajakatakata #katakatasahaja .
.
.
#paidreviewmalaysia #Reviewmalaysia #jomundi #instafamousmalaysia #igreview #lawak #lawakhambar #igersmalaysia #love #bazarpaknil #meletop #igersmy
__________________________________________________________
©️ Photo credits to respective owner

Hari-hari terakhir promosi by ainun beauty
.
LAST CALL"PROMOSI APRIL" ainun beauty akan tamat.
.
Cepat dapatkan promosi ini sekarang !! bulan depan belum tentu promosi berbaloi-baloi ini. Kami akan buat lagi.
.
Ingat ye...
.
LAST PROMOTION 30/04/18, promosi Aptil akan tamat. Tepat jam 11.59 malam, kami terus tutup promosi ini dan harga produk kembali kepada harga asal.
.
For your information, sebarang pujuk rayu dari anda selepas tarikh 30 April nie. kami di ainun beauty tak bagi dah harga promosi yang superbb seperti promosi mac nie. So, kami minta maaf dulu ye.
.
Kalau nak juga promosi April nie, bertindak sekarang !!.
.
Sila tinggalkan no fon @ dm kami terus untuk dapatkan promosi nie.
.
Berminat nak cuba ?
.
WHATSAPP ➡+60199437919
.
#ejendiperlukan #dropshipneeded #ainunbeauty #produkmata #teamainunbeautysha #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #glukoma #eyebag #matalebam #matamerah #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #malaysia #bruneifm #singapura #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazarmalaysia #my_genggua #vscomalaysia

MATA SEMAKIN SILAU DAN RABUN?
.
Haaa, tu memang masalah sejagat jika lifestyle kerap menatap hp or pc.
.
Tapi jgn risau, masalah RABUN dan SILAU ni boleh diatasi secara alternatif dengan mencuba produk "EYEBEAUTY SPRAY " insyaallah masalah mata akan kembali pulih 😊😊
.
Titis je terus silau hilang tu.. Wow Amazing 😘😘
.
Berminat nak cuba ?
.
WHATSAPP ➡+60199437919
.
#ejendiperlukan #dropshipneeded #ainunbeauty #produkmata #teamainunbeautysha #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #glukoma #eyebag #matalebam #matamerah #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #malaysia #bruneifm #singapura #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazarmalaysia #my_genggua #vscomalaysia

@jomlepakcrew recommends @kindkones ♥️❤️💚💜
.
ICE CREAM SUN-DAE! ☀️| #throwback to a customer dessert request. The combinations are endless!

Single scoop of Kind Kones #veganicecream topped with the Flourless Sweet Potato Brownie (#dairyfree and #glutenfree). Kind of like a deconstructed #icecreamcake
.
#jommakan #jomlepak #instaicecream #vegan #healhtyeating #foodstagram #instafood #malaysianig #igersmy

NAK KULIT JADI PUTEH MELEPAK? 😨😨😨 ========================= Cer fikir balik, apa yang diletak dalam skincare sampai boleh buat kulit suram jadi puteh melepak dalam tempoh singkat.... .

Mana ada produk yg boleh buat kulit suram jd puteh melepak, paling jauh boleh pergi pun takat 2 tona cerah... .

Hanya dua benda yang betul2 boleh buat kulit suram jadi puteh iaitu merkuri atau hidrokuinon... .

Haaa, tu yang jadi kes " MUKA UDANG REBUS TU".... .

Bila kulit cerah melebihi limit dia, kulit dah jadi nipis dan hilang perlindungan kena kikis ngan bahan kimia tu, sebab tu tak leh kena panas sikit terus lebam.... .

Lama2 kulit akan punah, jadi bertompok tompoklah, naik biji2 putih, jeragat tebal, pastu jadi lagi gelap dari asal sebab dah takde pelindung kan....paling takut kena kan-serrr kulit... minta jauhlah..... .

Contohnya, cuba kita letak buah yang dah dibuang kulit kat tengah panas...separuh hari je dah lebam buah tu, haaa macam tu lah kulit muka kita... .

Produk yg selamat hanya menanggalkan kulit2 dan sel2 mati je tp lapisan perlindungan kulit tetap ada tak diusik, so kulit nampak lebih cerah dan cantik dari asal tapi sekata dan sesuai dengan tona kulit kawasan lain... .

Kalau sesekali naik jerawat kat muka tu atau muka tak hangus melampau bila duk tengah panas tu tandanya skincare anda guna selamat. 😊 .

SKINCARE SEMULAJADI BERI ANDA KECERAHAN 2 TONA JE TAPI SEKATA, GLOWING DAN KEKAL.. =========================== BERMINAT NAK ORDER ATAU FREE KONSULTASI?? ===========================
whatsapp +60111 695 2941
whatsapp +60111 695 2941
whatsapp +60111 695 2941 .  #pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike
#tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

Alhamdulillah
.
2 tahun x datang bulan, bulan lepas datang bulan. Lepas consume 7 botol Jus Tok Maa
.
Kenapa Jus Kolestrol ni sangat bagus?
🔸Dapat kurangkan kolestrol
🔸 Sesak nafas berkurangan
🔸 Kebas-kebas terus hilang
🔸Cuci saluran darah tersumbat
🔸Control & kurangkan paras gula
.
Jom sihat bersama
Whatsapp sis or klik di link bio😊
01116952941
.
#khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike
#tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

.......
Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 .
. .
Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat :
👇👇👇
☎Whatsapp : +601136213186
📲 WECHAT : Stokis_peninggi

#kotabharu #kualakrai #machang #pasirmas #pasirputeh #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #freetopup #igshopmalaysia #rivewmalaysia #kasut #heightupmalaysia #tiensmalaysia #freepost #kamibencipenipuonline.

blh tlg jwp? 🤣🤣🤣

Most Popular Instagram Hashtags