#ichoosenaturalproducts

MOST RECENT

I have been very dedicated in many aspects of my life but nothing beats my motherhood journey. I don’t just think its about fulfilling a responsibility but as well as radiating an endless feeling of love and care that every child deserves. I will always be a major work in progress but I am happy and inspired to see how most mothers live consciously. They think about what is best for their family and more importantly what is good for #motherearth πŸŒ³πŸŒβ›°πŸ–
..
.
I am not a fan of advocating products but I am a fan of truth and good health. I wanted to share that finally I found a product line that is in harmony with my preferences. @humanheartnature is worthy to be recommended.You will also love their philosophy. ...
Seal and protect yourself naturally.

#motherhoodunplugged #chooseorganicifpossible #liveconsciously #inmyelement #humannature #ichoosenaturalproducts #naturelove #mothersdaygiftguide

🌿🐣🐰Happy Easter from Maaveda. Choose natural. Choose cruelty-free 🐰 #naturalskincare #crueltyfreebeauty #ayurvedaforselfcare #pureskincare #holisticbeauty #ichoosenaturalproducts #eastergifts Amazon.com

Ramai kawan2 saya sekarang suka 'lari' πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Hahhaha bukan lari dari rumah la..ni yang lari marathon tu.. Malam ke, siang ke.. Gigih benau korang ni berlari. Admire betul dengan korang ni. 😝😝😝 . .
Ni antara product Young Living yang boleh korang guna untuk tingkatkan stamina sebelum lari dan legakan otot2 yang cramp tu lepas lari. Kekekee... . .
Psstt... Yang Peppermint, RC, Panaway dan Ning Xia sachet tu dah ada dalam #premiumstarterkit tau. . .
Nak tau macam mana nak dapatkan #premiumstarterkit ?
Macam mana nak guna semua essential oils ni?
Nak tau apa lagi kegunaan setiap essential oil ni? . .
Jom tanya saya. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
0122453153
0122453153
0122453153
.
#younglivingmasai
#younglivingpasirgudang
#younglivingpermas
#younglivingserialam
#healhtylifestyle
#chemicalfreehome
#ichooseyoungliving
#ichoosenaturalproducts
#tryittobelieveit
#beautywithnontoxic

Promo masih berlangsung sehingga esok je. .
Nak try makanan organic, tapi rasa macam mahal? Boleh cuba #thievesfruitandveggiesoak .
Nak start untuk home free chemical, bole try #thieveshouseholdcleaner . Macam2 bole guna, dari mop lantai, cuci tandas, lap tingkap, nak halau lipas pon bole. .
#thieves range ni memang sangat sesuai untuk yang nak start utk berjinak2 dengan product organic. .
Nak tau lebih lanjut.. Let's chat 😝😝
.
#youngliving
#younglivingessentialoils
#younglivingmasai
#younglivingpasirgudang
#younglivingpermas
#younglivingserialam
#chemicalfreewayoflife
#chemicalfreehome
#ichooseyoungliving
#ichoosenaturalproducts
#naturalremedies

Set WAJIB kena ada pada setiap rumah.
LLP (Lemon, Lavender, Peppermint)
================================
Kenapa wajib ada? Saya senaraikan sikit.. Ketiga2 EO dia atas sangat multipurpose dan sangat2 la berbaloi:
🐝 Lemon + peppermint berupaya untuk memberi kesegaran. 🐝 Gabungan lavender+peppermint mampu untuk merangsang otak kiri dan kanan. 🐝 LLP berupaya untuk mengurangkan kesan iritasi. 🐝 Peppermint berupaya menyokong sistem perkumuhan. 🐝 LLP berupaya menurunkan suhu badan. 🐝 Lavender menyokong kecantikan kulit 🐝 Aroma lembut lavender mampu menyokong untuk tidur yang berkualiti
🐝 Lavender mampu memberi kesan tenang dan rilex. 🐝 Peppermint/lemon membantu untuk mengurangkan rasa loya, pening, nak muntah lebih2 lagi pada mommy to be. 😘
🐝 Aroma minty Peppermint mampu merangsang otak untuk terus fokus.. Ehhhh... Terbanyak pulak.. Kata nak bagi tau sikit je kan. πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š. Haaa.. Nampak tak, kemain banyak lagi kegunaan LLP.. Tu baru 3 jenis..dan..dan..dann.. Tiga2 tu ada dalam #premiumstarterkityoungliving tau.. Memang berbaloi2 beli #premiumstarterkit .
Nak tau lagi lanjut? Jangan segan silu whatsapp ye.. πŸ˜‰πŸ˜‰
0122453153
0122453153
0122453153
.
#youngliving
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysiadistributor #younglivingmmhe
#younglivingmasai
#younglivingpasirgudang
#younglivingpermas
#younglivingserialam
#ichooseyoungliving
#ichoosenaturalproducts
#chemicalfreewayoflife

