[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#hlive

69010 posts

TOP POSTS

Darlinggggg, nama mama i apa? Darlinggg ni asyik lupa je tauu ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜‚๐Ÿ™ˆ #hlive #fattzura #part1

Cantik sekali @izaraaishahofficial. Tahniah kami ucapkan atas perkahwinannya dengan pasangan @adib_khalid. #hlive #adibizara ๐Ÿ“ท : @rizmanruzaini

Credit @ohcindalala
Darlinggggg, nama mama i apa? Darlinggg ni asyik lupa je tauu ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜‚๐Ÿ™ˆ #hlive #fattzura #part1

Itu la darling... lain kali selalu la tgk hashtag kat igs tu. Ehhh... tahzin pun boleh #Repost @thefa_team
ใƒปใƒปใƒป
Credit @ohcindalala
La tahzan la tarzan apa darling oi? Dah bunyi mcm ahlan wahsalan je ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ #hlive #fattzura #part3

Part 3 : " 9 setengah" - YPM -

Macam mana YPM tau saiz kasut YPC tapi YPC tak tau saiz kasut YPM ni? Hurmm..lepas ni YPC kena pi beli kasut YPM lah baru tau saiz kasut dia๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜. Acer tunjuk sikit kasut YPC yang saiz 9 1/2 tu..huhu๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.
#hlive #kenalke #saizkasut #fattzura

HLive Segmen "Kenal Ke?" bersama Fattah dan Fazura
Part 2 ๐Ÿ˜
.
.
#fattzura #fafacouple #fattahamin #fazura #meletop #hlive #kenalke
Credit: Youtube Mel & Anas

Apeni kenapa comel sgt ni..kita plak yg rasa bahagia ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’™๐Ÿ’–๐Ÿ’ž๐Ÿ’•
#Repost @thefa_team (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Credit @ohcindalala
La tahzan la tarzan apa darling oi? Dah bunyi mcm ahlan wahsalan je ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ #hlive #fattzura #part3

Size kasut bamtah laju confident bedesup jawab. I likeeee! ๐Ÿ˜ #hlive #fattzura #part2

Persis seorang pemaisuri Izara di majlis persandingannya malam tadi. #hlive #adibizara ๐Ÿ“ท : @rizmanruzaini

MOST RECENT

Terima kasih @officialhlive kerana sudi jemput @amanazizofficial malam tadi.. Bagi yg belum dengar single terbaru Aman, boleh dengar di seluruh platform digital termasuk iTunes dan Youtube.. teruskan mendengar dan menyokong Aman.. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘๐Ÿป #hlive #amanaziz #SULIT #nerdunit ๐Ÿ‘• @nerdunit ๐Ÿ‘– @nerdunit

SUDAH SEDIA UNTUK JATUH CINTA DENGAN KISAH ROMANTIK SOBELLA?

NEW PRODUCT FROM SOBELLA BEAUTY!
Hanya 3 colors SAHAJA!! LOVE EDITION โค๏ธ
.
.
LIPMATTE (RM38/PCS)
DEAR ROSE
DEAR MUMTAZ
.
.
LIPTINT (RM28/PCS)
DEAR JULIET
PROMOSI โ€ผ๏ธ PROMOSIโ€ผ๏ธ
Beli 1 set Love Edition ( 2 lipmatte, 1 liptint) total RM95 !! Jimat RM 9 !! Wowwww! .
.
whatsapp
0103922902
0103922902
0103922902
.
.
#SobellaMelaka
#sobellaTeam
#SobellaLipmatte
#Janganmengata
#picoftheday
#redvelvetdrama
#bibirpecah
#lipcolor
#lipstickviral
#trending
#ootd
#lipcream
#liptint
#gincumerah
#fatzura
#agentwanted
#dropshipwanted
#pelembabbibir
#bibirsensitif
#hlive
#astrogempak
#adibizara
#letscantik
#sajat

SUDAH SEDIA UNTUK JATUH CINTA DENGAN KISAH ROMANTIK SOBELLA?

