[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#hsnz

4867 posts

TOP POSTS

Hepy nurses day semua! Smoga pkerjaan kita adalah satu ibadah..😊😊😍 salam jumaat..
#zamanstudentconkt
#hsnz
#nisfusyaaban

Tribute to urnyyyyy @murnihayati__ , just left HSNZ to Hosp Machang. Thank you so much urny for every seconds and moments we spent together, this farewell feels like high school all over again😢 and yes, I agreed for not having that lunch because goodbyes would be really hard. I'll miss everything about our years together including how telepathic we can be at reading our minds (especially dekat redzone! 😋) and how we can just have our meals and take turns on the bills. I'm not doubting at all that you'll be able to survive at your new place. Please take care of yourself (and the baby 🤗) ! Good luckkkkkk urnyyyyyyyyyyyyy #hsnz from #housemenship to #moship

Fantastic4. 🐊 #NgapSayot #HUSM #HSNZ #HospKmmn

@say_shazril Doktor paling kacak di Malaysia singgah gunting rambut di Barbershop kami. Tq doc. Next time datang lagi. #rd_barbershop #doktorkacak #hsnz

First time makan makanan hospital, boleh laaa tahan haha. 😊

#bukangambarsebenar
#keeperpatahtangan
#menghitungharioperate
#hsnz
#wad4ef

Smg ayah cepat sembuh. Doakan ayah mertua saya ☺️
#ayahmertuaku #hsnz

#hsnz
bersatu kita teguh

Kesabaran yg maha manjah dibutuhkan saat andah berkunjung ke rumah sakit. Saberrrr anda pastiehh dilayan ama suster dan juga dokter sebentar lagi. 😇 #hsnz #hsnzfeedback

11 June 2017 , 4:54pm
.
I've gained 5kg kot duk dlm wad ni. Hahahah
#rinduzamankurus
#hsnz
#malaysian
#syimizig

MOST RECENT

💢Assalamualaikum💢
. .
📣📣PERHATIAN📣📣 .
.
❗️❗️STOK LAKU KERAS❗️❗️ .
.
🛑PROMOSI PENGHABISAN STOK🛑 .
.
✅RUBBER STAMP MOUSE✅ .
.
📍Khas untuk warga kakitangan kerajaan dan swasta .
.
❌rubber stamp susah dibawa kemana sahaja❓
❌saiz yang besar❓ .
.
👍 kini dengan ada 💢"RUBBER STAMP MOUSE" 💢 .
.
✅mudah dibawa kemana sahaja
✅boleh letak dalam poket
✅saiz yang lebih kecil .
.
⚠️STOK TERHAD⚠️ .
.
☑️HANYA RM 2️⃣5️⃣ .
🔴SEBARANG PERTANYAAN .
http://www.wasup.my/60145091252

#rubberstampmurah #rubberstamp #hospitalkualaterengganu #hsnz #terengganukite #ganu #mudah #harga #hargabajet #gongkapas #terengganuonline #ganukita #nurse #doktorgigi #klinikhiliran

#hsnz
bersatu kita teguh

Jangan tak caya tau! Ternyata Elysian Booster Serum tidak seperti serum lain.

Sebab apa lah hari hari duk bercerita tentang Elysian Booster Serum ni?

Sedar tak sedar dah 2 tahun dipasaran. Tapi bukan produk viral tau. Elysian Booster Serum ni dikenali kerana banyak sangat feedback feedback pengguna yang dah berjaya. Tapi bukan tu je! Ramai yang berkongsi manfaat produk dari mulut ke mulut. Alhamdulillah.
Sebab tu kami memang wajibkan orang yang ada masalah kulit,supaya guna kan produk Elysian ni. Sekurang kurang BASIC SET. Kalau tak mampu. Guna Booster Serum pun dah boleh. Cuma kalau nak kesan terbaik. Memang kena guna full set lah kan?

Bagi kami matlamat kami bukan sekadar menjual produk Elysian. Tetapi membantu orang lain menyelesaikan masalah kulit mereka. Bukan sekadar menjual!

Pada tahun 2016, formulasi Liftonin® Xpert telah pun memenangi anugerah "BEST INGREDIENT AWARD" dan Liftonin® Xpert adalah salah satu bahan aktif dalam Serum Booster Elysian.

Maknanya, jika anda menggunakan Serum Booster Elysian beauty ni, anda telah menggunakan bahan terbaik untuk kulit anda. Dan pastinya kesan yang anda dapat pun, terbaik!

