#hotwax

32112 posts

TOP POSTS

The Hot Wax Enamel Pin... Compatible with any leather jacket,backpack or guitar strap... be the coolest kid on the block. Available now only $7, every 7" record on our site has the option to add one and save $1. (our site link is on our profile) #greenwayrecords #hotwax #warpedtoshit

30 min hand massages and two days off a week sometimes isn't enough 😩. I need to change my profession before my hands fall off lol #HandMassage #HotWax #HairStylistProblems

Step By Step Guide, as seen in this video clip: Underarm wax using Waxperts Rosie Pearl Hot Wax:

1.) Apply Waxperts Cleanser
2.) Apply Waxperts Pre-Wax Oil. Tissue off any excess.
3.) Apply Rosie Pearl Hot Wax with firm pressure.
4.) Removal.
5.) Re-cleanse to soothe and cool skin.
6.) Apply Waxperts After-Wax Oil.
NOTE: Remember to reapply Waxperts Pre-Wax Oil throughout the treatment when needed to protect your clients skin.
Total treatment time for this video clip: 3:14mins

Rosie Pearl is the perfect Hot Wax for advanced Waxperts, for use on finer & lighter hair growth:
• Super thin.
• Extra flexible.
• Sets instantly.
• Cuts down on treatment time.
• Uses less product.
• Generates more revenue.

Advanced Rosie Pearl Waxing Course available now in the Waxperts Academy.
☎️ 01-2140077
📧 training@waxpertswax.com
#Waxperts #Waxing #RosiePearl #HotWax #Advanced #Experienced

なぜ骨折して滑らない俺が
兄の板をワックスかけないと
いけないのだろうか…
しかも、兄滑らないのに
#snowbord#November#liver
#hotwax#なぜこの時期に

@melaniemarriseyebrowstylist 's tinting technique leave you with beautiful, full eyebrows. #browgoals #insiderbeauty

We needed to remember our set for tonight at @kutx #studio1A at 8pm so we wrote it on out drummer. #protip #pro #hotwax

MOST RECENT

👆👆 Tu founder kami 😊😊 Cik Ain 😙😙💓💓
.
Jangan takut bertukar pada Norah. Tak cuba tak tahu keseronokan dia. 😉
.
Dapatkan Norah hari ini.
.
🔹380g Norah Hot/Cold wax
🔹12 washable cotton strips
🔹2 big wooden sticks
🔹2 small wooden sticks
🔹1 simple manual instruction .
.
🔸1 bottle RM 35
🔸Twin pack RM 70
🔸 3 bottle RM 100 ✔
.
📦 Pos SETIAP HARI ✌
.
.
🌻🌻🌻DM / Whatsapp di talian 📲 011 242 86 242
🌻🌻🌻DM / Whatsapp di talian 📲 011 242 86 242
🌻🌻🌻DM / Whatsapp di talian 📲 011 242 86 242
.
🌸#nbcodpandanjaya
🌸#nbcodshamelin
🌸#nbcodtescoampang
🌸#nbcodpandanindah
🌸#nbcodampang
🌸#nbcodraub
🌸dan lain lain
.
.
#Norahnewlook #norahfact #norahhairremoval #norahwax #organicwax #terapiinstagram
#organichairremoval #nbcod #2017 #newyear #kualalumpur #ampang #sayajual #igshopmalaysia #sisjual #pandanjaya #pandanindah #kptm #cict #agentwanted #agenneeded #agendiperlukan #hotwax #coldwax
.
❗BERHATI HATI DENGAN ^FAKE NORAH^❗

How long does your hair growth need to be for waxing? The optimum length is a grain of rice which is around 1/4 inch #waxlove #waxaddict #wax #waxing #waxperts #waxexpert #waxspecialist #hotwax #stripwax #brazilian #hollywood #intimatewaxing #archangelsbeauty #middlewich #cheshire

@swaxy_waxing - .
LESS RM5
LESS RM5
LESS RM5
LESS RM5
LESS RM5
LESS RM5
.
Cepat grab sebab kalau sales GERENTI peminat tegar SWAXY akan beli 2-3 botol terus buat stok. DANNNN kami limitkan untuk 300 kits sahaja tau 😏😏😏 Siapa cepat dia dapat 🤗🤗🤗 Whatsapp 0135270572 to secure yours 😚😚😚
.
Delivery is Monday ! 📦
Dapatkan swaxy sekarang whatsapp .
📲 0135270572 @ 01119121740

#waxingmurah #waxingborong #waxing #hair_removal #organic_hair_removal #organicwax #waxmalaysia #hotwax #sexy #penghilangbulu #cabutbulu #swaxy #swaxy_waxing #tutorial_swaxywax

