[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ibumengandung

132921 posts

TOP POSTS

Haaaa nanti boleh la buat pertandingan bayi menangis plak lat astro 😂😂😂 Pastu suroh @tokram_ramlims komen bab2 vokal tu😂😂😂 hmm antara peserta yang boleh join tu.. agak2 sape?? 🤔🤔🤔 #ctdk #baby #anak #comel #babyshower #afmegastar #laraalana #instagood #bazaarpaknil #faktamenarik #fakta #ibu #ibumengandung #instafood #rabu #wednesday #kongsicherita #cerita #fakta #best #faktabest #artismalaysia #malaysia

Cinta ibu pada anaknya sepanjang masa, cinta anak pada ibunya sepanjang jalan :') #dagelan #i #ibu #ibuhamil #ibumengandung #ibumenyusui

Khas buat ibu2 yg mengandung!!.. KOLEKSI BAT BOW DRESS ni teramat sgtlah sesuai..material lembut dan sejuk!!..mcm Lady boss @shahidashariff pakai ni!! Buttonmybuttons BAT BOW DRESS & JOLIE SHAWL Rosy Brown
.
-----------------------------
B U T T O N M Y B U T T O N S
BAT BOW DRESS
MOTHER & DAUGHTER
Nursing & Wudhu Friendly
NOW ONLY RM150
-----------------------------
Normal Price - RM219
.
>MATERIAL : Japanese Linen
.
•very cooling
•easy to iron
•machine wash
.
>>ADULT SIZE : Freesize
.
>>KIDS SIZE : 1,2,4,6,8,10,12
.
> AVAILABLE IN 4 COLORS :
• Black
• Grey
• Rosy Brown
• Navy Blue
.
>>>ADULT PRICE : RM150
.
>>>KIDS PRICE : RM89
.
--------------------------------------------
.
------------------------
MOBILE PURCHASE
------------------------
Sila isi maklumat pesanan terlebih dahulu dan kirim. Pengesahan tentang stock & pembayaran akan di beri selanjutnya.
.
Order Via whats app📱 +60143774243
Full name :
Full address :
Mobile number :
Order item :
Color :
Size :
Quantity :
.
Or
.
WALK IN PURCHASE
-------------------------
ButtonMyButtons Boutique
7-G SS15/8b,
Subang Jaya.
Phone Number :- +60 3 5611 1355
.
You can also use WAZE for direction. Just type Buttonmybuttons
.
-------------------------
.
#raya2017 #sayajualbaju #sayajualdress #rayacollection #raya #kidsraya #bajukurungcantik #bajuraya #bajurayasedondon #koleksiraya #onlineshopping #buttonmybuttons #bajuraya #artismalaysia #bajukurung #bajucantik #sayajualbajukurung #bajukurungmoden #babygirl #babybump #pregnancy #fashionphotography #fashiongram #photography #sayajualdress #sayajualbajuraya #maternity #kaftan #ibumengandung #hamil

"Weh ! Dalam gambaq ramai-ramai ni hang la paling menyerlah sekali, mana taknya semua putih gebus hang sorang ja itam legam"
.
Sentap weh ! tula cik ana dah habaq banyak kali nak cantik jangan kedekut tapi malas boleh HAHA. .
Hanya konsisten minum jus c pagi dan malam kulit putih lepuk badan selim molim. Haa siap dapat pakej lagi tau 😍
.
RM53 SM RM59 SS
POSTAGE RM7
.
NAK ORDER ??
📲WHATSAPP 0146936283
📲WHATSAPP 0146936283
📲WHATSAPP 0146936283

