[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#idd5955

11 posts

TOP POSTS

Assalamualaikum dan selamat pagi..Salam jumaat yang penuh berkah..❀
.
#ef_dexandraperfume #sellerSAHdexandra #idD5955

WAHH APA YG WANGI SGT NIEE ? 🀀
.
.
Mestilah De'Xandra kan . Spray sekali pun dah wangi mcm ni apatah lagi spray berkali2 πŸ˜‹ . Sejak ada De'Xandra yang baru ni pun, semua pengguna happy sgt2 dgn kelainan yang ditampilkan . Ianya compact dan exclusive, selain wangiannya yang lebih ummpphh πŸ’ͺ
.
.
Dah ada ke ? Kalau belum meh cepat2 wassap echa okay 😘😘
.
πŸ“² Whatsapp +60192835607
πŸ“² Whatsapp +60192835607
πŸ“² Whatsapp +60192835607
.
.
LET PASSION LEAD YOU πŸ’•πŸ’•
.
#dexandra
#newdexandra
#sellerSAHdexandra
#idD5955
#dropshipdexandra

SELAMAT HARI JURURAWAT ️🎊
.
Terima kasih kpd semua Jururawat yg sentiasa berkhidmat dgn cemerlang..😊
.
#dexandra #ef_dexandraperfume #sellerSAHdexandra #idD5955

Happy lunch uollsss! ❀
.
Sedapnya dapat minum cendol panas2 ni kan..sejuk tekak rasanya..
.
De'Xandra ada di mana2..agak2 baju atau tudung bau asap ke, badan bau peluh ke..kita spray je..hehehe..baru lah wangi kann..😘😘
.
.
#dexandra #ef_dexandraperfume #sellerSAHdexandra #idD5955 #luckydrawdexandra #luckydrawbulanan #samsunggalaxys8 #sayajualperfume

Selamat pagi <3
.
Item yg harus dibawa setiap hari, antaranya DeXandra perfume . Barulah yakin sebb dexandra kan wangi dari subuh hingga ke senja..😊
.
#dexandra #ef_dexandraperfume #sellerSAHdexandra #idD5955

Assalamualaikum dan selamat pagi gaiss..❀
.
Pagi yg indah pasti menakjubkan dgn senyuman dan kewangian De'Xandra..😊
.
#dexandra #ef_dexandraperfume #sellerSAHdexandra #idD5955 #luckydrawdexandra #samsunggalaxyS8

PSSHH … TIDAK WANGI VS BERBAU BUSUK ADALAH 2 PERKARA BERBEZA.. .
.
Jika tidak wangi, kita boleh sembur jer perfumes especially perfumes yang sedang MELETOP DI PASARAN iaitu DE’XANDRA.. .

Tapi kalo berbau busuk, adakah dengan perfumes boleh menyelesaikan masalah? Anda rasa? mesti jawapannya tidak kan.. hehe.
.
.
Jadi, izinkan dexandra menyelesaikan masalah keduanya.. .
Kini bakal dilancarkan produk yang membantu menyegarkan lagi wangian dexandra & menghilangkan segala bau β€” BODY ODOURLESS DE’XANDRA. .
.
#countdownpelancaran #bodexandra #5harilagi #ef_dexandraperfume #sellerSAHdexandra #idD5955

[ FAKTA ] 9/10 ORANG LEBIH SANGGUP BERKATA DI BELAKANG.
.
.
Bila melibatkan bau badan atau bau busuk, tidak ramai yang sanggup menegur, takut orang yang ditegur berkecil hati. Kadangkala yang menegur keluarga sendiri pun terasa, inikan lagi orang asing. .
.
Apa kata dapatkan sahaja DE’XANDRA BODY ODOURLESS kepada mereka, dari mengata di belakang, sekurang2nya anda membantu selesaikan masalah. Betul tak? atau selesaikan masalah sendiri..
.
.
Nantikan keluaran terbaru dari kami.. buat anda atau orang tersayang..
.
#countdownpelancaran #bodexandra #6harilagi #ef_dexandraperfume #sellerSAHdexandra #idD5955

Selamat Pagi..😊
.
Kewangian dan keanggunan mestilah seiring, keanggunan tanpa wangi umpama pokok bunga yg tidak berbunga..😍
.
#dexandra #ef_dexandraperfume #sellerSAHdexandra #idD5955 #luckydrawdexandra #luckydrawbulanan #samsunggalaxys8

MOST RECENT

WAHH APA YG WANGI SGT NIEE ? 🀀
.
.
Mestilah De'Xandra kan . Spray sekali pun dah wangi mcm ni apatah lagi spray berkali2 πŸ˜‹ . Sejak ada De'Xandra yang baru ni pun, semua pengguna happy sgt2 dgn kelainan yang ditampilkan . Ianya compact dan exclusive, selain wangiannya yang lebih ummpphh πŸ’ͺ
.
.
Dah ada ke ? Kalau belum meh cepat2 wassap echa okay 😘😘
.
πŸ“² Whatsapp +60192835607
πŸ“² Whatsapp +60192835607
πŸ“² Whatsapp +60192835607
.
.
LET PASSION LEAD YOU πŸ’•πŸ’•
.
#dexandra
#newdexandra
#sellerSAHdexandra
#idD5955
#dropshipdexandra

PSSHH … TIDAK WANGI VS BERBAU BUSUK ADALAH 2 PERKARA BERBEZA.. .
.
Jika tidak wangi, kita boleh sembur jer perfumes especially perfumes yang sedang MELETOP DI PASARAN iaitu DE’XANDRA.. .

