[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#idealystshahalam

796 posts

TOP POSTS

Selamat pagi dan selamat behujung minggu.
.
Jom cuba Royal Glow guys.
Ia mudah diambil sebab datang dalam bentuk tablet.,kunyah2 aja.,kan senang tu..
.
.
Antara fungsi2nya adalah.,
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
.
Cepat2 wassap untuk order..
.
πŸ’²Rm 180 πŸ“¦Postage Rm 7
πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

🌸Idealyst skincare starter pack🌸
.
1. GENTLE CLEANSER 30ml - membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit. membuang kotoran dan minyak pada wajah. Pembersih lembut ini juga berfungsi untuk menganjalkan kulit dan membuang segala kotoran.
.
2. HYALURONIK SERUM 5ml - Memperbaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembap. mengurangkan garis-garis halus dan kedutan .
.
3. LIGHT HYDRATOR 5ml - adalah pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas dan terhidrat. bebas minyak. Light Hydrator juga direka khusus untuk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak
.
4. UV BLOCK SPF50 5ml - memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari. memutihkan kulit, membaiki kedutan dan menyekat UV.
.
.
Cepat2 Whatsapp ya
.
012 5959 554
012 5959 554 .
@a.j_royalglow
@a.j_royalglow .
.
#goodskincare #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

Jom datang ke #idealystshahalam banyak treatment yang hot , Jom dapatkan treatmnt untuk cantik pada Hari Raya ! 😊@iamrais.azhar dah mencuba anda bila lagi 😊 #flawlessispricelessπŸ‘‘ #idealystoxggengold #gojesmaut #idealystmedispashahalam

Royal Glow best tau.,u guys kena cuba ok..
.
Fungsi Royal Glow.,
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
.
U guys kena cuba produk yang Mudah diambil dan Berkesan ni
Cepat2 wassap untuk order..
.
πŸ’²Rm 180 πŸ“¦Postage Rm 7
πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

@Regrann from @a.j_royalglow - Haha.,you beautiful sis Ann James.,thanks for buying with us @a.j_royalglow..
.
Done COD. U guys nak order Royal Glow yang Awesome ni cepat2 wassap ye..
.
Antara fungsinya adalah untuk.,
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
Setiap orang mesti kena cuba produk yang terbaik ni..rugi tak cuba..^_^
.
πŸ’²Rm 180 sahaja
πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#goodskincare #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

@Regrann from @a.j_royalglow - Last COD harini di Seksyen 7 Shah Alam..huhu, Thanks bro..☺
.
.
Anyone nak cuba Royal Glow ni cepat2 wassap saya ya..
.
.
Bagus sangat2 produk ni. Antara fungsinya adalah untuk.,
.
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan pori2 terbuka
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
.
Setiap orang mesti kena cuba produk yang terbaik ni..rugi tak cuba..^_^
.
.
πŸ’²Rm 180 πŸ“¦Postage rm 7
πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

IDEALYST SKINCARE SET
**********************************
.
Kulit kusam? Berjerawat? Nak cerahkan kulit? Nak wajah berseri? Kulit kering? Kulit berminyak?
.
Ha meh try skincare ni... Pasti puas hati.. Ni bukan sebarangan skincare ye. Sbb foundernya seorang doc aesthetic... Jom tengok apa yg ada dalam trial set ni.
.
🌸Idealyst skincare starter pack🌸
.
1. GENTLE CLEANSER 30ml - membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit. membuang kotoran dan minyak pada wajah. Pembersih lembut ini juga berfungsi untuk menganjalkan kulit dan membuang segala kotoran.
.
2. HYALURONIK SERUM 5ml - Memperbaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembap. mengurangkan garis-garis halus dan kedutan .
.
3. LIGHT HYDRATOR 5ml - adalah pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas dan terhidrat. bebas minyak. Light Hydrator juga direka khusus untuk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak
.
4. UV BLOCK SPF50 5ml - memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari. memutihkan kulit, membaiki kedutan dan menyekat UV.
.
.
Lekaih-lekaih... Sapa nak kulit cantik . Nak hasil yang Superb lagi.,dapatkan Royal Glow & Set Skincare sekaligus..,Haa, memang terbaik!!
.
Cepat2 Whatsapp ya
.
012 5959 554
012 5959 554 .
@a.j_royalglow
@a.j_royalglow .
.
#goodskincare #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

