[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#hotnorah

1708 posts

TOP POSTS

Kami di Wisma Norah masih beroperasi sehingga pukul 6pm nanti.
.
Jemputlah datang jika nak purchase #NorahWax dengan sis Norah.
.
Tak tahu macam mana nak purchase di website www.norah.com.my ni . Jangan risau naa. Mai jumpa kami di Wisma Norah nanti kami akan guide anda. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜
.

One of soo many ways to heat your hot wax.
.
.
Hot wax is ma personally favourite yo, sebab dia memang best gila, and effective lain machiam.
Waxing at professional spa memang akn guna this type of wax. Hat bulu macam dawai, konpem tubik.
.
.
I never turn to shaver since i started using this, unless stok abis and tak jumpe. Tapi itu dululah, sekawrang kan dah tauke, hahaha, habih ja, aku grab satu.

#saynotoshave #howtoheatyourhotwax
#hotwax
#norahwax
#hotnorah

Ok, so lots and lots and lots of hampa tanya,
.

SIS, CAMNO NAK PANASKAN HOTNORAH NI, MACAM SUSAH JO. .

Baiklah, hadik kakak habang sado sekalian, sis siap payung satu video, hah tengok saja dari situ. .

Sebenarnya, mudah sangat nak panaskan hot norah.

Ada dua cara:
1. Panaskan dengan air masak gelegak gluk gluk gluk

ATAU

2. Letak shaja dia bermain di dalam microwave selama 10 secs.

Tapi sis #nanhado, sis letak je atas air gelegak atas dapur.

Yang pentinggggg, dah panaskan and cairkan, tungggggguuu sebenttaaaarrr (nyanyi sikit), tunggu suam. Panas-panas letak atas kulit buat apa dik, tu namanya nak memasak diri. Jangan woih, sakit ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. To order kindly whatsapp: +60126957127

#norahsungaibuloh #norahcoddamansara #NORAHCODKUALAKRAI #hotnorah #coldnorah #NorahWax #organichairremoval

Hai #Noraholics ! .
.
Sis nak minta maaf sangat-sangat sebab buat sementara ni #HotNorah kehabisan stock. ๐Ÿ˜ฟ. .

TAPI ! .

InsyaAllah hari SELASA stock dah ada ๐Ÿ˜Š Dan postage pada hari Rabu akan ditunda kepada hari Khamis tau sebab Rabu kan #Deepavali ๐Ÿ˜… .

Minta maaf sangat-sangat! ๐Ÿ˜”
.
.
#Norah #NorahWax #NorahFact #NorahQnA #Waxing #OrganicWax #NorahNewLook #WaxMurah #ReviewNorahHairRemoval #OrganicHairRemoval #NorahHairRemoval #AndaGunaNorah #SayaGunaNorah #Viral #TrendingMalaysia #clevergirl #TrustedSeller #NorahReadyStock #RecomendedNorah #Murah #weekend #Happy #Saturday #Holiday #Wedding #Reception

Alhamdulillah semalam dah restock lagi Norah ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
Jadi sesiapa yang berminat jangan tunggu lagiiii meh order cepat sebelum kehabisan stok ๐Ÿ˜ฌ
.
Untuk customer yang stay area USM boleh COD je ๐Ÿ˜„ wannur duk kat RST so cepat dan mudah je nak COD ni haaa. NO SERVICE CHARGE okayy ๐Ÿ˜
.
Postage pun bolehhhhh ๐Ÿ˜˜
.
1 jar = RM 35 (+ RM 8 for postage)
Boleh tahan 3 bulan penggunaan untuk full body waxing.
.
Berminat? Boleh dm/ws 017-9743246 sekarang ๐Ÿ˜„
#norahwaxcodusm #norahwax #hotnorah #coldnorah #norahcodusm #nbcodusm #nbcodbesut

Goodnight semuaaa ๐Ÿ˜˜๐Ÿผ
.
.
#OrganicHairRemoval
#Norah
#ColdNorah
#HotNorah

.
The magic of #hotnorah ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
It's time to Home-Spa gaisss๐Ÿ˜‰
#norah always be my favourite wax everrr๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
.
Happy Sunday uolls๐Ÿ˜‰
.
.
#Norah
#OrganicHairRemoval
#homespa #teammisae
#waxingmurah
#magic #noshaving
#sandakancity