Pisang sumber asid amoni yg diperlukan oleh badan 😍
.
Minum pagi pisang dan peanut butter.. Memberikan sumber asid amino. .
ASID AMINO ITU APE?? Asid amino adalah rangkaian blok binaan protein.. dan kita kenali sbg blok binaan untuk kehidupan. badan kita dibangunkan oleh blok-blok binaan ini utk berfungsi dgn baik.
Sebaik saja diserap ke dalam badan, asid-asid amino ini akan digunakan untuk membentuk pelbagai jenis protein yang diperlukan badan seperti hemoglobin, enzim, hormon, dan otot. 
Dalam bentuk protein, asid amino merupakan komponen yang kedua terbesar (air merupakan yang terbesar) dalam struktur badan manusia, sel dan tisu.Selain protein, asid amino penting dalam proses pengangkutan neurotransmitter dan biosintesis.
.
Asid Amino Perlu (Essential) iaitu Asid Amino yang tidak boleh dihasilkan oleh badan. Perlu diambil dari diet pemakanan kita seharian seperti daging,susu, sayuran,buah-buahan dan bijirin.
.
KLIK LINK IG DI 👆 untuk info program. Para pelajar sila minta kebenaran ibubapa dulu ya..☺☺☺
.
#coachdin0197787478
#coachnor0197587478
.
#slimfitchallenge#slimfitissunnah #dinazmii #teamdinazmii #melakau #bukitkatilmelaka #ibuhamil #ibumengandung

.
#regram from Active Mamma @sabaidieter
.
Wahai para suami idaman, kalau kalian bersedia gantian ngajak anak main itu rasanya luar biasa lho. Nah suamik udah enak2 ngopi gantian ya skrg aku yg nyantai minum @hydromamma bntaaarrr aja kok. Krn kalo kelamaan ditinggal hati pasti gak tenang hahahaha #dilemaibu2 #hydromamma #kayanutrisi
.
Video by @ralfmorscheck
.
.
www.hydromamma.com
.
#IbuSehatBayiSehat #MinumanBumil #MinumanBusui

#testimonial bila pelanggan berpuas hati, tak perlu tanya feedback tetapi mereka sendiri akan whatsapp berkongsi cerita kegembiraannya.. Alhamdulillah, akak ni 2x luka jahitan terbuka dan lambat sembuh walaupun ada makan jamu jenama lain.. Tetapi. Selepas disarankan makan #jamuchocoyeng2 , ini HASILNYA.. Ibu bertambah sihat, makin kurus spt yg diidamkan malah baby selalu kenyang krn dapat khasiat susu pekat yg banyak.. Alhamdulillah syukur #yeng2 membantu!
#produkmalaysia #pantang #pantang44hari #ibumengandung #ibumenyusu #jamu #jamumoden #dijaminselamat #tambahsusubadan #baby DM or WHATSAPP 0193201102 💋💋

.
Anda mempunyai gangguan pencernaan & asam lambung tinggi...???
Sudah mencoba berbagai produk tapi belum juga membaik...???
.
Natural Radix GM Solusinya.. !!!
.
Natural Radix GM merupakan produk susu kambing bubuk plus 7 Herba Radix berkualitas tinggi dari bahan baku Susu Kambing Etawa plus Madu yang diproses dengan teknologi khusus sehingga menghasilkan produk dengan kualitas terbaik. Rasa dan aromanya tidak berbau amis.
.
Bagi orang yang menderita masalah usus atau gangguan percernaan yang disebabkan oleh inflamasi, Natural Radix GM sangat bagus untuk dikonsumsi. Sifat probiotik yang terdapat dalam Natural Radix GM dapat mendorong pengembangan sistem pencernaan yang lebih baik.
.
Penelitian dan studi yang dilakukan pada susu kambing etawa menyimpulkan bahwa susu kambing etawa berhubungan erat peningkatan kemampuan untuk menyerap zat besi dan tembaga, terutama pada orang yang memiliki sistem pencernaan yang terganggu.
.
Jadi tunggu apalagi.. !!!
Segera tuntaskan masalah gangguan pencernaan dan asam lambung tinggi dengan Natural Radix GM. Aman tanpa efek samping Negatif (sertifikat ijin resmi BPOM RI MD 805012002039 & Halal POM MUI 12040000220212) serta tidak menimbulkan efek ketergantungan.
.
Info & Konsul Gratis :
» SMS/Whatsapp: 0818.0408.0101
» web : www.griyanatural.com
» Pin BB: 5CE1EF76
» Id Line: vhie2
.
Untuk respon cepat KLIK Link dibawah ini :
https://goo.gl/WPP2Gb
.
#Produk #konsultasikesehatan #konsultasigratis #produknasa #produkherbal #obatherbal #bisnisonline #herbalmurah #distributornasa #onlineshopterpercaya #herbalalami #herbalbeautydiamond #herbaldiet #herbalife #herbalife24 #herbalifeasli #herbalifebali #herbalifebalikpapan #herbalifebandung #herbalifebekasi #ibuki #ibukimioda #ibukota #ibuku #ibukuhebat #ibukusayang #ibumengandung #ibumenyusu #ibumenyusui #ibumuda

