#hotnorah

1458 posts

TOP POSTS

tak cuba tak tahu.... dh cuba..pasti nk buat lagi..
.........
ramai yg grab twinpack norah,..sbb nk try dedua norah.. --->rasa nk buat home spa pada hujung minggu..guna #hotnorah... --->bila nk cepat n tetiba nk travel..tp bulu ketiak panjang..boleh guna #coldwax..
........
mcm mna nk order???mehh tgok bawah... . ๐Ÿ› OUR PRICE : .
.
TWIN PACK : 1 HOT + 1 COLD WAX :
RM80 INCLUDE POSTAGE !!
.
.
๐Ÿ’ฐ1 botol RM35
๐Ÿ’ฐ2 botol RM70
๐Ÿ’ฐ3 botol RM105
.
.
Sabah & Sarawak :
๐Ÿ’ฐ1 botol RM40
๐Ÿ’ฐ2 botol RM80
๐Ÿ’ฐ3 botol RM120
.
.
Postage : ADD
Semenanjung
๐Ÿ“ฎ1 botol RM8
๐Ÿ“ฎ2 botol RM10
๐Ÿ“ฎ3 botol RM12
.
.
Sabah & Sarawak
๐Ÿ“ฎ1 botol RM12
๐Ÿ“ฎ2 botol RM17
๐Ÿ“ฎ3 botol RM20
.
.
IMPORTANT/PENTING:
Once u have made the payment, PLEASE msg us in this format to 014-6309677
๐Ÿ˜
.
Name:
Address:
Contact num:
Total payment made:
Time&date of payment (snap resit)
Type of wax :
.
.

5 000 stok Norah ready untuk terbang ke Sabah pula harini. โœˆ๏ธ Semalam ke Sarawak, today ke Sabah pula. Alhamdulillah. .
.
Ada tak orang-orang Sabah kat sini ? Lambai sikit. ๐Ÿ˜ŠNorah tak sabar nak jumpa anda โ˜บ๏ธ
.
.
Yang berminat nak dapatkan Norah, jangan lupa layari laman web kami www.norah.com.my ye, ada promo sempena hari ulang tahun kelima Norah. Rm25 sahaja! ๐Ÿ˜
.
.
#Norah
#NorahWax
#HotNorah
#ColdNorah
#Waxing
#OrganicWax
#NorahNewLook
#OrganicHairRemoval
#NorahOrganicHairRemoval
#AndaGunaNorah
#SayaGunaNorah

[HOT NORAH]

This is my all time favourite ๐Ÿ’•

Sejak dulu sampai sekarang memang suka guna Hot Norah sebab boleh feeling2 macam dekat spa ๐Ÿ™ˆ
.
Wannur biasanya akan panaskan Hot Norah dalam water heater, sambil tunggu dia cair, sediakan kain kapas, spatula dan bedak siap2 ๐Ÿ˜„
.
Bila wax dah ready, rasa syok je bila suhu dia suam2 macam tu terus sapu, tekan dan tarik ๐Ÿ˜†
.
Yang menarik pasal Hot Norah ni, boleh guna kat semua tempat dan kesan dia sangat optimum (habis licin bulu tebal ke, nipis ke, semua dia tarik ๐Ÿ˜ฑ)
.
1 jar = RM 35
Dah boleh rasa macam kat spa kotttt. Tak payah pergi waxing dekat spa yang caj ratus2 tu dah ๐Ÿ™Œ
.

