#hlive

66749 posts

TOP POSTS

Selamat hari lahir @stacyanam ! Semoga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki! Amin! #hlive #kamikongsi

Day 1 of KLFW done! Massive thanks to @christyngshoes for my heels πŸ˜β€οΈπŸ‘’ #klfw2017 #hlive

Mawar duduk jangan rapat2 sangat dengan amar tu okay😁😁 Cute la korg ni😊 Gorgeous wedding attire by @suehashim_boutique😊
.
.
Photo credit @suehashim_boutique
.
Do tag your partner. Thank you awak😊☺️✌️️
Do follow us @weddingdiaries.kl😊
.
.
You minat follow instagram ni ya .☺️
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
@suehashim_boutique
@suehashim_boutique
@suehashim_boutique
.
.
Jgn lupa hashtag #weddingdiarieskl or tag @weddingdiaries.kl dekat gambar yang uols nk sis repost yer😊😊😊
_________________________________________
#repost #weddingdiarieskl #weddingphotographer #malaydiaries #bridestory #weddingideasmalaysia #malayweddingguide #gambarkahwin #malaywedding #klwedding #malayphotographer
_________________________________________

#tudung #like4like #countingdays #muakualalumpur #makeupnikah #lofattah #f4f #malaybridesmaids #bridesmaids #pakejperkahwinan #makeupkahwin #jurugambarperkahwinan #malaypretty #hlive #creativeshot #inspirasiperkahwinan #malayvideographer #bridalguide #pelamin2017

Good luck for 2nd race @fattahaminz vrommmmmm πŸš—πŸš—πŸš—πŸš— . .
IGS: @fattahaminz . .

@Regrann from #officialhlive - Toyota Gazoo Racing Festival yang mengambil tempat di Stadium Batu Kawan Pulau Pinang menampilkan artis seperti @fattahaminz @jannanick @shukriyahaya dan juga @dianadanielleb So korang tunggu apa lagi. Jom sertai kemeriahan Toyota Gazoo Racing Festival hari ni. Hos lokasi: @eleena.sui #hlive - #regrann

Err..k, we love it when u two work together 😍😍😍
.
.
Regrann from @favdrama
Work! Work! Work!
Gaya @aliffarhan_jr tu cam best je.. serba salah ke hape...πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
#SyafiqKyle @syafiqkylez
#HannahDelisha @hannahdelisha
#AlifFarhan @aliffarhan_jr
#HLive
Boleh la pasang payung terjun masing-masing yang mana nak naik kelangit ke 7 tu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Sebelum tinggi lagi..πŸ˜›πŸ˜œπŸ˜
Single lagi.. kan @aliffarhan_jr kann.. Hannah tu..😘😘😘 gula-gula garam tadi ada can laaa.. ehhhh ok bye!!! - #regrann

Wahh seronoknya @noradanish and family bercuti di Disneyland Paris. Have fun! πŸ“Έ : @noradanish #hlive #kamikongsi

Pelakon dan pengarah @ermafatima, 49 serta pasangannya juga merupakan seorang pengarah iaitu @badehjazmi, 53, telah sah bercerai dengan talak satu hari ini di Mahkahmah Rendah Syariah Gombak Timur. Berkahwin pada 30 November 1991, pasangan ini mempunyai lima orang anak angkat. Kami mendoakan semoga kedua-dua mereka tabah dengan segala ujian yang berlaku. #hlive #kamikongsi

MOST RECENT

πŸ’•Dulang ni still availableπŸ’• RM25... RM25... RM25...
Tak payah pening kepala πŸ€”πŸ™„ fikir nak beli dgn kos dulang dan bunga 🌸 yg mahal πŸ’Έ Sewa sahaja dgn kami. Dah la exclusive πŸ’Ž murah πŸ’°lak tu... .
.
WA 018.376.6075 atau 019.478.7442 utk booking tarikh sewa dulang atau 🌸KLIK LINK DI BIO🌸#dulanghantaranmurah #dulangkayu #dulangkaca #dulanggirls #dulangpallet #dulangboys #sewadulanghantaran #dulanghantaransewa #kahwin #majliskahwin #sewa #sewadulang #dulanghantaran #kualalumpur #sewa #dulangmurah #hlive #sewadulangkosong #tunang #kahwin #malaywedding #dulanghantarancantik #rizalmanwedding #hantaranbudget #hantarankualalumpur #hantarankl #bridesbyRR #rekateemor #kadkahwinmurah #doorgiftmurah #weddingdiarieskl

