#ibuatwork

MOST RECENT

Bismillah.. Yok mangan

#Ibuatwork

#Ibuatwork 😌

Peach

#IbuAtWork

Senyum tutup gigi itu adalah wajib...😆 #IbuAtWork

Basahkan tekak dulu yea.. Hazel Coco for me 🍹
Superior Coco Grass Jelly for her 🍹 @vanitha__98

#Ibuatwork

Disebabkan sekolah agama cuti sempena 1 zulhijjah..takkan nak mereput je kt rumah..haha..
.
Alang2 kekanak lain tkde kt umah..jom kakak @nfu_star kite pg shooting!!!!...
.
OKAYY!! always BIG okayy kalau ajak pg shooting..🤣🤣🤣..well ibu pun dah lama tak angkat SLR..moh ler kite saling mengasah bakat..dekat2 je tau...sbb pkl 10.30 sharp awak dah kene ready kt transit..nak rehat2..mandi and siap pg sekolah kebangsaan..😂😂
.
Tk pnh lg shoot kt taman ni..best jgk..byk pokok..redup je..org pun tk rmi..kedai2 pun tk bukak lg..mostly bukak pkl 10..so aman la ktrg 2 beranak fefeeling model and photographer propeshional..kih3..
.
#ibuAtWork #lovelyNF #nfuModellingExperience #TheNFActivity #ibuPesanSenyumJgnNampakGigi 🤣🤣🤣🤣🤣

Hari ni hati ibu munge mungeeee🌸🌸 #Radiussite
#IbuFevretShawl
#IbuAtWork

Pagi ini saya bertemu dengan Tuan Jeremiah Oliver Jitos, Konsul Jeneral Malaysia di New York . Memaklumkan tentang kehadiran Pasukan Dodgeball Malaysia yang akan mula bermain petang ini. Kami gembira apabila dia mengesahkan kehadirannya untuk hadir bersama yang lain nanti. Tuan Jeremiah telah bertugas di New York selama 2 Tahun. Selain Dari dodgeball, Kami juga bersembang tentang Hal-Hal lain berkaitan tugasnya di sini dan Pelancongan Malaysia.
.
.
. @rambomadonna : kenal Tak ni??
.

#ibuatwork #newYork #Consulgeneral #Malaysia #Mdf #Dodgeball

Hari ni 3 aug 2018..
.
Ibu schedule utk handover kunci dan agreement utk 2 unit #teratakNF ni pada 2 family yg bakal mendiami rumah2 ni..welcome to our small family..semoga both of you seronok dan bahagia tinggal kt sini..semoga rumah ni jadi #rumahkuSyurgaku buat you all..💖💖
.
#ibuAtWork

Its Fri-Yay!!!! 😍#ootd #ibuatwork

Hai hangpa...hari ni lilit tudung cam lain sikit la..ni shawl malas nama die..sbb ironless..hahaha
.
Hawat la ramai org ckp muke cik mcm muka intan janda si ude lahanat tu..haishhh..cer tgk betul2..cik lg cantikkk tauu..hahahahaa..
.
Asal pg cod je..eh muke mcm intan!! Asal cod je..eh intan ke?
.
Tampaq kang...nak?? Haha...
Takpelaa..helok la intan dr husna..k bai..
.
#ibuAtWork

Kadang2..
.
Memang susah nk tafsir kan life kite ni kan korg..
.
Impian dan bende yg kite suka kadang2 tk sama..korg penah rasa tk??
.
Kadang2 kite celaru nk tau ape yg kite suke..nk pastikan ape yg kite suke..mgkn kite rasa kite suke..tp rupanya kite obses je..kadang2 kite rasa kite tk suke..tp rupanya kite dah sebati and tk boleh move on..dan kite sakit hati pulak tgk bende yg kite rasa kite tk suke tu melarat dan terus melarat sedangkan byk betul usaha keras kite dan masa yg kite dah berikan utk make sure bende tu success..
.
At the end..ntah knp..out of 1000 pilihan yg ade..kite pilih utk berada balik kt tempat yg kite rasa kite tk suke tu..walaupun kite dah move on jauh..konon nk perbaiki kadar melarat tu..mgkn with diff way..tp mulakan semula.. berbaloi ke? Dr segi akal sehat mmg tk berbaloi langsung.. tp knp kite still rasa kite perlu bertabah dan buat??
.
Tepuk jela dada tya iman..haha.. masih kuatkah imanku utk mengharunginya semula..memikul amanah seolah2 tiada yg lebih baik utk pikul amanah itu.
.
Tapi..ya aku masih disini..mgkn passion aku..semangat aku..disini aku bermula..dan akan aku habiskan sebaik mungkin..tapi jgn risau..perkara yg aku obses tu..akan tetap masih aku lakukan..
.
Nurkilan gila aku..
.
#ibuTheNF #ibuDilema #hanyaBuatYgPaham #jgnTyaSisMerepekPasalApa #ibuAtWork #letsStart

Yeayyyy...
Lanyard baruuuu..
semangat baru..💃💃 #TGBS
#IbuAtWork
#LoveTnb
#LoveMyJob

Bukan senang nk jd senang.. Setiap orang lalui pengalaman berbeza
Setiap orang ade matlamat berbeza
Setiap org jg ade impian berbeza
Setiap org ada cara berfikir yg berbeza
Setiap org mempunyai naseb yg berbeza

Ada org jalannya sgt mudah..
Ada org jalannya sgt susah..
Ada org tak perlu berusaha
Ada org perlu berusaha teruk

Walau setinggi mana kedudukan kita
Walau sesenang mana kehidupan kita
Walau sepayah mana ujian yg diberi pada kita

Ingat!

Itu semua pemberian dr Allah
ALLAH merancang untuk kita
Allah sebaik2 perancang

Ada kala rancangan kita tk dapat hasil seperti yg kita harapkan,
Redha la dgn rancangan yg Allah dah sediakan.. Jgn dengki..jgn khianat..
Kelak murka yg kita dapat..
Doa baik2..raikan perbezaan
Semoga Allah permudahkan semua urusan kita dunia dan akhirat.. InsyaAllah.. video khas utk my beloved therapist yg rajin teman boss pg buat dobi..haha..eh! Ke boss yg rajin teman staff p mendobi.. Tak kisah la..yg pntg hari ni dpt spent time sesama..i jd supir hari ni..LoL😘😘
.
#ibuAtWork #nurellisTeam

Jam belum pukol 10 pg pon..
Hidung ibu da berlampuuuu...😵😵 #NoFilter #IbuAtWork

Good morning...
.
Breakfast with love..💖💖
.
I choose heavy kelantan's style...
.
Byk urusan hari ni..semoga dipermudahkn...aminn..
.
#ibuAtWork

Pabila masa mencemburui kita. Ini je yg mampuku lakukan. Cardigan penyelamat Ibu😅Ibu ni jarang ber OOTD tp kekadang teringin juge 🤪Al maklumlah size bukan supermodel 🤦🏻‍♀️#hijabista #ibuoftwokids #perlukemention😜#ibuatwork

Most Popular Instagram Hashtags