[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#honeybeevenomoriginal

16347 posts

TOP POSTS

๐Ÿ๐ŸHONEY BEE VENOM ๐Ÿ๐Ÿ
.
๐ŸŒธHoney bee venom mengandungi racun lebah,propolis & royal jelly untuk melegakan masalah kulit
.
FUNGSI
.
๐ŸŒธMenjadikan kulit licin,berdaya tahan & berseri kulit dan penuh dengan kelembapan
.
๐ŸŒธAsid Hyaluronik meningkatan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kulit terus lembut dan tegas ringan,preskipsi untuk melegakan kulit jerawat
.
โœ”Bee Venom & Propolis-Untuk kulit yang lembut
โœ”Honey & Royal Jelly-Memberikan nutrisi untuk kulit
โœ”Vitamin C-Skin Brilliance
โœ”Collagen-Untuk kulit yang anjal
โœ”Hyaluronic Asid-Melembabkan kulit
.
CARA PENGGUNAAN
.
โ˜…Digunakan sebagai moisturizer
Sebelum makeup & sebelum tidur
.
Berat bersih: 55ml
.
#HBV #honeybeevenom #nafura
#honeybeevenomoriginal
.
BERMINAT UNTUK ORDER WHATSAPP +6016-6416164. TQ. โค

NEW IN SHOP!!!
.
HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ
.
.
-This gel-based cream ni mengandungi:
.
1) bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
2) honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
3) vitamin c- skin brilliance
4) collagen- untuk kulit yg anjal
5) hyaluronic acid- melembapkan kulit
.
So yg mana kulit sensitive tu, jgn risau, korang bleh pakai n insyaAllah bole treat skali minor skin problems
.
Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? .
.
โœ”๏ธ sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah(5%) Collagen , Propolis, Vitamin C, Asid Hyaluronic .
.
โœ”๏ธ semua kandungan nye macam magik coktail untuk buat kulit kita lembab ,bermaya dan bersinar lepas pakai
.
โœ”๏ธ bole mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. .
.
โœ”๏ธ kesan jerawat pun senang pudar
5% Bee Venom kandungan ye yang sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran
.
.
Kenapa dia sangat baik? .
.
โœ… Sebab racun lebah Mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. .
.
โœ… Dia juga ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba .
.
CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN ๐Ÿ๐Ÿ๐ŸHONEY BEE VENOM MULTI
ย SOLUTION CREAM ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ
.
Digunakan sebagai moisturizerย 
Sebelum makeup dan sebelum tidur.
.
.
#honeybeevenommurah #honeybeevenomoriginal #honeybeevenommalaysia

Nyumm nyummm rate 7/10 ๐Ÿ˜‚ dating dengan honey bee sekali ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ#honeybeevenomoriginal #moisturizerhoneybee #merdekasale

#Repost @ainsyazana.co ใƒปใƒปใƒป
Assalamualaikum lovesโ™ฅ๏ธ
.
So today Im gonna share with you girls what are the basic makeup kit you should have for daily makeup basis๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
MAGIC SKIN PRIMER @nafura!
.
Haaa ini step yang penting akak akan appy selepas Honey Bee Venom Moisturiser. Wajib everyday!
.
Fungsi & Kebaikan Magic Skin Primer๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐ŸŒธ Mengandungi serbuk mutiara yang akan menjadikan kulit halus dan sekata secara semulajadi
๐ŸŒธ Mengekalkan makeup supaya tahan lebih lama
๐ŸŒธ Memastikan jumlah minyak di muka tidak berlebihan!
๐ŸŒธ Memastikan makeup tak bercapuk & crack
๐ŸŒธ Menjadikan makeup super natural!
.
Baca je tak cukup, korang kena try jugak ni hokay. Akak memang recommend korang pakai Primer from @nafura ni taw. Dah berapa botol dah akak guna๐Ÿ’…๐Ÿป
.
MAGIC SKIN PRIMER RM95. Last for about 3-4 months depends usageโ™ฅ๏ธ
.
#syazanaempire
.
COD: Bangsar, Bangsar South, Kerinchi, Pantai Dalam, Vista Angkasa, Menara TM, KL Sentral, ALL LRT Kelana Jaya line & closest area.
.
Postage: RM 6 SM/SS
.
Whatsapp: 013 4366814
.
#honeybeevenom
#honeybeevenomnafura
#honeybeevenommalaysia
#honeybeevenomoriginal
#honeybeevenomcream
#honeybeeserum
#honeybeeserumnafura
#honeybeevenom_kl
#honeybeeserum_kl
#makeupmalaysia
#makeuplife
#makeupjunkie
#makeupbase
#makeupartistmalaysia
#makeupartist
#makeupgeek
#hopegirl
#hopegirlmalaysia
#hopegirlcosmetics
#makeupaddict
#makeuplover
#agentsahnafuramalaysia
#agentsahnafuraglobal
#magicskinprimer
#magicskinprimerbynafura
#nafura
#primer

Rahsia kulit cantik dan sihat. Dari 3 beradik sampai dah jadi 6 beradik, cik Mira tak pernah tinggal walau ke mana pun pegi.

