#ibumengandung

113331 posts

TOP POSTS

SUKA BERTUKAR DUKA??🤐
JANGAN LIHAT PADA SAIZ..😀😀
Lihat pada semangat positif . 💪
.
Setiap aktiviti menceriakan dapat meredakan stress.. Keep your body moving .. ia akan merubah minset anda
diet tak perlu struggle. . .
Kajian menyatakan Stress pengaruhi 70% penyakit dan beri kesan negatif pada badan dan beri kesan negatif spt :
1. meningkatnya berat badan kita sehingga menyebabkan obesiti
2. peningkatan denyut jantung, stroke, hipertensi, dan sebagainya.
3. Gangguan Sistem Pencernaan spt sakit perut, gangguan usus dan penghadaman
4. Organ Genital lemah dan menurunkan libido untuk berhubungan badan.
5. Gangguan perasaan dan fikiran, Hilang mood untuk melakukan sesuatu
6. Melumpuhkan sistem tubuh keseluruhannya, sistem imun lemah depresi, gangguan mental.
.
So Fokus pada WHY nak kurus , be happy dan ambil tindakan yg tepat. Cari mentor dan bimbingan💪
.
KLIK LINK IG DI 👆utk info
.
#coachnor0197587478
#coachdin0197787478

#teamnickhinhussien #slimfitissunnah #dinazmii #teamdinazmii #melakau #bukitkatil #bukitbaru #ayerkerohmelaka #ibumengandung #wanitamalaysia #ibubersalin #bakalibu #nakhamil #berpantang #susumelimpah #kakgirl #viral #parodi #videoviral #sinarkongsi

.
.

DAH LAMA TUNGGU ZURIAT 👶 👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶
.
.

Kalau tengok baby sihat, comel sangat kan?
.
.

Tido, menguap, senyum...semua comelkan?😃
.
.
Tengok kaki dan tangan pun dah comel giler kan...😍😍😍
.
.
semoga kalian semua dipermudahkan untuk dapat zuriat. InsyaAllah tak lama lagi. 😃
.
.
Ikhtiar, doa dan tawakkal...InsyaAllah rezeki tak kemana.
.
.
#jusichantiqueslimgrip
#jusikachak
#ikhtiar
#mudahhamil
#ibumengandung

NURSE TEGUR HB CANTIK!

2 hari lepas, sheila macam biasa check up pregnancy yang ke 33 minggu...so far setakat ni, bersyukur sangat dikurniakan kesihatan yang baik dan harap berterusan sehingga saat bersalin dan berpantang..amin

Macam biasa la kalau time check up tu memang rutin la kene ambil darah untuk kenalpasti tahap HB dalam badan ibu mengandung. Dari mula pregnancy sehingga ke 33 minggu ni, bacaan HB sheila so far alhamdulillah around 12 gld jika nak dibandingkan semasa sheila pregnant bagi anak yang pertama dulu..kalau dulu tak sah kalau border 11 gld dan juga pernah jatuh bawah 11gld. Nurse pon siap puji HB sheila cantik, kalau x telinga ni siap sedia la kene bebelan dari nurse..kalau kene bebel pon untuk kebaikan ibu mengandung jugak..hihi

Jadi sepanjang pregnancy kali kedua ni sheila amalkan Vitalea shaklee..vitalea shaklee ni merupakan multivitamin yang mengandungi 28 essential nutrients termasukla folic acid dan iron untuk maintainkan HB ibu memgandung.

Kenapa ibu mengandung perlu maintain HB semasa mengandung? Antaranya ialah untuk mengelakkan masalah:
🌸Keguguran
🌸Mengalami kegagalan jantung
🌸Ibu boleh pitam atau mudah pitam/ pengsan
🌸Pendarahan semasa hamil dan bersalin
🌸Risiko mengalami penyakit berjangkit
🌸Risiko kepada Bayi Dalam Kandungan.