I BELIEVE i can fly.. Cewahhh.. Nyanyi pulak..
.
Suka betul bau #believe ni. Sangat membantu tau bila ada self doubt. .
Ye la.. Kadang2 kita ni macam tak yakin dengan diri sendiri kan. Bila bagus nak guna #believe ni..Haaa..Waktu nak gi meeting ke, interview ke, atau ada sesuatu yang kita rasa tak yakin dengan diri sendiri. .
Nak tau pasal Young Living, jom whatsapp saya.. 0122453153
0122453153
0122453153
.
#youngliving
#younglivingessentialoil
#younglivingmasai #younglivingpasirgudang
#younglivingpermas
#younglivingserialam
#ichooseyoungliving
#ichoosenaturalproducts
#usenaturalremedies
#chemicalfreewayoflife

Si hijau yang sentiasa menawan hati dikala stress...Alhamdulillah. .
Apa yang bestnye stress away ni.. Dapat bantu kurangkan stress, support relaxation.. .
Kadang2 kita tak perasan pon kita stress, tapi orang lain perasan. So bila dah ada yang cakap.."Ehhh... Ko stress ke ni.."Sila la tuang stress awat ni sepantas kilat. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Stress away ni EO blend..erkkk... Ok dia ada EO Lime, Copaiba, Cedarwood, Vanilla, Ocotea dan Lavender... .
Weeehuuuu... Vanilla tu... Patutla best sangat. .
Nak tau lagi pasal Young Living Essential Oil, boleh je whatsapp saya. Saya bantu mana yang mampu. .
Sharing is caring kekdahnye.. 😍😍😍. .
0122453153
#youngliving
#younglivingmalaysiadistributor
#essentialoils
#gonatural
#ichooseyoungliving
#ichoosenaturalproducts
#naturalremedies

Dok kelek buku ni ke hulu ke hilir.. Sampai dah lunyai.. .
Selain EOPR, EODR ni juga buku rujukan untuk pengguna minyak.. πŸ˜„πŸ˜„
.
Nak tau pasal Young Living essential oil? Moh whatsapp saya..
.
Klik link di bio untuk terus bersembang.. 😝😝😝
.
#youngliving
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysiadistributor
#oilylicious
#oilclique
#ichoosenaturalproducts
#ichooseyoungliving

Semalam suami bagi tau kawan bersin kat muka dia... Alamak... 😨😨😨
.
Dah la en suami sejenis yang cepat berjangkit..Terus bagi dia #thieves .. Sapu kat tapak kaki... .
Alhamdulillah, pagi ni dia bangun tak bersin2. Syukur sangat dah guna YLEO ni.. #preventionisbetterthancure
#ichooseyoungliving
#ichoosenaturalproducts

Hasil tuaian sempena YL nak closing 2017.. πŸ˜‚
.
Since guna YL #thieveswaterlesshandpurifier , lipbalm, ubat gigi, ubat keti.. Memang dah tak pandang yang lain. .
Sabun buku lemon sandalwood tu... Alahaiiii... Bestnye bau.. Fresh..
.
Tahun 2018 dah tak lama.. Sesiapa yang nak try YLEO bole whatsapp saya. Jom start tahun baru dengan Young Living... 😍😍😍
.
#youngliving
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysiadistributor
#onedropwithmultipurpose
#ichooseyoungliving
#ichoosenaturalproducts
#100%natural
#pureessentialoils

Lets #envision our future.. 😍😍
.
Envision stimulate creativity and resourcefulness, encouraging renewed faith in future and the ability to maintain the emotion fortitude necessary to achieve goals and dream. .
Content: Spruce, Geranium, Orange, Lavender, Sage and Rose. .
#youngliving
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysiadistributor
#envision
#onedropwithmultipurpose
#gonatural
#ichooseyoungliving
#ichoosenaturalproducts

Bagaimanakah anda menggunakan Essential oils?
Terdapat pelbagai cara penggunaan essential oils

2. TOPICALLY (SAPUAN)
Essential oils boleh didapati di dalam pelbagai produk kecantikan dan penjagaan kulit yang eksklusif kerana kebaikan dan khasiat essential oils itu. Maka, apabila digunakan secara topikal, sesetengah essential oils boleh menyokong kesihatan kulit dan melembapkan kulit, serta menjadikan wajah anda lebih berseri. .
Antara cara penggunaan yang disyorkan: . πŸ”† Campukan 2-3 titis essential oils dengan minyak pembawa (carrier oil) untuk urutan dan nikmati urutan yang menenangkan.
πŸ”† Tambahkan beberapa titis essential oils dalam pelembap harian anda untuk sentuhan yang lebih eksklusif dan aroma yang menarik.
β€’
Awas: Essential oils sangat pekat. Apabila menggunakan secara topikal, beberapa essential oils mungkin memerlukan pencairan. Sekiranya kerengsaan terjadi, gunakan Young Living V6 carrier oil, VCO, sweet almond oil, jojoba oil, atau apa-apa carrier oil. Essential oil citrus (lemon, orange, lime, citrus fresh) boleh menyebabkan fotosensitiviti. Sentiasa ikut arahan label individu untuk setiap essential oil. .
NAK TAHU LEBIH LANJUT? .
Jom whatsapp saya
0222453153
.
#youngliving
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysiadistributor
#howtouseessentialoils
#topically
#ichooseyoungliving
#ichoosenaturalproducts
#onedropwithmultipurpose

