#honueats

MOST RECENT

Whts in my head about summer trip? My idea is labuan bajo with 2 friends of mine @noviakha & @aghisni , Beach & some raise surface on earth , water and air make a beautifull sound must be can be a great summer. Nothing i want rather than traveling everyday πŸ€—πŸ—»πŸ welcome summer!! #UrbanIconGiveAway #teampvra #honueats #studiofloranara #BeautifiedID

Summer ideas aku sangat simpel rencananya karna Asian Games juga mau mulai sebentar lagi dan masih summer time aku berencana mau nonton pertandingan badminton nya. Selain buat mendukung atlet2 berbakat di negri ini juga aku pengiiin banget ngerasain atmosphere acara olahraga gini dan kebetulan Indonesia jadi tuan rumah juga, karna kapan lagi kan? apalagi Asian Games akan jadi event terakhir liliyana natsir whooooa bener bener gak boleh ketinggalan buat ngedukung kak butet main secara she's the best! Dan badminton Indonesia itu palinggggg juwaraaaa dari dulu. Pokoknya udah se excited itu buat nonton dan mau beli merchandise2nya! #beautifiedID #UrbanIconGiveaway #teampvra #studiofloranara #honueats

i’m not looking for a luxury getaway during the summer holidays. rather than classic beach, i’ll try some classic activities. hangout with my bestfriends, reading some books, scream the ice cream, and playing colors with my looks everyday. i will wear my best summer looks, with my favorite sunglasses, my beautiful yet comfortable shoes of course, and my red lipstick ON. and get some wet, swimming with Family, maybe? :) #BeautifiedID #UrbanIconGiveaway #teampvra #studiofloranara #honueats

This summer holiday me and my family plan to go to Jakarta. Because besides we have an important family event to attend, we also will visit several famous recreational places there, from its shopping mall that we often go each time we're there, such as the Central Park mall and Taman Anggrek, enjoying culinary destinations ( I always stay in my brother's boarding house ( kos-kosan ) in Binus area and enjoy various , delicious culinary there...also planning to go to Museum Macan and the trending Onni House, they're two places I've never visited before. We'd love to explore Jakarta as much as we can... For Jakarta people its not too fancy huh? But for Lampung people like me, it means the real summer holiday more than going to a beach 😁. Hope it will come true πŸ˜˜πŸ’–πŸ’–
.
.
@urbaniconstore , @beautified_id , @pvra.official , @studiofloranara , and @honueats
#BeautifiedID #UrbanIconGiveaway #teampvra #studiofloranara #honueats #summerflatlay #summertime #holiday #summervibe #flatlayinspiration #beachstuff #SUMMERFUN #summerholiday #holidaymemories #slippers #sunglasses #shade #tropical #flatlayphotography

My Summer holiday idea :
Kalo aku sih pengen banget ngerasain liburan 1 keluarga bareng mama,papa,kakak,abang keluar kota (terserah mau kmn)...😁
kenapa aku pengen banget karna dr SMP sampe aku kerjaa dan kakak aku udh merid blm pernah liburan full ada mama papa kakak abang.. Masa sih ga pernah liburan??
Liburan pernah,tapi ga pernah full team ada aja kadang papa ga ikut/kadang mama atau kk sama abang ga ikut jadi kurang komunikasinya sanking sibuk sama urusan masing2 jd pada ga pernah bs menyempatkan waktu untuk liburan keluarga..
Tapiii tetep harus selaluuu bersyukur😊😊❀ Terus juga pengen kalo udh liburan bareng, semua gadget d simpan biar bener2 ngerasain quality time bareng keluarga,krn jaman sekarang susah banget buat org untuk tdk menggunakan gadget walaupun hanya beberapa jam aja..
Hal itu sih yg bakal berasa banget quality timenyaa kalo ga ada gadget..bisa sharing/curhat,bisa bercanda atau main bareng,bisa ketawa2 bareng.. I hope my summer holiday comes true
I hope I win this giveaway
πŸ™‡β€β™‚οΈπŸ˜‡πŸ™ #BeautifiedID
#UrbanIconGiveaway
#teampvra
#Studiofloranara
#Honueats