Tak sabar nak cuba Norah? Boleh dm/ws wannur 017-9743246 sekarang ๐Ÿ˜
#hotnorah #norahcodbesut #norahwaxcodbesut #coldnorah #norahwax

Penangan PROMOSI BIRTHDAY NORAH ๐Ÿ’•๐Ÿ˜. .
.
Berkejar admin ke poslaju lepas meeting untuk kesayangan semua ๐Ÿ˜. . .
So, tunggu apa lagi. Jom dapatkan NORAH melalui Whatsapp admin di talian hotline kami : 016 323 6780 .
.
ADA NORAH, BARU RAYA!! ๐ŸŽ† .
.
#Norah
#NorahWax
#HotNorah
#ColdNorah
#Waxing
#OrganicWax
#NorahNewLook
#OrganicHairRemoval
#NorahOrganicHairRemoval
#AndaGunaNorah
#SayaGunaNorah
#nbcodtawau
#NorahCodBintulu
#NorahCodMiri
#NorahCodKuching
#NorahCodSarawak
#NorahCodTemerloh
#nbcodupmkb
#nbcodsarawak
#norahwaxmurah
#norahwaxsarawak
#norahwaxmurahgila

Siapa dah guna Norah angkat tangan ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป
.
Ini peluang anda untuk simpan stok Norah anda!! Promo gila2 sempena tahun ke 5 Norah ni! .
1 jar RM 25
Twin Pack RM 50
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Jimat! Sangat jimat! Rugi kalau tak beli sekarang!!
Whatsapp 017-6975678 kkk ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
#teamdeenaleya
#andadahnorah
#sayadahnorah
#norah
#hotnorah
#coldnorah
#norahmelaka
#norahwaxmelaka
#NorahCODMelaka
#NorahCODMitc
#NorahCODAyerKeroh
#NorahCODBukitKatil
#NorahCODBukitBeruang
#NorahCODBukitBaru
#NorahCODBatuBerendam
#NorahCODDuyong
#NorahCODUtem
#NorahCODMMUMelaka

You will received a full set of Norah which consists of,
.
๐Ÿ’š a jar of Norah
๐Ÿ’š 12 cotton strips (reusable)
๐Ÿ’š 2 small wooden stick
๐Ÿ’š 2 big wooden stick

We have 2 Norah
๐Ÿ’š Cold Norah
๐Ÿ’šHot Norah

With just $20, you can get above mentioned stuff and smooth baby skin!! Invest on your beauty today!
.
#hotnorah #coldnorah #nbcodsingapore

PROMOSI ULANG TAHUN KE-5 NORAH!!! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
.
Berita baik untuk anda semua di luar sana. Bermula harini, sehingga 11 Ogos 2017, sempena ulang tahun kami yg ke-5, HQ dengan berbesar hati membuat promosi besar-besaran potongan harga kepada semua customer Norah yg disayangi di luar sana! ๐Ÿ˜๐ŸŽ‰
.
Apa ?
Yes RM10!!! ๐Ÿ˜ฑ
.
Boleh dm/ whatsapp emy di 0195404122 ๐Ÿ˜Š
.
#norahwaxipoh #norahwaxperak #nbcodipoh #nbcodgreentown #nbcodgunungrapat #nbcodtambun #nbcodstation18 #nbcodmeru .
#norahwax #organichairremoval #hotwax #coldwax #HotNorah #ColdNorah

Planning for balik kampung this weekend?
.
.
But worried having hairy legs ? ๐Ÿ˜ฃ
.
.
Don't worry! Norah Cold wax is easiest, fastest, and most effective way to remove hair during travel ! It's ready to used on the go ! No special preparation is needed. .
.
Norah will remove your hair down to the roots, leaving your skin silky smooth and free of hair regrowth for up to 3 weeks !! Now you can having sexy legs on your weekend.๐Ÿ˜‹
.
.
Get your Norah NOW ๐Ÿ˜ Contact Cik Miera 014-5399415 to order ๐Ÿ˜‰
.
.
#Norah #SayaGunaNorah #AndaGunaNorah #HotNorah #ColdNorah #NBcodshahalam #NBcodttdijaya #NBcodsubangjaya #NBcodmsu #NBcoduitmshahalam #norahcodkelantan #NBcoduniselshahalam #NBcodaeonshahalam #NBcodgiantshahalam #NorahShahAlam #norahcodkotabharu #NorahSubangJaya #NorahBukitJelutong #norahcodkubgkerian #Norahwax #TeamCaja #AgentNorah #AgentNeeded #StokisNeeded #msumalaysia #uitmshahalam #aeonshahalam #uniselshahalam #politeknikshahalam

