#hudabeautylipsmatteshahalam

17 posts

TOP POSTS

Heyyyy, cantikkkk nyaaa warna ni! Gossip gurl, guys. Tinggal 1pc je ni, kita belum restock HUDA LIQUID MATTE lg tau, meh grab dulu yg ni kalau takmau tgu lama. 😍😍😍
.
.
Rm15 jaaa, tang mana mahai nya 😘
.
.

Whatsapp : +6010-792 5028 (TAPI sila tambah +6 dekat depan nombor dulu ye sebelum whatsapp, kalau tak, tak jumpa dekat whatsapp contact) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
#hudabeautylipsmatte #hudabeautyliquidmatte #hudabeautylipsmattemurah #hudabeautyliquidmattemurah #hudabeautylipsmatteshahalam #hudabeautyliquidmatteshahalam #hudabeautylipsmattecheras #hudabeautyliquidmattecheras #bazaarpaknil #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #ptplshahalam #msu #politeknikshahalam

Cantik tak colour2 dia? Mesti lah cantik, kan? Colour je cantik tapi material tak cantik buat apa? .
.
Eyyyyy siapa kata???? Material pun cantik sama mcm colour tau! Tak sticky, tak perlu tunggu depan kipas nak keringkan bibir, rasa ringannnnn je atas bibir. .
.
Tak perlu menipu dalam meniaga, meh try kalau tak percaya πŸ€—
.
.
RM15/pc (tak termasuk postage). Nak beli borong? Dialukan! Meh whatsapp, kami borak2 dkt sana ☺️
.
.

Whatsapp : +6010-792 5028 (TAPI sila tambah +6 dekat depan nombor dulu ye sebelum whatsapp, kalau tak, tak jumpa dekat whatsapp contact) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
#hudabeautylipsmatte #hudabeautyliquidmatte #hudabeautylipsmattemurah #hudabeautyliquidmattemurah #hudabeautylipsmatteshahalam #hudabeautyliquidmatteshahalam #hudabeautylipsmattecheras #hudabeautyliquidmattecheras #bazaarpaknil #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #ptplshahalam #msu #politeknikshahalam

Selamat pagi! Kami dah asingkan order customer semalam, lebih dari 10pcs terjual! Alhamdulillah~
.
.

Kalau sebelum ni TRENDSETTER jd pilihan kami, laa ni BOMBSHELL pula dtg menggoda! Lawa ka dakkkkk? 😍😍😍 .
.
Haa nak pantun sat! Pagi pagi dah pergi melaram, haih kami geram. πŸ˜‚πŸ˜‚β˜ΊοΈ
Mai whatsapp lekaih, serious ni laku mcm goreng pishang panas makan time hujan, phewwww~
.
.

Whatsapp : +6010-792 5028 (TAPI sila tambah +6 dekat depan nombor dulu ye sebelum whatsapp, kalau tak, tak jumpa dekat whatsapp contact) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
#hudabeautylipsmatte #hudabeautyliquidmatte #hudabeautylipsmattemurah #hudabeautyliquidmattemurah #hudabeautylipsmatteshahalam #hudabeautyliquidmatteshahalam #hudabeautylipsmattecheras #hudabeautyliquidmattecheras #bazaarpaknil #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #ptplshahalam #msu #politeknikshahalam

Kita dah restockkkkkkkkkk!!! .
.
Yg mana pernah whatsapp kami tanya psl lipstick ni haritu, whatsapp kami lg sekali noh? Takut kami terlepas pandang, tak dan nak asingkan pula. Hihi. .
.
Ohh, ada 1 lg code baru, BOMBSHELL! Mai order lekaih, kami dh bawak masuk byk ni, nanti habis tak sempat ampa nak order lagu mana? πŸ˜–
.
.
Lagi sekali kami habaq , HUDA BEAUTY hat ni TAK MELEKIT, SENANG UTK DIPAKAI TAK PERLU TUNGGU DEPAN KIPAS NAK KERINGKAN BIBIR. Mmg BEST kami tak tipu. Mai try!
.
.
Rm15 /pc. Nak borong? Meh whatsapp, kita borak sana. .
.

