#idealystcelebs

MOST RECENT

Haaa Tepokkk πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
πŸŽ₯🎬 credit to @sharifah_sakinah .
.
Treatment called #carbonpeellaserbyidealyst helps to settle dull skin tone & acne marks issues.
.
#idealystcelebs #worldclassaestheticclinic #kingofAesthetics
#MultipleAwardWinningClinic

Even @kimkardashian loves OXYGENTHERAPY to keep her Gorgeous Skin stays Flawless πŸ’–
.
Get our signature #OxygoldByIdealyst
now & be ready for the Journey of Flawlessness πŸ’–πŸ€—πŸ˜—
.
.
#oxygoldbyidealyst #oxytherapybyidealyst #idealystCelebs
#FlawlessIsPriceless

#Repost @idealyst_hq (@get_repost)
・・・
Orang tanya apa kelebihan dia kalau jadi agen untuk Royal Glow By Idealyst ni? sana sini orang duk canang macam-macam pasal nak jadi agen ni. Kalau orang dah start cerita tu maknanya apa yang ditawarkan mesti lahhh vahhhhhhh giteww kan?
.
Nak tahu apa kelebihannya? antara kelebihan menjadi agen kami ialah
~ Margin keuntungan yang tinggi (Komisyen mampu cecah hingga RM30k sebulan)
~ Kelas Marketing
~ Reward berupa pakej percutian, barangan kemas dll
~ Kami akan ajar sampai pandai 100%
.
Jom Whatsapp kami untuk mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan pencarian agen berbakat kami.
+60123622014
+60123622014
+60123622014
.
berminat untuk buat duit side income yang banyak? Hubungi kami sekarang untuk maklumat lanjut!
.
#idealystagent
#idealystcelebs
#idealystclinic
#idealystskincare

@Regran_ed from @idealyst_hq - from @ruhainies7 - HikπŸ™ˆπŸ’• okay sekarang ni i tengah buat treatment oxygen therapy dekat @idealyst_hq rasa sejuk je kat muka. Best gila.
.
.
Treatment ni untuk bagi kulit glowing and untuk cerahkan kulit yang kusam. Lepas ni keluar taknak makeup lah. Eh? 😜 nak pakai mask ni bawak balik rumah please doc @draidilazry ?? 😬
.
Berminat? Hubungi kami di 03 8328 0246 atau 017 675 8219 (whatsapp)
.
.
#jangangelakplease
#flawlessispriceless
#gojesmaut
#aestheticclinic
#beautyspa
#idealystcelebs #oxygoldbyidealyst #oxygenfacial

from @ruhainies7 - HikπŸ™ˆπŸ’• okay sekarang ni i tengah buat treatment oxygen therapy dekat @idealyst_hq rasa sejuk je kat muka. Best gila.
.
.
Treatment ni untuk bagi kulit glowing and untuk cerahkan kulit yang kusam. Lepas ni keluar taknak makeup lah. Eh? 😜 nak pakai mask ni bawak balik rumah please doc @draidilazry ?? 😬
.
.
#jangangelakplease
#flawlessispriceless
#gojesmaut
#aestheticclinic
#beautyspa
#idealystcelebs #oxygoldbyidealyst #oxygenfacial

Haaa Tepokkk πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
πŸŽ₯🎬 credit to @sharifah_sakinah .
.
Treatment called #carbonpeellaserbyidealyst helps to settle dull skin tone & acne marks issues.
.
#idealystcelebs #worldclassaestheticclinic #kingofAesthetics
#MultipleAwardWinningClinic

Even @kimkardashian loves OXYGENTHERAPY to keep her Gorgeous Skin stays Flawless πŸ’–
.
#oxygoldbyidealyst #oxytherapybyidealyst #idealystCelebs
#FlawlessIsPriceless

from @ruhainies7 - HikπŸ™ˆπŸ’• okay sekarang ni i tengah buat treatment oxygen therapy dekat @idealyst_hq rasa sejuk je kat muka. Best gila.
.
.
Treatment ni untuk bagi kulit glowing and untuk cerahkan kulit yang kusam. Lepas ni keluar taknak makeup lah. Eh? 😜 nak pakai mask ni bawak balik rumah please doc @draidilazry ?? 😬
.
.
#jangangelakplease
#flawlessispriceless
#gojesmaut
#aestheticclinic
#beautyspa
#idealystcelebs #oxygoldbyidealyst #oxygenfacial

#Repost @draidilazry (@get_repost)
・・・
Nak kulit wajah SEGAR & CERAH dalam masa 30 min shj???
.
Anzalna chose #oxytherapybyidealyst to treat her dry-sunburned skin .
.
Suitable for all types of skin , including for Pre-Red Carpet event 😚
.
#multipleAwardWinningClinic #idealystcelebs #crewlife #weCreateOthersImmitate #WorldClassAestheticClinic

Nak kulit wajah SEGAR & CERAH dalam masa 30 min shj???
.
Anzalna chose #oxytherapybyidealyst to treat her dry-sunburned skin .
.
Suitable for all types of skin , including for Pre-Red Carpet event 😚
.
#multipleAwardWinningClinic #idealystcelebs #crewlife #weCreateOthersImmitate #WorldClassAestheticClinic

Muka makin Chubby ? Dah x konfiden bila tgk muka sendiri time Selfie?? Penat tukar2 angle time nak selfie utk dptkan angle wajah terKurus?? .
.
X payah nak risau sgt, jom buat #wonderslimByIDEALYST utk SLIMkan balik muka yg CHUBBY tu...bagi V-SHAPED balik...baru semangat nak berSELFIE kann πŸ˜‰
.
.
Hasil biasanya mampu dilihat seawal 1 sessi rawatan.Tapi, kalau repeat few times Inshaaalah lagi terboekk hasil 😁
.
πŸ† Video credit to Most Wanted Celebs : Awal , Alha Alfa , Sufi AF , Mas Idayu & Datin Nina Juren πŸ†
.
#idealystcelebs #aestheticGameChanger #fatmelting #slimface #radiofrequency #ulthera #WorldClassAestheticClinic #weCreateOthersImmitate

