#hlive

65942 posts

TOP POSTS

Nadia Brian merupakan salah seorang pelakon filem Block 404 yang akan ditayangkan di pawagan seluruh Malaysia tak lama lagi.
Hos lokasi: @eleena.sui #hlive

- ala bukan selalu curang πŸ™
.
.
.
[ELAKKAN GEJALA KUNYIT - TEAMBUATHAL]

Kami guna kunyit hanya untuk memasak, jadi you all ikutilah jejak langkah kami.

You all tengoklah dulu, kami nak makan ayam goreng masak kunyit.

@a_syafiq_ahmad
@ariff_jalil
@akmalazwar
@imainulhkm
@amnazhan
@itsrosenicotine

#teambuathal #tbh #asapro #asaproduction #kunyit #ootd #kacakbolehlah #positivevibes #uniten #unikl #mfi #gmi #ukm #msu #kptm #oum #upm #upnm #hlive #instaseleb #parody #bangi #kajang

"Ada ke kunyit haram?"
.
[ELAKKAN GEJALA KUNYIT - TEAMBUATHAL]

Kami guna kunyit hanya untuk memasak, jadi you all ikutilah jejak langkah kami.

You all tengoklah dulu, Syafiq nak beli kunyit.

@a_syafiq_ahmad
@ariff_jalil
@akmalazwar
@imainulhkm
@amnazhan
@itsrosenicotine

#teambuathal #tbh #asapro #asaproduction #kunyit #ootd #kacakbolehlah #positivevibes #uniten #unikl #mfi #gmi #ukm #msu #kptm #oum #upm #upnm #hlive #videopendek #malaysia #lawak_hambar #parody #bangi #kajang

Awak kenal saya x? @aimanrafzan hahahaha.
Thanks @eleena.sui .
#kenalke
#hlive
@officialhlive

The old has gone, the new is here.
#hlive
#mstaronline

The cast of #semusimrindu we're done recording for #Hlive .

Halamak habislahhh semua kena jampii harini jaga jagaaa πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ eh jap yang belakang tu jemy ke?macam lain macam jeee ke tashhh tuu? Ermm tgh recording rancangan cctv ke tu? πŸŽ₯ : @bambam_studios .
.
.
.
.
#Hannahdelisha
#Syafiqkyle
#Hael
#haelhusaini
#jampified
#mencintaimumrphotographer
#JemyAira
#Jemy
#AiraQaisara
#NazmiElyas
#mrdimples
#mymrclickclick
#Megadrama
#Meletop
#Hlive
#CCTV

Tahniah kepada @nadyasyahera dan suami, Nadya kini hamil bayi kedua selepas membuat ujian kehamilan sendiri di rumah. Walaupun bayi pertamanya kini berusia empat bulan, Nadya dan suami mengganggap ini merupakan rezeki mereka sekeluarga. #hlive #kamikongsi

MOST RECENT

SAVE THE DATE | DENDAM AURORA | 25/07/2017 | ASTRO PRIMA | ASTRO MAYA HD | 6PM

#uiaofficially
#teamuiasempoi
#GengSempoiForever
#dendamaurora
#UngkuIsmailAziz .
.
.
@Regrann from @officialhlive - Antara pelakon-pelakon #dendamaurora yang bakal menemui penonton setiap Isnin hingga Jumaat, jam 6.00 petang mulai 25 Julai 2017 di saluran Astro Prima (105) dan Maya HD (135). Hos lokasi ; @myazulkifli #hlive - #regrann

Woww @eleena.sui puji abam @realckfaizal lah dlm instalive Eleena.....Bertuah wanita yg akan bertahta dlm hati abam, admin doakan semoga abam dpt insan yg sebaik abam juga...aamiin..
.
.
Tqsm Eleena...
.
#ckfaizal #ckbuddies #kakirepostckfaizal #hlive #host

