#idealystshahalam

687 posts

TOP POSTS

UBAT JERAWAT MUDAH & BERKESAN
==========================
Tengokla hasil lepas sebulan consume Royal Glow..hebat kan
.
.
Kalau yang berjerawat teruk disaran ambil 4 biji sehari ..2 biji pagi 2 biji malam..
.
.
Mudah diambil sebab datang dalam bentuk tablet.,kunyah2 aja.,kan senang tu..
.
.
Antara fungsi2nya adalah.,
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
.
InsyaAllah kalau konsisten mesti dapat hasil yang Superb
.
.
U guys kena cuba produk yang Mudah diambil dan Berkesan ni..
.
.
Tak rugi mencuba kalau produk tu berkualiti..☺
Saya ada bagi Free Gift jugak..
.
.
Cepat2 wassap untuk order..
.
πŸ’²Rm 180 πŸ“¦Postage Rm 7
πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

Superb Combination!!!
=======================
Dapat Royal Glow dengan Set Skincare memang Superb.,hasil yang pasti tak mengecewakan..^_^
.
Meh nak cerita sikit apa fungsi Royal Glow. Royal Glow berfungsi untuk.,,
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
Manakala fungsi Set Skincare pula untuk..
.
🌸Idealyst skincare starter pack🌸
.
1. GENTLE CLEANSER 30ml - membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit. membuang kotoran dan minyak pada wajah. Pembersih lembut ini juga berfungsi untuk menganjalkan kulit dan membuang segala kotoran.
.
2. HYALURONIK SERUM 5ml - Memperbaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembap. mengurangkan garis-garis halus dan kedutan .
.
3. LIGHT HYDRATOR 5ml - adalah pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas dan terhidrat. bebas minyak. Light Hydrator juga direka khusus untuk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak
.
4. UV BLOCK SPF50 5ml - memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari. memutihkan kulit, membaiki kedutan dan menyekat UV.
.
.
Sapa nak kulit lebih Bersih, lebih Cerah Berseri..Haa, kedua-dua produk ni memang terbaik!!
.
Cepat2 Whatsapp ya
.
012 5959 554
012 5959 554 .
@a.j_royalglow
@a.j_royalglow .
.
#goodskincare #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

Superb Combination!!!
=======================
Dapat Royal Glow dengan Set Skincare memang Superb.,hasil yang pasti tak mengecewakan..^_^
.
Meh nak cerita sikit apa fungsi Royal Glow. Royal Glow berfungsi untuk.,,
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
Manakala fungsi Set Skincare pula untuk..
.
🌸Idealyst skincare starter pack🌸
.
1. GENTLE CLEANSER 30ml - membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit. membuang kotoran dan minyak pada wajah. Pembersih lembut ini juga berfungsi untuk menganjalkan kulit dan membuang segala kotoran.
.
2. HYALURONIK SERUM 5ml - Memperbaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembap. mengurangkan garis-garis halus dan kedutan .
.
3. LIGHT HYDRATOR 5ml - adalah pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas dan terhidrat. bebas minyak. Light Hydrator juga direka khusus untuk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak
.
4. UV BLOCK SPF50 5ml - memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari. memutihkan kulit, membaiki kedutan dan menyekat UV.
.
.
Sapa nak kulit lebih cantik, lebih cerah berseri..Haa, kedua-dua produk ni memang terbaik!!
.
Cepat2 Whatsapp ya
.
012 5959 554
012 5959 554 .
@a.j_royalglow
@a.j_royalglow .
.
#goodskincare #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

Testimoni! Testimoni! ===================
Demam campak ni berparut jugak kalau dibiar..
.
.
Tengokla hasil lepas sebulan consume Royal Glow..
.
.
Nice kan?
Air masak pun kena minum banyak.,dia akan nyah toksin dalam badan..
.
.
So, mudahla supplement nak react..
.
.
Kalau yang berjerawat teruk disaran ambil 4 biji sehari ..2 biji pagi 2 biji malam..
.
.
InsyaAllah kalau konsisten mesti dapat hasil yang Superb
.
.
U guys kena cuba produk yang Mudah diambil dan Berkesan ni..
.
.
Tak rugi mencuba kalau produk tu berkualiti..☺
Saya ada bagi Free Gift jugak..
.
.
Cepat2 wassap untuk order..
.
πŸ’²Rm 180 πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

Repeat order akak dari Singapore. Thanks kak membeli dengan @a.j_royalglow..
.
Anyone nak order Royal Glow wassap sekarang ya..
.
Fungsi Royal Glow adalah untuk..,
.
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
.
InsyaAllah kalau konsisten mesti dapat hasil yang Superb
.
.
U guys kena cuba produk yang Mudah diambil dan Berkesan ni..
.
.
Tak rugi mencuba kalau produk tu berkualiti..☺
Saya ada bagi Free Gift jugak..
.
.
Cepat2 wassap untuk order..
.
πŸ’²Rm 180 πŸ“¦Postage Rm 7
πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

