#igerputra

MOST RECENT

Di pagi Syawal yang mulia ini, kami di NIEVE HQ mengambil kesempatan seikhlas hati ingin memohon kemaafan zahir dan batin jika selama ini kami pernah melakukan sebarang kesilapan yg mengguris hati sis/puan/akak selama ini.
Selamat Hari Raya semua!!😍😍😍
Terima kasih kerana sentiasa support NIEVE
.
.
.
.
.
#ddcream #mesrasolat #mesrawudhu #mesrawuduk #halal #beautycare #skincaremalaysia #produkmuslim #muslimah #glowingeffect #bbcream #nudelook #halal #bazarpaknil #igshopmalaysia #trustedseller #uitm #shahalam #cantik #ig_malaysia #igersmalaya #vscomalaysia #igersmalaysia #ukm #bbcream #igerputra #iopemurah #bazarpaknil #dropshipmalaysia #flawless

Di pagi Syawal yang mulia ini, kami di NIEVE mengambil kesempatan seikhlas hati ingin memohon kemaafan zahir dan batin jika selama ini kami pernah melakukan sebarang kesilapan yg mengguris hati sis/puan/akak selama ini.
Selamat Hari Raya semua!!😍😍😍
Terima kasih kerana sentiasa support NIEVE
.
.
.
#ddcream #mesrasolat #mesrawudhu #mesrawuduk #halal #beautycare #skincaremalaysia #produkmuslim #muslimah #glowingeffect #bbcream #nudelook #halal #bazarpaknil #igshopmalaysia #trustedseller #uitm #shahalam #cantik #ig_malaysia #igersmalaya #vscomalaysia #igersmalaysia #ukm #bbcream #igerputra #iopemurah #bazarpaknil #dropshipmalaysia #flawless

Promosi exklusif FREE GIFT LIPSTIK MATTE bernilai RM30 PERCUMA utk setiap pembelian 1 NIEVE DD CUSHION. .
Ruginye kalau stok habis taw.
Whatsapp skrg 019-2150650
Whatsapp skrg 019-2150650
Whatsapp skrg 019-2150650
.
.
.
#ddcream #mesrasolat #mesrawudhu #mesrawuduk #halal #beautycare #skincaremalaysia #produkmuslim #muslimah #glowingeffect #bbcream #nudelook #halal #bazarpaknil #igshopmalaysia #trustedseller #uitm #shahalam #upm #ig_malaysia #igersmalaya #vscomalaysia #igersmalaysia #ukm #student #igerputra #usm #um #uum #uia

.
NAK GLOWING & CANTIK MCM NIE DALAM MASA 7 SAAT?
.
apalah yg diorg pakai sampai nampak mukanya glowing & bersih mcm tu..
.
Rahsianye, diorg pakai NIEVE DD CUSHION !
Mekap foundation+concealer+skincare semua dalam 1.
.
tu gambar sblm & selepas pakai NIEVE DD CUSHION
GLOWING.FLAWESS.COOLING
.
Double Stemcell treatment Foundation..
.
MERAWAT+MEMUTIH+MENGHILANGKAN (PARUT+JERAWAT+JERAGAT ) DAN MELINDUNGI DR SINAR MATAHARI SEMASA ANDA MEMAKAINYA..
.
apa lagi nak order mcm mana.
sila pm or :
.
whatsapp 019-2150650
whatsapp 019-2150650
whatsapp 019-2150650
.
www.nievebeauty.com
.
.

#ddcream #mesrasolat #mesrawudhu #mesrawuduk #halal #beautycare #skincaremalaysia #produkmuslim #muslimah #glowingeffect #bbcream #nudelook #halal #bazarpaknil #igshopmalaysia #trustedseller #uitm #shahalam #cantik #ig_malaysia #igersmalaya #vscomalaysia #igersmalaysia #ukm #bbcream #igerputra #iopemurah #bazarpaknil #dropshipmalaysia #flawless