Rencana summer holiday aq tuh mau liburan sama suami mau ngerayain Wedding Anniversary qt tgl 17agustus besok lusa yg bakal dirayakan sama seluruh rakyat INDONESIA ☺️😊, maunya sih qt ke kota yogyakarta tp kl g bs pergi keluar kota qt mau menikmati keliling kota bandung cz dibandung jg banyak ko tempat” bgs buat menikmati liburan&merayakan anniversary, rencananya pgn nginep di daerah pegunungan yg tempatnya cozy&keren biar bisa foto” jg (ah pokonya yg honeymoonable aja) sapa tau plg liburan jd ada anggota baru ehehehe πŸ˜‹...kl aq bs dapet giveaway ini dr @urbaniconstore , @beautified_id , @pvra.official , @studiofloranara , and @honueats pasti summer holiday anniversary aq bakal makin lengkap cz nanti aq bisa beli hadiah anniversary produk MAP&Urban Icon buat suamiku, sekali” istri yg kasih surprise kado biar anti mainstream 😁 aq jg bs beli bunga dr studiofloranara buat menghiasi ruangan biar suamiku kesengsem terharu walaupun aga shy” cat cz qt g biasa beli&beliin bunga πŸ˜‚β˜ΊοΈ daaannnn aq bisa tampil beda pake make up dr beuatified, jg bakal makin kece kl pake sendal dr pvra yg tak kuasa mempesonanya sendal itu, pasti suamiku liat aq jg beda jd lbh feminin cz biasanya aq pake sneaker πŸ˜ŠπŸ˜‹ ah pokonya g kebayang summer holiday wedding anniversary aq bakal lengkap menyenangkannyaπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰.
Kalo kalian summer holidaynya mau ngapain gaes? @sheni.w_92 @palupirara .
.
.
#BeautifiedID #UrbanIconGiveaway #teampvra #studiofloranara and #honueats

Summer holiday would be a little bit tough for me since i am a working mom with 8 month old baby boy. So the idea has to be the shortest destination, baby friendly places where i can freely breastfeed my baby and changing nappies, but it also outdoor nature (beach for instance, if you can read my mind πŸ˜‰) And the best idea i can come up with is 'Kulari Ke Pantai' kind of summer vacation but simplier and shorter one 😊
#BeautifiedID
#UrbanIconGiveaway
#teampvra
#studiofloranara
#honueats

My summer holiday idea: having a beach getaway!
Bcs what better way to celebrate summer than by soaking up the sun on stretches of warm sand and cooling off with dips in the ocean?

Since i will spend my summer on the beach, then the ultimate activity that i will do isΒ take nap in the sun, swimming in the sea and try watersport activities. Always apply my sunscreen, bronzer and liptint from @beautified_id so i can maintain my gorgeous looks while having fun at the beachπŸ’ƒ

On the other day, having a cozy beach picnic with a bouquet romantic flowers on my picnic basket from @studiofloranaraπŸ’ Enjoy my delicious poke from @honueats and read my favorite book while embracing the warm weather. Dont forget to stay gorgeous on hot days with bracelet watch from @urbaniconstore ⌚

Then, watch the sunset bcs there's nothing like watching the sunset while surrounded by nature. And yasss, take a break from technology while getting a well-deserved viewπŸŒ…

At the night, have a BBQ party and enjoy the atmosphere, from the music to the food, the view and ofc the good friends/family. Another fun of my summer is enjoy a movie outdoors in the park or beach. And i need a pretty pair of @pvra.official that can carry me from the beach to the bar and everywhere in betweenπŸ‘‘

Last but not least, i'll make a scrapbook with all of my summer memories! I will take a picture every time i cross something off of my summer bucket listβœ”
#BeautifiedIDΒ #UrbanIconGiveaway#teampvra #studiofloranaraΒ #honueats

Summer Holiday Idea : Bali or Maldives! Bali adalah salah satu tempat yg paling bagus buat summer holiday vibes. Tentunya Bali juga berada di Indonesia, jadi nggak usah merogoh uang yang terlalu banyak untuk menuju kesana. Pantai, Cafe, dan beberapa tempat yang asik untuk berkunjung untuk summer holiday. Nah, ide yang kedua ini Maldives! Maldives cocok banget buat kalian yang pengen banget ke luar negeri dan sekalian untuk summer holiday vibes loh! Maldives pantainya yang indah, hotel yang langsung liat pemandangan laut, cocok banget deh. Eh tapi ini harus menyiapkan uang yang lebih ya dibandingkan Bali. Jadi kalo kalian mau summer holiday, itung itung dulu budget kalian agar nggak salah tempatπŸ€— #BeautifiedID #UrbanIconGiveaway #teampvra #studiofloranara #honueats

Finally summer vacation has come 🀩🌞 : to Hugs and puppies all around, can't wait for the vacation. I and friends plan to travel to the Cilacap in central java, we got there will be on vacation. We will go to the beach 🏝, is the Turtle beach 🐒,After we're looking for some information about the beach, and it turns out there the beach, it's really beautiful 😍🏝, very good for summer vacation🌞,and was two hours to take a trip across the beaches the turtles, there is an island that is very beautiful location on the beach of sumbawa. It's really on vacation there. I want to feel the thrill of summer vacation. 🀩😍😍
.
Do you feel the summer? Do you can't wait for a vacation? It's ready for summer? Let's go on vacation 🌞.
.
Vacation time, it'll be a lot of fun. 🀩🀩🀩🀩🀩. .
. INDONESIA Itu INDAH Genksss ❀️
Mari kita jaga, Rawat, dan lestarikan semua tempat bersejarah dan tempat tempat yg indah.
I love U Indonesia so so so so much❀️🧑❀️🧑 #BeautifiedID #UrbanIconGiveaway #teampvra #studiofloranara #honueats