Dari negara sejuk sampai negara panas, wajib bawak sebab cik kuning ni sangat berguna untuk cuaca panas dan sejuk. Nak manisยฒ selalu macam madu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
.
.
Untuk yang baru nak cuba, cik Mira suggest awak cuba yang basic ni dulu. Cleanser + Serum + Moisturizer ๐Ÿ˜‰

๐Ÿ’•
whatsapp #0176979954
whatsapp #0176979954
whatsapp #0176979954
.
Honey Bee Venom Multi Solution Cream adalah Cream muka Khas untuk melegakan masalah kulit, sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif disamping membuatkan mekap nampak lebih cantik, flawless & tahan lebih lama.

Honey Bee Venom mengandungi ekstrak royal jelly, ekstrak propolis & ekstrak racun lebah utk merawat masalah kulit. Ia mengubah kulit anda yg kusam & tak bermaya menjadi lebih lembap dan berseri-seri!

Honey Bee Venom Multi Solution cream. Krim penyelesaian semua dlm 1 dari yg masalah jerawat hinggalah masalah kulit kering yg disebabkan oleh udara kotor, kekurangan air dan lain2.
.
BAHAN-BAHAN:
๐ŸŽˆPropolis dan Bee Venom - Untuk kulit yg lembut
๐ŸŽˆRoyal jelly dan Madu - Membekalkan nutrisi pada kulit
๐ŸŽˆVitamin c - Untuk mencerah & menyekatakan tona kulit
๐ŸŽˆCollagen - Untuk kulit yang anjal dan gebu
๐ŸŽˆHyaluronic acid - Melembapkan kulit
.
โ˜‘Produk ni gel-based so memang tak melekit atau berminyak.
โ˜‘Jadi yang mana ada problem kulit sensitif tu, uolls jangan risau. Boleh pakai n boleh treat skali minor skin problem.
.
KELEBIHAN:
๐ŸŽˆMenegang dan membuatkan kulit tampak lebih muda
๐ŸŽˆMelembapkan Kulit kusam dan tak bermaya
๐ŸŽˆMemberikan nutrisi yg bagus untuk kulit kerana ia mempunyai collagen & vitamin
๐ŸŽˆMembuatkan kulit lebih gebu, licin, berseri & anjal sepanjang hari
๐ŸŽˆBoleh diguna sbgai pelembap kulit atau โ€˜base make upโ€™ utk senang apply foundation/bb cream dan menjadikan make up lebih flawless dan tak nampak cakey (bercapuk di wajah)
.
CARA PENGGUNAAN:
๐Ÿ’Calit sedikit Honey bee venom & sapu rata diseluruh kawasan muka
๐Ÿ’Digunakan sebagai pelembap
. ๐Ÿ’Pakai Sebelum makeup & sebelum tidur. Glowing semulajadi.
.
#honeybeevenom
#honeybeevenomoriginal
#honeybeevenommurah
#colleenbeautyprodukmurah

My favourite moisturizer ๐Ÿ˜ honey bee venom original from @nafura ๐Ÿ’•
#honeybeevenom #honeybeemosturizer #honeybeevenommoisturizer #honeybeevenomoriginal