Muka makin Chubby ? Dah x konfiden bila tgk muka sendiri time Selfie?? Penat tukar2 angle time nak selfie utk dptkan angle wajah terKurus?? .
.
X payah nak risau sgt, jom buat #wonderslimByIDEALYST utk SLIMkan balik muka yg CHUBBY tu...bagi V-SHAPED balik...baru semangat nak berSELFIE kann πŸ˜‰
.
.
Hasil biasanya mampu dilihat seawal 1 sessi rawatan.Tapi, kalau repeat few times Inshaaalah lagi terboekk hasil 😁
.
πŸ† Video credit to Most Wanted Celebs : Awal , Alha Alfa , Sufi AF , Mas Idayu & Datin Nina Juren πŸ†
.
#idealystcelebs #aestheticGameChanger #fatmelting #slimface #radiofrequency #ulthera #WorldClassAestheticClinic #weCreateOthersImmitate

from @alhaalfa - Tqsm @draidilazry berjaya glowkan balik muka alha dalam masa 3 hari!! Dah lama xsempat nak facial, akhirnya dapat jugak! Korg yg tanya camne nak flawess tu cepat2 g dm doc tu ok! Doc @draidilazry malam ni pakai spec mata ok tgk @abpbh31 ! Takot silau ~ πŸ˜‚πŸ€ͺ #idealbabyskin membantu melicin & melembapkan kulit yg kering , juga boleh menaikkan seri tona kulit yg kusam serta mengecilkan pori yg besar.
.
Menggunakan gabungan ekstrak 3 serangkai Salmon Placenta + Hyaluronic + Glutathion , ianya sgt sesuai utk mereka yg ingin menghadiri Red carpet Event atau majlis2 istimewa ...
.
For all skin types, man & woman.
.
Tawaran harga terhebat hanya di @idealyst.trillion / @idealyst_hq / @idealyst.putrajaya
.
#idealystCelebs

Orang tanya apa kelebihan dia kalau jadi agen untuk Royal Glow By Idealyst ni? sana sini orang duk canang macam-macam pasal nak jadi agen ni. Kalau orang dah start cerita tu maknanya apa yang ditawarkan mesti lahhh vahhhhhhh giteww kan?
.
Nak tahu apa kelebihannya? antara kelebihan menjadi agen kami ialah
~ Margin keuntungan yang tinggi (Komisyen mampu cecah hingga RM30k sebulan)
~ Kelas Marketing
~ Reward berupa pakej percutian, barangan kemas dll
~ Kami akan ajar sampai pandai 100%
.
Jom Whatsapp kami untuk mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan pencarian agen berbakat kami.
+60123622014
+60123622014
+60123622014
.
berminat untuk buat duit side income yang banyak? Hubungi kami sekarang untuk maklumat lanjut!
.
#idealystagent
#idealystcelebs
#idealystclinic
#idealystskincare

#wonderslimbyidealyst .
.
Jom kempiskan perut mcm Dato AC..sebelum ni Netizens ckp perut Dato' mcm org mengandung 3 bulan tapi Now hehehe..Pandanglah Liahtlah Tiru Mcm Dia 😊
.
#slimmingprogramme #idealystCelebs #bakarlemaktepu #MultipleAwardWinningClinic
#slimming #bodyreshaping #fatmelting

Get your #wonderslimbyidealyst today.
.
A Body Reshaping Programme that combines Multi-Polar Radio Frequency and Pulsed Electro Magnetic Fields, which produce uniform heat under the skin’s surface.
.
The radio frequency causes a thermal reaction in the tissue, which stimulates the body’s natural healing response. .
.
This works to increase COLLAGEN and ELASTIN fibers, which results in TIGHTER, SMOOTHER skin on Flabby skin area.At the same time, Stubborn Fat cells will also be melted & destroyed.
.
This programme will cover areas such as : face ( for v-shaped & double chin) , neck , arms, thigh , tummy , love handles , bra lines, saggy breast & buttock , thighs
.
Available at both @idealyst.trillion & @idealyst_hq branches.
.
#flawless #flawlessispriceless #slimworld #aesthetic #estetika #slimfit #slim #fatmelting #tummy #tummytuck #liposuction
#radiofrequency #exilis #exiliselite #btl #multipleawardwinningclinic #idealystcelebs #hifu #coolsculpting #exiliselitebyidealyst

Akhirnya,setelah discuss habis2 , me & Dato @alhaalfa decided to choose #idealbabyskin sebagai pre Red Carpet Facial Treatment beliau menjelang ABPBH Ahad ni...
.
Lepas buat, wajah Dato terus jadi ala ala PINKY2 gitew 🀣
.
Saksikan di kaca tv anda nanti betapa Flawless nya skin Dato Alha Alfa lepas ingredients Salmon placenta + Hyaluronic + Glutathion membuat kerja masing2 membina kolagen2 baru di dalam kulit wajah Dato' 😘
.
#idealbabyskin is readily available at @idealyst.trillion & @idealyst_hq & @idealyst.putrajaya
.
.
#idealystCelebs #FlawlessIsPriceless #abpbh #AlhaAlfa
#weCreateOthersImmitate #WorldClassAestheticClinic #AestheticGameChanger

Most Popular Instagram Hashtags