#hlive

65807 posts

TOP POSTS

Sweetnya pasangan bercinta ni. Semoga cepat ke jinjang pelamin ya.. 😍 📷 : @elfiraloy #hlive #kamikongsi

Haritu Majlis Cukur Jambul Syaikhul Islam💕.
.
#SyaikhulIslam #SyaikulIslamBinMohdShamsul .
#Repost @officialhlive with @repostapp
・・・
Hlive kini berada di kediaman @syamsulyusoffilm bagi meraikan majlis aqiqah anak sulungnya @syaikhulislam2017 bersama @puterisarahliyana . Hos lokasi; @adrianaadnan #hlive

KISAH MINTA NOMBOR TELEFON
CARA FATTAH MINTAK KT FAZURA
.
Erkk kantoi dahh..hahahaha...kisah Main main minta no tepon pulak dahhh...hahahah...senyum.je min tgk dua CCOS nie......hahaha ...sgt naturall
.
#heroseorangcinderella
#fattzura
#hsc
#fattahrians
#hlive

It's tonight gaissss! 830pm on Astro Ria and Ria HD. #piratesofthecaribbean #hlive #thinkerstudios

Seriously..tiap kali tengok part ni tak rasa pun tengah tengok hlive. Rasa macam tengah tengok program Raikan Cinta..pasangan baru bernikah yang sedang berkongsi detik2 perkenalan mereka dan bagaimana si hero approach permasuri hatinya. So sweet!😘.
#fattzura #raikancinta #hlive
@fattahaminz @missfazura

Selamat berpuasa.. Maaf zahir dan batin ❤❤.
.
@Regrann from @officialhlive - Selamat berpuasa daripada @neelofa 😍 #neelofa #kamikongsi #hlive #hliveramadan

Alala comelnya baby @sharifah_sakinah ni! Tapi baru je lahir dah ada banyak Instagram palsu..! Follow yang official je tau @anais.adha k? #hlive #kamikongsi

MOST RECENT

MAHU DPTKAN KESAN YG PANTAS LAGI BERDESUPP RAYA NANTI??
.
Bila dah nk masuk bulan RAMADHAN ne cuaca dah start tak menentu tau! Uollss kn Pastikan byk MINUM AIR SEMASA BERSAHUR DAN BERBUKA PUASA NTE.. Barulah badan tu tak dehydration!! Dan Kesannya Sepantas Kilat!! Dan Pastikan jga uollss Consume PERLASHINE ne secara KONSISTEN ya!!
.
Kalu nak Cantik kn RAJIN dan DISPLIN tau uolls.. ❌de benda yg datang BERGOLEK tau!! Tak mo la Malas2 pastu nk Merungut Produk tak Berkesan lah..itu lah..Diri tu kn TRANSFORM dulu..Hasilnya pasti Ohsem😘
.
PERLASHINE NE TAK GEBANG ORG TAU..UOLLSS RAJIN PASTI RESULTS NYE CENGGINI 👍👍TAU!!
.
Nak tahu info lanjut ttg PERLASHINE??
.
Jom Klik👇👇👇utk 📲Ws ➕KONSULTANSI FREE bsma kami😙
.
http://www.wasap.my/+60128852501
.
#perlashinekapsulmutiara
#sebijiseharisudahcukupuntukcantik
#fenomenakapsulmutiara
#dsiempire
#kkmcertified
#halalcertified
#kapsulmutiara
#singapore
#bruneidarussalam
#indonesiaolshop
#thailandshoppingonline
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#kosmetikmurah
#kosmetikborong
#neelofa
#fattahaminz
#hlive
#littleprincessaaisyah
#fazura
#fattzura
#aydajebat
#noradanish
#heroseorangcinderella
#jomcantikgebuflawlesssebelumraya
#bukansupplementkilo
#safieytaktipusafieytakgebang

AMEENA SONGKET MINI KURUNG
RM127SM/RM132SS

MATERIAL ROYAL SILK
🍁 Exclusive Design Inspired 🍁 Corak sangat Up To Date
🍁 High Quality 100% GRED AAA
🍁 Design Mini Kurung Moden
🍁 Size available XS S M L
🍁 Zip belakang memudahkan utk pakai
🍁 Jenis kain A cut
🍁 Pinggang kain bergetah kiri kanan
🍁 Minimal ironing
🍁 Harga pasti mampu milik .
🔹Proceed order 1 - 3 hari
.
🔹Ukur dahulu sebelum membuat pembelian
.
🔹5 - 10% warna sedikit berbeza atas faktor pencahayaan pada gambar
.
Whatsapp +60182495674 #sayajual #ldbraya #bajurayamurah #sayajualbajuraya #mentormilenia2017 #janganlebihlebih #bajuraya #kurungsalsabila #cucutaukeberas #cikserbatahu #raya2017 #meloditv3 #hlive #bajukurungraya #jubahraya #hajahheathrowkembali #kukirimcinta #fattzura #aydajebat #arluna #heroseorangcinderella #terimakasih #ameenasongketminikurung