RISIKO BAYI DALAM KANDUNGAN 🌸Lahir pramatang atau tidak cukup bulan
🌸Berat bayi yang lahir kurang 2.5kg
🌸Anak lemas semasa lahir atau Aspyxia
🌸Intrauterine growth restriction (IURG) atau pertumbuhan janin terbantut.
🌸Mati ketika dilahirkan atau stillbirth.

Bkn setakat ibu mengandung,ibu Menyusu dan ibu berpantang pon digalakkan ambil Vita- Lea.

Pm sheila ea kalau nak tau info pasal vitalea dengan lebih lanjut.

NURSHEILA HASAN
www.wasap.my/60172543995/shaklee

#shakleekl
#shakleesihatdancantik
#ibumengandung
#HBrendah

Kehamilan adalah sesuatu yang istimewa yang hanya di miliki oleh kaum wanita. Dalam kehamilan banyak sekali keutamaan yang dijanjikan oleh Allah dan Rasul-Nya. Rasulullah saw bersabda
“Wanita yang sedang hamil dan menyusui sampai habis masa menyusuinya seperti di garis fi sabilillah. Dan jika ia meninggal di antara waktu tersebut, maka sesungguhnya baginya adalah pahala mati syahid”. (Thabrani)
.
.
Wanita Shalihah akan menghadapi semua ini dengan penuh harapan dan kesabaran. Karena dibalik itu semua terdapat janji-jani pahala yang berlipat ganda. Hal inilah yang menjadi alasan mengapa para sahabat, walaupun dalam keadaan yang sangat miskin, tetapi tetap berkeinginan untuk mempunyai banyak anak. Padahal apapun alasan kita untuk tidak mau mempunyai banyak anak, ternyata keluarga sahabat lebih parah lagi keadaan hidup mereka dibandingkan dengan kehidupan kita.
.
.
Semoga Atas Ridha Allah Dan Izinnya Bunda-Bunda segera ditiupkan Roh janin ke dalam Rahimnya di Akhir Tahun 2017.Amin yaRabbal'Alamin😇😊
. .
Konsultasikan penghambat kehamilan bunda dan ayah
Segera Hubungi kami di:
BBM👉D3B72BAA
WA👉0816658265
#ibu
#ibuhamil
#iburumahtangga
#ibudananak
#ibumenyusui
#ibuputihcollagendrink #ibuputihoxygenwhite
#ibumenyusu
#ibubhayangkari
#ibumuda
#ibumengandung
#ibuibu
#ibudanbayi
#duniahamilbunda
#ibupejabat
#ibupintar
#ibuberpantang
#ibucerdas
#ibuputih
#ibuhamilmudabersalin
#ibukuhebat
#ibubersalin
#ibuasi
#ibusehat
#ibuibuarisan
#ibukusayang
#ibumelahirkan

KISAH BENAR

Ia nya berlaku pada saya sendiri. Semasa hamil anak ke-3 saya konsisten setiap hari ambil Ostematrix sebelum tidur 4-5 biji.

Alhamdulillah sepanjang hamil kali ke-3 saya tak diserang kekejangan kaki waktu tidur malam. Tak seperti masa mengandung anak sulung dan kedua. Boleh dikatakan setiap hari kaki cramp. Dan pembuangan juga lancar. Tiada masalah sembelit.

Pada hari Jumaat tarikh 26hb Disember 2014, bangun subuh dah turun tanda. Dah mula terasa sakit. Tapi macam sakit main2. Hehe

Saya masih lagi sempat kemas barang2 yang nak dibawa ke hospital. Kemas pun slow2 pulak tu. Haha

Makin dah nak tengah hari sakit makin terasa tapi saya rasa macam senggugut. Dan masih boleh tahan lagi. Siap bagi tahu suami suruh dia pergi solat Jumaat dulu. Lepas solat baru pergi hospital.

Atas nasihat ibu saya minta saya ke hospital terus. Sampai hospital nurse check terkejut tengok dah 6-7cm. Bila tengok mesin alat yg letak di perut tu contraction kuat. Siap tanya saya lagi contraction kuat ni tak sakit ke. Saya cakap sakit tapi boleh tahan lagi. Nurse muka confuse jap. Haha

Tepat jam 1.30 masuk labour room. Dekat jam 3 petang saya bersalin. Alhamdulillah normal.