Cite malam semalam. Cod kat customer dkt dgn sekolah lama kiteeee. Wee ๐Ÿ˜† . Thanks beli!
.
#hehecustomerpakaitudung
#sajeletakgambartunampakcomel
#customerayujetapimalu2๐Ÿ˜†
.
Siapa berminat nak try or nak tanya2 je pasal Norah, you are most welcome to buzz me at 013 2689505 ๐Ÿ˜˜ kalau nak fast reply, whatsapp ya ๐Ÿ˜˜
.
NORAH ORGANIC HAIR REMOVAL PRICE (MALAYSIA):
.
Peninsular
๐Ÿ’ฐ1 jar RM35
๐Ÿ’ฐ2 jar RM70
.
Sabah & Sarawak
๐Ÿ’ฐ1 jar RM40
๐Ÿ’ฐ2 jar RM80
.
Postage :
Semenanjung
๐Ÿ“ฎ1 jar RM8
๐Ÿ“ฎ2 jar RM10
.
Sabah & Sarawak
๐Ÿ“ฎ1 jar RM12
๐Ÿ“ฎ2 jar RM17
.
P/s: COD and self pick-up at selected Ampang area ๐ŸŒธ
.
#tribenamy
#Norah
#waxing
#spa
#shaving
#shavenomore
#sayajual
#bodywaxing
#murah
#norahampang
#nbcodampang
#nbcodrisda
#nbcodtamankosas
#nbcodbukitindah
#nbcodgleneagles
#nbcodampangpoint
#travel
#travelessentials
#traveller
#hotnorah
#coldnorah
#norahwax
#norahwaxagent
#ampang
#organichairremoval

Tadi sis share pasal #ColdNorah kan? Ni nak share ngan korang pasal #HotNorah yang sememangnya HOTTT di pasaran! hehe. .
.
Dengan Norah HOT Wax๐Ÿ”ฅuols boleh berHOME SPA sendiri di rumah bersama yang tersayang๐Ÿ’‘ Malah lebih privasi betul tak? .
.
Satu jar Norah HOT Wax baru RM35. Kalau nak wax satu badan pun boleh!๐Ÿ˜‚ So, JIMAT ke SANGAT JIMAT?๐Ÿ˜‰
.
.
Jom whatsapp sis SEKARANG!
.
.
๐Ÿ’ฌ Whatsapp sis di talian 019-9724542 ye.
.
.
Anda dah Norah? .
.
#Norah #NorahWax #NorahFact #NorahQnA #Waxing #OrganicWax #NorahNewLook #WaxMurah #ReviewNorahHairRemoval #OrganicHairRemoval #NorahHairRemoval #AndaGunaNorah #SayaGunaNorah

MOST RECENT

Kami di Wisma Norah masih beroperasi sehingga pukul 6pm nanti.
.
Jemputlah datang jika nak purchase #NorahWax dengan sis Norah.
.
Tak tahu macam mana nak purchase di website www.norah.com.my ni . Jangan risau naa. Mai jumpa kami di Wisma Norah nanti kami akan guide anda. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜
.

Ada yang nak join COD harini? ๐Ÿ˜
.
Cepat-cepat hubungi Ainee dan provide details :
-Nama
-Hp num
-Item(quantity)
-Address & (share location)
.
.
Norah : RM35
Wawa Wax : RM32.90
Candywax: RM35
Buy 3 RM100, make your own combo ๐Ÿ˜‰
.
.
CASH ON DELIVERY TO YOUR DOORSTEP ๐Ÿšช๐Ÿš—
.
.
๐Ÿš—COD & POST SETIAP HARI ๐Ÿš—
.
.
Whatsapp Ainee 014-3676941 untuk dapatkan WAWAWAX | CANDYWAX | NORAH Organic hair removal atau klik link Whatsapp di bio ๐Ÿ˜‰
.
.
#Norah #SayaGunaNorah #AndaGunaNorah #HotNorah #ColdNorah #AgentNorah #AgentWawaWax #AgentCandyWax #NorahCODMSU #NorahCODTTDIJaya #NorahCODShahAlam #NorahCODSubangJaya #wawawaxttdijaya #wawawaxshahalam #wawawaxglenmarie #wawawaxsubangjaya #codcandywaxshahalam #codcandywaxsubangjaya #codcandywaxmsu #msumalaysia #uitmshahalam #politeknikshahalam #uniselshahalam #aeonshahalam #GengGudangOrganic