Mudah & Berkesan!
===================
Royal Glow ni supplement untuk kulit yang sangat2lah mudah untuk u guys consume..
.
.
Dalam kereta tengah jem, dalam meeting, mana2 aja.,ambil sebiji dan kunyah..Kan senang tu..^_^
.
.
Testimoni jangan cakapla, memang banyakla feedback positif..
.
.
Tak percaya cuba scroll tengok post2 @a.j_royalglow ni..Haaa
.
.
Ok, meh nak kongsi sikit fungsi2 Royal Glow ni..Antara fungsi2nya adalah.,
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
.
Jangan buang masa pikir lama2, buat keputusan sekarang.,Mesti kena cuba produk yang Awesome ni..☺
.
πŸ’²Rm 180 πŸ“¦Postage Rm 7
πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

Superb Combination!!!
=======================
Dapat Royal Glow dengan Set Skincare memang Superb.,hasil yang pasti tak mengecewakan..^_^
.
Meh nak cerita sikit apa fungsi Royal Glow. Royal Glow berfungsi untuk.,,
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
Manakala fungsi Set Skincare pula untuk..
.
🌸Idealyst skincare starter pack🌸
.
1. GENTLE CLEANSER 30ml - membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit. membuang kotoran dan minyak pada wajah. Pembersih lembut ini juga berfungsi untuk menganjalkan kulit dan membuang segala kotoran.
.
2. HYALURONIK SERUM 5ml - Memperbaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembap. mengurangkan garis-garis halus dan kedutan .
.
3. LIGHT HYDRATOR 5ml - adalah pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas dan terhidrat. bebas minyak. Light Hydrator juga direka khusus untuk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak
.
4. UV BLOCK SPF50 5ml - memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari. memutihkan kulit, membaiki kedutan dan menyekat UV.
.
.
Sapa nak kulit lebih cantik, lebih cerah berseri..Haa, kedua-dua produk ni memang terbaik!!
.
Cepat2 Whatsapp ya
.
012 5959 554
012 5959 554 .
@a.j_royalglow
@a.j_royalglow .
.
#goodskincare #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

MOST RECENT

UBAT JERAWAT MUDAH & BERKESAN
==========================
Tengokla hasil lepas sebulan consume Royal Glow..hebat kan
.
.
Kalau yang berjerawat teruk disaran ambil 4 biji sehari ..2 biji pagi 2 biji malam..
.
.
Mudah diambil sebab datang dalam bentuk tablet.,kunyah2 aja.,kan senang tu..
.
.
Antara fungsi2nya adalah.,
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
.
InsyaAllah kalau konsisten mesti dapat hasil yang Superb
.
.
U guys kena cuba produk yang Mudah diambil dan Berkesan ni..
.
.
Tak rugi mencuba kalau produk tu berkualiti..☺
Saya ada bagi Free Gift jugak..
.
.
Cepat2 wassap untuk order..
.
πŸ’²Rm 180 πŸ“¦Postage Rm 7
πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

UBAT JERAWAT MUDAH & BERKESAN
==========================
.
Kalau yang berjerawat teruk disaran ambil 4 biji sehari ..2 biji pagi 2 biji malam..
.
.
Mudah diambil sebab datang dalam bentuk tablet.,kunyah2 aja.,kan senang tu..
.
.
Antara fungsi2nya adalah.,
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
.
InsyaAllah kalau konsisten mesti dapat hasil yang Superb
.
.
U guys kena cuba produk yang Mudah diambil dan Berkesan ni..
.
.
Tak rugi mencuba kalau produk tu berkualiti..☺
Saya ada bagi Free Gift jugak..
.
.
Cepat2 wassap untuk order..
.
πŸ’²Rm 180 πŸ“¦Postage Rm 7
πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

The most natural yet effective serum i've ever use. Whatsapp me for more details 0182304700 #beevenomserum #idealysthartamas #idealystwangsamaju #idealystshahalam #idealystkltrillion #idealystskincare #idealystclinic

Mudah & Berkesan!
===================
Royal Glow ni supplement untuk kulit yang sangat2lah mudah untuk u guys consume..
.
.
Dalam kereta tengah jem, dalam meeting, mana2 aja.,ambil sebiji dan kunyah..Kan senang tu..^_^
.
.
Testimoni jangan cakapla, memang banyakla feedback positif..
.
.
Tak percaya cuba scroll tengok post2 @a.j_royalglow ni..Haaa
.
.
Ok, meh nak kongsi sikit fungsi2 Royal Glow ni..Antara fungsi2nya adalah.,
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
.
Jangan buang masa pikir lama2, buat keputusan sekarang.,Mesti kena cuba produk yang Awesome ni..☺
.
πŸ’²Rm 180 πŸ“¦Postage Rm 7
πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