Saya sarankan ibu2 mengandung, berpantang dan menyusu konsisten la ambil Ostematrix. Ostematrix bekalkan kalsium pada kita. Kalau ibu mengandung tak cukup kalsium utk baby, kalsium akan dikikis dr tulang ibu. No wonder mula terasa sakit belakang. Wanita adalah golongan yang kehilangan kalsium paling banyak.

Yang nak tahu lebih lanjut tentang Ostematrix boleh Whatsapp saya +6019-983 5090.

#terapiinstagram #ibumengandung #ibumenyusu #ibuberpantang #shakleecheras

.
#regram from Dad @jevierjustin
.
Being a father doesn't start when the child is born, it starts when the mother is pregnant
.
And i as a good father, i always make sure @tiff.justin drink @hydromamma everyday.
Selain tinggi kalsium dan rendah lemak, @hydromamma jg kaya akan asam folat
.
.
www.hydromamma.com
.
#hydromamma #ibusehatbayisehat #minumanbumil #minumanbusui

Carry my 👶🏼 with lontong mee sup nasi minyak bla bla bla everywhere 🤣 #ibumengandung#ootdtun#basnaklalu

nyah da sarat😍rase2 anak dye ntiy ddk mcm dye x😻😽 #anyah #meow #ibumengandung #omey

MOST RECENT

Kalau sebut B-complex mesti kita fikir untuk ibu mengandung je kan?
Actually tak, #bcomplex shaklee ni sesuai untuk semua, ni saya nak kongsikan kelebihan B-complex Shaklee

ANTARA KELEBIHAN B-COMPLEX ADALAH: 🚀merangsang pertumbuhan kanak-kanak
🚀mencegah stress dan menguatkan antibody
🚀penting untuk kesihatan mata, kulit, kuku dan rambut
🚀mencegah anemia dan penting untuk pembaikian sel darah merah
🚀menghasilkan tenaga dan membantu meningkatkan kemampuan berfikir
🚀mengandungi asid folik yang sangat penting kepada ibu mengandung untuk mengurangkan risiko bayi bermasalah kecacatan otak dan saraf tunjang (spina bifida)
Ada yang berminat nak dapatkan B-complex ni? Cepat contact saya atau isteri di:
014 607 0221
0111 147 3530
#shakleeklang #shakleeshahalam #shakleebanting #shakleerantaupanjang #shakleekb #shakleesihat #vitamin #shaklee #vitaminsihat
#ibumengandung #vitaminpregnant #pregnant #ibuhamil #shakleeibumengandung #shakleelovers

Gas-C ini adalah Essential Oil Blend berasaskan 100% bahan semulajadi. Ianya SELAMAT digunakan kerana BEBAS KIMIA dan BEBAS ALKOHOL.
_
Gas-C ini diformulasikan oleh Certified Aromatherapist. Kandungannya adalah 7 jenis Essential Oils (Virgin Coconut Oil, Grapeseed Oil, Cardamom, Ginger, Peppermint, Bergamot dan Dill Seed). Ia dirumus khas untuk melegakan masalah ketidakselesaan perut.
_
Sebotol Gas-C ini mengandungi 10ml berbentuk roll-on. Tahan 1-2 bulan bergantung pada tahap penggunaan seharian.
_
Fungsinya dapat memberi kelegaan yang cepat untuk masalah sebu perut, kembung perut, pedih ulu hati dan gastik.
_
Hanya roll-on je di bahagian perut atau hidu direct. Ianya boleh digunakan pada bila-bila masa sahaja. Mudah.
_
Kesan Gas-C dapat dirasa seawal 5 minit, bergantung kepada badan masing-masing.
_
TIDAK sesuai untuk #IbuMengandung dan #KanakKanakBawah6Tahun
_
Harganya hanya RM39 sebotol (tidak termasuk cas Pos / COD).
_
Kos postage :
● RM8 Semenanjung Malaysia
● RM12 Sabah Sarawak
**Boleh muat sehingga 20 botol GasC.
_
MinyakPati #EOLovers #RonellaMalaysia #RawatKulitTerbakar #RawatLuka #GasC #MommyRelief #PainX #AntiPenuaan #PasirMas #TanahMerah #KotaBharu #Machang #Kelantan #UbatTekanan #SakitSendi