THE SALE IS CRAZAAAAYYYY! From RM35 then, you now can get one jar for RM25!
.
And semua agent sekarang nak habiskan stok lama masing-masing cause new design of Norah is going to sail tak lama lagi! ๐Ÿ˜ฑ
.
Jom Norah? Siapa duduk #UitmLendu #AlorGajah dan #MasjidTanah jom COD dengan saya โ˜บ
.
๐Ÿ’ฌ WHATSAPP 0197307871 (Sabrina) UNTUK NORAH ANDA SEKARANG !!!
.
#teamdeenaleya
#andadahnorah
#sayadahnorah
#norah
#hotnorah
#coldnorah
#norahmelaka
#norahwaxmelaka
#NorahMelaka
#NorahAlorGajah
#NorahUITMLendu
#NorahLendu
#NorahMasjidTanah
#NorahCheng
#NorahPayaRumput
#NorahRembia
#NorahTampin
#uitmlendu
#melakapremiumoutlet
#melaka
#afamosa

MOST RECENT

NO MORE BULU KAKI PANJANG KERINTING becauseeeee...
.
Tadaaaa! Cause I know some of you guys are having this kinda problem. And bila shave nanti ada problem bulu lagi cepat tumbuh laaa lepastu kasar. Here's a solution for you. Lama lama buat bulu pun serik nak tumbuh!
.
๐Ÿ’ฌ WHATSAPP 0197307871 (Sabrina) UNTUK NORAH ANDA SEKARANG !!!
.
#teamdeenaleya
#andadahnorah
#sayadahnorah
#norah
#hotnorah
#coldnorah
#norahmelaka
#norahwaxmelaka
#NorahMelaka
#NorahAlorGajah
#NorahUITMLendu
#NorahLendu
#NorahMasjidTanah
#NorahCheng
#NorahPayaRumput
#NorahRembia
#NorahTampin
#uitmlendu
#melakapremiumoutlet
#melaka
#afamosa
#smkdatodolsaid

Get excited to do what you love is a blessing โค So, convert your interest to your job is really really ...... exciting? And surely, you wont get tired of it ๐Ÿ˜Œ
.
๐Ÿ’ฌ WHATSAPP 0197307871 (Sabrina) UNTUK NORAH ANDA SEKARANG !!!
.
#teamdeenaleya
#andadahnorah
#sayadahnorah
#norah
#hotnorah
#coldnorah
#norahwaxmelaka
#NorahMelaka
#NorahAlorGajah
#NorahUITMLendu
#NorahLendu
#NorahMasjidTanah
#NorahCheng
#NorahPayaRumput
#NorahRembia
#NorahTampin
#uitmlendu
#melakapremiumoutlet
#melaka
#afamosa

Siapa dah guna Norah angkat tangan ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป
.
Ini peluang anda untuk simpan stok Norah anda!! Promo gila2 sempena tahun ke 5 Norah ni! .
1 jar RM 25
Twin Pack RM 50
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Jimat! Sangat jimat! Rugi kalau tak beli sekarang!!
Whatsapp 017-6975678 kkk ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
#teamdeenaleya
#andadahnorah
#sayadahnorah
#norah
#hotnorah
#coldnorah
#norahmelaka
#norahwaxmelaka
#NorahCODMelaka
#NorahCODMitc
#NorahCODAyerKeroh
#NorahCODBukitKatil
#NorahCODBukitBeruang
#NorahCODBukitBaru
#NorahCODBatuBerendam
#NorahCODDuyong
#NorahCODUtem
#NorahCODMMUMelaka