Mudah & Berkesan!
===================
Royal Glow ni supplement untuk kulit yang sangat2lah mudah untuk u guys consume..
.
.
Dalam kereta tengah jem, dalam meeting, mana2 aja.,ambil sebiji dan kunyah..Kan senang tu..^_^
.
.
Testimoni jangan cakapla, memang banyakla feedback positif..
.
.
Tak percaya cuba scroll tengok post2 @a.j_royalglow ni..Haaa
.
.
Ok, meh nak kongsi sikit fungsi2 Royal Glow ni..Antara fungsi2nya adalah.,
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
.
Jangan buang masa pikir lama2, buat keputusan sekarang.,Mesti kena cuba produk yang Awesome ni..☺
.
πŸ’²Rm 180 πŸ“¦Postage Rm 7
πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam #royalglowpj #royalglowdamansara

U guys dah cuba Royal Glow ni? Kalau belum cepat2 order ya..Bagus sangat2 produk ni. Antara fungsinya adalah untuk.,
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
Setiap orang mesti kena cuba produk yang terbaik ni..rugi tak cuba..^_^
.
πŸ’²Rm 180 sahaja
πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

Mudah & Berkesan!
===================
Royal Glow ni supplement untuk kulit yang sangat2lah mudah untuk u guys consume..
.
.
Dalam kereta tengah jem, dalam meeting, mana2 aja.,ambil sebiji dan kunyah..Kan senang tu..^_^
.
.
Testimoni jangan cakapla, memang banyakla feedback positif..
.
.
Ok, meh nak kongsi sikit fungsi2 Royal Glow ni..Antara fungsi2nya adalah.,
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
.
Jangan buang masa pikir lama2, buat keputusan sekarang.,Mesti kena cuba produk yang Awesome ni..☺
.
πŸ’²Rm 180 πŸ“¦Postage Rm 7
πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #pinggantakretaknasitakdingin #meletop #gojesmaut #terapiinstagram #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #royalglowpuchong #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

Jom try Royal Glow harini..Fungsinya untuk.,
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzem
.
.
U guys kena cuba produk yang Mudah diambil dan Berkesan ni..
.
.
Tak rugi mencuba kalau produk tu berkualiti..☺
Saya ada bagi Free Gift jugak..
.
.
Cepat2 wassap untuk order..
.
πŸ’²Rm 180 πŸ“¦Postage Rm 7
πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

Baru lepas COD di PJ. Beza sangat2 kulit sis ni lepas consume 2 Botol Royal Glow..
.
Saya pun tumpang hepi..😊
Thanks sis..
.
Anyone nak cuba Royal Glow boleh wassap ya..
.
Fungsi Royal Glow ni untuk..,
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema .
.
U guys kena cuba produk yang Mudah diambil dan Berkesan ni..
.
.
Tak rugi mencuba kalau produk tu berkualiti..☺
Saya ada bagi Free Gift jugak..
.
.
Cepat2 wassap untuk order..
.
πŸ’²Rm 180 πŸ“¦Postage Rm 7
πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

🌸Idealyst skincare starter pack🌸
.
1. GENTLE CLEANSER 30ml - membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit. membuang kotoran dan minyak pada wajah. Pembersih lembut ini juga berfungsi untuk menganjalkan kulit dan membuang segala kotoran.
.
2. HYALURONIK SERUM 5ml - Memperbaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembap. mengurangkan garis-garis halus dan kedutan .
.
3. LIGHT HYDRATOR 5ml - adalah pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas dan terhidrat. bebas minyak. Light Hydrator juga direka khusus untuk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak
.
4. UV BLOCK SPF50 5ml - memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari. memutihkan kulit, membaiki kedutan dan menyekat UV.
.
Wassap untuk order..
012 5959 554
.
#goodskincare #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

Jom Bersih kulit u guys dengan Royal Glow dan Set Skincare..😊
.
Royal Glow. Royal Glow berfungsi untuk.,,
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
Manakala fungsi Set Skincare pula untuk..
.
🌸Idealyst skincare starter pack🌸
.
1. GENTLE CLEANSER 30ml - membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit. membuang kotoran dan minyak pada wajah. Pembersih lembut ini juga berfungsi untuk menganjalkan kulit dan membuang segala kotoran.
.
2. HYALURONIK SERUM 5ml - Memperbaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembap. mengurangkan garis-garis halus dan kedutan .
.
3. LIGHT HYDRATOR 5ml - adalah pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas dan terhidrat. bebas minyak. Light Hydrator juga direka khusus untuk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak
.
4. UV BLOCK SPF50 5ml - memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari. memutihkan kulit, membaiki kedutan dan menyekat UV.
.
.
Sapa nak kulit lebih cantik, lebih cerah berseri..Haa, kedua-dua produk ni memang terbaik!!
.
Cepat2 Whatsapp ya
.
012 5959 554
012 5959 554 .
@a.j_royalglow
@a.j_royalglow .
.
#goodskincare #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

Done COD Kelana Jaya. Thanks sekali lagi ye kak membeli dengan @a.j_royalglow..
.
Royal Glow berfungsi untuk..,
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
Anyone nak order cepat2 wassap ya..
.
πŸ’²Rm 180 πŸ“¦Postage Rm 7
πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

Most Popular Instagram Hashtags