#hsc

MOST RECENT

BIAR BETUL NAMPAK KESAN DENGAN SATU BOTOL BS JE?!! 😱😱
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu @shalicioushq di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp 011-56664642 nowww to order ❤️
.
Jangan lupa like page kami PUTIHGEBU DENGAN SHALICIOUS☺
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose

KEPADA KAUM LELAKI YANG NAK SKIN LICIN XDE JERAWAT WAJIB CUBA!!
.
.
Sis faham korang pasti dah GIVE UP sebab dah banyak produk yang korang cuba tapi masih jugak tak bagi kesan pada kulit muka korang. Korang jangan risau #cshineskincare ni sesuai untuk SEMUA jenis masalah kulit! 😊 Yang penting korang kena rajin, konsisten dan sabar ye. Ni pakai tak smpai 5 hari dah give up. Hmm produk yang ade bahan kimia je pakai harini, esok dah putih 😪
.
Produk kecantikan CSHINE SKINCARE ni produk yang LULUS KKM!! 100% FREE CHEMICAL ☺ 3 items in one set. Ada soap, serum and booster! 🙅 no more cream melekit dekat muka. Sape kata tak pakai cream tak boleh putih flawless tanpa cela. Ramai dah berjaya tauu. Tak caya boleh tengok feedback2 yang dah di upload. Kalau ragu-ragu jugak boleh beli nanti sis akan guide korang smpai dapat skin yang uolls inginkan ☺
.
Jom cantik dengan produk yang selamat 😍 jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga diskaun ya. Untuk order boleh whatsapp +601156664642😇
.
Jom like page hq putihgebu dengan Shalicious .
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose

BIAR BETUL JERAWAT KT DAHI BOLEH HILANG DGN GUNA SOAP JER?!!
.
.
Sis faham korang pasti dah GIVE UP sebab dah banyak produk yang korang cuba tapi masih jugak tak bagi kesan pada kulit muka korang. Korang jangan risau #cshineskincare ni sesuai untuk SEMUA jenis masalah kulit! 😊 Yang penting korang kena rajin, konsisten dan sabar ye. Ni pakai tak smpai 5 hari dah give up. Hmm produk yang ade bahan kimia je pakai harini, esok dah putih 😪
.
Produk kecantikan CSHINE SKINCARE ni produk yang LULUS KKM!! 100% FREE CHEMICAL ☺ 3 items in one set. Ada soap, serum and booster! 🙅 no more cream melekit dekat muka. Sape kata tak pakai cream tak boleh putih flawless tanpa cela. Ramai dah berjaya tauu. Tak caya boleh tengok feedback2 yang dah di upload. Kalau ragu-ragu jugak boleh beli nanti sis akan guide korang smpai dapat skin yang uolls inginkan ☺
.
Jom cantik dengan produk yang selamat 😍 jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga diskaun ya. Untuk order boleh whatsapp +601156664642😇
.
Jom like page hq putihgebu dengan Shalicious .
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose

MACAM TAK PERCAYA MUKA SY DAH HAMPIR SEMBUH. WAJIB TRY CONFERM TAK MENYESAL!!
.
.
Sis faham korang pasti dah GIVE UP sebab dah banyak produk yang korang cuba tapi masih jugak tak bagi kesan pada kulit muka korang. Korang jangan risau #cshineskincare ni sesuai untuk SEMUA jenis masalah kulit! 😊 Yang penting korang kena rajin, konsisten dan sabar ye. Ni pakai tak smpai 5 hari dah give up. Hmm produk yang ade bahan kimia je pakai harini, esok dah putih 😪
.
Produk kecantikan CSHINE SKINCARE ni produk yang LULUS KKM!! 100% FREE CHEMICAL ☺ 3 items in one set. Ada soap, serum and booster! 🙅 no more cream melekit dekat muka. Sape kata tak pakai cream tak boleh putih flawless tanpa cela. Ramai dah berjaya tauu. Tak caya boleh tengok feedback2 yang dah di upload. Kalau ragu-ragu jugak boleh beli nanti sis akan guide korang smpai dapat skin yang uolls inginkan ☺
.
Jom cantik dengan produk yang selamat 😍 jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga diskaun ya. Untuk order boleh whatsapp +601156664642😇
.
Jom like page hq putihgebu dengan Shalicious .
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose

・
・
#発達障害 で敏感な人
# HSP で敏感な人
・
両者は違うけれど
・
人一倍、敏感も悪くない
・
なぜなら
・
小さな優しさ
・
小さな感動に出会えるから
・
・
#子育て#子育て論#自閉症#過敏#感覚過敏#敏感#hsc#子供#障害#障害児#障害児子育て#子育てママ#感動#気付き#マインドフルネス#瞑想

SEMINGGU JE DAH NAMPAK PERUBAHAN 😊❤️
.
Haaa kan sis dah kata. Memang berkesan. Yang penting uols kena rajin consume dan minum air masak atau air kosong atau air putih. Bukan kulit saja yang cantik uols... rambut pon cepat panjang dan period pain pon hilang. Ni sis cakap berdasarkan pengalaman sis yaaa 😊
.
KULIT CANTIK, RAMBUT CEPAT PANJANG DAN TIADA LAGI SENGGUGUT 💪🏻💪🏻💪🏻
.
.
Jom whatsapp 0199277801. Kita akan guide uols sampai jadi. Nak tanya tanya dulu pon boleh 🌸🌸🌸
.
❤️ Muahhh!
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose

JOM UBAH DIRI SENDIRI SEBELUM TERLAMBAT 💖✨
.
Sayang sayang, kalau diri cantik, banyak peluang yang akan datang tau? Contohnya peluang kerja ❤️ Sebab sekarang ni orang yang pandai ramai, yang cantik pon ramai. Tapi, yang cantik dan pandai ramai tak? Awak boleh jadi salah sorang yang pandai dan cantik. Meh whatsapp sis, sis akan guide sampai awak cantik. Gittew ❤️✨
.
Jom whatsapp 0199277801. Kita akan guide uols sampai putih melepak. Nak tanya tanya dulu pon boleh 🌸🌸🌸
.
❤️ Muahhh!
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose

HAPPY CUSTOMER FEEDBACK 😍😍🤗 AFTER CONSUMING 🍑HELLO PEACH, PLEASE! 🍑🔊🔊🔊 .
Uollss tak jealous ke sis ni dah otw nak lawa ?? 😋😋 jom purchase cepat sebelum terlambat 😱
.
Jangan nnti uolls gigit jari sambil menangis dekat tepi bucu katil pula ye sbb stock dkt sis dah habis 😘
.
☘PRICE;
🍑RM 89 / BOX🍑
.
💦POSTAGE; rm 9 sm, rm12 ss
.
So sis nk beli berapa? 2 ke 3? 😊
.
🍑HELLO PEACH, PLEASE ! 🍑
originally from LOVELIEE hq by Asyalliee
.
Open for ORDER 🤗
CEPAT BOOKING BEFORE STOCK LICIN 🔊 .
Cod area 💞RAWANG, 💞KUNDANG, 💞KUANG, 💞BATU ARANG, 💞IJOK, 💞SUNGAI BULOH, 💞SELAYANG, 💞GOMBAK, and 💞postage ke seluruh malaysia. ❣Uolss akan dpt freegift yg super best tau 😘
.
📲011-24001356
📲011-24001356
.
#LUVliees #LUVBabes #hellopeachplease #codrawang #asyalliee #lovelieehellopeachplease
#quputeh #naksihat #nakcantik
#boosterwhitening #nakflawless #nakgebu
#ubatputih #kulitputih  #abanglongfadil2 #titiancinta#zulariffin #tiamosweetheart
#neelofa #bellezacollagen #bellezamurah #serummurah #vitamincroseship #magandaglow #dianzvitamin
#lofattah #hsc #fattzura #ramenchallenge

Within the environment it is trapped in, it can not fully grow. Choosing where you want to be and exactly what you want to do can open up many new doors. Stressing about multiple subjects you have to take is outdated. Classes only represent one learning style. Realise that everyone learns and grows differently. For some this may be a mansion but for it, it is a cage #changetheeducationsystem #education #studentlife #mentalhealth #hsc #creativemind #creative #art #drawing #students #cage #tree #emotionalwellness #abstract #depression #trapped #change #onedaysoon #changethefuture #suffocation #socialanxiety #freedom #makeyourownpath #penandpencil #highschool #help #celebratedifferences #different #unique #everyoneisdifferent

BEAUTY SECRET MAMPU KERINGKAN KUDIS 💖
.
Bukan sahaja jerawat di muka yang hilang, tapi kudis di bahagian lain seperti badan dan tangan pon boleh sembuh tau uols ❤️
.
Hanya kemam sesudu/dua sudu pagi sebelum breakfast dan sesudu/dua sudu sebelum tidur malam ✨ Bangun esok tengok kudis dah makin kering. 2, 3 hari lepastu makin mengecut dah poof! Hilang 😍 Parut hitam yang tinggal akan hilang kalau sayang sayang teruskan consume Beauty Secret ni ❤️❤️❤️
.
Best ke best sayang sayang? Hihi
.
.
Jom whatsapp 0199277801. Kita akan guide uols sampai putih melepak. Nak tanya tanya dulu pon boleh 🌸🌸🌸
.
❤️ Muahhh!
.
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose

Some of our students enjoying the break between classes on our campus. Remember to take some time off, get some fresh air & spend time with friends whenever you’re feeling overwhelmed 🌱☀️
.
.
.
.
#sunshine #fitness #sport #pingpong #hsc #studying #studygram #student #friends #environment #studyblr #relaxation #selfcare #nature #campus

NAK PUTIH SELURUH TUBUH ??
.
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. .
Whatsapp 011-11148934 nowww to order ❤️
. .

#agentmuar #beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose

KEPADA SEMUA KAUM LELAKI KAT LUAR SANA YANG NAK JAGA KULIT WAJIB CUBA! .
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu @shalicioushq di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp 0196526913 nowww to order ❤️
. .
#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose

After #Hsc...)Bom2(

+++ HEIMSPIELSAMSTAG ZUM SAISONENDSPURT 🏃‍♀️+++ Zwei Spiele unserer Damenteams finden heut ab 16 Uhr vor dem heimischen Publikum statt. Dabei bestreitet unsere 2. Damen auch ihr letztes reguläres Heimspiel in dieser Saison gegen die Damen des SV Arminia Hannover und freut sich somit noch einmal ganz besonders über eure Unterstützung. ☺👏
Im Anschluss spielt unsere 1. Damen gegen die Damen der HG Rosdorf-Grone.
Also ➡️ Samstag ab 🕓 ist Heimspieltag 💪🥁 Wir freuen uns auf euch! 😊 ❗Das Spiel der 3. Damen wurde abgesagt❗
#endlichwochenende #endlichhandball #saisonendspurt #letztesheimspiel #hsc #hannover

KEPADA SEMUA KAUM LELAKI KAT LUAR SANA YANG NAK JAGA KULIT WAJIB CUBA! .
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu #shaliciousbeautysecret di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp +60136085341 nowww to order ❤️ .

#beautysecretshalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shalicioushq
#shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #shaliciousindonesia #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #hsc #hscmendoniaaaaa #fattzura #uqashasenrose

Most Popular Instagram Hashtags