#honeybeevenomoriginal

13900 posts

TOP POSTS

NEW IN SHOP!!!
.
HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION 🐝🐝🐝
.
.
-This gel-based cream ni mengandungi:
.
1) bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
2) honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
3) vitamin c- skin brilliance
4) collagen- untuk kulit yg anjal
5) hyaluronic acid- melembapkan kulit
.
So yg mana kulit sensitive tu, jgn risau, korang bleh pakai n insyaAllah bole treat skali minor skin problems
.
Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? .
.
✔️ sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah(5%) Collagen , Propolis, Vitamin C, Asid Hyaluronic .
.
✔️ semua kandungan nye macam magik coktail untuk buat kulit kita lembab ,bermaya dan bersinar lepas pakai
.
✔️ bole mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. .
.
✔️ kesan jerawat pun senang pudar
5% Bee Venom kandungan ye yang sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran
.
.
Kenapa dia sangat baik? .
.
✅ Sebab racun lebah Mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. .
.
✅ Dia juga ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba .
.
CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN 🐝🐝🐝HONEY BEE VENOM MULTI
 SOLUTION CREAM 🐝🐝🐝
.
Digunakan sebagai moisturizer 
Sebelum makeup dan sebelum tidur.
.
.
#honeybeevenommurah #honeybeevenomoriginal #honeybeevenommalaysia

Korunk semua mesti yg ada masih tertanya2 apa function Skincare Honeybee & all range product nafura yg best sangat sampai hangat diperkatakan tu kan?💁🏻 Bagi yg dah tahu and dah cuba tu uolls mesti dah taknak cubaproduct lain. Sebab best gilerrr. bagi yg blur2 or tercari2 tu, meh jasz explainkan lagi mcm kat bawah ni👇🏻 Steps:
1. Gunakan cleanser foam Honeybee
-cuci muka kasi bersih -penggunaan 2kali sehari (bangun pagi & sebelum tidur) tapi nak pakai byk kali pun x kesah 😆
-kulit wajah akan kelihatan lebih lembut dan segar je~

2. Gunakan Honeybee Almond Gommage Smoothing Gel -Gommage ni maksudnya erase. Functionnya sama macam scrub.
-dah basuh muka tadi,xpayah lap muka~terus je picit sikit gommage ni then sapu rata kat muka. Tenyeh2 yg berdaki tu..kalau muka byk berdaki mmg banyaklah hasil yg keluar.
-Gommage ni x boleh guna hari2. Seminggu maksimum 3kali. Jimat di situ💁🏻
-Sebab apa x boleh guna hari2, sebab kulit muka kita ni akan menghasilkan sel2 kulit yg baru setiap masa. So, kalau guna hari2 habislah sel2 kulit yg baru nk tumbuh terbantut sebab gommage kasi buang sekali😅 -bestnya gommage ni, texture dia x berbiji2 and lembut je..so orang yg kulit berjerawat tu sesuai sgt2 sebab xakan melukakan kulit u'olls.

3. Dah siap step2, applykan serum honeybee.
- Serum ni bertindak sebagai booster bagi merawat sel2 kulit dari dalam. So, segala parut jerawat2 dia bagi pudarkan. InsyaAllah, if amalkan selalu parut jerawat pun boleh hilang.
-Pakai serum ni x perlu banyak2, cukup 2 titis!! Sapukan rata pada wajah muka. -penggunaanya 2kali sehari pagi & malam sebelum tidur.
-Dah la botol besar 40ml (3-4bulan boleh guna) Jimat habis!! 4. Gunakan pulak Honeybee Venom Multisolution Cream (HBV)
-Cream ni penting dalam memberi kelembapan pada kulit wajah sekaligus merawat segala masalah kulit wajah. -Yg mempunyai texture kulit wajah yg kering dan berminyak / berjerawat boleh gunakan HBV ni. Sebab mempunyai extrak madu dan bee venom sebagai anti inflammation.
-The best thing is boleh digunakan sebagai base makeup juga.
-penggunaan HBV ni x perlu banyak. Sikit saja cukup dah. 💁🏻
-BEST EVER Multisolution cream!! Whatsapp 017 5440817 for details