Whatsapp : +6010-792 5028 (TAPI sila tambah +6 dekat depan nombor dulu ye sebelum whatsapp, kalau tak, tak jumpa dekat whatsapp contact) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
#hudabeautylipsmatte #hudabeautyliquidmatte #hudabeautylipsmattemurah #hudabeautyliquidmattemurah #hudabeautylipsmatteshahalam #hudabeautyliquidmatteshahalam #hudabeautylipsmattecheras #hudabeautyliquidmattecheras #bazaarpaknil #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #ptplshahalam #msu #politeknikshahalam

Ingat tak berapa penuh masa mula2 kami bawak masuk stock HUDA BEAUTY ni? Minggu lepas, minggu ni tinggal ni ja! 😱😱😱😱 alhamdulillah!
.
.
Code Gossip Gurl tinggal sekotak! Siapa nak, meh grab cepat. .
.
Ini adalah Copy Ori ya, material hampir serupa dengan Ori, TAK MELEKIT, CEPAT KERING, apply balik lepas makan pun masih cantik tanpa bercapuk2. Kalau ada sesiapa yg pernah beli tp melekit2 mcm gam tu, faham2 la ye mcm mana gred nya 😜
.
.

#hudabeautylipsmatte #hudabeautyliquidmatte #hudabeautylipsmattemurah #hudabeautyliquidmattemurah #hudabeautylipsmatteshahalam #hudabeautyliquidmatteshahalam #hudabeautylipsmattecheras #hudabeautyliquidmattecheras #bazaarpaknil #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #ptplshahalam #msu #politeknikshahalam

Kita dah restockkkkkkkkkk!!! .
.
Yg mana pernah whatsapp kami tanya psl lipstick ni haritu, whatsapp kami lg sekali noh? Takut kami terlepas pandang, tak dan nak asingkan pula. Hihi. .
.
Ohh, ada 1 lg code baru, BOMBSHELL! Mai order lekaih, kami dh bawak masuk byk ni, nanti habis tak sempat ampa nak order lagu mana? πŸ˜–
.
.
Lagi sekali kami habaq , HUDA BEAUTY hat ni TAK MELEKIT, SENANG UTK DIPAKAI TAK PERLU TUNGGU DEPAN KIPAS NAK KERINGKAN BIBIR. Mmg BEST kami tak tipu. Mai try!
.
.
Rm15 /pc. Nak borong? Meh whatsapp, kita borak sana. .
.

Whatsapp : +6010-792 5028 (TAPI sila tambah +6 dekat depan nombor dulu ye sebelum whatsapp, kalau tak, tak jumpa dekat whatsapp contact) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
#hudabeautylipsmatte #hudabeautyliquidmatte #hudabeautylipsmattemurah #hudabeautyliquidmattemurah #hudabeautylipsmatteshahalam #hudabeautyliquidmatteshahalam #hudabeautylipsmattecheras #hudabeautyliquidmattecheras #bazaarpaknil #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #ptplshahalam #msu #politeknikshahalam

Heyyyyy, stock kami tinggal hat ni ja! 😍😍😍😍
.
.
Terima kasih byk, baru sat ni ada yg beli borong 10pcs. Yg mana nak beli retail tu, meh pilih lpstu terus whatsapp kami. Pasai ni ja tinggai. Siapa2 nak join post esok, meh whatsapp mlm ni, payment last pukul 10am esok pagi noh? Selamat malam!
.
.
1pc/ Rm15 (tak termasuk postage). Nak borong, mai whatsapp. .
.

