[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#hyeri

161167 posts

TOP POSTS

My babies ♡°♡ I'm waiting for a cb omg
-
-
-
#girlsday#hyeri#minah#yura#sojin#dreamt#funny#kpop

today i am going out with friends and i am really happy♡+the bells behind the song really match with it
🌟19 days before Christmas🌟
Song: Expectation
#girlsday #sojin #yura #minah #hyeri #dreamteaent

darling was such a great era +today we didn't have a lesson and i am so excited
Q: Hyeri with long or short hair?
A: Long~
#girlsday #hyeri #fancam #darling #dreamteaent

😂😂😂😂😂КАЙФУЮ! от Хери 😂наглая безбашенная репортёрша.😂👌 #юджин 🌸🍃#Дорама "Два копа" "Two Cops" "투깝스" "Двое полицейских" 🍃🌸1_2 серия 4 отрывок
#Двакопа #TwoCops #투깝스 #Двоеполицейских #ЧоДжонСок #JoJungSuk #조정석 #Хери #Hyeri #이혜리 #КимСонХо #KimSunHo #김선호 #ИмСэМи #ImSeMi #임세미 #MBC #Двакопалавдорам

я ожидала именно такой орной реакции на обмен телами 😂😂😂#юджин 🌸🍃#Дорама "Два копа" "Two Cops" "투깝스" "Двое полицейских"🌸🍃 3_4 серия 2 отрывок 💖
#Двакопа #TwoCops #투깝스 #Двоеполицейских #ЧоДжонСок #JoJungSuk #조정석 #Хери #Hyeri #이혜리 #КимСонХо #KimSunHo #김선호 #ИмСэМи #ImSeMi #임세미 #MBC #Двакопалавдорам

this is and will forever be i👏🏽con👏🏽ic
_________________
q: cute or girl crush concept?
→ girl crush, some cute concepts are good but i feel like it’s a bit overused these days
-
group: girl’s day
song: female president
-
✧ follow for more ✧
-
#girlsday / #걸스데이 / #musicvideo / #mv / #kpop
-
© dream tea entertainment

близости между героями в самый напряжённый момент 😂😂😂#юджин
🌸🍃#Дорама "Два копа" "Two Cops" "투깝스" "Двое полицейских"🌸🍃 3_4 серия 3 отрывок 💖
#Двакопа #TwoCops #투깝스 #Двоеполицейских #ЧоДжонСок #JoJungSuk #조정석 #Хери #Hyeri #이혜리 #КимСонХо #KimSunHo #김선호 #ИмСэМи #ImSeMi #임세미 #MBC #Двакопалавдорам

Дорама только началась, а я уже КАЙФУЮ!😂Детектив, романтика да ещё и фантастика👌что ещё может желать заядлый дорамщик?! 😂😂 #юджин 🌸🍃#Дорама "Два копа" "Two Cops" "투깝스" "Двое полицейских"🌸🍃 1_2 серия 2 отрывок 🌸
#Двакопа #TwoCops #투깝스 #Двоеполицейских #ЧоДжонСок #JoJungSuk #조정석 #Хери #Hyeri #이혜리 #КимСонХо #KimSunHo #김선호 #ИмСэМи #ImSeMi #임세미 #MBC #Двакопалавдорам

time to start #stansungyeons2017faves 🌸🌸🌸 this is definitely one of my favourite songs in kpop, i love the video as well 💗 i would do anything for hyeri's dress ~also sojin's part (like a popping champagne 🍭) is my favourite
.
group: girl's day
song: i'll be yours
.
.
#kpop #kpopgirlgroup #kpopgroup #girlgroup #comeback #girlsday #illbeyours #hyeri #minah #sojin #yura #kpopmv

MOST RECENT

Laysha Pink Label is out now on YouTube Go and Check it out for yourselves
@layshaofficial @layshagaysha @a.riel_som @hyeriy @goeun.1226 @laysha_bambino @laysha_group @laysha_br #pinklabel #goeun #hyeri #som #chaejin

Best comeback of 2017. Song of the century. Freaking queens.
I MAY SEEM CALM BUT IM ACTUALLY STILL YELLING HCHSHDHHDHFJDJF ✧ laysha
♡ hyeri (brunette), som (red/pink), go eun (black hair), chaejin (blonde)
♬ pink label