MOST RECENT

5 in 1 Mummy bag

Colour:
purple
blue
brown
dark blue
pink
red

Rm 65
Pos Rm 8sm , Rm 18ss

DETAILS
5 in 1 Mummy bag

Size:
Big Baby Bag: approx 40x30x15cm

Small Baby Bag: approx 30x24x10cm

Changing Mat: approx 54x31cm

Lunch Bag: approx 13x10x7cm

Bottle Warmer: about 8cm, 19cm high

NOTE
According to Manual measurement, please allow 1-3 cm error. The color of the goods may be a little different from the picture.

The inner cloth may be different due the bags of different colors and factory batch.

#travelbag #begbayi #shopbyazi #babycareskincare #keperluanbayi #setbeg #minishop #ct #ibumengandung #ibuberpantang

PENUH SAMPAI KE ATAS.
.
Apa yang penuh tu? Mestilah susu. Pam susu sampai penuh. Mesti rasa syok. Dapat penuhi demand anak. Tak risau susu tak cukup lepas ni. .
Halba sangat membantu dalam penambahan susu badan. Jadi dengan kebaikan halba kami himpunkan sekali dalam setiap tablet bersama dengan habatussauda', kurma ajwa yang sama fungsinya dengan halba.
.
Tak perlu tunggu lagi! Dapatkan segera.
.
#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#milkupcandy
#tambahsusuibu
#sharifahsakinah
#samtilla
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu

5 in 1 Mummy bag

Colour:
purple
blue
brown
dark blue
pink
red

Rm 65
Pos Rm 8sm , Rm 18ss

DETAILS
5 in 1 Mummy bag

Size:
Big Baby Bag: approx 40x30x15cm

Small Baby Bag: approx 30x24x10cm

Changing Mat: approx 54x31cm

Lunch Bag: approx 13x10x7cm

Bottle Warmer: about 8cm, 19cm high

NOTE
According to Manual measurement, please allow 1-3 cm error. The color of the goods may be a little different from the picture.

The inner cloth may be different due the bags of different colors and factory batch.

#travelbag #begbayi #shopbyazi #babycareskincare #keperluanbayi #setbeg #minishop #ct #ibumengandung #ibuberpantang

Salam semanis berry ! Alhamdulillah. jom sis kongsi Kebaikan #VitaminLaurel untuk seisi famili 👇👇👇
.
.
1. Ibu Mengandung .
❤Bantu naikkan HB
❤Bantu beri tenaga
❤Bantu buang angin dalam badan
❤️Mengurangkan alahan
❤Bantu cantikkan kulit
❤️Bantu perkembangan baby
.
.
2. Ibu Berpantang & Menyusu
❤Bantu banyakkan susu
❤Bantu memberi tenaga
❤Mencantikkan kulit
❤️Baik untuk mata
❤️Tidur lebih berkualiti
❤️Bagus untuk baby melalui susu ibu
.
.
3. Wanita/Anak dara/Lelaki
❤ Buang angin dalam badan
❤ Memberi tenaga maximum
❤️ Mengelak allergik/alahan
❤ Mencerahkan kulit
❤ Memudarkan parut
❤ Melembabkan kulit
❤ Melancarkan perjalanan darah bersih bawah mata
❤️ Menjadikan kulit lebih anjal
❤ ️Mengecilkan pori kulit
❤ ️Membekalkan tenaga .
❤️ Berfungsi seluruh badan & muka
.
.
LAUREL - Vitamin kunyah kunyah berperisa mixberry 🍓
.
.
PROMOSI : RM80/60biji
ORDER : Wasap 0137630164