.
Hi!
Happy Sunday uols😊
.
Jangan lupa makan beauty supplement uols okay.
.
Macam Mel consume Vitamin C & Vitamin E everyday dengan dos yang betol and please please please jangan minum air kosong dgn secukupnya ye😘
.
Vitamin C -
membaiki sel kulit mati & dapat membaiki pigmen kita yang gelap malap tu jadi putih bersih suci. Hehe
.
Vitamin E -
baik utk uols yang selalu kulit kering yang menyebabkan jerawat kecil or besau kat kulit muka kite.
.
paling best, your skin boleh jadi dewy glowy macam kulit org korea😍.
.
stay healthy and stay beauty with shaklee
.
Melly - 0132088386
Shaklee Independent Distributor
================================
Postage everyday Wednesday & Thursday
================================
Nak Cepat? urgent? no worries kami menawarkan khidmat delivery melalui COD
.
Area:
KLCC, INTERMARK, G TOWER, TABUNG HAJI, AMPANG PARK, BANDAR SERI PUTRA, NILAI 3
================================
.
#shakleeklcc #shakleeandme #shakleeintermark #shakleebandarseriputra #shakleemalaysia #naksihat #pregnantwomen #ibumengandung #housewife #extraincome #shakleemelly #shakleesetkesuburan #shakleesethamil #shakleesetberpantang #shakleesetkecantikan #whyshaklee #shakleedetox #shakleebeautyskin #shakleemalaysia #shakleesetcantik #kulitgebushaklee

Ramai org kata kalau nak baby cepat. Minum susu kambing. Sebab susu kambing ni banyak khasiatnya. Minuman sunnah.
Fiza n suami pun amalkan juga minum susu kambing sebelum ini dan sekarang. Selalunya fiza n suami share minum 1 botol kongsi 2 orang. Suami minum separuh fiza minum separuh. Orang kata nak apa2 kena ikhtiar n usaha berterusan + doa pd Allah selalu. Alhamdulillah skrg ni fiza dh pregnant nak masuk 5 bln. Masih amalkan minum susu kambing. Alhamdulillah setiap kali g check doctor semuanya result keluar bagus! Nurse n doctor siap tanya lagi ada ambil suplemen apa2 ke, nampak result sihat sgt ni. Fiza jawab xde cuma fiza selalu amalkan minum susu kambing fresh. Nurse n doktor setuju n minta fiza terus amalkan minum susu kambing utk kesihatan ibu dan anak dalam kandungan. 😊

Sapa nak try bolehlah www.wasap.my/0182401725 fiza ada cod area pasir mas dan kota bharu. Harga 1 botol murah je RM3.50
#susukambing #segar #pasirmas #kotabharu #kelantan #murah #ibumengandung #bayi

Lemak Terkumpul?
Daya Ingatan Lemah?
Perut Buncit?
Jom la sama-sama kita telan Lecithin ni. Hehe Nak Cantik dengan sihat kan? Confirm la nak kan. Siapa tak nak. Orang yg tak nak tu mmg rugi. Hehe😊😊 Perlukan free consult?
Boleh wasap sis je
Fairuz 018-2727464
#shaklee #shakleemurah #setpantangshaklee #settenaga #shakleebudget #ibumengandung #ibumenyusu #shakleekurus #sayajualshaklee #sayagunashaklee #shakleestudentprice #tsunamishaklee

.
.
" RISE UP, START FRESH, SEE THE BRIGHT OPPORTUNITY IN EACH DAY. "
.
.
Good Morning. Don't skip your breakfast. 😊😊😊
.
.