Whatsapp : +6010-792 5028 (TAPI sila tambah +6 dekat depan nombor dulu ye sebelum whatsapp, kalau tak, tak jumpa dekat whatsapp contact) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
#hudabeautylipsmatte #hudabeautyliquidmatte #hudabeautylipsmattemurah #hudabeautyliquidmattemurah #hudabeautylipsmatteshahalam #hudabeautyliquidmatteshahalam #hudabeautylipsmattecheras #hudabeautyliquidmattecheras #bazaarpaknil #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #ptplshahalam #msu #politeknikshahalam

MOST RECENT

YAY PROMOTION!!!!!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ BUY 3 FREE 1!!!
.
.
.
HUDA BEAUTY LIQUID MATTE CLEARANCE STOCK, LADIES!
.
.
Kami dah tak jual lg HUDA BEAUTY ni lepasni, nak jual benda lain pula nanti. So kami nak buat promotion sampai licin!
.
.
1 pcs RM15
3 pcs RM47 + FREE 1pc, TERMASUK POSTAGE!!!!!
.
.
Whatsapp kami utk tanya stock yg tggal, cepat cepat cepat!
.
.

Whatsapp : +6010-792 5028 (TAPI sila tambah +6 dekat depan nombor dulu ye sebelum whatsapp, kalau tak, tak jumpa dekat whatsapp contact) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
#hudabeautylipsmatte #hudabeautyliquidmatte #hudabeautylipsmattemurah #hudabeautyliquidmattemurah #hudabeautylipsmatteshahalam #hudabeautyliquidmatteshahalam #hudabeautylipsmattecheras #hudabeautyliquidmattecheras #bazaarpaknil #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #ptplshahalam #msu #politeknikshahalam

Ada siapa2 nak join cod malam ni pukul 8:30pm? Mai whatsapp! Kita hangkut sekali stock HUDA BEAUTY LIQUID MATTE yg kami ada. Lepastu ampa pilih la depan mata. Mau? Whatsapp lekaih sebelum kami keluaq umah satgi.
.
.
Rm15/pc , minimum 2pcs ya sayang2! .
.

Whatsapp : +6010-792 5028 (TAPI sila tambah +6 dekat depan nombor dulu ye sebelum whatsapp, kalau tak, tak jumpa dekat whatsapp contact) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
#hudabeautylipsmatte #hudabeautyliquidmatte #hudabeautylipsmattemurah #hudabeautyliquidmattemurah #hudabeautylipsmatteshahalam #hudabeautyliquidmatteshahalam #hudabeautylipsmattecheras #hudabeautyliquidmattecheras #bazaarpaknil #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #ptplshahalam #msu #politeknikshahalam

Heyyyyy, stock kami tinggal hat ni ja! 😍😍😍😍
.
.
Terima kasih byk, baru sat ni ada yg beli borong 10pcs. Yg mana nak beli retail tu, meh pilih lpstu terus whatsapp kami. Pasai ni ja tinggai. Siapa2 nak join post esok, meh whatsapp mlm ni, payment last pukul 10am esok pagi noh? Selamat malam!
.
.
1pc/ Rm15 (tak termasuk postage). Nak borong, mai whatsapp. .
.

Whatsapp : +6010-792 5028 (TAPI sila tambah +6 dekat depan nombor dulu ye sebelum whatsapp, kalau tak, tak jumpa dekat whatsapp contact) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
#hudabeautylipsmatte #hudabeautyliquidmatte #hudabeautylipsmattemurah #hudabeautyliquidmattemurah #hudabeautylipsmatteshahalam #hudabeautyliquidmatteshahalam #hudabeautylipsmattecheras #hudabeautyliquidmattecheras #bazaarpaknil #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #ptplshahalam #msu #politeknikshahalam

Ada siapa2 perasan dak berapa byk yg kami bwk masuk semalam? Harini tinggai ni ja cek oi! Boleh tgk code mana yg ampa suka dri sini pasai ini ja yg tinggai. .
.
Rm15/pc, nak dptkan harga borong? Mai whatsapp kita borak dkt sana.
.
.