Ada yang nak join COD harini? ๐Ÿ˜
.
Cepat-cepat hubungi Ainee dan provide details :
-Nama
-Hp num
-Item(quantity)
-Address & (share location)
.
.
Norah : RM35
Wawa Wax : RM32.90
Candywax: RM35
Buy 3 RM100, make your own combo ๐Ÿ˜‰
.
.
CASH ON DELIVERY TO YOUR DOORSTEP ๐Ÿšช๐Ÿš—
.
.
๐Ÿš—COD & POST SETIAP HARI ๐Ÿš—
.
.
Whatsapp Ainee 014-3676941 untuk dapatkan WAWAWAX | CANDYWAX | NORAH Organic hair removal atau klik link Whatsapp di bio ๐Ÿ˜‰
.
.
#Norah #SayaGunaNorah #AndaGunaNorah #HotNorah #ColdNorah #AgentNorah #AgentWawaWax #AgentCandyWax #NorahCODMSU #NorahCODTTDIJaya #NorahCODShahAlam #NorahCODSubangJaya #wawawaxttdijaya #wawawaxshahalam #wawawaxglenmarie #wawawaxsubangjaya #codcandywaxshahalam #codcandywaxsubangjaya #codcandywaxmsu #msumalaysia #uitmshahalam #politeknikshahalam #uniselshahalam #aeonshahalam #GengGudangOrganic

Ada yang nak join COD harini? ๐Ÿ˜
.
Cepat-cepat hubungi Ainee dan provide details :
-Nama
-Hp num
-Item(quantity)
-Address & (share location)
.
.
Norah : RM35
Wawa Wax : RM32.90
Candywax: RM35
Buy 3 RM100, make your own combo ๐Ÿ˜‰
.
.
CASH ON DELIVERY TO YOUR DOORSTEP ๐Ÿšช๐Ÿš—
.
.
๐Ÿš—COD & POST SETIAP HARI ๐Ÿš—
.
.
Whatsapp Ainee 014-3676941 untuk dapatkan WAWAWAX | CANDYWAX | NORAH Organic hair removal atau klik link Whatsapp di bio ๐Ÿ˜‰
.
.
#Norah #SayaGunaNorah #AndaGunaNorah #HotNorah #ColdNorah #AgentNorah #AgentWawaWax #AgentCandyWax #NorahCODMSU #NorahCODTTDIJaya #NorahCODShahAlam #NorahCODSubangJaya #wawawaxttdijaya #wawawaxshahalam #wawawaxglenmarie #wawawaxsubangjaya #codcandywaxshahalam #codcandywaxsubangjaya #codcandywaxmsu #msumalaysia #uitmshahalam #politeknikshahalam #uniselshahalam #aeonshahalam #GengGudangOrganic

Alamak ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ sorry dear. Stok Norah cold saya dah sold out. Ramai betul peminat cold wax. Sekarang tinggal hot wax je ๐Ÿ˜…
.
Jadi kita bagi tutorial and tips untuk hot wax dulu as ramai yang macam tak berapa nak berani cuba hot wax lagi. Hot wax ni best sbb dia sangat bagus untuk grab bulu-bulu halus.
.
As ramai yang masih tak tahu lagi macam mana nak guna Hot Wax. So hereโ€™s some tips for you ๐Ÿ˜˜
.
โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ .
Question :
How hot should the wax be before I use ? ๐Ÿค”
.
.
Answer :
Hot Wax are used at warm temperatures. โ˜๐ŸปAfter heating your wax, place your hot wax inside the bowl contain hot water to mantain the temperature. Test it on the inside of your wrist before use. .
.
The wax should not be uncomfortably hot on your skin. If it feels too hot, leave it cool for a couple of minutes and test again the temperature. You can test the temperature by applying a very small amount of wax on your wrist. ๐Ÿ˜‹
.
.
Happy Norah lovelies ! ๐Ÿ˜˜ Anything boleh roger saya 0132689505 โ˜บ๏ธ
.
NORAH ORGANIC HAIR REMOVAL PRICE (MALAYSIA):
.
Peninsular
๐Ÿ’ฐ1 jar RM35
๐Ÿ’ฐ2 jar RM70
.
Sabah & Sarawak
๐Ÿ’ฐ1 jar RM40
๐Ÿ’ฐ2 jar RM80
.
Postage :
Semenanjung
๐Ÿ“ฎ1 jar RM8
๐Ÿ“ฎ2 jar RM10
.
Sabah & Sarawak
๐Ÿ“ฎ1 jar RM12
๐Ÿ“ฎ2 jar RM17
.
P/s: COD and self pick-up at selected Ampang area ๐ŸŒธ
.
#tribenamy
#Norah
#waxing
#spa
#shaving
#shavenomore
#sayajual
#bodywaxing
#murah
#norahampang
#nbcodampang
#nbcodrisda
#nbcodtamankosas
#nbcodbukitindah
#nbcodgleneagles
#nbcodampangpoint
#travel
#travelessentials
#traveller
#hotnorah
#coldnorah
#norahwax
#norahwaxagent
#ampang
#organichairremoval