Mudah & Berkesan!
===================
Royal Glow ni supplement untuk kulit yang sangat2lah mudah untuk u guys consume..
.
.
Dalam kereta tengah jem, dalam meeting, mana2 aja.,ambil sebiji dan kunyah..Kan senang tu..^_^
.
.
Ok, meh nak kongsi sikit fungsi2 Royal Glow ni..Antara fungsi2nya adalah.,
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
.
Jangan buang masa pikir lama2, buat keputusan sekarang.,Mesti kena cuba produk yang Awesome ni..☺
.
πŸ’²Rm 180 πŸ“¦Postage Rm 7
πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

MOST RECENT

Jom dapatkan Royal Glow hari ini..
.
Antara fungsi2nya adalah.,
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
.
Ibu2 mengandung dan menyusu pun boleh ambil Royal Glow..😊
.
.

Cepat2 wassap untuk order..
.
πŸ’²Rm 180 πŸ“¦Postage Rm 7
πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

IDEALYST SKINCARE SET
**********************************
.
Kulit kusam? Berjerawat? Nak cerahkan kulit? Nak wajah berseri? Kulit kering? Kulit berminyak?
.
Ha meh try skincare ni... Pasti puas hati.. Ni bukan sebarangan skincare ye. Sbb foundernya seorang doc aesthetic... Jom tengok apa yg ada dalam trial set ni.
.
🌸Idealyst skincare starter pack🌸
.
1. GENTLE CLEANSER 30ml - membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit. membuang kotoran dan minyak pada wajah. Pembersih lembut ini juga berfungsi untuk menganjalkan kulit dan membuang segala kotoran.
.
2. HYALURONIK SERUM 5ml - Memperbaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembap. mengurangkan garis-garis halus dan kedutan .
.
3. LIGHT HYDRATOR 5ml - adalah pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas dan terhidrat. bebas minyak. Light Hydrator juga direka khusus untuk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak
.
4. UV BLOCK SPF50 5ml - memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari. memutihkan kulit, membaiki kedutan dan menyekat UV.
.
.
Lekaih-lekaih... Sapa nak kulit cantik . Nak hasil yang Superb lagi.,dapatkan Royal Glow & Set Skincare sekaligus..,Haa, memang terbaik!!
.
Cepat2 Whatsapp ya
.
012 5959 554
012 5959 554 .
@a.j_royalglow
@a.j_royalglow .
.
#goodskincare #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

Mudah & Berkesan!
==========================
Royal Glow ni supplement untuk kulit yang sangat2lah mudah untuk u guys consume..
.
.
Dalam kereta tengah jem, dalam meeting, mana2 aja.,ambil sebiji dan kunyah..Kan senang tu..^_^
.
.
Ok, meh nak kongsi sikit fungsi2 Royal Glow ni..Antara fungsi2nya adalah.,
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
.
Jangan buang masa pikir lama2, buat keputusan sekarang.,Mesti kena cuba produk yang Awesome ni..☺
.
πŸ’²Rm 180 πŸ“¦Postage Rm 7
πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealystclinic #sayajualsupplement #meletop #gojesmaut #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystklang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #instashopmalaysia #royalglowusj #royalglowshahalam #bazaarpaknilprodukkecantikan #jerawat #kulitberminyak