Whatsapp : +6010-792 5028 (TAPI sila tambah +6 dekat depan nombor dulu ye sebelum whatsapp, kalau tak, tak jumpa dekat whatsapp contact) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
#hudabeautylipsmatte #hudabeautyliquidmatte #hudabeautylipsmattemurah #hudabeautyliquidmattemurah #hudabeautylipsmatteshahalam #hudabeautyliquidmatteshahalam #hudabeautylipsmattecheras #hudabeautyliquidmattecheras #bazaarpaknil #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #ptplshahalam #msu #politeknikshahalam

Selamat pagi! Kami dah asingkan order customer semalam, lebih dari 10pcs terjual! Alhamdulillah~
.
.

Kalau sebelum ni TRENDSETTER jd pilihan kami, laa ni BOMBSHELL pula dtg menggoda! Lawa ka dakkkkk? 😍😍😍 .
.
Haa nak pantun sat! Pagi pagi dah pergi melaram, haih kami geram. πŸ˜‚πŸ˜‚β˜ΊοΈ
Mai whatsapp lekaih, serious ni laku mcm goreng pishang panas makan time hujan, phewwww~
.
.

Whatsapp : +6010-792 5028 (TAPI sila tambah +6 dekat depan nombor dulu ye sebelum whatsapp, kalau tak, tak jumpa dekat whatsapp contact) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
#hudabeautylipsmatte #hudabeautyliquidmatte #hudabeautylipsmattemurah #hudabeautyliquidmattemurah #hudabeautylipsmatteshahalam #hudabeautyliquidmatteshahalam #hudabeautylipsmattecheras #hudabeautyliquidmattecheras #bazaarpaknil #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #ptplshahalam #msu #politeknikshahalam

Cantik tak colour2 dia? Mesti lah cantik, kan? Colour je cantik tapi material tak cantik buat apa? .
.
Eyyyyy siapa kata???? Material pun cantik sama mcm colour tau! Tak sticky, tak perlu tunggu depan kipas nak keringkan bibir, rasa ringannnnn je atas bibir. .
.
Tak perlu menipu dalam meniaga, meh try kalau tak percaya πŸ€—
.
.
RM15/pc (tak termasuk postage). Nak beli borong? Dialukan! Meh whatsapp, kami borak2 dkt sana ☺️
.
.

Whatsapp : +6010-792 5028 (TAPI sila tambah +6 dekat depan nombor dulu ye sebelum whatsapp, kalau tak, tak jumpa dekat whatsapp contact) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
#hudabeautylipsmatte #hudabeautyliquidmatte #hudabeautylipsmattemurah #hudabeautyliquidmattemurah #hudabeautylipsmatteshahalam #hudabeautyliquidmatteshahalam #hudabeautylipsmattecheras #hudabeautyliquidmattecheras #bazaarpaknil #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #ptplshahalam #msu #politeknikshahalam

Kita dah restockkkkkkkkkk!!! .
.
Yg mana pernah whatsapp kami tanya psl lipstick ni haritu, whatsapp kami lg sekali noh? Takut kami terlepas pandang, tak dan nak asingkan pula. Hihi. .
.
Ohh, ada 1 lg code baru, BOMBSHELL! Mai order lekaih, kami dh bawak masuk byk ni, nanti habis tak sempat ampa nak order lagu mana? πŸ˜–
.
.
Lagi sekali kami habaq , HUDA BEAUTY hat ni TAK MELEKIT, SENANG UTK DIPAKAI TAK PERLU TUNGGU DEPAN KIPAS NAK KERINGKAN BIBIR. Mmg BEST kami tak tipu. Mai try!
.
.
Rm15 /pc. Nak borong? Meh whatsapp, kita borak sana. .
.

Whatsapp : +6010-792 5028 (TAPI sila tambah +6 dekat depan nombor dulu ye sebelum whatsapp, kalau tak, tak jumpa dekat whatsapp contact) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
#hudabeautylipsmatte #hudabeautyliquidmatte #hudabeautylipsmattemurah #hudabeautyliquidmattemurah #hudabeautylipsmatteshahalam #hudabeautyliquidmatteshahalam #hudabeautylipsmattecheras #hudabeautyliquidmattecheras #bazaarpaknil #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #ptplshahalam #msu #politeknikshahalam