Bagaimanakah anda menggunakan Essential Oils? .
Terdapat pelbagai cara penggunaan Essential Oils:
. πŸ’š Aromatically (bau-bauan)
πŸ’š Topically (sapuan)
πŸ’š Internally
.
1. AROMATICALLY
Sama ada hidu, diffuse, atau digunakan dalam aromaterapi, essential oils boleh digunakan untuk menaikkan semangat dan menjadikan suasana yang berbeza apabila digunakan secara aromatik.
.
Antara cara penggunaan yang disyorkan:
. πŸ’š Nikmati aroma essential oils secara langsung dengan menggosok 1-2 titis antara telapak tangan anda dan hidu dalam2.
πŸ’š Tambah beberapa titik essential oils didalam diffuser anda untuk mendapat aroma berasaskan tumbuhan yang menyenangkan.
πŸ’š Campurkan essential oils ke dalam air mandian anda untuk mencipta suasana seperti spa di rumah anda. .
Ada banyak lagi cara untuk guna essential oils secara aromatik. Nak tau lagi? Meh whatsapp saya. .
#youngliving
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysiadistributor
#useyounglivingessentialoilsaromatically
#ichooseyoungliving
#ichoosenaturalproducts
#towardswellnesspurposeandabundance
#onedropwithmultipurpose

Travel buddy.. I really fall in love with the waterless hand sanitizer.. Again, because of peppermint essential oil and of course thieves.. 😝😝. .
Kalau travel memang tak guna toilet duduk..risau.. Kekeke.. Sekarang... Worry no more.. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰. Spray je.. Insya Allah.. Tapi bukan boleh guna kat toilet je, merata tempat boleh guna. .
.
Nak tau lagi pasal products Young Living? Lets chit chat
0122453153
0122453153
.
#youngliving
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysiadistributor
#thieveswaterlesshandpurifier
#thievesspray
#ichooseyoungliving
#ichoosenaturalproducts
#masaijohor
#pasirgudangjohor
#permasjaya

Ni je diffuser bracelet sebahagian yang tinggal, masa jual di YL 3rd anniversary hari tu. .
Selain titiskan dalam YL diffuser, untuk mendapat kebaikan EO anda boleh juga titskan EO diatas lava stone tu. .
Bau EO boleh bertahan sekurang kurangnya 4jam tau. Wooo...lama tu.. 😍😍😍. Selain dijadikan aksesori, boleh dapat kebaikan EO. 😘😘😘
.
Setiap satu berharga RM 25, tak termasuk kos pos. Jika berminat, boleh whatsapp saya.
0122453153

#youngliving
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysiadistributor
#ichooseyoungliving
#ichoosenaturalproducts
#diffuserbracelet

Young Living Malaysia dah ada pilihan untuk Premium Starter Kit (PSK). Selain dari 13 essential oils tu, ada Ning Xia Red dan juga PSK dengan barangan Thieves. . .
Ok, apa yang anda akan dapat dengan PSK Ning Xia Red ni:
🍊 Ning Xia Red - 2 botol
🍊 Ning Xia Red sachet - 30 sachet
🍊 Ning Xia Nitro - 14 tiub
. . 🍊 Stress Away Essential Oil 5ml - 1
🍊 Aromaglide Roller Fitment - 1
🍊 2 sachet Ning Xia Red
🍊 Product Guide
🍊 10 sample essential oil sachet
🍊 10 sample botol 2ml . .
Nak tau lagi berkenaan dengan PSK NingXia Red ni. Jom WhatsApp saya.
0122453153
0122453153
.
#youngliving
#younglivingessentialoils
#premiumstarterkit
#ningxiared
#ningxiaredpremiumstarterkit
#ningxianitro
#ichooseyoungliving
#ichoosenaturalproducts
#pasirgudangjohor
#masaijohor
#permasjaya

1st time jumpa wanita hebat ni.. Kak Yonie....!!! .
Mintak2 aura dia terus melekat, macam 'melekat' nya kami... Hehehhe.. #youngliving
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysiadistributor
#ichooseyoungliving
#ichoosenaturalproducts

Most Popular Instagram Hashtags