#hissarskinsolution

1191 posts

TOP POSTS

Glowing di hari raya 😍😍😍 🍀Sape lagi yang belum grab #HissarSkinSolution pada harga promosi meh grab cepat2.. lepas ni jangan gatal nak mintak diskaun 😏😝
🍀Sempat lagi servis korang punya muka sebelum raya ni.. 🍀Konsisten diawal penggunaan memang xmengecewakan

#semuamasalahkulitdapatdiatasi
#hissarsetnormal
#hissarsetresdung
#takperlumakeuptebal2

SEBELUM HISSAR SKIN SOLUTION DAN CANTIK SEMPURNA
============================
Tapi bila pakai #hissarskinsolution lagi la GLOWING + CANTIK kuasa DUA💐💐💐 Nilaikan sendiri, order hari ini : 0193015742, pakej mampu milik , MUSLIM PRODUCT yang SELAMAT dengan KKM

AGEN DIPERLUKAN

HISSAR SET NORMAL
======================
RM69SM | RM79SS (4IN1) 💄💄💄💄Testimoni diruangan komen ye😊😊😊 Tanpa was-was, semak di web KKM, ORDER HARI INI 😊😊😊0193015742 (UMMI) 💁HISSAR SET COUPLE (NORMAL) 💛💚Kelebihan :👇👇 💁Hissar Whitening Cleanser
(KKM NOT160100233K)
↪membantu vmenghilangkan sisa kotoran makeup, membersih dgn lebih mendalam utk mengelakkan liang pori tersumbat, mencegah jerawat, merawat masalah jerawat, mengimbangi/minyak berlebihan & menjadikan kulit lebih segar, anjal & berseri 💁Glowing Daycream
(KKM NOT160100235K)
↪Membantu menyamarkan noda2 hitam pd kulit wajah, melindungi wajah dr sinar UV, menganjalkan kulit, mengimbangi minyak berlebihan,meningkatkan keserian kulit wajah & kulit kelihatan cerah &gebu 💁Hissar Night Cream
(KKM NOT160100234K)
↪Krim kecantikan kulit wajah yg digunakan sewaktu hendah tidur. Berfungsi utk menanggalkan jeragat, parut, bintik2 hitam, lingkaran gelap bawah mata dsb. Wajah akn kelihatan lbh cerah & berseri pd keesokkan hari. 💁Hissar Scrub (KKM NOT160100232K)
↪Membantu menanggalkan sel kulit mati, mengimbangi minyak berlebihan, menganjalkan kulit wajah & membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari....

Selamat pagi.. ✔Semoga dipermudahkan urusan dan diberi rezeki yg melimpah ruah
✔Usaha jangan pernah kenal erti jemu
✔Kejayaan takkan dikecapi dgn kemanisan tanpa melalui dugaan yg pahit
❌Jangan biarkan org lain menentukan corak hidup kita
❌Jangan berharap dan percaya 100% pd org lain jika melakukan sesuatu bisnes
✔Cipta matlamat dan tujuan biar jelas supaya apa yg kita kerjakan tidaklah menjadi sia2

#hissarskinsolution
#independentgirl
#strongwomen
#nevergiveup

FAQ HISSAR SKIN SOLUTION

Q: Saya sedang pakai produk lain. Boleh ke terus guna hissar?
A: Takboleh terus guna hissar. Awak kena rest muka selama 5-7hari tanpa apa apa skincare. Ditakuti bercampur effect.

Q: Kenapa saya pakai 2minggu masih tak nampak kesan? Dalam testimoni 3hari dah licin dan cerah je?
A: Kulit dan hormon setiap orang berbeza. Kadar perubahan bergantung pada hormon masing masing.

Q: Produk ni diperbuat daripada apa?
A: Ekstrak buah buahan seperti epal dan strawbery. Juga mengandungi argan oil.

Q: Produk ni ada kimia berbahaya?
A: Hissar skin solution adalah produk organik.

Q: Apa yang perlu saya buat untuk nampak perubahan menggunakan #hissar?
A: Banyakkan minum air kosong. Apabila dalaman sihat, luaran pun mudah dirawat dan sihat. Yang penting sabar dan konsisten.

