#hudhudbradahud

MOST RECENT

Merdeka promotion!
23/8/2017 sehingga 30/8/2017 πŸ‡²πŸ‡Ύβ€οΈπŸ‡²πŸ‡Ύβ€οΈ
_________________

Discount + Percuma Drop Proof Casing!

Lcd iPhone Original ✨
Battery iPhone Original ✨
Other parts iPhone Original ✨

Datang bersama promo code 'BradahudMerdeka' dan nikmati discount bersama free gift!
Free checking and consultation! 😱

_________________

Whatsapp us at;
019-7201505
016-3939858!

Location booth kami!
Kiosk no 10 De Centrum Mall, Jalan Ikram Kajang Malaysia
Google maps: 2Β°58'47.3"N 101Β°44'18.9"E
Waze: https://waze.to/lr/hw282gn7fb

Instagram, Twitter, Facebook: @bradahudstore πŸ‡²πŸ‡Ύβ€οΈ Majulah bradahud untuk negara, Merdeka! πŸ‡²πŸ‡Ύ @bradahudstore #bradahudstore #bradahudpowehhh #abampowehh #hudhudbradahud #brdhudsoljer #brosdevision #merdekapromo

Gigih customer ni tengok technician kita buat repairing utk iPhone dia πŸ™ˆ Face to face repairing available at @bradahudstore! Kalau tukar battery dgan lcd tu sepantas ⚑️technician kami boleh buat! 😏 "We Unmessed Your Messed Up iPhones" Whatsapp/Call admin: +6019-7201505 πŸ“± Instagram/twitter/facebook us at @bradahudstore #bradahudstore #bradahudpowehhh #abampowehh #hudhudbradahud #brdhudsoljer #repairiphonebangi #facetofacerepairing #repairiphonemalaysia #smartphonerepairing #brosdevision

Eyy korang! iPhone Gold/Space Grey 64gb readystock kat @bradahudstore and fyi, harga ktorg jauhhhh lagi murah dari authorised reseller. Why nak bayar lebih bila boleh dpt murah kan? Harga? Confirm mampu milik! βœ¨πŸ’ƒπŸ»πŸŽ‰ siap dapat free tempered glass and drop proof case lagi! Siapa cepat dia dapat 😌

Whatsapp/Call admin: +6019-7201505
Instagram/facebook/twitter: @bradahudstore #bradahudstore #brosdevision #brdhudsoljer #iphonebangi #iphonerepairing #iphonemurah #smartphonerepairing #hudhudbradahud #brosdevision

Weh, merecik hawau ni iPhone 6 dah keluar product red dgn matte black. Apa lagi jemput datang kedai sebelum habis! Better order dulu sebelum datang tau!! 😍

Whatsapp/Call admin: +6019-7201505 πŸ“± Instagram/twitter/facebook: @bradahudstore #bradahudstore #bradahud #bradahudpowehhh #abampowehh #hudhudbradahud #brdhudsoljer #iphonerepair #repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #iphonemurahbangi #brosdevision

Hi! Mana mana yg rasa bosan dengan phone korang or teringin nak tengok phone korang transform jadi iPhone model lain tu bolehlah tukar housing dengan @bradahudstore! Yg extraaaaaaanya, if tukar housing ke iPhone 7, rupa housing back camera korang pun akan nampak seakan iPhone 7. So mmg sexy lah phone korang lepas ni 😏 "We Unmessed Your Messed Up iPhones" Whatsapp/Call admin: +6019-7201505 πŸ“± Instagram/twitter/facebook: @bradahudstore #bradahudstore #bradahudpowehhh #abampowehh #hudhudbradahud #brdhudsoljer #housingiphone #housingiphonemalaysia #housingiphonebangi #repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #iPhoneMalaysia #smartphonerepairing #brosdevision

Nak lepak tapi tk bawa charger? Nak on call tapi takde battery? Nak waze jalan tapi battery drain? Jangan risauuuu sebab Bradahud Store ada powerbank baru!

Powerbank Original Pineng, siap ada cable iPhone and Android πŸ˜‰ and ktorg ada juga jual Powerbank Original Romoss, siap ada digital metre utk awak awak sekalian tengok percentage hehe. Warranty 1 tahun 😏 "We Unmess Your Messed Up iPhones" Whatsapp/Call admin: +6019-7201505 πŸ“± Instagram/twitter/facebook: @bradahudstore #bradahudstore #bradahudstore #bradahudpowehhh #abampowehh #hudhudbradahud #brdhudsoljer #iphonerepair #repairiphonebangi #repairiphone #repairiphonemalaysia #iphonebangi #smartphonerepairing #powerbankmurah #iPhoneMalaysia #brosdevision