#kpop #asian #korean #chinese #japanese #kpopgirlgroup #kpopgirlgroups #girlgroup #girlgroups #idol #dancer #singer #rapper #pretty #beautiful #talent #talented #girl #woman #fancam #fancams #kpopfancam #kpopfancams #laysha #hyeri #som #goeun #chaejin #pinklabel

I'm running out of things to post rip

I love the choreography 💖💖💖 Especially when Chaejin touches their butts :'))💖
Member ; all!
Song ; Pink Label by Laysha
Song ; Pink Label by Laysha
#Laysha #Som #Goeun #Hyeri #chaejin #performancegroup #girlgroup #fancam #kpopfancam #layshafancam #kpop

Queens💖💖💖
Member ; Hyeri
Song ; Pink Label by Laysha
#Laysha #Som #Goeun #Hyeri #chaejin #performancegroup #girlgroup #fancam #kpopfancam #layshafancam #kpop

I love the guy from the office 😍 I started to see #twocops chapter 1️⃣ I have great expectations, and I know that kim seo kyung will reach them 💪🏻 Fighting!! .
.
.
.
. .
. . #KimSeokyung #김서경 #thebestofthebest #ilovekimseokyung #Themostperfectmanintheworld #actor #model #bestactor #instagood #instagram #kimseokyunglove #kimseokyungfans #naver #kdrama #투깝스 #조정석 #JoJungSuk #혜리 #Hyeri #최우식 #ChoiWooShik #김선호 #KimSunHo #호야 #hoya

I love pink label sm💖💖 It's such a bop pls check it out💖💖 Member ; Som
Song ; Pink Label by Laysha
#Laysha #Som #Goeun #Hyeri #chaejin #performancegroup #girlgroup #fancam #kpopfancam #layshafancam #kpop

เค้ากอดแน่แล้ววววว
เค้าจูบกันแน่แล้ววววว
ตัวอย่างตอนต่อไป... คิสซีนมาจ้า
#โจจองซอก #Chojungseok
#JoJungSuk #ChaDongTak
#TwoCops #조정석 #투깝스
#Hyeri #Kimseonho
📎http://vodmall.imbc.com/player/player2014/popupPlayer.html?broID=1003590100042100000&itemID=-1&isPopup=Y&isUIHidden=N&isBroadcast=Y

👑 @ssozi_sojin 👑 @hyeri_0609 👑
[ ENG ]
🌼 I just hope that I won't fail my math test tomorrow morning 😣😣
[ FR ]
🌼 J'espère juste que je ne vais pas rater mon controle de maths demain matin 😣😣
#GirlsDay #Gsd #DAI5Y #Sojin #Yura #Hyeri #Minah #BANGMINAH #KIMYURA #KIMAHYOUNG #PARKSOJIN #LEEHYERI #소진 #유라 #혜리 #민아 #걸스데이 #KPOP #Dai5y #AngelicSmile #LOVE #Darling #Something #Everydaygirlsday #Everyday_5 #Girlgroup

Girls Day Hyeri.
Who is your bias Girl's Day?
Me:Hyeri. ~Min-Jee °
°
°
°
°
°
°
°
İZİNSİZ (Ç)ALMA!
#girlsday #yura #hyeri #minah #sojin #jihae #hwangjisun #leejiin

#JoJungSuk #Hyeri di Potongan adegan kdrama MBC  #TwoCops, tiap Senin-Selasa, 10 pm kst.

Cha Dong-Tak adalah detektif dan jatuh cinta pada seorang reporter. Dalam dirinya dirasuki roh penipu, bernama Gong Soo-Chang. Keduanya pun bekerjasama memecahkan kasus.
#투깝스 . .
. .

#kdrama2017  #koreandrama #kdramaaddict #kdramalovers #koreanzone #kdramaongoing #kdramafever #kdramalover #korenesiacom #kdramascenes  #20세기소년소녀
#20thcenturyboyandgirl #드라마  #Becausethisismyfirstlife
#이번생은처음이라 #사랑의온도
#TemperatureofLove #Nothingtolose #이판사판 #슬기로운깜빵생활 #WisePrisonLife #jugglers #DoubtfulVictory

I have a bad feeling that the new Dream Tea CEO is just gonna give up on Girls Day 😟

