#icahfa

MOST RECENT

Dress like you're already famous!
Degree life wasn't an easy journey at all. Despite of many times I felt like I wanna give up and just quit for the few semesters earlier (crazy things that I've done like trying to make myself failed at certain subjects, going for work interview one day before my final exam as my desire to quit was so bad at that time) but I finally managed to pass those 3 years successfully (even not 1st class, upper 2nd class pun ok dah kot ๐Ÿ˜‹). Alhamdulillah, I'm so blessed to be an officially Bachelor Degree holder in Environmental Technology. Wish me luck in future guys! Thank you ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ .

Outfit: @icahfa
Shoes: @christyngshoes .

#uitmdihatiku #uitmshahalam #konvokesyenuitm88 #fsgpadu #sidang8 #environmentaltechnology #confidentisthenewsexy #bajukepokkepok #icahfa #christyngshoes #ootd #sotd #icity #iresidence #banyakkenangankatsini #moveon #keepcalmandsmile

๐Ÿ’œPAID ADS๐Ÿ’œ๐Ÿ”นPRELOVED๐Ÿ”น
Kurung to let go for only RM100, inclusive of postage!๐Ÿ˜Size L๐Ÿ˜˜

Kindly contact owner at 012-292 7329 to purchaseโค

#icahfa #icahfashahalam #kurungprelovedmalaysia #prelovedkurungmoden #bajukurungprelovedmalaysia #bajukurungmurahmalaysia #prelovedmalaysia #shopincpreloved

#manhajjmutawwif2018 .
.
๐Ÿ‘— dah setaun tak pakai baju ni ingat dah x muat ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ dulu pemes betoi corak camni .
.
.
#23032018 #ternyatamakcikdahkurus #ootd #potd #hootd #icahfa #manhajj #mutawwif #carlorino #christyng #christyngshoes #bestarijaya #unisel #selangor #pencarianmutawwifterunggul .
.

๐Ÿ’ƒ #icahfa #icahfabangi

#Annual Dinner KLK(S)SB 3.3.18
#Dresses by #icahfa bling2 giteww
#MakeUp by #Julie_Harun

Heeeii alang @azmihafiz64
Congrats on ur wedding...
Lama giler xjumpa and suddenly bump u in ur wedding!!!
Be good husband....
Kebaya top : #mahsurikebaya #icahfa
Skirt : #parcaapparels

ootd..attended kenduri kahwin @ IKIM Jalan Duta
#icahfa#ainalhayascarf

๐ŸŒค๐Ÿ˜‹โœจ๐Ÿ’‹
#wedding#hennabyeren#icahfa

Sis kepuk2 ...sakan ๐Ÿค“ gaya bro ketak2 kt belakang tu spoil lah hahahahahaah
#instafotos
#instamoment
#ootd
#happysunday
#icahfa

PRELOVED blerinadoll dari butik ICAHFA RM50
saiz L
Condition : 9/10
Pm or dm
0126154316
#sayajualmurah
#sayajualpreloved
#prelovedmurah #bajukurung #kurungmodenmurah #icahfa

Letting go my Dang Anum Wrap set size S from Icahfa. Preloved worn once only. Color Light Mustard very nice in real! Retail RM189, selling at RM89 only free postage. DM to purchase #sayajual #sayajualpreloved #prelovedmurah #DangAnumWrap #icahfa #lubna #lubnaforsale #lubnapreloved #zalia #zaloratw #zara #zaramy #shawlpublika

Siapa rasa aku kurus? Serious lah, Cik Reen memang rasa kurus je, tak pernah rasa gemuk. Ini serious talk. Bukan pancing nak kata kurus. Hahaha ๐Ÿ˜
.
Donning my favourite piece from @icahfa ๐Ÿ’•
.
#vsco #vscogirl #VSCOcam #vscogram #vscodaily #vscophoto #vscography #vscomalaysian #vscomalaysia #instadaily #ig #igersmalaya #igersmalaysia #igersmalayan #igersgirl #igers #igersmalaysian #igerskolumpo #iphoner #iphone6plus #wedding #malaywedding #icahfairies #icahfa #qasehpepkurung #peplum #adaorangcakapiolsgemuk #iolstakgemuk

Adik belkg tuu bukn maen lgi yaa...tq service korang mmg tbaek
@icahfa
#icahfa
#kurungmoden
#yakyakyeahh
#xpernahtaksuka
#myfavbutik

Bila masing2 dapat sorang satu.. #icahfa

I will always hold your hand through good and bad times in your life ๐Ÿ˜ @hadif_hayyan @icahfa @syimascarf #icahfa #syimascarf

Be like a tree and let the dead leaves drop ๐Ÿ˜‰ @icahfa @syimascarf #icahfa #syimascarf

Jom. Ticer nak p jumpa Cik Faz.
Hampa nak kirim apa kat YPM kesayangan ramai tuue ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
thanx to talented mua Yatt Othman.
#icahfa

Most Popular Instagram Hashtags