Auchhhh super love @nafura Hope Girl Nude Concealer ni taw๐Ÿ˜
.
Full coverage and yang penting sangat murah compared brand lain๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
Nude Concealer RM 58 onlyโ™ฅ๏ธ
.
#Repost @nafura with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Tq Iyda Yusof
.
ramai sgt tanya iy pakai concealer apa.... dulu mmg iy pakai NARS& Maybeline tp sejak jumpa produk dari @Nafura terus jatuh cinta iy beli sendiri tau bukan sponsor dari sapa2 cuma nk cakap sumpah besttt ... ni dah kali ke 5 repeat oder...student2 iy hampa wajib ada ni..... iy beli kod 21&23 .. bole kata semua artis iy makeup wajib pakai ni..sekian perkongsian ikhlas dari iY makeup artist.
.
#syazanaempire
.
COD: Bangsar, Bangsar South, Kerinchi, Pantai Dalam, Vista Angkasa, Menara TM, KL Sentral, ALL LRT Kelana Jaya line & closest area.
.
Postage: RM 6 SM/SS
.
Whatsapp: 013 4366814
.
#honeybeevenom
#honeybeevenomnafura
#honeybeevenommalaysia
#honeybeevenomoriginal
#honeybeevenomcream
#honeybeeserum
#honeybeeserumnafura
#honeybeevenom_kl
#honeybeeserum_kl
#makeupmalaysia
#makeuplife
#makeupjunkie
#makeupbase
#makeupartistmalaysia
#makeupartist
#makeupgeek
#hopegirl
#hopegirlmalaysia
#hopegirlcosmetics
#makeupaddict
#makeuplover
#agentsahnafuramalaysia
#agentsahnafuraglobal
#madeinkorea
#nafura
#nudeconcealer
#concealer
#concealernafura

#honeybeevenomcream #honeybeevenommurah #honeybeevenomtrueisland #honeybeevenomoriginal #honeybeevenommoisturizer #beevenommoisturizer .
.
.
PLEASE DIRECT wassap Dyla 0175800457 for FAST REPLY
โŽ DM / PM ๐Ÿšซ CALL

MOST RECENT

โ˜๐Ÿป PRODUK 100% ORIGINAL
.
๐ŸŒผ Best product from Korea! ๐ŸŒผ

HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM
๐ŸŒธ Memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yang tidak bersesuaian dan akibat pencemaran
๐ŸŒธ Memberikan kelembapan optimum
๐ŸŒธ Mencerahkan kulit secara semulajadi
๐ŸŒธ Menjadikan kulit anjal tegang awet muda umpama suntikan botox
๐ŸŒธ Mengatasi masalah kulit sunburn dengan pantas
๐ŸŒธ Merawat kedutan juga garis halus pada wajah
๐ŸŒธ Mengecilkan liang pori
๐ŸŒธ Menghilangkan eyebag
๐ŸŒธ Menghilangkan noda kulit
๐ŸŒธ Menghalus dan melembutkan kulit seawal sapuan pertama
๐ŸŒธ Anti aging
.
KANDUNGAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SOLUTION SERUM :
๐Ÿฏ EKSTRAK MADU,
๐Ÿฏ PROPOLIS,
๐Ÿฏ EKSTRAK ROYAL JELLY
.
CARA GUNA HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SOLUTION SERUM :
๐Ÿ Cuci muka dengan pencuci muka harian
๐Ÿ Lap kan muka selepas mencuci dan sapu HONEY BEE SERUM
๐Ÿ Gunakan sebelum tido untuk mendapatkan kesan yang lebih efektif
.
ISI KANDUNGAN :
50 ML / botol (penggunaan 1-2 bulan)
.
.
๐Ÿ˜Š WHATSAPP: +60178838365
๐Ÿ˜Š HARGA TERMASUK POS
.
.
#honeybeevenomoriginal #sayajual #sayajualmakeup #honeybeeserum #honeybeevenom #bazarpaknil

Antara produk2 Nafura yang ready .
.
1.Honey Bee Almond Gommage Scrub
2.Honey Bee Cleanser
3.Honey Bee mixing spray
4.Honey Bee serum
5.Honey Bee Venom moisturizer cream
6.Centella Soothing Solution Cream
. .
Berminat nak order?
Whatsapp 01132633748

#hbv #honeybeevenomnafura #honeybeevenommultisolutioncream #nafura #honeybeeserum #hbvoriginal #honeybeevenomoriginal #murah2 #sayajualprodukkecantikan #sayajualon9 #sayajual #amyramar #sayajualonline #sayajualonlinemurah #visitmyig #syukurselalu #jual #jualanku #shoppingonline #bazaronline #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazarpaknilmurah #brunei #bazarniagaonline #chefkeknis #bisnesonline #ruangrezekihanania #muamalaysia