كني ما اعرف شكسي اههههه حبيبت قلبي هي 😭 رجعو الاشقر لها و صبغاتهم تجنن ع ايام رينق ماي بيل
.
. .
.
.
. . .#دايزي_كوين
#يورا#هيري#ميناه#سوجين#قيرلزداي#girlsday##yura#minah #hyeri #sojin#

Хочется и вторую часть выложить 🤤
Хёри (Два копа, назад 1988), Ян Чжин Сон(Невеста века), Мун Чжи Ин(Врачи,Два копа), Ким Мин Сок(Потомки солнца,Врачи) и Ким Мин Джэ (Лучший хит, Снова как 20) - Me Gustas Tu (GFRIEND)💥
-
#hyeri #girlsday #yangjinsung #moonjiin #kimminseok #kimminjae #gfriend
-
-
-
#Ви

◇weibo:李惠利吧◇
夢茶拔拔 李鍾碩代表辭職了桑心 很感謝代表一直以來對女孩日的提拔照顧支持!!!!辛苦了♡♡♡
#girlsday #sojin #yura #minah #hyeri #dreamt #걸스데이 #소진 #유라 #민아 #혜리

This song is so good and idk why it makes me so emotional but all members are just so fetus here and this song was released when they weren't that famous, it just gives me the feels and ahhh😭😭 and the story behind the MV is so cute and sad at the same time😭💖 - Kitty
-
-
-
-
-
-
Creds to owner
#girlsday #hyeri #leehyeri #yura #kimahyoung #minah #bangminah #sojin #parksojin #mv #musicvideo #kpop #korean #korea #southkorea #gg #girlgroup #girls #lfl #dai5y

Suara mu sujiaa 😙😙😘😘
.
.
.
Repost => TAG ME ! ⛔
.
.
@skuukzky @jongsuk0206
@sz.z.y 😗😙😘 😘
.
.
. adm.zian 👦
#suzy #baesuzy #suzyindonesia #whileyouweresleeping #LeeJongSuk #kdrama #ask
@skuukzky @dlwlrma #hyeri @jongsuk0206 #jyp #missA

I need a Girls Day comeback ~ Girls Day Bias?
[#mytopkpopsongsof2017 ]
#13 : I'll Be Yours _ Girls Day
_____________________________________
#kpop#girlgroup#girlsday#dai5y#sojin#minah#hyeri#yura#illbeyours

KBS2新月火劇<Radio Romance>確定出演💞💞💞
金所炫伊斗俊主演
演員day開啟💘💘
開心又難過😭😂💓
#걸스데이
#girlsday
#sojin
#朴素珍
#박소진
#yura
#kimahyoung
#金亞瑩
#김유라
#minah
#方敏雅
#方珉雅
#방민아
#hyeri
#李惠利
#이혜리
#KBS2
#koreadrama
#radioromance
#Korea
#月火劇
#kbs2

#TwoCops 1. Bölümden şaşırtıcı bir sahne daha!! Soo CHAng a cinayet suçunu yüklediler!! Dedektif Cha inanmasa bari!!!
#ChaDongTak #SongJiAn #GongSooChang #ChoJungSeok #Hyeri #KimSunHo #ImSeMi #kdrama #mbc #yeppudaa #Tookkabseu

Who's gonna watching this?! 기대해!😍
.
Drama: A Korean Odyssey/ 화유기
Release date: December 23, 2017
Air time:  Sat. & Sun. 21:00
.
#화유기 #akoreanodyssey #leeseunggi #ohyeonseo #chaseungwon #koreandrama #koreandranalovers #newdramadecember #newkoreandrama #leejongsuk #suzy #whileyouweresleeping #doubtfulvictory #twocops #jojungsuk #hyeri #yunkyungsang #hyesung :

- NEW DRAMA -
Title: #TwoCops / #투깝스 / Tukkapseu
Genre: Detective, romance, supernatural
Episodes: TBA @
Broadcast network: #MBCDrama
Broadcast period: 2017-Nov-27 to 2018-???-??
Air time: Monday and Tuesday 22:00 (2 episodes back-to-back)
Original Soundtrack: Two Cops OST

Synopsis
Cha Dong Tak is a detective in pursuit of justice. A swindler's spirit takes possession of his body. The detective and swindler's spirit cooperate to solve cases. The detective falls in love with a reporter.