❀ pulut mangga
❀ mangga susu
❀ yong tau foo
❀ otak-otak kempas
❀ hijrah coffee
❀ ikan pekasam
❀ madu Yaman
❀ kek batik ============= Waktu Operasi:
πŸ”“Isnin - Khamis (6⃣pm - 1⃣1⃣pm)
πŸ”“Jumaat - Sabtu (6⃣pm - 1⃣1⃣.30pm πŸ“ŒLokasi:
Laman Hijrah,
Masjid Bandar Bukit Puchong =========== #HijrahStation #YongTauFoo #HijrahCoffee #Coffee #HotCup #OtakOtak #ManggaSusuLetops #PulutManggaLetops #LamanHijrah #BandarBukitPuchong #Puchong #MasjidBandarBukitPuchong #MaduYaman #MaduSidrYaman #MaduAsli #Madu #LakuKeras #KekBatik #PuchongFood #IkanPekasamMakElaiElai #IkanPekasam7 #Vlofa #lofattah #naelofarhijab #mfshawls #zizanrazak #emmamaembong #maroonbyscha #hlive

Sang Penikam - Noh Salleh . Best lagu ni! Fav🎢🎢🎢😍 jom layan Sissy Imann coverπŸŒ»β˜•οΈ

Wahh seronoknya @noradanish and family bercuti di Disneyland Paris. Have fun! πŸ“Έ : @noradanish #hlive #kamikongsi

Tak payah pening kepala πŸ€”πŸ™„ fikir nak beli dgn kos dulang dan bunga 🌸 yg mahal πŸ’Έ Sewa sahaja dgn kami. Dah la exclusive πŸ’Ž murah πŸ’°lak tu... .
.
WA 018.376.6075 atau 019.478.7442 utk booking tarikh sewa dulang atau 🌸KLIK LINK DI BIO🌸#dulanghantaranmurah #dulangkayu #dulangkaca #dulanggirls #dulangpallet #dulangboys #sewadulanghantaran #dulanghantaransewa #kahwin #majliskahwin #sewa #sewadulang #dulanghantaran #kualalumpur #sewa #dulangmurah #hlive #sewadulangkosong #tunang #kahwin #malaywedding #dulanghantarancantik #rizalmanwedding #hantaranbudget #hantarankualalumpur #hantarankl #bridesbyRR #rekateemor #kadkahwinmurah #doorgiftmurah #weddingdiarieskl

Tak payah pening kepala πŸ€”πŸ™„ fikir nak beli dgn kos dulang dan bunga 🌸 yg mahal πŸ’Έ Sewa sahaja dgn kami. Dah la exclusive πŸ’Ž murah πŸ’°lak tu... .
.
WA 018.376.6075 atau 019.478.7442 utk booking tarikh sewa dulang atau 🌸KLIK LINK DI BIO🌸#dulanghantaranmurah #dulangkayu #dulangkaca #dulanggirls #dulangpallet #dulangboys #sewadulanghantaran #dulanghantaransewa #kahwin #majliskahwin #sewa #sewadulang #dulanghantaran #kualalumpur #sewa #dulangmurah #hlive #sewadulangkosong #tunang #kahwin #malaywedding #dulanghantarancantik #rizalmanwedding #hantaranbudget #hantarankualalumpur #hantarankl #bridesbyRR #rekateemor #kadkahwinmurah #doorgiftmurah #weddingdiarieskl

Tak payah pening kepala πŸ€”πŸ™„ fikir nak beli dgn kos dulang dan bunga 🌸 yg mahal πŸ’Έ Sewa sahaja dgn kami. Dah la exclusive πŸ’Ž murah πŸ’°lak tu... .
.
WA 018.376.6075 atau 019.478.7442 utk booking tarikh sewa dulang atau 🌸KLIK LINK DI BIO🌸#dulanghantaranmurah #dulangkayu #dulangkaca #dulanggirls #dulangpallet #dulangboys #sewadulanghantaran #dulanghantaransewa #kahwin #majliskahwin #sewa #sewadulang #dulanghantaran #kualalumpur #sewa #dulangmurah #hlive #sewadulangkosong #tunang #kahwin #malaywedding #dulanghantarancantik #rizalmanwedding #hantaranbudget #hantarankualalumpur #hantarankl #bridesbyRR #rekateemor #kadkahwinmurah #doorgiftmurah #weddingdiarieskl