#honeybeevenomoriginal

#Repost @ainsyazana.co ・・・
Face Touch Stick @nafura ni tengah letop sekarang taw!
.
Sampai akak pon terjebak sekali😜
.
Ini pon sama apply before pergi ofis tadi. Color very the natural and korean hokay. Even muka akak nan hado macam korean haha
.
Yang bestnya Face Touch Stick ni tak melekit langsung🙅🏻🙅🏻🙅🏻
.
Senang bawak datang ofis ehhh😎
.
Akak pakai Blusher code Skin Coral & Contour💋
.
RM 48 for each stick!
.
#syazanaempire
.
COD: Bangsar, Bangsar South, Kerinchi, Pantai Dalam, Vista Angkasa, Menara TM, KL Sentral, ALL LRT Kelana Jaya line & closest area.
.
Whatsapp: 013 4366814
.
#honeybeevenom
#honeybeevenomnafura
#honeybeevenommalaysia
#honeybeevenomoriginal
#honeybeevenomcream
#honeybeeserum
#honeybeeserumnafura
#honeybeevenom_kl
#honeybeeserum_kl
#makeupmalaysia
#makeuplife
#makeupjunkie
#makeupbase
#makeupartistmalaysia
#makeupartist
#makeupgeek
#hopegirl
#hopegirlmalaysia
#hopegirlcosmetics
#makeupaddict
#makeuplover
#agentsahnafuramalaysia
#agentsahnafuraglobal
#facetouchstick
#honeybeescrub
#hopegirlmascara
#thebeautyhacks
#centellacream

Morning uolsss
Happy weekend 💜

Jom tengok video make up pagi ni. 😉

Soft Natural Bridal Look Version Indonesia by Intan Yusof.

She's using honeybee as a base. 😍😘

💕
whatsapp #0176979954
whatsapp #0176979954
whatsapp #0176979954
.
Honey Bee Venom Multi Solution Cream adalah Cream muka Khas untuk melegakan masalah kulit, sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif disamping membuatkan mekap nampak lebih cantik, flawless & tahan lebih lama.

Honey Bee Venom mengandungi ekstrak royal jelly, ekstrak propolis & ekstrak racun lebah utk merawat masalah kulit. Ia mengubah kulit anda yg kusam & tak bermaya menjadi lebih lembap dan berseri-seri!

Honey Bee Venom Multi Solution cream. Krim penyelesaian semua dlm 1 dari yg masalah jerawat hinggalah masalah kulit kering yg disebabkan oleh udara kotor, kekurangan air dan lain2.
.
BAHAN-BAHAN:
🎈Propolis dan Bee Venom - Untuk kulit yg lembut
🎈Royal jelly dan Madu - Membekalkan nutrisi pada kulit
🎈Vitamin c - Untuk mencerah & menyekatakan tona kulit
🎈Collagen - Untuk kulit yang anjal dan gebu
🎈Hyaluronic acid - Melembapkan kulit
.
☑Produk ni gel-based so memang tak melekit atau berminyak.
☑Jadi yang mana ada problem kulit sensitif tu, uolls jangan risau. Boleh pakai n boleh treat skali minor skin problem.
.
KELEBIHAN:
🎈Menegang dan membuatkan kulit tampak lebih muda
🎈Melembapkan Kulit kusam dan tak bermaya
🎈Memberikan nutrisi yg bagus untuk kulit kerana ia mempunyai collagen & vitamin
🎈Membuatkan kulit lebih gebu, licin, berseri & anjal sepanjang hari
🎈Boleh diguna sbgai pelembap kulit atau ‘base make up’ utk senang apply foundation/bb cream dan menjadikan make up lebih flawless dan tak nampak cakey (bercapuk di wajah)
.
CARA PENGGUNAAN:
💝Calit sedikit Honey bee venom & sapu rata diseluruh kawasan muka
💝Digunakan sebagai pelembap
. 💝Pakai Sebelum makeup & sebelum tidur. Glowing semulajadi.
.
#honeybeevenom
#honeybeevenomoriginal
#honeybeevenommurah
#colleenbeautyprodukmurah

Fake vs Original HoneyBeevenom

Bau :
fake bau dia kuat sangat. Pedih hidung. Tidak berbau fresh macam yang original. Original wangi ada bau lemon gitu. 😍
Texture :
Texture fake lagi melekit lambat meresap, berminyak. Yang ori cepat resap, tak berminyak tak melekit.
Warna:
Warna fake lebih cerah dari original kekuningan lemon gitu.