Lepas announce pasal promo, banyak betul order masuk! ๐Ÿ˜‚
.
Ni baru tulis a few orders untuk COD esok! .
Cepattt siapa nak?!! Twin pack hanya RM 50 je (normal price RM 70) ๐Ÿ˜ฑ
.
Whatsapp malam ni, esok kita COD! Sampai ke Masjid Tanah!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Whatsapp 017-6975678 tau ๐Ÿ˜‰
.
.
#teamdeenaleya
#andadahnorah
#sayadahnorah
#norah
#hotnorah
#coldnorah
#norahmelaka
#norahwaxmelaka
#NorahCODMelaka
#NorahCODMitc
#NorahCODAyerKeroh
#NorahCODBukitKatil
#NorahCODBukitBeruang
#NorahCODBukitBaru
#NorahCODBatuBerendam
#NorahCODDuyong
#NorahCODUtem
#NorahCODMMUMelaka

alhamdulillah ๐Ÿ˜.
Lepas berkejaran ke POSLAJU, admin terus COD untuk kesayangan semua ๐Ÿ’•๐Ÿ˜.
.
.
PROMOSI SEMPENA BIRTHDAY NORAH ๐ŸŽ‰๐ŸŽ. . .
RM 35 termasuk POSTAGE ๐Ÿ˜Š. . .
So, tunggu apa lagi. Jom dapatkan NORAH melalui Whatsapp admin di talian hotline kami : 016 323 6780 .
.
ADA NORAH, BARU RAYA!! ๐ŸŽ† .
.
#Norah
#NorahWax
#HotNorah
#ColdNorah
#Waxing
#OrganicWax
#NorahNewLook
#OrganicHairRemoval
#NorahOrganicHairRemoval
#AndaGunaNorah
#SayaGunaNorah
#nbcodtawau
#NorahCodBintulu
#NorahCodMiri
#NorahCodKuching
#NorahCodSarawak
#NorahCodTemerloh
#nbcodupmkb
#nbcodsarawak
#norahwaxmurah
#norahwaxsarawak
#norahwaxmurahgila

Penangan PROMOSI BIRTHDAY NORAH ๐Ÿ’•๐Ÿ˜. .
.
Berkejar admin ke poslaju lepas meeting untuk kesayangan semua ๐Ÿ˜. . .
So, tunggu apa lagi. Jom dapatkan NORAH melalui Whatsapp admin di talian hotline kami : 016 323 6780 .
.
ADA NORAH, BARU RAYA!! ๐ŸŽ† .
.
#Norah
#NorahWax
#HotNorah
#ColdNorah
#Waxing
#OrganicWax
#NorahNewLook
#OrganicHairRemoval
#NorahOrganicHairRemoval
#AndaGunaNorah
#SayaGunaNorah
#nbcodtawau
#NorahCodBintulu
#NorahCodMiri
#NorahCodKuching
#NorahCodSarawak
#NorahCodTemerloh
#nbcodupmkb
#nbcodsarawak
#norahwaxmurah
#norahwaxsarawak
#norahwaxmurahgila

THE SALE IS CRAZAAAAYYYY! From RM35 then, you now can get one jar for RM25! And the twin pack is umph! Trust me, you need both :3
.
And semua agent sekarang nak habiskan stok lama masing-masing cause new design of Norah is going to sail tak lama lagi! ๐Ÿ˜ฑ
.
Jom Norah? Siapa duduk #UitmLendu #AlorGajah dan #MasjidTanah jom COD dengan saya โ˜บ
.
๐Ÿ’ฌ WHATSAPP 0197307871 (Sabrina) UNTUK NORAH ANDA SEKARANG !!!
.
#teamdeenaleya
#andadahnorah
#sayadahnorah
#norah
#hotnorah
#coldnorah
#norahmelaka
#norahwaxmelaka
#NorahMelaka
#NorahAlorGajah
#NorahUITMLendu
#NorahLendu
#NorahMasjidTanah
#NorahCheng
#NorahPayaRumput
#NorahRembia
#NorahTampin
#uitmlendu
#melakapremiumoutlet
#melaka
#afamosa