Cast
#JoJungSuk as Cha Dong Tak
#HyeRi as Song Ji Ahn
#KimSunHo- Kong Soo-Chang
#ImSeMi @susemee - Ko Bong-Sook
Hoya  @isayhousayya - Dokgo Sung-Hyeok
Lee Si-Un @lee_si_eon - Yong-Pal
Moon Ji-In - Gil Da-Jung
Jung Hae-Kyun - Ma Jin-Kook
Choi Il-Hwa - Tak Jung-Hwan
Lee Dae-Yeon - Yoo Jung-Man
Lee Jae-Won - Lee Doo-Sik

Sss
#lsg_TwoCopsDrama
#lsg_JoJungSuk
#lsg_HyeRi @hyeri_0609
#lsg_KimSunHo @seonho__kim
#lsg_ImSeMi @susemee
#lsg_Photo
lsg_RomanticScene
#lsg_PhotoTwoCops
#KoreanStar #BestDrama #DramaTerbaik #KoreanDrama #kdramascenes #KDramas #DramaFever #Drama #KoreanDramas #allkdrama #dramas #DramaKorea
Cr: #imbc
Production Credits
Production Company: People Story Company (피플스토리컴퍼니)
Producer: Jung Chan Hee (정찬희)
Director: Oh Hyun Jong
Screenwriter: Byun Sang Soon (변상순)

بالظبط كده 👌😂😂
‏‎#TwoCops#شرطيان#JoJungSuk#Hyeri#Hoya#kimSunHo#Kdrama ♡♡♡

Why Why Why Why Why😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
No😭😭😭😭😭😭😭
What What what😭😭😭😭😭😭😭😭😭
到底怎麼回事😭😭😭😭
為什麼李鍾碩代表自己辭職了😭😭😭😭😭😭😭😭
帶了Girl's Day那麼久,還賣掉過房子ㄟ😭😭😭😭😭😭😭😭
幾乎每次都跟在四只身邊啊😭😭😭😭😭😭
難怪這次敏雅solo跟師弟回歸都那麼......😭😭😭😭😭😭😭😭
還有我們的十週年呢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
#걸스데이
#girlsday
#sojin
#朴素珍
#박소진
#yura
#kimahyoung
#金亞瑩
#김유라
#minah
#方敏雅
#方珉雅
#방민아
#hyeri
#李惠利
#이혜리
#entertainment
#dreamtea
#korea
#idol
#ceo
#naver

일광 카페노마
해맞이 자리 예약중...🙌 시커먼 녀석 둘이서 똥폼 잡고 있음.🐱🐱
택이랑 라온이...
맞춰보세요.
맞추시는 분께는 품짐한 상품이....없어요ㅠㅠ
/
.
#shiba #shibainu #dogstagram #dog #lovely #puppy #puppylove #hyeri #시바 #시바이누 #해운대 #강아지스타그램 #덕선이 #혜리 #라온 #커피 #송정 #송정해수욕장 #시바스타그램 #멍스타그램 #블랙탄 #love #운동 #광안리 #부산 #강아지 #포메라니안 #도그스테이션 #카페노마

#GIRLSDAY#Hyeri 💞💓💘

Siapa yang baru tau 🙌
Aku udah tau lama hehe , gimana ya kalo suzy nerima peran di kedua drama itu , hmm 😍 .
.
@skuukzky @jongsuk0206
@sz.z.y 😗😙😘 😘
.
.
#suzy #baesuzy #suzyindonesia #whileyouweresleeping #LeeJongSuk #kdrama #ask
@skuukzky @dlwlrma #hyeri @jongsuk0206 #jyp #missA

two cops
.
.
.
Drama: Two Cops
Revised romanization: Tookkabseu
Hangul: 투깝스
Director: Oh Hyun-Jong
Writer: Byun Sang-Soon
Network: MBC
Episodes: 32
Release Date: November 27, 2017 - January 16, 2018
Runtime: Mondays & Tuesdays 22:00 (35 minutes each / 2 episodes per day)
Language: Korean
Country: South Korea
Plot
Cha Dong-Tak is a detective in pursuit of justice. A swindler's spirit takes possession of his body. The detective and swindler's spirit cooperate to solve cases. The detective falls in love with a reporter.
.
.
#jojungsuk
#hyeri
#hoya
#kdrama
#koreandrama
#twocops
#like4like
#likeforlike
cr. dramafire

