#hissarskinsolutionampang

314 posts

TOP POSTS

BEST GILER PAKAI HISSAR.
.
Jangan nak mengata ok! dari pengguna terus jadi agen sbb kawan2 pun nak join beli juga.💋💋💋
.
#pastikanselamatbarubeli 😘
.
Rupanya ramai muka rosak akibat salah produk. meh order #hissar cuba sekali, #luluskkm #bebasmerkuri .
whatsapp ummi 0193015742 ummi
🌺🌺🌺🌺 #hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

HISSAR SKIN SOLUTION
Laku keras high demand product😍😍😍
.
NORA BAGI 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
Tq awak
TERIMA KASIH SUDI BERHISSAR
.
Loose item paling best, ❤️CLEANSER
❤️DAY GLOWING CREAM
❤️NIGHT CREAM
❤️SCRUB
❤️SERUM
❤️TONER
❤️COMPRESS LOTION
.
Sebenarnya kita nak bagi tau semua loose item #lakukeras tak sempat nak update sbb terlalu laku.
.
Awak yg tak jumpa skincare best tu, #jomhissar #mungkininiyamgandacari
#pastikanselamatbarubeli
0193015743 ummi #hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #ampang #ampangpoint #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus #timesquare

RATING HISSAR ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HISSAR VIRAL KORANG BILA LAGI NAK CUBA👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #ampang #ampangpoint #kiara #montkiara
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

FREEGIFT BUKAN SATU TAU, tq customer sudi self pickup ummi rebate rm8, bukan COD tau.
.
COMBO 6 in 1 PROMO❤️
Hanya sah untuk combo 6 in 1 sahaja #akusuka #mesticuba #pastikanselamatbarubeli ☺️
.
TERIMA KASIH PILIH HISSAR TAU
.
Awak masih tercari2.😅
.
Alhamdulillah yang ragu2 dah jadi regular customer ummi, awak bila lagi😌
.
RATING HISSAR ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HISSAR VIRAL KORANG BILA LAGI NAK CUBA👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

HISSAR LAKU KERAS, RESTOCK BY AGENT NAK TIDO NI
=============================================
Esok bungkus
.
Dapatkan dari pengedar sah ye, xde kat toko jamu tau. x payah cari ler. .
memang kami x letak #hissar kat kedai tanpa consultation. sbb tu bnyk online. .
Pencarian agen masih dibuka. Serendah 5 kotak pun boleh.
.
#hissarkl #hissarampang 0193015742 ummi
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

SALAM JUMAAT, BUKAN JUAL BRACES😊
.
Tengok teskstur kulit #hissarlovers ni, #poribesar mmg sgt senang nak rawat guna hissar je. .
Jangan tengok lama2 nanti #poritersumbat #bintikhitam #whitehead beranak pinak pula.
.
LAST DAY OFFER TAU. REBATE RM10
DM/WHATSAPP 0193015742😊😊😊
.
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

Awal pagi asingkan order kesayangan iols, #hissarbrunei pun ada dalam ni, tq semua support #hissar .
Masih ragu2😅 #pastikanselamatbarubeli ummi ok je. .
Ummi jual ummi pakai ok. ☺️
.
Salam menjemput rezeki hari khamis ni. Awal kan ummi sarapan☺️
.
Sarapan itu penting😋

um cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projek2017 #projekduittepi #bisnessantai
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

MOST RECENT

FREEGIFT BUKAN SATU TAU, tq customer sudi self pickup ummi rebate rm8, bukan COD tau.
.
COMBO 6 in 1 PROMO❤️
Hanya sah untuk combo 6 in 1 sahaja #akusuka #mesticuba #pastikanselamatbarubeli ☺️
.
TERIMA KASIH PILIH HISSAR TAU
.
Awak masih tercari2.😅
.
Alhamdulillah yang ragu2 dah jadi regular customer ummi, awak bila lagi😌
.
RATING HISSAR ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HISSAR VIRAL KORANG BILA LAGI NAK CUBA👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

COMBO 6 in 1 PROMO❤️
Hanya sah untuk combo 6 in 1 sahaja #akusuka #mesticuba #pastikanselamatbarubeli ☺️
.
TERIMA KASIH PILIH HISSAR TAU
.
Awak masih tercari2.😅
.
Alhamdulillah yang ragu2 dah jadi regular customer ummi, awak bila lagi😌
.
RATING HISSAR ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HISSAR VIRAL KORANG BILA LAGI NAK CUBA👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