NEW PRODUCT FROM SOBELLA BEAUTY!
Hanya 3 colors SAHAJA!! LOVE EDITION โค๏ธ
.
.
LIPMATTE (RM38/PCS)
DEAR ROSE
DEAR MUMTAZ
.
.
LIPTINT (RM28/PCS)
DEAR JULIET
PROMOSI โ€ผ๏ธ PROMOSIโ€ผ๏ธ
Beli 1 set Love Edition ( 2 lipmatte, 1 liptint) total RM95 !! Jimat RM 9 !! Wowwww! .
.
whatsapp
0103922902
0103922902
0103922902
0103922902
.
#SobellaMelaka
#sobellaTeam
#SobellaLipmatte
#Janganmengata
#picoftheday
#redvelvetdrama
#bibirpecah
#lipcolor
#lipstickviral
#trending
#ootd
#lipcream
#liptint
#gincumerah
#fatzura
#agentwanted
#dropshipwanted
#pelembabbibir
#bibirsensitif
#hlive
#astrogempak
#adibizara

๐ŸŒธBeauty Consultant Mary Kay๐ŸŒธ
.
Bayangkan, anda boleh bekerja dalam bidang yg dkt dgn jiwa & naluri kewanitaan, dan mampu menjana pendapatan 4-5 angka secara "part time" atau "full time" at your own pace, your own time.
.
.
.
.
.
Wahhhh... tak boleh la nak jadi Beauty Consultant, sebab muka tak cantik, body tak lawa, tak confident jumpa orang etc etc...
.
Jangan begitu adik2 akak2 sekalian.
.
Dalam Mary Kay, kami tak pandang semua itu kerana dengan Mary Kay:
.
๐ŸŒธAnda boleh jadi cantik
๐ŸŒธAnda akan tampil lebih yakin & sentiasa positif!
๐ŸŒธSisterhood yang kuat & saling menyokong antara satu sama lain
๐ŸŒธMampu mengubah kehidupan anda kepada yang lebih baik dari sebelum ini
๐ŸŒธAda Mentor untuk guide anda sampai BERJAYA!
.
Apa yang BEST jadi Beauty Consultant Mary Kay ni???
.
Anda boleh dapat:
โ€ข Money (Wang)
โ€ข Recognition (Pengiktirafan)
โ€ข Self Confidence & Personal Growth (Keyakinan Diri & Perkembangan Peribadi)
โ€ข Career Car (Kereta Kerjaya) - Siapa tak mau kereta free company bagi weyyyyy!!!
โ€ข Advancement (Kemajuan)
โ€ข Be your own BOSS (Anda menjadi Boss sendiri)
.
Menarik kan?๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Akak teringin sangat nak share peluang bisnes Mary Kay kepada adik2 akak2 yang SERIOUS MAHU berbisnes & mahu mengubah hidup menjadi lebih baik.
.
Nak tau dengan lebih lanjut?
.
Love,
Tyra
Beauty Consultant Mary Kay
Whatsapp www.wasap.my/60193759520
.
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.

#teamdsanteqswan #marykaymalaysia #marykaypasirgudang #marykayjohorbharu #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperak #marykaykedah #marykayselangor #marykaypahang #marykaypenang #aydajebat #neelofa #fatahamin #fazura #hlive #meletop #cctv #motifviral #erafm #flyfm #utmskudai #uthm #uum #um #ukm

SUDAH SEDIA UNTUK JATUH CINTA DENGAN KISAH ROMANTIK SOBELLA?

NEW PRODUCT FROM SOBELLA BEAUTY!
Hanya 3 colors SAHAJA!! LOVE EDITION โค๏ธ
.
.
LIPMATTE (RM38/PCS)
DEAR ROSE
DEAR MUMTAZ
.
.
LIPTINT (RM28/PCS)
DEAR JULIET
PROMOSI โ€ผ๏ธ PROMOSIโ€ผ๏ธ
Beli 1 set Love Edition ( 2 lipmatte, 1 liptint) total RM95 !! Jimat RM 9 !! Wowwww!
#SobellaMelaka
#sobellaTeam
#SobellaLipmatte
#Janganmengata
#picoftheday
#redvelvetdrama
#bibirpecah
#lipcolor
#lipstickviral
#trending
#ootd
#lipcream
#liptint
#gincumerah
#fatzura
#agentwanted
#dropshipwanted
#pelembabbibir
#bibirsensitif
#hlive
#astrogempak
#adibizara