Alhamdulillah...
Kami terima lagi testimoni dari pengguna #susumaaez.
.
Awak nampak tak kesan susu ni macam mana? Awak cuba perhatikan gambar sebelum dan selepas dia mengamalkan Susu Maaez ni. Awak rasa apa perbezaan dia? Kami tak nak cerita lebih, awak boleh nilai sendiri macam mana. Hehe 😘
.
Okaylah, #SusuMaaez ni STOK LIMITED sgt tau, barang HOT! Sape cepat dia dapatlah ye..
.

Nak Order?? Whatsapp⤵⤵ 👧 pyka 0122396911 #tipsbisnesonline #facelots #facelot # #uitmshahalam #utmskudai #unisel #ibumengandung #klang #portklang #jerawat #collagenterbaik #umt #cikgu #bazaarpaknil #meletop #um#jeragat #original

Jangan lupa datang ke Butik kami🎈🎈
Mai jangan x mai🚙🚙
Kabo jangan x kabo📢📢
"Butik EKSKLUSIF, Harga MAMPU MILIK"💲💲 .
.
Kenapa perlu bersesak dapatkan barangan bayi? Kedai kami lebih selesa dan harga juga berbaloi-baloi..Lengkap serba serbi ada di sini..
👍Kedai selesa, selamat dan ada tempat tukar lampin untuk bayi
👍Tak perlu naik tangga mudah untuk ibu mengandung .
👍Tempat parking kereta yang banyak
👍Tak perlu susah2 masuk shopping complex
👍Ada tempat menunggu untuk bapa dan anak2 sementara ibu shopping
👍Ada playground untuk anak2 bermain, ibu juga boleh shopping dengan senang hati
.
. .
🏢Mama's Love Babyshop,
Puncak Alam Jaya 10,
Bandar Puncak Alam, Selangor
(Bersebelahan Domino's Pizza)
☎03-3393 8686
.
🏢Mama's Love Babyshop
Urban 360, Taman Sri Gombak
(Sebelah Dominos's Pizza)
Batu Caves, Selangor
☎03-6730 4533
.

Whatsapp untuk sebarang tempahan/pertanyaan
http://wasap.my/60123845711
📱012-2930 466 / 012-3845 711

#testimoniumaima .
Alhamdulillah
Baru dpt susu terus bancuh
💯SUMPAH SEDAP!!! Hihihi
Terima kasih kak bg feedback .
Ramai yg tak boleh minum susu lepas try Umaima terus jatuh hati 😍
Best sgt
Jadi pd yg xpernah/xboleh/xsuka minum susu biasa tu boleh try umaima skrg 👍
.
Whatsapp
0172055519 .
#Umaima #UmaimaKids #UmaimaTablet #makanansunnah #SusuKambing #sayajual #kedaionline #bazar #Ampang #HuluKelang #Gombak #KualaLumpur #Wanita #IbuHamil #IbuMengandung #MilkBooster #bazaarpaknil #sayajualonline #sihat #visitmyig #UmaimaTeamTyah

Ada yg berminat dgn DAGING PEKASAM?

meh order meh😋😋 Ada 3 perisa,semua sedap2 belaka..
Ori,madu,lada hitam
Daging mmg sgt2 lembut..
X liat langsung..
Dah x pyh nk potong2 daging tu semua dah siap tinggal goreng je ✌

Whatsapp 0195902357 mas

#cikmasjualpekasam #pekasamonline #pekasam #pekasamviral #pekasamdaging #pekasamperak #pekasamutara #pekasamsedap #laukkampung #lauksedap #ibumengidam #ibumengandung #sajianlestari #sajiankampung #nlko #nlkotv9 #bismillahadduha #wanitahariini #wanitahariinitv3 #apakatawanita #jomsinggah #mingguanwanita #majalahpama #majalahrasa #majalahsaji #bazarmakanan #bazarpaknil #malaysialocalfood