"Kalau kita waxing, bulu kita akan tumbuh lebih tebal tak?" Haaa! Ni lah soalan yang selalu ditanya kepada admin. Meh sini admin jawab.
.
.
TIDAK SAMA SEKALI! Semua tu mitos sahaja. Waxing tidak akan menyebabkan bulu korang tumbuh lebih lebat. Malah sekiranya korang kerap berwaxing, korang akan dapat lihat bulu korang akan tumbuh jarang2 dan kadang2 tak tumbuh langsung!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
Percaya lah cakap admin! Sebab waxing ni mencabut bulu hingga ke akar. Sama macam NORAH mencabut bulu korang hingga ke akar.
.
.
So, tunggu apa lagi. Jom berNorah sekarang! boleh Whatsapp admin di talian hotline kami : 019-4489403
.
.
ADA NORAH, BARU CUTI!! ๐ŸŽ† .
.
#Norah
#NorahWax
#HotNorah
#ColdNorah
#NorahFAQ
#Waxing
#OrganicWax
#NorahNewLook
#OrganicHairRemoval
#NorahOrganicHairRemoval
#AndaGunaNorah
#SayaGunaNorah
#AdaNorahBaruRaya

Apa itu Norah wax?

Norah wax adalah salah satu wax yang menyingkirkan bulu secara semi permanent dengan cara yang betul mencabut bulu anda hingga ke akar. .
.
Formula wax Norah mengandungi Tea Tree Oil, ekstrak lemon dan madu berkesan
๐ŸŒบ mencabut bulu secara lembut dari akar ๐ŸŒบ menjadikan kulit licin dan tahan lebih lama
๐ŸŒบ melambatkan proses pertumbuhan bulu ๐ŸŒบ menghilangkan kesan hitam bercukur .
.
Norah mengandungi 100% bahan organik dan semulajadi.
. .
Norah sesuai digunakan oleh ๐ŸŒบ lelaki/perempuan
๐ŸŒบ semua peringkat umur
๐ŸŒบ ibu mengandung dan ๐ŸŒบ semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
.
.
Norah boleh digunakan di seluruh bahagian badan yang ingin dibersihkan untuk bebas bulu.
.
.
Set Norah dilengkapi 12 cotton strips yang boleh dicuci dan diguna semula, cuma perlu rendam dengan air suam dan bilas selepas digunakan. 4 wooden sticks untuk kacau wax sewaktu dipanaskan dan juga untuk sapu wax pada kulit.
.
.
Klik order ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/60182401725

#norah #norahwax #hotnorah #coldnorah #organicwax #cabutbulu #murah #cod #kelantan

.
.
Tadi sis share pasal #ColdNorah kan? .
Ni nak share ngan korang pasal #HotNorah yang sememangnya HOTTT di pasaran! hehe. .
.
Dengan Norah HOT Wax๐Ÿ”ฅuols boleh berHOME SPA sendiri di rumah bersama yang tersayang๐Ÿ’‘ Malah lebih privasi betul tak? .
.
Satu jar Norah HOT Wax baru RM35. Kalau nak wax satu badan pun boleh!๐Ÿ˜‚ So, JIMAT ke SANGAT JIMAT?๐Ÿ˜‰
.
.
Jom whatsapp sis SEKARANG!
.
.
๐Ÿ’ฌ Whatsapp sis di talian 017 3370786 ye.
.
017 3370786
.
Anda dah Norah? .
.
#norahSelayang
#norahBatucaves
#norahGombak
#norahselangor
#norahBatuMuda
#norahBatu5
#norahWangsaMaju

