#iflixmy

MOST RECENT

Omg! Look who's back on our stage? It's @kerenbdt !!! 😱 if you're a big fan of this fler, you better come for the show, if you don't know who this is, come still, you will become a fan!
27 Sept 2018 (Thursday)
9pm
RM15 at the door
(To reserve tickets: gasketawa@gmail.com)
At @aura.event at Nadayu28, Sunway

#standupcomedy #comedy #comedians #openmic #thelaughinggas #auratheeventspace #nadayu28 #sunway #backtobasics #Malaysia #comedycentralasia #iflixmy #angryindians

Aku paling suka scene dia belasah teddy bear dalam telemovie 4 Beradik.

tq @amerul_affendi
#klgangsterunderworld
#klgu
#iflixmy

Pepatah orang dulu2 ada kata "Lembu dipegang pada talinya , manusia dipegang pada janjinya." Persoalannya , kau ni manusia ke lembu ?
#jiwakontrateam #klgangsterunderworld #classytobelawa #klgu #iflixmy #iflix #kedah #kulim #azeemozzair #muhdaziziahmad #empatkali

thx @kupu_kupu
real punya rock n rolla princess
Rocknrolla but nice and humble in the same time!

#klgangsterunderworld
#iflixmy

Ayah Zan hideout with Robert de Niro? No? #klgu #iflixmy

9 months ago I made this compilation video of works I've done when I first started getting infront of the camera around Aug 2016 to Nov 2017. Today is a throwback to commemorate the journey :)
.
.
.
#december2017 #compilationalbum
#throwback

Catch Sherina The Butcher now on KL Gangster Underworld, a 6 part series FREE on iFlix. #KLGU #iFlixMY #iFlixOriginals #SherinaTheButcher

Sampai hati panggil adik manis ayam hahhahahaha🤣🤣ok jeww.. jnji dpt tgk muka petAk ni. N improved lgi uolss 🤣🤣 . Thanks to @zanaentertainment thanks to fiance yg tlg record😘 @a_shafyque7 rugi sape tak tgk cite ni best weii 👍👍👍. Director mmg terbaik @faisalskis.
.
#iflixmy #iflixmalaysia #klgangsterunderworld #freelancejob #instavideo #siscuba #videooftheday #gengkampungbaru

Rasa berhantu kan hahahhahah🤣. Jom layan ‘kl gangster underworld ‘ .rugi x tgok🤣.
.
#iflixmy #iflixmalaysia #klgangsterunderworld #freelance #instavideo #siscuba #gengkgbaru

Dah abis tengok ke semua 6 episod...👍👍👍
#klgangsterunderworld
#iflixmy

Check your maps! We are watching you.
KL Gangster Underworld is still FREE on iFlix ! Don’t miss an episode ! #KLGU #iFlixOriginals #iFlixFree #KLGANGSTERUNDERWORLD #iFlixMY

#Repost @zahiriladzim with @get_repost
・・・
Biar gangster - gangster dalam #KLGangsterUnderworld je buat kerja #haram.
.
Korang tak payah menonton secara #haram di FB Live, Youtube atau BigoLive okay?
.
Benda sama je, free, percuma. Guna data atau wifi, sama. Kena login? Sama. Korang boleh login @iflixmy pakai account Facebook.
.
Tapi KUALITI TAK SAMA. #iflixoriginals jauh lebih better, gambar lagi cantik, clear. Boleh nampak jerawat aku sebijik - sebijik, sound lebih sedap. Dengar tembakan padu, penumbuk sebijik - bijik dan dialog yang jelas. Tak macam Youtube, FB Live atau BigoLive, kualiti dah jatuh 2nd hand.
.
Kalau nak tengok Youtube jugak, tengok Vlog aku je. Ada behind the scene #KLGU.
.
Benda ni dekat tangan korang, pilihan korang. Antara bijak dengan tak je.
.
Orang bagi free dengan kualiti terbaik, kau pilih yang kualiti jenis tahi jugak.
.
Penghargaan jugak aku harus berikan pada yang menonton di IFLIX. Sekali harung 6 episod terus. Thanks korang. Salute!
.
.
#iFlixMY #SkopProduction

#Repost @zahiriladzim ・・・
Biar gangster - gangster dalam #KLGangsterUnderworld je buat kerja #haram.
.
Korang tak payah menonton secara #haram di FB Live, Youtube atau BigoLive okay?
.
Benda sama je, free, percuma. Guna data atau wifi, sama. Kena login? Sama. Korang boleh login @iflixmy pakai account Facebook.
.
Tapi KUALITI TAK SAMA. #iflixoriginals jauh lebih better, gambar lagi cantik, clear. Boleh nampak jerawat aku sebijik - sebijik, sound lebih sedap. Dengar tembakan padu, penumbuk sebijik - bijik dan dialog yang jelas. Tak macam Youtube, FB Live atau BigoLive, kualiti dah jatuh 2nd hand.
.
Kalau nak tengok Youtube jugak, tengok Vlog aku je. Ada behind the scene #KLGU.
.
Benda ni dekat tangan korang, pilihan korang. Antara bijak dengan tak je.
.
Orang bagi free dengan kualiti terbaik, kau pilih yang kualiti jenis tahi jugak.
.
Penghargaan jugak aku harus berikan pada yang menonton di IFLIX. Sekali harung 6 episod terus. Thanks korang. Salute!
.
.
#iFlixMY #SkopProduction

Dari watak cerita drama 'Nur'..aku hangin jer tengok karater abang @azhan_rani ni...
.
Hari ni buka #Iflixmy tengok pula
#KLGangsterUnderworld peeeeeggghhhh..! Lagi ko menyirap jer tengok lakonan dia...! "Mengindang-gindang padi huma..." ehh sial lahh..! hahahahaha!! #IsComingLoor #KLGangterUnderWorld

Piracy sucks ass. Especially when we give you free viewing to all 6 episodes of KL Gangster Underworld at anytime, any day. All u have to do is just download the app or go to www.iflix.com, log in and view the show for FREE! My darlings, you don’t have to pay! Support local content! In the meantime here is @beto_kusyairy aka Shah kicking piracy in the ass like a motherfu*kin bawse! #KLGU #iFlixOriginals #iFlixMY

"I want to see your face on the tree on the morning sun and on the colourless sky.
And we won't be swimming in the sea of chocolate sweet and exciting. When the times comes we would be sipping the dark and bitter coffee. But regardless of that, I want to sip with you. You?" - Shah
#klgangsterunderworld
#KLGU
#iFlixMY
#iflixoriginals
#SkopProduction

Jumpa Shah dengan Tauke.. Lepak minum kopi secawan.. Nak try adjust ayam Tauke hahahah #KLGU #KLGangsterUnderworld TikTok TikTok Hujan lah tulun, TikTok TikTok Baju lah basah, Mali kita ambil payunh haih... #ducati #ducati1198 #bmw #bmwmotorrad #motorrad #GS800 #bmwhp4 #ridesantai #srbikers #tgmalim #iflixmy #iflixoriginals

Most Popular Instagram Hashtags