PU.TEH MACAM KAPAS lepas guna Cream Whitening Wahti Beauty
.
Adakah anda ada masalah di bawah ?
.
" Dulu kulit sunburn , malu nak keluar rumah . Kena cover muka MAKEUP TEBAL sampai bercapuk. Malunyaaaa bercapuk ! "
.
" Kawan selalu gelak tengok muka sebab kusam & berminyak.Hilang keyakinan diri "
.
" Pakai foundation ,bila panas MUKA MELEKIT 😭 & makin berminyak muka "
.
Cream Whitening Wahti Beauty THE BEST . PUTEH SEPANTAS 1 MINIT & dapat menyelesaikan masalah anda πŸ‘‹
.
Tak payah tunggu lama nak PUTEH πŸ™Š 1 Minit dah PUTEH uolls . Jimat Masa & Jimat Duit
.
πŸ‘1 BEKAS TAHAN 2 - 3 BULAN
.
Harga normal RM80 TAK TERMASUK POS
.
SEKARANG ADA DISKAUN 😱😱
1 pcs RM70
2 pcs RM100 ( JIMAT RM40 )
Postage SM RM8 , SS RM12
.
Jom dapatkan segera sebelum kehabisan stock 😱
.
Whatsapp +6019-9271961 / contact team Wahti Beauty
.
#wahtibeautyhq #wahtibeauty #creamwhiteningmalaysia #wahwahgebuberseri #creamwhiteningindonesia #indonesia #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazaaronline #moodrepublik #vendeurfestival #testimoniwahtibeauty #feedbackwahtibeauty #meloditv3 #hijabindonesia #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #lofattah #barangmakeupmalaysia #produkhilangkanjerawat #putehsepantas1minit #slotakasitv3 #hlive #putehsepantas1saat #injectionmalaysia #vitcrosehip #pengedarkosmetik #agentwanted #stokistwanted #foundationtahanlama #pemborongkosmetik

🌟BILA KURUS NAMPAK LEBIH MUDA 2X GANDA !!!🌟
_
Lihatlah diriku 2 tahun yang dulu. πŸ™ˆ
βœ”οΈGemuk + kulit kusam + gelap. Pakej lengkap!
Glurppp! Telan air liur bila tengok. Eh betul ke tu diriku?
Oh tidakkk, rasanya dulu dah lawa dah tu. Make up pun rasa dah habis touch up dah tu.
_
Sekarang ni percaya atau tidak, BERAT BADAN TURUN sehingga 20KG! Selama 2 tahun mencalit ni, dah 61 BOTOL tau saiyunk.
Ni mandi WD agaknye eh! Hihihi.
_
Itulah dia bila badan kita dah dapat khasiat dari bahan bahan hebat dalam WD ni, tiada yg mustahil kan. Nak ke tak nak je.
.
KUNCI nya adalah KONSISTEN. Dan rerajin lah minum air secukupnya mengikut keperluan badan kita. Berat 25kg=1L air putih. Jika berat kita 50kg, jadi badan kite memerlukan 2L air masak sehari.
_
Glutathione dan Arbutin yang ada dalam WD ni dah cukup untuk mencerahkan kulit bukan muka saja malah keseluruhan badan .
.
Ekstrak Akar Poeny plak bertindak menyah keluar segala toksin toksin dalam badan kita. Sebab itu perlu konsisten guna WD. Tindak balas setiap badan kita berbeza mengikut jumlah toksin yang ada dalam badan masing masing. Sebab tu Ada yang cepat ada yang lambat kesan.
_
Yang dah guna WD tu tapi hanya separuh jalan rugi sesangat. Sebabnye WD tak sempat lagi merawat dalam u ols, u ols dah stop. Nak cantik jangan separuh jalan. Hasilnya juga separuh jalan nanti .
.
Jom dapatkan WD dengan sis sementara promosi masih ada ! RM75 sahaja✨😘.
.
Harga asal RM95
.
Whatsapp 0195003942
.
#testimoniwd #nakcantikkenasabar #calitcalitcantik #motifviral #viral #krimhormonno1malaysia #krimhormonhalal #MeleTOP #hlive #astrogempak #astroria #bazaarpaknil #hisyamhamid

Selamat hari lahir @stacyanam ! Semoga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki! Amin! #hlive #kamikongsi

Selamat petang semua eleenasuihearts! Tgh buat apa tu korang? Kalau tgh minum petang or boring2 tggu bas or tgh dlm mrt ke boleh lah layan Jap video princess Kita @eleena.sui
Just a little throwback from SHMP πŸ‘‰JJBPC
Dah mcm2 watak dia bawak.. for this new coming project pulak..agak2 eleena bwk watak apa? Cer Cuba teka....dgr cerita thrill and berlainan sikit.. hehe.. jom Kasi Komen sikit dekat bawah.. πŸ‘‡

#eleenasui
#eleenasuihearts
#throwback
#surihatimrpilot
#sayangpapasayatak
#ligamasjid
#julajulibintangputuscinta
#astroria
#hlive
#lofatah

Malam Gala 'Kau Takdirku' semalam dgn @eleena.sui πŸ˜‰πŸ‘ #hlive #kautakdirku #astro #host

Most Popular Instagram Hashtags