TERIMA KASIH PILIH HISSAR TAU
.
Awak masih tercari2.😅
.
Alhamdulillah yang ragu2 dah jadi regular customer ummi, awak bila lagi😌
.
RATING HISSAR ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HISSAR VIRAL KORANG BILA LAGI NAK CUBA👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

RATING HISSAR ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HISSAR VIRAL KORANG BILA LAGI NAK CUBA👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

RATING HISSAR ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HISSAR VIRAL KORANG BILA LAGI NAK CUBA👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

RATING HISSAR ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HISSAR VIRAL KORANG BILA LAGI NAK CUBA👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #ampang #ampangpoint #kiara #montkiara
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

Freegift dengan setiap pembelian min RM50☺️ RATING HISSAR ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HISSAR VIRAL KORANG BILA LAGI NAK CUBA👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

Awal pagi asingkan order kesayangan iols, #hissarbrunei pun ada dalam ni, tq semua support #hissar .
Masih ragu2😅 #pastikanselamatbarubeli ummi ok je. .
Ummi jual ummi pakai ok. ☺️
.
Salam menjemput rezeki hari khamis ni. Awal kan ummi sarapan☺️
.
Sarapan itu penting😋

um cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projek2017 #projekduittepi #bisnessantai
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

RATING HISSAR ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HISSAR VIRAL KORANG BILA LAGI NAK CUBA👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

RATING HISSAR ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HISSAR VIRAL KORANG BILA LAGI NAK CUBA👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

HISSAR SKIN SOLUTION
Laku keras high demand product😍😍😍
.
NORA BAGI 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
Tq awak
TERIMA KASIH SUDI BERHISSAR
.
Loose item paling best, ❤️CLEANSER
❤️DAY GLOWING CREAM
❤️NIGHT CREAM
❤️SCRUB
❤️SERUM
❤️TONER
❤️COMPRESS LOTION
.
Sebenarnya kita nak bagi tau semua loose item #lakukeras tak sempat nak update sbb terlalu laku.
.
Awak yg tak jumpa skincare best tu, #jomhissar #mungkininiyamgandacari
#pastikanselamatbarubeli
0193015743 ummi #hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #ampang #ampangpoint #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus #timesquare

#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015743 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

lalaland #hissarlover
FREEGIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN SET @ COMBO 💋👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

FREEGIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN SET @ COMBO 💋👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

HISSAR SKIN SOLUTION
Laku keras high demand product😍😍😍
.
NORA BAGI 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
Tq awak
TERIMA KASIH SUDI BERHISSAR
.
Loose item paling best, ❤️CLEANSER
❤️DAY GLOWING CREAM
❤️NIGHT CREAM
❤️SCRUB
❤️SERUM
❤️TONER
❤️COMPRESS LOTION
.
Sebenarnya kita nak bagi tau semua loose item #lakukeras tak sempat nak update sbb terlalu laku.
.
Awak yg tak jumpa skincare best tu, #jomhissar #mungkininiyamgandacari
#pastikanselamatbarubeli
0193015743 ummi #hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus #timesquare

HISSAR VIRAL KORANG BILA LAGI NAK CUBA👩🏻💄
.
Tengah offer ni tau RM65 utk set 4 in 1 biasa RM76 ; 6 in 1 (plus toner & serum) 🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

HISSAR SKIN SOLUTION
Laku keras high demand product😍😍😍
.
NORA BAGI 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
Tq awak
TERIMA KASIH SUDI BERHISSAR
.
Loose item paling best, ❤️CLEANSER
❤️DAY GLOWING CREAM
❤️NIGHT CREAM
❤️SCRUB
❤️SERUM
❤️TONER
❤️COMPRESS LOTION
.
Sebenarnya kita nak bagi tau semua loose item #lakukeras tak sempat nak update sbb terlalu laku.
.
Awak yg tak jumpa skincare best tu, #jomhissar #mungkininiyamgandacari
#pastikanselamatbarubeli
0193015743 ummi #hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

Most Popular Instagram Hashtags