Yuols... Dengan kualiti dan produk bertaraf antarabangsa ni.. Hanya RM85 sahaja. Jangan tanya kami kenapa produk kualiti antarabangsa ni harga RM85 je? Selalu ratus ratus.

Jawapannya, bahan bahan mentah kami dari Switzerland. Tetapi kami dikilangkan di Malaysia. Bertaraf GMP dan Halal. Paling penting ada KKM. Jadi banyak kos import, export yang kami boleh kurangkan. Produk yang harga ratus ratus dikilangkan di luar negara dan memerlukan kos yang lebih untuk di bawa masuk ke Malaysia.
Kalau nak fefeling guna produk international. Nak rasa kesan yang WOW selepas resapan serum yang pertama dalam kulit anda, wajib dapatkan sebotol Elysian Booster Serum.

#elysianterengganu #hsnz #organicproduct #elysianboosterserum
#bestseller😍😍

. Hai guys. Tengok sis dapo.arkitek pun dah cuba cream puff @bakedbytia untuk petama kali. .
Cuba teka korang😱😱
.
Alhamdulilah kena dengan tekak.
.
@bakedbytia takut jugak sebab ye la, pembelinya pembuat kuih jugak. .
Takut ada yang tak kena ke apa kan.
.
Tapi guys! Alhamdulilah sangat sangat!! .
Korang apa lagi. Jom cuba cream puff @bakedbytia ni. Tak mahal melambung pun. Cuba dulu okey😉
.
✔️cukup lemak .
✔️tak manis sangat
.
✔️masih suam suam
.
✔️lembut
.
✔️inti banyak🤣
.
✔️murah! .
✔️pasti repeat guys!!
.
Mana nak jumpa semua ni dgn harga termurah rm 15 untuk 20pcs guyss!! .
👉🏻Rm15 /20pcs untuk cream puff biasa
.
👉🏻Rm23/20pcs untuk japanes cream puff
.
👉🏻Rm20/20pcs untuk combo cream puff(10 cream puff biasa. 10 japanes cream puff
. .
Ws 0139197057
Ws 0139197057
Ws 0139197057
.
.

#kualaterengganu #terengganu #ganu #uitm #umt #dapokontena #pantaibatuburuk #kualaterengganu #terengganu #ganu #uitm #umt #dapokontena #pantaibatuburukkualatrengganu #choctart #pavlova #creampuff #creampuffganu #hsnz #codterengganu #codkualaterengganu #uitmterengganu #aliffsatar #pulauperhentian #pulauredang #pulaukapas #masjidkristal

.
Done surprise delivery 🚗💨💨
.
Surprise dekat Bobby's kitchen pasir panjang. Surprise dari anak2 & isteri tersayang.
Meriah betul anak beranak berkumpul nak sambut birthday ayah 😍
Happy birthday to you 💐🎂🎊🎈
.
💥 Bouquet 💐
💥 Belon 🎈
💥 Kek 🎂
.
Nak surprisekan insan tersayang❓
Wassap 0139546596📱
.
*boleh by pos kecuali kek & belon*
.
Delivery terengganu only 🚗💨💨
Postage seluruh sm & ss 📮

#dataranaustin #umt #unisza #chocolategift #bukitpayung #surpriseterengganu #dataranshahbandar #tamantamadunislam #pantaibatuburuk #anniversary #marang #birthday #belon #kek #rose #uitmchendering #polisas #dapopata #dungun #kemaman #tatiuc #pahang #payabungasquare #lagoonkualaibai #anakterengganu #chendering #salamhospital #deliveryganu #hsnz #upsi

.
Done surprise delivery 🚗💨💨
.
Surprise dekat pantai batu buruk.
Incik suami dapat hadiah dari isteri tersayang 😍
Happy birthday to you 💐🎂🎊🎈
.
💥 Bouquet 💐
💥 Belon 🎈
.
Nak surprisekan insan tersayang❓
Wassap 0139546596📱
.
*boleh by pos kecuali kek & belon*
.
Delivery terengganu only 🚗💨💨
Postage seluruh sm & ss 📮

#dataranaustin #umt #unisza #chocolategift #bukitpayung #surpriseterengganu #dataranshahbandar #tamantamadunislam #pantaibatuburuk #anniversary #marang #birthday #belon #kek #rose #uitmchendering #polisas #dapopata #dungun #kemaman #tatiuc #pahang #payabungasquare #lagoonkualaibai #anakterengganu #chendering #salamhospital #deliveryganu #hsnz #upsi

