#hissarskinsolution

1236 posts

TOP POSTS

Glowing di hari raya 😍😍😍 🍀Sape lagi yang belum grab #HissarSkinSolution pada harga promosi meh grab cepat2.. lepas ni jangan gatal nak mintak diskaun 😏😝
🍀Sempat lagi servis korang punya muka sebelum raya ni.. 🍀Konsisten diawal penggunaan memang xmengecewakan

#semuamasalahkulitdapatdiatasi
#hissarsetnormal
#hissarsetresdung
#takperlumakeuptebal2

SEBELUM HISSAR SKIN SOLUTION DAN CANTIK SEMPURNA
============================
Tapi bila pakai #hissarskinsolution lagi la GLOWING + CANTIK kuasa DUA💐💐💐 Nilaikan sendiri, order hari ini : 0193015742, pakej mampu milik , MUSLIM PRODUCT yang SELAMAT dengan KKM

AGEN DIPERLUKAN

HISSAR SET NORMAL
======================
RM69SM | RM79SS (4IN1) 💄💄💄💄Testimoni diruangan komen ye😊😊😊 Tanpa was-was, semak di web KKM, ORDER HARI INI 😊😊😊0193015742 (UMMI) 💁HISSAR SET COUPLE (NORMAL) 💛💚Kelebihan :👇👇 💁Hissar Whitening Cleanser
(KKM NOT160100233K)
↪membantu vmenghilangkan sisa kotoran makeup, membersih dgn lebih mendalam utk mengelakkan liang pori tersumbat, mencegah jerawat, merawat masalah jerawat, mengimbangi/minyak berlebihan & menjadikan kulit lebih segar, anjal & berseri 💁Glowing Daycream
(KKM NOT160100235K)
↪Membantu menyamarkan noda2 hitam pd kulit wajah, melindungi wajah dr sinar UV, menganjalkan kulit, mengimbangi minyak berlebihan,meningkatkan keserian kulit wajah & kulit kelihatan cerah &gebu 💁Hissar Night Cream
(KKM NOT160100234K)
↪Krim kecantikan kulit wajah yg digunakan sewaktu hendah tidur. Berfungsi utk menanggalkan jeragat, parut, bintik2 hitam, lingkaran gelap bawah mata dsb. Wajah akn kelihatan lbh cerah & berseri pd keesokkan hari. 💁Hissar Scrub (KKM NOT160100232K)
↪Membantu menanggalkan sel kulit mati, mengimbangi minyak berlebihan, menganjalkan kulit wajah & membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari....

Hahahaa 😂😂 ni testimoni diri sendiri lepas 1st time guna Skincare Hissar Normal.. yg akak perasan day cream dia memang best 👍🏻👍🏻👍🏻 lepas 1st time pakai nampak less wrinkles especially pd bhg mata.. lepas tu akak derhaka pada produk.. konon2 nya nak cuba produk lain yg lagi ok tapi akak yg kecewa bila mana ia tak sebest hissar.. I 💖 hissar day cream kerana warnanya buat kulit kita pink2 gitu bukan kuning cam produk lain.. #ilovehissar #hissarskincare #hissarskinsolution

Nak kulit licin , cerah dan glowingg gituu. Pm saya lekaihh
#hissarskinsolution

Selamat pagi.. ✔Semoga dipermudahkan urusan dan diberi rezeki yg melimpah ruah
✔Usaha jangan pernah kenal erti jemu
✔Kejayaan takkan dikecapi dgn kemanisan tanpa melalui dugaan yg pahit
❌Jangan biarkan org lain menentukan corak hidup kita
❌Jangan berharap dan percaya 100% pd org lain jika melakukan sesuatu bisnes
✔Cipta matlamat dan tujuan biar jelas supaya apa yg kita kerjakan tidaklah menjadi sia2

#hissarskinsolution
#independentgirl
#strongwomen
#nevergiveup

FAQ HISSAR SKIN SOLUTION

Q: Saya sedang pakai produk lain. Boleh ke terus guna hissar?
A: Takboleh terus guna hissar. Awak kena rest muka selama 5-7hari tanpa apa apa skincare. Ditakuti bercampur effect.

Q: Kenapa saya pakai 2minggu masih tak nampak kesan? Dalam testimoni 3hari dah licin dan cerah je?
A: Kulit dan hormon setiap orang berbeza. Kadar perubahan bergantung pada hormon masing masing.