BERITA BAIK UNTUK ANDA!.
.
OSTEMATRIX kembali dengan promosi flash sale selama 3 hari saja!!! 18-20 October 2017. Pil kalsium terbaik daripada shaklee!.
.
Bukan sekadar pil kalsium. Ianya juga mengandungi Vitamin D, Magnesium dan Zink yang sangat baik untuk kesihatan.
.
Sangat sesuai untuk perkara berikut :
.
✅Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
✅Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
✅Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
✅Melegakan sakit ketika haid
✅Membantu mengurangkan sakit belakang
✅Membantu melegakan sembelit
✅Membantu melembutkan najis
✅Membantu mengatasi migrain
✅Membantu masalah buasir
.
Ibu mengandung, warga emas, ibu menyusu amatlah digalakkan untuk mengambil ostematrix
.
Dapatkan hari ini daripada saya untuk harga SPECIAL! .

Jom kita sihat dan cantik sama-sama 😘😘
.
➡📲 019-2279828
➡📲 019-2279828
➡📲 019-2279828
.
Kami ialah #veminent Family. Pengedar #shakleehululangat #shakleebalakong #shakleeampang.
.
Penghantaran ke seluruh Malaysia ✈✈✈
.
#ostematrix #ostematrixshaklee #kejangkaki #ibumengandung #sembelit

EMPAYAR BESAR MILKUP CANDY!

Kami bukan sekadar di Malaysia sahaja. Jajahan kami semakin berkembang ke Singapore, Brunei dan juga Filipina. Malah akan lebih banyak jajahan di peringkat antarabangsa.

Jadi orang SINGAPORE! BRUNEI! FILIPINA!
Anda boleh hubungi ejen-ejen terdekat di laman web www.naturesworldresources.com untuk dapatkan milkbooster yang super best dengan hasilnya.

#milkupcandymalaysia
#supportbreastfeeding
#milkupcandy
#tambahsusuibu
#sharifahsakinah
#samtilla
#produkpenyusuan
#susuibu
#penggalaksusuibu
#tambahsusu
#makanansunnah
#berpantang
#tipsibu
#tipsbayi
#breastpump
#gamarab
#ibumenyusu
#kurmaajwa
#babyexpo
#tcebabyexpo
#ibumengandung
#petuaibu

⚡ JUALAN KILAT DIWALI⚡

SELUAR MENGANDUNG 18-19 OKT 2017 >> SPECIAL OFFER INI HANYA UTK 50 TERAWAL SHJ:) gerenti paling selesa walaupun perut semakin membesar ⚡2 hari je tau PROMOSI nie 😍😍😍😍😍😍
⚡ No Free Gift tapi PENGHANTARAN PERCUMA
⚡ Jika Kehabisan Stok Perlu Tunggu 2-3 Minggu ⚡Stock tak banyak nie cepat rebut peluang nie😍😍😍 jika ingin direct dgn roxy boleh http://cikroxysweet.wasap.my saya sentiasa membantu anda semua.. atau pun tinggalkan no phone untuk kami bantu sis:) #furbymoms
#sayajualbajumengandung
#sayajualbajumenyusu
#sayajualjubahmengandung
#ibumengandung
#pregnancy
#maternityclothing
#maternityfashion

