#hipberitaharian

MOST RECENT

Thank you @beritaharian #hipberitaharian #bhhip and thank you abang @syarriz_one for the nice write-up❀

Tunggu masa nak upload gambar kek ni tapi x berkesempatan..tapi lepas abam jampi menang di ajl32 baru2 ni rasanye sesuai bebenor nk upload utk tatapan kawan2..😍😍😍 kek ni utk fotoshoot sempena sambutan tahun baru 2018 yg lepas...tq for having our cake!! πŸ˜™πŸ˜™ Tq Jaydee from HIP Berita Harian for ur order!! 😍

CHOCOLATE FACTORY MOIST CAKE WITH FONDANT DECO

WOW!! Majlis yg tersyg dh tiba?? Dok pikir nak tempah kek yang spesel biar yg tersyg melompat dn tersenyum keseronokkn!! πŸ˜„

Puas dok fikir tapi idea x muncul2...adoiiiiiiii 😣😣😣😣 Laaaa....awat pening2!!! Kami kan adaaaa!!! Hahahha meh buzz kami..pakar beri advise cake yang sesuai utk sijantung hati anda!! πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€— Nak tengok hasil kerja kami sebelom ni? Mai tengok kat sini πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ LIKE Fb page SUARASA HOMEMADE CAKE
FOLLOW IG @suarasahomemade

Kompom teruja!! 😍😍😍😍 apa tunggu lagi..cepat2 whatsapp kami kalo nak diskas2 k!! www.wasap.my/60133688799 'We freshly bake for you'

#kekfondant #kekhantaran #kekkahwin #kekfondantmurah #kekhantaranmurah #kekharijadi #birthdaycake #viral #kekviral #halalbakery #halalproduct #muslimbakery #muslimbakerer #muslimproduct #ampangbakery #delicious #ampangmuslimbakerer #homemadebakery #homemadecake #ampangonlinebakery #onlinebakery #onlinecakeshop #cakedelivery #cake #decaketales #suarasahomemadecake #hipberitaharian

Tunggu masa nak upload gambar kek ni tapi x berkesempatan..tapi lepas abam jampi menang di ajl32 baru2 ni rasanye sesuai bebenor nk upload utk tatapan kawan2..😍😍😍 kek ni utk fotoshoot sempena sambutan tahun baru 2018 yg lepas...tq for having our cake!! πŸ˜™πŸ˜™ Tq Jaydee from HIP Berita Harian for ur order!! 😍

CHOCOLATE FACTORY MOIST CAKE WITH FONDANT DECO

WOW!! Majlis yg tersyg dh tiba?? Dok pikir nak tempah kek yang spesel biar yg tersyg melompat dn tersenyum keseronokkn!! πŸ˜„

Puas dok fikir tapi idea x muncul2...adoiiiiiiii 😣😣😣😣 Laaaa....awat pening2!!! Kami kan adaaaa!!! Hahahha meh buzz kami..pakar beri advise cake yang sesuai utk sijantung hati anda!! πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€— Nak tengok hasil kerja kami sebelom ni? Mai tengok kat sini πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ LIKE Fb page SUARASA HOMEMADE CAKE
FOLLOW IG @suarasahomemade

Kompom teruja!! 😍😍😍😍 apa tunggu lagi..cepat2 whatsapp kami kalo nak diskas2 k!! www.wasap.my/60133688799 'We freshly bake for you'

#kekfondant #kekhantaran #kekkahwin #kekfondantmurah #kekhantaranmurah #kekharijadi #birthdaycake #viral #kekviral #halalbakery #halalproduct #muslimbakery #muslimbakerer #muslimproduct #ampangbakery #delicious #ampangmuslimbakerer #homemadebakery #homemadecake #ampangonlinebakery #onlinebakery #onlinecakeshop #cakedelivery #cake #decaketales #suarasahomemadecake #hipberitaharian

Tunggu masa nak upload gambar kek ni tapi x berkesempatan..tapi lepas abam jampi @haelhusaini menang di ajl32 baru2 ni rasanye sesuai bebenor nk upload utk tatapan kawan2..😍😍😍 kek ni utk fotoshoot sempena sambutan tahun baru 2018 yg lepas...tq for having our cake!! πŸ˜™πŸ˜™ Tq @jaydeesm from HIP Berita Harian for ur order!! 😍