Masalah parut jerawat ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ?? Parut hitam?? Kulit kusam?? Pori besar?? ๐Ÿ˜ข
.
Pengakuan :"dulu bila saya mekap still nampak lagi poriยฒ terbuka..sejak guna TimeWiseยฎ Microdermabrasion Plus pori semakin mengecil..bila mekap tak nampak dah pori terbuka ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š".
. Nak selesaikan masalah masalah tu semua tak? Jom cuba set TimeWise Microdermabrasion Plus ni ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Langkah pertama ๐Ÿ‘‰TimeWiseยฎ Microdermabrasion Refine
.
Bertindak sebagai skrub wajah, membantu untuk:
๐Ÿ’— memperbaiki tekstur kulit
๐Ÿ’— mengurangkan penampilan garis-garis halus
๐Ÿ’— mengurangkan dan menghaluskan pori-pori
.
Langkah kedua
.
๐Ÿ‘‰TimeWiseยฎ Pore Minimizer Serum
.
Bertindak sebagai serum wajah yang meberkesan?
๐Ÿ’— mengurangkan bilangan pori-pori yang jelas kelihatan secara signifikan
๐Ÿ’— menghasilkan kulit yang menyakinkan walau dengan jarak dekat. Hasilnya akan bertambah baik dengan penggunaan berterusan
๐Ÿ’— memberi keselesaan pada kulit dan mengurangkan kemerahan
.
Kandungan utama dan manfaat
โ€ข persian silk tree bark, kacang soya, sea whip dan ekstrak buah evodia
โ€ข memberi sokongan pada protein kulit, membantu menegang kulit secara keseluruhan serta sekitar pori-pori
โ€ข meningkatkan keanjalan kulit, menenang dan memberi keselesaan pada kulit.
.
Nak cuba rawat masalah kulit dgn produk yang bagus, berkualiti dan berkesan?
.
Love,
Tyra
Beauty Consultant Mary Kay
Whatsapp www.wasap.my/60193759520

#teamdsanteqswan #marykaymalaysia #marykaypasirgudang #marykayjohorbharu #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperak #marykaykedah #marykayselangor #marykaypahang #marykaypenang #aydajebat #neelofa #fatahamin #fazura #hlive #meletop #motifviral #hotfm #hitfm #erafm #utm #uitm #uthm

Nak x PAPER BAG TERBARU dr MERVE ni ?๐Ÿ’ž๐Ÿ™ˆ..klow nk iollss gift kn bnda ni dkt uolls bersama2x items gift yg lain ..kna laa grab skincare merve dgn sis (swipe gmbar โžกโžกโžก)..
.
Utk toner & moisturizer tgh ready stock sekarang dgn Ain...utk cleanser belom ready lg yaa uollss .๐Ÿ˜‰
.
Utk dptkn info lanjut ...boleh terus whtsapp Ain @ dm Ain k ๐Ÿ˜Ž
.
โคตโคตโคต
๐Ÿ“ฒ+013-5229428.
๐Ÿ“ฒ+013-5229428.
๐Ÿ“ฒ+013-5229428.
.
#mervelovers
#mervecosmetics_ain
#jomlawa #joyrevfa #hafizhamidun #babysharkdoodoo #jomflawless #hargapromosi #hargamampumilik #kakilike #motifviral #hargastudent #mampumilik #uitm #penjawatawam #uum #usm #unimap #thinkerstudios #hlive #bhonline #yearendsale #hargaruntuh #adibizara #fatzura #loffatah
#dropshipwanted #dropshipurgent

Happy customer terima pic from dari Sabah.
Grab 2 botol terus code Light & Natural, nampak tak Free gift pun dapat.
Patut sabah semua lawa2, tahniah pilihan yang bijak!

KEUNIKKAN HERRA TREATMENT FOUNDATION โœ”๏ธSapuan mudah & pantas dengan kandungan lengkap Argan Oil tak perlu mix dengan mana-mana serum. โœ”๏ธFoundation yang bukan saja menutup cela malah membantu merawat serta menegangkan kulit dengan bahan aktif utama Magnolia Stemcell. โœ”๏ธDicipta khas dengan dua kod warna yang sesuai untuk kulit Asia.

HERRA TREATMENT FOUNDATION โœ…KKM NO ๐Ÿ‘‰ NOT170703661K Natural 03 โœ…KKM NO ๐Ÿ‘‰ NOT170907148K Light 02
.
#HERRA #BidadariSyurga #GojezzGitu #CantikTanpaKimiaMerbahaya
#flawlesskin #jerawat #jerawathilang #jerawatpasir #gebu #putihgebu #kulitsihat #kulitcerah #kulitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitsensitif #naturalproduct #foundation #shakirafans #shoppingonline #repost #adibizara #meletop #hlive #review #testimonicustomer #testimoni #makeup #mac

Selamat Malam, Mari Kita bernostalgia dengan @hariankompas headline edisi 7 Juli 1998 tentang Konser Iwan Fals dan Berita-Berita saat Piala Dunia 1998 berlangsung.