Nak cantik bukan sehari dua☺☺☺
019-3015743 #hissar #hissarkl #hissarskinsolution #skincare #sayajual

☘Transformasi perubahan kulit wajah selepas penggunaan Hissar secara konsisten 🍀Korang tak teringin nak berubah macam mereka 🤔 dengan hissar takde yang mustahil 🌷Dijamin 200% tak pedih, tak gelupas, tak hakis kulit

#testimonihissar
#hissarskinsolution
#hissarterbaik
#produklulusKKM 📲0179430324

💁HISSAR SET COUPLE (NORMAL) 4in1
Harga : RM76SM | RM79SS

FUNGSI @ KELEBIHAN : 💁Hissar Whitening Cleanser 60ml
(KKM NOT160100233K)
↪membantu menghilangkan sisa kotoran makeup
↪membersih dgn lebih mendalam utk mengelakkan liang pori tersumbat
↪ mencegah jerawat, merawat masalah jerawat↪mengimbangi/minyak berlebihan ↪menjadikan kulit lebih segar, anjal & berseri 💁Glowing Daycream 5g
(KKM NOT160100235K)
↪Membantu menyamarkan noda2 hitam pd kulit wajah
↪melindungi wajah dr sinar UV
↪menganjalkan kulit
↪mengimbangi minyak berlebihan
↪meningkatkan keserian kulit wajah
↪kulit kelihatan cerah & gebu 💁Hissar Night Cream 5g
(KKM NOT160100234K)
↪Krim kecantikan kulit wajah yg digunakan sewaktu hendak tidur.
↪menanggalkan jeragat, parut, bintik2 hitam, lingkaran gelap bawah mata dsb. ↪Wajah akn kelihatan lbh cerah & berseri pd keesokkan hari. 💁Hissar Scrub 30ml
(KKM NOT160100232K)
↪Membantu menanggalkan sel kulit mati
↪mengimbangi minyak berlebihan
↪menganjalkan kulit wajah ↪membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari.... #hissarlovers #hissarskinsolution #codhissarbangsar #setnormalhissar #setresdunghissar 📲0183718125
📲0183718125
📲0183718125

Assalamualaikum..rasa mcm nk cita la sikit pasal HISSAR SKIN SOLUTION nie,ramai jgak yg tnya knapa #hissar xda jual kt kedai2 erk??ok utk pengetahuai anda semua,hissar mmg xda jual mna2 kedai or ki0s2 jamu sbb HQ betul2 nk jaga KUALITI bahan tersebut,phm2 la bila letak kt mna2 kedai confom ad pihak yg xbertanggujwb akn kuarkan skincare FAKE..lg 1 kami 1 team xda yg main harga,harga selaras dri HQ..alhamdulillah walaupun hissar xda kt kedai,just jual online,rata2 dh cerita kehebatan #hissarskinsolution nie.

Hampir 10bulan hissar dipasaran,dh bnyak sngt2 testimoni cust yg bejaya atasi masalah kulit muka..hissar 100% diperbuat dri bhn semulajadi,ekstrak buah buahan n bg set resdung gabungan kulit kayu manis..kilang bertaraf GMP n yg penting mesra wuduk..xyah time nk cuci muka tonyoh kuat2..haha

So,jgn ragu2 dapatkan hissar sekarang,xnk beli yg set boley jew beli loose item..bermodal kan rm20..lg 1,sebelum pakai hissar kna restkan dlu muka pling kurang 1 or 2 minggu,#hissar juga sesuai utk lelaki & wanita bermula 14thun dh boley #berHISSAR..tQ sudi baca yg panjang lebar nie

Selamat pagi... 💜💛💚💙 SHARING antara testimoni2 pengguna #HissarSkinSolution
#Noted : Kesan cepat @lambat depend pd hormon masing2 ye ( taksama) So kene sabar yakin dan konsisten ajelah... lagi 1 air putih sangat penting kalau korang amalkan suppliment @ pakai skincare sebab air putih juga banyak membantu
#testimonihissarskinsolution
#hissarsetnormal
#hissar

JOM GRAB 'PROMOSI YES HISSAR' 🎊🎉
💋WHATSAPP SIHA📲0179430324💋

RATING HISSAR ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HISSAR VIRAL KORANG BILA LAGI NAK CUBA👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

MOST RECENT

RATING HISSAR ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HISSAR VIRAL KORANG BILA LAGI NAK CUBA👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

RATING HISSAR ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ HISSAR VIRAL KORANG BILA LAGI NAK CUBA👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