Q: Produk ni diperbuat daripada apa?
A: Ekstrak buah buahan seperti epal dan strawbery. Juga mengandungi argan oil.

Q: Produk ni ada kimia berbahaya?
A: Hissar skin solution adalah produk organik.

Q: Apa yang perlu saya buat untuk nampak perubahan menggunakan #hissar?
A: Banyakkan minum air kosong. Apabila dalaman sihat, luaran pun mudah dirawat dan sihat. Yang penting sabar dan konsisten.

Nak cantik bukan sehari dua☺☺☺
019-3015743 #hissar #hissarkl #hissarskinsolution #skincare #sayajual

Gebu gebas dgn hanya calit #HISSARSKINSOLUTION 💃💃

Kenapa mesti pilih & cuba #Hissar?

✔ 💯 bebas merkuri (Lulus KKM)
✔ Bahan organik esktrak buah-buahan (epal dan strawberi) untuk set normal, ekstrak herba (kulit kayu manis, pepermint, teatree dll) utk set resdung
✔ Xglupas, xpedih, xhakis kulit (mesra pengguna)
✔ 💯 muslim produk, buatan Malaysia, Gmp ✔ Harga mampu milik

Jom order laju laju produk hot niii 📲017 943 0324

HISSAR LULUS KKM TANPA PENGELUPASAN
================
Alhamdulillah, #hissar #hissarskinsolution semakin dikenali.

Dari set 4 in 1 repeat order toner dan serum.
Order hari ini #stokishissar #agenhissar #hissarkl #hissarampang #stokiskl #stokisampang #codampang

Whatsapp 0183718125

#Repost @julajuli.my (@get_repost)
・・・
HISSAR SET RESDUNG (4IN)
RM70SM | RM80SS ---------------------- FUNGSI @ KELEBIHAN :
Cleanser(ACNE) 50G
↪Membantu mencerah, menghaluskan kulit
↪menghilangkan masalah kulit seperti pigmentasi, jerawat, parut jerawat, tanda2 penuaan, cela, kulit kusam
↪memberikan kelembapan yg smpurna

Day Cream (ACNE) 5G ↪Membantu melindungi kulit wajah dari sinaran UV yg merbahaya
↪mengawal minyak berlebihan
↪memudarkan parut jerawat ↪melembapkan kulit wajah
↪bertindak sbgai bedak asas yg menutupi cela dgn sempurna

NightCream (ACNE) 5G ↪Berfungsi utk mencerahkan kulit secara menyeluruh
↪mencegah pertumbuhan jerawat
↪mengecilkan liang pori ↪mengawal pengeluaran minyak
↪menghilangkan garis2 halus
↪memudarkan parut jerawat dsb
↪Digunakan sewaktu hendak tidur utk memberikan wajah yg cantik, segar & bermaya keesokkan harinya

Compress Lotion 30ml ↪Membantu mengecutkan jerawat
↪membuang minyak berlebihan pd wajah
↪membantu memudarkan cela & memberi kesegaran pd wajah
.
#hissarskincare #hissarskinsolution #hissar #naturalskincare #normalskin #setresdung

MOST RECENT

FREEGIFT BUKAN SATU TAU, tq customer sudi self pickup ummi rebate rm8, bukan COD tau.
.
COMBO 6 in 1 PROMO❤️
Hanya sah untuk combo 6 in 1 sahaja #akusuka #mesticuba #pastikanselamatbarubeli ☺️
.
TERIMA KASIH PILIH HISSAR TAU
.
Awak masih tercari2.😅
.
Alhamdulillah yang ragu2 dah jadi regular customer ummi, awak bila lagi😌
.
RATING HISSAR ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HISSAR VIRAL KORANG BILA LAGI NAK CUBA👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

Assalammualaikum & Selamat Pagi Khamis😌

Jom sesama berdoa & berusaha tanpa henti😊Moga setiap perkara yang dilakukan dipermudahkan olehNya serta sentiasa diberkati In Shaa Allah Aamiin 😘
#jomgrabmerdekasale
#hissarpromosi
#hissarskinsolution
#glowinghissar
#hissarpromosisetcombo
#bawalpuccipromosi
#bawalpuccimurah
#bawalpucciprintedmurah
#bawalpucciprintedlovers
#bawalpucciprinted