Takkan nak tengok orang lain je PUTEH GEBU ? Korang taknak join sekali ke postage esok ? 😜
.
" LELAKI PEREMPUAN BOLEH PAKAI "
.
KHAS untuk nak SIAP CEPAT !
.
1 orang 1 Cream Whitening Wahti Beauty
🌻 Puteh Pinkish sepantas 1 minit
🌻 Rawat Jerawat Pasir & Parut Jerawat
🌻 Rawat Kulit Berminyak & Tona tak sekata
🌻 Rawat Kulit kusam & Parut hitam
🌻 Rawat Kulit Sunburn ( Spf60 UV Protction )
🌻 Mesra Wudhu'
.
Jom dapatkan segera sebelum kehabisan stock 😱
.
Whatsapp +6019-9271961 / contact team Wahti Beauty
.
#wahtibeautyhq #wahtibeauty #creamwhiteningmalaysia #wahwahgebuberseri #creamwhiteningindonesia #indonesia #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazaaronline #moodrepublik #vendeurfestival #testimoniwahtibeauty #feedbackwahtibeauty #meloditv3 #hijabindonesia #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #lofattah #barangmakeupmalaysia #produkhilangkanjerawat #putehsepantas1minit #slotakasitv3 #hlive #putehsepantas1saat #injectionmalaysia #vitcrosehip #pengedarkosmetik #agentwanted #stokistwanted #foundationtahanlama #pemborongkosmetik

Hello #dyanfaces!!! Almost weeeeeeekend chuollss πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
-----------------------------------------------------------
Shop our collections #popartdupes #3gadismanis at:
whatsapp: 016.440.4565
DM instagram | PM facebook
www.dyanwomensbeauty.com [links on bio]
Dyan's vendor partners
-----------------------------------------------------------
Tag: #influencer #beautyblog #beautyblogger #host #hlive #astro #instagood #mattelipstick #sephora #fv #fashionvalet #beautybox #lokalah #kamijual #igersmsia #matteliquidlipstick #dyanfaces #influencer #beautyblogger #beautyblog #poparts #ikutcarakita #fv #sephora #kamijual #igersmsia #makeupaddict #igers #matteliquidlipstick #mattelipstick #makeupjunkie #makeupblogger #makeupartist #productstyling #photographer #astrogempak #lokalah #quotes
Video credit to: Dayah Bakar

Ada tak kat sini yang suka HAPPY HOUR ?? πŸ€”
.
.
.
Komen "SAYA SUKA" sekarang !!
.
.
Cukup 50 komen..
Hana nak bukak HAPPY HOUR UNTUK BAJU SEWAAN dalam masa terdekat ni..
.
Haaa.. untuk bakal2 pengantin kat luar sana tu..kalau takut terlepas peluang keemasan ni.. ON NOTIFICATION korang okeh..
.
.
DISKAUN BERGANDA oiii...
Tak nak takpe...
Hana tak rugi pape.. πŸ˜†
.
.
#kaunakkahwinkauyangpanas
#tipsemaspesona
#emaspesona #emaspesonashahalam #emaspesonawedding
#bajutunang
#bajunikah
#bajusanding
#tailoringbridal
#tailoring
#fattzura
#lofatah
#pesonapengantin
#SemusimRindu
#engagement
#eday
#weddingday
#weddingdress
#bajukahwin
#fashiondesigner
#letscantik
#janganmengata
#emaspesonatestimoni
#kakifoto
#MencintaimuMrPhotographer
#terlajaklaris
#megadrama
#viral
#motifviral
#hlive

Samalah..admin pun baru masuk keja....slmt bertugas abam @realckfaizal .
.
Kerja dulu k !.
.
#instastory #ckfaizal #ckbuddies #kakirepostckfaizal #host #hlive