#kompas #newspaper #nostalgia #jadul #iwanfals #konser #90an #generasi90an #jamanold #berimakna #jernihmelihatdunia #independenterpercaya #topcoffee #tv90an #hlive #erafm #kompasgramedia #singer #ajl32 #intrendgala2017 #worldcup98 #1998 #bongkarbongkar

FREE POSTAGE! grab now this set dream catxher at ur favorable colours๐Ÿ˜
.
CUSTOMIZED ur dream catcher according to ur budget๐Ÿ˜‰
.
PRICE : RM50 one set FREE POSTAGE
.
Perfect dream catcher for the love oneโค
.
๐Ÿ“ฃ๐ŸŽ๐Ÿ“ฃ๐ŸŽ๐Ÿ“ฃ๐ŸŽ๐Ÿ“ฃ๐ŸŽ๐Ÿ“ฃ๐ŸŽ๐Ÿ“ฃ๐ŸŽ๐Ÿ“ฃ๐ŸŽ
.
Tq for love๐Ÿ’– and support๐Ÿ™Œ
.
Handmade dream catcher with love โค
.
#dreamcatchermalaysia
#dreamcatcher
#dreamcatcheripoh
#dreamcatcherkl
#uitmsriiskandar
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#maktabperguruanulukinta
#PUO #UPM
#UTP #USM
#kskbsas
#handmade
#etsy
#artcraft #krafmalaysia
#bohemian
#malaysia
#kualalumpur #KL
#ipohcityawesome
#sayajualmurah
#barangmurah #viral #hlive
#MYCoffeePrince
#AwakSukaSayaTak
#redvelvet
#andainyatakdir

Jommm manjakan diri bagaikan SPA ....
.
Apa itu SHEA BUTTER?
.
Formula yg ber-abadยฒ lamanya kaya kandungan omega-3s supaya melindungi,memperkaya &melembutkan kulit

Satin NEW Handsยฎ Set! Bauan "white tea & citrus .
๐Ÿprotecting SOFTENER
โ€ข membantu menyokong penghalang kulit,formula bebas wangian melembab & melindungi menyediakan spa di rumah
.
๐Ÿrefining SHEA SCRUB
โ€ขmembuang kulit mati dgn lembut & berkesan supaya kulit lebih licin
.
๐Ÿnourishing SHEA CREAM
โ€ขkandungan shea butter,minyak aprikot, kesumba, & bunga mayahari yg kaya vitamin A,E & omega-3s menyuntik kelembapan kulit dgn segera. Secara klinikal terbukti kelembapan 24jam .
P/s juga boleh diguna utk tapak kaki yg kering
Gebugebas kan kulit tu ... kan syiok ๐Ÿ˜

Whatsapp www.wasap.my/60193759520
Beauty Consultant Mary Kay

#teamdsanteqswan #marykaymalaysia #marykaypasirgudang #marykayjohorbharu #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperak #marykaykedah #marykayselangor #marykaypahang #marykaypenang #aydajebat #neelofa #fatahamin #fazura #hlive #cctv #motifviral #meletop #utmskudai #uthm #uum #um #ukm

Repost from @budiey @TopRankRepost #TopRankRepost Itu la darling... lain kali selalu la tgk hashtag kat igs tu. Ehhh... tahzin pun boleh #Repost @thefa_team
ใƒปใƒปใƒป
Credit @ohcindalala
La tahzan la tarzan apa darling oi? Dah bunyi mcm ahlan wahsalan je ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ #hlive #fattzura #part3

Win our matte DYAN lipstick by joining our giveaway!
ALL YOU HAVE TO DO IS: .
.
๐Ÿ’„ FOLLOW US at IG & FB @dyan.womens.beauty
๐Ÿ’„ REPOST โ€˜THE GIVEAWAYโ€™ PICTURE and use our hashtag #dyangiveaway
๐Ÿ’„TAG 5 OF YOUR FRIENDS & ASK THEM TO FOLLOW @dyan.womens.beauty
๐Ÿ’„ Contestants account has to be PUBLIC
.
.
We will choose 5 winners on next Tuesday! โœจโ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” tag : #popartdupes #influencer #beautyblog #beautyblogger #hlive #mattelipstick #sephora #fv #fashionvalet #beautybox #kamijual #igersmsia #matteliquidlipstick #influencer #beautyblog #poparts #ikutcarakita #lipswatch #sephora #kamijual #igersmsia #makeupaddict #makeupjunkie #makeupblogger #makeupartist #astrogempak#dyanfaces #mc1113b #com205 #uitmmelaka @ilyaisyraf