Ready stock available watna kuning beige saiz 36..ada 2 je..RM65 sja dah termasuk kos penghantaran 😍
.
Whatsapp/Telegram kami untuk order:
.
0128386586-Av
0109876580-Ochie
0109286577-Chris
.
NO REFUND. NO EXCHANGE. .
Nak dropship pun boleh. Pre Order proceed setiap minggu, hari Isnin jam 3.00 petang. Bayar sebelum masa tu ye 😘Pre-Order 14-18 hari waktu bekerja. Mohon sabar menunggu.
.
Order TIDAK akan dpt diubah atau cancel atau re-order tanpa pembayaran semula, ONCE order telah diproceed. .
SILA PASTIKAN SEMUA ORDER ANDA BETUL SEBELUM BUAT ORDER CONFIRMATION.
.
Thank you ❤️
.
#teammaciavjoe #maciavjoecustomertestimony
#followmaci
.
#kskbkk #jururawatpelatih #jururawat #sisjual #kasutmurah #kasutnurse #kasutputih #pembantupegawaiperubatan #kasuthitam #kasutma #kasut #staffnurse #nurse #kkm #kkcity #kasutkorea #kasutstyle #kasutkerja #kasutmurahonline #kasuttinggi #kasutjalan #ibumengandung #kasutibumengandung #kasutkorea #kasuttravel #kasutcasual #kasutcantik #kasutmurah

Korean wedges..RM50 only dah termasuk postage. Available from size 35-39. Apa kmu nmpk dlm gambar katalog, itulah yg akn smpai..😘 ada colour black and grey!
.

Whatsapp/Telegram kami untuk order:
.
0128386586-Av
0109876580-Ochie
0109286577-Chris
.
NO REFUND. NO EXCHANGE. .
Nak dropship pun boleh. Pre Order proceed setiap minggu, hari Isnin jam 3.00 petang. Bayar sebelum masa tu ye 😘Pre-Order 14-18 hari waktu bekerja. Mohon sabar menunggu.
.
Order TIDAK akan dpt diubah atau cancel atau re-order tanpa pembayaran semula, ONCE order telah diproceed. .
SILA PASTIKAN SEMUA ORDER ANDA BETUL SEBELUM BUAT ORDER CONFIRMATION.
.
Thank you ❤️
.
#teammaciavjoe #maciavjoecustomertestimony
#followmaci
.
#kskbkk #jururawatpelatih #jururawat #sisjual #kasutmurah #kasutnurse #kasutputih #pembantupegawaiperubatan #kasuthitam #kasutma #kasut #staffnurse #nurse #kkm #kkcity #kasutkorea #kasutstyle #kasutkerja #kasutmurahonline #kasuttinggi #kasutjalan #ibumengandung #kasutibumengandung #kasutkorea #kasuttravel #kasutcasual #kasutcantik #kasutmurah

Korean wedges..RM50 only dah termasuk postage. Available from size 35-39. Apa kmu nmpk dlm gambar katalog, itulah yg akn smpai..😘 ada colour black and grey!
.

Whatsapp/Telegram kami untuk order:
.
0128386586-Av
0109876580-Ochie
0109286577-Chris
.
NO REFUND. NO EXCHANGE. .
Nak dropship pun boleh. Pre Order proceed setiap minggu, hari Isnin jam 3.00 petang. Bayar sebelum masa tu ye 😘Pre-Order 14-18 hari waktu bekerja. Mohon sabar menunggu.
.
Order TIDAK akan dpt diubah atau cancel atau re-order tanpa pembayaran semula, ONCE order telah diproceed. .
SILA PASTIKAN SEMUA ORDER ANDA BETUL SEBELUM BUAT ORDER CONFIRMATION.
.
Thank you ❤️
.
#teammaciavjoe #maciavjoecustomertestimony
#followmaci
.
#kskbkk #jururawatpelatih #jururawat #sisjual #kasutmurah #kasutnurse #kasutputih #pembantupegawaiperubatan #kasuthitam #kasutma #kasut #staffnurse #nurse #kkm #kkcity #kasutkorea #kasutstyle #kasutkerja #kasutmurahonline #kasuttinggi #kasutjalan #ibumengandung #kasutibumengandung #kasutkorea #kasuttravel #kasutcasual #kasutcantik #kasutmurah

Wedges Plarform Sandal. Sgt selesa..RM55 only dah termasuk postage. Available from size 35-43
.