.
*BORONG SERENDAH RM 8.50 Uols Bawal Fringe Arabic Bidang 45!! Market Price RM 20 !!! Hot Selling Sebab Takpayah Kalot Nak Iron Weh !!! *
.
.
βœ…Jimat Masa
βœ…Warna Cantik2
βœ…Kain Selesa
βœ…Tak Perlu Iron πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½πŸ‘†πŸ½ Sesuai Untuk Andaaaaaa
.
.
πŸ€₯Jalan Jem Nak G Keje !
🀣Takdak Masa Nak Urus Anak+ Nak Redah Jem !
😭Banyak Keja Nk Buat Iron Tudung Pun Tak Sempat Tapi Nak Melawa !
.
.
Haa Borong Kaih Tudung Nih! Jimat ++++++πŸ’° Untung Berganda Uols.
.
.
.
.
Details
.
Bawal Fringe Arabic
Tak Perlu Iron
Material Fringe
Bidang 45
.
.
.
*BORONG SAHAJA*
.
.
20pcs RM 170.00
.
.
Whatapps- +60196571293
.
.
#loffatah #ctdk #tudungbawal #bawalmurah #bawalrose #bawalborong #laraalana #aaisyahdhiarana #bazarpaknil #dropshipmalaysia #laraohlara #patahsebelahsayap #ootd #meletop #kingcoco #sayajualtudungmurah #shawlmurah #arabicshawl #keknisshawl #tudungborongmurah #pemborongtudungmurah #pemborongtudungkl #hlive #mencintaimumrphotographer #semusimrindu #syafiqkyle #fattzura #aiskacang #hannahdelisha #datosrivida

.
*BORONG SERENDAH RM 7.50!!*
Bawal Satin Anbiya Uols Cantekkk Giler 😱😱🀀🀀
.
.
Details
Bawal Satin Anbiya Matte
Bidang 45'
Bawal
.
.
*BORONG SAHAJA*
.
.
Borong 10pcs RM 130
.
.
Borong 20pcs RM 150
.
.
WhatsApp- +60196571293
.
.
#loffatah #ctdk #tudungbawal #bawalmurah #bawalrose #bawalborong #laraalana #aaisyahdhiarana #bazarpaknil #dropshipmalaysia #laraohlara #patahsebelahsayap #ootd #meletop #kingcoco #sayajualtudungmurah #shawlmurah #arabicshawl #keknisshawl #tudungborongmurah #pemborongtudungmurah #pemborongtudungkl #hlive #mencintaimumrphotographer #semusimrindu #syafiqkyle #fattzura #aiskacang #hannahdelisha #datosrivida

.
*BORONG SERENDAH RM 7.50!!*
Bawal Satin Anbiya Uols Cantekkk Giler 😱😱🀀🀀
.
.
Details
Bawal Satin Anbiya Matte
Bidang 45'
Bawal
.
.
*BORONG SAHAJA*
.
.
Borong 10pcs RM 130
.
.
Borong 20pcs RM 150
.
.
WhatsApp- +60196571293
.
.
#loffatah #ctdk #tudungbawal #bawalmurah #bawalrose #bawalborong #laraalana #aaisyahdhiarana #bazarpaknil #dropshipmalaysia #laraohlara #patahsebelahsayap #ootd #meletop #kingcoco #sayajualtudungmurah #shawlmurah #arabicshawl #keknisshawl #tudungborongmurah #pemborongtudungmurah #pemborongtudungkl #hlive #mencintaimumrphotographer #semusimrindu #syafiqkyle #fattzura #aiskacang #hannahdelisha #datosrivida

.
BORONG SERENDAH RM 15 ! Shawl Ruffles Pleated Baru Sampai Stockkk! Hot Selling ! Market Price RM 25-30 Selalunya !
.
.
Details
.
.
Shawl Ruffles Pleated
Measurement 2 Meter x0.8
Material Chiffon
.
.
.
Retail RM 30
.
.
Borong 10pcs RM 200
.
.
Borong 20pcs RM 300
.
.
WhatsApp- +60196571293
.
.
#loffatah #ctdk #tudungbawal #bawalmurah #bawalrose #bawalborong #laraalana #aaisyahdhiarana #bazarpaknil #hijabnista #dropshipmalaysia #laraohlara #patahsebelahsayap #ootd #meletop #kingcoco #sayajualtudungmurah #shawlmurah #arabicshawl #keknisshawl #tudungborongmurah #pemborongtudungmurah #pemborongtudungkl #hlive #mencintaimumrphotographer #semusimrindu #syafiqkyle #fattzura #aiskacang #hannahdelisha