Penutup:
Yang fake dekat penutup takde huruf M mksudnya ultisolution. Yang ori Multisolution.

#honeybeevenomoriginal #sayajualmurah #honeybeevenom #honeybeevenommalaysia

Honey bee lovers 🐝😘 items ready stock !!@honeybeevenomoriginal
Whatsapp 013 4486679 for order

#honeybeevenomoriginal #honeybeevenom #moisturizerhoneybeevenom #moisturizer

#Repost @nafura with @repostapp
・・・
Tq @makeupbyteynathirah
So Gorgeous So Flawwless

Ramai yang masih tak tahu ape kebaikkan Mascara Fiber!

Magic Long and Long Mascara ni sesuai untuk gadis2 berbulu mata kontot. Macara Fiber boleh memanjangkan bulu mata dengan mengunakan fibre oat. Fibre akan bercantum satu persatu sambil melentik. Lagi lama pemakaian lagi panjang dan melentik bulu mata anda.

Nak bersihkan pun senang just letak air dia akan tertanggal satu persatu. No more panda eye.
Cubalah nanti meletik2 bulu mata

RM58 exc postage
Pembelian 2 items FREE POSTAGE

Whatsapp 01110938702 nani 😘
#alaskatrueisland#alaskamoisturizer#alaskaglacier#honeybeevenomcream #nafura#honeybeevenomcleanser#cleanserhoneybeevenom#honeybeevenomscrub#honeybeevenom_klang #honeybeevenomoriginal #hbv#serum#serumhoneybeevenom #makeupartist#bazarpaknil#hopegirl#hopegirlmascara#hopegirlbbcream#hopegirlcccream#hopegirlconcealer#magicskinprimer#

MOST RECENT

Goonight bee lovers 😘🐝 Sebelum tidur make sure cuci muka dulu tau 😘 .

Apa kelebihan cleanser honey bee venom?
First of all, mestilah cleanser ini selamat dari bahan kimia. Cleanser hbv mempunyai honey dan royal jelly yang sangat membantu kulit untuk kelihatan cantik berseri.
Cleanser ini juga tahan sehingga 3 bulan. Sangat berbaloi dan jimat. Ia mempunyai micro bubble yang sangat effective removes kotoran yang melekat pada kulit muka.
Cleanser hbv jugak mempunyai bau yang sangat wangi dan menyenangkan.
Rm58.00 whatsapp fatin for details 017 5440817

#honeybeevenomoriginal #honeybeevenom #honeybeevenommultisolutioncream #cleanserhoneybee #serumhoneybee #facemistnafura #scrubhoneybeevenom #madeinkorea #skincarekorea #skincareroutine #muamalaysia #neelofa #vivyyusuf #trueisland #trustedseller

HONEY BEE ALMONDS GOMMAGE SMOOTHING GEL ( SCRUB )
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
.
✔ Terhasil dari proses pemampatan biji badam
✔ Sapuan luaran almond oil boleh melambatkan proses penuaan
✔ Tinggi vitamin E dan anti oksidan
✔ Merawat kerosakan akibat sinaran uv / matahari
✔ Menggelakkan pigmentasi.
✔ Melembabkan kulit.
✔ Tinggi linolic acid.
✔ Boleh mencegah jerawat
✔ menghilangkan blackhead & whitehead
✔ Meredakan alergi dan ruam kulit
✔ Menggelakkan dari kulit kering berkeruping
.
Cara penggunaan :
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
✅ Cuci muka dgn pencuci muka Honey Bee Cleanser kemudian bilas & lap
✅ Sapukan rata Honey Bee almonds Gommage Smoothing Gel ( scrub ) & biar dlm 2 - 3 minit
✅ Urut / gosok muka dgn lembut dgn gerakan putaran sehingga tekstur gel bertukar & terasa kesat
✅ Seeloknya bilas dgn air suam ( seminggu 2 kali je buat ni, malas2 lambat lah lawa 😍 )
✅ Selepas guna scrub ni...biasanya muka akan terasa sikit tegang & kesat, so sapu la Honey Bee SERUM & Honey Bee MOISTURISER utk legakan ketegangan kulit & semestinya serum & moisturiser lg senang nak serap sebab dah scrub & bilas dgn air suam ( pori masih terbuka / lembut )
.
RM 58 ( 100ml )
Free Postage sm / ss add RM 5
.
Jom...Whatsapp Kak Shima 013 - 288 8812
.
#authorisednafuraagent #alaskatrueisland #honeybee #honeybeetrueisland #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomkedah #honeybeevenomoriginal #honeybeevenomperlis #honeybeevenomjitra #serumhoneybee #serumhoneybeevenom #hopegirlcosmetic #sayapakaisayajual #honeybeevenomcream #maskhoneybeevenom #scrubhoneybeevenom

