#homestayalorsetar

MOST RECENT

Anda selesa kami gembira πŸ€—
Tak perlu bawak sejadah, telekung, syampu, sabun badan, detergent, softener..kami sedia
Makanan ringan dan minuman 3 in 1 pun kami sedia
Tilam tambahan pun tersedia...bukan toto ya? πŸ˜‰
Tak cukup bantal?? Boleh tambah πŸ˜‰
#homestay #homestays #homestaymurah #homestayalorsetar #homestaykedah #homestaymalaysia #bisnes #bisnesonline #airbnb #kualakedah #alorstar

Yang mana bleh label kami label. Semua untuk kemudahan dan keselesaan anda. Tinggal lama kami topup lagi πŸ‘
#homestay #homestays #homestaymurah #homestayalorsetar #homestaykedah #homestaymalaysia #bisnes #bisnesonline #airbnb #kualakedah #alorstar

Ruang dapur Suzie Homestay
Segala kelengkapan tersedia untuk kemudahan dan keselesaan para penginap. Nak masak boleh..nak buat kek pn boleh πŸ˜„. Kipas pun ada kt dapuq
#homestay #homestays #homestaymurah #homestayalorsetar #homestaykedah #homestaymalaysia #bisnes #bisnesonline #airbnb #kualakedah #alorstar

Bilik-bilik kami lengkap aircond..3 bilik 3 aircond. Bilik ke 3 plus 1 kipas 21 inci
#homestay #homestays #homestaymurah #homestayalorsetar #homestaykedah #homestaymalaysia #bisnes #bisnesonline #airbnb #kualakedah #alorstar

Maaf kepada yang saya terpaksa tolak permintaan anda 😭. Bukan tak sudi ya tp memang slalu tarikh-tarikh hot kena booking awai. Moga nanti kita masing-masing ada rezeki ya πŸ˜ŠπŸ˜‰
#homestay #homestays #homestaymurah #homestayalorsetar #homestaykedah #homestaymalaysia #bisnes #bisnesonline #airbnb #kualakedah #alorstar

Cik Husna & kawan-kawan dari UNIMAP. Comey belaka pakat jadi bridemaids kawan sekuliah. Terima kasih yang sudi pilih Suzie Homestay. Pakai waze ja kan dari Perlis ke sini 😍
#homestay #homestays #homestaymurah #homestayalorsetar #homestaykedah #homestaymalaysia #bisnes #bisnesonline #airbnb #kualakedah #alorstar

Cik Farah & kawan-kawan..bakal guru dari UPSI. Alhamdulillah senang sangat berurusan dengan cikgu kita ni. Mana exit dia sampai semua dia info. Sifat rajin dan bertanggungjawab ni melambangkan cik Farah bakal jadi pendidik anak bangsa yang berkaliber πŸ˜‰πŸ˜˜
#homestay #homestays #homestaymurah #homestayalorsetar #homestaykedah #homestaymalaysia #bisnes #bisnesonline #airbnb #kualakedah #alorstar

Nak cari info atau arah ke Suzie Homestay?? Google atau waze ja. Senangkan??
#homestay #homestays #homestaymurah #homestayalorsetar #homestaykedah #homestaymalaysia #bisnes #bisnesonline #airbnb #kualakedah #alorstar

En Mansur sekeluarga dari Langkawi..transit untuk ke Kelantan. Terima kasih encik sudi memilih Suzie Homestay 😊. Terima kasih atas komen, pendapat dan cadangan. Kami amat-amat menghargainya πŸ€—πŸ€—πŸ€—
#homestay #homestays #homestaymurah #homestayalorsetar #homestaykedah #homestaymalaysia #bisnes #bisnesonline #airbnb #kualakedah #alorstar

En Basya jiran setaman boking homestay untuk kemudahan sanak sedara..sporting abih..alhamdulillah dan terima kasih berkali-kali jemput kami ke kenduri encik πŸ€—
#homestay #homestays #homestaymurah #homestayalorsetar #homestaykedah #homestaymalaysia #bisnes #bisnesonline #airbnb #kualakedah #alorstar

En Mahadir sekeluarga dari Penang..booking melalui Airbnb. Terima kasih encik sudi memilih Suzie Homestay 😊. Terima kasih ya sudi tinggai review untuk kami di Google. Kami amat menghargainya πŸ‘
#homestay #homestays #homestaymurah #homestayalorsetar #homestaykedah #homestaymalaysia #bisnes #bisnesonline #airbnb #kualakedah #alorstar

Jiran setaman booking homestay 1 malam plus day use untuk kenduri kawen. Ingat tau Suzie Homestay pun ada kegunaan day use. Ala-ala hotel gittew..semua untuk kemudahan penginap kami
#homestay #homestays #homestaymurah #homestayalorsetar #homestaykedah #homestaymalaysia #bisnes #bisnesonline #airbnb #kualakedah #alorstar

Tetamu dari Puchong ni, Puan Fini, datang untuk exam di PLPP Teluk Chengai. Check 4 malam. Dah la datang jauh, sarat mengandung plus anak sulung 11 bulan. Moga rezeki anak-anak puan lulus exam ya πŸ˜‰πŸ˜Š
#homestay #homestays #homestaymurah #homestayalorsetar #homestaykedah #homestaymalaysia #bisnes #bisnesonline #airbnb #kualakedah #alorstar

Tetamu dari Grik, Perak, Kak Simah yang sempoi. Senang berurusan dengan kak. Tanya 5 minit ja..booking..bayaq..check in..check out. Moga sesiapa yang kak simah lawat di Hospital Sultanah Bahiyah tu cepat sembuh ya kak. Aaminn
#homestay #homestays #homestaymurah #homestayalorsetar #homestaykedah #homestaymalaysia #bisnes #bisnesonline #airbnb #kualakedah #alorstar

Laman dalam dan separuh laman luar kita dah letak kerikil comel..nak elak becak dan rumput liar yang nakal πŸ˜‰. Nampak kemas ja kn??
#homestay #homestays #homestaymurah #homestayalorsetar #homestaykedah #homestaymalaysia #bisnes #bisnesonline #airbnb #kualakedah #alorstar

Yg mai alor setar hampa boleh shopping di Aman Central. Hampa nampak dak menara ha dpn tu ja lintas jalan kaki saja. Tak jauh pun dari YZ Homestay hanya 15minit saja. Untuk booking whatsapp 0133088833 / 0175069489

#homestayjalanlanggar #homestayalorsetar #homestaykedah #alorsetar #kedah #polimas #uum #insaniah

Yang mencari homestay berdekatan hospital boleh menginap di YZ homestay. Untuk tempahan boleh whatsapp 0133088833 / 0175069489

#homestayjalanlanggar #homestayalorsetar #homestaykedah #alorsetar #kedah

HANA SOFINA HOMESTAY ALOR SETAR KEDAH

RATE : RM150 SAHAJA... Open Booking untuk cuti raya di kampung...cepat..cepat jgn lambat2...nt terlepas...da ramai mula call usha date... Jgn last minute..satg hotel fully booked..homestay selesa pn yilek.. Berminat jom cpt call or whatsapp no ni..xsusah klik je kt link bwh ni..πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ“²www.wasap.my/60175142490

#HomestayAlorSetar #HomestayMurah #HomestayCantik #HomestaySelesa #HomestayJimat #HomestayBersih #HomestayLawo #KedahHomestay #AlorSetar #JalanLanggar
#HomestayRM150 #JomBooking #NakRaya #BalikKampung #CeriaRaya

Most Popular Instagram Hashtags