Fans yg menahan rindu nak tengok Usop perform di tv haaa berkampung la 4 hari berturuttt depan TV start malam ni 21/11 sampai la 24/11 . Kamonnn la kita kasi trending mcm zaman Mentor ! Hahaha #jangancakapUsoptakpayung #jangancakapUsoptakkluarTV
.
Yang sempat tengok vt Melodi Ahad lepas and Muzik-Muzik smlm cemanee makin stylomylo kannn Usop skrggg.. #ingtbesabesa
.
@Regrann from @cikk_aana - Marilah kita ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
Set alarm & reminder ya!
@usopofficial akan mncul dik kaca tv anda ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐ŸŒธ #usopofficial #usopmentor #usopbaqhg #promorsl #rempitsampailangit #usopfeatajakshiro #poptv #mhi #hlive #wanitahariini #nasilemakkopio ๐ŸŽค๐ŸŽต - #regrann

Hadiahkan kepada insan tersayang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Jom cuba dan grab satu!. Cantik kan barisan lipstick gel semi-matte Mary Kay๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
Hadiahkan sebatang lipstick berjenama dan berkualiti kepada insan tersayang ๐Ÿ˜! Apa yg best sangat MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK NI??๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' yg mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil iaitu utk penyerapan dan tahan lama, fokus yang lembut dan menutupi masalah bibir yg gelap atau tona tak sekata, selain dari mengandungi minyak bunga matahari dan ekstrak jojoba utk melembapkan bibir dan ianya didatangi dengan bekas 'clear top window' utk memudahkan anda memilih warna kegemaran anda.
.
Ada 8 warna pilihan yang hot n spicy
๐Ÿ’„ BASHFUL YOU
๐Ÿ’„ MAUVE MOMENT
๐Ÿ’„ POWERFUL PINK
๐Ÿ’„ RICH TRUFFLE
๐Ÿ’„ ALWAYS APRICOT
๐Ÿ’„ POPPY PLEASE
๐Ÿ’„ MIDNIGHT RED
๐Ÿ’„ CRUSHED BERRY
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut atau confius nak yang mana?? Hubungi saya sekarang

Whatsapp www.wasap.my/60193759520
Beauty Consultant Mary Kay

#teamdsanteqswan #marykaymalaysia #marykaypasirgudang #marykayjohorbharu #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperak #marykaykedah #marykayselangor #marykaypahang #marykaypenang #aydajebat #neelofa #fatahamin #fazura #hlive #meletop #cctv #motifviral #uthm #utmskudai #um #ukm #uum

๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜€๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜€๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜€๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜€๐Ÿ˜
Mini keychain dream catcher available now dear๐Ÿ˜„
.
Cusromize ur dream catcher according to ur budget๐Ÿ˜‰
.
PRICE : RM5 only SM7 SS12
.
Perfect dream catcher for the love oneโค
.
๐Ÿ“ฃ๐ŸŽ๐Ÿ“ฃ๐ŸŽ๐Ÿ“ฃ๐ŸŽ๐Ÿ“ฃ๐ŸŽ๐Ÿ“ฃ๐ŸŽ๐Ÿ“ฃ๐ŸŽ๐Ÿ“ฃ๐ŸŽ
.
Tq for love๐Ÿ’– and support๐Ÿ™Œ
.
Handmade dream catcher with love โค
.
#dreamcatchermalaysia
#dreamcatcher
#dreamcatcheripoh
#dreamcatcherkl
#uitmsriiskandar
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#maktabperguruanulukinta
#PUO #UPM
#UTP #USM
#kskbsas
#handmade
#etsy
#artcraft #krafmalaysia
#bohemian
#malaysia
#kualalumpur #KL
#ipohcityawesome
#sayajualmurah
#barangmurah #viral #hlive
#MYCoffeePrince
#AwakSukaSayaTak
#redvelvet
#andainyatakdir

Most Popular Instagram Hashtags