.
KENAPA ANDA PERLU MEMILIH HONEY BEE VENOM MOISTURIZER??
.
Honey Bee Venom Moisturizer melicinkan kulit muka, menambah keserian & daya tahan kulit serta membekalkan kelembapan. Bahan Hyaluroric Acid didalamnya meningkatkan kadar collagen dan kelembapan supaya kulit lebih lembut, anjal dan ringan. Ia turut membantu meredakan jerawat.
.
NAK ORDER ??
WHATSAPP +60135182301.
.
#honeybeevenom #honeybeevenommultisolution #honeybeevenommurah #honeybeevenomcream #honeybeevenomserum #honeybeevenomoriginal #muamalaysia #muaperak #muaipoh #muaserimanjung #muamanjung #muabatugajah #muaseriiskandar #muaselangor #muakl #muajohor #muakelantan #muaterengganu #muapahang #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #visitperak2017 #perak #ipoh #manjung #seriiskandar #serimanjung #setiawan #lumut

RM57
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM10 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
V SHAPE HI BEE-VENOM
.
Muka bulat,kulit kusam dan dagu berlapis ?
Mesti nampak tua dari usia sebenar kan ? .
Jom korang kita bakar LEMAK bawah dagu dan pipi dengan V SHAPE HI BEE-VENOM.. .
🔥 SHAPE HI BEE-VENOM boleh bakar lemak.
🔥Tak perlu sedut lemak tak perlu botox lagi best kan. .
Fungsi utama V SHAPE HI BEE-VENOM.
.
1. Dagu V shape
2. Kulit cerah dan putih
3. Kulit halus seperti bayi
4. Mengecilkan bentuk muka.

KELEBIHAN & KEBAIKAN V SHAPE HI-BEE VENOM : - Serum berasaskan 100% madu asli, sejuk & wangi
- Menjadikan bentuk wajah lebih bujur & runcing
- Menghapuskan dagu berlapis & geleber
- Mengecilkan pipi, hapus muka tembam / kembung
- Menghilangkan masalah kulit berminyak & jerawat
- Memudarkan parut jerawat dengan cepat
- Melembapkan kulit wajah yang kering
- Menghalus, mencerah sekata dan menggebukan kulit
- Mengurangi jeragat & pigmentasi
- Mengurangi masalah lingkaran gelap di bawah mata
- Menjadikan kulit lebih anjal, tegang & licin awet muda!
.
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee✅
.
#olicandy #iopeoriginal #dianzvitamin #ephyrapremium #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme #honeybeevenom #honeybeevenommurah #honeybeenmvenomoriginal #honeybeevenomoriginal #belleza #beautysecret #nanolightenercream #honeybeevenomborong #magicskinprimermurah #magicskinprimerborong #magicskinprimer #magicskinprimeroriginal #magicskin #vshapehibeevenom #vshapehibeevenommurah #vshapehibeevenomoriginal

Haippp jangan tidur lagi selagi tak apply Honey Bee Serum + Honey Bee Venom ni taw😍
.
Boleh mix dua dua ni? Of course can darling. Kalau nak mix, make sure apply Honey Bee Serum dulu then baru apply Honey Bee Venom taw🐝
.
Nak cod di Petaling Jaya, Kelana Jaya and closest area? Haaa meh cepat cepat whatsapp @sitizaharah.co @sitizaharah.co. Ready stock for youuu♥️
.
#Repost @sitizaharah.co with @repostapp
・・・
Sebelom tarik selimut tu cuci muka pakai dua beradik kuning ni dulu. Nak cantik kena sabor dan konsisten tau!!! Love u both so much 😍