Peek A Boo -RedVelvet- #cover w/ t-rex yk @ikayulianask .
.
Iseng iseng berhadiah~ ngasal aja ya kita yaaa~ 💦💦 #redvelvet #peekaboo #irine #hyeri

Liputan6.com, Jakarta Sepanjang beberapa tahun terakhir, sejumlah serial drama Korea Selatan telah membius publik Tanah Air.
.
Demam Descendants of the Sun pada 2016, dilanjutkan oleh sejumlah judul serial drama Korea lain hingga tahun ini.
.
Lantas, serial apa saja yang berhasil menarik perhatian penggemar drama Korea pada tahun ini? Salah satu parameter yang bisa dilihat, adalah tingkat pencarian atas judul serial tersebut lewat mesin pencarian.
.
Inidia Daftar Lengkap 10 Drama Korea Paling Dicari 👇
.......
1. The Legend of the Blue Sea
2. Goblin
3. While You Were Sleeping 💕
4. My Secret Romance
5. Suspicious Partner
6. School 2017
7. Strong Woman Do Bong-Soon
8. Hospital Ship
9. Fight for My Way
10. Whisper
.
.adakah drama favoritmu ? 😘
.
Cr : liputan6.com
.
@skuukzky @jongsuk0206
@sz.z.y 😗😙😘 😘
.
. adm.Pilla 😘
#suzy #baesuzy #suzyindonesia #goblin #thelegendofthebluesea #whileyouweresleeping #leeminho #junjihyun #kimgoeun #gongyoo #LeeJongSuk #kdrama #ask
@skuukzky @dlwlrma #hyeri @jongsuk0206 #jyp #missA

Brilio.net - Bae Suzy saat ini tengah menjadi seleb Korea yang namanya sangat populer. Ia melejit sebagai personel grup Miss A. Selain jago menyanyi, perempuan 23 tahun ini juga adalah seorang aktris dan model. Bukan itu saja, idol multitalenta ini dikenal memiliki kecantikan yang natural lho Apalagi anggota termuda di Miss A ini memang selalu terlihat cantik dan menawan.
.
Fansnya juga meyakini bahwa bintang drama 'While You Were Sleeping' ini tak pernah melakukan operasi plastik. Bahkan Suzy tak sungkan untuk tampil tanpa makeup di depan publik. Mantan Kekasih Lee Min-ho ini lebih suka tampil dengan wajah alaminya.
.
Nah, berikut brilio.net rangkum dari berbagai sumber, foto-foto bukti Suzy cantiknya natural meski tanpa makeup tebal. ( Geser Samping 👉 )
.
.
.
@skuukzky @jongsuk0206
@sz.z.y 😗😙😘 😘
.
. adm.Pilla 😘
#suzy #baesuzy #suzyindonesia #whileyouweresleeping #LeeJongSuk #kdrama #ask
@skuukzky @dlwlrma #hyeri @jongsuk0206 #jyp #missA

초등학교 봉사활동
일이 잘 안풀땐 다른 일에 빠져보는것도 좋은 방법인듯...
택이랑 라온이, 아이들과 신나게 뛰어 놀아봅니다.
아이들의 밝은 모습이 참~~보기 좋네요.
도시의 어느 학교보다 시골 학교가 더 시설이 좋은듯 하네요~^^ /
.
#shiba #shibainu #dogstagram #dog #lovely #puppy #puppylove #hyeri #시바 #시바이누 #해운대 #강아지스타그램 #덕선이 #라온 #커피 #송정 #송정해수욕장 #시바스타그램 #멍스타그램 #블랙탄 #love #운동 #광안리 #부산 #강아지 #포메라니안 #도그스테이션 #봉사활동 #매개치료

🎬Ep.28] -➡️ "And the person I’ve come to love...Ji An.”✨
.
.
I haven’t posted about this drama in a while but I’ve been watching the highs and lows. Man this drama makes me want to cry at almost episode! I find it so cute how Do Kyung have finally admitted that he is in love with Ji An! 😻💛 .
What are your thoughts about Episode 28?? Have you been keeping up with “My Golden Life? *********************************************
🌟Click link in my bio to #ChoosetheDateoftheYear. 💏👫💑 .
.
⤵️
Title: 📺 #MyGoldenLife
Broadcast Network: KBS2
Episodes: 50
Release Date: 09/02/17-02/18/18