KENAPA KENA SEWA BAJU EMAS PESONA ??
.
.
.
Sebab kami hanya buka peluang PROMO GILA ini sekali saja!
Bukan Hana yang gila ye πŸ˜†
.
.
Harga nya kalau Hana cakap memang ramai la yang akan terkejut kaw2 punya..
.
hanya DARI SERENDAH RM300 !!!
.
Hoii 😱😱 nape murah sangat pulak nehhh..
.
.
Lagi sekali Hana nak bagitau
.
➑️PROMO bermula dari (18/7/17) sehingga (31/7/17) SAHAJA
.
Siapa yang dah tak sabar nak dapatkan info lanjut boleh terus whatsapp Hana sekarang..
.
.
➑️0195721180
➑️0195721180
.
.
#kaunakkahwinkauyangpanas
#tipsemaspesona
#emaspesona #emaspesonashahalam #emaspesonawedding
#bajutunang
#bajunikah
#bajusanding
#tailoringbridal
#tailoring
#fattzura
#lofatah
#pesonapengantin
#SemusimRindu
#engagement
#eday
#weddingday
#weddingdress
#bajukahwin
#fashiondesigner
#letscantik
#janganmengata
#emaspesonatestimoni
#kakifoto
#MencintaimuMrPhotographer
#terlajaklaris
#megadrama
#viral
#motifviral
#hlive

CATHY DOLL - ARMPIT & BIKINI LINE SCRUB .... Pakai deodoran yg ada fungsi mencerah pun tak jalan? Nak pakai baju kelawar yg koyak lengan pun dah segan? Meh try ni pulak. Sental kat ketiak & bikini line. InshaaAllah berkesan kalau rajin guna. Kalau beli pastu simpan wat hiasan dlm bilik air jgn nak bising kat akak dehhh..... FUNGSI:
Β€ mencerahkan ketiak & bikini line.
Β€ melambatkan pertumbuhan rambut kat situ.
Β€ menanggalkan daki degil & sel kulit mati
Β€ mengurangkan bau ketiak masam/hangit/tengik
Β€ bau sedap mcm bunga

CARA GUNA:
- picit sikit kat jari.
- sapu/tenyeh kat ketiak/celah peha dgn circular motion. - bilas/mandi sampai bersih.
INGREDIENT:
Mineral water, deep sea collagen, arbutin, vit C & E, L-glutathione, hyaluronic acid & sakura extract.

Wasap 011-29046690
1 pc = RM25 free postage #sayajual #cathydoll #armpitbikinilinescrub #uitm #upsi #unikl #unitar #unisza #masterskill #maktab #cikgu #guru #politeknik #polimas #jururawat #hlive #throwback #af2017 #noradanish #emmamaembong #pinggantakretaknasitakdingin +6019-6834025

Produk ni gabungan GREEN TEA dan GREEN COFFEE. Kalau green tea dah banyak kebaikan, dah tentulah 'Super Double' manfaatnya bila ada green coffee pulak! Tak caya? HP ada kat tangankan??? Apalagi... GOOGLE lah!!!πŸ˜‰πŸ˜ŠπŸ˜¬
.
Apa yg penting kat diri saya sendiri, produk ni HALAL & SELAMAT digunakan untuk
βœ… seimbangkan pemakanan
βœ… maintain kesihatan & tubuh badan.
βœ… meningkatkan metabolisme..
βœ… pengambilan yang berterusan boleh mencegah dari kelesuan dan buncit. .
βœ… kalau korang selama ni rasa nak kurangkan berat badan, produk ni pun boleh membantu dengan berkesan.