#syazanaempire
#honeybeevenom
#honeybeevenomnafura
#honeybeevenommalaysia
#honeybeevenomoriginal
#honeybeevenomcream
#honeybeeserum
#honeybeeserumnafura
#honeybeevenom_kl
#honeybeeserum_kl
#makeupmalaysia
#makeuplife
#makeupjunkie
#makeupbase
#makeupartistmalaysia
#makeupartist
#makeupgeek
#hopegirl
#hopegirlmalaysia
#hopegirlcosmetics
#makeupaddict
#makeuplover
#agentsahnafuramalaysia
#agentsahnafuraglobal
#facetouchstick
#honeybeescrub
#hopegirlmascara
#thebeautyhacks
#centellacream

True Island Honey Bee All Day Fixing Mist
❌ Bukan Toner
.
❌ Tidak perlu dipakai sebelum tidur
.
✅ Day use only
.
✅ Setting spray diguna untuk " set your makeup " supaya muka kurang berminyak & mekap tahan lebih lama
.
✅ Sama fungsi seperti urban dekay all nighter spray / mac fix plus
.
✅ Mencerah & menyihatkan kulit dengan bantuan vitamin C
.
✅ Saiz 80ml
.
✅ Senang dibawa
.
Berminat !!! Jom...whatsapp Kak Shima 013 - 288 8812
Percuma poslaju sm /ss add RM 5
.
#authorisednafuraagent #honeybeetrueisland #honeybeevenomcream #honeybeevenom #honeybeevenomoriginal #honeybeevenomkedah #honeybeevenomperlis #serumhoneybee #serumhoneybeevenom #hopegirlcosmetic #sayapakaisayajual #madeinkorea #honeybee #cleanserhoneybeevenom #scrubhoneybeevenom #maskhoneybeevenom

Balik kerja terus pergi pos barang customer and cod honey bee venom kat my dropship ni😍
.
Faten @honey.b.venom @honey.b.venom cover area Sungai Besi dan area terdekat taw! Sapa sapa area situ nak cod mehhh whatsapp Faten @honey.b.venom laju lajuu wehooo💃🏻💃🏻💃🏻
.
#syazanaempire
.
COD: Bangsar, Bangsar South, Kerinchi, Pantai Dalam, Vista Angkasa, Menara TM, KL Sentral, ALL LRT Kelana Jaya line & closest area.
.
Postage: RM 6 SM/SS
.
Whatsapp: 013 4366814
.
#honeybeevenom
#honeybeevenomnafura
#honeybeevenommalaysia
#honeybeevenomoriginal
#honeybeevenomcream
#honeybeeserum
#honeybeeserumnafura
#honeybeevenom_kl
#honeybeeserum_kl
#makeupmalaysia
#makeuplife
#makeupjunkie
#makeupbase
#makeupartistmalaysia
#makeupartist
#makeupgeek
#hopegirl
#hopegirlmalaysia
#hopegirlcosmetics
#makeupaddict
#makeuplover
#agentsahnafuramalaysia
#agentsahnafuraglobal
#facetouchstick
#honeybeescrub
#hopegirlmascara
#thebeautyhacks
#centellacream

CLEANSER :RM58 (100 ml)
(Penggunaan sehingga 3 bulan)
👇👇
Bahan Hyaluconic acid yg ada dalam cleanser ni dapat membantu meningkatkan kadar collagen and kelembapan kat kulit. So, kulit kita akan lebih lembut and segar. Pastu, lagi best sebab dia dapat bantu redakan "miss j" kat muka. Best kan? Tak rugi beli.
👆👆 SERUM : RM99 (40ml)
(Penggunaan sehingga 2 bulan)
👇👇
Yg ni lg havoc. siapa yg dah pernah pakai mmg dia tahu best ke tak pakai serum honey bee ni. Penting tau pakai serum ni. Nape ek? Mai nak habaq. selain utk lembapkan kulit kita, kalau ampa pakai serum, first dia boleh bantu kurangkan kedut and eyebag kat mata tu. Pastu boleh haluskan lagi pori2 kat muka. Satgi pakai bedak barula comei. Cer cube.. cer cube.. 😍
👆👆 Moisturizer Honey bee venom :RM78 (55 ml)
(Penggunaan sehingga 3 bulan)
👇👇
Nampak tak perkataan "multisolution" dekat penutup hbv tu? (Pi skodeng cepat kat pic!) 👀.. hehehe. Lepas pakai serum seeloknya pakai la hbv moisturiser ni. Mmg baguih sgt. Lepas kita pakai, lagi la double moist kite punya skin tu. Pastu, dia akan bagi makeup lagi glowing. ramai gak MUA MUA yg guna hbv ni as a makeup base mase nk solek pengantin. Yg lg best nye ape tau!! Hbv ni selamat utk baby and mommy2 yg tgh pregnant sbb hbv ni mmg free paraben. So, mmg double triple untung beli hbv ni. Satu family blh guna tau. Wow wee berbaloi-baloi.
👆👆 Ok. Tahniah la sapa yg baca sampai habis na. Uolls mmg rajin n ada ciri2 org yg berjaya. Sapa nak share pun boleh. Mana tau, tak hari ni, maybe esok tetiba kita nak beli. So, boleh refer balik apa yg fatin tulis ni.
Jom whatsaap 👇👇👇 📲 017 5440817
📲 017 5440817
📲 017 5440817