Cover lagu
-komen and like kalau suka
-beri teguran pun boleh
-nak kecam pun boleh..😂
#selamattinggalsayangcover
@haqiemrusli98_
#takyahtunjukmuka
#suarajemamputunjuk
#hlive
#motifviral
#zulariffin

BAJU RAYA UNTUK ABAM 😎
.
✏Flexsi Kurta ✏Price : RM75 Free Postage
✏Material : winberry (tidak terlalu tebal, kain tidak panas)
✏Size : S,M,L (cutting slim fit )
.
#bajuraya2017 #sayajualmurah #meletop #thesarimahshow #bajurayamurah #fattzura #heroseorangcinderella #sayajualkurta #stokbaru #bazaarpaknil #hlive #kurtamurah #bajumelayu #ruangrezekihanania #jubahraya #pemborong #dressmurah #kurungmurah #jumpsuit #redzayda #kukirimcinta

BAJU RAYA UNTUK ABAM 😎
.
✏Flexsi Kurta ✏Price : RM75 Free Postage
✏Material : winberry (tidak terlalu tebal, kain tidak panas)
✏Size : S,M,L (cutting slim fit )
.
#bajuraya2017 #sayajualmurah #meletop #thesarimahshow #bajurayamurah #fattzura #heroseorangcinderella #sayajualkurta #stokbaru #bazaarpaknil #hlive #kurtamurah #bajumelayu #ruangrezekihanania #jubahraya #pemborong #dressmurah #kurungmurah #jumpsuit #redzayda #kukirimcinta

JOM MILIKI KULIT CANTIK TANPA CELA...ORDER SEKARANG... 📍KARME WHITENING #SKINCARE ◦1 SET #KARME 👉3 ITEMS◦
. ✏ WHITENING FACIAL CLEANSER
✏ NIGHT CREAM
✏ DAY CREAM

KELEBIHAN #KARMESKINCARE ▪️ Menghilangkan jerawat
▫️ Menghilangkan parut jerawat & cela
▪️ Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat
▫️ Mengurangkan kedutan
▪️ Mencerahkan kulit yang kusam/gelap
▫️ Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata
▪️ Melembut dan menghalus kulit
▫️ Memberi kelembapan yang sempurna
▪️ Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam
▫️ Memudarkan parut akibat jerawat
▪️ Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan
yang tebal

Whatsapp +60111 5416561
Satu set rm165 free pos sm

#sayajual #nakbeli #karmart #karmarts #trialset #setkarme #karme #karmetrialset #freepostage #karmartmalaysia #cathydoll #uitm #upsi #maktab mak#cikgu #guru #hlive #throwback #dangdutstar #emmamaembong #noradanish #politeknik #mrsm #karmetestimonisue +60111 5416561 - #regrann

ZULEEN SONGKET

RM82m/RM87ss ♡Material blouse moss crepe
♡Material skirt cotton rayon songket printed
♡ jahitan 2 layer bahagian depan
♡Skirt cutting mermaid dan Pinggang Bergetah

UKURAN:

BAHU 15"
DADA 36"
LENGAN (KETIAK) 18"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 28"

SKIRT:
PINGGANG 26"-36"
PUNGGUNG 34"- 38"
LABUH 40"
.
Whatsapp +60182495674 #sayajual #ldbraya #bajurayamurah #sayajualbajuraya #mentormilenia2017 #janganlebihlebih #bajuraya #kurungsalsabila #cucutaukeberas #cikserbatahu #raya2017 #meloditv3 #hlive #bajukurungraya #jubahraya #hajahheathrowkembali #kukirimcinta #fattzura #aydajebat #arluna #heroseorangcinderella #terimakasih #zuleensongket

Repost @officialhlive .
Aishh comelnya @mfmirafilzah ni!! Nah ucapan puasa kepada anda yang tengah menahan lapar tu. Harap-harap maintain sampai berbuka nanti ya. #hliveramadan #hlive #kamikongsi #mirafilzah

SWEET CAN D CUP adalah untuk wanita sejati yang dah lama duk tercari-cari supplement yang berbagai fungsinya tau. Memang dijamin berkesan 😉