Hello beautiful earthlings out there! Tomorrow dah start weekend. So outing is a must! And of course with some makeup on to bring the mood alive! Today's #Organicwaxsabrinadailytips talks about how you can get rid of your eyeliner crumbles. Freeze and go! Tak ada lagi problem eyeliner tak on point ๐Ÿ˜
.
And of course, weekend la nak ber Norah! Hihi
.
๐Ÿ’ฌ WHATSAPP 0197307871 (Sabrina) UNTUK NORAH ANDA SEKARANG !!!
.
#teamdeenaleya
#andadahnorah
#sayadahnorah
#norah
#hotnorah
#coldnorah
#norahmelaka
#norahwaxmelaka
#NorahMelaka
#NorahAlorGajah
#NorahUITMLendu
#NorahLendu
#NorahMasjidTanah
#NorahCheng
#NorahPayaRumput
#NorahRembia
#NorahTampin
#uitmlendu
#melakapremiumoutlet
#melaka
#afamosa

THE SALE IS CRAZAAAAYYYY! From RM35 then, you now can get one jar for RM25!
.
And semua agent sekarang nak habiskan stok lama masing-masing cause new design of Norah is going to sail tak lama lagi! ๐Ÿ˜ฑ
.
Jom Norah? Siapa duduk #UitmLendu #AlorGajah dan #MasjidTanah jom COD dengan saya โ˜บ
.
๐Ÿ’ฌ WHATSAPP 0197307871 (Sabrina) UNTUK NORAH ANDA SEKARANG !!!
.
#teamdeenaleya
#andadahnorah
#sayadahnorah
#norah
#hotnorah
#coldnorah
#norahmelaka
#norahwaxmelaka
#NorahMelaka
#NorahAlorGajah
#NorahUITMLendu
#NorahLendu
#NorahMasjidTanah
#NorahCheng
#NorahPayaRumput
#NorahRembia
#NorahTampin
#uitmlendu
#melakapremiumoutlet
#melaka
#afamosa

Yes! Inilah masanya untuk anda grab TWIN PACK!! .
Jimat RM 20! Aduhhh bestnyaaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Hot Norah ada, Cold Norah pon ada ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
RM 50 je brother sister!! RM 50 for TWIN PACK ๐Ÿค—
.
Whatsapp saya sekarang di 017-6975678untuk dapatkan twin pack anda! ๐Ÿ˜‰
.
.
#teamdeenaleya
#andadahnorah
#sayadahnorah
#norah
#hotnorah
#coldnorah
#norahmelaka
#norahwaxmelaka
#NorahCODMelaka
#NorahCODMitc
#NorahCODAyerKeroh
#NorahCODBukitKatil
#NorahCODBukitBeruang
#NorahCODBukitBaru
#NorahCODBatuBerendam
#NorahCODDuyong
#NorahCODUtem
#NorahCODMMUMelaka

Sempena Ulang Tahun ke 5 Norah, kami berikan discount gila2 untuk anda!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Daripada RM 35, harga promo Norah sekarang adalah RM 25. Yes, jimat RM 10!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Promo ni tak lama tau! Better grab this chance TODAY! ๐Ÿ˜˜
Whatsapp 017-6975678 now ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
#teamdeenaleya
#andadahnorah
#sayadahnorah
#norah
#hotnorah
#coldnorah
#norahmelaka
#norahwaxmelaka
#NorahCODMelaka
#NorahCODMitc
#NorahCODAyerKeroh
#NorahCODBukitKatil
#NorahCODBukitBeruang
#NorahCODBukitBaru
#NorahCODBatuBerendam
#NorahCODDuyong
#NorahCODUtem
#NorahCODMMUMelaka

[HOT NORAH]