Ferra Rossa Pearluxe Eyeshadow.
Sekali calit je uolls, nak calit pakai jari pon bole, pigmented, melekat sebati elok dengan kulit awak.
.
Ada 3 warna, semua earth colour yang sesuai untuk semua jenjs kulit, sesuai dipakai pagi malam, tak kesah warna baju.
.
Siap ade shimmer gitu lip lap lip lap halus je atas mata.
.
Harga RM45 untuk satu pan/ warna.
.
Promosi 3 pan + Magnetic Pallet = RM160 sahaja! (Diskaun RM20)
.
Yang dok kl atau ampang yang tak sabar2 nak cuba.. nk mata mengerlipp2..nisa ade buat cod okay. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Laju laju pm ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ“ฒ0183808678
.
๐Ÿ›ตCOD :
| TESCO AMPANG | CHERAS | PANDAN INDAH | GLENEAGLES KL | KERAMAT | WANGSA MAJU | UKAY PERDANA | KLCC .
.
.
#honeybeevenom #ferrarossabeauty
#honeybeevenommoisturiser #honeybeevenomserum #honeybeevenomcleanser #ferrarossaeyeshadow
#honeybeevenommurah #honeybeevenomoriginal #feedbackhoneybeevenom #testimonihoneybeevenom #nafura #nafuracodkl #nafuracodampang #beevenom #codukayperdana #codklcc #codcheras #aprilskin #aprilskinmurah #aprilskinkl #aprilskinampang #aprilskinmalaysia #victoriasecretmalaysia #sephoramalaysia

Betapa hebatnya SERUM HONEY BEE ni sehingga berebut orang untuk mendapatkannya.
๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป๐ŸŒป
.
FUNGSI Serum Honey Bee:
๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ๐ŸŒผ
.
๐Ÿฏ Bertindak lebih pantas daripada krim.
๐Ÿฏ Mampu meresap jauh ke dalam kulit untuk merawat dari dalam.
๐Ÿฏ Tindak balas lebih efektif jika digunakan bersama Honey Bee .
๐ŸฏVenom moisturizer setiap hari & Honey Bee Mask Propolis sekali seminggu.
๐Ÿฏ Menjadikan mekap lebih smooth setiap hari. Testimoni dari mekap artis famous tau.
๐Ÿฏ" Smell like madu" kata Mua Ferra Rossa ๐Ÿ˜„.
. .
๐ŸŒน Kecutkan jerawat
๐ŸŒน Hilangkan noda2 dimuka ( pakai konsisten)
๐ŸŒน Hilangkan eyebag
๐ŸŒน Tegangkan kulit muka
๐ŸŒน Kecilkan liang pori - pori
๐ŸŒน Mudah meresap ke dalam kulit
๐ŸŒน Tidak melekit
.
.
RM 99 ( 40ml )
๐Ÿ“ฎ Free Postage sm /ss add rm5 ๐Ÿššโ˜
.
๐Ÿ’‹Berminat!!!! Jom whatsapp... ๐Ÿ“ฒ Kak Shima 013- 288 8812
.
#authorisednafuraagent #honeybeethebest #honeybeevenomoriginalbynafura #madeinkorea #hopegirlcosmetics #sayapakaisayajual #honeybeevenomkedah #serumhoneybeevenom #serumhoneybee #honeybeevenomcream #honeybeevenomoriginal #HoneyBeeVenomCream #honeybeevenomjitra #honeybeevenomperlis #maskhoneybeevenom #cleanserhoneybeevenom

TRUE ISLAND HONEY BEE ALL DAY FIXING MIST
๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ
::
๐ŸŒป Diperkaya dengan ekstrak MADU JEJU, ekstrak JELI DIRAJA dan EKSTRAK PROPOLIS ini memberikan PENGHIDRATAN dan MENGAWAL kehilangan kelembapan kulit.
::
๐ŸŒป MEKAP TAHAN LAMA dan kulit sentiasa SEGAR.
::
๐ŸŒป Untuk penjagaan kulit yang sihat dengan MEMPERBAIKI MASALAH KULIT.
::
๐ŸŒป EKSTRAK LIMAU memberikan VITAMIN C kepada kulit dan MEMULIH KULIT secara semulajadi.
::
๐ŸŒป TINGKATKAN KECERAHAN kulit.
::
๐ŸŒป Mengandungi EKSTRAK buah terminalia ferdinandiana, sumber terkaya vitamin C, mempunyai efek ANTI PENUAAN yang kuat dan meningkatkan kesempurnaan nada kulit dengan kesan cerah keseluruhan.
::
๐ŸŒป๐Ÿ€ RM 58 ( 80ml )
๐Ÿ“ฎPercuma Poslaju sm / ss add RM 5 ๐Ÿššโ˜
::
๐Ÿ’‹Berminat!!! Jom....Whatsapp Kak Shima 013 - 288 8812
.