Hi dear, boleh juga dapatkan Norah wax di @milliondollarbabyempire tau 💐💋
.
#Repost @milliondollarbabyempire with @repostapp
・・・
hi korang!!!selamat hari rabu!!!! hari ni dah 22 hb! sikit hari aje lagi gaji! dah ada bucket list nak beli apa??? tambahkan koleksi kecantikan anda? jom visit @milliondollarbabyempire @milliondollarbabyempire @milliondollarbabyempire dan @prettybyayra @prettybyayra @prettybyayra untuk kecantikan luar dan dalam! harga semua mampu milik! 💋💋💋💋💋💋 rasanya nak kasi freegift lagi lah... tapi masih difikirkan apa yg menarik untuk anda semua! stay tuned wif @milliondollarbabyempire dan @prettybyayra !
.
#NorahWax #organichairremoval #waxing #hotwax #coldwax #twinpack #noshave #nbcodipoh #nbcodgreentown #nbcodgunungrapat #nbcodklebang #nbcodkualakangsar #nbcodmanjung #nbcodstation18

Started doing some work and ended up finding a new friend. Detail and over all shot of a new encaustic piece 12x12 "Red".

Berhentilah shaving dan beralih lah ke Norah.
.
.
.
Tahu tak kenapa? Sebab dengan waxing by #norahorganichairremoval , ia mampu mencabut bulu hingga ke akar, dan melampatkan pertumbuhan semula bulu 💪🏼
.
.
Kalau shaving, harini shave esok dah tumbuh balik. Penat tau 🤗
#norahwaxjb #removalhairjb #removalhair #waxjb #nbcodlarkin #nbcodutm #nbcodtamanuniversiti #nbcodpulai #nbcodjb #hotwax #sayajualmurah #homespa #coldwax

Excited for this weekend at @durham_arts and our Master Class, Mar 18-24! Grab your seat soon!
. . .
#encaustic #encausticart #encausticpainting #collage #mixedmedia #waxart #instart #hotwax #beeswax #artsnc #ncarts #durhamnc #durhamarts

3 langkah mudah menggunakan Norah hot wax anda 😍😍
.
3 step sahaja! SAPU. TEKAN. TARIK! Mudahkan?
Selamat berNORAH ! 😍
.
once mine. NOW YOURS.
Whatsapp👉 016-6554864
Because we care!
Your wax pro,
TRIOSISTA
#ReviewNorahHairRemoval #OrganicHairRemoval #NorahHairRemoval #Norahorganichairremoval #organicwax #norahwax #norahwaxmurah #norahwaxshahalam #norahnewlook #norahday #norahfact #hotwax #coldwax #brazilianwax #waxing #plucking #homespa #bakalpengantin #bazaronline #terlajaklaris #nakcantik #sayajual #sayajualwax #nbcodshahalam #nbcodselangor #shahalamresident

レトロなアイロン買いました。
いま話題の東芝製です👍
ステンレスのスチームの穴無しは貴重かな?
スノーボードにホットワックスしたいと思います。
#snowsurf
#hotwax
#ホットワックス
#メンテナンス
#昭和
#レトロ

なぜ骨折して滑らない俺が
兄の板をワックスかけないと
いけないのだろうか…
しかも、兄滑らないのに
#snowbord#November#liver
#hotwax#なぜこの時期に

HOT OR COLD YA😗😚😚Jom dapatkan Twin Pack Norah yang mengandungi 1 botol Norah Hot Wax & 1 botol Norah Cold Wax dengan harga ISTIMEWA!!
.
WHATSAPP "TWIN ISTIMEWA" TO 010.630.3999
.
Hot Wax untuk kegunaan anda di rumah bersama yang tersayang, manakala Cold Wax pula untuk kegunaan anda di luar rumah. Khususnya semasa travel! 😍
.
Xperlu tunggu lagi.. cepat-cepat😉😉
.
DM/Whatsapp 010.630.3999
.
#organicwaxmalaysia #sayajual #sayajualhairremoval #organichairremoval #buangbulumurah #buangbulu #agentsneeded #NorahHairRemoval #norahwax #brazillianwax #bridestobe #threading #hotwax #coldwax #waxmurah #plucking #hairless #bakalpengantin #upm #uitmshahalam #msu #ucsi

.
Pink Gradation + Gritter💖💕
. .
【Promotion】(until this month)
✔️Eyelash Extentions 650b〜
✔️Polish Color Manicure 150b〜
✔️Gel Color Manicure 250b〜
✔️Waxing all 20%off

☎︎095-4201360
LINE : saltystudio.phuket
🕘12.00-20.00

.
Thank you for coming✨ We hope you have a good trip in Japan😊❄️
.
🔹โปรโมชั้นใหม่🔹
ต่อขนตา 120 เส้น 650.-
ต่อแบบไม่จำกัดเส้น 800.-
อุปกรณ์ที่ใช้มีคุณภาพสูง ปลอดภัย ได้มาตรฐาน (นำเข้าจากญี่ปุ่นทั้งหมด) ・