Cerita ptg td
Selesai cod umaima bersama anak2 😊
Terima kasih banyak sis noratikah
Kita jual ye 😊
Jgn lupa share feedback ye sis lepas minum
Hehehe
.
@tyah.garage
STOKIS UMAIMA
0172055519
.
#Umaima #UmaimaKids #UmaimaTablet #makanansunnah #SusuKambing #sayajual #kedaionline #bazar #Ampang #HuluKelang #Gombak #KualaLumpur #Wanita #IbuHamil #IbuMengandung #MilkBooster #bazaarpaknil #sayajualonline #sihat #visitmyig #UmaimaTeamTyah

BACA manalah tahu jikalau anda ada masalah-masalah di bawah ini:-
⤵Sembelit
⤵Kurang lawas
⤵Masalah penghadaman
⤵Haid tidak teratur
⤵Senggugut teruk
⤵Kurang bertenaga/Lesu
⤵Morning sickness
⤵Loya/mual/muntah
⤵Masalah kulit (jerawat/jeragat/parut)
⤵Masalah aset dalaman
⤵Masalah rahim
.
#SusukambingUmaima
✔RM79.90(650g)
🍓Perisa strawberry
Eksklusif dari @abby_abadi112
.
‼Jangan bancuh gunakan air panas‼
✅Air suam xpe 😊
🔺Lagi sedap kalau minum sejuk2
💦Letak ais 😍
.
‼Minum 2x sehari
🔺Sekali pagi
🔺Sekali malam
✅Kalau rasa xcukup boleh minum 4x sehari 😝🤣
.
Antara manfaat #Umaima #DenganIzinNYA😘
.
1.Membantu dan menguatkan sistem imunisasi tubuh. 
2.Bersifat alkali bukan asidik. 
3.Sesuai untuk semua peringkat umur, dari bayi dalam kandungan sampailah kepada orang tua.
4.Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan. 
5.Mengimbangi kadar kolesterol dan kandungan gula dalam darah. 
6.Mudah dicerna (menyerap dalam tubuh badan) dan tidak menyebabkan alahan. 
7.Membantu melancarkan sistem penghadaman dan permasalahan usus. 
8.Merawat dan menyembuhkan penyakit kanser, demam kuning, gastrik, ulser, buasir, asthma (lelah), migrain (sakit kepala), penyakit kulit, insomia (sukar tidur), senggugut, darah tinggi, lemah jantung, kencing manis, batuk kering dan gout. 
9.Menguatkan jisim tubuh yang sihat (tulang, gigi, otot, sendi, kulit dan tisu saraf.
10.Memulihkan tenaga batin dan awet muda.
.
Jika berminat boleh WS/SMS saya terus #0192406418👌🏻
.
#Umaima #UmaimaKids #UmaimaTablet #UmaimaVitGlow #makanansunnah #SusuKambing #sayajual #kedaionline #bazar #Wanita #IbuHamil #IbuMengandung #MilkBooster #bazaarpaknil #sayajualonline #sihat #visitmyig #testimoniumaima #umaimateamrjnurain✌🏻 -

COKLAT BAHAYA UNTUK IBU MENGANDUNG? .
Betul ke coklat ni bahaya untuk ibu yang mengandung? Ada sesetengah orang berpendapat yang coklat ni bahaya sebab baby akan lahir dalam keadaan pra matang. Sebenarnya ni semua mitos je laa akak akak. .
Kenapa sis cakap ni semua mitos? Hari tu sis share coklat sesuai utk dibuat masker. Harini sis nak share kebaikan coklat untuk ibu yang mengandung pulak 😘
.
Kelebihannya adalah:
🍁Menormalkan tekanan darah
🍁Memberikan kesan agar bayi lebih bahagia
🍁Meningkatkan respon bayi
🍁Sebagai sumber antioksidan
🍁Mengurangkan risiko diserang penyakit jantung
.
.
Ingin tubuh badan sihat dengan coklat? Ayuh sebarkan kebaikan bersama 😊😊
.

Like page Shaxx.co_ untuk mengetahui pelbagai tips yang lebih menarik.
.
.