Hi! iPhone rosak? Battery kembung/drain? Screen crack/tak boleh touch? Camera cannot focus/berhabuk? Nak selfie tapi camera rosak? Or power/volume/home button takboleh tekan? πŸ˜₯😭 Jangan sedih, jangan emo. Boleh Whatsapp or walk in terus! Booth kami buka seperti biasa dari 11 pagi till 9 malam, Isnin - Khamis! 😏 "We Unmessed Your Messed Up iPhones" Whatsapp/Call admin: +6019-7201505 πŸ“± Instagram/twitter/facebook: @bradahudstore #bradahudstore #bradahud #bradahudpowehhh #abampowehh #hudhudbradahud #brdhudsoljer #iphonerepair #repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #iphonemurahbangi #brosdevision

Harini kita akan cuci motherboard iPhone yang dah termasuk air! So korang kena dengar explanation daripada technician kami di @bradahudstore! Sapa ada masalah waterdamaged boleh terus datang kedai! InshaAllah dalam 2 jam siap ☺️ Whatsapp: +6019-7201505 😎

#bradahud #bradahudstore #bradahudpowehhh #abampowehh #hudhudbradahud #brdhudsoljer #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairing #repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #iphonebangi #iphonemurahbangi #smartphonerepairing #iPhoneMalaysia #brosdevision

Battery Kembung? Tukar battery cepat sebelum dia merosakkan LCD pulak mcm dalam gambar ni! Terus datang kedai untuk face to face repairing, siap dalam 5-30 minit bergantung kepada model 😎 "We Unmess Your Messed Up iPhones"

Semua barangan adalah original disertakan dgn 6 bulan dan 3 bulan warranty 😎

Whatsapp/Call admin: +6019-7201505 πŸ“±
Instagram/twitter/facebook: @bradahudstore
#bradahud #bradahudstore #bradahudpowehhh #abampowehh #hudhudbradahud #brdhudsoljer #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairing #repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #iphonebangi #iphonemurahbangi #smartphonerepairing #iPhoneMalaysia #brosdevision

iPhone jatuh pecah sampai phone separuh je boleh tengok? Customer terkejut dalam 30 minit dia tunggu dah tengok phone dia dah macam baru dah 😍

Service iPhone Face to Face repairing πŸ“±πŸ›  Malas nak tinggal phone lama lama sebab perlu gunakan iPhone anda secepat yang mungkin dan iPhone ada minor damaged sahaja? Walk in to our booth at De Centrum Iukl Bangi, kita repair iPhone anda dalam masa 20-30 minit 😎

Service yang disediakan:
Lcd Replacement
Battery Replacement
Home Button Replacement
Power and Volume Button Replacement
Camera Replacement
Charging port Replacement
Convert Housing
Accesories: Earpod, Cable, Adapter, Powerbank pun ada!
InshaAllah semua boleh β˜ΊοΈπŸ’― "We Unmess Your Messed Up iPhones"

Disertakan dgn 1 tahun, 6 bulan dan 3 bulan warranty 😎

Whatsapp/Call admin: +6019-7201505 πŸ“±
Instagram/twitter/facebook: @bradahudstore
#bradahud #bradahudstore #bradahudpowehhh #abampowehh #hudhudbradahud #brdhudsoljer #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairing #repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #iphonebangi #iphonemurahbangi #smartphonerepairing #upm #ukm #iukl #uniten #kptm #unikl #bangi #iPhoneMalaysia #brosdevision

Tempered glass FULL MATTE (anti-finger) iPhone 6 plus Drop Proof Gorilla Casing 😍

Lawa kan? Berminat? Mai order skrg! Besok boleh amik kat booth 😎 stok terhad tau πŸ’― "We Unmess Your Messed Up iPhones"

Disertakan dgn 1 tahun, 6 bulan dan 3 bulan warranty 😎

Whatsapp/Call admin: +6019-7201505 πŸ“±
Instagram/twitter/facebook: @bradahudstore
#bradahud #bradahudstore #bradahudpowehhh #abampowehh #hudhudbradahud #brdhudsoljer #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairing #repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #iphonebangi #iphonemurahbangi #smartphonerepairing #iPhoneMalaysia #brosdevision

Phone terjatuh pun apadahal! 😎 janji boleh hidup, screen tak pecah and still boleh hidup guna mcm biasa 😏 Sapa nak beli? Tapi yang ni bukan mcm drop proof sebelum ni, yg ni murah sikit kita bg hehe

Rm15 je! Apa lg dapatkan!
Whatsapp/Call admin: +6019-7201505 πŸ“±
Instagram/twitter/facebook: @bradahudstore
#bradahud #bradahudstore #bradahudpowehhh #abampowehh #hudhudbradahud #brdhudsoljer #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairing #repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #iphonebangi #iphonemurahbangi #smartphonerepairing #iPhoneMalaysia #brosdevision

Siapa nak Drop Proof Gorilla Casing? Tak banyak stok ada dan hanya ada iPhone 6 dan 7 sahaja 😎
iPhone 6 - RM33
iPhone 7 - RM38

Ramai tanya bila nak restock drop proof casing kan? Tunggu inshaAllah sampai kitaorang akan update kat Instagram dan Twitter ye! Stay tuned! 😍