🔸Februaly promotion🔸
Eyelash extentions up to 120lashes 650.-
More that 120lashes 800.-

☎︎095-4201360
LINE : saltystudio.phuket
🕘12.00-20.00

Soalan famous amous yg orang selalu tanya kat eqa.. private part boleh ke?
.
.
Boleh sayang2 ku sekalian.. 1 badan boleh.. 👍 nanti jadi macam anak patung 🙊🙊🙈🙈
.
Licin gebu kulit dari atas sampai bawah.. 😅😅
.
.
《KELEBIHAN SUNKISSED WAX》
.
🔥1.Mencabut bulu roma hingga ke akar umbi.
.
🔥2.Melambatkan pertumbuhan bulu roma. Sebab dah dicabut dengan akar.
.
🔥3.Bulu yang tumbuh akan menjadi lebih nipis dan halus.
.
🔥4.Kulit yang telah di wax akan nampak lebih gebu dan licin.
.
🔥5.Tiada lagi KETIAK HITAM kesan dari bercukur dgn pisau cukur yang tajam.
.
Harga Sebotol 400g ( hot & cold )
➡Rm20
➡Postage sm rm8, ss rm13
➡Postage 2-6 botol sm rm11, ss rm17

Harga Sebotol 600g ( hot sahaja )
➡Rm30
➡Postage sm rm8, ss rm13
.
📲Whatsapp 019-5954828
📲Whatsapp 019-5954828
📲Whatsapp 019-5954828
.
.
.
#waxingmurah
#rm20
#Wax
#SunkissedWax
#HairRemoval
#WaxMurah
#PencabutBulu
#PenanggalBulu
#CabutBulu
#HotWax
#ColdWax
#SayaJualWaxMurah

Size besar pun ada tau untuk Hot Wax.. So yg dah biasa guna dan berpuas hati tu boleh la repeat order yg besar pulak.. Lagi jimat kan.. atau ada yg beli share dgn kawan2 atau family nak guna sekali.. boleh lah terus grab yg besar ni. 😍
.
.
Yg baru nak cuba2 tu.. okay jer kalau nak beli yg kecik dulu..
.
.
《KELEBIHAN SUNKISSED WAX》
.
🔥1.Mencabut bulu roma hingga ke akar umbi.
.
🔥2.Melambatkan pertumbuhan bulu roma. Sebab dah dicabut dengan akar.
.
🔥3.Bulu yang tumbuh akan menjadi lebih nipis dan halus.
.
🔥4.Kulit yang telah di wax akan nampak lebih gebu dan licin.
.
🔥5.Tiada lagi KETIAK HITAM kesan dari bercukur dgn pisau cukur yang tajam.
.
Harga Sebotol 400g ( hot & cold )
➡Rm20
➡Postage sm rm8, ss rm13
➡Postage 2-6 botol sm rm11, ss rm17

Harga Sebotol 600g ( hot sahaja )
➡Rm30
➡Postage sm rm8, ss rm13
.
📲Whatsapp 019-5954828
📲Whatsapp 019-5954828
📲Whatsapp 019-5954828
.
.
.
#waxingmurah
#rm20
#Wax
#SunkissedWax
#HairRemoval
#WaxMurah
#PencabutBulu
#PenanggalBulu
#CabutBulu
#HotWax
#ColdWax
#SayaJualWaxMurah

Tak sakit pun wax ni.. perasaan korang jer yg melebih2 sangat 😜 belum cuba belum tahu kan.. dah cupa pasti jatuh hati 😍😍😍
.
.
.
《KELEBIHAN SUNKISSED WAX》
.
🔥1.Mencabut bulu roma hingga ke akar umbi.
.
🔥2.Melambatkan pertumbuhan bulu roma. Sebab dah dicabut dengan akar.
.
🔥3.Bulu yang tumbuh akan menjadi lebih nipis dan halus.
.
🔥4.Kulit yang telah di wax akan nampak lebih gebu dan licin.
.
🔥5.Tiada lagi KETIAK HITAM kesan dari bercukur dgn pisau cukur yang tajam.
.
Harga Sebotol 400g ( hot & cold )
➡Rm20
➡Postage sm rm8, ss rm13
➡Postage 2-6 botol sm rm11, ss rm17

Harga Sebotol 600g ( hot sahaja )
➡Rm30
➡Postage sm rm8, ss rm13
.
📲Whatsapp 019-5954828
📲Whatsapp 019-5954828
📲Whatsapp 019-5954828
.
.
.
#waxingmurah
#rm20
#Wax
#SunkissedWax
#HairRemoval
#WaxMurah
#PencabutBulu
#PenanggalBulu
#CabutBulu
#HotWax
#ColdWax
#SayaJualWaxMurah

Applying some speed at speed!! 53/365

#techlife #waxyourstick #waxninja