Cast:
Dad Who Stole The Child:​ #CheonHoJin
Mom Who Stole The Child: #KimHyeOk
Wealthy Son: #ParkSiHoo @park_si_hoo_01
Long Lost Daughter: #ShinHyeSun @shinhs831
The Crush: #LeeTaeHwan @leetaehwan0221
Innocent Clueless Twin: #SeoEunSu @jj_minii
Ruthless Dad: #JeonNoMin
Mom Who Had Child Stolen: #NaYoungHee
The Eldest Son: #LeeTaeSung @taesama27
The Youngest Son: #ShinHyunSoo @shintop20 .
📺PLOT: ⤵
"No Myung Hee,a wealthy woman played by (Na Young Hee) loses her daughter over 25 years ago. She looks for her for the first 5 years and gives up.
She has a husband, Choi Jae Sung, played by (Jeon No Min) who runs an incredibly successful business. However, he seems to be cold to his wife. He appears very busy and does not seem to have time for his family.
.
.
✨🌼Korean Drama Luvher is☝️years old🌼✨
👉Don't be A Ghost Follower 👻👻👻
👉Like My Recent Posts 💛💛💛
👉Tag Your Friends 👫👭👬👫
👉 Be Active Friends 💌
.
👉(FOLLOW @koreandramaluvher for all things #KDRAMA!)👈 __________________________________________
.
*
✨TURN ON POST NOTIFICATIONS✨
🔸
🔶

.
⛔️👉PS. IF REPOSTING CREDIT ME @koreandramaluvher. (Hashtag and tag-#KOREANDRAMALUVHER)👈
****************************************



*
*
*
🌟⭐✨️THANK YOU FOR 7.5K✨⭐️🌟
*
*
🌬🍃🌾KOREAN DRAMA LUVHER🌾🍃🌟
*
*
*



#koreandramaclips#kdramacouple#mygoldenlifekdrama#koreandramacouple#kshow#manwhosetsthetable#ssnd#ImYoona#YooSeungHo#IAmNotARobot#SongHyeKyo#KimRaeWon#BlackKnight#jungsomin#MadDog#meloholic

Minah at master key ep 8 | masterkey instaupdate
Hiiii theree, I finally finished my final term!! 🙌 And on holidayy 🙏
I'm backk !! Have a nice day everyonee! .
.
❀ : #girlsday #걸스데이 #minah #bangminah #민아 #sojin #소진 #yura #유라 #hyeri #혜리 #dreamt #map6 #kpop #parksojin #leehyeri #kimyura

"조정석과 조정석에 빠졌다"…'투깝스' 에서 빛나는 진가
👉You look so cute😃😍😚
.
.
#조정석 #jo_jungsuk #chojungseok #jojeol #혜리 #hyeri #투깝스 #TwoCops #multitalent #korean_actor #singer #model #twinMJ #comedy_romantic_action #love
#source: http://m.entertain.naver.com/read?oid=076&aid=0003192629

Original Sound Track
U Sung Eun (유성은) - Fall In Love 투깝스 OST Part.2 (Two Cops OST Part.2)
💝
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=KOWW6IBCCrc
💝
https://youtu.be/tp3IW_eF-Wk
💝
#USUNGEUN#유성은#ost#fallinlove#투깝스#part2#twocops#jojungsuk#hyeri#kdrama#originalsoundtrack#korean#song#watch#the#mv#on#youtube
@meteor_use

4 Idol K-Pop yang Terkenal Sebagai ‘CF Queen’

#Miss A – #Suzy
Wajah Suzy sudah sering muncul di layar kaca, spanduk dan space iklan lainnya di Korea. Dia dijuluki sebagai ‘Cinta Pertama’ berkat imej natural dan polosnya. Dia juga menjadi salah satu endorser yang paling banyak diminati di Korea Selatan, dan dipuji sebagai “CF Queen” yang memodeli beberapa produk dari kosmetik, pakaian, makanan dan minuman, sampai kamera. Suzy menghasilkan lebih dari 10 miliar won pada tahun 2013 dengan lebih dari 14 kesepakatan kerja sama dalam satu tahun. Upah CF Suzy mencapai 500 juta won per shoot.