Selamat pagi semua😊😊.
Bes kalau dapat makan buah epal hijau...ada serat, vitamin, dan otomatik dapat bantu badan dan kulit kita jadi betambah sihat!! Elok makan buah dan bukan jus bercampur dgn gula macam kita order kat restoran tu.😯
.
Kalau boleh kan.. makan buah bila perut kite kosong, sebab kalau makan buah lepas makan nasi ke, perut tak dapat proses dan ekstrak nutrien sebaiknye sebab dah campur dgn yg lain. Ni saye baca dari nasihat pakar nutrien kay, so amalkanla ye 😊😊.
.
.
.
#ddcream #mesrasolat #mesrawudhu #mesrawuduk #halal #beautycare #skincaremalaysia #produkmuslim #muslimah #glowingeffect #bbcream #nudelook #halal #bazarpaknil #igshopmalaysia #trustedseller #uitm #shahalam #upm #ig_malaysia #igersmalaya #vscomalaysia #igersmalaysia #ukm #student #igerputra #usm #um #uum #uia

Alhamdulillah, roadtrip NIEVE DD Cream ke Kota Bharu, Kelantan selama 2 hari minggu lepas sangat sangat menggalakkan. Terima kasih warga Kelantan ladies yang dtg ke booth kami. Semua stok kami habis out of stok disana.   . .
.
Kini agent dan dropship dibuka. Limit hanya 50 org sahaja!! Jgn lupa follow kami di @aleabeautysecrets utk info terkini penjagaan kulit sihat dan flawless k.
.
.
.
.
#ddcream #mesrasolat #mesrawudhu #mesrawuduk #halal #beautycare #skincaremalaysia #produkmuslim #muslimah #glowingeffect #bbcream #nudelook #halal #bazarpaknil #igshopmalaysia #trustedseller #uitm #shahalam #upm #ig_malaysia #igersmalaya #vscomalaysia #igersmalaysia #ukm #student #igerputra #usm #um #uum #uia

Terlalu kiut utk tak share dgn korang     .
.
#moralstory: jagalah kulit kita mulai skrg yer. Lagi awal lagi ohsem . utk diri sendiri juge kan.  Pemakanan yg sihat
Guna produk yg baik jangkamasa panjang
.
.
.
.
.

#ddcream #mesrasolat #mesrawudhu #mesrawuduk #halal #beautycare #skincaremalaysia #produkmuslim #muslimah #glowingeffect #bbcream #nudelook #halal #bazarpaknil #igshopmalaysia #trustedseller #uitm #shahalam #upm #ig_malaysia #igersmalaya #vscomalaysia #igersmalaysia #ukm #student #igerputra #usm #um #uum #uia

Morning pagi Sabtu semua!! Admin nak share antara testimoni2 pangguna yang dah pakai NIEVE Revitalizing DD Cushion. .
Seronok sgt sebab NIEVE dapat bantu muka sis jadi flawless.     .
.
Yang paling bes suami dan anak-anak dia yang tegur cantik dan berseri. Aminn.
.
Ada sesiapa nak try NIEVE? .
WHATSAPP je saya 019-215 0650
WHATSAPP je saya 019-215 0650
WHATSAPP je saya 019-215 0650
.
.
.
.
#ddcream #mesrasolat #mesrawudhu #mesrawuduk #halal #beautycare #skincaremalaysia #produkmuslim #muslimah #glowingeffect #bbcream #nudelook #halal #bazarpaknil #igshopmalaysia #trustedseller #uitm #shahalam #upm #ig_malaysia #igersmalaya #vscomalaysia #igersmalaysia #ukm #student #igerputra #usm #um #uum #uia

Selepas 4 minit mekap pakai NIEVE DD Cream. Pemakaian setiap hari membantu merawat, memutih dan melindungi kulit wajah secara semulajadi. Pemakaian dalam 1-2 minit je.
.
Nak tahu lebih lanjut?
.
Whatsapp 019-215 0650
Whatsapp 019-215 0650
Whatsapp 019-215 0650
.
.
#ddcream #mesrasolat #mesrawudhu #mesrawuduk #halal #beautycare #skincaremalaysia #produkmuslim #muslimah #glowingeffect #bbcream #nudelook #halal #bazarpaknil #igshopmalaysia #trustedseller #uitm #shahalam #upm #ig_malaysia #igersmalaya #vscomalaysia #igersmalaysia #ukm #student #igerputra #usm #um #uum #uia