Kita dah restockkkkkkkkkk!!! .
.
Yg mana pernah whatsapp kami tanya psl lipstick ni haritu, whatsapp kami lg sekali noh? Takut kami terlepas pandang, tak dan nak asingkan pula. Hihi. .
.
Ohh, ada 1 lg code baru, BOMBSHELL! Mai order lekaih, kami dh bawak masuk byk ni, nanti habis tak sempat ampa nak order lagu mana? πŸ˜–
.
.
Lagi sekali kami habaq , HUDA BEAUTY hat ni TAK MELEKIT, SENANG UTK DIPAKAI TAK PERLU TUNGGU DEPAN KIPAS NAK KERINGKAN BIBIR. Mmg BEST kami tak tipu. Mai try!
.
.
Rm15 /pc. Nak borong? Meh whatsapp, kita borak sana. .
.

Whatsapp : +6010-792 5028 (TAPI sila tambah +6 dekat depan nombor dulu ye sebelum whatsapp, kalau tak, tak jumpa dekat whatsapp contact) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
#hudabeautylipsmatte #hudabeautyliquidmatte #hudabeautylipsmattemurah #hudabeautyliquidmattemurah #hudabeautylipsmatteshahalam #hudabeautyliquidmatteshahalam #hudabeautylipsmattecheras #hudabeautyliquidmattecheras #bazaarpaknil #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #ptplshahalam #msu #politeknikshahalam

Heyyyy, cantikkkk nyaaa warna ni! Gossip gurl, guys. Tinggal 1pc je ni, kita belum restock HUDA LIQUID MATTE lg tau, meh grab dulu yg ni kalau takmau tgu lama. 😍😍😍
.
.
Rm15 jaaa, tang mana mahai nya 😘
.
.

Whatsapp : +6010-792 5028 (TAPI sila tambah +6 dekat depan nombor dulu ye sebelum whatsapp, kalau tak, tak jumpa dekat whatsapp contact) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
#hudabeautylipsmatte #hudabeautyliquidmatte #hudabeautylipsmattemurah #hudabeautyliquidmattemurah #hudabeautylipsmatteshahalam #hudabeautyliquidmatteshahalam #hudabeautylipsmattecheras #hudabeautyliquidmattecheras #bazaarpaknil #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #ptplshahalam #msu #politeknikshahalam

Gituuuuu, dia suka dgn code warna yg dia pilih! 😍😍😍
.
.
Kalau ada siapa2 nak try code famous , meh whatsapp. Ada lg 2 ja ni! Gossip gurl pun ada, tp tggai 1! Uishhhh 😱 mai whatsapp kaihhh
.
.

#hudabeautylipsmatte #hudabeautyliquidmatte #hudabeautylipsmattemurah #hudabeautyliquidmattemurah #hudabeautylipsmatteshahalam #hudabeautyliquidmatteshahalam #hudabeautylipsmattecheras #hudabeautyliquidmattecheras #bazaarpaknil #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #ptplshahalam #msu #politeknikshahalam

Ingat tak berapa penuh masa mula2 kami bawak masuk stock HUDA BEAUTY ni? Minggu lepas, minggu ni tinggal ni ja! 😱😱😱😱 alhamdulillah!
.
.
Code Gossip Gurl tinggal sekotak! Siapa nak, meh grab cepat. .
.
Ini adalah Copy Ori ya, material hampir serupa dengan Ori, TAK MELEKIT, CEPAT KERING, apply balik lepas makan pun masih cantik tanpa bercapuk2. Kalau ada sesiapa yg pernah beli tp melekit2 mcm gam tu, faham2 la ye mcm mana gred nya 😜
.
.

#hudabeautylipsmatte #hudabeautyliquidmatte #hudabeautylipsmattemurah #hudabeautyliquidmattemurah #hudabeautylipsmatteshahalam #hudabeautyliquidmatteshahalam #hudabeautylipsmattecheras #hudabeautyliquidmattecheras #bazaarpaknil #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #ptplshahalam #msu #politeknikshahalam

Most Popular Instagram Hashtags