#Repost @urbaniconstore (@get_repost)
・・・
Pengen ke pantai sma dia, snorkling trs sorenya ngeliat sunset abis itu duduk2 dipinggir pantai smpe tengah malem smpe ketiduran trs pas bangun paginya ternyata cuma MIMPI.... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
.
Sesederhana itu siih keinginan holiday summer ku 😘
.
.
#BeautifiedID #UrbanIconGiveaway #teampvra #studiofloranara #honueats .

Celebrate your summer by joining Summer with U giveaway!
How to enter;
1. Follow @urbaniconstore , @beautified_id , @pvra.official , @studiofloranara , and @honueats Instagram account. Do not private your account
2. Love and regram this image in your Instagram account.
3. In the caption, tell us your summer holiday idea.
4. Tag @urbaniconstore , @beautified_id , @pvra.official , @studiofloranara , and @honueats + 2 friends in the photo.
5. Add hashtag #BeautifiedID #UrbanIconGiveaway #teampvra #studiofloranara and #honueats in the caption.

1st Winner: Grand Makeup Hampers, MAP Voucher, Urban Icon Voucher, one pair of shoes from @pvra.official, flower arrangement voucher from @studiofloranara and @honueats voucher set.

2nd winner: Medium Makeup Hampers, MAP Voucher, Urban Icon Voucher, flower arrangement voucher from @studiofloranara and @honueats voucher set.

3rd winner: Small Makeup Hampers, MAP Voucher, Urban Icon Voucher, flower arrangement voucher from @studiofloranara and @honueats voucher set.

4th winner: Mini Makeup Hampers, Urban Icon Voucher, flower arrangement voucher from @studiofloranara and @honueats voucher.

The giveaway contest ends 16 August 2018. Goodluck!
.
.
.
#giveaway #BeautifiedID #UrbanIconGiveaway #teampvra #studiofloranara #honueats #summergiveaway #contest

Celebrate your summer by joining Summer with U giveaway!
How to enter;
1. Follow @urbaniconstore , @beautified_id , @pvra.official , @studiofloranara , and @honueats Instagram account. Do not private your account
2. Love and regram this image in your Instagram account.
3. In the caption, tell us your summer holiday idea.
4. Tag @urbaniconstore , @beautified_id , @pvra.official , @studiofloranara , and @honueats + 2 friends in the photo.
5. Add hashtag #BeautifiedID #UrbanIconGiveaway #teampvra #studiofloranara and #honueats in the caption.

1st Winner: Grand Makeup Hampers, MAP Voucher, Urban Icon Voucher, one pair of shoes from @pvra.official, flower arrangement voucher from @studiofloranara and @honueats voucher set.

2nd winner: Medium Makeup Hampers, MAP Voucher, Urban Icon Voucher, flower arrangement voucher from @studiofloranara and @honueats voucher set.

3rd winner: Small Makeup Hampers, MAP Voucher, Urban Icon Voucher, flower arrangement voucher from @studiofloranara and @honueats voucher set.

4th winner: Mini Makeup Hampers, Urban Icon Voucher, flower arrangement voucher from @studiofloranara and @honueats voucher.

The giveaway contest ends 16 August 2018. Goodluck!
.
.
.
#giveaway #BeautifiedID #UrbanIconGiveaway #teampvra #studiofloranara #honueats #summergiveaway #contest

#Repost @beautified_id (@get_repost)
・・・
my summer ideas plann is sweet talk with family,cook,sing a song and go to beach πŸŒˆπŸŒ»πŸ’•πŸŒ…
@urbaniconstore , @beautified_id , @pvra.official , @studiofloranara @honueats
#BeautifiedID #UrbanIconGiveaway #teampvra #studiofloranara and #honueats

Summer Holiday yang kebayang buat aku itu = Pantai. Pakai outfit summer dress, kacamata, topi lebar bawa orang2 tersayang, bawa tikar. Sekedar main air, mandangin ombak, tidur2an udah paling nyaman dan nenangin banget 😍 satu hari kaya gitu udah cukup buat nebus hari2 butuh piknikku πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† liburan santai di tempat yg tepat dengan orang yg tepat dan dapat suasana yang tepat, super perfect buat summer 🀣🀣🀣
#BeautifiedID #UrbanIconGiveaway #teampvra #studiofloranara #honueats