Nak kulit muka glowing hanya selepas anda mencuci muka sahaja 😱😱😱
Kami boleh bantu jadikan kulit muka anda seperti ini
Hanya RM25 sahaja . .
SERIUSSS BESTT 👍🏻👍🏻👍🏻!!
Akak guna akak jual.. 😊🌷
.
#hissarskincare #hissar #hissarskinsolution #hissarhillpark #naturalskincareproduct

BERITA BAIK BUAT #hissarlovers📣📣 PROMOSI MERDEKA ni selama sebulan tau HQ buat special UNTUK "PENGGUNA SETIA HISSAR SKIN SOLUTION & BAKAL PENGGUNA HISSAR"🎉🎊
💝
Jom ramai ramai grab HARGA PROMOSI MERDEKA ni sementara stok masih ada💃💃
💝
Untuk order klik saje link whatsapp di bawah 👇
💝
www.wasap.my/60179430324
www.wasap.my/60179430324
www.wasap.my/60179430324
💝
#hissarskinsolution
#hissarhargapromosi
#hissarmurah
#glowinghissar
#hissaronsale
#hissarterbaik

Assalammualaikum & Good Morning guyss 💕
🎈
Moga segala urusan kita pada hari ini dipermudahkan serta diberkati olehNya Aamiin Ya Rabbal A'lamiin👐
🎈
Follow IG @victorioussihaboutique untuk dapatkan pelbagai barangan kecantikan dengan harga promosi sempena #merdekasale 🎉🎊
🎈
#jomgrabmerdekasale
#hissarskinsolution
#glowinghissar
#hissarpromo
#hissarpromosetcombo
#bawalpucciprinted
#bawalpucciprintedlovers😘

COMBO 6 in 1 PROMO❤️
Hanya sah untuk combo 6 in 1 sahaja #akusuka #mesticuba #pastikanselamatbarubeli ☺️
.
TERIMA KASIH PILIH HISSAR TAU
.
Awak masih tercari2.😅
.
Alhamdulillah yang ragu2 dah jadi regular customer ummi, awak bila lagi😌
.
RATING HISSAR ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HISSAR VIRAL KORANG BILA LAGI NAK CUBA👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

Assalammualaikum Selamat Pagi Isnin😍
💋
Semoga urusan kita dipermudahkan pada hari ini dan hari hari seterusnyaa Aamiin In Shaa Allah 👐
💋
#hissarskinsolution
#myleafrecklesserum
#pucci3layer
#pucciprinted3layer
#bawalpucciplain
#bawalpucciprinted
#cowaythewaterspecialist

#Repost @julajuli.my (@get_repost)
・・・
HISSAR SET RESDUNG (4IN)
RM70SM | RM80SS ---------------------- FUNGSI @ KELEBIHAN :
Cleanser(ACNE) 50G
↪Membantu mencerah, menghaluskan kulit
↪menghilangkan masalah kulit seperti pigmentasi, jerawat, parut jerawat, tanda2 penuaan, cela, kulit kusam
↪memberikan kelembapan yg smpurna

Day Cream (ACNE) 5G ↪Membantu melindungi kulit wajah dari sinaran UV yg merbahaya
↪mengawal minyak berlebihan
↪memudarkan parut jerawat ↪melembapkan kulit wajah
↪bertindak sbgai bedak asas yg menutupi cela dgn sempurna

NightCream (ACNE) 5G ↪Berfungsi utk mencerahkan kulit secara menyeluruh
↪mencegah pertumbuhan jerawat
↪mengecilkan liang pori ↪mengawal pengeluaran minyak
↪menghilangkan garis2 halus
↪memudarkan parut jerawat dsb
↪Digunakan sewaktu hendak tidur utk memberikan wajah yg cantik, segar & bermaya keesokkan harinya

Compress Lotion 30ml ↪Membantu mengecutkan jerawat
↪membuang minyak berlebihan pd wajah
↪membantu memudarkan cela & memberi kesegaran pd wajah
.
#hissarskincare #hissarskinsolution #hissar #naturalskincare #normalskin #setresdung