Lulus KKM, ada sijil Halal, sesuai untuk semua peringkat umur, takdak pantang larang, cara penyediaan semudah abc, kesan seawal 7 hari & banyak lagi lah kalau nak cerita apa yang bestnya SCDC ni haa 😀
.
#instashopmalaysia #igshopmalaysia #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaaronline #murah #sihat #jamu #kesihatan #stokis #foundation #parut #produkkecantikkan #produkkesihatan #nakcantik #sayajualonline #sayajual #ootdmalaysia #belionline #zizanmall #bazarpaknilprodukkecantikkan #ctdk #makeupremover #telekung #tv3 #hlive #malaysia #cod #poslaju

. Anak dara remaja pun dah boleh mula consume SWEET CAN D CUP ni asalkan dah baligh tau. Yang bakal pengantin semua pun boleh 😀

Nak kasi pejal anjal? Yang rata nak naikkan? Yang kendur nak anjalkan? Yang gelap nak cerahkan? Hanya laburkan RM120 je untuk dapatkan badan yang anda idamkan dari luar dan dalam cantik mantap. Ramai dah cuba. Korang yang lain bila lagi nak usha je? Hihi 😂

Siapa yang patut cuba SCDC ni??
1) Wanita yang bakal bertunang dan berkahwin
2) Suri rumah yang sentiasa sibuk
3) Ibu yang mempunyai anak ramai
4) Wanita bekerjaya yang sentiasa sibuk
5) Wanita yang kurang daya seksual ketika bersama suami
6) Wanita yang ingun mencari kaedah untuk membesarkan payudara dengan selamat
7) Wanita yang berusia
8) Wanita yang dah menopause
.
JOM Nampak cantik .
wassap mai 019 231 6786
.

#instashopmalaysia #igshopmalaysia #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaaronline #murah #sihat #jamu #kesihatan #stokis #foundation #parut #produkkecantikkan #produkkesihatan #nakcantik #sayajualonline #sayajual #ootdmalaysia #belionline #zizanmall #bazarpaknilprodukkecantikkan #ctdk #sayajualonline #telekung #tv3 #hlive #malaysia #fattzura #poslaju

FUNGSI UTAMA SWEET CAN D CUP - BREAST & PINGGUL .
SCDC merupakan supplement untuk menambahkan size breast dan menganjalkan kembali aset kita yang jatuh. Kenapa ia terjadi?? INGAT, umur kita semakin meningkat bukan bermakna collagen dalam kita juga semakin bertambah tapi ia semakin berkurang sebenarnya. Jadi, untuk kekalkannya dah semestinya kita perlu mencari & ambil supplement tambahan 😀

SCDC ni ia lebih kepada :
√ Menambah tenaga harian
√ Lebih aktif & bertenaga
√ Menguatkan rahim
√ Menstabilkan hormon
√ Melancarkan period yang tidak teratur
√ Merawat keputihan
√ Untuk hubungan suami isteri
√ Melembutkan kulit
√ Melawaskan pembuangan air kecil & besar
√ Detox dalaman badan dan banyak lagi

WASSAP 019 231 6786 utk besaq.. nmpk gorgeous raya nanti
.#instashopmalaysia #igshopmalaysia #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaaronline #murah #sihat #jamu #kesihatan #stokis #foundation #parut #produkkecantikkan #produkkesihatan #nakcantik #sayajualonline #sayajual #ootdmalaysia #belionline #zizanmall #bazarpaknilprodukkecantikkan #ctdk #makeupremover #telekung #tv3 #hlive #malaysia #cod #poslaju

Istimewa buat charms lovers..
Nak Wajah Anggun&Awet Muda? 😍😘
:
PROMOSI RAMADHAN DISKAUN 10%
utk item Charms yang terpilih.
Berbaloi2 dan JIMAT tau!
:
:
Combo set ni paling hot. Boleh gebu2 di hari raya nnti... Pm tau.. Kita nak bg special GIFT utk yg beli set nih..🎁🎁
:
📲 www.wassap/60108725069/charms

#makeupartistmalayasia #muakl #servicemakeup #makeuptunang #makeupartist #makeupsanding #hijabista #photoshoot #studiomakeup #muashahalam #hlive #heroseorangcinderella
#charmsglow #Igshop #sayajual #jerawat #jeragat #bazarpaknil #instashopmalaysia #kulitlicin #kulitsegar #uitm #jualonline #instashopig #produkhotdfacebook #testimoni #ilofayou #meletop #tiazbeautycare

FUNGSI UTAMA SWEET CAN D CUP - BREAST & PINGGUL .
SCDC merupakan supplement untuk menambahkan size breast dan menganjalkan kembali aset kita yang jatuh. Kenapa ia terjadi?? INGAT, umur kita semakin meningkat bukan bermakna collagen dalam kita juga semakin bertambah tapi ia semakin berkurang sebenarnya. Jadi, untuk kekalkannya dah semestinya kita perlu mencari & ambil supplement tambahan 😀