HISSAR SKIN SOLUTION
Laku keras high demand product😍😍😍
.
NORA BAGI 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
Tq awak
TERIMA KASIH SUDI BERHISSAR
.
Loose item paling best, ❤️CLEANSER
❤️DAY GLOWING CREAM
❤️NIGHT CREAM
❤️SCRUB
❤️SERUM
❤️TONER
❤️COMPRESS LOTION
.
Sebenarnya kita nak bagi tau semua loose item #lakukeras tak sempat nak update sbb terlalu laku.
.
Awak yg tak jumpa skincare best tu, #jomhissar #mungkininiyamgandacari
#pastikanselamatbarubeli
0193015743 ummi #hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #ampang #ampangpoint #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus #timesquare

lalaland #hissarlover
FREEGIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN SET @ COMBO 💋👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

KESAN TERLEBIH KARBO DI HARI RAYA😢 #jerawat #jerawatbatu naik dah huhu
.
Sabar awak2, banyakkan air suam lupakan air manis seketika, #jomhissar #hissarskinsolution #luluskkm #bebasmerkuri #stokishissar #agenhissar #hissarkl #hissarampang .
Klik link di bio to order💋💋💋

FREEGIFT DENGAN SETIAP PEMBELIAN SET @ COMBO 💋👩🏻💄
.
🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

HISSAR SKIN SOLUTION
Laku keras high demand product😍😍😍
.
NORA BAGI 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
Tq awak
TERIMA KASIH SUDI BERHISSAR
.
Loose item paling best, ❤️CLEANSER
❤️DAY GLOWING CREAM
❤️NIGHT CREAM
❤️SCRUB
❤️SERUM
❤️TONER
❤️COMPRESS LOTION
.
Sebenarnya kita nak bagi tau semua loose item #lakukeras tak sempat nak update sbb terlalu laku.
.
Awak yg tak jumpa skincare best tu, #jomhissar #mungkininiyamgandacari
#pastikanselamatbarubeli
0193015743 ummi #hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus #timesquare

SEMOGA INI BUKAN RAMADHAN YANG TERAKHIR😢
.
#selamathariraya #hissarlover #stokishissar #hissarampang #hissarkl #agenhissar #hissarskinsolution .
Love ❤️ Maaf Zahir & Batin

RAMAI TANYA MACAM MANA NAK MUKA KILAT 😅😅😅
.
Apakata try #hissar #hissarskinsolution dapatkan dari #agenhissar #stokishissar anda hari ini.
.
Admin nak pesan, #pastikanselamatbarubeli tau💋💋💋
.
Jangan lupa like page admin.
.
Nak order, klik link kat bio🌈🌈🌈

HISSAR VIRAL KORANG BILA LAGI NAK CUBA👩🏻💄
.
Tengah offer ni tau RM65 utk set 4 in 1 biasa RM76 ; 6 in 1 (plus toner & serum) 🔥🔥🔥
.
Laku keras
#hissar #agendiperlukan #stokisdiperlukan
.
Ingat hijau ingat hissar uollll
.
Belum cuba belum tahu, bukan krim kilo timbang dan seumpanya.
.
LOOSE ITEM BAJET SERENDAH RM20🌈
.
Feel free to contact for more info. Use link kat bio tau💋
.
awas produk melekit ok!
.
#pastikanselamatbarubeli tau dengan #hissar ni
#hissarlover 💋💋💋
.
.
#agendiperlukan #projekduitraya #projek2017
Whatsapp 0193015742 ummi
.
#stokisampang .
#hissarskinsolution #produkluluskkm #produktanpamerkuri #hissar #hissarkl #hissarampang #hissarskinsolution #hissarskinsolutionkl #hissarskinsolutionampang #stokishissar #agenhissar #stokishissarkl #stokishissarampang #agenhissar #agenhissarkl #agenhissarampang #stokiskl #stokisampang #azam2017 #cantik #sayamahucantik #setresdung #resdung #sayamahukurus

Rebutlah selagi harga promosi masih belum tamat 💃💃Yang pasti tak rugi pun, jimat berganda ganda lagi korang😄😄 Berbaloi baloi grab HARGA PROMOSI RAYA ni tauu👍👍 Cepat order sebelum promosi tamat ❗❗ Promosi sehingga 22/6 ni je tau 😉😉Lepas ni dah tiada promosi ye 🙅🙅 #HissarSkinSolution
#CantikSebelumRaya
#KonsistenHasilYangMemuaskan

http://www.wasap.my/60179430324

PROMOSI MASIH ON TAU.
.
Jangan terlepas sbb murah gilos dah ni di abad ini
.
Sebelum beli, ummi nak pesan #pastikanselamatbarubeli #hissarskinsolution #hissar #hissarampang #hissarkl #testimonihissar #agenhissar #stokishissar

Most Popular Instagram Hashtags