#sayapakaisayajual
#honeybeevenomoriginal
#honeybeevenombynafura
#honeybeevenom
#honeybeeserum
#honeybeecleanser

🐝KELEBIHAN HONEY BEE VENOM🐝
1. Meremajakan, melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya
2. Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin & kolagen.
3. Menjadikan kulit lebih anjal, licin, berseri kulit dan lembap sepanjang hari.
4. Boleh digunakan sebagai pelembap kulit atau 'Make Up Base' untuk senang blending & membuatkan mekap anda lebih flawless & tidak nampak cakey (bertepung di muka). Mai2 lekaih order skrg! Jgn lpskn pluang cuba set honey bee venom nie.. Rugi uolls kalau xcuba. Produk nie hngat dpsaran ok
.
Moisturizer Honeybeevenom RM78 exc postage

#alaskatrueisland#alaskamoisturizer#alaskaglacier#honeybeevenomcream #nafura#honeybeevenomcleanser#cleanserhoneybeevenom#honeybeevenomscrub#honeybeevenom_klang #honeybeevenomoriginal #hbv#serum#serumhoneybeevenom #makeupartist#bazarpaknil#hopegirl#hopegirlmascara#hopegirlbbcream#hopegirlcccream#hopegirlconcealer#magicskinprimer#hopegirlprimer

Rezeki orang gaji semalam😆
.
Sapa lagi nak invest duit untuk kecantikan? Jangan ingat nak cantik ni free je taw haha
.
Well nak jadi perempuan cantik kena la pandai invest duit tu ke tempat yang betul. Contohnya, tengok laaa my customers ni. Dapat gaji terus whatsapp nak order itu ini. Sebab dah lama usha kan. Tunggu duit masuk jeeee😍
.
Thank you darling💋
.
#syazanaempire
.
COD: Bangsar, Bangsar South, Kerinchi, Pantai Dalam, Vista Angkasa, Menara TM, KL Sentral, ALL LRT Kelana Jaya line & closest area.
.
Postage: RM 6 SM/SS
.
Whatsapp: 013 4366814
.
#honeybeevenom
#honeybeevenomnafura
#honeybeevenommalaysia
#honeybeevenomoriginal
#honeybeevenomcream
#honeybeeserum
#honeybeeserumnafura
#honeybeevenom_kl
#honeybeeserum_kl
#makeupmalaysia
#makeuplife
#makeupjunkie
#makeupbase
#makeupartistmalaysia
#makeupartist
#makeupgeek
#hopegirl
#hopegirlmalaysia
#hopegirlcosmetics
#makeupaddict
#makeuplover
#agentsahnafuramalaysia
#agentsahnafuraglobal
#facetouchstick
#honeybeescrub
#hopegirlmascara
#thebeautyhacks
#centellacream

CENTELLA SOOTHING SOLUTION CREAM by NAFURA
NORMAL PRICE: RM99

OFFERRRR❗❗❗
1 PCS➡RM85 EXC POS

Sejenis cream solution untuk anda yg ada masalah spt👇🏻 Eczema dan untuk acne/problem skin.
Untuk kulit yang kering
Melindungi kulit dari rosak akibat kerap bermake up 🐝Bahan2 utama ialah daun pegaga,green tea dan camomile extracts.. Di mana ia sgt membantu meredakan mslh2 kulit spt gatal2,kulit kering dan jerawat 🐝So kpd korang yg ada mslh kulit kering,di sarankan korang try CENTELLA ni.boleh di gunakan utk seluruh badan..blh sapu pd siku..lutut..tumit kaki yg merekah..mmg recommended sgt2.