.
Done surprise delivery 🚗💨💨
.
Surprise dekat hiliran.
Dapat hadiah dari someOne special 😍
Happy birthday to you 💐🎂🎊🎈
.
💥 Bouquet 💐
💥 Teddy Bear 🐻
.
Nak surprisekan insan tersayang❓
Wassap 0139546596📱
.
*boleh by pos kecuali kek & belon*
.
Delivery terengganu only 🚗💨💨
Postage seluruh sm & ss 📮

#dataranaustin #umt #unisza #chocolategift #bukitpayung #surpriseterengganu #dataranshahbandar #tamantamadunislam #pantaibatuburuk #anniversary #marang #birthday #belon #kek #rose #uitmchendering #polisas #dapopata #dungun #kemaman #tatiuc #pahang #payabungasquare #lagoonkualaibai #anakterengganu #chendering #salamhospital #deliveryganu #hsnz #upsi

.
Done surprise delivery 🚗💨💨
.
Surprise dekat majlis daerah hulu terengganu.
Dapat hadiah dari si misteri aka secret admire 😍 hakak ni dapat 2 surprise dalam sehari tau❗bertuah nye hakak. Hehe.
Happy birthday to you 💐🎂🎊🎈
.
💥 Bouquet 💐
💥 Belon 🎈
.
Nak surprisekan insan tersayang❓
Wassap 0139546596📱
.
*boleh by pos kecuali kek & belon*
.
Delivery terengganu only 🚗💨💨
Postage seluruh sm & ss 📮

#dataranaustin #umt #unisza #chocolategift #bukitpayung #surpriseterengganu #dataranshahbandar #tamantamadunislam #pantaibatuburuk #anniversary #marang #birthday #belon #kek #rose #uitmchendering #polisas #dapopata #dungun #kemaman #tatiuc #pahang #payabungasquare #lagoonkualaibai #anakterengganu #chendering #salamhospital #deliveryganu #hsnz #upsi

❗MEH CUBA SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏
.
Dengan BC CREAM
✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨
. ✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2
✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK
✔ SPF 50+
✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍
.
.
JOM CEPAT GRAB SPECIAL PRICE DENGAN SPECIAL GIFT 😍
.
COD?? JOM SHARE LOCATION ANDA 😃
.

WHATSAPP 013-4553384 (fast respon)
.
** Boleh walk in butik gadis kooky di dataran austin barisan happy home atas kedai kasut bee bee 😃 .
.
** Boleh juga walk in butik nurhana collection di mengabang telipot belakang unisza 😄

#dyxyterengganu 
#dyxybccreamfoundation 
#airizcosmetic 
#codkualaterengganu 
#gongbadak 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#marang 
#dataranaustin 
#kualanerus 
#muaterengganu 
#bazaarpaknil 
#UMT 
#UNISZA
#UPSI 
#kualaberang 
#teamfl
#bukitpayung 
#proton
#dyxyjohor
#dyxycosmeticsmalaysia 
#dyxykedah 
#dyxyselangor
#dyxypahang
#onlineshoppingmalaysia 
#igshopmalaysia 
#HSNZ
#ganu 
#pantaitimur 
#thrgegar

❗MEH CUBA SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏
.
Dengan BC CREAM
✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨
. ✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2
✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK
✔ SPF 50+
✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍
.
.
JOM CEPAT GRAB SPECIAL PRICE DENGAN SPECIAL GIFT 😍
.
COD?? JOM SHARE LOCATION ANDA 😃
.

WHATSAPP 013-4553384 (fast respon)
.
#dyxyterengganu 
#dyxybccreamfoundation 
#airizcosmetic 
#codkualaterengganu 
#gongbadak 
#kualaterengganu 
#terengganu 
#marang 
#dataranaustin 
#kualanerus 
#quputeh 
#bazaarpaknil 
#UMT 
#UNISZA
#UPSI 
#kualaberang 
#teamfl
#bukitpayung 
#proton
#dyxyjohor
#dyxycosmeticsmalaysia 
#dyxykedah 
#dyxyselangor
#dyxypahang
#onlineshoppingmalaysia 
#igshopmalaysia 
#HSNZ
#ganu 
#pantaitimur 
#thrgegar

First time makan makanan hospital, boleh laaa tahan haha. 😊

#bukangambarsebenar
#keeperpatahtangan
#menghitungharioperate
#hsnz
#wad4ef

Most Popular Instagram Hashtags