Tapi kalo berbau busuk, adakah dengan perfumes boleh menyelesaikan masalah? Anda rasa? mesti jawapannya tidak kan.. hehe.
.
.
Jadi, izinkan dexandra menyelesaikan masalah keduanya.. .
Kini bakal dilancarkan produk yang membantu menyegarkan lagi wangian dexandra & menghilangkan segala bau β€” BODY ODOURLESS DE’XANDRA. .
.
#countdownpelancaran #bodexandra #5harilagi #ef_dexandraperfume #sellerSAHdexandra #idD5955

[ FAKTA ] 9/10 ORANG LEBIH SANGGUP BERKATA DI BELAKANG.
.
.
Bila melibatkan bau badan atau bau busuk, tidak ramai yang sanggup menegur, takut orang yang ditegur berkecil hati. Kadangkala yang menegur keluarga sendiri pun terasa, inikan lagi orang asing. .
.
Apa kata dapatkan sahaja DE’XANDRA BODY ODOURLESS kepada mereka, dari mengata di belakang, sekurang2nya anda membantu selesaikan masalah. Betul tak? atau selesaikan masalah sendiri..
.
.
Nantikan keluaran terbaru dari kami.. buat anda atau orang tersayang..
.
#countdownpelancaran #bodexandra #6harilagi #ef_dexandraperfume #sellerSAHdexandra #idD5955

Selamat pagi <3
.
Item yg harus dibawa setiap hari, antaranya DeXandra perfume . Barulah yakin sebb dexandra kan wangi dari subuh hingga ke senja..😊
.
#dexandra #ef_dexandraperfume #sellerSAHdexandra #idD5955

Selamat Pagi..😊
.
Kewangian dan keanggunan mestilah seiring, keanggunan tanpa wangi umpama pokok bunga yg tidak berbunga..😍
.
#dexandra #ef_dexandraperfume #sellerSAHdexandra #idD5955 #luckydrawdexandra #luckydrawbulanan #samsunggalaxys8

Assalamualaikum dan selamat pagi..Salam jumaat yang penuh berkah..❀
.
#ef_dexandraperfume #sellerSAHdexandra #idD5955

Happy lunch uollsss! ❀
.
Sedapnya dapat minum cendol panas2 ni kan..sejuk tekak rasanya..
.
De'Xandra ada di mana2..agak2 baju atau tudung bau asap ke, badan bau peluh ke..kita spray je..hehehe..baru lah wangi kann..😘😘
.
.
#dexandra #ef_dexandraperfume #sellerSAHdexandra #idD5955 #luckydrawdexandra #luckydrawbulanan #samsunggalaxys8 #sayajualperfume

MANDI PUN XTAHAN πŸ‘‰πŸ‘ˆ
.
Bro nie ada xperience guna perfume jo yg die beli di mall, tapi baunya tahan 3 jam je . Then die try yg DeXandra inspired punya and tahan lebih lama..πŸ‘
.
.
FOR ORDER :
πŸ“² Whatsapp --> +6019 283 5607
➑ www.wasap.my/60192835607/DEXANDRA
.
#dexandra #ef_dexandraperfume #sellerSAHdexandra #idD5955 #luckydrawdexandra #samsunggalaxys8 #fenomenadexandra #feedbackcustomer

HALOO.. ANDA NAK MENANG LUCKY DRAW SAMSUNG GALAXY S8..?
.
.
.

Ngeee.. tergamam kauuuu... hehehe.... cpt2 la grab peluang ni uolssss... nk mkn pun kene angkat tgn masuk nasik dlm mulut... ni kan nk Samsung Galaxy S8 free.. haruslah scan dluuu... hehehe.... 😚
.
.
Nak info lanjut tentang De'Xandra?
.
Whatsapp for order now!
πŸ“² Whatsapp --> +6019 283 5607
➑ www.wasap.my/60192835607/DexandraWangianKehidupan
.
#dexandra
#dexandraperfume
#wangiankehidupan
#luckydrawdexandra
#samsunggalaxys8 #ef_dexandraperfume #sellerSAHdexandra #idD5955

Assalamualaikum dan selamat pagi gaiss..❀
.
Pagi yg indah pasti menakjubkan dgn senyuman dan kewangian De'Xandra..😊
.
#dexandra #ef_dexandraperfume #sellerSAHdexandra #idD5955 #luckydrawdexandra #samsunggalaxyS8

SELAMAT HARI JURURAWAT ️🎊
.
Terima kasih kpd semua Jururawat yg sentiasa berkhidmat dgn cemerlang..😊
.
#dexandra #ef_dexandraperfume #sellerSAHdexandra #idD5955

Most Popular Instagram Hashtags