WhatsApp:+6019-9924774 syasya😊

#honeybeevenom #beevenom #honeybeevenomtrueisland #honeybeevenommurah #honeybeekuantan #beevenomkuantan #pengedarhoneybeevenom #honeybeevenomcream #honeybeevenomoriginal #honeybeevenommultisolution #trueislandcleanser #honeybeealmondgommagesmoothinggel #honeybeealmond #honeybeescrub #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomcleansingfoam #trueislandhoneybeevenomcleanser #honeybeevenomserum #trueislandhoneybeevenomserum #centellasoothingcream #trueislandcentellasoothingcream #centellasoothingsolutioncreamoriginal

CENTELLA SOOTHING SOLUTION CREAM by NAFURA
NORMAL PRICE: RM99

OFFERRRR❗❗❗
1 PCS➡RM85 EXC POS

Sejenis cream solution untuk anda yg ada masalah spt👇🏻 Eczema dan untuk acne/problem skin.
Untuk kulit yang kering
Melindungi kulit dari rosak akibat kerap bermake up 🐝Bahan2 utama ialah daun pegaga,green tea dan camomile extracts.. Di mana ia sgt membantu meredakan mslh2 kulit spt gatal2,kulit kering dan jerawat 🐝So kpd korang yg ada mslh kulit kering,di sarankan korang try CENTELLA ni.boleh di gunakan utk seluruh badan..blh sapu pd siku..lutut..tumit kaki yg merekah..mmg recommended sgt2.

WhatsApp:+6019-9924774 syasya😊

#honeybeevenom #beevenom #honeybeevenomtrueisland #honeybeevenommurah #honeybeekuantan #beevenomkuantan #pengedarhoneybeevenom #honeybeevenomcream #honeybeevenomoriginal #honeybeevenommultisolution #trueislandcleanser #honeybeealmondgommagesmoothinggel #honeybeealmond #honeybeescrub #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomcleansingfoam #trueislandhoneybeevenomcleanser #honeybeevenomserum #trueislandhoneybeevenomserum #centellasoothingcream #trueislandcentellasoothingcream #centellasoothingsolutioncreamoriginal

TRUE ISLAND HONEY BEE ALL DAY FIXING MIST
1 PCS➡RM58 EXC POS
_
🐝Diperkaya dengan ekstrak madu Jeju, ekstrak jeli diraja dan ekstrak propolis ini memberikan penghidratan dan mengimbangi kehilangan kelembapan kulit
🐝Makeup tahan lama dan kulit sentiasa segar
🐝Untuk penjagaan kulit yang sihat dengan memperbaiki masalah kulit
🐝Ekstrak kapur memberikan vitamin C kepada kulit dan memulihkan kulit secara semula jadi.
🐝Meningkatkan kecerahan kulit
🐝Mengandungi ekstrak buah terminalia ferdinandiana, sumber terkaya vitamin C, mempunyai efek anti-penuaan yang kuat dan meningkatkan kesempurnaan nada kulit dengan kesan cerah keseluruhan.

Berat bersih : 80ML

WhatsApp:+6019-9924774 syasya😊

#honeybeevenom #beevenom #honeybeevenomtrueisland #honeybeevenommurah #honeybeekuantan #beevenomkuantan #pengedarhoneybeevenom #honeybeevenomcream #honeybeevenomoriginal #honeybeevenommultisolution #trueislandcleanser #honeybeealmondgommagesmoothinggel #honeybeealmond #honeybeescrub #honeybeealldayfixingspray #honeybeespray #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomcleansingfoam #trueislandhoneybeevenomcleanser #honeybeevenomserum #trueislandhoneybeevenomserum

HONEY BEE VENOM

100% ORIGINAL TRUE ISLAND FROM KOREA ⚫
🎀HONEY BEE MULTISOLUTION CREAM➡RM68 EXC POS
🎀HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SOLUTION SERUM➡RM99 FREE POS
🎀HONEY BEE CLEANSING FOAM➡RM58 EXC POS 🎀HONEY BEE ALMOND GOMMAGE FEELING➡RM58 EXC POS ⚫
🌷COMBO SET?? COMBO A:moisturizer cream+serum➡RM160 EXC POS