CHOCOLATE FACTORY MOIST CAKE WITH FONDANT DECO

WOW!! Majlis yg tersyg dh tiba?? Dok pikir nak tempah kek yang spesel biar yg tersyg melompat dn tersenyum keseronokkn!! πŸ˜„

Puas dok fikir tapi idea x muncul2...adoiiiiiiii 😣😣😣😣 Laaaa....awat pening2!!! Kami kan adaaaa!!! Hahahha meh buzz kami..pakar beri advise cake yang sesuai utk sijantung hati anda!! πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€— Nak tengok hasil kerja kami sebelom ni? Mai tengok kat sini πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ LIKE Fb page SUARASA HOMEMADE CAKE
FOLLOW IG @suarasahomemade

Kompom teruja!! 😍😍😍😍 apa tunggu lagi..cepat2 whatsapp kami kalo nak diskas2 k!! www.wasap.my/60133688799 'We freshly bake for you'

#kekfondant #kekhantaran #kekkahwin #kekfondantmurah #kekhantaranmurah #kekharijadi #birthdaycake #viral #kekviral #halalbakery #halalproduct #muslimbakery #muslimbakerer #muslimproduct #ampangbakery #delicious #ampangmuslimbakerer #homemadebakery #homemadecake #ampangonlinebakery #onlinebakery #onlinecakeshop #cakedelivery #cake #decaketales #suarasahomemadecake #hipberitaharian

The Gorgeous 3.
πŸ’œπŸ’œπŸ’œ
.
.
#hipberitaharian
@hannahdelisha
@haelhusaini
@nabila.razali
Credit πŸ“Έ igs @alifshahjamil

Kalau esok masih ada akan ku jampi si pematah hati .. 🀀🀀
.
#hipberitaharian
#Hannahdelisha
#haelhusaini
#nabila.razali
#jaydeesm
#FastRepost from @alifshahjamil by @fastrepost_app
β€’β€’β€’
tolong saya caption apa yang sesuai
dengan menggunakan tajuk lagu dibawah :
jampi
esok masih ada
pematah hati

thanks.

So proud of this
@Regranned from @official_inteam - Assalamualaikum WBT. Salam Jumaat 15 Muharam 1439 Hijrah. Jutaan terima kasih ats doa & sokongan semua buat Inteam khasnya #hipberitaharian @beritaharian
Dapatkan album Zikir Hati special edition USB Card sekarang!!!
Sila bertindak segera sebelum kehabisan!!! Limited to 300 pcs only!! Klik link utk tempahan:
https://www.inteammobile.com/shop/inteam-zikir-hati-usb/

Atau whatsapp utk pertanyaan di http://wasap.my/60163668660. - #regrann

Assalamualaikum WBT. Salam Jumaat 15 Muharam 1439 Hijrah. Jutaan terima kasih ats doa & sokongan semua buat Inteam khasnya #hipberitaharian @beritaharian
Dapatkan album Zikir Hati special edition USB Card sekarang!!!
Sila bertindak segera sebelum kehabisan!!! Limited to 300 pcs only!! Klik link utk tempahan:
https://www.inteammobile.com/shop/inteam-zikir-hati-usb/

Atau whatsapp utk pertanyaan di http://wasap.my/60163668660.

Dua2 wany/wani😍😘 dua2 cantik....
Semoga terus maju dan berjaya dunia dan akhirat πŸ’•
#hipberitaharian @wanyhasrita
@wanimusic

Berita Harian hari ini...trima kasih kpd smua pihak..
Jom dapatkan album Al Wafa..!! #ustazfathinaim #beritaharian #hipberitaharian #maahadtahfizdarulwafa #ufn

RepostBy @ohmycinda: "@Regrann from @fattasticfazbulous: @Repostby @fazbulouswarriors "Video muzik sarat mesej" - hip! @beritaharian edisi Selasa, 8/8/2017
.
Terima kasih sekali lagi kepada @bobofahad untuk artikel ini. πŸ™πŸ»
.
@missfazura
@umdomestic
@neffos.malaysia
@ghazabubakar
.
.
P/S: Warriors, you have been featured! πŸ™πŸ»πŸ’—
So don't forget to get your own copies ya πŸ™ŒπŸ»
#beritaharian #hipberitaharian #bangun #bangunbyfazura #neffos #neffosmalaysia #fazbulouslyneffos #closetoyou #fazbulouswarriors" (via #InstaRepost @AppsKottage)

