#husbandwife

218275 posts

TOP POSTS

Wedding Ceremony #family #love #husbandwife

After having a breakfast together buat pertama kali, suami dok main PES dengan khusyuk. Aku tetiba teringat salah satu tips nak buat suami jatuh cinta; buat benda kesukaan suami bersama-sama.
.
"Abang jom lawan PES dengan saya!"
.
"Tak nak lah. Awak kalah nanti."
.
"Oh please lah, Fatiah ni okay."
.
"Berlagak sangat eh hahaha!"
.
Kalau itu kali pertama aku main game PES dengan suami, maka itu juga lah kali terakhir aku main PES dengan dia. Stress gila kena belasah kalah 12-0! Serius aku memang mengamuk gila hahahahahahaha.
.
"Abang dulu dok main kat UIA, kalau kalah mesti mengamuk jugak. Haritu sampai gaduh dengan kekawan sebab abang kalah."
.
"Entah pape lah awak ni." (Masa ni masih tensen lagi okay haha)
.
"Terima kasih sebab sudi main PES dengan abang. Awak dah buat abang makin jatuh cinta dengan awak."
.
I was like... Ehmmm okay fine. Blushing gila okay! Hahahahahaha. Pandai pulak dia mengayat aku time dok moody kalah PES ni LOL. Ada bakat nak jadi sweet talker ke suami aku ni? Angau sungguh aku dibuatnya! 😂
.
"Abang percaya tak kat saya pasal pagi tadi yang saya nampak sorang 'pakcik'?"
.
"Once abang dah kahwin dengan awak, abang mesti percaya awak lah sayang."
.
"Habis kenapa abang nampak macam tak percaya je?"
.
"Habis takkan lah awak nak abang pi marah pakcik tu."
.
"Ok." 😑
.
#umarfatiah
#husbandwife
#Alhamdulillah
#relationshipgoals
#umarfatiahlovestory
#CopyrightbyNurulfatiahmohdhatta

Happy Graduation my Lovely "Babon" Wife Azkia Nastiti, STP, M.Sc.
Alhamdulillah satu tahap telah dilewati dengan penuh perjuangan. Walaupun bentuk badan kaya Babon "induk ayam", tapi bangga bs jadi yg tercepat dan termuda di fakultas 😁Selanjutnya bsk kita semua bareng2 berjuang buat sambut kedatangan kakak ya, bismillah semuanya lancar. 😍👶🏻😍
Aamiinn..
.
.
.
#yogyakarta #ugm #universitasgajahmada #ugmjogja #graduation #master #ftp #sash #gradsash #instagram #instagood #happiness #family #husbandwife #love #latepost

Made my friend's teenager take this picture for us. Possibly scarred her for life... 😬🤷🏼‍♀️

Ngappp Smpai Abis..Biar kenyang😂😂😂
#HusbandWife

MOST RECENT

When Bae has too much fun on video chat to actually talk to you while you're on break at work. #aiden #girlfriendboyfriendspouse #husbandwife #iloveyou #guyswithglasses #transmenofig #instagay #queer

"...без пафоса масок, наверно именно так рождается любовь" #мужжена#бумажнаясвадьба#husbandwife

Happy Monday 💕
#mrmrsmalau #husbandwife #wefie

just us. just us all day. celebrating us. 🖤 happy six years to us @brandon_hjelseth_pnw!

Earring Collection Belgium Series
.
Genuine 925 Sterling Silver
Shining & sparkling diamond
Tahan karat
.
Best price : RM299
Free box free postage
.
.
Whatsapp ana
017-6450074
#jewellerymewah #925silver #jewelleryhighquality #earring #gift #anniversary #surprise #husbandwife #momdaughter #subangsilver #subangmewah #earringcollection #igsg #igbru #igkl #igsaudi #luxury #shopping #hijabers

Earring Collection Belgium Series
.
Genuine 925 Sterling Silver
Shining & sparkling diamond
Tahan karat
.
Best price : RM299
Free box free postage
.
.
Whatsapp ana
017-6450074
#jewellerymewah #925silver #jewelleryhighquality #earring #gift #anniversary #surprise #husbandwife #momdaughter #subangsilver #subangmewah #earringcollection #igsg #igbru #igkl #igsaudi #luxury #shopping #hijabers

Most Popular Instagram Hashtags