COMBO B: moisturizer cream + cleanser➡RM123EXC POS

COMBO C: serum + cleanser➡RM148 EXC POS

COMBO D: cleanser + almond gommage peeling➡RM110 EXC POS

SET HONEY BEE 1:serum + moisturizer cream + cleanser➡RM220 INC POS SM

SET HONEY BEE 2: serum + moisturizer cream + cleanser + almond gommage peeling➡RM255 INC POS SM

WhatsApp:+6019-9924774 syasya😊

#honeybeevenom #beevenom #honeybeevenomkuantan #honeybeevenomtrueisland #honeybeevenommurah #honeybeekuantan #beevenomkuantan #pengedarhoneybeevenom #honeybeevenomcream #honeybeevenomoriginal #honeybeevenommultisolution #trueislandcleanser #sethoneybee #settrueisland #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomcleansingfoam #trueislandhoneybeevenomcleanser

HONEY BEE ALMOND GOMMAGE SMOOTHING GEL .

1 PCS➡RM58 EXC POS

INGREDIENT dalam scrub ni semua letops-letops high quality. ✔ Honey
✔ PROPOLIS ALMOND SWEET OIL
✔ SHEA BUTTER
✔ JAPONICA OIL

Scrub ni megandungi cellulose yang sangat halus dan boleh digunakan untuk membuang sel-sel kulit mati.

Sesuai untuk lelaki & perempuan. Make up uols akan lebih cantik kalau buang sel kulit mati dulu. White head & black head pum boleh tanggal dengan scrub ni.

WhatsApp:+6019-9924774 syasya😊

#honeybeevenom #beevenom #honeybeevenomtrueisland #honeybeevenommurah #honeybeekuantan #beevenomkuantan #pengedarhoneybeevenom #honeybeevenomcream #honeybeevenomoriginal #honeybeevenommultisolution #trueislandcleanser #honeybeealmondgommagesmoothinggel #honeybeealmond #honeybeescrub #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomcleansingfoam #trueislandhoneybeevenomcleanser #honeybeevenomserum #trueislandhoneybeevenomserum

HONEY BEE ALMOND GOMMAGE SMOOTHING GEL .

1 PCS➡RM58 EXC POS

INGREDIENT dalam scrub ni semua letops-letops high quality. ✔ Honey
✔ PROPOLIS ALMOND SWEET OIL
✔ SHEA BUTTER
✔ JAPONICA OIL

Scrub ni megandungi cellulose yang sangat halus dan boleh digunakan untuk membuang sel-sel kulit mati.

Sesuai untuk lelaki & perempuan. Make up uols akan lebih cantik kalau buang sel kulit mati dulu. White head & black head pum boleh tanggal dengan scrub ni.

WhatsApp:+6019-9924774 syasya😊

#honeybeevenom #beevenom #honeybeevenomtrueisland #honeybeevenommurah #honeybeekuantan #beevenomkuantan #pengedarhoneybeevenom #honeybeevenomcream #honeybeevenomoriginal #honeybeevenommultisolution #trueislandcleanser #honeybeealmondgommagesmoothinggel #honeybeealmond #honeybeescrub #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomcleansingfoam #trueislandhoneybeevenomcleanser #honeybeevenomserum #trueislandhoneybeevenomserum

HONEY BEE VENOM

100% ORIGINAL TRUE ISLAND FROM KOREA ⚫
🎀HONEY BEE MULTISOLUTION CREAM➡RM68 EXC POS
🎀HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SOLUTION SERUM➡RM99 FREE POS
🎀HONEY BEE CLEANSING FOAM➡RM58 EXC POS ⚫
🌷COMBO SET?? COMBO A:moisturizer cream+serum➡RM160 EXC POS

COMBO B: moisturizer cream + cleanser➡RM123EXC POS

COMBO C: serum + cleanser➡RM148 EXC POS

SET HONEY BEE:serum + moisturizer cream + cleanser➡RM220 INC POS SM

WhatsApp:+6019-9924774 syasya😊

#honeybeevenom #beevenom #honeybeevenomkuantan #honeybeevenomtrueisland #honeybeevenommurah #honeybeekuantan #beevenomkuantan #pengedarhoneybeevenom #honeybeevenomcream #honeybeevenomoriginal #honeybeevenommultisolution #trueislandcleanser #sethoneybee #settrueisland #honeybeevenomcleanser #honeybeevenomcleansingfoam #trueislandhoneybeevenomcleanser

Most Popular Instagram Hashtags