Mudah & Berkesan!
===================
Royal Glow ni supplement untuk kulit yang sangat2lah mudah untuk u guys consume..
.
.
Dalam kereta tengah jem, dalam meeting, mana2 aja.,ambil sebiji dan kunyah..Kan senang tu..^_^
.
.
Testimoni jangan cakapla, memang banyakla feedback positif..
.
.
Tak percaya cuba scroll tengok post2 @a.j_royalglow ni..Haaa
.
.
Ok, meh nak kongsi sikit fungsi2 Royal Glow ni..Antara fungsi2nya adalah.,
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
.
Jangan buang masa pikir lama2, buat keputusan sekarang.,Mesti kena cuba produk yang Awesome ni..☺
.
πŸ’²Rm 180 πŸ“¦Postage Rm 7
πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

from @a.j_royalglow - Mudah & Berkesan!
===================
Royal Glow ni supplement untuk kulit yang sangat2lah mudah untuk u guys consume..
.
.
Dalam kereta tengah jem, dalam meeting, mana2 aja.,ambil sebiji dan kunyah..Kan senang tu..^_^
.
.
Ok, meh nak kongsi sikit fungsi2 Royal Glow ni..Antara fungsi2nya adalah.,
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
.
Jangan buang masa pikir lama2, buat keputusan sekarang.,Mesti kena cuba produk yang Awesome ni..☺
.
πŸ’²Rm 180 sebotol
πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealystclinic #sayajualsupplement #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #jerawat #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #royalglowklang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowpuchong #royalglowshahalam

Setel pos 4 Botol Royal Glow..
.
Meh nak kongsi sikit fungsi2 Royal Glow ni..Antara fungsi2nya adalah.,
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
.
Jangan buang masa pikir lama2, buat keputusan sekarang.,Mesti kena cuba produk yang Awesome ni..☺
.
πŸ’²Rm 180 πŸ“¦Postage Rm 7
πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

πŸ‘‘ROYAL GLOW SKIN SUPPLEMENTπŸ˜„
.
Saya yakin ramai kat luar sana nak selesaikan masalah kulit muka... So jom kita tengok apa yg royal glow boleh tolong korang
.
🌸FUNGSI UTAMA ROYAL GLOW🌸
.
πŸ‘‘ Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ‘‘ Melambatkan process penuaan kulit
πŸ‘‘ Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ‘‘ Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ‘‘ Memudarkan parut2 di wajah
πŸ‘‘ Memudarkan tompok2 hitam
πŸ‘‘ Mengecilkan liang roma
πŸ‘‘ Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ‘‘ Mencegah enzema
.
INGREDIENT
.
🌷 Torula yeast powder
🌷 Melon seed powder
🌷 Rice brand powder
🌷 Astaxanthin
🌷 Vitamin C
🌷 Acai berries
🌷 Maqui berries
🌷 Rasberry
🌷 Xylitol
🌷 Maltodxterine
.
πŸ’²Rm 180 πŸ“¦Postage Rm 7
πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

Dapat Royal Glow dengan Set Skincare memang Superb.,hasil yang pasti tak mengecewakan..^_^
.
Meh nak cerita sikit apa fungsi Royal Glow. Royal Glow berfungsi untuk.,,
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
Manakala fungsi Set Skincare pula untuk..
.
🌸Idealyst skincare starter pack🌸
.
1. GENTLE CLEANSER 30ml - membersih seluruh wajah dan menyegarkan kulit. membuang kotoran dan minyak pada wajah. Pembersih lembut ini juga berfungsi untuk menganjalkan kulit dan membuang segala kotoran.
.
2. HYALURONIK SERUM 5ml - Memperbaiki tekstur kulit, mencerahkan dan melembap. mengurangkan garis-garis halus dan kedutan .
.
3. LIGHT HYDRATOR 5ml - adalah pelembap resap ke kulit yg menjadikan kulit sentiasa bernafas dan terhidrat. bebas minyak. Light Hydrator juga direka khusus untuk merawat dan menyuburkan kulit yg berminyak
.
4. UV BLOCK SPF50 5ml - memulihkan sel kulit dan melegakan kulit dari terkena cahaya matahari. memutihkan kulit, membaiki kedutan dan menyekat UV.
.
.
Cepat2 Whatsapp ya
.
012 5959 554
012 5959 554 ☺
.
@a.j_royalglow
@a.j_royalglow .
.
#goodskincare #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