💁NAK TAHU CARA PAKAI MEKAP TAK SAMPAI 70 SAAT?
TENGOK VIDEO NI TAW😍😍
------------------------------------------------------
NIEVE DD REVITALIZING DD CUSHION
Demo pemakaian NIEVE DD Cream pada wajah.
.
Hanya bawa 1 mekap NIEVE DD CUSHION dan satu lipstik. Senang je.💋 Apa itu NIEVE REVITALIZING DD CUSHION?
-----------------
All in 1 produk
✅dalam tu ada 3 base makup
foundation + concealer + powder ✅mesra wuduk (senang tanggal untuk solat tanpa makeup remover)
✅disamping merawat kulit muka sekali
.
Kandungan? Ada 14 jenis herba dalam tu ---------------------------------- apple stemcell + argan stemcell + virgin coconut oil + grape seed oil + kangelia africana + licorice extract + aloe vera + air zam2 + vitamin A,C,E .

Fungsi semua tu??
-----------------------
💎memutihkan muka
💎menghilangkan jerawat
💎menghilangkan parut
💎memperbaiki structure kulit
💎menegangkan kulit muka 💎melembutkan kulit
dalam masa 2 minggu
.
harga berapa tu ? Nak order?
--------------
Sila WHATSAPP 019-215 0650
Sila WHATSAPP 019-215 0650
Sila WHATSAPP 019-215 0650
.
.
.
.
#ddcream #mesrasolat #mesrawudhu #mesrawuduk #halal #beautycare #skincaremalaysia #produkmuslim #muslimah #glowingeffect #bbcream #nudelook #halal #bazarpaknil #igshopmalaysia #trustedseller #uitm #shahalam #upm #ig_malaysia #igersmalaya #vscomalaysia #igersmalaysia #ukm #student #igerputra #usm #um #uum #uia

Minyak Kelapa Dara mengandungi asid laurik yang anti bakteria, anti fungal dan anti viral`. Ia membersihkan kulit secara mendalam.  Mekap juga mudah ditanggalkan walaupun dari jenis kalis air.
.
Syarat pertama untuk mendapat kulit yang sihat ialah dengan membersihkannya dengan cara yang betul. Minyak Kelapa Dara sangat sesuai untuk membersihkan wajah. .
Bagi yang kurang masa akibat kerja harian, NIEVE Reviatlizing DD Cream mengandungi ekstrak minyak kelapa dara yg jika digunakan setiap hari, dapat membantu melindungi wajah anda. Ia mudah dan rigkas digunakan sepanjang hari. Cubalah hari ini.
.
Whatsapp ke 019-215 0650 untuk keterangan lanjut
.
.
#ddcream #mesrasolat #mesrawudhu #mesrawuduk #halal #beautycare #skincaremalaysia #produkmuslim #muslimah #glowingeffect #bbcream #nudelook #halal #bazarpaknil #igshopmalaysia #trustedseller #uitm #shahalam #upm #ig_malaysia #igersmalaya #vscomalaysia #igersmalaysia #ukm #student #igerputra #usm #um #uum #uia

Nieve's produk halal: DAILY DEFENSE (DD) CREAM
Kelebihan DD CREAM :
1. MENGHILANGKAN JERAWAT, KESAN PARUT DAN JERAGAT DALAM MASA 7 SAAT
2. MUDAH DIBAWA UTK SOLAT (MESRA WUDUK)
3. TIADA BAHAN TERLARANG (DISAHKAN OLEH KKM)
4. FORMULASI DARI SWITZERLAND, DIBUAT DI MALAYSIA.
.
.
#ddcream #mesrasolat #mesrawudhu #mesrawuduk #halal #beautycare #skincaremalaysia #produkmuslim #muslimah #glowingeffect #bbcream #nudelook #halal #bazarpaknil #igshopmalaysia #trustedseller #uitm #shahalam #upm #ig_malaysia #igersmalaya #vscomalaysia #igersmalaysia #ukm #student #igerputra #usm #um #uum #uia

Most Popular Instagram Hashtags