Nak order?
Whatsapp/Call admin: +6019-7201505 πŸ“±
Instagram/twitter/facebook: @bradahudstore
#bradahud #bradahudstore #bradahudpowehhh #abampowehh #hudhudbradahud #brdhudsoljer #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairing #repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #iphonebangi #iphonemurahbangi #smartphonerepairing #iPhoneMalaysia #brosdevision

Siapa yan pakai iPhone 5 dgn iPhone 5s nak tukar ke Red Devil! Colour nak mcm product red jugak 😏

Whatsapp/Call admin: +6019-7201505 πŸ“±
Instagram/twitter/facebook: @bradahudstore "We unmess your messed up iPhones"

#bradahud #bradahudstore #bradahudpowehhh #abampowehh #hudhudbradahud #brdhudsoljer #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairing #smartphonerepairing #iPhoneMalaysia #brosdevision

Ouchhhhhh! 😭 kalau ada student yang phone macam ni, bawak student id datang booth kitaorg kita bg student price untuk korang 😎

Semua barangan adalah original disertakan dgn 6 bulan dan 3 bulan warranty.

Whatsapp/Call admin: +6019-7201505 πŸ“±
Instagram/twitter/facebook: @bradahudstore "We unmess your messed up iPhones"

#bradahud #bradahudstore #bradahudpowehhh #abampowehh #hudhudbradahud #brdhudsoljer #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairing #smartphonerepairing #iPhoneMalaysia #brosdevision

iPhone 7 Plus Product Red dah keluar kan? Tapi nak beli baru mcm kekurangan bajet? Kita ada penyelesaiannya!
Nak tukar Red ke Blue ke Grey ke Green ke semua ada! Yang paling popular mestilah Blackgold!
Whatsapp/Call admin: +6019-7201505 πŸ“±
Instagram/twitter/facebook: @bradahudstore "We unmess your messed up iPhones"

#bradahud #bradahudstore #bradahudpowehhh #abampowehh #hudhudbradahud #brdhudsoljer #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairing #smartphonerepairing #repairiphonebangi #iphonerepairmalaysia #tukarbodyiphone #tukarhousingiphone #converthousingiphone #convertbodyiphone #convertbodyiphonemalaysia #brosdevision

Sexy kan? Nak? Mai la booth, Powerbank original Romoss! 1 tahun warranty 😏 "We Unmess Your Messed Up iPhones"

Whatsapp/Call admin: +6019-7201505 πŸ“±
Instagram/twitter/facebook: @bradahudstore
#bradahud #bradahudstore #bradahudpowehhh #abampowehh #hudhudbradahud #brdhudsoljer #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairing #repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #iphonebangi #iphonemurahbangi #smartphonerepairing #powerbankmurah #iPhoneMalaysia #brosdevision

Harini kedai dah bukak! Technician pun ada ni! Korang nak tak powerbank original Romos 10kmah? Warranty setahun weh 😏harga? RM90 je, puas hati, kecik, sedap pegang and mudah dibawa kemana sahaja! Mai datang kedai! "We Unmess Your Messed Up
Whatsapp/Call admin: +6019-7201505 πŸ“±
Instagram/twitter/facebook: @bradahudstore
#bradahud #bradahudstore #bradahudpowehhh #abampowehh #hudhudbradahud #brdhudsoljer #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairing #repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #iphonebangi #iphonemurahbangi #smartphonerepairing #iPhoneMalaysia #brosdevision

Harini semua technician balik Malaysia! So besok kita dah start buka balik untuk repairing! Sapa nak repair phone mai la besok! Okay? Sapa pandai bodek dapat souvenir dari Japan hehe πŸ‡―πŸ‡΅πŸ™ˆ "We Unmess Your Messed Up iPhones"

Semua barangan adalah original disertakan dgn 6 bulan dan 3 bulan warranty 😎

Whatsapp/Call admin: +6019-7201505 πŸ“±
Instagram/twitter/facebook: @bradahudstore
#bradahud #bradahudstore #bradahudpowehhh #abampowehh #hudhudbradahud #brdhudsoljer #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairing #repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #iphonebangi #iphonemurahbangi #smartphonerepairing #iPhoneMalaysia #brosdevision

Bradahud storming Japan! Kalau ada sesapa ternampak geng bradahud kat Japan tegur tegur la ye!
Agak agak satu hari nanti mampu tak bradahudstore buka company kat japan? InshaAllah Aminn πŸ˜‚πŸ’― InshaAllah semua boleh β˜ΊοΈπŸ’― "We Unmess Your Messed Up iPhones"

Semua barangan adalah original disertakan dgn 6 bulan dan 3 bulan warranty 😎

Whatsapp/Call admin: +6019-7201505 πŸ“±
Instagram/twitter/facebook: @bradahudstore
#bradahud #bradahudstore #bradahudpowehhh #abampowehh #hudhudbradahud #brdhudsoljer #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairing #repairiphonebangi #repairiphonemalaysia #iphonebangi #iphonemurahbangi #smartphonerepairing #iPhoneMalaysia #brosdevision #hudintheraisingsun #esholsinnihon #japan

Most Popular Instagram Hashtags