Ramai yang tanya admin "cotton strips ni free ke admin?". Haaa meh sini admin nak cerita sikit. ๐Ÿ˜
.
.
Setiap pembelian Hot Norah ataupun Cold Norah disertakan sekali 12 helai cotton strips, 4 pcs wooden sticks dan satu manual instruction secara PERCUMA!! ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜
.
.
Admin ulang sekali lagi PERCUMA sahaja tau.. ๐Ÿคค
.
Cepat dapatkan sementara stol masih ada ! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ“ฒ017-9055034 atau klik link whastapp on Bio ๐Ÿ˜˜
.
. .
#Norah
#NorahWax
#HotNorah
#ColdNorah
#Waxing
#OrganicWax
#NorahNewLook
#OrganicHairRemoval
#NorahOrganicHairRemoval
#AndaGunaNorah
#SayaGunaNorah

Hai Norahlovers ! ๐Ÿ˜
.
.
Hari minggu tak tahu nak buat apa?Haaaa...jom berhome spa dengan Norah ๐Ÿ˜˜. Inilah masa yang terbaik untuk berhome spa! ๐Ÿ˜‰
.
.
Bagi yang ingin mencuba dan mendapatkan Norah boleh whatsapp Fathin di nombor ๐Ÿ“ฒ 019 438 8046 atau klik link wasap di bio fathin ๐Ÿ˜Š
.
.
#NorahWax
#HotNorah
#ColdNorah
#Waxing
#OrganicWax
#OrganicHairRemoval
#NorahOrganicHairRemoval
#NorahShahAlam
#NorahSeksyen2
#NorahSeksyen3
#NorahSeksyen6
#NorahSeksyen7
#NorahSeksyen8
#NorahSeksyen13
#NorahSeksyen14
#NorahSeksyen18
#NorahU8ShahAlam
#NorahU12ShahAlam
#Norahuitmshahalam
#Norahuniselshahalam
#Norahmsushahalam
#NorahPoliteknikShahAlam

Tadi sis share pasal #ColdNorah kan? Ni nak share ngan korang pasal #HotNorah yang sememangnya HOTTT di pasaran! hehe. .
.
Dengan Norah HOT Wax๐Ÿ”ฅuols boleh berHOME SPA sendiri di rumah bersama yang tersayang๐Ÿ’‘ Malah lebih privasi betul tak? .
.
Satu jar Norah HOT Wax baru RM35. Kalau nak wax satu badan pun boleh!๐Ÿ˜‚ So, JIMAT ke SANGAT JIMAT?๐Ÿ˜‰
.
.
Jom whatsapp sis SEKARANG!
.
.
๐Ÿ’ฌ Whatsapp sis di talian 019-9724542 ye.
.
.
Anda dah Norah? .
.
#Norah #NorahWax #NorahFact #NorahQnA #Waxing #OrganicWax #NorahNewLook #WaxMurah #ReviewNorahHairRemoval #OrganicHairRemoval #NorahHairRemoval #AndaGunaNorah #SayaGunaNorah

Hai #Noraholics ! .
.
Sis nak minta maaf sangat-sangat sebab buat sementara ni #HotNorah kehabisan stock. ๐Ÿ˜ฟ. .

TAPI ! .

InsyaAllah hari SELASA stock dah ada ๐Ÿ˜Š Dan postage pada hari Rabu akan ditunda kepada hari Khamis tau sebab Rabu kan #Deepavali ๐Ÿ˜… .

Minta maaf sangat-sangat! ๐Ÿ˜”
.
.
#Norah #NorahWax #NorahFact #NorahQnA #Waxing #OrganicWax #NorahNewLook #WaxMurah #ReviewNorahHairRemoval #OrganicHairRemoval #NorahHairRemoval #AndaGunaNorah #SayaGunaNorah #Viral #TrendingMalaysia #clevergirl #TrustedSeller #NorahReadyStock #RecomendedNorah #Murah #weekend #Happy #Saturday #Holiday #Wedding #Reception

LICIN! GEBU-GEBAS akibat Norah๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
.
Rata-rata pengguna kami semua happy selepas menggunakan our #norahwax .
.
.
Sekali guna pasti jatuh cinta punya๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
.
Order hari ini sebelum terlambat..
Nikmati harga promosi hanya di
www.norah.com.my๐Ÿ›๐Ÿ›