#Repost @julajuli.my (@get_repost)
・・・
RAMAI TANYA MACAM MANA NAK MUKA KILAT 😅😅😅
.
Apakata try #hissar #hissarskinsolution dapatkan dari #agenhissar #stokishissar anda hari ini.
.
Admin nak pesan, #pastikanselamatbarubeli tau💋💋💋
.
Jangan lupa follow ig akak tau...
.
Nak order, klik link kat bio🌈🌈🌈

Hahahaa 😂😂 ni testimoni diri sendiri lepas 1st time guna Skincare Hissar Normal.. yg akak perasan day cream dia memang best 👍🏻👍🏻👍🏻 lepas 1st time pakai nampak less wrinkles especially pd bhg mata.. lepas tu akak derhaka pada produk.. konon2 nya nak cuba produk lain yg lagi ok tapi akak yg kecewa bila mana ia tak sebest hissar.. I 💖 hissar day cream kerana warnanya buat kulit kita pink2 gitu bukan kuning cam produk lain.. #ilovehissar #hissarskincare #hissarskinsolution

#Repost @julajuli.my (@get_repost)
・・・
RATING HISSAR ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HISSAR VIRAL KORANG BILA LAGI NAK CUBA👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
. . #hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarhillpark #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionshahalam #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

Nak tahu pasal HISSAR SKIN CARE SOLUTION??? 🌷

Mai akak nak bg tau apa yg lebihnya pasal skincare ni ☺️⤵⤵⤵ . ✔ 💯 bebas merkuri (Lulus KKM) .
✔ Bahan organik esktrak buah-buahan (epal dan strawberi) untuk SET NORMAL .
Utk SET RESDUNG 👉🏻 ekstrak herba (kulit kayu manis, pepermint, teatree dll) .
.
✔ Xglupas, xpedih, xhakis kulit (mesra pengguna)
✔ 💯 muslim produk, buatan Malaysia, Gmp ✔ Harga mampu milik . .
Nak tau harga jom whatsapp akak no kat bawah ni tau 👇🏻👇🏻👇🏻 .
www.wasap.com/0189665671
#hissar #hissarskinsolution #hissarsgbuloh #skincare

DULU LAIN KENAPA SEKARANG LAIN" YESS! ITULAH AYAT YANG SELALU DITANYA KEPADA PENGGUNA SETIA HISSARSKINSOLUTION ❤️❤️💚 Nak kulit muka glowing hanya selepas anda mencuci muka sahaja 😱😱😱 Kami boleh bantu jadikan kulit muka anda seperti ini

Hanya RM25 sahaja

www.wasap.my/60179430324
www.wasap.my/60179430324
www.wasap.my/60179430324

#hissarlovers
#hissarskinsolution
#glowinghissar

TERIMA KASIH PILIH HISSAR TAU
.
Awak masih tercari2.😅
.
Alhamdulillah yang ragu2 dah jadi regular customer ummi, awak bila lagi😌
.
RATING HISSAR ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HISSAR VIRAL KORANG BILA LAGI NAK CUBA👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

Nak kulit lembap dan bermaya
Makesure apply #SERUMHISSAR & #TONERHISSAR pada waktu malam @ pagi

Nak kulit glowing hanya sapu #KRIMSIANGHISSAR sahaja

Krimsiang 5g RM20 (tahan 2bulan)
Serum 15ml RM35 (tahan 2bulan)
Toner 60ml RM26 (tahan sebulan lebih) *bergantung pada penggunaan masing2*

www.wasap.my/60179430324
www.wasap.my/60179430324
www.wasap.my/60179430324

#hissarskinsolution
#hissarlovers
#glowinghissar

Gebu gebas dgn hanya calit #HISSARSKINSOLUTION 💃💃

Kenapa mesti pilih & cuba #Hissar?

✔ 💯 bebas merkuri (Lulus KKM)
✔ Bahan organik esktrak buah-buahan (epal dan strawberi) untuk set normal, ekstrak herba (kulit kayu manis, pepermint, teatree dll) utk set resdung
✔ Xglupas, xpedih, xhakis kulit (mesra pengguna)
✔ 💯 muslim produk, buatan Malaysia, Gmp ✔ Harga mampu milik

Jom order laju laju produk hot niii 📲017 943 0324

RATING HISSAR ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HISSAR VIRAL KORANG BILA LAGI NAK CUBA👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

Most Popular Instagram Hashtags