UBAT JERAWAT MUDAH & BERKESAN
==========================
Tengokla hasil lepas consume Royal Glow..hebat kan
.
.
Kalau yang berjerawat teruk disaran ambil 4 biji sehari ..2 biji pagi 2 biji malam..
.
.
Mudah diambil sebab datang dalam bentuk tablet.,kunyah2 aja.,kan senang tu..
.
.
Antara fungsi2nya adalah.,
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
.
InsyaAllah kalau konsisten mesti dapat hasil yang Superb
.
.
U guys kena cuba produk yang Mudah diambil dan Berkesan ni..
.
.
Tak rugi mencuba kalau produk tu berkualiti..☺
Saya ada bagi Free Gift jugak..
.
.
Cepat2 wassap untuk order..
.
πŸ’²Rm 180 πŸ“¦Postage Rm 7
πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

REPEAT ORDER HILANG 10KG.
.
Hai uolss.πŸ’ƒπŸ» Jom relax kejap kita usha testimoni dari adik ni.
.
Wahh lepas consume JIANG ZHI TEA badan rasa ringan. BEST2. Berat pun turun 10KG uolss. Haa selera makan pun dah semakin kurang. Yelah asyik rasa kenyang je.
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? For more details, .
πŸ“žWASSAP : +6010-225 8271
πŸ“²WECHAT : HERBAL_TERBAIK
.--
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

Haii.,selamat pagi..
Jom Flawless dengan Royal Glow
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
.
Jangan buang masa pikir lama2, buat keputusan sekarang.,Mesti kena cuba produk yang Awesome ni..☺
.
πŸ’²Rm 180 πŸ“¦Postage Rm 7
πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #ajimaura #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

Jom Flawless dengan Royal Glow..😊
.
πŸ’• Melembutkan dan mencerahkan kulit
πŸ’• Melambatkan proses penuaan kulit
πŸ’• Menambah seri dan sinar pada wajah
πŸ’• Mengelakkan pertumbuhan jerawat baru
πŸ’• Memudarkan parut2 di wajah
πŸ’• Memudarkan tompok2 hitam
πŸ’• Mengecilkan liang roma
πŸ’• Mengecutkan jerawat sedia ada
πŸ’• Mencegah enzema ..
.
.
Cepat2 wassap untuk order..
.
πŸ’²Rm 180 πŸ“¦Postage Rm 7
πŸ’Š60 biji tablet
🚘COD Shah Alam dan sekitar
πŸ’–FREE GIFT
.
πŸ“±012 5959 554
.
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

REPEAT ORDER HILANG 10KG.
.
Hai uolss.πŸ’ƒπŸ» Jom relax kejap kita usha testimoni dari adik ni.
.
Wahh lepas consume JIANG ZHI TEA badan rasa ringan. BEST2. Berat pun turun 10KG uolss. Haa selera makan pun dah semakin kurang. Yelah asyik rasa kenyang je.
.
Tak kan nak tengok je orang lain kurus. Korang bila lagi???? For more details, .
πŸ“žWASSAP : +6010-225 8271
πŸ“²WECHAT : HERBAL_TERBAIK
.--
#goodskincare #royalglowkl #idealyst #sayajualsupplement #sayajual #meletop #gojesmaut #uvprotection #kulitbermasalah #antiaging #glowingskin #supplementmalaysia #kulitgebu #liangporimengecil #produkkecantikan #skinproblem #putihkankulit #rawatanjerawat #parutpudar #supplementmalaysia #skincaremalaysia #flawlessispriceless #idealystshahalam #idealystsubang #royalglowskinsupplement #cerahkankulit #idealystskincare #bazaarpaknil #instashopmalaysia #royalglowsubang #royalglowshahalam

Most Popular Instagram Hashtags