Happy adik manis ni bila dah dapat norah wax๐Ÿ˜๐Ÿ™ˆ
.
.
Nak happy macam adik manis ni juga๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Say NoโŒ to Shave
Jom shopping bersama NORAH di www.norah.com.my ๐Ÿ˜˜

Tadi sis share pasal #ColdNorah kan? Ni nak share ngan korang pasal #HotNorah yang sememangnya HOTTT di pasaran! hehe. .
.
Dengan Norah HOT Wax๐Ÿ”ฅuols boleh berHOME SPA sendiri di rumah bersama yang tersayang๐Ÿ’‘ Malah lebih privasi betul tak? .
.
Satu jar Norah HOT Wax baru RM35. Kalau nak wax satu badan pun boleh!๐Ÿ˜‚ So, JIMAT ke SANGAT JIMAT?๐Ÿ˜‰
.
.
Jom whatsapp sis SEKARANG!
.
.
๐Ÿ’ฌ Whatsapp sis di talian 011-11015740 ye.
.
.
Anda dah Norah? .
.
#Norah #NorahWax #NorahFact #NorahQnA #Waxing #OrganicWax #NorahNewLook #WaxMurah #ReviewNorahHairRemoval #OrganicHairRemoval #NorahHairRemoval #AndaGunaNorah #SayaGunaNorah #Viral #TrendingMalaysia #clevergirl #TrustedSeller #NorahReadyStock #RecomendedNorah #Murah #CleverGirl #TV3

We're sorry NORAH has sold out in CUBE A36, In Sha Allah we will restock by Tomorrow... .
.
FYI - ONLY HOT NORAH WAX available
.
For COLD NORAH WAX you may contact Agent Miss D @d.na.collections ๐Ÿ˜Š
.
.
#NorahWaxBrunei
#OrganicHairRemoval
#Norah
#HotNorah
#ColdNorah
#SayaGunaNorah
#AwakGunaNorah
#SayNOtoShaving
#Waxing

Malam ni punya cerita ๐Ÿ˜† loyal customer Norah beli 2 cold wax. Thanks dear beli โค๏ธ selamat berNorah!
.
.
Sape lagi area Ampang (selected areas) nak kita COD, roger je โ˜บ๏ธklu nak reply cepat, whatsapp terus ya ke nombor 0132689505 ๐Ÿ˜˜
.
.
NORAH ORGANIC HAIR REMOVAL PRICE (MALAYSIA):
.
Peninsular
๐Ÿ’ฐ1 jar RM35
๐Ÿ’ฐ2 jar RM70
.
Sabah & Sarawak
๐Ÿ’ฐ1 jar RM40
๐Ÿ’ฐ2 jar RM80
.
Postage :
Semenanjung
๐Ÿ“ฎ1 jar RM8
๐Ÿ“ฎ2 jar RM10
.
Sabah & Sarawak
๐Ÿ“ฎ1 jar RM12
๐Ÿ“ฎ2 jar RM17
.
P/s: COD and self pick-up at selected Ampang area ๐ŸŒธ
.
#tribenamy
#Norah
#waxing
#spa
#shaving
#shavenomore
#sayajual
#bodywaxing
#murah
#norahampang
#nbcodampang
#nbcodrisda
#nbcodtamankosas
#nbcodbukitindah
#nbcodgleneagles
#nbcodampangpoint
#travel
#travelessentials
#traveller
#hotnorah
#coldnorah
#norahwax
#norahwaxagent
#ampang
#organichairremoval

Ramai yang tanya sis Norah "cotton strips ni free ke ?". Haaa meh sini sis Norah nak habaq mai๐Ÿ˜
.
.
Setiap pembelian Hot Norah ataupun Cold Norah disertakan sekali 12 helai cotton strips, 4 pcs wooden sticks dan satu manual instruction secara PERCUMA!! ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜
.
.
Sis Norah ulang sekali lagi PERCUMA sahaja tau.. ๐Ÿคค
.
.
So, tunggu apa lagi. Jom dapatkan NORAH korang dengan Whatsapp bro Norah di talian hotline kami : 018 2327685 .
.
#Norah
#NorahWax
#HotNorah
#ColdNorah
#Waxing
#OrganicWax
#NorahNewLook
#OrganicHairRemoval
#NorahOrganicHairRemoval
#AndaGunaNorah
#SayaGunaNorah

Most Popular Instagram Hashtags