@Regrann from @fattasticfazbulous: @Repostby @fazbulouswarriors "Video muzik sarat mesej" - hip! @beritaharian edisi Selasa, 8/8/2017
.
Terima kasih sekali lagi kepada @bobofahad untuk artikel ini. πŸ™πŸ»
.
@missfazura
@umdomestic
@neffos.malaysia
@ghazabubakar
.
.
P/S: Warriors, you have been featured! πŸ™πŸ»πŸ’—
So don't forget to get your own copies ya πŸ™ŒπŸ»
#beritaharian #hipberitaharian #bangun #bangunbyfazura #neffos #neffosmalaysia #fazbulouslyneffos #closetoyou #fazbulouswarriors

@Repostby @fazbulouswarriors "Video muzik sarat mesej" - hip! @beritaharian edisi Selasa, 8/8/2017
.
Terima kasih sekali lagi kepada @bobofahad untuk artikel ini. πŸ™πŸ»
.
@missfazura
@umdomestic
@neffos.malaysia
@ghazabubakar
.
.
P/S: Warriors, you have been featured! πŸ™πŸ»πŸ’—
So don't forget to get your own copies ya πŸ™ŒπŸ»
#beritaharian #hipberitaharian #bangun #bangunbyfazura #neffos #neffosmalaysia #fazbulouslyneffos #closetoyou #fazbulouswarriors

"Video muzik sarat mesej" - hip! @beritaharian edisi Selasa, 8/8/2017
.
Terima kasih sekali lagi kepada @bobofahad untuk artikel ini. πŸ™πŸ»
.
@missfazura
@umdomestic
@neffos.malaysia
@ghazabubakar
.
.
P/S: Warriors, you have been featured! πŸ™πŸ»πŸ’—
So don't forget to get your own copies ya πŸ™ŒπŸ»
#beritaharian #hipberitaharian #bangun #bangunbyfazura #neffos #neffosmalaysia #fazbulouslyneffos #closetoyou #fazbulouswarriors #FazbulousNews

#HazmanLovers
@hazmanlovers_official
yang di Malaysia jangan lupa dapatkan paper #BeritaHarian hari ini ya.. terima kasih abg idan & #HipBeritaHarian for the write up.. πŸ™

#Repost
Thank u so much! my bro @jaydeesm
#hipberitaharian #felicestylebylisdawati
Biasalah putaran hidup .. tak selamanya kita kekal muda .. Natural kehidupan kita akan berusia .. Tapi Jangan terlewat membaiki kekurangan diri jadi perlu ada kesedaran sendiri supaya beringat akhirat menanti . #peringatandirisendiri #muhasabahdiri #sedardiri πŸ’• mulakan dgn niat baik
fikir yg baik sangka yg baik tetapkan sabar ..... #hiduphanyasementara.
luv my and respect my sister @jasminhamidjh

Thank u so much! my bro @jaydeesm
#hipberitaharian #felicestylebylisdawati
Biasalah putaran hidup .. tak selamanya kita kekal muda .. Natural kehidupan kita akan berusia .. Tapi Jangan terlewat membaiki kekurangan diri jadi perlu ada kesedaran sendiri supaya beringat akhirat menanti . #peringatandirisendiri #muhasabahdiri #sedardiri πŸ’• mulakan dgn niat baik
fikir yg baik sangka yg baik tetapkan sabar ..... #hiduphanyasementara.
luv my and respect my sister @jasminhamidjh

NN πŸ—žπŸ“°: goo capikk goo capikk.. u can do it.. masa kamu dah sampai never give up do the best.. good to hear that BUKAN MASA MAIN MAIN
Tq kak lina @linajamil28 for the infor πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
#Repost @linajamil28 (@get_repost)
・・・
For those who couldn't get to buy their copies yet, nah! Kak Lina share dengan you all the write up yaπŸ‘ŒπŸ˜Š
Fly high Capik! Don't look back, will ya.. the future and fortune are waiting for youπŸ‘
@syafiqkylez
@beritaharian
#hipberitaharian
#31072017
#ceritamuka62

Have fun readingπŸ˜‰

Most Popular Instagram Hashtags