This is my all time favourite ๐Ÿ’•

Sejak dulu sampai sekarang memang suka guna Hot Norah sebab boleh feeling2 macam dekat spa ๐Ÿ™ˆ
.
Wannur biasanya akan panaskan Hot Norah dalam water heater, sambil tunggu dia cair, sediakan kain kapas, spatula dan bedak siap2 ๐Ÿ˜„
.
Bila wax dah ready, rasa syok je bila suhu dia suam2 macam tu terus sapu, tekan dan tarik ๐Ÿ˜†
.
Yang menarik pasal Hot Norah ni, boleh guna kat semua tempat dan kesan dia sangat optimum (habis licin bulu tebal ke, nipis ke, semua dia tarik ๐Ÿ˜ฑ)
.
1 jar = RM 35
Dah boleh rasa macam kat spa kotttt. Tak payah pergi waxing dekat spa yang caj ratus2 tu dah ๐Ÿ™Œ
.

Tak sabar nak cuba Norah? Boleh dm/ws wannur 017-9743246 sekarang ๐Ÿ˜
#hotnorah #norahcodbesut #norahwaxcodbesut #coldnorah #norahwax

[COLD NORAH]

Biasanya ramai kawan2 dari usm suka guna cold Norah sebab mudah ๐Ÿ˜„
.
Takyah panaskan ๐Ÿ™…
Bukak je terus guna ๐Ÿ™‹
.
Sesuai sangat untuk students yang nak cepat dan sibuk dengan asssignments ๐Ÿ˜Š
.
Bukak penutup, sapu, tekan dan tarik zapppppp terus licin ๐Ÿ˜‰
.
Alahai senangnya ๐Ÿ˜ Jomlah berNorah ๐Ÿ’•

1 jar = RM35
Tahan setahun kotttt
Kalau waxing dekat spa ratus2 weh ๐Ÿ˜จ .

Boleh dm/ws 017-9743246 sekarang kalau dah tak sabar nak kulit licin ๐Ÿ’ƒ
#norahwax #norahcodbesut #norahwaxbesut #norahwaxcodbesut #coldnorah #hotnorah

Ramai yang tanya admin "cotton strips ni free ke admin?". Haaa meh sini admin nak cerita sikit. ๐Ÿ˜
.
.
Setiap pembelian Hot Norah ataupun Cold Norah disertakan sekali 12 helai cotton strips, 4 pcs wooden sticks dan satu manual instruction secara PERCUMA!! ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜
.
.
Admin ulang sekali lagi PERCUMA sahaja tau.. ๐Ÿคค
.
.
So, tunggu apa lagi. Jom dapatkan NORAH. Whatsapp admin di talian hotline kami : 011-2693 0686
.
SAYA GUNA NORAH!!!
ANDA GUNA NORAH??
.
#Norah
#NorahWax
#HotNorah
#ColdNorah
#Waxing
#OrganicWax
#NorahNewLook
#OrganicHairRemoval
#NorahOrganicHairRemoval
#AndaGunaNorah
#SayaGunaNorah

Happy Fri-Yay ๐ŸŒŒ

Haaa bila wannur tengok gambar ni mesti rasa macam nak gelak jugak ๐Ÿ˜‚
.
Ni gambar masa kawan2 datang beraya kat rumah hari tu. Alang2 beraya terus grab Hot Norah ๐Ÿ˜„
.
Entah apa yang lawak sangat sampai gelak tahap takleh cover ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #cannottahanalready
.

Mungkin sebab tak sabar nak berNorah kottttttt who knows ๐Ÿ˜†
.
Yang lain tu nak tengok dan biar je ke bulu tumbuh dengan lebat dan kasar? Hmmmmm taknak lah macam tu ๐Ÿ˜Ÿ
.
Dah ready nak berNorah? Boleh dm/ws wannur 017-9743246 sekarang ๐Ÿ˜

#hotnorah #coldnorah #norahwaxcodbesut #norahcodbesut #norahwaxcod #norahwax #organichairremoval

Most Popular Instagram Hashtags