#hissarskinsolutionampang

301 posts

TOP POSTS

BEST GILER PAKAI HISSAR.
.
Jangan nak mengata ok! dari pengguna terus jadi agen sbb kawan2 pun nak join beli juga.💋💋💋
.
#pastikanselamatbarubeli 😘
.
Rupanya ramai muka rosak akibat salah produk. meh order #hissar cuba sekali, #luluskkm #bebasmerkuri .
whatsapp ummi 0193015742 ummi
🌺🌺🌺🌺 #hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

HISSAR SKIN SOLUTION
Laku keras high demand product😍😍😍
.
NORA BAGI 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
Tq awak
TERIMA KASIH SUDI BERHISSAR
.
Loose item paling best, ❤️CLEANSER
❤️DAY GLOWING CREAM
❤️NIGHT CREAM
❤️SCRUB
❤️SERUM
❤️TONER
❤️COMPRESS LOTION
.
Sebenarnya kita nak bagi tau semua loose item #lakukeras tak sempat nak update sbb terlalu laku.
.
Awak yg tak jumpa skincare best tu, #jomhissar #mungkininiyamgandacari
#pastikanselamatbarubeli
0193015743 ummi #hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #ampang #ampangpoint #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus #timesquare

lalaland #hissarlover
FREEGIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN SET @ COMBO 💋👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

HISSAR SKIN SOLUTION
Laku keras high demand product😍😍😍
.
NORA BAGI 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
Tq awak
TERIMA KASIH SUDI BERHISSAR
.
Loose item paling best, ❤️CLEANSER
❤️DAY GLOWING CREAM
❤️NIGHT CREAM
❤️SCRUB
❤️SERUM
❤️TONER
❤️COMPRESS LOTION
.
Sebenarnya kita nak bagi tau semua loose item #lakukeras tak sempat nak update sbb terlalu laku.
.
Awak yg tak jumpa skincare best tu, #jomhissar #mungkininiyamgandacari
#pastikanselamatbarubeli
0193015743 ummi #hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

RATING HISSAR ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HISSAR VIRAL KORANG BILA LAGI NAK CUBA👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

BAJU RAYA KORANG DAH CANTIK TU, 😍😍😍 KORANG PAKAI SERUM APA? Jom try #serumhissar yang awesomeni HANYA RM35 je awak

Order hari ini, klik link WASAP di BIO✍🏻✍🏻✍🏻 .
.
PEMBELIAN COMBO 6 in 1 💋💋💋free lipstick 💄💄💄 #pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

MOST RECENT

RATING HISSAR ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HISSAR VIRAL KORANG BILA LAGI NAK CUBA👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

RATING HISSAR ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HISSAR VIRAL KORANG BILA LAGI NAK CUBA👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

HISSAR SKIN SOLUTION
Laku keras high demand product😍😍😍
.
NORA BAGI 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
Tq awak
TERIMA KASIH SUDI BERHISSAR
.
Loose item paling best, ❤️CLEANSER
❤️DAY GLOWING CREAM
❤️NIGHT CREAM
❤️SCRUB
❤️SERUM
❤️TONER
❤️COMPRESS LOTION
.
Sebenarnya kita nak bagi tau semua loose item #lakukeras tak sempat nak update sbb terlalu laku.
.
Awak yg tak jumpa skincare best tu, #jomhissar #mungkininiyamgandacari
#pastikanselamatbarubeli
0193015743 ummi #hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #ampang #ampangpoint #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus #timesquare

#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015743 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

lalaland #hissarlover
FREEGIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN SET @ COMBO 💋👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

FREEGIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN SET @ COMBO 💋👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

HISSAR SKIN SOLUTION
Laku keras high demand product😍😍😍
.
NORA BAGI 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
Tq awak
TERIMA KASIH SUDI BERHISSAR
.
Loose item paling best, ❤️CLEANSER
❤️DAY GLOWING CREAM
❤️NIGHT CREAM
❤️SCRUB
❤️SERUM
❤️TONER
❤️COMPRESS LOTION
.
Sebenarnya kita nak bagi tau semua loose item #lakukeras tak sempat nak update sbb terlalu laku.
.
Awak yg tak jumpa skincare best tu, #jomhissar #mungkininiyamgandacari
#pastikanselamatbarubeli
0193015743 ummi #hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus #timesquare

HISSAR VIRAL KORANG BILA LAGI NAK CUBA👩🏻💄
.
Tengah offer ni tau RM65 utk set 4 in 1 biasa RM76 ; 6 in 1 (plus toner & serum) 🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

HISSAR SKIN SOLUTION
Laku keras high demand product😍😍😍
.
NORA BAGI 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
Tq awak
TERIMA KASIH SUDI BERHISSAR
.
Loose item paling best, ❤️CLEANSER
❤️DAY GLOWING CREAM
❤️NIGHT CREAM
❤️SCRUB
❤️SERUM
❤️TONER
❤️COMPRESS LOTION
.
Sebenarnya kita nak bagi tau semua loose item #lakukeras tak sempat nak update sbb terlalu laku.
.
Awak yg tak jumpa skincare best tu, #jomhissar #mungkininiyamgandacari
#pastikanselamatbarubeli
0193015743 ummi #hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

SIAPA DAPAT DUIT RAYA 💰💰💰💰💰.
Jom manjakan muka dengan #hissar tengah promo ni serendah
❤️ RM65 4 in 1
❤️RM110 6 in 1
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

HISSAR SESUAI UNTUK LESS MAKE UP @ SIMPLE PERSON🌹🌹🌹 LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

LOOSE ITEM YANG SENTIASA MENJADI POOJAAN HATI💋
.
Sis sy tak nak beli set la, sbb sy selalu lupa pakai🤣🤣🤣
.
👌 beres dik, kalau mcm tu sis suggest ❤️cleanser RM25
❤️Day glowing cream RM20
Adik mesti nak cuci muka kan?😂😂😂lepas tu nak keluar kena matahari pakai la #daycream tu.
Baru pakai bedak atau malas sgt jgn pakai bedak 😆😆😆
.
Kalau adik malas lagi beli cleanser je
.
Malas lagi? Sis x mampu tolong, adik tgk ig sis je lah😝😝😝
.
Awak2 semua, jom grab #hissar dari #agenhissar #stokishissar hari ini
.
Love2
.
Refer bio, klik link terus🤓🤓🤓
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

BAJU RAYA KORANG DAH CANTIK TU, 😍😍😍 KORANG PAKAI SERUM APA? Jom try #serumhissar yang awesomeni HANYA RM35 je awak

Order hari ini, klik link WASAP di BIO✍🏻✍🏻✍🏻 .
.
PEMBELIAN COMBO 6 in 1 💋💋💋free lipstick 💄💄💄 #pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

Hissar 5 in 1 Best combo with stiletto brooch& kylie lipstick (free gift) 🌹🌹 for RM110 only ❤️❤️❤️❤️ Raya Special Promo
===============
Order now 💥💥💥💥 #hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #ampangputeri #ampangpoint #ampangavenue #dagangavenuefoodcourt #dagangavenue #hero #ampangjaya #jlntar #bazarraya
019-3015743

Most Popular Instagram Hashtags