My Summer Holiday Idea adalah pulang ke kampung halaman di SUMBA BARAT DAYA, NTT.
.
Hampir setiap tahun pulang ke sumba & engga pernah bosen untuk menghabiskan waktu liburan disana.
Masyarakat yg ramah, tradisi budaya yg unik, kain2 tenun yg cantik & pesona alam yg ga diragukan lagi keindahannya.
.
Banyak tempat wisata yang belum sempat dikunjungin, dan tahun ini berencana akan ke NIHIWATU & Bukit Wairinding di Sumba Timur.
.
Enjoy your Summer Holiday, guys 🌻
.
#BeautifiedID #UrbanIconGiveaway #teampvra #studiofloranara #honueats

My Summer Holiday Idea... PIKNIK dan HUNTING FOTO

Things
Seru, piknik di taman yang teduh dengan banyak pepohonan. Membawa perlengkapan piknik seperti karpet, keranjang, beserta cemilan Ahi Dip and my favorite Matcha drinks from @honueats daaan supaya tambaahh kece dikasih hiasan artifisial bunga dari @studiofloranara untuk ditaruh di karpet dan di keranjang piknik 😍 menambah keriaan si foto.

Outfit
Celana Pendek, kaos warna cerah and sepatu sendal terbuka @pvra.official yang unik, eyecatching and yang jelas nyaman di kaki meski dipakai saat cuaca terik dan pastinya harus bagus difoto donkk yaa... Saddle bag mungil dengan motif bunga2 and colorful wristwatch @urbaniconstore utk menambah keriaan our summer holiday picnic at park.

Last but not least jangaan lupa pake suncblock and a simple make up, orange blush on your cheek and softpink on your lips @beautified_id , oia sunglasses kuduu dibawaaa.

Where to go
My next park picnic park on this summer holiday are Taman Tabebuya and Taman Cattleya.

#BeautifiedID
#urbanicongiveaway
#teampvra
#studiofloranara
#honueats

Summer with U!

Embrace urself because summer is coming quickly! (Re: sun, freedom, beach/pool, and hanging out with best friends 24/7) 🌞
.
However, when that time in the summer comes with nothing to do, here’s I share my ultimate summer bucket lists to keep the fun going:
1. Bake or cook 🍳 - bcs food is appreciated by everyone! Or, hmm I could simply enjoy a delicious Torche & matcha drink from @honueats to accompany me while reading some of my fav. books πŸ₯˜πŸ“š
2. Hang out with friendsπŸ‘­ - No matter how you feel about planning, everyone can enjoy some unscheduled, spontaneous fun with a good friend or group! Let's enjoy the season of warm summer night & don't forget to wear the prettiest shoes/sandals from @pvra.official πŸ‘  collection. Well, to get proper pics of "OOTD", also remember to wear the coolest smartwatch⌚or bag πŸ‘œ from @urbaniconstore
3. Learn how to contour and highlight my face like a pro, and try new lipstick colour or buy some make up kits from @beautified_id πŸ’ž. It's okay to try something new! 😊
4. Have a summer Friendsgiving by surprisingly giving a bouquet of flowers from @studiofloranara to my loved one! 🌻🌾
.
That's all gonna be great if i had chance to realise my summer bucket lists! Yayyy! Lets embrace this summer with style! πŸ˜ŽπŸ‘™πŸ•ΆπŸ‘šπŸ›
.
SUMMER WITH U! 😘
.
#BeautifiedID #UrbanIconGiveaway #teampvra #studiofloranara #honueats

summer holiday idea? 😯
maybe this will be our first summer holiday without daddy 😒😒😒
sometimes mommy, my sister, and I cannot resist our loneliness without daddy bcs we are so close each other and everyday we always do quality time 😒
but, now is different..
we should be strong even it's so hard to do 😒

okay, back to the topic
for the next summer holiday idea, I'd like to do new things so I can forget the loneliness for a little while ❀
I want to eat dinner together with mom and my sister at @honueats 🍴and then give the beautiful flowers to our lovely mommy from @studiofloranara 🌸
my sister also will wear the gorgeous shoes from @pvra.official πŸ‘‘
and I will wear my first authentic watches from @urbaniconstore ⌚
and of course we will go with the prettiest make up from @beautified_id πŸ’„
for the last thing, we will go shopping with MAP voucher 😍😍😍
awwww
I don't want to miss that beautiful day with my precious women, so I hope this time will be our luckiest time to get the new things from this biggest giveaway πŸ’•πŸ’•πŸ’• please pick me to the winner bcs I want to make my little family happier than before 😒
amen! πŸ™πŸ™πŸ™
thank you for making this giveaway πŸ’™

#beautifiedID #urbanicongiveaway #teampvra #studiofloranara #honueats

ngampus & nugas because FK life has no mercy πŸ’‰πŸ’Š#teampvra #studiofloranara #honueats #urbanicongiveaway #beautifiedid

Most Popular Instagram Hashtags