#authorisednafuraagent #honeybeetrueisland #honeybeevenomcream #honeybeevenom
#honeybeevenomoriginal #honeybeevenomkedah #honeybeevenomjitra #honeybeevenomperlis #serumhoneybee #serumhoneybeevenom #sayapakaisayajual #hopegirlcosmetic #madeinkorea #nafura_beauty_concealer #nakcantiktakbolehkedekut*

Auchhhh super love @nafura Hope Girl Nude Concealer ni taw๐Ÿ˜
.
Full coverage and yang penting sangat murah compared brand lain๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
Nude Concealer RM 58 onlyโ™ฅ๏ธ
.
#Repost @nafura with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Tq Iyda Yusof
.
ramai sgt tanya iy pakai concealer apa.... dulu mmg iy pakai NARS& Maybeline tp sejak jumpa produk dari @Nafura terus jatuh cinta iy beli sendiri tau bukan sponsor dari sapa2 cuma nk cakap sumpah besttt ... ni dah kali ke 5 repeat oder...student2 iy hampa wajib ada ni..... iy beli kod 21&23 .. bole kata semua artis iy makeup wajib pakai ni..sekian perkongsian ikhlas dari iY makeup artist.
.
#syazanaempire
.
COD: Bangsar, Bangsar South, Kerinchi, Pantai Dalam, Vista Angkasa, Menara TM, KL Sentral, ALL LRT Kelana Jaya line & closest area.
.
Postage: RM 6 SM/SS
.
Whatsapp: 013 4366814
.
#honeybeevenom
#honeybeevenomnafura
#honeybeevenommalaysia
#honeybeevenomoriginal
#honeybeevenomcream
#honeybeeserum
#honeybeeserumnafura
#honeybeevenom_kl
#honeybeeserum_kl
#makeupmalaysia
#makeuplife
#makeupjunkie
#makeupbase
#makeupartistmalaysia
#makeupartist
#makeupgeek
#hopegirl
#hopegirlmalaysia
#hopegirlcosmetics
#makeupaddict
#makeuplover
#agentsahnafuramalaysia
#agentsahnafuraglobal
#madeinkorea
#nafura
#nudeconcealer
#concealer
#concealernafura

๐ŸBEE VENOM GOLD ๐Ÿ
.
HARGA SALE :
1- RM54
2- RM100
.
BEE VENOM GOLD 5 IN 1 BY JUE AZIZ
SKINCARE BERASASKAN ORGANIK UNTUK KULIT
CERAH & MULUS PERSIS JUE AZIZ.
.
.
FUNGSI & KELEBIHAN BEE VENOM GOLD EXCLUSIVE.
.

SET 5 IN 1 : โœ” Membantu menghilangkan jeragat.
โœ” Merawat kulit kusam.
โœ” Menghilangkan jerawat.
โœ” Menghilangkn parut.
โœ” Meremajakan kulit.
โœ” Anti penuaan.
โœ” Meredakan kemerahan kulit.
โœ” Menutup lubang pori yang terbuka.
โœ” Menggebu dan menghaluskan kulit.
โœ” Meratakan tona kulit.
โœ” Mengurangkan minyak pada wajah.
โœ” ORGANIK Tiada campuran bahan kimia merbahaya.
โœ” Krim cepat meresap pada kulit dan tidak melekit โœ” Tiada kesan sampingan dan tanpa penggelupasan.
โœ” Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
BEE VENOM GOLD EXCLUSIVE SET 5 IN 1 TERDIRI
DARIPADA 5 ITEM : โ— Liquid Cleaser โ— Serum โ— Toner โ— Sunblock Foundation โ— Moisturiser
.
Dijamin 100% originalโœ…
Money back guaranteeโœ…
Ready stok
.
Free postage ke semenanjung๐Ÿšš
โœˆ๏ธSabah/Sarawak tmbh rm5
.
Berminat nk order. Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6013-2402196 to order. .

#beevenomskincare #beevenomskincaremurah #beevenomakincare4in1 #beevenomskincareoriginal #honeybeevenom #honeybeevenommurah #honeybeenmvenomoriginal #honeybeevenomoriginal #belleza #beautysecret #honeybeevenomborong #magicskinprimerborong #magicskinprimer #beevenom #beevenomgold #beevenomgoldskincare #beevenomgoldmurah #beevenomgoldoriginal

Most Popular Instagram Hashtags