SCDC ni ia lebih kepada :
√ Menambah tenaga harian
√ Lebih aktif & bertenaga
√ Menguatkan rahim
√ Menstabilkan hormon
√ Melancarkan period yang tidak teratur
√ Merawat keputihan
√ Untuk hubungan suami isteri
√ Melembutkan kulit
√ Melawaskan pembuangan air kecil & besar
√ Detox dalaman badan dan banyak lagi

Wassap utk rasa kehebatan SCDC

Wassap 019 231 6786
FREE POSTAGE yang.. jom nmpk gojes raya nanti

#instashopmalaysia #igshopmalaysia #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaaronline #murah #sihat #jamu #kesihatan #stokis #foundation #parut #produkkecantikkan #produkkesihatan #nakcantik #sayajualonline #sayajual #ootdmalaysia #belionline #zizanmall #bazarpaknilprodukkecantikkan #ctdk #makeupremover #telekung #tv3 #hlive #malaysia #cod #poslaju

Punggung dah macam lempeng?! Tak menarik perhantian langsung! 😪Tiba masanya kita kena ubah penampilan. Bagi punggung up sikit! 😜 Baru la ada keyakinan diri 😋 Bila dah pakai BUM PANTS nnt, kita tengok punggung sendiri pun tergigit jari 🤣🤣 Geram! Bulat, Padat, Montok 😍😍 Idaman setiap wanitaaaaaa 💕
.
.
Pakai 5 saat terus naik! Kenapa nak keluar duit banyak? Sedangkan BUMPANTS boleh tahan bertahun dgn quality material yang sgt terbaik! 👍🏻 Hahahaha bestnyaaaaa 💕
.
.
Takpayah nak pakai sponge, padding dah. Tu punggung tak ori! Tipu!! 😤😤 Haaa?! Nak buat injection? Tak takut ke nanti effect lain pulak? 😨😨 Nak buat surgery? Cukup ke duit tu nak buat surgery? Ehehheheh. Pakai je la BUM PANTS by Sara Anna ni. Punggung uols sendiri. 💯 ORIGINAL. Kat pant tu ada lubang "heart shaped" Korang mesti sukaaaaaa!!!! 😍😍😇
.
.
RM149 + FREE POUCH BAG
GRAB YOURS NOW!!
📲 Whatsapp 017 6870338
.
.
#queencorset #queenbumpants #sayajualcorset #bumpants #punggungjatuh #sayajual #bazaaronline #sayangisteri #sayangsuami #bazaarpaknil #sayajual #lofattah #anugerahmeletopera #hlive #motifviral #tempatanfest #letsbengkung #bengkung #sapotlokal #letscantik #bengkung #pantang #corset #confinement #montok #mentormilenia #maharajalawakmega2017 #motifviral #meletop

FLARIA DRESS
RM85
POST RM8 SM/12 SRWK SBH
SIZE S M L XL
RM106
POST RM12 SM/16 SRWK SBH
SIZE XXL XXXL XXXXL XXXXXL
Material : Como Heavy Crepe
Zip Depan Front Zip , Sleeve Zip

Size : S : Length : 54inch , Bust : 34inch , Shoulder : 13.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 30inch , Hip : 36inch M : Length : 54inch , Bust : 36inch , Shoulder : 14inch , Sleeve : 22inch , Waist : 32inch , Hip : 38inch L : Length : 54inch , Bust : 38inch , Shoulder : 14.5inch , Sleeve : 22inch , Waist : 34inch , Hip : 40inch XL : Length : 54inch , Bust : 40inch , Shoulder : 15inch , Sleeve : 22inch , Waist : 36inch , Hip : 42inch

Size : XXL : Length : 54inch , Bust : 42inch , Shoulder : 16inch , Sleeve : 23inch , Waist : 38inch , Hip : 44inch XXXL : Length : 54inch , Bust : 44inch , Shoulder : 16.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 40inch , Hip : 46inch XXXXL : Length : 54inch , Bust : 46inch , Shoulder : 17inch , Sleeve : 23inch , Waist : 42inch , Hip : 48inch XXXXXXL : Length : 54inch , Bust : 48inch , Shoulder : 17.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 44inch , Hip : 50inch
.
Whatsapp +60182495674 #sayajual #ldbraya #bajurayamurah #sayajualbajuraya #mentormilenia2017 #janganlebihlebih #bajuraya #kurungsalsabila #cucutaukeberas #cikserbatahu #raya2017 #meloditv3 #hlive #bajukurungraya #jubahraya #hajahheathrowkembali #kukirimcinta #fattzura #aydajebat #arluna #heroseorangcinderella #terimakasih #flariadress

Most Popular Instagram Hashtags