#SNSD#Yoona
Yoona adalah member SNSD dengan jumlah shooting iklan terbanyak di atas Tiffany, Soo Young dan member lainnya. Sebelum memulai debutnya dengan SNSD, Yoona telah dikenal dalam industri hiburan saat ia mulai film iklan dan model untuk berbagai majalah saat ia masih trainee dengan SM Entertainment.

#GirlsDay#Hyeri
Hyeri telah mengambil kesepakatan CF sejak video aegyo “Real Man” -nya menjadi viral pada tahun 2014. Sejak saat itu, dia telah menjadi wajah banyak produk, termasuk 7-Eleven dan aplikasi perumahan “Dabang,” membuatnya hampir tidak mungkin pergi ke manapun di Seoul tanpa melihat wajahnya. Pada bulan Maret 2015, dia mengumpulkan total 10 transaksi CF solo, menghasilkan sekitar $ 1,8 juta. Lalu pada awal 2016, dia telah menembak lebih dari 30 iklan.

#AOA#Seolhyun
Seolhyun membawa imej yang seksi. Ia mulai dikenal berkat kemampuan aktingnya di KBS2 ‘Orange Marmalde’. Semenjak itu, ia memodeli banyak produk mulai dari model fashion untuk Mall 6, SK Telecom, Hazzys Accessories, situs belanja G-Market, dan brand fashion China Mind Bridge. Selain itu, Seolhyun bersama Lee Min-ho terpilih sebagai duta promosi untuk “Visit Korea Year”. Bagaimana menurut kalian?

Source. Idcastko.com

PERAWATAN dan riasan wajah ala wanita Korea Selatan memang masih menjadi tren yang disukai banyak wanita dari berbagai belahan dunia, khususnya Asia. Wanita di Negeri Ginseng ini memang memiliki tips dan trik tersendiri yang bisa memberikan hasil maksimal pada penampilannya.
.
Nah, berikut adalah beberapa tips kecantikan aktris Korea yang bisa Anda tiru untuk diterapkan sehari-hari, seperti dikutipTheNewPaper, .
-Song Hye Kyo
Siapa yang tak kenal dengan aktris kenamaan Korea Selatan, Song Hye Kyo? Ya, paras wajah cantiknya memang berhasil menghipnotis siapa pun yang melihatnya. Bicara tips kecantikan,istri Song Joong Ki ini kerap menggunakan masker wajah alami dari campuran putih telur dan madu, setiap dua minggu sekali.
.
Ia mengaplikasikan masker tersebut pada wajah hingga mengering, lalu bilas dengan air hangat. Kandungan madu berfungsi sebagai antibakteri dan baik untuk menghilangkan serta mencegah masalah jerawat. Selain itu, madu juga mengandung antioksidan dan berfungsi sebagai pelembap yang menghilangkan tanda-tanda penuaan. Sementara, putih telur berguna untuk mengcilkan pori-pori dan mengencangkan kulit.
.
-Jessica Jung
Mantan anggota SNSD ini mendapatkan kulit wajahnya yang sempurna dengan 'memanaskan' setelah aplikasi produk perawatan kulit. Caranya, gosokkan telapak tangan, lalu pegang wajah. Panas bisa membuka pori-pori wajah dan membuat sel kulit lebih reseptif terhadap produk wajah yang diaplikasikan. .
.
-Suzy
Salah satu trik perawatan kecantikan yang populer dilakukan aktris Korea adalah teknik 424. 424 merupakan tiga langkah yang dibagi berdasarkan waktu, di mana totalnya berjumlah 10 menit.
.
Langkah pertama, yaitu empat menit pertama untuk membersihkan wajah dari kotoran. Oleskan minyak dan pijat bagian wajah untuk melancarkan sirkulasi darah agar lebih lancar dan menghilangkan sisa kotoran dan make-up. Kemudian, diikuti dengan mencuci wajah menggunakan sabun muka selama dua menit.
.
Lanjutan di komentar 😄👇👇
.
.
@skuukzky @jongsuk0206
@sz.z.y 😗😙😘 😘
.
.@kyo1122
#suzy #baesuzy #suzyindonesia #songhyekyo #whileyouweresleeping #LeeJongSuk #kdrama #ask
@skuukzky @dlwlrma #hyeri @jongsuk0206 #jyp #missA

Forever the cutest Minah pic :3333
[credit to minahstudio 💗 ]

Most Popular Instagram Hashtags