Nak lebih info, nak tanya pasal produk ni atau nak order boleh whatsapp ni
013 2412044.
013 2412044.
013 2412044..
. β˜‘βž‘www.GreenCoffee.com
#NantiSembangLagiPasalProdukNi - #regrann #green_coffee_malaysia #greencoffee #greentea #kurus #healty #perhentian #pulauperhentian #perhentianisland #besut #terengganu #kurus #langsing #tv3 #meletop #hlive #andaitakdirnya #jiwang #love #life

Yang nak MUKA PUTEH GEBU SEPANTAS 1 MINIT #wahwahgebuberseri ? Jom join postage esok . Whatsapp sebelum pukul 12 tengahari ya
.
βœ” Lelaki Perempuan Boleh Guna
.
1 orang 1 Cream Whitening Wahti Beauty
🌻 Puteh Pinkish sepantas 1 minit
🌻 Rawat Jerawat Pasir & Parut Jerawat
🌻 Rawat Kulit Berminyak & Tona tak sekata
🌻 Rawat Kulit kusam & Parut hitam
🌻 Rawat Kulit Sunburn ( Spf60 UV Protction )
🌻 Mesra Wudhu'
.
Jom dapatkan segera sebelum kehabisan stock 😱
.
Whatsapp +6019-9271961 / contact team Wahti Beauty
.
#wahtibeautyhq #wahtibeauty #creamwhiteningmalaysia #wahwahgebuberseri #creamwhiteningindonesia #indonesia #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazaaronline #moodrepublik #vendeurfestival #testimoniwahtibeauty #feedbackwahtibeauty #meloditv3 #hijabindonesia #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #lofattah #barangmakeupmalaysia #produkhilangkanjerawat #putehsepantas1minit #slotakasitv3 #hlive #putehsepantas1saat #injectionmalaysia #vitcrosehip #pengedarkosmetik #agentwanted #stokistwanted #foundationtahanlama #pemborongkosmetik

Zarif Kamil yang juga merupakan bekas pelajar AF2014 kini sibuk dengan promosi single terbarunya. Siapa yang dah dengar?
Hos lokasi : @eleena.sui #hlive

Majlis pelancaran filem Block 404. Telefilem seram Block 404 yang pernah mencetuskan fenomena di Malaysia satu ketika dahulu bakal menemui peminat setelah hampir 16 tahun telefilem itu diterbitkan. Jalan cerita yang berbeza dengan telefilem dahulu pasti akan membuatkan filem ini dinanti peminat. Hos lokasi : @eleena.sui #hlive

Salam Aidilfitri Semua..
Walaupun dah lambat admin tetap nak post jugakk hihi.. Admin nak mintak maaf jika ada tersalah silap..
Harap korang semua sudi maafkan..huhu.. Bye..Sweet Dream Sayang SayangSS

#mencintaimumrphotographer #pinggantakretaknasitakdingin #semusimrindu #mingguakhir #aurainstabatch8 #aurainsta #igmashup #andaitakdir #enciksuamimatsalehcelup #doaygbaik2 #fikirygbaik2 #jubahmurah #salam #aidilfitri #maafkankesilapanlalu #meletop #hlive #genhalilintar

Salam Aidilfitri Semua..
Walaupun dah lambat admin tetap nak post jugakk hihi.. Admin nak mintak maaf jika ada tersalah silap..
Harap korang semua sudi maafkan..huhu.. Bye..Sweet Dream Sayang SayangSS

#mencintaimumrphotographer #pinggantakretaknasitakdingin #semusimrindu #mingguakhir #aurainstabatch8 #aurainsta #igmashup #andaitakdir #enciksuamimatsalehcelup #doaygbaik2 #fikirygbaik2 #jubahmurah #salam #aidilfitri #maafkankesilapanlalu #meletop #hlive #genhalilintar

Most Popular Instagram Hashtags