#eusahawankptmkuantan #cekelatjar #chocojar #titiancinta #chocomurah #cekelat #sedap #zulariffin #awaksukasayatak #emmamaembong #sedapke #ibumengandung #makancoklat
#melawanmitos #fattahamin #selaluada

ANDA MENGANDUNG ?
WAJIB BAWA IVMIST SETIAP MASA
.
Kenapa perlu bawa #ivmist? Sebab ivmist adalah #penyelamat #ibu mengandung bila terasa mual2. Kesan serta merta dapat dirasai.
.
Sedang anda seronok shopping baju baby tiba2 kaki cramp.. Terus je sapu in sha Allah serta merta pulih dan lega. Jadi wajib bawa ivmist ni ke mana2 tau. .
.
Banyak sangat kegunaan #ivmist untuk ibu-ibu #mengandung. Malah bukan setakat masa mengandung.. selepas melahirkan, ibu dan anak sama-sama boleh terus guna ivmist semasa dan selepas #berpantang
.
Ini antara 10 kegunaan ivmist.. ada banyak lagi. Khas untuk ibu mengandung dan berpantang
.
1) hilangkan lenguh2
2) legakan kejang (cramp)
3) legakan rasa loya/mual (morning sickness)
4) legakan sakit pinggang
5) legakan rasa pedih ulu hati (heart burn)
6) hilangkan sakit pening tanpa makan ubat
7) legakan batuk selsema sebab tak boleh makan ubat
8) sedut bau mudah lena (insomnia)
9) melegakan gatal2 kulit
10) campur dgn VCO dan sapu di perut hilangkan kesan regangan kulit
.
📲WhatsApp www.wasap.my/60199142457

#agendropshipdiperlukan
#ibumengandung
#pelbagaiguna
#wasap0199142457

#12 DiBuka Lowongan Kerja Terbaru PT Angkasa Pura AirPort Tbk.
=Persyaratan:
1. Pria / Wanita
2. Pendidikan minimal SMA
3. Surat Lamaran Kerja
4. Curriculum Vitae ( CV )
5. Foto copy Ijazah Pendidikan Terakhir
6. Foto copy Identitas ( KTP / SIM )
7. Email dan No. Telp / Hp yang masih aktif
=Silahkan kirim berkas lamaran kerja anda ke alamat Email: humanangkasapura@gmail.com
*Semoga bermanfaat untuk kita dan orang di sekitar kita.
bagikan dan tag rekan yang membutuhkan.

#ayah#ayahuasca#ayahhebat#ayahibu#ayahasi#ayahbunda#ibu#ibuhamil#ibudananak#ibumenyusu#ibudanbayi#ibucerdas#ibumenyusui#iburumahtangga#ibuanak#ibumuda#ibuputih#ibukota#ibuasi#ibumengandung#ibuputihnina#ibuarisan#ibuibupkk#ibupintar#ibuprofen

FREE POSTAGE FREE POSTAGE ‼‼
.
TIPS JIMAT ‼ Beli 2 share dengan kawan pejabat, adik kakak abang. 😍
.
💐 RM 170 (1KOTAK)
💐 RM 335 (2KOTAK)

FREE GIFT 🎁
FREE COD 🛵
FREE Postage SM 📮
Add RM10 SS
.
(np : RM199 tak termasuk postage)
.
http://www.wasap.my/60167996059 (click link kat bio)
.
#toujours #toujoursmurah #toujourstesti #toujoursadvancedsunway #toujoursreadystock #toujoursadvancedshahalam #toujoursadvancedcheras #toujourskuantan #toujoursshahalam #toujoursadvanced #toujoursadvancedoriginal #toujoursbangi #toujourskl #toujoursadvancedkuantan #toujoursadvancedsungaibesi #ikeacheras #afmegastar2017 #toujoursadvancedagensah #toujoursadvancedselangor#ibumengandung #kualalumpur#shahalam #selangor #bangi #putrajaya

Most Popular Instagram Hashtags