Whatsapp/Telegram kami untuk order:
.
0128386586-Av
0109876580-Ochie
0109286577-Chris
.
NO REFUND. NO EXCHANGE. .
Nak dropship pun boleh. Pre Order proceed setiap minggu, hari Isnin jam 3.00 petang. Bayar sebelum masa tu ye 😘Pre-Order 14-18 hari waktu bekerja. Mohon sabar menunggu.
.
Order TIDAK akan dpt diubah atau cancel atau re-order tanpa pembayaran semula, ONCE order telah diproceed. .
SILA PASTIKAN SEMUA ORDER ANDA BETUL SEBELUM BUAT ORDER CONFIRMATION.
.
Thank you ❤️
.
#teammaciavjoe #maciavjoecustomertestimony
#followmaci
.
#kskbkk #jururawatpelatih #jururawat #sisjual #kasutmurah #kasutnurse #kasutputih #pembantupegawaiperubatan #kasuthitam #kasutma #kasut #staffnurse #nurse #kkm #kkcity #kasutkorea #kasutstyle #kasutkerja #kasutmurahonline #kasuttinggi #kasutjalan #ibumengandung #kasutibumengandung #kasutkorea #kasuttravel #kasutcasual #kasutcantik #kasutmurah

Yuk cek IG kami, seputar kehamilan.
membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun penghalangnya, seperti :
KISTA
MIOM
SIKLUS HAID TIDAK LANCAR
TUBA FALOPI
OBESITAS / KEGEMUKAN
KEKURUSAN
KELAINAN MULUT RAHIM
KELAINAN RAHIM
INVEKSI VAGINA (keputihan)
KURET BERULANG-ULANG
PCOS /PCO
ENDOMETRIOSIS
VARIKOKEL
TORCH (virus/bakteri),DLL

Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95% TERBUKTI KEBERHASILANNYA. KONSULTASI GRATIS
Harap menghubungi kami? ,
BBM: D80B9FFD
WA: 083833425507

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ NAJWA PREMIUM ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 🕪UPGRADED VERSION
Sapa pernah beli NAJWA???? Dia akan tau beza gred material yg kami gunakan BERBEZA dari kurung lain.
Dan kali ni, DESIGN NAJWA BARUUUU dah ready. ✔ Mudah Di Gosok sebab material Lycra ✔ Lembut dan Sejuk Lycra yg digunakan adalah Premium Grade Korean Lycra ✔ Mudah ber Wudhu sebab lengan berbutang ✔ Nak nursing pun senang sgt, sebab Leher pun ada butang ✔ Bentuk Pungung terlindung sbb baju cutting kembang ✔ Jalan dan Duduk nampak gorjes jer dgn Skirt kembang payung ✔ Skirt sgt selesa sbb getah yg digunakan getah yg mantap dan kemas ✔ 7 hari Tempoh Utk penukaran Saiz(Jika tidak ngam) ✔ Sgt2 selesa dan sedap dipakai ✔ 100% Jaminan kepuasan
Nak??? 📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲 www.wasap.my/60194343408
www.wasap.my/60194343408
Wasap kakhani KOD BAJU yg sis nak k!! 😍😍😍 Cepat2!! Lawa2 nihhhhh.. #studentmalaysia #pensyarah #schawal #followmyigmalaysia #bazaarpaknil #sayajualmurah #bazaaronline #bawal #shawlkeknis #bawalmurah #wanitamalaysia #ibumengandung #wanitahariini #bazaarmalaysia #borongmurah #hariraya #bawalcrepe #suamiisteri #baazarpaknil #bawalmalaysia #sayasuka #usahatanggakejayaan #bidang60 #poslaju #mokcun #laraalana #bazaarpaknill #baazaronline #nakhamil #ustazah

Most Popular Instagram Hashtags